עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by fatsrir,

שלום, רציתי לדעת האם קיימים אמצעי קירור למחשב נייד שהם לא מאווררים אלא ממש מקררים ואיפה אפשר למצוא את זה? ואילו אמצעי קירור יש למחשב שולחני ביתי ולא שרתים וכדומה שהם לא מאוורר ואיך זה פועל? אשמח לקישורים באינטרנט וכמה זה עולה בד"כ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by nimrodim,

קירור מים המלצות בבקשה! עד כמה יעיל קירור מים בארץ? האים הגבול התחתון בקירור מים הוא טמ"פ החדר - בשל בעיות עיבוי במידה ומשתמשים במים קרים? הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי: בלוק לפנטיום 4 478. משאבת מים. גודל צנרת רצוי. גודל רזוואר רצוי. גודל רדיאטור רצוי. כבר ביקרתי באתר של EMP. מחפש אתרים לגבי השוואות בקירור מים וגם הייתי רוצה לדעת מה זמין בארץ. בתודה מראש נמרוד

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. ודרך אגב, האם ה MX-1 Thermal Compound נחשבת למשחה ממש טובה?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by ElemenTal,

אין לי אפשרות לעשות RUN (אם זאת הדרך להפעיל את הבדיקה, אם לא אז איך ?) :s05:

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by ProRules,

איך ה thermaltake X5 ORB?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  6. טוב אז ככה הבנתי שמה שהכי חשוב זה ה משאבה...ושאפשר להשתמש במשאוות אקווריום רגילה ולפי גם מה שהבנתי ככל שהמשאווה שאוהב יותר ויותר המהר ככה יותר טוב אתה יכולים לתת את זה בדוגמא במספרים עם אני ילך לחפש משאווה שאני ידע מה לשאול. ושמות..זאת אומרת שמות של המדידות.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by michfir,

המחשב של חבר שלי רועש בצורה מטורפת, יש לו רעש מחריש אוזניים.. לאחרונה פגה אצלו האחריות על המחשב אז חשבתי אולי אפשר איכשהוא לשפר אותו.. חשוב לציין, יש לו מחשב יחסית חדש ( שנה ), אין לו את הC2D אבל יש לו משהו לפני.. בכל מקרה, המארז שלו יחסית קטן, אז חשבתי אולי תוכלו לתת לי רעיונות איך לקרר את המחשב... מה יהיה באמת אפקטיבי.. בין היתר בהחלפה של המאווררים, אני אשים את הגריז טרמי על המעבד כמו שצריך. אשמח לשמוע הצעות.

• 4 תגובות
    • 463 צפיות
  8. ברשותי כרטיס מסך GeForce FX5700LE. קראתי פה כמה הודעות ואז גיליתי את ה-Omega Drivers ואת האפשרות להגביר את מהירות השעון והזיכרון הכרטיס מסך. מכיוון שהכרטיס מסך שלי הוא מן גירסה תומכת מאוד באוברקלוקינג לפי האתר הזה - http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/mainstream-roundup.html [url/] ויש אפשרות להגביר את מהירות השעון והזיכרון מ- 225/400 (שזה נמוך מאוד) עד ל-480/600 (שזה הרבה יותר גבוה). ובכן, התקנתי את האומגה ונכנסתי ל-TAB של התדירויות שעון, העברתי להגברה ידנית של השעון והתחלתי לשחק עם המהירויות. בהתחלה הגברתי מהירות נמוכה, ולחצתי Test new settings - המחשב הודיע שאין באפשרותי לעבוד על המהירויות האלה... ניסיתי גם להוריד את המהירות של המעבד והזיכרון - ומסיבה לא …

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by kaki356,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3422 (שימו לב יש תוספת מאוורר או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=879 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  10. במקרה הזה - זכרונות וליבה של הGTO2

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by KoM,

איך אני יכול להוריד היט סינק שפשוט דבוק לליבת הכרטיס, הייתי רוצה להחליף אותו, אבל הייתי רוצה הצעות איך כדאי לי להסיר אותו בזהירות... :

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום, הזמנתי לוח אם DX58SO של אינטר ומעבד i7 920. אני מתכוון להרכיב מחשב עם הנ"ל ובנוסף 2 דיסקים קשיחים וכונן DVD. כרטיס המסך יהיה 9800GT. מה שיש לי הוא מרז של NEC בו יש לי מאוורר פולט אחד מאחורה(לא זה של הספק) ומאוורר שואב אחד מקדימה בחלק התחתון. שניהם 12 ס"מ. בצד המארז יש 2 פתחים ללא מאוורר. על המעבד יהיה המאוורר הסטנדרטי שאינטל נותנת. אין לי שום כוונה להמהיר בשלב זה. אני רוצה להימנע מרכישת מארז/ספק חדש. האם הנ"ל יספיק לי בכל הקשור לקירור נאות של המערכת? :-\

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  13. היי. בקרוב אני מתכוון להחליף את המשחה הזולה של אינטל במעבד שלי 3770K עם LiquidPro Ultra. השאלה, האם כדאי להשתמש באותה משחה גם בין המעבד לגוף קירור Swiftech H220? אם אתם ממליצים על משהו אחר, מה כדאי? כרגע ברשותי Formula 7 בלבד.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by navk2,

יש טעם לזה ? בתנאי שאני משאיר את הזיכרונות שלי על סטוק, זה ייתן משהו ? אל תסתכלו על המפרט שלי עכשיו, אני שואל לגבי המחשב החדש...

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by AMIT_MEG,

רוצה לקנות מערכת לקירור מים גם למעבד וגם לכרטיס מסך הכרטיס הוא 4890 ומעבד i7 920 1366 שהמחיר יגע עד ל 1500 שקל מערכת טובה כוללת הכל חוץ ממאווררים יש לי 3 של 3000rpm 120mm תודה לעוזרים והמחיר כולל הכלל משלח ...... (שקט לא חשוב לי )

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by -UltraV-,

שלום יש לי לוח של ASUS הנה תמונה מCPU-Z עכשיו.. אני רוצה לדעת איך לנעול את הAGP והPCI בלוח... תודה לעוזרים..

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! רציתי לשאול האם הקירור המתלבש על הזכרונות עוזר לביצועים או שזה סתם ולא מוסיף??? ואם זה עוזר במשהו אז תוכלו לתת המלצה טובה לקירור כזה??? תודה לעונים...

• 9 תגובות
    • 597 צפיות
  18. אז ככה. המצב ההתחלתי שלי לא היה הכי טוב. לא היה לי מאוורר שמוציא אוויר מאחורה (כן, כן, אני יודע, לא חכם) מאוורר סטוק רועש ומציק. ושאיפה בלתי נגמרת לשקט. החלטתי לעשות את זה בשלבים. דבר ראשון, להרכיב את ה-SFlex ולראות את ההשפעה על הטמפ'. ורק לאחר מכן להתקין את הנינג'ה. כל הטמפ' שיופיעו פה הן במנוחה. שלב א' - תמונה ראשונה וטמפ' הלוח גבוהה יחסית. הטמפ' האלה הן טמפ' לאחר שהמחשב עמד 25 דקות בערך ללא שימוש. לעומת השלבים הבאים שבהם עשיתי פעילות מועטה. שלב ב' - תמונה שניה הרכבתי את ה-SFlex סגרתי חזרה את המארז, הדלקתי והמתנתי מס' דקות לאחר מועט עליית ה-Windows. כפי שניתן לראות טמפ' המעבד ירדה מאוד, וכך גם מהירות המאוורר של המעבד, ועכשיו הוא פועל בחצי מהמהירות המקורית.…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by yoav9,

יש לי שני מאווררים שמונים מ"M שרואים אותם והם שחורים, עכשיו אני מעוניין להפוך אותם לצבעוניים. יענטו עם אור וכו וכו עכשיו ברור שיש לדים וכל השטויות האלה, אבל איפה אני יכול למצוא וכמה זה עולה ובכלל האם זה פרקטי עם מאווררים שהם לא שקופים (אני בטוח שכן אבל בכל זאת)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ex_,

אני בדרך לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD השאלה היא האם יש דרך לשמור על המעבד בטמפרטורת שיא בין 10 ל 20 מעלות ?(באופן שקט)

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  21. יש לי מעבד A64 3000+ 754 המתח הסטוק שלו היא 1.5V העלתי אותו ל 1.6 על מנת לבצע OC גבוהה יותר ביינתים הגעתי ל 2500MHZ (יציב) האם העלת המתח תקצר את החיים של המעבד שלי? :-\

• 13 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by DORAZABI,

ראיתי בכתבות באתר שפורסם מדריך של אוברקלוקינג..יש לי GTX770,אם אני לא מבין כלום בהמהרה אתם ממליצים לי בכל זאת לנסות את המדריך?

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  23. Started by erlich9,

יש לי 6800gs איך אני עושה אובר קלוקינג...??? אין לי מושג איך עושים את זה והאם כדאי לי. נ.ב הקירור שלי הוא מקורי של הכרטיס במאפיינים של הכרטיס שאני בודק דרך המחשב רשום לי core clock 2d clock 425 (mhZ 3d clock 425 (mhZ memory clock 1000 מה לעזאזל זה אומר...???!!!! עזרו לי בבקשה אני חדש בתחום ואין לי מושג

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. Started by kobibo,

טוב כיום עם הכרטיס מומהר ל XTPE, הכרטיס במנוחה 36-37 במאמץ 49-50 . כמה הסיילנסר ישפר ? אודה גם לתשובות מכאלו בעלי שני הרכיבים האלו.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by AdamS,

שלום לכולם, קניתי אתמול Xbox חדש, רובכם בטח מכירים את בעיית ההתחממות שיש לו. אני ממש לא מתכוון לשים לו אינטרקולר כי זה עושה רעש וזה נורא מכוער חח. עכשיו, קראתי בגיימר שאיזה מישהו שם מגש קירור של מחשב נייד מתחת ל-Xbox וזה מקרר אותו ממש באופן משמעותי. חשבתי לקנות גם לי אחד, המליצו שם על המגש הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8845 אני מתלבט בין המגש הזה לבין המגש הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6516 למישהו יש ניסיון עם אחד מהם? שווה את ה-120 שקל הנוספים? תודה מראש, אדם

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים