עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי כזכור היה לי ספק שבא יחד עם המארז מבית JSP EZC00L 400W שהחזיק לי את המערכת בC@ מלא. הספק נשרף לי והוספתי כסף ולקחתי את הFSP Bluestorm II 400W (חייב לציין שקט וקריר) אבל משומה לאחר ההחלפה אינני יכול לעשות C@ למעבד \ כרטיס מסך כלל וכלל אפילו לא 1MHZ ניסתי בתוכנות צד 3 כגון RIVATUNER\POWERSTRIP לעשות C@ לכרטיס מסך אך הוא לא נותן בכולזאת מה שכן,גם הOVERDRIVE לכרטיס מסך בדרייברים בוטלה ואינני יודע למה מחקתי דרייברים והתקנתי מחדש ולא עזר. כול הכבלים מחוברים כמו שצריך הכבלים 6/8pin מחוברים לכרטיס מסך והכול טופ רק שמשומה C@ לא בראש שלו :-[ יש פיתרון למועקה הזאת? זה הספק http://www.skypc.co.il/pl_product~F40060GLN~24~0.htm http://www.fsp-retail.com/en/booster_a.asp?pro_catId…

2. Started by Dj_Infernal,

כיאילו לאן זה מתיחבר....איך זה בדיוק עובד? אני לא מבין !

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום רב, אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש (Geforce6800NU), ולהחליף את הישן (Radeon9600SE), אז סתם אני רוצה לעשות לו אוברקלוק בינתיים. ניסיתי את ATI Tool, Power Strip, Riva Tuner.... בכולם נכשלתי ובמקום לעלות על מהירויות הסטוק זה ירד... אז החזרתי למהירויות הסטוק בעזרת ה-RedLinker שהגיע עם הדרייברים של אומגה. באחד הדיונים פה ראיתי שמישהו המליץ על RedLinker לעשות אוברקלוק הורדתי את הגירסה החדשה. מהירויות הסטוק הם: Core - 324MHz Memory - 179MHz התחלתי לעלות ב-10Mhz כל אחד, וזה עבד רק ב-Memory, ועד עכשיו כבר העלתי אותו ל-200Mhz וזה עובד מצויין. בליבה עצמה משום מה הוא לא משתנה. מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 8 תגובות
    • 556 צפיות
  4. מחפש קירור לI5 הכי טוב ביחס של מחיר-תועלת(250-300ש"ח). אפשר גם לחרוג קצת מהמחיר! תודה! שמעתי המלצות מצויונות על ה: Scythe’s Mugen-2 Rev. B והCooler Master’s Hyper 212 Plus מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by m0tek,

שלום חברים , מאחר ואני חדש - אשאל שאלה טיפשית אך הכרחית נגמר לי נוזל הקירור שקיבלתי מהחברה.. מה עושים הלאה? האם בינתיים אני יכול להשתמש בנוזל קירור של רדיאטורים שמכיל - אתילן קליקול ודברים שמונעים קורוזיה? האם אני יכול להשתמש פשוט במים מזוקקים? עזרה!!! תודה!

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  6. כרגע המעבד נמצא על 2000 RPM בצורה קבועה והשליטה הידנית חדלה לעבודה.. המאוורר נורא רועש.. בחדר השינה.. מה אפשר לעשות? האם אפשר לשלוט על המאוורר בצורה תוכניתית? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום. מצאתי את הטבלה הבאה שמראה את ערך ה Tj Max האמיתי של המעבד. הבעיה - בטלבה מופיעים שני עמודות (ראו תמונה), ואיני יודע איזה מן העמודות מייצגת את המעבד שלי. לכן אני מצרף גם תצלום של CPU-Z.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Black_Citadel,

בעע אני רוצה לקנות את המשחה הזאת אבל המשלוח מהם עולה 40 שקל ואני גר בטירת כרמל (צמוד לחיפה)...

9. אני מקווה שזו לא שאלה טיפשית אבל אני קצת בתול OC

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by EMXMAN,

קניתי לוח אם מעבד וזכרון חדשים אקיצר לוח אם FOXCONN P4M800 RS2 משהו כזה מעבד CELERON 3.33Ghz 512K 533FSB ובדקתי ב SPEED FAN ובביוס וזה מראה לי 11 מעלות ככה השאלה שלי אם זה בסדר ולא מסוכן יענו קצת מידי ועוד שאלה מה זה AUX ב SPEED FAN כי זה אצלי ב 45C

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  11. אז ככה,מצאתי בלוח שלי את הג'אמפר CLRTCI,זה הג'אמפר שאיתו מנקים ביוס? ועוד דבר,אם זהו הג'אמפר הנכון,זה נראה ככה III (אלה שיש מתחתם קו זה מה שיש עכשיו)אני צריך להזיז את הג'אמפר לצד ימין?ואם כן לכמה זמן?והאם צריך להגדיר משהו בביוס? תודה רבה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by TaVoR,

ברשותי מעבד Intel Pentium 4 LGA775 570J 3.8ghz 1mb cache והוא מאוורר ע''י קירור של טרמלטייק BigTyphoon המעבד עומד על 45 מעלות צלסיוס במנוחה. האם זה תקין? במאמץ עוד לא נבדק המעבד אבל כדי לדעת האם זה תקין. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  13. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

טוב שאלתי את זה כבר אבל לא בידיוק שאלתי נכון. אני מחפש גוף קירור שמיועד להחזיק את האובר קלוק העתידי שלי,אני רוצה להגיע ל 3600 עם ה 2400C שלי. אני מחפש גוף קירור שיהיה ראוי.עד גג 300 שקל.[גג!] יש לי לוח אם:p4p800 של אסוס. ואם כבר אתם כאן אז אולי תזרקו לי גם איזה זיכרון יתאים לי D:

• 8 תגובות
    • 463 צפיות
  14. Started by slrr,

לוח-אם dfi-lanparty של חבר .... נסיתי להוציא את המאורר של הצי'פ כדי להחליף משחה והצי'פ יצא איתו מה זה אומר?????? (למי שלא הבין זה אומר שכל הפינים שלו חצויים ל-2 עכשיו ....איך זה היה דבוק כל-כך חזק)!!!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  15. אתמול הרכבתי עבור חבר מערכת Xp 2500+ עם לוח לידטק Nforce 2 מדגם ישן ושמתי לב כי ביצועי הזיכרון שלו תחת סנדרה טובים יותר משלי למרות שאני תחת בס של 200 לעומת 190 שהרצתי אצלו. בנוסף תזמוני הזיכרון שלי טובים יותר (6332 לעומת 6332.5). החלטתי לחקור את הבעיה. בהתחלה חשבתי שאולי הזיכרונות לא מזוהים כ Dual channele אבל בדיקה בזמן הפוסט העלתה שהלוח דווקא עובד ב Dual. קראתי את המדריך למשתמש וגיליתי שקיימת אופציה בביוס תחת תפריט Soft mod שנקראת CPU Interface כבריררת מחדל האופציה הזאת מבוטלת (Disabled) בביוס יש הסבר ש Disabled משמש על מנת להשיג מקסימום יציבות ו Enabled משתמש בתזמוני Over clocking. העברתי את האופציה ל Enableed והניקוד לזיכרון בסנדרה עלה ב 240 נקודות - כ 10% תוספת, גם …

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  16. הרבה זמן אני בונה מפרטים פה,ועכשיו שאלתי את עצמי-איזה קירורים הם הכי שקטים? הבנתי שהKATANA נחשב למאוד שקט,והPRO7 קצת פחות ממנו אך שמעתי שיש יותר שקטים בקטגוריות מחיר יותר גבוהות. אשמה אם משהו יכול לסדר לי את הקירורים לפי כמה הם שקטים בלי קשר למחיר. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by traveller,

אני צריך להחליט איזה גוף קירור אני מזמין. השיקולים שלי הם: צריך יכולת קירור טובה כמה שיותר(הולך לשמש ל-Core2 Quad) צריך להיות שקט. יש לי מחשב עם Zalman 7700AlCu עם קצב סיבוב מירבי. הייתי רוצה מאוור עם רמת רעש דומה. צריך לבוא ביחד עם מאוורר(לא כל מני הרכבות של חלקים שקונים בנפרד) קירור אוויר(לא רוצה צרות עם מים בתוך המחשב) אני לא יודע לאיזה גדלים ומשקלים הדברים האלה מגיעים, אבל זה צריך להיות משהו שלא ישבור את לוח האם אם מובילים את המחשב מורכב(גם לא בסיכוי קטן) מחיר הוא לא פרמטר משמעותי(אין לי בעיה לשלם אפילו עוד כמה מאות שקלים בשביל מוצר טוב, אבל רק אם הוא באמת טוב) בחירה טריוויאלית היא Zalman 7700Cu, כי אותו אני מכיר. השאלה היא האם אתם יכולים להמליץ על משהו בעל יכולת קירו…

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  18. אני יודע שזה נשמע מפגר אבל אני חייב לדעת בוודאות.... so here goes nothing האם הטמפ' של המעבד כפי שמוצג לי בביוס הם האמינות ביותר? (אותם הטמפ' שמוצגות לי בביוס מוצגות לי גם ב SPEEDFAN ולכן אם כן אז אני מוצא את הSPEEDFAN התוכנה האמינה ביותר בשבילי)

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by EyalKing,

שלום, שמי אייל, והמפרט שברשותי הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS זיכרון: Kingston 1G DDR2 667Mhz x2 מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8800 GTS. קניתי אותו עם OC גבוה מאוד.. (EVGA ACS3 Editon) דיסק קשיח: Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) מארז: NZXT Apollo + מאוורר קידמי 120mm מעולה ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN כמו שאתם יודעים, המעבד שלי מגיע עם תדר נמוך מאוד, ואני מעוניין להעלות אותו. הבעיה המרכזית היא שאין לי קירור למעבד, ולוח אם שתומך ב-OC. האם כדאי לי לקנות לוח אם חדש לא של אינטל (ואיזה?), וקרור כמו הטוניק, על מנת לבצע OC טוב למעבד? ואולי גם לזיכרונות? זו השקעה גדולה בשבילי, של 500-1200 ש"ח ואפילו הרבה יותר, בקני…

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by Rhx,

רכשתי אותו היום ב KSP , בא בבאנדל צנוע מאוד וקטן ;D אז ככה : 1) רמת הרעש שלו בלתי נסבלת גם כשאני שם אותו על המהירות הכי נמוכה הוא מרעיש פחות אבל דיי מרעיש לא משהו רציני,העלתי קצת בקונטרולר שבא איתו והוא עושה רעש עצום אבל איורור מעולה שזה על הכי גבוהה בכלל זה מרעיש אבל איורור מצוין... 2) הSpeed fan והאוורסט לא מזהים את המאורר , הם אמורים לזהות ? אגב מישהו פה שלט על המהירות כאילו כמו הקונטרולר שבא איתו רק ב Speed fan כאילו לכוון את זה על RPM זה מה שעושה הקונטרולר כן ? 3) המארז שלי סגור,סגרתי אותו איך אתם מציעים שאני אשלוט מהקונטרולר מבחוץ ? זאת בעיה,אבל אם אפשר דרך המחשב לעשות את זה- זה יהיה יותר טוב. אגב טמפ' .. : [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by iyehuda,

יש לי DURON 1000 שעובד ב FSB 100MHZ טמפ המעבד 47 טמפ הלוח 45 שיניתי את מהירות ה BUS ל133 ועכשיו המעבד עובד על 1.34G טמפ המעבד 53 טמפ הלוח 48 אם המחשב לא עושה לי בעיות (לא נתקע וכדומה ) האם זה בסדר להשאר עם המצב הזה אפילו לא הצתרכתי לעלות את ה VCORE

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DimRah,

האם אפשר וכדאי לעשות OC על לוח אם Gigabyte GA-946GZ-DS3 Rev3.3 עם מעבד Intel Core 2 Duo E6400 2M? וכמה זה מקסימום יתן לי Boost למערכת?

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  23. ערב טוב לכולם לאחרונה סיימתי לבנות את ה HTPC שלי מבוסס Intel D945GCLF2 עם מעבד אטום 330 כפול ליבה. הקירור שמגיע על המעבד עלוב בצורה מבישה, סינק פסיבי מאלומיניום עם 6 סנפירים. תקעתי שם מאוורר 40 מ"מ שפועל על 5V, אבל אני מחפש פתרון קבוע ויעיל. איזה קירורים טובים יש לצ'יפסטים שיכולים להיתפס על קירור "לולאות", וכמה שיותר שקטים? -ישנה הגבלת גובה של 7 ס"מ, חשוב מאוד! -לא חייב להיות פסיבי, המארז שבניתי מכוסה ספוג אקוסטי מבפנים ברובו, וסופג רעש מעולה. רק שלא יהיה משהו עם מאוורר 40 מ"מ שעושה 6000RPM..... אגב, אם מישהו לא הבין במקרה, חיבור "לולאות" הוא חיבור כזה- תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by DL,

שלום לכולם, הטמפרטורה של הציפסט שלי לפי אברסט היא 45 מעלות בממנוחה, לפי מה שהבנתי מהסטיקי זה גבוהה מדי, אתם יכולים להמליץ לי על דרך בה אני יכול לקרר אותו? (המפרט בפרופיל, בנוסף יש לי Antec Sonata 2 עם 2 מאווררים 120 מ"מ, אני יכול לצלם תמונה של המארז מבפנים אם זה יעזור)

• 8 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by Spaik,

COOLERMASTER Aero 7+ http://www.pch.co.il/docs/pd318468362.htm או ZALMAN CNPS6000-Cu FOR AMD http://www.pch.co.il/docs/pd1964125499.htm לא בטוח שאני לא יעשה OC בעתיד אבל בכללי מה יותר טוב ומה יותר כדאי?

• 8 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.