אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי ראיתי כמה תמונות של דרמלים באינטרנט מה ההסדל בין זה לבין מקדחה רגילה? הרי שניהם מסובבים "משהו" לא? אין אפשרות לשים את הגלגלים שחותכים את הפח במקדחה רגילה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי קירור לכרטיס מסך מתוצרת ארטיק קולינג. התקנתי אותו עפ"י כל ההוראות אבל כשאני מדליק את המחשב פתאום כל המסך בארטיפקטים מטורפים. בזמן שהלוגו של ווינדוס מוצג רואים ברור וכשמסתיימת ההעלאה של ווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו. מה לעזאזל קורה פה?! בדקתי שוב ושב שהעשיתי הכל כמו שצריך... הכרטיס הוא 6800U והוא לא ב-OC... כשמפעילים את ווינדוס במצב בטוח הווינדוס עולה. תודה מראש. אני מתנצל אם זהו לא הפורום המתאים. במידה ולא פתחתי דיון גם 'תמיכה טכנית'. אם אפשר להשאיר פה את הדיון פתוח זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי , רציתי לדעת אך מפרקים מהוולקנו +7 ( אני אקבל אותו תוך זמן קצר ) את הגריל עם הלוגו שלו כי שמעתי שהוא זה שגורם לרעש העיקרי ... איך הופכים אותו מזה : לזה :
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המעבד הוא מסוג PALOMINO. (כבר גיליתי שזאת היתה טעות לקנות, לא היה לי מושג שיש סוג אחר בשם T-BRED) ההיטסינק שעליו הוא של זלמן נדמה לי דגם ה- 6000. המשחה הטרמית היא זאת שקיבלתי עם ההיטסינק. במצב של עומס החום ממריא ל-60 (!) מעלות (וזה עוד בצל). אפילו עם מארז פתוח ומאוור ביתי על המעבד לא הצלחתי להוריד אפילו מעלה. רק הלוח ירד באיזה 8 מעלות. האם זה טבעי? מה עושים, זה נראה לי חם מידי... המחשב לא נמצא ב-OC. ולא היו לי מעולם קריסות כתוצאה מהחום הזה. אני פוחד אבל שהמעבד יהרס... אם למשהו יש מעבד זהה, ורוצה להזדהות עם חום גורלי מוזמן. ולכל החברה שיכולים להמליץ על פיתרון מיזוג - אנא קררו את הילד...
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לוח אם gigabyte 770ud3 מעבד CPU Type DualCore AMD Phenom II X2 Black Edition 555 מערכת הפעלה עולה והכל טוב ויפה אני משחק חופשי ופותח אלף קבצים, המערכת לא קורסת. בבדיקת OCCTP המחשב קורס אחרי כמה שניות - מה לא עשיתי נכון ? איפה צריך להעלות מתח ? שאלה שנייה : כל פרמטר מעל 300 FSB שאני מזין בביוס המחשב לא עולה בכלל ונדרש איפוס ביוס, למה זה ? אני רוצה להגיע ל- 3600MHZ (סתם מהירות אקראית שבחרתי לציין) ב- 400 FSB ואני לא יכול כי הלוח לא נותן, יש ללוח הזה מגבלת FSB נמוכה כזאת ? תודה מראש והמשך שבת נעימה !!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חדש בעסק הזה אני מנסה לבצע OC למעבד E8400, ניסיתי כל מיני נסיונות והגדרות אבל המחשב לא מצליח לעלות [ אני מקבל הודעת שגיאה שה Overclock נכשל או שהוא לא מזהה את ה CPU] ולמרות שאחרי שהוא כותב שה OC נכשל כתוב לי בביוס שהמעבד עובד על 3.6GHZ. מה אני עושה לא בסדר? עריכה: בנוסף אני מקבל גם ההודעה הבאה Unkowen cpu detected, a bios update is required to unleash its full power
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אחרי שהבנתי שהמסך הכחול שהיה לי זה היה בגלל הכרטיס מסך אז החזרתי אותו למהירויות הרגילות שלו עכשיו החלטתי שאני לא מוותר ועשיתי oc חזרה למהירויות של פרו. החזרתי שיחקתי cs ראיתי כל מיני artifact קטנים ממש (פסים בכל מיני צבעים מפוזרים במקומות שונים) אמרתי אולי זה מהמשחק ניסיתי לשחק בpes3 (דרך אגב e.t אנ יאוהב אותך) ועדיין אותו artifact הרצתי לופים ב-3dmark01 והיה מלא artifact's. אז מה אני עושה עכשיו כתוצאה ממה זה יכול להיות, זכרונות או ליבה? או כל רעיון שלכם תודה מראש (אני עם 3.9)
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי נורטווד פנטיום 4 2400 MHz והוא על 46-54 מעלות גם בלי אובר קלוק עם אובר של 100 MHz אותו דבר עם קירור זלמן 9500 וגם לפני עם הקירור סטוק של אינטל הוא היה על יותר מעלות למה ?? זה רק נורטווד לא פרסקוט .. :nixweiss: ??? ??? ??? :s05: :s05: :s05:
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום! יש לי את Q9550 E0 2.83GHZ. לא מזמן הצלחתי להגיע לאוברקלוק של 3.83 עם קירור אוויר והוא נשאר יציב במשך 13 שעות על פריים 95 BLEND TEST. הטמפרטורות של המעבד 44 42 46 43 ובזמן המשחקים ובנצ'ים לא עובר את 62 (בכל מקרה זה משראיתי בCORE TEMP). עכשיו מישהו אמר לי שאני יתקין את OCCT,כדי לבדוק לינפאק (או שמה שזה לא יהיה). בזמן של אותו טסט לינפאק אחרי איזה 20 דקות קיבלתי הודעה שמעבד חם מידי והוא מפסיק את הטסט. ממה נובעת ההתחממות של המעבד והאם זה עדיין נחשב יציב? כמו שכתבתי, את הטסט של פריים הוא עבר ואני לא קיבלתי מסכיך כחולים בכלל. אני עם מע' הפעלה WINDOWS 7 64BIT. תודה.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ברשותי מאווררים פשוטים ורציתי לרכוש שניים חדשים שקטים ושעושים עבודה מצויינת. אשמח להמלצות תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שאלה קטנה: בצד המארז הוספתי מאוורר שסתם היה בספק כוח גמור עכשיו כדי שיהיה קירור נכון ויעיל לאיזה כיוון האוויר צריך להיות? לכיוון תוך המארז או להוציא את האוויר החוצה?? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני יודע שזה עוד רחוק מאיתנו אבל בכל זאת... עכשיו חשבתי על זה שברגע ששמים מעבד 166 בלוח KT 333 צריך לשים את הFSB ל "קבע לפי חומרה " (תרגום ישיר... ) מה שאומר אי יכולת לבצע OC כי אם המהירות תשתנה היא יכולה להשתנות רק לאזור שביו 133-162. אולי החברות יוציעו עידכוני ביוס...
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מדובר על המפרט שכתוב אצלי כאן בצד.. פשוט יפרקתי את המחשב לגמרי לנקות אותו ושחיברתי חזרה ברח לי מהראש עם להוציא אוויר או להכניס..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בפורום של טכנו מישהו שמעוניין להזמין SP94 מחו"ל והחלטתי להצטרף. עכשיו נשאר רק למצוא חנות שמוכרת את המוצר הזה במחיר טוב וששולחת לארץ. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
עשיתי בדיקת מאמץ בתוכנה PRIME95 ובאותו הזמן עם CORE TEMP בדקתי טמפרטורה הבדיקה נערכה כשעה ו 20 דקות . הבדיקה התבצעה במצב סטוק של המעבד 2600 GHZ עם קרור של זלמן ו-0 מאווררים במארז חוץ מזה של הקרור על המעבד. טמפרטורת מנוחה קבועה היא 37 מעלות. המקסימום שהיא5 הגיעה עם הבדיקה הייתה 47 מעלות סה"C שינוי של 10 מעלות. ובנוסף עוד שיחקתי ב BLACK OPS ללא בעיות. האם המצב הזה נורמלי או שכדאי לי להוסיף מאווררים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך פותחים צינורות עיבוד ? והשאלה היא , אני עושה אובר קלוק לכרטיס מסך שלי , הטמפרטורה שלו היא 45 מעלות , אני מעלה ומעלה ומעלה והטמפרטורה לא עולה חח... יש לזה קשר ? אבל מה שכן , ברגע ששמתי יותר מדי במהירות שעון המחשב התחיל להראות שטויות ... ^^
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרונות 667 CL5 של חברת TRANSCEND והם לא מצליחים להחזיק על FSB 1333 כלומר BUS 333. הלוח הוא P965-S3 של GIGABYTE. אני חושב על הקיט 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC. הם כבר DDR2 800 CL4. האם הם אמורים לעשות את העבודה? למישהו יש נסיון איתם?
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המחשב מכבה את עצמו מידי פעם ולפעמים גם לא נדלק. ניקיתי את המאווררים הורדתי speed fan ומדדתי טמפרטורה, הלוח אם היה 30 וקצת אבל הטמפרטורה במעבד הייתה 70 בהתחלה וטיפסה גם ל80 ללא כמעט מאמץ במחשב. לא הוחלפה אף פעם משחה טרמית במעבד, לדעתכם למרוח משחה טרמית חדשה תספיק כדי להוריד את הטמפרטורה לסף נורמלי? או שיש עוד כמה דברים שכדאי לעשות (בכל זאת 80 מעלות...). הגוף קירור הוא הרגיל של אינטל תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מודע שהנושא על קירור לQ6600 נתחן כבר אבל יש לי שאלה והיא: האם הקירור MUGEN2 יכנס לי לתוך המארז? המארז שלי הוא Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan אני מתכנן לעשות OC ל 3-3.4GHZ אז אני רוצה להפתר מהקירור סטוק לפני שאני יתחיל אם הOC אם יש לכם הצעות לקירור אחר בטווח של 200 ש"ח להציע אני יותר מישמח. תודה מראש. נ.ב את שאר המפרט אפשר לראות בצד.
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
קיבלתי עוד כסף (הכסף מהמכביס, LOL, מי שזוכר בכללי...) בקיצור אני יכול עכשיו לקנות 3 קתודות!!!!!! (וואו) או לקנות שתיים ואז לקנות Ide עגולים... (גם כן נחמד...) או שבכלל לעשות משהו אחר... למישהו יש המלצות???? קשה לי...
-
-
I have recently bought a P4 2.4B and i am running it on a Gigabyte GA-8PE667 Ultra 2 board with Corsair 512 mb PC3200C2 memory. When i try to overclock the furthest i get is 2.86 ghz so far (158 FSB) with DDR doing 395 (2.5x158) mhz, PCI bus locked to 33 and AGP bus locked to 66 the CPU is also over volted to 1.575. This configuration is stable through 5 hours of 100 % load via cpu stability tester and 10 3dmark loops (i stopped the test after 10 loops), the 3d card currently installed is an Asus GF2 GTS 32mb since my MSI Ti4600 is temporarily dead. There is a Vibra 128 and a Genius Realtek chip based 10/100 mbit lan card install on the PCI aswell. I was wondering if …
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כרגע אני על 3.7 יציב עם מתח של 1.4 במאמץ מגיע לי מקסימום ל 54-55 עכשיו אני רוצה לעלות ל 4GHZ המעלות במאמץ יגיעו עד ל 65-67 ו AMD אומרת ש 62 מקסימום אז מה אתם אומרים זה קריטי ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בביוס כתוב שטמפרטורת המעבד 24 מעלות, בתוכנה של הלוח אם כתוב גם כן 24 מעלות (תראו בתמונה) ובשני התוכנות שהמליצו לי לבדיקת הטמפרטורות כתוב משהו אחר בכלל :-\ לאיזו תוכנה להאמין? האם הטמפרטורה שכתובה בביוס היא אמינה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
טוב שמעו עד לפני שבועה היה לי 2 מחשבים והמחשב השני במפרט מכרתי אותו ואני מתכנן לקנות עוד חודש וחצי מחשב מבוסס אינטל ואני מתכנן עליו OC אז השאלה שלי הוא לגבי הלוח: Asus P5ND2-SLI יכולות הOC שלו טובים ושווה לקנות את הלוח הזה בשביל OC?
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-