אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שמשהו ימליץ לי על מאוורר למעבד Intel סוקט 775 עד 200-230 ש"ח אם אפשר פחות אז סבבה, שיהיה שקט. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
במחשב ישן התקלקל המאוורר אני צריך המלצה לקירור למעבד amd athlon xp 2600 ובנוסף משחה טרמית טובה כל זה ב לא יותר מ150 שח ואשמח לדעת איזה סוקט זו[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 13:17:10 סליחה על ההקפצה אבל זה דחוף[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 18:21:15בבקשה
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המאוורר שלי הוא של אינטל והוא מאוד רועש. אז אני מחפש מאוורר זול,שקט וקל להתקנה שיתאים לי לתושבת. תודה מראש לעוזרים המעבד והלוח אם שלי: CPU Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz 42 °C Haswell 22nm Technology Motherboard ASUSTeK COMPUTER INC. H81M-A (SOCKET 1150)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את'לון 64, 3200+ ליבת Winchester. המאוורר שמגיע עם יחידת הקירור של AMD רועש מידי; הוא עובד על כ-3,000 סל"ד וזה משגע אותי. הקטע הוא, שהמעבד בקושי מתחמם ולא מצריך אפילו קירור כזה... לפי מיטב ידיעתי, ניתן להרכיב על צלעות הקירור כל מאוורר 80מ"מ סטנדרטי. אז אני צריך המלצה על מאוורר שכזה; לא צריך אסתטיקה, פוטנציומטר וכ'... אני רק מעוניין במאוורר ש-ק-ט, כדי להריץ את המעבד בסטוק, זה הכל. חשוב גם שלא יקרע את הכיס. מה המלצתכם?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי ראדיאטור של 120 מ"מ ואני צריך להתאים לו מאוורר יש המלצות ?
-
- 6 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-C12P SE14 1 מארזים: מארז ללא ספק CoolerMaster CM690III מאוורר למארז Noctua NF-A14 PWM 14cm Fan 1500RPM http://ksp.co.il/?uin=19680 שאלתי על מאוורר מעבד ותודה שעזרתם לי. עכשיו אני שואלת בקשר למאוורר מארז . מעוניינת בחברת Noctua בלבד ולא חברות אחרות, במאוורר גודל 140 מ"מ , סכום עד 90 ש"ח. מבין כל דגמי החברה , זה בסדר זה שבחרתי ( בלינק למעלה) ? למרות שהוא 1500 סיבוב ורמת רעש בהתאם לכך, קראתי כאן בפורם שעדיף לקחת 1500 ומקסימום לנתב ולשנות את אח"כ את נתוני הרעש ומספר הסיבובים. או אולי אתם ממליצים מבין אלו יותר טוב ומשתלם ממנו : https://www.ivory.co.il/catalog.php?...%5D%5B%5D=2997 ובנוסף אלו http://ksp.co.il/?list_compare=.132…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר למעבד I7 2600K אני רוצה שתמליצו לי על מאוורר טוב למעבד שיקרר את המעבד שלא יתחמם ושיהיה שקט כמה שאפשר ... השקט חשוב לי מאוד . זה מחשב לעריכת סאוונד ומשחקים ביחד. יש לי מארז של אנטיק P280 ואני רוצה מאוורר מעבד שהוא מקרר טוב ושקט לסוקט 1155 עוד משהו אני רוצה להדגיש שבעתיד יתכן שאני אעשה OC קל-בינוני לא משהו מפציץ. עכשיו ראיתי פה ושם המלצות לכל מני מאווררים כמו Arctic Cooling Freezer 13 PRO http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6170 Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://ksp.co.il/?uin=10258 אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהירה בבקשה כי מחר אני הולך לקנות . ועוד משהו חשוב מאוד לקחת בחשבון שאין מקום למאוורר גדול מדי כי יש ליד זכר…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב לסלון - בעל מארז קטן (נכנס בו לוח MICRO ATX) שניתקתי ממנו את כל המאוורררים (הרעישו מאוד) המעבד הוא INTEL E2140 -הבעיה שהוא מתחמם והמאוורר המקורי של אינטל מרעיש מתלבט כרגע בין : Freezer 7 Pro -AC ZALMAN-CNPS7500 TT-Blue Orb II Silent התקציב 150 (למרות שה-ZALMAN עולה יותר) יש למישו הצעה אחרת? בשמחה...
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
צריך המלצה למאוורר השקט ביותר , ללא מגבלת תקציב ולא פסיבי שקיים עבור 775 ( לא יבוצע OC ) .
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז יחסית שקט, מבעיות חימום של הכרטיס מסך אני מעוניין להוסיף 12 מאוורר לדופן המארז זקוק להמלצה למאוור טוב ושקט, אם יש אפשרות לשלוט במהירות זה יהיה מעולה. בנוסף זקוק להמלצה למאוורר למעבד של מחשב אחר, amd 810Quad שקט וקריר ככל הניתן לא למטרות OC תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ומעבד AMD Athlon II X3 450 @ 3200 MHz . הלוח הנ"ל הינו בעל תושבת AM3. אני מחפש להחליף את המאוורר שלי לאחד אחר . חשוב לי שהמאוורר אהיה שקט. אני לא עושה OC . בנוסף אם אפשר שההמלצות יהיו מ-KSP זה יהיה אחלה ,לא חובה אבל פשוט נוח לי לקנות שם. התקציב - עד 300 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי לפני זמן מה בפרקטל R4, מארז מעולה ושקט. הבעיה, המאוורר שהגיע עם הCoolIT ECO קצת רועש בהשוואה לשאר המאווררים במארז וניתן לשמוע אותו בבירור. אני צריך המלצה למאוורר אחד או שניים שיתאימו לרדיאטור (זה רדיאטור דק, עם צפיפות סנפירים די גבוהה) בעלי לחץ סטטי גבוה, ואם אפשר שיתאימו בצבעים שחור לבן הבנתי שטובים הם: scythe gentle typhoon 1450RPM, Corsair SP120 Quite, Noctua NF-F12 התקציב הוא 100 ש"ח המאוורר הנוכחי הוא 1600RPM ב-PWM
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מאווררים למארז שלי, יחס CMF לDBI הכי יעיל כלומר גבוהה. מה אתם אומרים על אלה? SUNBEAM SILENT UV LED FAN 120MM BLUE http://www.sunbeamtech.com/index-2.html מחיר 55 ARCTIC COOLING AF12025 http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=81 מחיר 40 ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=84&data=2&disc= מחיר 50 המחירים מנועה מחשבים אשמח לקבל תגובות/הצעות אחרות
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע החלפה למאווררי המארז, ולמאווררי הרדיאטור במארז שלי : חומרה מיועדת מארז Nzxt s340 , לוח msi x99 sli plus , קירור H100i כרגע קיימים: - שני מאווררים NZXT של המארז (מוציאים אוויר) - שני מאווררים של corsair (מכניסים אוויר) מה שאני רוצה לקנות : - מאוורר עליון 14cm - מאוורר אחורי 12cm - ארבע מאווררים 12 ס"מ קדימים push&pull לרדיאטור שאלותיי: 1. מה המלצה לגבי יצרנים? 2. העדפה שלי היא למאווררים שקטים אך בעלי כושר דחיפת אוויר טובה. 3. העדפה ברורה למאווררים הנשלטים מהלוח. תמונת המארז.
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה המאווררים במארז התחילו לזייף ומתחילים להרעיש ללא סיבה מיוחדת (כשהמחשב במנוחה למשל), פתחתי את המארז וניקית מאבק ושמנתי את המאווררים מה שעזר לכמה ימים ואז הם חזרו להרעיש כל אחד בזמן שונה. הייתי מעוניים לקבל המלצה על זוג מאווררים שקטים שיחליפו אותם, השקט מאוד חשוב לי כי המחשב נמצא בחדר השינה שלי אין לי תקציב מוגדר אבל אני גמיש ומוכן לשלם עבור משהו טוב אם אפשר על המלצה מהחנות של אייבורי זה יהיה הכי טוב כי הם הכי קרובים אלי במקום מגורי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם במארז Compucase HEC 6A19 המאווררים הקדמי וגם האחורי לא מסתובבים, לאחר שימון הצירים הקדמי חזר להסתובב אבל נדמה שעדיין לא במהירות הרגילה שלו, האחורי לא מסתובב כלל, האם זה אומר שהם הלכו לעולמם? ואם כן אשמח להמלצה על מאווררים להחלפה השקט חשוב לי והתקציב גמיש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני צריך 3 מאווררים 120ממ וקרור למעבד כרגע יש לי את פריזר 7 פרו ac יש לי אופציה להזמין מחול וחשבתי לקנות לכרטיס מסך קרור אם אתם יכולים להמליץ לי 4850 ati
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שרק מאוורר אחד עובד (כל ה5 האחרים מתו). ניסיתי להחיות אותם עם WD-40 וכד' אבל הם עשו טובה לזמן קצר ומתו שוב. אני רואה שיש בחו"ל מאווררים זולים מאוד יחסית. הרעש שהם עלולים להפיק אינו מרתיע אותי. לדים אינם מעניינים אותי. אני מעוניין להזמין שלושה. יש עוד משהו שחשוב להסתכל עליו לפני שמזמינים מאוורר ב10+- שקלים? תודה, Zinger777.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מארז Gigabyte Aurora 570. המאווררים שלו יפים מאוד אבל לא רציניים. הייתי שמח למאוורר עם LED כחול, אבל אם זה מוריד מהאיכות אז . בקיצור, אני צריך מאווררים 12CM שקטים במיוחד שנותנים אוויר רב.. אני קונה אותם דרך TMS אז חשוב שהם יימכרו שמה.. יש עדיפות למאווררים עם LED כחול.. אבל שוב, אם זה פוגע באיכות אז לא... אני ייקנה כבר איזשהי מנורה לשים בפנים וזהו. כמו שכתוב בכותרת, אני לא מתקמצן על 100 ש"ח, אני מעוניין במאווררים איכותיים.. ובמיוחד, שוב, שקטים! מדובר במחשב לקולנוע ביתי! תודה מראש, תומר.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב שלי, פירקתי אותו לגמריי כולל את הרדיאטור והמאווררים שעליו. עכשיו על המאווררים יש סימנים של שמן, כנראה בגלל התנועות התכופות של המחשב (מעברי דירה) הלכה האטימה במיסבים. וגם בזמן עבודה סיבוב המאווררים משמיע צליל תקתוק לא טבעי שאני לא זוכר שהיה בימים הראשונים שלהם אפילו כשהם מסתובבים ב1000 סל"ד יש לי Corsair Hydro H110i GTX עם 2 מאווררים 140mm מקוריים - SP140L הרדיאטור יושב אצלי בחלקו העליון של המארז והמאווררים מתחתיו - דוחפים אוויר כלפי מעלה והחוצה מהמארז (Push) אני מבקש המלצה למאווררים שיהיו זהים בביצועים ויתנו אותה רמה של שקט או אפילו יותר שקטים בסל"ד נמוך אבל שיכלו גם לתת זרימת אוויר טובה כשאני מתחיל לשחק והמים ברדי…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה גם על מאווררי 80 שקטים כמה שאפשר. יש לי במארז מקום למאוררי 120MM מקדימה ומאחורה, ומקום ל2 מאוררי 80MM בצד ועוד אחד למעלה. עשיתי חיפוש בפורום והבנתי שהמאווררים הכי שקטים שאוכל להשיג ב120 הם ה-Sickflow.
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה ל4 מאווררים של 120 מ"מ חזקים, יש לי פאנל שליטה על מאווררים ככה שאין לי בעיה אם במקסימום עוצמה הם רעישים במקצת, כמובן שאני לא רוצה אזור תעשיה בחדר אבל שייתנו תפוקת אוויר רצינית במקסימום עוצמה, שהסכום לא יעבור את ה150 ש"ח לכול 4 המאווררים, כלומר אם יש מארז וכאלה, אני חייל והרבה זמן לא בעסק, אז יש כניראה חידושים ודברים, אשמח לתגובות,
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום !! אני קונה מארז ANTEC TX1050B 500W PSU וצריך המלצה ל: 1x92mm 3x80mm אם אפשר אז גם אפשרויות עם לדים אבל לא חובה...
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
פתחתי פוסט שאני מחפש מארז חדש למערכת בת חצי שנה ,בנוסף צריך המלצה ל2 מאווררים 120 עם לד אדום / לבן איכותיים ושקטים אבל לא ב150 שקל לאחד כמו קורסאייר ,איזה אפשרויות יש ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למאוורים: אחד של 92MM לקידמת המארז(אם צריך אז 2) ואחד בשביל הaccelero s1 rev 2. בנתיים אילו הטמפרטורת: מעבד - 34 - 58. כרטיס מסך + accelero s1 - זמני עם המאוורר של הקירור STOCK של אינטל - 36 - 55 (במשחקים) בOCCT זה 66. רצוי שיהיו שקטים וזולים בדגש על שקטים. מה כדאי שתי מאווררים מקדימה או רק אחד (עד עכשיו יש לי רק 120MM של ANTEC על LOW מוציא) המפרט רשום בצד. תודה רבה וחג שמח. נ.ב. בבדיקת טמפרטורה לכרטיס מסך בOCCT מגיע ל67 אבל רוב הזמן 66. בקירור STOCK זה 80+ עם פי כמה רעש וביום קר.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-