עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ohmega,

שלום לכולם ברשותי 775 prescott 3.0GHZ חדש דנדש. המאוורר של המעבד הוא סטוק של אינטל והמארז מסודר פיקס מבחינת החוטים ונקי מאבק. ממה שאני זוכר המאוורר וההיטסינק יושבים כמו שצריך על המעבד ואין "חופש" מיותר בין החלקים. יש משחה תרמית. יש מאוורר קדמי דוחף אויר, אחורי שמוציא. הטמפ' של המעבד בהפעלה/"מנוחה" עומדת על 50 מעלות. כשאני מריץ משחקים הם נפסקים בפתאומיות ואני מקבל הודעה שהמעבד עבר את הטמפרטורה המותרת. בהרצה של תוכנה שבודקת טמפ של מעבד (בעומס) הטמפ עולה עד 68 מעלות האם עליי לחפש פתרונות קירור בצורת מאוורר חזק יותר למעבד או שעליי לדרוש ממי שמכר לי את המחשב לבדוק את המעבד/לוח אם לעומק?

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by Holy,

לחבר שלי יש Asus P4PE Intel 2.533Ghz עכשיו במשך תקופה ארוכה כל פעם שהוא מפעיל ישום כבד ה-PC-Speaker מתחיל לצפצף לפי החוברת של ASUS זה מראה על בעית התחממות היה לו היטסינק של evercool שהוא קיבל מ-KSP (כמובן שהם לא נותנים אינטל מקורי) החלפתי לו היול לזלמן 7000 והמחשב עדיין מצפצף כשהוא התחיל לצפצף המעבד היה על 43 מעלות לפי ה-asus probe מה הולך פה?!

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yarl,

שלום לכולם יש לי P4 מעבד 3.0 לוח 865 PERL של אינטל כולל זכרונות 1.0גיגה ספק 500W ושתי מאווררים אחד מאחור ואחד בדופן של המארז המחשב די חדש אבל שאני משחק איתו 5 דקות הוא מתחמם ויורד בקצב ולא נותן להמשיך לשחק או לעבוד איתו רק שהוא מריץ משחקים או שני סרטים אז קופץ הסנסור ומשבית הכל מה עלי לעשות ? לחזור לחנות או ..... תודה מראש על העזרה 70 מעלות 73 74 70 מעלות כשהמחשב מתחמם מגיע ל 73 74 איך המעבד לא נשרף הסנסור מודיע על התחממות האזור המעבד

• 7 תגובות
    • 529 צפיות
  4. שלום רב, כבר הרבה מאד זמן שהמחשב שלי מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות ומתכבה בשל כך. במשחקים כבדים יכול להגיע ל70-80 ואז המנגנון האוטומטי פשוט מכבה אותו, או שהוא מתכבה לבד. בכל מקרה - אפשר להגדיר את הטמפרטורה של הכיבוי אבל אני לא מתסכן בלהעלות אותה. יש מאורר אחד שמכניס אוויר למארז (למטה מימין), אחד שמוציא (למעלה משמאל), HSF למעבד וגם לגשר הצפוני. כפי שאתם רואים הכבלים מסודרים בצורה לא רעה כך שהם לא אמורים להפריע יותר מדי לזרימת אוויר. אבל השורה התחתונה היא שהמערכת כולה מתחממת כאשר המארז סגור. או שלא נכנס מספיק אוויר קר בשביל לפצות על החום שיוצא מהמעבד או שפשוט זרימת האוויר לא טובה במארז. אני מצרף תמונה ומבקש עיצות לפתרון הבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yarl,

אינטל פנטיום 3.0 גיגיה 1M .HT DUAL CHANEL

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  6. מפרט המחשב שלי: מעבד: P-4 32GHZ לוח אם: MSI זיכרון: 1GB כ.מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (128 MB) כפי שצינתי התקנתי Freezer של AC במחשב (מעבד) לאחר שהשתכנעתי בסקירה באתר זה על טיב המוצר אך עדיין יש לי בעיית התחממות, המחשב ניתקע או מאתחל את עצמו לבד. כאשר עובר את ה-60 מע'. אולי צריך להעלות סל"ד? כרגע הוא כמעט על 3000RPM NV GUAHO.

• 11 תגובות
    • 691 צפיות
  7. חבר שלי הביא לי את האתר הזה.. הורדתי פה איזה תוכנה אני לא זוכר איזה.. ושיניתי משהו בMHZ של משהו אני לא זוכר.. עכשיו המחשב מתחמם לאלה לאיזה 70 מעלות לא יודע כמה... והכל עובד לאט ושאני לוחץ על ALT CTRL DEL אני מסתכל אני רואה שה explorer.exe עובד על 150 זיכרון משהו מוזר... והכל כמעט נתקע בבקשה איך אני יכול להחזיר למצב הרגיל

• 13 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by mc-kasda,

9600xt 256 45 מעלות במנוחה במארז 6a19 עם 2*120mm הטמפ בסדר?המעבד לא חם 46 מעלות בשיא החום במנוחה אבל 2600barton זה יכל להיות בגלל שיש כרטיס שמפיץ חום בחריץ ההרחבה הראשון הכי קרוב אל הכרטיס?או שזה לא משנה?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by AMS2,

יש לי בעיה רצינית של חום במחשב. הטמפרטורות הם כאלה: אני רוצה להוסיף מאורר למארז שלי מקדימה שיכניס אויר. האם זה מאורר טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2772&CatCode=554 אם הHDD היה הרבה זמן בטמפרטורות האלה כדי לי להחליף אותו? כי יש לי אחריות עליו. האם צריך להוסיף גם גוף קירור למעבד?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  10. Started by shabi08,

יש לי מחשב של חבר אצלי מפרט: core2due e6750 intel dp35dp geforce 7600gs 1gb ddr 800 בביוס הטמפ' מראות: חום מעבד:47 חום לוח:43 ומה שאני לא מבין ונראה לי הבעיה זה: ich temp:65 mch temp:66 וזה איך שאני מדליק את המחשב,הטמפ הללו תקינות?אם לא איך אני מוריד אותם?יש מאוורר על המעבד ומאוורר גדול בצד המארז. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DeadByDawn,

יש לי מארז עם מאוורר 120 מכניס...ועוד 80 ליד המעבד מוציא...ספק 480 עם שני מאווררים שהוא מוציא. מעבד עם קירור של ThermalTake אבל ג'נרי....המעבד באופן קבוע על 58-63 מעלות!!!!!! הלוח על 30-34 מעלות (אין לי בעיה עם זה) מה אתם ממליצים לי לעשות כדי לקרר אותו?? המעבד הוא AMD Barton 2500 רצוי לציין שאני עובד בסטוק..לא אוברקלוקר ... ולא מתכווןן לעשות..המתתח הוא 1.660 -1.640 של המעבד..לא שיחקתי ולא נגעתי. לא מבין למה הוא כזה חם :-[ אין לי שום בעיה הכל עובד מעולה..אבל זה מפריע לי

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by Darko,

אתמול החלפתי את המעבד ויש לי בעיה קטנה של חום במצב מנוחה הוא יושב על 39 40 מעלות אבל במאמץ הוא עובר את ה 75 !! זה נורמלי ? הלוח שלי הוא ASUS p4p800 עם זכרונות TWINMOS בדואל צ'אנל יכול להיות שהוא לא טוב ? אני יכול להחליף אותו בקלות

• 13 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by ETB,

אני משתמש בתוכנה של Asus smartDoctor 2, ומידי פעם מופיעים לי הודעות של קפיצת מתח בAGP מ3.50 ל4.18. ואתו דבר בטמפרטורה, כאשר הטמפרטורה הרגילה הוא 58 מעולות, ובזמן משחק מופיעה הודעה שמזהירה אותי הכרטיס לוהט, הוא עובר את ה60-62. יש קירור סביר למארז מסוג Compucase 6919, עם שתי מאוררים ג'נרים מקדימה, ומאורר 120 שמוציא מאחורה. אני חושב שהבעיה הזאת גורמת לחוסר יציבות במשחקים, שלפעמים מתרסקים. מה יכול לגרום לבעיה? שכחתי לציין שלא בוצע OC על הכרטיס או הלוח.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. נתחיל מהבעיה הגדולה שלי שאני מאוד אוהב שקט בחדר ... הבעיה הבאה היא המארז SILENCIO 450 שאטום מאוד. הבעיה השלישית היא המפרט. 3550 + FREEZRE 7 יושב על 45 במנוחה שזה סבבה. 6870 בקורספייר הכרטיסי מסך במנוחה על 58-62 בזמן משחק מגיעים ל-78-82 יש פתרונות קירור לכרטיסים חוץ מהחלפת מארז ? תודה.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  15. שלום יש לי מעבד ATHLON 64 3200 עם הקירור המקורי. והיה לי על הגוף קירור המקורי מין חומר טרמי (לא פד בד טרמי..) והוא היה עושה את העבודה טוב ומקרר טוב ולפני כמה ימים החלפתי את זה במשחה טרמית של THERMAL TAKE והיה לי גרוע, ואז החלפתי למשחה AS5 ונהיה עוד יותר גרוע והמחשב במאמץ מתכבה לפעמים כי הטמפ' מגיע ל60C המעבד מגיע מקסימום ל60C זה בסדר? אני יכול לבטל את הכיבוי של המחשב בביוס אבל זה ההגנה ואני לא יודע אם 60C זה בסדר למעבד שלי? אני לחא יודע מה לעשות המעבד במנוחה 42-45 מעלות ובמאמץ גג עד 62מעלות זה בסדר? :s05:

• 86 תגובות
    • 10.1k צפיות
  16. Started by okitai,

שלום, יש לי את החומרה הבאה (מקווה שלא שכחתי כלום): 1 מעבד AMD Athlon 64 3000+ עם המאוורר הרגיל (בתקווה להחלפה ל-Thermaltake SilentTower) 1 לוח Gigabyte k8nsnxp (עם התוספת: DPS מותקנת) 1 סתיק זכרון 512MB PC3200 (CAL 3.0) 1 כרטיס מסך ATI 9250 128MB 2 דיסקים 80GB SATA (WD) 2 דיסקים 80GB IDE (RAID 0) 1 דיסק 120GB IDE 1 צורב DVD Toshiba R-SD5372 1 כונן Toshiba DVD R-SD1802 1 פלופי 1.44 1 ספק של 522W עם כל חיבור אפשרי (מיועד לשרתים) * לספק יש שני מאווררים (שניהם מוצאים אוויר) + יש עוד מאוורר בגוו המארז שמוציא אוויר + עוד אחד, שמכניס אוויר, שמורכב ב"דלת" הצדדית (מעל ל-CPU) * יש עוד 2 כרטיסי PCI (אחד טלוויזיה והשני למדידות A/D - D/A) שלא פעילים כרגע * ה-CPU ב-O.C ל: 212MHz ע…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  17. Started by guyshacht1,

E6750 עם AC Freezer 7 Pro, משחה טרמית חדשה שהקירור הגיעה איתה מודבקת, אין אבק, 2.66 @ 3.00 זיכרון 667 @ 750 פועל יציב, טמפ' 85 במאמץ בלי מאמץ סביבות 48, מהירות מאוורר מקסימלית, איך זה הגיוני שהטמפ' כזאת גבוהה?

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  18. שלום לכולם. כל פעם שאני משחק(ולפעמים באינטרנט)וזה התחיל מאתמול.. המחשב נתקע ואז אי אפשר להזיז עכבר לא מנהל תוכניות לא כלום! בקיצור שעושים ריסט הוא לא מצליח להעלות ווינדוס בגלל החום,הוא אומר שהוא לא מזהה.. אבל כן יש ועובדה עכשיו אני כותב.. ממה זה?ואיך אני פותר את בעית החום?חשוב לציין כי יש לי קירור סטוק,ולא עשיתי אוברקלוק,מעבד פנטיום D 820

19. כאשר אני פותח את המחשב הוא מתחיל מ 38 ואז תוך מספר דקות עולה ל 46C ה SYSTEM TEMP והמעבד ATHLON 1700PLUS ב60 מעלות בצב מנוחה! בלוח GA-7VRXP קניתי את הלוח אם והמעבד ב SIMPLETECH ! אני חייב לציין שהשרות שלהם הכי טוב שפגשתי עד היום!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Jimboy,

אתמול המחשב שלי התחיל לקרטע ולהשמיע רעשים חזקים (במיוחד מהמאוורר העליון שלו) והטמפרטורות שלו עלו ל60 ואפילו 70 מעלות.. דבר שממש לא אופייני לו בהתחשב שהטמפרטורות שלו מעולם לא עלו על 35. לפני שאני שולח אותו לבדיקה רציתי לבדוק אם יש משהו שאני יכול לעשות?? אם למישהו יש רעיון אני ישמח לשמוע... (פרטים על המפרט שלי יש בפרופיל). תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  21. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,יש לי מחשב PENTUM D 820,עם קירור פשוט סטוק שהוא תמיד על 1500 RPM והוא נראה לי דפוק.. הלוח אם על 35-40. המעבד תמיד בלואד של 40-90 בשתי הליבות המודבקות.. והמעלות של המעבד זה 60-65 והמחשב זז לאט .. מה לעשות ?! תמונה:

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  22. Started by Serial Killer,

המעבד שלי מראה על 45 מעלות במנוחה והחדר יחסית קר הקירור שלי הוא: Thermalright SLK-900 + VANTECs Tornado 92mm

23. אז ככה מפרט מלא בחתימה ניסתי כל אפשרות משחה,סידור כבלים, החלפתי קירור,אפילו קירור לציפסט החלפתי.וכלום לא עזר עכשיו יש לציין שגם בלי האוברקלוק זה נשאר על אותו דבר המעלות שלי הם משו כמו 50 במנוחה ויכול לעבור ת60 במאמץ אני לא יודע כבר מה לעשות אני משתגע. וזה לא בעיה של חיישן כי באמת שנוגעים ברכיבים הם רותחים. אני חייב את עזרתכם בבקשה תודה ענקית לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  24. Started by DeNon,

שלום, הורדתי משחק אתמול וכשהתחלתי לשחק הכול היה בסדר לאחר כרבע שעה מה שקרה זה שהכרטיס מסך שלי התחיל להתחמם והמחשב נתקע וראיתי שהמאורר לא מגביר את המהירות סיבוב שלו אוטומטי יש אוליי תוכנה שאפשר לראות או להגביר את מהירות המאורר באופן ידני? תודה לעוזרים! מפרט מחשב למטה

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  25. אני מצרף תמונות מתוכנות SpeedFan וEVEREST Ultimate Edition זה מחשב נייד חדש והנה קישור למפרט שלו http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01069714&lc=en&cc=il&dlc=en&product=3441671&rule=5849〈=en# אני לא בטוח על כמה אמור להיות המעלות אבל זה נראה לי חם מידי והשאלה שלי היא לגבי מגשי הקרור שיש בחנויות שונות האם הם באמת מקררים את הנייד ואם כן כמה עוזר הקרור? כי אני רוצה לשחק משחקים במחשב הזה ואני לא רוצה שיתחמם מידי ועוד שאלה ברגע שמגש הקרור שוכב מתחת לנייד והנייד מוציא את האוויר החם ללמטה המאווררים של המגש לא יחזירו את האוויר החם למעלה ויגרום לו להתחמם יותר? מישהו יכול לתת לי המלצה על מוצר טוב שיוריד לי את החום ביעילות? כי אני לא מצליח לבחור …

• 0 תגובות
    • 436 צפיות

דיונים חדשים בפורומים