אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בע''ה, לאור הפתיל הקודם שפתחתי בנושא התחממות המארז וכ.המסך ובעקבות ייעוץ של חברי הפורום החלטתי להצטייד במאווררים נוספים למארז ולכרטיס המסך(Accelero XTREME GTX 280 VGA Cooler). אני צריך ייעוץ לגבי איך למקם את המאווררים ואיזה דגמי מאווררים אתם ממליצים לשם כך המארז מכיל כרגע שלושה מאווררים(סטוק של המארז) בגודל 120MM: בחזית המארז יש מאוורר מכניס אויר, בדופן השמאלית יש עוד אחד שמכניס אויר וכמו כן אופציה למאוורר נוסף: (עד 140 מ''מ) המאוורר הנוסף שפולט אויר נמצא מאחורה: ובתצורה הזאת כאמור, החום לא מתפזר כראוי והמחשב חם יש לציין שקיימת אפשרות למקם עוד שני מאווררים של 120/140 מ''מ בדופן העליונה של המארז: אני חשבתי על תצורה שבה אוסיף שני מאווררים פולטי אויר לדופן…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעו אני יודע שיש הרבה נושאים על זה אבל כל מאוורר שם מחיר גבוהה אני צריך המלצות למאווררים שלא עולים על 50 שקלים תודה לכולם עריכה: חשוב שיהייה 80 מ"מ
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לקנות מעבד AMD Athlon 3000+, אני לא מתכנן לבצע OC, ככל הנראה אני מתכנן לקנות X800GTO, שיוסיף לא מעט לחום הכללי בקיצור, הייתי רוצה המלצות ל: - קירור המעבד. - 2 מאווררים למארז ושיהיה מ-KSP. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כמו שכתוב אני מחפש מאווררים שהכי חשוב לי שיהיו שקטים כי כרגע יש לי תחנת כוח במארז מרוב רעש! אני מחפש גם גדלים של 80 מ"מ וגם 120מ"מ אם זה לא מייקר מאוד אז שיהיו עם לדים אבל לא חובה אבל שיקררו לא סתם משהו שקט ושלא עושה רוח. ד"א אני לא מבצע OC לשום רכיב במחשב שלי. ישנה עדיפות לזיגזאג כי יש לי נסיון קודם איתם . תודה! נועם
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מאורירים למארז במספר גדלים: 120mm וגם 80mm הייתי רוצה שהם יבצעו את העבודה, אבל הדבר הכי חשוב לי הוא שקט!!! אני ממש רוצה שהמחשב שלי יהיה שקט, שקט ממש. לכן הייתי רוצה בבקשה המלצות לגבי מאורירים, אני אשמח גם לינקים לחברות שמוכרות!!! תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ההודעה נערכה. אני מחפש מאוררי לד צבעוניים led fan \ uv led fan \ catode fan \ uv catode שמתי עין דווקא על spire שבא בצבעי הכחול או כחול וורוד ביחד בגלל המחיר הזול שלו, עוצמת הרעש הנמוכה שלו, והתמונה החביבה שלו ------------------------------------------- ההודעה המקורית על חיפוש מאוררי 80מ"מ : אני מחפש מאוררים שיעשו עבודה טובה, ולא מרעישים במיוחד זאת אומרת שהרעש שלהם יהיה סביר כזה חביב לאוזן בכלל אני משתגע לחברים שלי יש מחשבי קומפלט שהם קנו הם בחיים שלהם לא חשבו שמחשב זה משהו שמתחמם יש להם מאורר ג'נרי אחד מאחורה מוציא אוויר מתחת לספק, משהו שקט ביותר בחיים שלהם לא בדקו טמפרטורות לא דאגו לשטויות האלה אני כבר שנה משקיע במאוררים בלאגן מה לא לא רק שיש לי רעש של טרקטור מהמחשב ואנ…
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך 3 חלקי קירור והם : 1.פלטת קירור למחשב נייד - יש לי מחשב נייד ואני צריך פלטת קירור טובה השאלות הם *אם זה באמת עוזר ומקרר טוב * מה הפלטה הטובה בשוק בתקציב של עד 350 שקל 2.גוף קירור למעבד - טוב אז המעבד שלי הוא E6300 והוא יוצר לי צוואר בקבוק אז אני רוצה לעשות לו אוברקלוק עכשיו יש לי מארז ANTEC SONATA II Piano Black ויש לו צינור שמוביל אוויר קר מבחוץ ולוח אם GA-965P-DS4 אז השאלות הם * כדי להתאים את גוף הקירור לצינור אוויר כי זה יכול ליצור הגבלת בחירה עם כן אז איזה גוף הכימתאים *איזה גוף קירור הכללי אכי טוב לי בתקציב של עד 300 שקל מומלץ 200 שיהיה כמה שיותר שקט וחזק. 3.ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid To…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
היי אני חובב אינטל מושבע. אני מעוניין לעבור לAMD (לוח+מעבד+קירור) לצרכי "בדיקה" כולל OverClocking כמובן. על איזה מעבד חזק הייתם ממליצים(בדגש על:1.חזק2,.OC), על איזה לוח אם (למרות שראיתי שהרבה ממליצים על הEPOX), ואיזה קירור מומלץ (כאילו דהה?? AMD )? כל זאת כמובן בהנחה שאני לא צריך להחליף עוד חלקים עקב המעבר... בתודה מראש לכל המגיבים והעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי כולם! בשעה טובה חסכתי איזה 250$ כדי לקנות לי מערכת קירור מים טובה ל P4 שלי... אני מחפש משהו שלא צריך להיות מדען טילים כדי להרכיב ושלא יהיה מסורבל.... דבר שני אני מעדיף לקנות בחו"ל (AKA USA) אז ככה שהמחירים בארץ הם לא רלוונטים לגבי. יש למי שהוא המלצות?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי בעיות חום (מעבד על 44~ מעלות במנוחה בימים חמים אלו) - כנראה שהסידור שלי לא אופטימלי. כן דאגתי לסידור של הכבלים בתוך המארז כך שיפריעו מה שפחות. יש לי כרגע 4 מאווררים 12cm. 2 עם PWM שנשלטים ע"י ה-BIOS בהתאם לממאוורר המעבד. 2 עם מהירות קבועה ונמוכה 1000+1300 RPM. בהמשך יהיה לי עוד אחד של 12cm PWM מצורף תרשים של המארז, ספק הכח נמצא למטה. הסידור עכשיו הוא 1- מכניס אוויר,PWM 5+6- מוציאים אוויר, מהירות קבוע 4- מוציא אוויר, PWM 2+3 - גריל פתוח (12cm) איך מומלץ לסדר בהנחה ויש לי כבר את המאוורר החמישי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה קירור פסיבי כמה שרק אפשר ואם לא אז שיהיה הכי שקט שאפשר תודה דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 ASUS A8N-SLI PREMIUM939 1190 ¤ 1 SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 730 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 815 ¤ 1 Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E 2490 ¤ 1 CREATIVE AUDIGY 2 ZS 615 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Thermaltake Silent PurePower 680W Active PFC 870 ¤ 1 Windows XP Pro 64BIT OEM 800 ¤ אני רוצה קירור לזכרונות (2) אני רוצה למעבד כרטיס מסך ואם צריך לצי"פ אני לא יודע ולכונן קשיח אם יש צורך חשוב שתדעו כול זה צריך להיכנס למארז HTPC זהו המארז http://www.lascala…
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי טמפ' גבוהות מאוד במעבד(E6600).....אני רוצה לעשות או סי ואני חושש מהטמפ' כרגע. הטמפ': מדיון קודם הבנתי שיש לי בעיית סירקולציה כללית במארז(NZXT APOLLO) אז אני חושב שאני צריך גם פתרון קירור נוסף למארז.....אשמח לקבל המלצות גם בנוגע לזה. תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות לגבי קירור אוויר ממינימום 300 ש"ח עד ל550 ש"ח (אפשר לעשות יותר פשוט, המלצת מינימום והמלצת מקסימום) אז ככה יש לי מחשב עם מעבד i7 860 @ 2.80G וארבע ג'יגה זיכרון שמתחמם ומגיע לטמפרטורות של 70-80 מעלות בזמן עבודה (אני מקודד עליו סרטים) שדי מאיטות את הביצועים שלו בהשוואה לחודשים הראשונים שהיה לי אותו ובזמן שקניתי אותו לא חשבתי על קירור בכלל כי לא היתה לי כל כוונה לקודד עליו סרטים אבל עכשיו המצב השתנה. כנ"ל לגבי המחשב השני שלי עם מעבד Q9550 @ 2.80G גם ארבע ג'יגה זיכרון הטמפרטורה שלו נעה בין 65-70 מעלות (ללא הקירור שיש לי SpinQ) והייתי רוצה לשדרג את מה שיש לי באותה הזדדמנות. יכול להיות שאני טועה ולא צריך קירור והטמפרטורות נורמליות? העדיפות שלי היא לק…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז אני מחפש קירור חזק ביותר למעבד I7 920 המטרה היא לאוברקלוק גבוהה במחיר של 400 שקל בערך מותר לחרוג טיפה לא הרבה אבל למישהוא יש הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מחפש משהו בסגנון CoolDrive 4 של cooler master!! שיהיה שקט ושיהיה עם בקר מאווררים וחיבור לחיישני טמפ'(לא חייב) רציתי להזמין את ה CoolDrive 4 אבל הייתה לי בעיה קטנה! עדיף מפנדה או נעה מחשבים!! תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי מארז קטן עם 3 הארד דיסקים ורציתי לקרר אותו אבל אני לא יודע בכלל מה הטמפ של הרכיבים כי בספיד פאן זה לא מראה לי כלום גם לא בביוס עכשיו הבאתי עוד הארד דיסק שאני כן ראוה את הטמפ שלו והורדתי אותה מ43 ל26 מעלות עם מאוורר 80 מ"מ אני יעלה עוד מעט תמונה של המארז ותמליצו לי איפה לשים את המאוררים הבעיה שאני גם לא יודע איזה חלקים מתחממים הכי הרבה ואז אני גם לא יודע את מה לקרר
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P-D 2.8, עם לוח ASUS P5LD2 SE במנוחה המעמד: 50 מעלות והלוח 30, כ.מסך 55. במאמץ, מעבד 70, לוח 45, כ.מסך 85. לקחתי את המחשב לחנות ממנה קניתי המאווררים הוחלפו בחדשים וכן בוצע ניקיון למחשב, אבל הטמפ' לא יורדת. בנוסף המאווררים רועשים מאוד בזמן עבודת המחשב. יש לי מאורר קדמי של 8 ס"מ, אחורי 10 ס"מ ועוד אחד על המעבד. כל המאווררים הם מחברה בלתי ידועה (גנרים פשוטים של 20 שקל). מבקש המלצה לאיוורור המארז בצורה טובה (מאווררים למעבד ולמארז). ראיתי את הסטיקי בנוגע למיקומים, אך אני שואל על מאווררים - איזה דגמים כדאי לקנות ואיזה סוגים. (אני כנראה אקנה מנעה מחשבים) תודה
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז השאלות שלי ככה: 1.על איזה קירור אתם ממליצים ל6600GT? 2.איך הכרטיסים של GIGABYTE בOC(בגלל שאף אחד לא ענה לי בדיון הקודם שלי)
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי ! יש לי בעיה. הכרטיס מסך שלי מתחמם בצורה רצינית(גם בלי OC), ואני צריך המלצות בבקשה לקירור טוב. אני מעדיף קירור מיקצועי שמקרר משני הצדדים כי גם בצד השני של הכרטיס הוא ממש לוהט, עים עדיפות לאחד כזה שמוציא את האוויר החם החוצה(שלא ילך לכיוון המעבד). המפרט שלי: ABIT AI7 3.6@2.8 + Thermalright SP94 FX 5900XT של Gigabyte A-DATA pc4200 אין בעיה של תקציב. תודה למגיבים.
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מקבל בקרוב Z87 DELUXE + INTEL 530 180 + I7 4770K את שאר החלקים יש לי. מחפש המלצות על קירור למעבד (ללא OC, משהו פשוט) .כמה שיותר זול. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב חדש שאני מעוניין שיהיה שקט יחסית. לכן אני כנראה אלך על הפרקטל R3. התכנון הוא מערך CF של 6870 ולכן אני הייתי רוצה לדעת איזה קירור להציב בו. אני מעוניין בהמלצה לקירור מעבד 2500K ל - OC של 4.1 בערך כהתחלה וכן איזה מאווררים (אם יש צורך בכלל..) כדאי להוסיף למארז (שמגיע עם 2 מאווררים בלבד - 1. קדימה 2. אחורה) מבלי לאבד יותר מדי את אלמנט השקט. תודה.
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מחפש המלצות לקירור לסוקט 1156 מעבד CORE I7 860 עד 200 שח מחנות iqpc. המלצות יתקבלו בברכה. תודה מראש בברכת חג שמח, גלעד.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אתמול עשיתי בדיקה עם SPEEDFAמ ואמרתם לי לעשות בדיקה גם עם EVEREST. הינה התוצאות. ברור שזה יותר מדי חם...אני מתפלא איך המחשב נפתח בכלל... איזה קירור זול ופשוט יחסית אני יכול לשים כדי להוריד את הטמפ' למשו קצת יותר נורמלי מזה? AXP 2000 סוקט A. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חשבתי על הThermaltake ROCKET שעולה באזור ה850 שקל+ החלפת משאבה לAsetek Hydor L30(אם זה אפשרי כמובן) האם זה יתן ביצועים טובים? או שיש מערכת קירור יותר טובה במחיר הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-