אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום ! אני בעליו הגאה של מעבד AMD XP 1800 ומה שרציתי לדעת זה מה יכולות האוברקלוק שלו. הקוד שרשום עליו הוא- AXDA1800DUT3C JIUHB0311UPBW תודה!
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שמעו קיבלתי מחשב חדש אתמול הורדתי לו שם EVEREST ובדקתי טמפרטורות ממה שאני זוכר כי אני במחשב של דודה שלי היה לי שם טמפרטורה של מעבד,לוח אם ו.דיסק קשיח עכשיו אני לא זוכר בדיוק אבל לוח אם היה משהו כמו 45, מעבד היה 50 בערך אולי אני טועה ודיסק קשיח 30 ומשהו.. לא הפעלתי כלום הייתי על הדסקטופ, מחשב חדש אין אבק אפילו ויש לי די הרבה מאווררים על המעבד יש את הסטוק שקיבלתי של אינטל יש לי מאחורה מאורר גדול יש לי למעלה במארז מאורר יותר גדול מ 120 יש לי מקדימה למטה אחד ויש לי על הדלת עוד אחד שהוספתי זה טמפרטורות טובות כי לדעתי אמור להיות פחות, לא?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לקהילת האוברקלוקרים שלנו... יש לי מעבד Palamino 2100+ עם קירור: Thermaltake Dragon Orb 3 לוח מסוג ABit NF7 Rev 2.0 שהיה הגדה של NFORCE 2 לאוברקלוק. הבאס המקסימלי שאני יכול לעלות הוא 144MHZ שזה מוביל אותי ל1860 (המהירות המקורית 1733) החום 51 מעלות(שזה חמוד ביחס לסביבה כאן וביחס לגבול בו המעבד יכול לעבוד) החום של ערכת השבבים 31 מעלות. העליתי מתח מעבד ל1.775, אותו דבר. הזכרון שלי הוא DUAL של חברת KINGSTONE 400MHZ הפועל בתיזמונים 3-4-4-9 (בכוונה גבוהה כדי שהזכרון יוכל לעבוד בתדר גבוהה יותר) הזכרון עבר בתזמונים של 2-2-2-5. (הזכרון הוא: Kingstone Value) כרטיס המסך הוא Sapphire 9550 @9600 XT (מומהר ליבה: 250@400) ניסיתי את האובר קלוק עם זכרון של TwinMOS ואותו דבר, כרטיס מסך…
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת ברורה.. סה"כ הלך לי הכרטיס מסך ואני רוצה לאפות אותו בתנור. עכשיו,צריך להוריד את הקירור, לנקות את שאריות המשחה (בוצע) אבל אין לי משחה טרמית להחליף. האם זה יהיה בסדר שאני אחבר את הקירור לאחר הבישול ללא משחה רק לבדיקה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 7800GT במארז יש את המאורר של הספק ועוד מאורר (כנראה גנרי ) וכמובן המאורר של הכרטיס מסך אני לא מתכוון לעשות OC כרגע . השאלה שלי האם אני צריך עוד מאוור או שזה מספיק כרגע האמת שממש לא בא לי להתחיל לעשות חורים אבל אם צריך אז אני אעשה ! או שאולי רק להחליף את המאורר שבמארז למשהו איכותי יותר? תודה
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני משתמש בריוהטיונר ושמתי את המאוור קבוע על 80% אך אני רוצה שברגע שאני משחק הוא יעלה ל100%( המעלות בכרטיס מסך שמתי לב מגיעות ל80 במשחקים כבדים כמו UT3), כיצד ניתן לעשות זאת?
-
- 7 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להחליף מאוורר למעבד שלי, לעבור ממאוורר סטוק רגיל למשהו קצת יותר טוב. אם כבר אני מפרק את המאוורר, רציתי לרענן את המשחה. ברצוני לשאול כיצד לדעתכם הכי טוב לנקות את המשחה הישנה (מבחינת בטיחות ושמירה על המעבד), האם עם סמרטוט מבד, עם נייר (טואלט או משהו דומה). האם יש צורך בחומר כלשהו כדי להוריד את המשחה הישנה ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל הטמפרטורה של המעבד שלי היא 40 במנוחה ו55 במאמץ ואני מפקד להאיץ כי אז הטמפרטורה כבר תהיה גבוה מדי ויש סיכון לנזק. לכן אני צריך עצות לקירור מארז זולות יש לי מארז simmbada master L עם חלון ויש לי מאוורר אחד שמכניס אוויר ושניים שמוצאים וממש לא בא לי על קידוחים אבל אם אין ברירה אני אעשה את זה. המאדר בורד הוא via 266E ואני רוצה להאיץ אותו וצריך עצות.
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את המעבד הזה : Intel Pentium IV 3.0GHz Northwood 800MHz Socket 478 Tray CPU והשאלה שלי היא אם זה מעבד טוב לoc וכמה אני יכול להגיע איתו ללא מאמץ ?
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, יש לי כמה שאלות: 1. אם נגיד זיכרון X רשום בדף שלו שהוא CAS3 (אני פשוט לא מוצא את שלי אבל יוצא מנקודת הנחה שהוא CAS3), אז אפשר להריץ אותו על תזמונים של 2.5:3:3:7 בלי סיכונים כשבמחשב לא מבוצע OC ולא יהיה מבוצע?? 2. מה בכלל הסיכונים של שינוי התזמונים? הבנתי שזה ישפר לי את הביצועים, אבל גם פה יש סיכון של שריפת חלקים? 3. בכלל, יכול להיות מצב שאני משנה תתזמונים בביוס ומעלה תמשחב, ובזמן ההעלאה הוא לא עולה לי? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, יש לי Intel E6300 1.8 ואני רוצה לעשות לו OC... יש לי גם Radeon X1900XT והOC במטרה לשפר כמה שיותר את הביצועים הגראפים של המחשב... המפרט שלי: FSP 400 -GLN GIGABYTE 945P S3 X1900XT 256MB E6300 1.8GHz 2GB Ram מעולם לא עשיתי OC למעבד, וגם הוא דיי חם ככה שאני גם צריך המלצה לקירור :] תודה מראש, אבישי ----------- כרגע חזרתי מהBIOS MENU הייתי ב T.i.M משהו כזה.. Tweaker משהו.. קיצור בדקתי הכל נראה לי דיי פשוט, רק דבר אחד, היה שם פרמטר: Robust Graphic booster משהו כזה.. היה אפשריות AUTO (שזה עכשיו) FAST ו TURBO, מהזה בידיוק עושה? ______ תמונות:
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קראתי שכדאי מאד לקרר את ה TB ו את ה XP , חלק מן המאווררים שקראתי עליהם נראים מעולים, אבל לא תמיד יש השוואת רעשים, שזה לדעתי הכי חשוב, לא רוצה לגור עם טרקטור. אז אנשים, מה הכי שקט והכי טוב ? כמה שיעלה יעלה , זה שווה של דולר ודרך אגב, כל הקירור מים הזה, זה בטוח ? כי פעם אחרונה שבדקתי, חלקי מחשב ומים לא חברים טובים.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כשבועיים החלפתי את לוח ה-ECS שהיה לי והתחלתי לעשות קצת OC. לצערי המקסימום שהגעתי היה 133X13=1733Mhz כאשר המעבד עובד בטמפ' של 40-45 מעלות. מעבר לכך המחשב עלה אבל windows קרס ואיתחל, מסך שחור או BSD עם ההודעה: Windows has been shut down to prevent damage to your computer הוספתי מתח עד ל 1.7 למעבד אך ללא הועיל, כמו כן העלתי ללוח אך גם זה הותיר את המצב ללא שינוי. חשבתי שזאת יכולה להיות בעיה של Windows אז העלתי את המעבד ל- 1900Mhz וזה לא עלה יותר... אחרי שעשיתי RESET לביוס (לשם שינוי ג'מפר ולא לוח ECS פשוט שבו צריך לשלוף את הסוללה) העליתי את הבאס ל-200 בשביל לנצל את מהירות הזיכרון ועכשיו אני מקבל ביצועים טובים יותר ב- Sandra - Memory Bandwidth Benchmark בכ 35-40 …
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ועוד עם מעבד "לוהט"...
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המחשב שלי? מה הטמפרטורה הממוצעת למחשב בימים האלה? ואיך אפשר לקרר אותו?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
עשיתי חיפוס, ונאמר באחד התרדים שעם מחט אפשר להוציא את הפינים במולקס, אבל אני לא מצליח, עם אני מנסה בכוח אז הפינים נשברים/מתעקמים. אני רוצה לחבר מאורר שהוצאתי מספק ולחבר לאחד המולקסים שבספק, אבל אני לא מליח להוציא. למישהו יש כמה טיפים להוציא?
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OC למעבד לעלות לו קצת את הMHZ יש לי במחשב: לוח אם K9NGM MSI מעבד ATHLON 64 3200+ זיכרון 256 533 MHZ כרטיס מסך 6100 GEFORCE (מובנה) אני עוד כמה ימים הולך ליקנות זיכרון שזה הכי דחוף לי.. ולעניין אני רוצה לעלות את הMHZ של המעבד בלי לפגוע ברכיבים אחרים כמו הזיכרון או הלוח אם וגם לעלות בלי שיהיה סיכון... הטמפ' של המעבד שלי 30-35 (מנוחה מאמץ) חיפשתי בביוס אפשרויות ואין לי כל מיני טיימינג וכל זה אפשר לעשות משהו עם הדרייבר של NVIDIA? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש תוכנה שמאפשרת לראות את מהירות הסיבובים RPM של המאוורר שבמארז, והדגש הוא על המאוורר עם חיבור 4 PIN MLOEX ולא החיבור שמתחבר ללוח עם 3 פינים. האם ישנה תוכנה כזו? ואם לא, אולי יש למישהו רעיון איך אני יכול לדעת את מהירות הסיבובים של המאורר שלי? תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ה Archon עם שני מאווררי TY140 וה Silver Arrow עם שלושה קונה בחול מחיר לא פונקציה בכלל ומיועד בינתיים לQ9550@4.06@1.42V תודה על העזרה..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. צריך עזרה במפרט. תקציב.... לא מוגבל... רצוי כמה שפחות כמובן. אני צריך: לוח אם, מעבד, זיכרונות, קירור למעבד ומשחה טרמית למעבד. מערכת AMD חובה. יש לי נטייה לזיכרונות של קורסייר.. חשבתי על קירור... ההיטסינק החדש של טרמלרייט בתוספת מאוור 120 מ"מ חזק. תודה מראש! :-)
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קיצר ככה הכרטיס הוא 9800PRO עם קירור מקורי -שלא מתפקד כמו שצריך -יש ארטיפקטים וכו וכו ,ניסיתי כל מיני קומבינות עזר אבל אני רוצה משהו איכותי יותר . הקירור הוא: Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 ATI 9600 (Pro, XT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=9693 רשום שהוא מתאים רק ל 9600,ויש את זה : Arctic-Cooling ATI Silencer 3 REV2 שרשום שהוא מתאים ל 9800XT שהוא בעצם 9800 רק מומהר ומגיע בדרך כלל עם 256 MB זיכרון .....בעיקרון הוא אמור להתאים אבל אני לא בטוח כי הוא בנוי אחרת ... אז עם מישהו יודע עם הם יתאימו לי אז ענה להגיד ....עם לא אז נלך על ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_2305&products_id=15364 עריכה :מצאתי א…
-
- 7 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף חלון למחשב שלי, שיראה כמו זה של THE MASTER - זה יצא לו נהדר אבל הוא לא אמר איפה הוא קנה את הגומיות המגניבות האלה- חיפשתי בכל מיני חנויות של גומי בת"א אבל רובם פשטו את הרגל, אם תוכלו לתת לי שם, כתובת או מספר טלפון של חנויות שמוכרות גומי שמתאים לכאלה חלונו בזול אשמח מאוד. נ.ב איפה אפשר גם לקנות פרספקט או משהו כזה שקוף גם בזול (אני דל תקציב) והאם כדאי להשתמש בדיסק לחיתוך המחשב?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה ראשונה: כדאי לי לעשות לו אוברקלוק? שאלה שניה: כמה אוברקלוק אני יכול לעשות לו בלי להוסיף לו שום דבר(בלי לגעת בו בכלל)? ושלא יהיה שום סיכוי שאני אפגע בו?
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין כבר את הקריור החדש אבל קודם אני צריך לדעת כמה דברים... כדי לנקות האם מספיק להשתמש באלכוהול 70%? ועל מה לשים את זה? (צמר גפן, מנקי אוזניים) כדי לשים פשוט לשים בפינה ולמרוח? עם מה? או שמספיק לשים באמצע ולתת לזה להימרח כשזה נמעך מהגוף קירור? אם זה משנה אז המשחה התרמית זה המשחה הפשוטה שהאה עם VF-900CU של זלמן... תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מצטער על הבורות אבל לא כל כך הבנתי מהמדריכים איזה תוכנת OC הכי כדאית ומאיפה ניתן להשיגה. אשמח אם תתנו לי קישור לתוכנה טובה לOC אשמח לתגובות אליעד
-
- 7 תגובות
- 516 צפיות
-