אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש, וכבר די נסגרתי על מפרט למעט פתרונות הקירור. אני מחפש מאווררים למארז, וכן קירור למעבד. אני מבקש המלצה לדגמים ספציפיים מהחנות הזו: http://www.iqpc.co.il, מפני ששם ארכוש את המחשב. מאווררים למארז: המארז הוא compucase 6A19 (אני משתמש במארז קיים עבור המפרט החדש בשביל לחסוך בעלויות). אני מעוניין בשני מאווררים (אחד מקדימה מכניס אויר, ואחד מאחורה מוציא אויר, בדומה למה שקיים עכשיו), אלא אם כן תגידו שצריך לעשות משהו אחר. אני מחפש מאווררים במחיר סביר, שיהיו שקטים יחסית וטובים מבחינת זרימת אויר (ברור לי שהדברים האלו באים אחד על חשבון השני בד"כ, אז אני מחפש פשרה טובה). השקט לא קריטי (המחשב לא בחדר שינה), אבל אני מעדיף מאווררים שקטים יחסית. מצד אחד המליצו…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש ברשותי מארז CORSAIR 300R, והסידור של המאווררים הוא כזה: מקדימה של המארז 2 מאווררים שמכניסים אוויר, מאחורה אחד שמוציא, יש לי אפשרות להוסיף עוד 2 מהצד ו2 מלמעלה. אני מעוניין להחליף את אחד המאווררים מקדימה כי הוא שבור ולהוסיף 2 נוספים. זאת אומרת שאני צריך מכם המלצה על 3 מאווררים, 1 שיכניס מקדימה, אחד שיכניס מהצד ואחד שיוציא מלמעלה. יש מצב להמלצה על איזה מאוורר לקנות? (כמו שהבנתי יש 2 סוגי מאווררים, AIR FLOW ואחד בעל HIGH PRESURE) אני משחק בCOD WARZONE ועשיתי OC לכרטיס מסך (1070gtx בעל 3 מאווררים), הוא מגיע לכ70-75 מעלות מקסימום עם מארז פתוח(כשהוא היה סגור הטמפ הייתה יותר גבוהה מן הסתם). אני מע…
-
- 19 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש ברשותי את המארז של צ'יפטק מדגם MESH פול טאוור ורציתי לצנן אותו קצת כי אני משדרג את הרכיבים בו,,,,, יש לו אופציה ל5 מאווררים בגודל 92 מ"מ אם אני לא טועה,,,,2 בדלת הגישה ועוד שלושה בדלת השנייה ומאוורר 120 מ"מ מאחור,,,, איזה מאווררים מומלצים והיכן להתקין אותם ובאיזה סדר,,,,בקטע של כניסה ויציאה של אוויר,,,, המפרט החדש הוא: מעבד: I7 860 עם קירור MUGEN2 זיכרון: 8 ג"ב 1600MHZ ולוח אם של גיגה בייט מסוג P55A-UD3 ו3 הארד דיסקים תודה מראש, אורי
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, קיבלתי לידי את המחשב ואת המארז Define R4 Fractal Design העניין ששמו לי שניי מאווררים על הגג של COOLER MASTER והם ממש מרעישים. וממש חשוב לי שהמאוררים במארז יהיו סופר שקטים אבל גם יעילים כשצריך. מבחינתי לקנות מאורר אחד וגדול של 120/140.- מקווה שאני לא טועה בגודל של המאורר שיתאים למארז אשמח לשמוע להמלצה זה המפרט: תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מחפש מאורר 120 מ"מ איכותי שניתן לקנות בארה"ב ואם אפשר וזה לא פוגע בביצועים אז גם עם תאורה והכי חשוב כמובן שיהיה שקט תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאורר למארז שלי. המארז מואר עם קטודה של uv אז חשבתי על המאורר הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3925 או שיש את זה שהוא לא uv http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 מי מביניהם יותר טוב? וגם חשוב לי לדעת עם שתיהם שקטים?
-
- 4 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום! אני שוקל קנייה של XP120, ולכן אני צריך מכם המלצה למאורר 120 מ"מ שיתאים לסינק. אני צריך שהיה שקט אך בסו שמנית שיהיה מספיק חזק כדי לקרר X2 4200 בOC לכ2700 מגה הרץ... עדיף לא לעבור את ה100 ש"ח...
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
קודם כל, הרשו לי לציין שעברתי על הקישורים בסטיקי, אבל הם רק בלבלו אותי יותר :\ ולעניינו - מאורר 120 אחורי בCompucase 6A19 שווק משום מה, ואשמח להמלצה על מאורר 120 כמה שיותר שקט - ברמתו של המאורר הסטנדרטי, עדיף מזיגזאג, אך לא חובה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
למזלי החלטתי לבדוק שוב מהיכן מגיע הרעש שמחרפן אותי ולהפתעתי גיליתי שזה לא הפריזר אלא המאורר העליון של האנטק 300 שלי. אני צריך המלצה אם כך למאורר 140mm כמה שיותר שקט וכמובן מומלץ כמה שיותר זול. כדי שלא תבזבזו זמן להציע לי, הוא כבר ברמה הנמוכה ביותר
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאמור להתלבש על SLK-800 עבור מעבד פנטיום 3 866 מה"צ אני לא מחפש את הכי שקט אלא מאורר איכותי שלא ימות לי אחרי חודש כמו המאורר המעפן הקיים (המחשב עובד 16 שעות ביממה!!) אני מחפש מאורר שיחייה הרבה זמן יעמוד בעומס יתן קירור טוב אבל לא יפיל את החרסינה במטבח צריך את המלצתכם!
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לשפר את יכולת הקירור של הפריזר אקסטרים שלי. המאורר המקורי בקושי מעיף אויר. דרישות: 1. יכולת דחיפת אויר מרשימה. 2. יכולת לשנות את הRPM כשהמחשב דלוק. (לא משנה לי אם זה בעזרת תוכנה או בקר מאורר פיזי). 3. הרעש פחות קריטי, העיקר שהמאוורר יהיה שקט כשהו על RPM נמוך (מה שאני די בטוח שכל מאורר יהיה). 4. הגודל חייב להיות 120X120X25. יותר מזה פשוט לא יכנס לFREEZER EXTREME. 5. מחיר סביר, מקסימום 80 ש"ח.. עדיף פחות. אני כבר כמה שעות חורש על הרשת ולא מצאתי משהו שיתאים לדרישות שלי. יש את הzalman ZM-F3 אבל בשביל לשנות מהירות צריך לכבות את המחשב. (זה מתאם מתח) וזה לא מתאים לי. יש את הSilverStone FM123 שיש לו בקר מהירות. אבל קראתי ביקורות עליו שגם בRPM נמוך יש לו קול…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תמליצו לי על מאורר לAMD 64 3000 S754, עם thermalright xp90, במקום הVANTEC טורנדו "השקט" שיש לי עכשיו. תודה.
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר 80 מ"מ למארז. אני רוצה מאוורר יעיל וחזק שמכניס הרבה אוויר, אבל שלא יהיה מרעיש בטירוף. קנה מידה ל"מרעיש בטירוף": TT POLO 3-1 (אני יודע שזה למעבד- זה רק להמחשה ;D ) בעוצמה המקסימלית שלו.... תקציב עד שמונים שקל. כמו כן אני רוצה לקבל הסבר לגבי המאורר הבא: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2270 אני מבין שיש בו בקרה אוטומטית של המהירות לפי מעלות, אבל ביחד עם זה גם שליטה ידנית. אם אני מחבר את השליטה הידנית, זה באופן אוטומטי מבטל את הבקרה?
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
טוב, אז פתחתי פה אשכול לפני שבוע... לא רציתי להקפיץ את האשכול, אז פתחתי חדש... טוב אז אחד המאווררים במארז שלי לא פועלים... יש לי קריסות במשחקים, כנראה בגלל בעיית טמפרטורה של הכרטיס מסך: בשעת מנוחה: 74-75 בזמן קריסה: 105 הייתי מעוניין בהמלצה למאוורר קדמי, שיוריד את הטמפרטורה של הכרטיס בצורה רצינית (אם יש כזה, בכמה הוא יוריד להערכתכם?) כמו כן, הכרטיס מסך שלי הוא 1950PRO של Sapphire... הרצתי חיפוש בגוגל וראיתי כמה תגובות על כך המאוורר שלו גרוע... זה נכון? עוד מישהו עם הכרטיס הזה מכיר את הבעיה? אם צריך להחליף, לאיזה מאורר לכרטיס מסך כדאי? בכמה הוא יוריד את הטמפ'? ד"א עדיף שהמאווררים יהיו מ-LogicPC, כי משם קניתי את המחשב, ועדיין יש אחריות.. תודה
-
- 9 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מאורר למארז בסביבות ה 50 שקל... ולשים אותו למעלה כך שהוא יוציא אויר... בקשה-שהמאורר יהיה מ fox&tms תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
נראה לי זה סוקט 1155 תקנו אותי אם אני טועה צריך שיהיה שקט , השימושים העיקריים זה גלישה , סרטים , ללא OC וכל זה.. כרגע יש לי thermaltek silent שהגיע הזמן להחליפו תודה חברים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מארז Compucase super Midi Tower CI 6A19 שמגיע עם מאורר 120ממ די רועש אני רוצה להחליף אותו במאורר אחר - שקט (המחשב שלי די קריר 26-33C, כך שלא צריך מאורר חזק, ואני לא עושה OC) אני עומד להזמין מ JAB-TECH מאורר PANAFLO L1A שהוא 80ממ ואמור להיות סופר-שקט בשביל הSHUTTLE שלי, האם אני יכול להתאים מאורר 80ממ במקום ב120 ממ? על איזה מאורר 120ממ הייתם ממליצים (שקט,שקט...) - עדיף שיש ב JAB-TECH תודה
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום יש לכם המלצה למאורר שקט ושאיכות קירור לא תיפגע מעבד 2.8 לוח ג'גה בייט 478
-
- 7 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחר שנתיים של עבודה המאוררים במארז עשו את שלהם. יש שניים שממש צורמים באוזן, השלישי האמת יכול לתת עוד קצת אבל אם אני כבר קונה אני אחליף את כולם. אני מוכן להוציא עד 80 למאורר בשביל לקבל שקט ( וזה מה שדרוש בעיקר ). אז כאמור המחשב לא מתאמץ יותר מדיי, המפרט בצד, אשמח להמלצות. בעדיפות על חנות באיזור ראשל"צ ( KSP מבחינתי זה אידיאלי לדברים כאלו ). תודה! --- בדקתי עכשיו באתר המארז: http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=135&cl_index=1&sc_index=26&ss_index=65&g=spec המאורר העליון ( והכי מרעיש ) הוא 140 מ"מ. אם צריך בשביל משהו טוב לחרוג טיפה מהתקציב, אפשרי...
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד מאוררים למחשב שלי ואני לא יודע מה כדאי לי אני רוצה משהו טוב ולא יקר מידי עכשיו יש לי רק מאורר אחד על המעבד זה מאורר של אניטל אני לא יודע דגם אבל על הקופסה שלו כתוב ATTN STATIC SENSITIVE אני לא יודע אם זה הדגם אבל זה מה שכתוב אז אני רוצה להוסיף עוד 3 מאוררים למחשב ואחד לכרטיס מסך יש לי R9600XT אני לא יודע אם יש לי מאורר טוב על המעבד אם לא אז למה כדאי לי להחליף? אני מעדיף את המאוררים כמה שיותר שקטים כי המחשב בחדר שלי והוא דלוק בלילה אם אפשר שלפחות אחד מהמאוררים יהיה אם אורות
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב מזמין שני קירורים למחשב שלי אחד "120 ultra extreme" ואחד HR-03GT אני רוצה ממכם המלצה ל 2 מאוררים שיתנו לי הכי הרבה ביצועים ושקט אחד 120MM ואחד 92 MM תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה למאוררים למארז הזה http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137428718&ProdName=Sunbeantech-ACRYLIC-Case או זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=1646 כתוב באתר היצרן שיש לו 5 מאווררים(1 מלפנים, אחד מאחור, שניים מהצד ואחד למעלה) אני צריך המלצה לחמש מאווררים uv בסגנון כאלה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2539 ואם אפשר גם המלצה לפאנל שליטה תודה.
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום... יש לי את המערכת הנל: Amd athlon ii x3 445 Asus m5a78l-m lx Kingston 4 gb ddr3 1333 Sapphire hd 6850 Seasonic ss500-et אני מחפש מארז וקירור למעבד. מתכנן overclock בינוני+ חשבתי על antec 100 וקירור cooler master hyper 212 plus אבל אני לא בטוח שהוא יוכל להכנס במארז הזה.. מה אתם אומרים? ד״א לא חייב לנצל את כל התקתיב אם אפשר בפחות תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-