אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
האם הייתם מוכנים לשלם עבור מערכת קירור מים מקצועית מתוצרת הארץ 1000-2000ש"ח בהערכה?
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת, בהרבה מקמות בעולם אנשים קונים מארזים פשוטים, עושים להם מודינג ובסוף מוכרים אותם במחיר של רווח קטן על ההשקעה במארז והמאווררים. השאלה שלי היא האם אנשים בארץ יהיו מוכנים לקנות מארז MIDI לדוגמא שעבר מודינג או מארז FULL TOWER שקדחו לו מקומות למאוורי 120 מ"מ ו90 מ"מ במקום המקומות של ה80... האפשרי הוא הדבר? או שמה רק עושקי קברים קונים חלקי מחשב יד שנייה, והם כמובן יורידו את המחיר של המארז למחיר של פקק קקולה ממיחזור...
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
או שאני צריך לקנות משהו מקצועי? מטרה כמובן אוברקלוקינג... asus en6600gt pci ועוד שאלה התיזמנים של הזיכרונות של הכרטיס מסך מה יותר טוב 1.6ns או 2ns? אני יודע שבזיכרונות של המחשב כמה שהתיזמונים יותר נמוכים ככה זה יותר טוב השאלה אם זה ככה גם בכרטיס מסך? תדה רבה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי: (ישן מאוד אני יודע) מעבד E8600 לוח אם GA-G41M-ES2L זיכרון 2x2 dr2 800 ה-8600 הוחלף מ-E4300, כרגע ה-8600 עובד בתדר הרגיל שלו 3.3Ghz, אי אפשר לעשות OC . יש לי כרגע מחשב ללא GPU (יש שימוש ב-GPU המובנה בלוח), האם יכול להיות שבגלל זה הטמפרטורה של המעבד גבוהה יחסית? הטמפרטורה נעה סביב ה-45 מעלות בביוס (50 ב-realTemp) ובמאמץ זה מגיע עד 80 מעלות (ה-TJ Max הוא 100 מעלות). יכול להיות שכשאני אכניס GPU ואפטור את המעבד מהעיבוד הגרפי הטמפרטורה תרד?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהתחלה עשיתי לQ6600 שלי OC ל3GHZ (333*9)- הכל היה יציב אחרי איזה 15 שעות בפריים, ובכל שאר הדברים שניסיתי. החלטתי להתקדם קצת, אני כרגע על 3.2, מתח 1.3, שמתי את הזכרונות על 712 במקום 800 בשביל יחס 1:1, והתזמונים שלהם 4-4-4-12. כשאני שם 8*400 הווינדוס לא עולה, גם כשאני מעלה את המתח, אני מניח שזה בסדר, העיקר שאני על 3.2, אבל אני לא ארגיש באמת הבדל בין באס 400 ל356 נכון? המעלות במנוחה 35-40, במאמץ של פריים 56-61, אני גם מניח שזה בסדר, אבל רק מברר. (וזה בטח ירד בעוד איזה 5 מעלות כשאני אמצא לעזאזל חנות שמוכרת מאוורר 80x15 לשים מאחורי הלוח אם.) מה אתם אומרים סה"כ, סביר למדי לא?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם הכרטיס הזה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני יוכל לעשות לו OC קטן בלי לדעוג לזה שהוא יערס(במידה ואני לא מוסיף לו קרור) ועוד משהו אך אני יכול לבדוק את מעלות של הכרטיס כדי לדעת שהוא בסביר אם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הבצועים של לפני ואחרי? תודה לכול העונים
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האלה אם הכרטיס הזה : http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6871&CatCode=124 הוא טוב לאוברקלוק ואם כן לכמה אני יכול להגיע איתו לאיזה רמה ?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המפרט שלי: לוח Epox 8rda3+ מעבד AXP T-Bred 1700+ זכרון Winbond 512MB 3200 כרטיס מסך GeForce 4 420MX 64MB ( :-[)
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס וב- FarCry אני רואה הכל טוב חוץ מבמצב ראיית לילה, יש עיוות צבעים וגם הראיה הכללית לא כ"כ ברורה. ביטלתי את האוברקלוק והמצב נשאר ככה. יכול להיות שהכרטיס נדפק?
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
תשמעו חבר'ה אני בבעייה קשה אני לא יודע מה קרה :\ עשיתי אוברקלוק קטן לכרטיס מסך 7600gt הכרטיס שלי הוא של GIGABYTE ולכן הוא בא עם קירור פסיבי.. אז ככה אני מוציא את הקירור הפסיבי שם מאוורר עליו עכשיו לא היית שם משחה טרמית אני מתכוון על הCHIP של הVGA פתאום יש ירידת מתח ואני לא יכול להדליק את המחשב עכשיו אני מוציא את הכבל של המתח מהספק מכניס אותו מדליק ועוד פעם ניפתח ממש ל2 שניות ונפילת מתח קיצור הוצאתי את הכרטיס מסך חיברתי את הכבל של המתח לספק והכל עובד כרגע אני עובד על אותו המחשב רק עם כרטיס יותר חלש 6200 TURBO ויש מצב הכרטיס (7600 GT ) נשרף? או שאם אני שם עליו משחה טרמית (שאני יקנה מחר) זה יעזור? תענו לי מהר בבקשה זה דחוף חבר'ה :'(
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי radeon 4870 1G של connect3D זה כרטיס שמגיע עם OC מהמפעל. ועם קירור twinturbo בכל אופן, צירפתי תמונה מהדרייבר של ATI בנוסף ל OC מהמפעל רציתי לתת לו קצת יותר, אז עשיתי את ה auto-tune, וזה העלה בעוד איזה 10 את ה GPU ובעוד המון את הזיכרון. במאמץ הכרטיס הגיע לסביבות ה 50-55, אז אין בעיות בתחום הטמפ'. בכל אופן, הוא אמור להיות במהירות ליבה של 780 וזיכרון 1090 אבל בתמונה שצירפתי כתוב בחלק התחתון שהמהירותש ל הליבה היא 600, ולעומת זאת מהירות הזיכרון היא כן מה שהגדרתי. איך אני ידוע מה המהירות האמיתית? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי לכולם ! http://forums.ort.org.il/files/306/1808645/2097776.rar תורידו את הקובץ מצטער על האיכות אבל היא סבירה... אז אם הוא מקורר מספיק טוב אז אני צריך קישור לVMOD עם העיפרון (מי שמכיר) כי לא מצאתי ואני יודע שאפשר לעשות ... ועוד שאלה היא איך אני יודע שה VMOD אכן פועל ? תודה רבה מראש . 8)
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם הכרטיס שלי פועל עכשיו עם 16 צינורות?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
האם הלוח ASUS P4P800SE מתאים למארז ARCTIC COOLING Silentium? מי שעוזר מלך!
-
- 2 תגובות
- 358 צפיות
-
-
הזיכרון יהיה OCZ פלטינום 2 והמעבד AMD 64 VENICE 3200 האם אני יוכל לעשות אוברקלוק של 400 מגהארץ עם הלוח הזה ועם קירור שבא באריזת BOX?? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את הלוח אם של ASUS ה- P5W DH DELUXE ביחד עם ה CORE 2 E6600 רציתי לדעת האם ללוח הזה יש יכולות OC טובות או שכדי לקחת לוח אחר
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי לוח אם msi k8n neo platinum וזכרונות של g.skill pc4400 le וקראתי בביקורת באתר כאן שהלוח לא ממש טוב לoc..... האם זה נכון? אני לא אוכל לממש את הפוטנציאל של הg.skill שלי בגללו? אני לא אוכל להגיע למהירויות כמו 600ddr-660ddr?(כמובן עם הורדת מכפלה.....) תודה מראש לכל העוזרים!!!!!
-
- 8 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי קונרו 6300 אני רוצה לדעת האם הלוח הזה יתאים לי לאובר קלוק בעתיד יש לי זיכרון של 677 2 סלוטים של 512 אין קרור ואין כלום מה שבא עם המחשב תודה
-
- 6 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9705 האם הוא טוב לאובר קלוקינג יש לי מעבד Intel Pentium 4, 2400 MHz אני מתחנן לקנות זכרונות A-DATA VITESTA 500MHZ 256X2
-
- 15 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב לכולם אני מתכנן בניית מחשב ומתעניין בלוח הנ"ל ביחד עם סמפרון 2800 סטיק של 1 gb ועוד סטיק של 512 הזכרונות של סאמסונג , (לצערי אין באפשרותי להשקיע בזכרון יותר רציני ל-oc) היה למישהו איזה ניסיון עם הלוח באובר קלוקינג ? אני קורא חוות דעת דיי מנוגדות עליו באינטרנט חלק הגיעו לבאסים של 280 ויותר ואחרים בקושי עברו את ה-210 . נ.ב האם לצפות לאיזה שהם בעיות עם 1.5 גיגה בשני סטיקים ובקר הזכרון במעבד ? תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מעבד P4 2.8 לוח MSI PT8 NEO -LSR זכרונות 512 DDR קירור-זלמן 9500
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
יש לי לוח של ABIT במודל SG-80. עכשיו השאלה אם אני יכול להעלות מתחים איתו?? או של הזיכרונות או של המעבד או של הכרטיס מסך....? ?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי לוח של ABIT במודל SG-80. עכשיו השאלה אם אני יכול להעלות מתחים איתו?? או של הזיכרונות או של המעבד או של הכרטיס מסך....? ?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
האם הלחצנים הקטנים שיש על הלוח אם בP3 הם הג'מפרים שדרכם אפשר לעשות אובר קלוק?? והשאלה איך אני יכול לדעת איזה להזיז וכמה העליתי את הFSB?? כרגע אין לי פרטים על הלוח.....
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-