עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by guy94,

Antec - Cyclone Blower מה זה לעזאזל הייצור הזה ?

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  2. מהירויות סטוק 250/333, התוצאה שקיבלתי 5040. מהירויות אוברקלוק 312/415, שיפור של 25% גם לליבה וגם לזכרון, 6522. שיפור תוצאה: 29.5 אחוזים. מה אתם אומרים נשאיר את הOC או שהשיפור הזה הוא סתם. יש Data Base של 3DMark2001SE שבו אני אוכל להשוות את התוצאות? תודה.

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by Sweet_Tooth,

האם יש חנות בחיפה שמכרת את ה AX478?

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  4. חברה אני מנסה לעשות אוברקלוק ל שתי ג'גה הרץ(עם לוח אם חדש asus a7n8x-x).אבל הוא לא יציב,אני לא קולט מה קורה?

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  5. http://img206.imageshack.us/img206/6232/imgp0508ai9.jpg יאלה להרכבה =[]

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  6. שלום, קניתי לא מזמן את המחשב: Processor Model : Intel® Pentium® 4 (Prescott) CPU 3.00GHz Mainboard : Intel Corporation D915GAV לאחרונה הוא מודיע לי כל הזמן על התחממות יתר, נראה לי שהמאוורר הוא "הסטנדרטי" אם יש כזה. קריאת הטמפרטורה הנורמלית אצלי היא 55 מעלות למעבד ו-44 למערכת כולה, וזה עוד כשהמעבד אינו מתאמץ! מה אתם אומרים, לקנות מאוורר אחר? על איזה אתם ממליצים שיהיה שקט וחזק ו...לא יקר? תודה מראש! שמוליק.

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by xbx,

טוב זאת הבעיה רכשתי לאחרונה את Thermaltake X-blower 2 Channel VR Fan Kit High Performance DC Fan וקיבלתי אותו היום, פתחתי במהרה ואני מנסה להסיר את המאוור (נראה לי שהוא מחובר עם ההיטסניק) והוא פשוט לא יוצא, אני לא רוצה להפעיל עליו לחץ או משהו שלא ישבר בקיצור הלוח אם הוא של ASUS P4T533-C והספתי גם תמונה אם משהו יכול לומר לי את הטריק בבקשה. ד"א http://7of9.keystreams.com/gameman/archive/heatsink_install_and_removal.asf הורדתי את הסרטון הזה שהוא באיכות גרועה ואומרים שיש משהו בצד שצריכים ללחוץ עליו, אני הסתכלתי מכל הצדדים ולא ראיתי כלום... אם משהו יודע בבקשה הנה תמונה יותר מקרוב: http://etleague.aodiso.org/Picture003.jpg

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  8. טוב אז ככה אני עם מעבד 3000+ של amd והוא אחריי אוברקלוק ואני צריך קירור בישבילו אני אוטטו קונה קירור התקציב שלי 280 שקל אני מתלבט בין הביג טייפון לבין הנינג'ה סקייט' פלוס ולעזאזאל קראתי הכל עליהם ואני עדיין לא יודע מה לבחור הנינג'ה טוב מבחינת הקירור ומוביל במעלות כמובן נמוכות והוא קל לניקיון ומהירות גבוהה יותר אך רעשני יותר מביג טייפון שבהרבה יותר שקט ... אז לאלה שיש את הקירורים אשמח אם תגיבו ותספרו לי קצת על הקירורים האלהה

• 7 תגובות
    • 536 צפיות
  9. הורדתי אוורסט ואין שם אופציה לבדוק ואפילו בתוכנה של הכרטיס אין שם איפה לראות כמה מעלות הכרטיס! דרך רגב זה HD4670

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by oitb,

OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2

11. Started by SharonSx,

שלום אנשים, אני צריך המלצה למשחה טרמית אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש ואני מתכוון להתקין עליו קירור אחר במקום הסטוק, על מה הייתים ממליצים בתור משחה טוב? וגם שלא יהיה יקר מידי, בכל זאת זה עדיין משחה...

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by lowlow1001,

קניתי 3 מאווררים למארז שלי 2X8CM ו9CM השניים מקדימה אמורים להכניס אוויר אבל אני לא בטוח מה התפקיד של המאורר בצד מכניס אוויר או מוציא?

13. אז ככה... יש לי פה קירור שלי P4E ששוכב פה ומחכה שייעשו איתו משהו אז חשבתי לעצמי אולי לדפוק אותו כלשהו על הכרטיס מסך חשבתי לעצמי זה יכול להיות קשה אבל שווה לנסות... עכשיו יש לי כרטיס של GIGABYTE ואני לא בטוח איך לשים אותו 1)או שלהוריד ת'קירור של הכרטיס ואז לשים איכשהו תהיטסינק על הכרטיס ועכשיו השאלה איך לשים אותו ? 2) לא להוריד ת'קירור המקורי, אך להסיר ת'מאורר של ההיטסינק שהיה על המעבד ולשים ת'מאורר הזה על הקירור המקורי של הכרטיס...וגם ת'זה אני לא בטוח איך לשים זה הקירור מקדימה: מאחורה: המאורר השחור טיפה שונה אצלי...אך זה לא משנה מקווה שתעזרו לי איכשהו :] 8)

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by the_lighting,

INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤ 1486 GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤ 675 ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 1578 WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤ 436 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤4175 Scythe "S-FLEX" S-FDB 120mm Quiet FAN 85 ש"ח Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink 395 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK 1,430 ש"ח X2 סה"כ 1,910 ש"ח

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by hagai-,

אני לא מוצא את האפשרות הנ"ל בביוס שלי. היכן זה אמור להופיע?

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  16. שלום, אני לומד את כל הנושא של האוברקלוקינג והיום נכנסתי לביוס רק כדי לראות את הדברים וזה... כשהגעתי לשורה של ה"CPU Ratio CMOS Setting" שמכוונת כרגע על 15... ראיתי שאי אפשר לשנות אותה.. היא מסומנת באפור וכשאני מעביר אליה את הסמן הוא פשוט ממשיך לשורה הבאה ומדלג על השורה הזאת... הנה תמונת מצב: http://i177.photobucket.com/albums/w227/jamustafa/DSC00289.jpg ככה שעם מכפלה כזאת אני מנחש שאני לא יוכל להגיע רחוק באוברקלוק... מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לשנות את המכפלה? תודה

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  17. קירור למעבד AMD כבר הרבה זמן אני רואה שאתם ממילצים על קירור אחר למעבד. ולא המקורי שבא עם המעבד זאת אומרת BOX אני מנסה להבין למה צריך בכלל להחליף. במיוחד שהמעבדים הם 65NM יש לי 6000 AMD והוא עומד בקיץ על 40 והמעבד הזה הוא 90NM וגם מה שהוא מאוד שקט

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by Dom1no,

היי.. אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב (מתעכב בגלל כ.מסך כמו כולם) ועכשיו בנוסף למארז שאני לוקח (CM690) אני קונה 4-3 מאווררים נוספים. עכשיו המאווררים האלה הם בחיבור 3 פינים רגיל אז חיפשתי מקום שמוכר מתאמים לחיבור לספק כמו אלה: http://www.rackmountpro.com/images/product/4-3pin.jpg http://www.cooltechpc.com/ctpc/images/zm-mc1.jpg (רצוי הראשון) ולא מצאתי עכשיו השאלה אם עדיף לי כבר ללכת על מאווררים עם חיבור מולקס 4 פין, ולא להסתבך עם זה.. או שאתם מכירים מקום (נגיש יחסית) שמוכר כאלו מתאמים. חיפשתי בעיקר בחנויות "הגדולות" ובגולל בכללי ולא הצלחתי למצוא. אז עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני רוצה לעבור לקירור מים אבל יש כ"כ הרבה מבחר שאני לא יודע מה לעשות !! יש את שני הבלוקים של waterchill , koolance zalman ואני ממש לא יודע מה לעשות יש את הערכות החיצוניות של כול מיני חברות ויש את EMP (אבל מאוד יקר) מישהו יכול קצת לעזור לי ?? אני מעוניין לשמור על התקציב כמה שיותר נמוך ולקרר את המעבד והכרטיס מסך ואני רוצה לשמור על יכול גדילה לפיזור חום למצב שיהיה TEC במע' עריכה : מה אתם אומרים על הwaterchill שבא על הראדיאטור של 120 משאבהL20 ובלוקים רגילים למעבד והכרטיס ?

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by motkesabari,

מעבד במפרט בצד, ללא OC , 3.0GHZ זה בסדר שה CORE VOLTAGE מוגדר על אוטומת ומגיע ל 1.308V? או שעדיף שיהיה קבוע? ואם כן על איזה V?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Ran B,

שלום לכולם =] נדהמתי לגלות בחיפוש שבצעתי שהיו מעט תוצאות על מילת המפתח "קירור ל6600GT". בכל מקרה, קראתי את הנושאים עליהם שאלו כבר בפורום על קירור. אך הנושא מבלבל. ברשותי 6600GT של XFX על אפיק AGP. לאחר שקראתי את הפוסטים, הבנתי שיש בעיה עם חלק מהתמיכה של גופי קירור אם מדובר באפיק PCI-E או באפיק AGP. הבנתי שהסיילנסר נחשב לממש טוב. השאלה אם הסיילנסר 6 שהוא מתאים ל6600GT, מתאים גם לאפיק AGP. ואין בעיה להרכיב אותו (על הכרטיס של XFX)? מה שעוד קראתי זה שיש צ'יפ שמעביר (כנראה הכוונה לממיר מסויים) את הנתונים לאפיק AGP. השאלה איזה גוף קירור לקחת שגם יקרר את הצ'יפ הזה. בנוסף, הבנתי שגם מומלץ ללכת על הזלמן VF-700 cu שהוא בא גם עם 8 היטסינקים קטנים לזכרונות. בקיצור, יצא לי די סלט שלם …

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  22. הסרתי את המעבד (לא חשוב למה). עכשיו אני רוצה להחזיר אותו. מה מומלץ לעשות עם שאריות המשחה התרמית? לנקות אותן? איך? שאלה נוספת, אני רואה שריטה או שתיים על המשטח של גוף הקירור. כדאי לנסות ללטש אותן? אם כן, איך? תודה!

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  23. אני חייב ביוס שנשמר מהכרטיס עצמו. דחוף. תודה.

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  24. יש לי מחשב נייד של HP שנקנה לפני 4 שנים. הוא בעל חומרה טובה (בתקופת הקנייה הוא היה פצצה), אבל כל הזמן המאוורר שלו עובד בעוצמה מלאה. גם כשהמחשב נמצא על שולחן העבודה ולא מריץ שום משימה הוא מתחמם ברמות! למה זה קורה ומה אפשר לעשות? האם משטח קירור טוב יעשה את העבודה??? תודה וחג שמח!

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. Started by ScreameR,

אני הולך לעשות מחשב בתוך קופסאת זככוכית שקופה.. אני מחפש מחשב זול, ממש זול כי אני יעשה לו OC רצחני.... מישהו יודע איפה מוכרים מחשבים ישנים ב200 שקל בערך? אני מחפש 486\586\P1

• 7 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים