עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by spitzi,

היי, אני קונה מחשב עם מארז Antec Three Hundred, כולל מאורר 14 ס"מ עליון ומאוורר 12 ס"מ אחורי. אני מתכוון לבצע המהרה ולצורך זה הוספתי קירור מעבד Scythe Mugen 2 Rev B. האם רצוי לשים גם מאוורר 12 ס"מ קדמי על ההארד-דיסקים ? אמרו לי שקצב הזרמת האויר פנימה צריך להיות מאוזן עם קצב הוצאת האויר, כך שאני לא יודע. תודה.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  2. האם כדי לעשות OC למעבד 2.8?

• 68 תגובות
    • 3k צפיות
  3. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אחרי שירקתי דם , החלפתי 3 לוחות , החלפתי זיכרונות , עשיתי שמיניות באוויר , כדי לעבור את ה1.6 גיגהרץ עם ה1.4 הרגיל שלי ולהכנס איתו לXP , ארזתי בסופו של דבר אומץ , שרפתי 2 מלחמים , אבל עשיתי את זה . המעבד עכשיו על 2.1 וולט , עם המוד של הנגד ללוח של EPOX , בחיים לא רעדו לי ככה הידיים כשהלחמתי אותו . אבל עכשיו כשכל זה מאחורי , אני יכול למות בשקט עכשיו . וכל זה במקסימום 55 מעלות חום !

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. טוב, בקרוב אני אקנה מחשב מTMS, עם מעבד Q6600, בסגנון הG0, אני מתכנן אוברקלוק קליל (זאת אומרת עד 2.6GHZ, מקסימום 2.8GHZ) ואני מתלבט בין שלושת הקירורים הבאים: Thermaltake TMG i1 775 CL-P0370 ¤147 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_375_428_483&products_id=4327 Zalman 7500 Alcu Aluminum + Cooper S775 ¤136 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_375_428_481&products_id=4331 Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤125 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_492_496&products_id=4371 כמה הבהרות: אני לא קונה משחה טרמית, לכן רצוי שהמישחה שתגיע עם גוף הקירור תיהיה טובה המקסימום שאני יכול לשלם זה 150 ש"ח, רצוי כמה שפחות אם יש מאוורר עם לד …

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by bah10,

מישהו ראה את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=1105 מי קנה? למי יש? מאיפה הוא מקבל נתונים? (לוח?) והשאלה החשובה ביותר, האם הנתונים יהיו מדוייקים - כדי להצדיק את הקניה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by asaf556,

שלןם עשיתי היום OC למעבד E6400 ולוח MSI P965 NEO וקירור פייזר 7 פרו העלתי את הבאס ל333 כלומר לתדר מעבד של 2.66 הטמפ במאמץ 62 מעלות ובמנוחה 48 את הזכרונות קבעתי על תזמונים של 5.5.5.15 ותדר 667 אין לי בביוס אפשרות לשנות מתחים או לקבוע את הPCI כדי להמשיך או להפסיק ואם להמשיך אז מה לעשות הלאה?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by giliboy,

אוקי אנשים אני תריך עזרה...... התחלתי בבניה של המערכת הזאת ואני צריך פה עזרה... 1.לאחר שהלחמתם וסידרתם את החוטים, חיתכו חוטים שחורים כמספר המפסקים, בערך באורך החוטים שהלחמנו קודם (חוטי הפאזה), והלחימו אותם בצד אחד. אותו דבר עשו עם כל הפאזות של המפסקים איזה צד?? 2.את הקצוות של המפסקים אפשר לחבר בכמה דרכים למאווררים, אני השתמשתי ב-לוסטרקלמרה בגלל הקושי להסיג מתאמי 4, או 3 פינים. חברו את החוטים ל-לוסטרקלמרה ואת החוטים השחורים (-) ביחד עם ה- של הנורות כך: איזה קצבות?? כל מה שנשאר זה החוט האמצעי ואיפה בלוסטרקלמרה אני מחר אתה חוטים?? 3.השלב הבא הוא לחבר מתאם 4 פינים לשני הקצוות של החוטים השחורים ושל המפסקים שהלחמנו קודם. יש לחבר את החוטים למתאם כך שהחוטים של המפסקים יתחברו ל12…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by MiniMizer,

איזה כיף איזה כיף זכיתי במאורר Thermaltake 80mm חדש לפני כמה דקות, החלטתי לחבר אותו. אז חיברתי אותו ללוח האם (כדי שאני אוכל גם למדוד את המהירות שלו). אוקי, הכל מחובר, הכל רץ, אני נכנס לביוס כדי לראות את המהירות. Tam Tam Tam אוקיי, עומד על כ3000 סל"ד.... פתאום... בום, קופץ ל18,000 ויורד ל5,000. ואז הביוס נתקע. עשיתי ריסטרט כמובן, ובדקתי דרך תוכנה שנקראת Hwmonitor. שם הוא מסתובב במהירות 5000 סל"ד, עולה ל11,000, מגיע ל18,700 סל"ד וחוזר ל5,000. אממ... WTF?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by elad-k1,

התקנתי את התוכנה speedfan בשתי מחשבים אני מעלה את האחוזים וזה לא מעלה תמהירות לא מנמיך ! איך משתמשים איתה ? יש לי גם תתוכנה אוורסט על המחשב אולי אני ישתמש בה? ואם כן איך ? תודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  10. Started by Globa,

היי, המאוורר צרפתי תמונה של השנאי. מהמאוורר יוצאים 4 חוטים, איזה מהם מחברים לשנאי. מהשנאי יוצאים רק 2 חוטים. ידוע לי שהשנאי הוא 9v והמאוורר לא יעבוד במלוא העוצמה. תודה רבה מראש.

11. Started by DJPOWER,

ביום שישי אני מזמין פלטייה 80W אני רוצה מדנגאר דאן אבל אני לא רואה אפשרות לשלוח לישראל יש שם רק ארהב וקנדה איך אפשר? ומה צריך עוד ? דיאלקטריק גריז ו..?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום כל הפרטים שלי במפרט (כולל המאורר למעבד) האם כדאי לי להתקין תעלת איורור למעבד (או יותר נכון למאורר של המעבד), אני מפחד שהגודל שלה יהרוס לי את הקירור של שאר המחשב (לוח וכודמה) ואם בכל זאת כדאי האם שווה לקנות את זה (בפנדה או בPCCOOL) או להכין את זה (ואיך?)? תודה

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by zurkin1232,

שלום חברים. במסגרת חיפושי אחרי מאוורר שקוף, יש לי שתי אפשרויות באותו המחיר: 1. מאוורר לדים של זיגזג (מותג זיגזג - מוזר...) עם מיסב כדורי. 2. מאוורר לדים של CoolerMaster, מיסב "Rifle" (זה שכלול של CM על המיסב הרגיל). מה עדיף?

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  14. פתחתי קודם דיון,עכשיו אני ממש מוכן להתחיל בחלק המעשי. אני כמעט מוכן אבל עדיין חסר לי כמה דברים ויש לי עדיין כמה שאלות לא-פתורות (וכן,עשיתי חיפוש. וכן,לא מצאתי תשובות). בדיקות יציבות מתוכננות:OCCT,3DMARK 11,CRYSIS 2,total war shougen 2. תוכנה לOC:TRIXX (כיוון שרק בה אני אוכל לשנות את המתח). דברים ש"חסרים" לי: 1)התוכנה TRIXX מציגה את הטמפ' רק בחלון של התוכנה/על שולחן העבודה. איך אני אמור לבדוק טמפ' ממוצעות בזמן משחק/בדיקת יציבות (במנוחה זה כרגע 44 מעלות)? איזה תוכנות ניטור עושות גרף שאוכל להסתכל עליו אח"כ?. 2)מהירות מאוורר-לשחק עם המאוורר כבר עכשיו ולקבוע פרופיל אינטנסיבי יותר? או רק כאשר אני נתקע בOC/מעלה את הvoltag?. כרגע במנוחה הפרופיל של הסטוק הוא 20% שימוש במאוור…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by andrei21,

אני מתלבט בין 2 הקירורים של NOCTUA D14 ו C14 לגבי D14 הלוח אם שלי ASUS Z87 DELUXE והזכרון DDR3 GSKILL RIPJAWS נמצאים ברשימת תמיכה שלהם, אבל ל C14 אני לא מוצא תאימות זכרון באופן כללי לפי נתונים יבשים הם נותנים אותה זרימת אויר ואותה כמות רעש. תתקנו אותי אם אני טועה מה אתם ממליצים ? לגבי המשקל הD14 יותר כבר ב200 גרם בערך, האם זה יותר מידי כבד מה שיוביל לעקמת כלשהי ללוח אם או לתושבת של המעבד? למרות שC14 גם לא ממש קל. מה אתם חושבים על עניין המשקל , לפני כמה שנים זה היה משמעותי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי ASUS P4C800-E DELUX עם P4 3GHZ ו OCZ PC3200 PLATINUM EL. עשיתי OC ל 3.6GHZ ומשום מה טמפרטורת המעבד לא עלתה. (נשאר בין 38 ל 45 ) אני מפספס משהו ?

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  17. יש לי כרטיס 6800 רגיל של לידטק שפתחו לי ל-16 צינורות יש לי בעיות טקסטורה ואני מעוניין להחזירו למצב המקורי 12 צינורות עיבוד איך אני עושה זאת הבנתי שמשתמשים עם תוכנת RivaTuner הצינורות צרובים בביוס איך אני מחזיר למצב המקורי תודה רבה לעוזזרים!! והאם בעיות הטקסטורה יעלמו אם אחזיר את הכרטיס למצבו המקורי?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by WUID,

עד לפני שבוע המחשב היה באובר קלוק למעלה מחצי שנה. החלטתי שאני מחדש את המשחה הטרמית (לא הוצאתי את המעבד מהתושבת) על המעבד וכן ניקוי אבק , פתחתי החלפתי ניקיתי, איפסתי את ה CMOS. זהו אני כבר לא יכול לעשות OC . אפילו אם אני משנה רק את התדר של הPCIE ל100 במקום AUTO , המחשב לא עובר את ה MEMORY TEST. - רק מחליף ל -ENABLED את ה CPU HOST CLOCK CONTROL המחשב לא עובר את הMEMORY TEST . בדקתי שהכל יושב במקום , אבל ללא הצלחה. חוץ מזה בהגדרות ברירת מחדל של הביוס המחשב עובד רגיל. רעיון ? אולי הרסתי משהו ?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by EgoManiac,

אחרי ששיחקתי קצת עם המעבד והלוח החדשים המעבד היתייצב ללא בעיות וללא יותר מדי משחק עם המכפלה/FSB על 3725MHZ עם מתח 1.5 על 3825 הוא סירב להיות יציב אפילו עם מתח 1.55 ויותר מתח מזה אין לי כוונה לתת טמפ' במאמץ בבדיקת OCCT לא עברו את ה46 מעולות ועבר בהצלחה בדיקה של 4 שעות הנה הCPUZ http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=813693 אני ימשיך לשחק עוד עם כל האופציות בשביל להגיעה ל 3.8 כי ראיתי אנשים בפורומים בחו''ל שהגיעו אפילו ל4.0GHZ על קירור אוויר עם לוח כמו שלי.

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  20. כמו שהכותרת מצביעה אני מתנצל על בורותי ומקדים ואומר שלא בוצע שום ניסיון מצידי לבצע OC. הכל ברירת מחדל שם. התחלתי להוודע לבעיה כאשר הדלקתי את המחשב ושמעתי רעשים מוזרים ביותר מהמארז - זה נשמע לי כמו מאוורר אז התקנתי את Speedfan. לא ברור לי התוצאות - אנא עיזרו לי להבין מה הבעיה וכיצד אני מטפל . http://www40.brinkster.com/oronm/images/fire.gif הלוג : Win9x:NO 64Bit:NO GiveIO:YES SpeedFan:YES I/O properly initialized Linked ISA BUS at $0290 Linked nVidia nForce4 SMBUS at $1C00 Linked nVidia nForce4 SMBUS at $1C40 Found nVidia GeForce 6600GT Linked nVidiaI2C0 SMBUS at $3D403E3F Linked nVidiaI2C1 SMBUS at $3D403637 Linked nVidiaI2C2 SMBUS at $3D405051 Scanning ISA BUS at $0…

• 12 תגובות
    • 800 צפיות
  21. המפרט : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤ 1143 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 279 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 459 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 438 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 466 1 כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1575 1 כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio SCXFIXTRA ¤ 316 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 177 1 מקלדות LOGITECH Media Key…

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by boxer555,

אני לא מצליח פשוט לא מצליח לייצב את הE6600 שלי על 3.4 עם סטוק למה זה? אולי בגלל שיש לי קירור STOCK? וזה לא אפשרי לעשות זאת עם סטוק? כרגע הוא עומד על 3.2 בלי שום תוספות למתח ולא לזיכרון הוא עומד ביחס של 1:1 וניסיתי להוריד לAUTO את הTIMING של הזכרונות בתקווה שזה יעזור וייצב לי את המעבד על 3.4 אך גם זה לא עזר.. מה אני אמור לעשות חברה מלבד זה שאני כבר קניתי WATER COOLING SYSTEM ונשאר לי לקנות רק את הרדיאטור..? תודה לעוזרים!

23. Started by ScreameR,

איפה קונים קופסאות כאלה ממתכת מזוודות כאלה.. אממ חיפשתי בהום-סנטר... ולא מצאתי... אני מדבר על הארגזי מתכת האלה של הכבלים.. ושאלה שנייה היא איזה כפתור אני קונה בשביל לחבר לסטרטאפ (פאוור) של'מחשב?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by super4life,

אני אוכל לעשות oc גדול ל כרטיס מסך זה? club3d ati hd 5850 ואם אני אוכל לאיזה כרטיס הוא יהיה שווה ועד כמה הוא יהיה יותר חזק מפרט שלי הוא amd phenom 2 x4 945 4g 1033 ghz chieftec a-135 550w nzxt zero 2 arctic cooling fan 120mm

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  25. Started by elad_jacoby,

תראו שאני קונה מעבד אני מקבל מאוורור נילווה? אני רוצה לקנות איוורור Thermalright XP-120 for Intel Pentium 4, AMD® Athlon64/FX and Opteron וא) מאיפה אני משיג מאוורור 120mm או 80mm ב) האם הוא תומך בלוח msi platinum 2 תודה

• 13 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים