עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי כרטיס Connect 3D x1800 GTO. לאחר עצלנות של חצי שנה, החלטתי שהגיע הזמן להמהיר אותו קצת. לא יודע אם זה יהיה הכי אפקטיבי, נראה מה הוא שווה. בקיצר, כרגע אני עובד עם ATI Tool. ברגע שאני מעלה את המהירות ולוחץ על Set Clock המהירות חוזרת למהירות סטוק. מה הבעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by rtr,

לא מצאתי בגוגל או באתר של היצרן והוא לא יקר 130 שקל והדגם הזה של ה 7000 קיים בארץ? http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=147&code=005009

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  3. שלום, ניראה לי שיש לי בעיה בחישן טמפרטוה של הלוח אם . החומרה שלי היא: AMD atlon xp 64 +3000 756pin DFI LanParty 250GB עכשיו הטמפרטוה שלו יושבת על 49 מעלות לפי מה שזה מראה בביוס וזה ניראה לי קצת גבוהה ואני עם קירור של TT Tr2 קיבלתי אותו בימקום הסטוק באותו המחיר והטמפרטוה במארז היא 29 עכשיו השאלה שלי היא אם זה בעיות חישן או שזה שבאמת הcpu יושב על 49 מעלות ?

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by davis5,

קניתי היום משחה טרמית של artic 5 אחרי מריחה הטמפ צנחה בכ10 מעלות ניסתי לעשות OC ב370X9 במתח 4.125 בביוס המחשב יציב מריץ אפילו את TAT כשאני מעלה ל400 וגם ל380 הבהרצה של ORTHOS אחרי כמה שניות מתקבל מסך כחול ניסיתי לעלות מתחים אפילו ל1.55V לא עזר ? תופעה נוספת ניסיתי להוריד מכפלה ולעתות מעל 400 MHZ הביוס פשוט לא מקבל מכבה את המחשב ומעלה אחר כ10 שניות שוב בתדר הרגיל ניסיתי לשנות תזמונים של זיכרון לעלות מתחים לזיכרונות וללוח שום דבר לא עוזר איך אפשר לדעת אם הבעיה בזיכרון או בלוח?

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by talkfir,

AXP 1700+ עם קירור BOX NF7 Winbond 512 pc3200 BH5 (שאני משיג ב400 שח ולכן לוקח אתזה דוקא) אוכל להגיע ל200באס ? (אני רוצה לנצל את הזיכרון

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  6. טוב, זה האוברקלוק הראשון שלי. הגעתי מ 2.1 ג'יגה ארץ ל 2.3 נתוני המחשב הם: לוח אם: asus m2n-e מעבד: amd am2 3800+ זיכרון: 1024 mb kingston 800 mhz מאורר למעבד פריזר של ארקטיק קולינג. ושתי מאווררים גדולים 120 מקדימה ומאחורה במארז. התמונה של האוברקלוק מצורפת . האם כדאי להעלות עוד? הא ועוד דבר, הידעתם שיש בביוס אפשרות לאוברקלוק "בטוח" עד 10% שרק מגדירים כמה אחוז אוברקלוק רוצים והביוס עושה זאת לבד בלי להתעסק בכל הנתוים. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  7. אז ככה ניסית להוריד תיזמונים בביוס מ2.5 ל2 אבל הביוס לא נותן להוריד ל2 יש רק 2.5 ו3.0 מה אפשר לעשות למה זה ככה?! תודה ענקית לעוזרים,

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by RavPamPam,

שדרגתי את המחשב לא מזמן וקניתי מעבד AMD A64 3700 עם לוח אם DFI Lanparty nf4 ultra-d. יש לי כבר זיכרון 1GB של geil והיטסינק של זלמן למעבד (CNPS9500). עכשיו כשאני קצת רוצה לעשות אוברקלוק אני לא מצליח למצוא שום כיוון שאיתו המחשב יצליח לעלות כמו שצריך. אני חושד בזיכרון שמגביל לי את המערכת, אבל מצד שני במערכת הקודמת שהיית לי (של אינטל) הצלחתי לעלות את הFSB ל 253 (כלומר הזיכרון עבד על 453)עם אותם זכרונות ועוד עם לוח שממש לא טוב לאוברקלוק (8IPE1000PRO של ג'יגה בייט). יש למישהו פתרון? ומניסיון עם הלוח (ביחד עם המעבד הזה) לכמה אפשר להגיע ועם איזה כיוונים בביוס? תודה.

• 8 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by avihai007,

1)0249 2)0250 3)0252 איזה מבין השבועות האלה יהיה הכי טוב ל-OC

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by DJ_Yaniv,

יש לי בעייה אחרי OC שעשיתי אתמול למעבד, E6400 היגעתי מי 2.13GHz ל 4GHz. לאחר מכן אני לא יכול להחליף את החלונות ולחצנים במאפייני תצוגה, מישהו אולי יודע מה הבעייה ? תמונה: ויש לי גם בעייה עם הקול במחשב, לא מופיע לי הסימון הזה של הקול והעוצמה של הקול במחשב עכשיו ירדה. אבל האיכות נשארה כמו שהיא הייתה. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה ?

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by kozimus,

שלום חברה. רציתי לדעת לאיזה כיוון צריך לסובב את התפשנים בקירוור הנל בכדי לנעול אותם. עם כיוון החץ המצוייר או נגד הכיוון. תודה.

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  12. היי שמתי לב שלסידרת 68XX ול7800GTX יש את אותו גוף קירור (בסטוק) אז זה אומר שיש להם את אותו מבנה...וככה ניתן להשים לשניהם את הArctic-Cooling NV Silencer 5 REV2...נכון? תודה מראש install

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by 1qaz2wsx,

חיפשתי שם, ניסיתי להוריד אחוזים אבל לא קורה כלום... אני רוצה להוריד את הסל"ד של המעבד שתקוע על 2009 עכשיו להרבה פחות, הוא נורא רועש סליחה על הבורות... מה אני צריך לשנות שם? הלוח הוא אינטל G31 (זמנית ... לצערי...) ולמה לא מופיע לי ב EVEREST הסל"ד של המעבד? הוא מופיע לי בתוך CHASSIS FAN. וכן אני בטוח שהמאוורר מחובר למקום הנכון.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. האם אפשר להגביר את המתח בחיבורים על הלוח אם?? כגון מאוורר ציפסט, מאוורר מעבד, מאורר אחורי, מאוורר קידמי. אם אפשר, אז זה הורס את המאוורר או שזה לא עושה לא כלום חוץ מלהמהיר אותו?? אני לא רוצה לגמור עם מאוורר ומנוע שרוף. עד כמה מתח מומלץ לעשות OC למאוורר בלי שהוא ייהרס??

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by OFIRLEVY66,

שלום, אני מעוניין לעשות OC למעבד ורציתי לדעת איזה יותר כדי Q6600 או E6850 ?? אם הE6850 אני רוצה להגיע ל3.5 ואם הQ6600 ל3.2 אז איזה מבניהם כדי? הקירור למעבד הוא SUNBEAM TUNIQ TOWER. ASUS P5KC - GIGABYTE GA-P35T-DQ6 איזה לוח מבינהם עדיף? אני מתלבט גם לגבי הספק: OCZ StealthXStream 600W COOLMAX 650W SLI XEON

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by giloman,

חבר שלי רוצה לקנות טרמלרייט XP120 עם ENERMAX 120 MM הוא מעוניין לדעת האם למאוורר יש וסט מהירות ?

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by Ran B,

שלום לכולם. בהמשך לדיון הקודם שלי שעזרו לי הרבה בקשר לההמרה שהתחלתי ונתקעתי בבאס של 160, גם עם מערכת לא משו יציבה כל כך. היום הורדתי את התוכנה memtest, אשר כתוב אליה בפורום 'תמיכה טכנית'. יצרתי דיסקט לתוכנה, ועשיתי ריסט. התוכנה פעלה כמובן ישר עם הבוט מהדיסקט והתחילה את הסריקה. (הרצתי את התוכנית על מנת לבדוק אם יש בעיה בזכרונות שאולי זה יוצר לי את המסך הכחול שאני מגיע להמרה של 160mhz FSB) התוכנה הריצה PASS אחד שלם של סריקה שלקח כ~17 דקות בערך ולא מצאה שום תקלה או משו דומה. מה שהופתעתי מאוד מאוד לראות בפרטים של המחשב זה שהמידע שהיה רשום לי על הזכרונות היה : RAM : 166 MHZ (DDR333) / 2.5-3-3-7 / Dual Channel והזכרונות שלי, שלפחות קניתי אותם וככה היו באתר הם : (ק…

• 8 תגובות
    • 517 צפיות
  18. Started by shloosh,

i OC my Athlon xp 2000 0.18@2300 1.83 GHZ but now3dmark 2001 and 2003 dont want to work any more!! what can i do?? when i OC to@2200 1.81 ghz windows didnt work well,and comp didnt start sometimes!!! what can i do about that?? it is with my new SK-7 and smart fan2... cpu temp is 45-6c.

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  19. אתם יכולים לראות במפרט שלי את כל הרכיבים... אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד שלי. קראתי את המדריכים, אבל אני רוצה לדעת אם למישהו יש נתונים ספציפים על הרכיבים שלי או דברים שאני צריך לדעת שפציפים למעבד שלי ולכרטיס מסך שלי. דרך אגב זכרונות SDRAM אמורים להגביל אותי? עריכה: הקירור של המעבד והכרטיס מסך הוא הקירור המקורי שלהם, המארז שלי מאוורר.

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  20. המחשב שלי קצת רועש (נמצא בחדר שינה)ואני מחפש להשתיק אותו מעט,ראיתי בזיגזג קיט להשתקה ב22 ש"ח http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=5009 האם זה שווה את ההשקעה ל2-3 מאווררים? או שמדובר במשהו מיותר שלא יתרום כלום?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. קניתי שבוע שעבר את החלקים הבאים ספק ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series גוף קירור XP-120 מאורר Thermaltake Thunderblade 120MM נתחיל אם הספק רואים שזה ספק ברמה גבוה לפי המשקל לספק יש 2 מאוררים אם כפתור לשליטה מהירות אין לי מה לומר הספק הזה שקט גם בעבודה קשה הרעש ממש חלש עוד דבר יפה גם מתי שאני מכבה את המחשב המאוררים של הספק ממשכים לפעול לכמה דקות לקירור הספק הרעש ממש שקט לא שומעים גם אם האוזן ליד הספק אני ממש מרוצה מהספק תודה לכול הממלצים החשב לגוף הקירור זה על באמת גוף גדול היה לי בעייה להתקין את הגוף בגלל שהמארז שלי לא גדול מספיק גם הקלפסים חזקים וצריך להפעיל כוח בשביל לחבר וגם הספק היה מפריע אז הוצאתי את הספק הרכבתי את הגוף ואז הכנסתי את הספ…

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by Tharbad,

לרוב הוא יושב על ה- 50 מעלות אבל במאמץ הוא יכול להגיע גם ל-60. הבנתי שזה די גבולי. מנגנון הקירור הנוכחי אצלי: 2 מאוורים של המארז: אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא אוויר. הקדמי הוא הנמוך מביניהם. 1 מאוורר של המעבד 1 מאורר של הכרטיס מסך 1 בספק כח הצעות?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  23. עד היום בדקתי יציבות עם לופ ב 3DMARK של 3 שעות ואפילו יותר רציתי לדעת איך אפשר לבדוק יציבות באופן יותר רציני לופ של 3DMARK שדרך אגב בגירסא 2001SE ליותר שעות או שגם זה לא מספיק?! אם כן, תמליצו לי על דרך אחרת לבדוק + האופן שמפעילים את התוכנה (אם אפשר מפורט כמה שיותר..) תודה! =]

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  24. נכון, זה לא המוצר הראשון מסוגו (אפילו קיימת ביקורת באתר לקירור ישן ממנו) אבל זאת הפעם הראשונה שחברה בסדר גודל כזה מיישמת טכנולוגיה שמסוגלת - תיאורטית - להוריד את המעבד שלכם מתחת לטמפרטורת החדר, תוך שימוש בקירור אוויר. רבותיי, הדבר הזה הוא מפלצת. שוקל 1035 גרם ומאגד בתוכו זוג מאווררי 92 מ"מ (אחד מכניס אחד מוציא). צריכת החשמל הגבוהה יחסית (עד 60 וואט) עשויה להרתיע בעלי ספקים ממוצעים ומטה, אבל בשורה התחתונה, תג מחיר של 100$ מקנה לTitan Amanda את תואר המלך החדש לאנשים שרוצים קירור אוויר יעיל וגם זול יותר מקירור מים. וניגש לביקורות: Pentium 4 920 @ 4ghz 42 מעלות במאמץ http://www.driverheaven.net/reviews/Titan%20Amanda%20Cooler/index.htm Pentium 4 965EE @ 4.26ghz 42 מעלות במאמץ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by oceans68,

ש לי Q6600 - עם קרור מקורי של אינטל בהמתנה היה כ 56-58 מעלות. במאמץ של רנדור 3DS MAX - הי עולה ל 71-72 מעלות. החלפתי קירור למעבד ל- Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro אבל משום מה הוא הטמפרטורה נשארה אותו הדבר ב"המתנה" ובמאמץ. המארז הוא מארז טוב של COPUCASE ויש לו מאוורררים טובים ואוורור טוב מסביב. אשמח לדעות המלצות.

• 8 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.