עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by אסיWOW,

אני רוהצ לעשות OC למחשב הישן שלי ( שנה אחת ) ואני צריך מדריך שינחה אותי, אין לי מושג בזה לא מתכנן OC חייתי, רק אחד נחמד ל Q6600 שלי

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by amits1995,

מה הטמפרטורות הבטוחות לליבות כאשר אני עושה OC?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  3. Started by maxi,

שלום רב לכולם! ובכן יש לי ATHLON XP 2000+ וברצוני לדעת האם ה-GLOBALWIN CAK II 38 מתאים :saint: תחוו דעה המלצות ......ודרך אגב איך קוראים לחלק ההוא שמגן על המעבד מפני יחידת קירור כבדה ושומר מפני סדק הליבה :'( ומורכב בבסיס והיכן אפשר להשיג החלק הזה רב תודות

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by Amit_Alcobi,

יש לי מארז גיגהבייט פוסידון וספק עם מאוורר 12 ס"מ עכשיו תהיתי אם אוכל לשים למעבד קירור נטול מאוורר. אם כן אז הודה לכם את תמליצו לי על אחד כזה.

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  5. כל פעם אומרים לי משהו אחר יש לי פנטיום 4 1300 עכשיו, יש לי לוח אם: intel desktop board D850GB ואין לי מושג מה הצ'יפסט שלי ואם הוא בכלל משפיע על כל הסיפור הזה... אז מה גזר הדין?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  6. היי אחרי שכבר המלצתם לי על קירור למעבד ולצ'יפסט, אני מחפש שני מאווררי 120מ"מ שיסגרו את הקנייה ה"שקטה" שלי. אני מחפש את המאווררים היעילים ביותר והשקטים ביותר שאני אוכל להשיג עד 160+- לשניהם. (חשוב לי להשיג את התועלת הכי גדולה שאני אוכל להפיק אתם במארז 6A19 של compucase). ראיתי למשל את אלה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=2535 אבל מאחר ואני ממש לא מתמצא בתחום הזה, אני מעדיף להתייעץ עמכם (: , בנוסף אם אפשר, ראיתי פעם טבלה שמדגימה מהי רמת הרעש לפי דציבלים (רושמת תיאור למס' דציבלים מסויים), אז אם אפשר לקבל לינק אלייה זה גם יעזור לי ם: תודה, ומקווה לעזרה :nutty:

• 15 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by x-niko,

שלום .לכולם מה אתם אומרים כדאי לשים פילטר למאוורר האחורי שמוציא אוויר . זה לא יפגע בביצועים ? ואיך שמים אותו מפנים המארז או מאחורה?

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by Dany_74Q,

שלום לכולם,אני חדש בפורום ואני רוצה לתרום כמה שיותר בינתיים אני יתחיל עם הOC שלי ברגע זה. התחלתי עם E8400 על STOCK כמובן עם קירור V1 של THERMALTAKE,התחלתי להתעסק בזה שעות לאחר הוצאות סוללה אינספוריות ושינויים במערכת על מנת לייצב אותה יותר ויותר הגעתי לתוצאה (מרשימה לדעתי) של 4.5GHZ התוצאות לפניכם: http://img365.imageshack.us/img365/3226/untitledxa8.jpg http://img180.imageshack.us/img180/9732/untitled3de9.jpg (המעלות לאחר 10 דקות של OCCT,בכל מקרה תוכלו לראות בתוכנה קצת יותר למעטה את שיא המעלות) ב3DMARK קיבלתי 19750+- ושכחתי לצלם את זה בכל מקרה אני חושב שהמעבד עשה את שלו (ד.א התחלתי מתוצאה של14400 ב3DMARK ובSUPER PI מ16 שניות) בכל מקרה זה עוד כלום בקרוב אקנה את הB…

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  9. Started by RUONXHEV50,

אני רוצה לעשות OC לI7 מה דעתכם על הקירור מים הבא: קרור מים למעבד Cool IT Domino A.L.C ₪475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=DOMINO תודה לעונים!!! רום

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  10. אני מעוניין להתחיל בOC למעבד שלי ומן הסתם הקירור סטוק לא יעשה את העבודה..אני מתכנן להגיע ל3.4GHZ בערך..והבנתי שזה בהחלט אפשרי. את המאוורר אני קונה בKSP ,מתקין לבד..בנוסף, אני זקוק למאוורר שלא יצריך פירוק של הלוח אם..כלומר מאורר שניתן להתקין בקלות במחשב מורכב, בלי לפרק שום דבר,פרט למאורר הקודם כמובן [= מוכן לחרוג ל200.. נראה לכם שפריזר 7 פרו יעשה את העובדה? כי הוא נראה לי בהחלט איכותי וזול... e5200 2.5GHZ GTX260 216SP 896GDDR3 COOLER MATSTER ELITE 334 GSKILL 4GB[2X2GB] DDRII 1066MHZ DFI LANPARTY T2r p31

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by redti,

יש לי פנטיום 3 933 MHZ עד כמה אני יכול להגיע בערך. בOC

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  12. סתכלו על הטמפרטורות: Temperatures: CPU 57 °C (135 °F) GPU 62 °C (144 °F) GPU Diode 74 °C (165 °F) GPU Ambient 54 °C (129 °F) WDC WD1600JB-00REA0 36 °C (97 °F) אני ממש ממש ממש לא מבין מה הולך פה. פתחתי את המארז וסידרתי את החוטים (אל תדאגו, כמו שצריך, חנות מחשבים עשתה לי את זה) מרחתי משחה תרמית, ניקיתי את כול האבק עם ספריי לחץ אוויר.. שום דבר לא עוזר. מה עושים עכשיו? אני רוצה להוריד את הטמפרטורות של הכרטיס מסך כי זה מטורף.. אני לא רוצה לחשוב מה קורה כשאני רואה סרט או משהו. בקיצור מה אפשר עוד לעשות? לפי מה שאמרו לי, לא כדאי לשים מאוורר לכרטיס מסך כי י…

• 15 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by yaniv76,

שלום, אני כבר הרבה זמן מתלבט אם לשדרג את המחשב או לא כי הרבה משחקים חדשים עובדים לי לא טוב בגלל המעבד המיושן שלי q6600 אפילו שיש לי כרטיס מסך טוב gtx560ti. בגלל שאני לא מתכנן להמשיך לשחק הרבה במחשב בזמן הצבע(אני מתגייס השנה)החלטתי שאני לא רוצה להשקיע 1500 שקל בשידרוג מעבד+לוח אם+זיכרונות ושאני צריך רק לעשות OC. הבעיה היא ששאלתי את איבורי וKSP ושניהם לא עושים וגם כמה טכנאיים פרטיים וגם הם לא עושים. אין לי בעיה לקנות קירור ב300 שקל ושמישהוא יעשה לי את ה OC אבל אני לא יודע ולא רוצה להסתכן כי אין לי ניסיון בbios וכל זה. מישהוא פה מכיר מעבדה באיזור חיפה והקריות שיכולה לבצע OC ? תודה.. :\

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  14. יש ברשותי Hercules GeForce TI 64MB אני עשיתי לו O\C ל300\600 פלוס מינוס. הוא עבד לי ב 3D MRAK אבל התמונה הייתה עם עיוותים. אחרי זה עשיתי אתחול למחשב מסיבות לא קשורות ועכשיו אני עם ה Windows XP Pro עובד אם הא 23.11 ומה שעשיתי ב o\c לא תקף עכשיו. אבל משום מה הוא נותן לי מתחת משהו כמו 3500 ואני לא מבין למה זה הוא נותן לי בדרך כלל 4700. התנקתי כרטיס קול, יכול להיות שזה בגלל זה? האם הרסתי תמידית את הכרטיס? האחריות מכסה את זה? הנה המפרט המלאה: Mag InnoVision 786 Pure Flat AMD1600XP Athlon Gigabyte GA-7VTX-H bios v.f7a 256MB DDR Micron 2100 Hercules 3D Prophet II Titanium Herculs Gamesurrond Fortissimo II Maxtor 40GB D740-6XL 7200RPM Quantom 10GB Fireball lct10 5200RPM 5way …

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  15. Started by Dima67,

אוקיי, אז החלטתי לבצע אוברקלוק לפנטיום E6300 שלי. המעבד הוא בסטוק של 2.8GHZ, לוח אם EP43-UD3L, קירור SCYTHE MUGEN 2, זיכרונות רגילים בעלי במהירות 800MHZ. כרגע אני לא מחפש לעשות אוברקלוק רצחני, משהו צנוע לבינתיים. עד עכשיו הגעתי למהירות 3.4GHZ עם המכפלה המקסימלית של המעבד (10.5) ו-FBS של 324. כל זה בינתיים ללא שינוי במתחים. אני מבצע בדיקות מאמץ בינתיים והטמפ' המקסימלית שאליה הגעתי זה 50 מעלות. -את הבדיקות מאמץ אני מבצע בעזרת RPIME95 ו-OCCT. מדידת טמפרטורות מתבצעת בעזרת SPEEDFAN ו-REALTEMP. -כמה עוד אני אוכל להגיע ללא שינוי במתחים? כשאני אצטרך לשנות מתחים, בקפיצות של כמה אני צריך לעשות את זה? -איזה הגדרות ב-BIOS אני צריך לשנות? את הרוב שמתי על DISABLED וכדומה, מאוורר המעבד …

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  16. ראשית ראיתי שיש דיי הרבה דיונים בקשר למעבד הזה אבל אף אחד מהם לא היה בנוגע לאוברקלוק, עכשיו אני מחפש גוף קירור לאוברקלוק דיי כבד עד איפה שהזיכרונות אני משאר יעצרו אותי התקציב שלי הוא עד 200 שקל, בינתיים חשבתי על ALX 800+TT SF2, קראתי כמה ביקורות רובן הראו שהוא דיי מצליח לישמור על טמפרטורות טובות, וגם בחלק מהן הראה ביצועים טובים יותר מהV12 ורציתי לקבל חוות דעת סופית ממכם ואולי אפילו יש גוף קירור שעדיף מיזה, תודה רבה מראש ומצטער אם היה דיון כזה בעבר.

• 14 תגובות
    • 973 צפיות
  17. האלן הכרטיס שלי הוא 9800GT מגיע ל 90 95 מעלות.אני רוצה לקנות קרור (Accelero S1 Rev. 2) אך לא בטוח לגבי אופן ההרכבה. דוד שלי נתן לי כרטיס שאני אוכל להרכיב עליו את הקרור,ובכך להתנסות בהרכבה כיביכול.הבעיה היחידה ששכחתי זה שהקרור מגיע עם משחה תרמית,כך שברגע שאני אנסה על כרטיס אחר הוא פשוט כבר לא יהיה טוב. הצעות ? תודה

• 14 תגובות
    • 973 צפיות
  18. אהלן, עד עכשיו הייתי לוקח את המחשב לאיזה חנות מחשבים קרובה שהיה לו מתקן כזה של אויר דחוס וזה היה פתרון מהיר ונוח. הבעיה היא שהוא נסגר והזנחתי את הנושא כבר יותר מידי זמן וחשבתי לרכוש משהו דומה אך בקנה מידה הרבה פחות תעשייתי, מה גם שזה גם יותר נוח ואפקטיבי ממקלות אוזניים ולעשות פווו יש לכם המלצות למשהו כזה? ולא מפוח עלים, משהו יותר קטן, גם לא חייב להיות חשמלי. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי לוח EPOX 8rda3I ועליו מותקן AXP 2400 עם ליבת THORTON... אבל בביוס לא מצאתי שום אפשרות להוריד או להעלות את המכפלה של המעבד... איפה אני מוריד\מעלה את המכפלה? תודה לעוזרים. ד"א : מפיסטו אל תחשוב שאני לא מבין עניין , חיפשתי בכל הביוס את המילה Multiplay ולא מצאתי זכר!

• 16 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by Cha0stAlker,

אהלן, כרגע אני במהלך אוברקלוק גדול מאוד ל Q6600 שלי (3.77GHz), ועל מכפלה של X9 ו FSB של 419 (הגבול של הלוח) אני נתקל בבעיות יציבות (לא טמפרטורה) מעיקות.. המחשב לא שורד בדיקת מאמץ של יותר מדקה. הזכרונות על משהו כמו 850MHz, בתדר סטוק (1.8v). כמו כן בגלל שתדר Vcore של 1.6 לא מספיק, נאלצתי לשים אותו על 1.8 בביוס, במנוחה זה 1.78 בגלל vdrops ובמאמץ משהו כמו 1.75.. יש למישהו רעיון איך לייצב את המכונה הזאת? כרגע הדבר היחיד שעולה לי בראש זה לשחק קצת עם התדר/מהירות/תזמונים של הזכרונות, בגלל שכל האפשרויות האחרות כבר נוסו.

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by ym224,

יש לי פנטיום 3 600 ואני רוצה לעשות אוברקלוק... אין לי את האפשרות בביוס להגדיר את המהירות... מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by Omerole,

דבר ראשון זה לא המחשב שלי העליתי קצת ואז עוד קצת כשהגעתי ל220 HTT אז לא עלה לי הביוס....אני ממש לא רוצה לאפס יש פתרון?

• 19 תגובות
    • 972 צפיות
  23. למקרה שארצה לקנות את ה - TUNIQ TOWER 120 והוא לא יהיה במלאי ויהיו לי עוד איזה 250 ש"ח להוסיף הייתי רוצה לדעת מי ממערכות קירור המים הבאות הכי טובה: 1) GIGABYTE 3D GALAXY LCS GH-WIU01 ב - 516 ש"ח. לינק - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14142 2) COOLERMASTER AQUAGATE Mini R120 LCS ב - 512 ש"ח. לינק - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=RL-MUA-EBU1&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=271&aff=Zap 3) THERMALTAKE BIGWATER 735 LCS CL-W0075 ב - 568 ש"ח. לינק - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2560&Pname=קירורמים 4) EverCool Silver Knight LCS WC-601 ב - 445 ש"ח. לינק - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14508 5) THERMALTAKE TRIBE EXTER…

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  24. יש לי את הלוח הזה: GIGABYTE GA-7N400L http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=671&catcode=162 ויש לו מאין ג'מפרים בצד ליד המעבד ועוד אחד בודד ליד הAGP X8 איך אני עובר ל200 FSB?? כי כשאני משנה בביוס ל200 FSB אז המחשב לא עולה לי לא מגיב לא כלום... ואם אני משנה הג'מפר מOFF לON (הג'נפר שליד הAGP) הוא עולה לי ורושם לי במקום 2800 1250MHZ ..... מה אני צריך לעשות כדי לעביר אותו ל200 FSB??? הטמפ' שלי הם לאחר סידור המארז ועשיית מודינג חמוד... 45 במנוחה... ו48-49 במאמץ....... אז לא ניראה לי שהבעיה היא הטמפ'...... או שאני טועה.... בתודה אלעד

• 21 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי איזה קוירור למעבד בסוקט 775 אתם ממליצים לי??? אני רוצה שיהיה חזק מקרר טוב אבל לא רועש!!! התקציב הוא 200-300 שקל תודה

• 20 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים