עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי, אני מחפש כבר יום שלם אחר מאוורר כזה. מצאתי לא מעט אבל כולם לא זמינים בחנויות בארץ. מישהו יכול לעזור? תודה!

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  2. שלום.! יש לי את הקירור למעבד: tt silent tower שקניתי אותו(לפני חודש חודשיים) הוא היה מקרר לי על 35-36-37 אבל לא מגיע הרבה ל40. עכשיו אחרי שקניתי ווסת מהירות למאורר הטמפרטורה שלו היא 44-45. למה זה קרה? (הווסת מהירות מכוון בכל המאוררים על הכי גבוה) איך אני מתקן את זה? בקשר לשימון וניקוי מאווררים עיתי כבר כמה פעמים. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 932 צפיות
  3. שלום לכלום אני חדש פה בתקווה שיענו לי יותר טוב מאשר לפורום שעבר ברצוני לדעת מה ההבדל בין שתי מערכות קירור המים האלו והאם שווה להשקיע את ההפרש ??? כמו כן ברצוני לדעת איזו מהמערכות הבאות תהיה יותר טובה למפרט שלי: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1…

• 17 תגובות
    • 932 צפיות
  4. pc2700 333 xtreme ddr עם קרור מובנה בקיצור מיועד לאובר קלוק.. אך לצערי עדיין נתקע בבאס של 148 הלוח שלי מסוג 7vrxp הוא לא הבעיה כי אני ראיתי חבר שלי שהגיע ל166 באס יציב איתו.. אז מה שנשאר זה אולי הסטפינג שלי מסוג agoga יש לי אי אמ די 1900 מה דעתכם האם זאת הסיבה לתקעיות? ראוי לציין שאני מגיע ל148 והמחשב בכלל לא יציב וזאת אחרי העלת מתח מירבית לזיכרון ולמעבד.. אני אשמ לתגובות

• 14 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by ravid,

אני רוצה לקנות את של הרקולס ורציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות לו אוברקלוק ועוד משהו מה אתם רושמים קודם מהירות זיכרון או ליבה?

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  6. Started by The Grey Matter,

אמנם אנחנו בארץ לא חוגגים את חג המולד, אבל הנה מוד מעניין בהשראת החג... עכשיו רק צריך מוד חנוכה.... נ.ב הגג הוא באמת עוגה...

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by מאור247,

ניקיתי את המחשב שלי....וכשהוצאתי את המאוורר של המעבד ראתי שהסיליקון שנמצא שם ממש יבש....עכשיו..זה יכול לגרום משו מלעבד???..ומה אני צריך לעשות??...לשים חדש??

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  8. שלום לכולם מעוניין לבצע אוברקלוק איכותי מעט יותר למערכת הנוכחית שלי, נכון לרגעים אלו הגעתי עם התוכנה TurboV EVO V1.02.31 ל-3666GHz בבדיקת מאמץ עם PRIME 95 בשילוב של CORETEMP הגעתי ל-90c,טמפרטורה במצב מנוחה כ-55c. המארז עובר ניקיון כל חודש,אתמול ניקיתי אותו ובצעתי את הבדיקות והגעתי ל-90c לצערי. היכן אני מפספס? המארז מאוורר היטב טמפרטורת החדר לא יותר מ-25 מעלות ה-YASYA מהודק למעבד ועובד במקסימום סל"ד. אני מעוניין להגיע ל-4GHz עם המערכת הנוכחית. אשמח לעזרה למי שיש את הניסיון עם חומרה מסוג זה. בחתימה (CPUZ) שלי יש יותר פרטים שיכולים לעזור.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by mendy35,

יש לי לוח של ASUS P6T http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1366/P6T/#MSL וזיכרון Corsair XMS3 השם המלא הוא CMX8GX3M2A2000C9 http://www.corsair.com/us/cmx8gx3m2a2000c9.html הגדרתי XMP בביוס בלי לשנות פרמטרים נוספים רק XMP ואז בעלי'ה של המחשב אני מקבל שגיעה OVERCLOCKING FAILED מה אני צריך לעשות???

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי את המפרט שבחתימה: כשאני מפעיל את המחשב ונכנס לביוס אז הוא מדווח לי על טמפ' של בערך 54-55 מעלות לעומת זאת כאשר חלונות XP עולה תוכנת EVEREST מדווחת לי על 46 מעלות בערך, למי להאמין, יש לי פנטיום 4 פרסקוט סטפינג E0.

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Started by captaincaveman,

מישהו קנה פעם? אם כן מאיפה? מה היה המחיר?

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by Cha0stAlker,

היי לכולכם, אני מתכוון לרכוש IFX-14 ויש לי מספר שאלות לגביו: 1) שמעתי שהבסיס (החלק שצמוד למעבד וסופג ממנו את החום) לא ממש חלק, מה שגורם לפגיעה בהעברת החום או משהו.. זה נכון? אם כן עד כמה זה משפיע? 2) באתר של Thermaltake כתוב שוא תומך ב-2 מאווררים, אבל מצד שני ראיתי ביו טיוב סירטון של איזה אחד עם 3 מאווררים עליו, וההיגיון אומר שאפשר לשים גם 4.. האם הוא מגיע עם 4 קליפסים? או רק עם 2, ואני אצטרך לקנות עוד 2?

• 14 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by Cha0stAlker,

אהלן, כרגע אני במהלך אוברקלוק גדול מאוד ל Q6600 שלי (3.77GHz), ועל מכפלה של X9 ו FSB של 419 (הגבול של הלוח) אני נתקל בבעיות יציבות (לא טמפרטורה) מעיקות.. המחשב לא שורד בדיקת מאמץ של יותר מדקה. הזכרונות על משהו כמו 850MHz, בתדר סטוק (1.8v). כמו כן בגלל שתדר Vcore של 1.6 לא מספיק, נאלצתי לשים אותו על 1.8 בביוס, במנוחה זה 1.78 בגלל vdrops ובמאמץ משהו כמו 1.75.. יש למישהו רעיון איך לייצב את המכונה הזאת? כרגע הדבר היחיד שעולה לי בראש זה לשחק קצת עם התדר/מהירות/תזמונים של הזכרונות, בגלל שכל האפשרויות האחרות כבר נוסו.

• 14 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by moonbone,

אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב חדש. אני קונה אותו בחלקים ומרכיב אותו אצל טכנאי שקרוב למקום מגורי כדי שיהיה לי למי לפנות במקרה של תקלה.. עכשיו אני צריך לדעת מה לעשות בקשר למאוורר למעבד... האם המעבד מגיע עם מאורר ? האם אני חיב מאוורר (בהנחנה שאני משתמש במארז ENERMAX FS-710-B) האם בלי קשר למארז אני חיב מאוורר למחשב.. שכחתי לציין המעבד הוא מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 GHrz ב533 MHrz FSB. אשמח אם תוכלו להגיב בהקדם.

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  15. אני מחפש מקסימום עוצמה + שקט , ממש שקט המארז שלי 690 C ואני צריך 2 של 140 למעלה את הקדמי לא מספיק חזק וגם אותו אני צריך להחליף 120, ועוד אחד מהצד אין הגבלה לתקציב דגש על שקט אבל שלא יהיה חלש כמו המאווררים המקוריים של המארז

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  16. שלום יש לי כרטיס מסך מדגם NVIDIA 6800GT 256 MB. והכרטיס שלי סובל מבעיית חום קשה מאוד. לפני איזה שנה אני בטעות עשיתי לו אובר קלוק גבוהה והוא לפעמים קרס. ובגלל שההיתי טיפש הגעתי למצב הזה שהכרטיס כבר נדפק בגלל החום והמעלות שלו עלו במצב מנוחה. ועכשיו הטמפרטורה שלו היא 60 מעלות במנוחה, וכאשר אני מפעיל משחק כבד ומשחק בו כמה דקות, אז המעלות פשוט עולות מהר מאוד והמשחק עובד בקירטועים ואחרי זה המשחב מבצע ריסט. וביטלתי את כל האובר קלוק עכשיו. יש לציין ששמתי שתי מאווררים שמכוונים אליו ויש עוד מאוורר של מעבד פנטיום שלוש שאני שמתי שם.(האמת הוא בקושי עוזר, לא ראיתי שהוא הוריד את המעלות). הנה תמונות של כל המארז עם המאווררים שמכוונים אליו: תמונה 1- http://img179.imageshack.us/img179/2643/…

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by קלוקיי,

שלום, אני צריך קירור טוב ל - OC למעבד e8400 ואני רוצה שתגידו לי מה הכי כדאי מהרשימה 1. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1212 2. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1284 3. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1211 4. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=685 והכי חשוב שאני אוכל להכניס אותם למארז וללוח.. דגם הלוח P5Q וזה המארז: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=922 תודה..

• 16 תגובות
    • 931 צפיות
  18. אנשים... יש לי amd duron 1200 הוא עומד על טמפרטורה בערך 70 ממוצע... הוא יכול להתחיל ב 48 ויכול בשישים אבל עולה בסוף ל70 בדרך כלל במאמץ הוא מגיע לי ל 74 אני עוד מעט קונה מאוורר חדש למעבד יש המלצה? חוץ מזה... יש לכם עוד איזה הצעות איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה? אני פשוט חייב.. המחשב גם ככה פתוח החוטים מסודרים אבל טמפרטורה לא יורדת בבקשה תעזרו לי דחוף...

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  19. OK , יש לי Leadtek GeForce4 Ti4400 עם אוברקלוק : זיכרון 533@648 וליבה 275@305 אז רציתי לדעת כמה זמן יחייה הכרטיס עם האוברקלוק הזה ? האם בכלל האוברקלוק מקצר את חיי הכרטיס ? IronEddie אמר לי לשאול פה איך מורידים את הפלסטיקים , שהם בצבע הכחול

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  20. Started by dante123,

שלום אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק למדריך לניקוי המחשב (או להסביר בפרטי, יותר טוב), עדיף עם תמונות. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  21. באתר של 3DGAMEMAN ישנו לינק לאתר שבו מסבירים כיצד לשנות ולהגביר את המתח למעבדים ללא לפרק את המעבד ולגרום לו נזק אבל גם דרך זו ללא סיכונים כי ישנם גם, אבל כנראה דרך יותר בטוחה זה טוב בשבילך קובי לנסות שינוי מתח לסלרון

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by FiReBall^,

מצורף נתונים לפי Speedfan, נתוני המחשב: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz WDC WD3200AAKS-75L9A0 (320.1GB) WDC WD2500AAKS-00B3A0 (250.1GB) nVidia GeForce 8600 GT INTEL G31 2GB Kingston 667 DDR2 ישנם שני מאוורים בפאנל האחורי המכניסים אוויר, מאוור בספק כוח, מאוור מקורי על המעבד, מאוור קטן מקורי של הכרטיס מסך ושני מאוורים מעל ומתחת לכוננים קשיחים שמכניסים אוויר. ועדיין - הכל רותח :'( [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by Jook,

אני מחפש כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת על האפשרויות שיש עם ה-4200. אני מביא מחול את ה-GEFORCE4200 של GAINWARD ורציתי לדעת האם זה כדאי וכמה הוא יעלה לי בארצות הברית? והאם המאורר שיש עליו הוא מספיק טוב ל-OC? תודה

24. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה זה ליבה איך זה ניראה זאת שסמים עליה גריז?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  25. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד lenovo ישן בערך בן 3, מעבד dual core2 1.66 Mhz, עם 1 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה של אינטל intel950 עם 128 mb זיכרון. מחפש תוכנה (אם קיים בכלל) שאיתה אוכל לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך. כדרך אגב: נכנסתי לביוס אבל משום מה רק ההגדרות הבסיסיות (כגון הסדר בוט של הכוננים והשעון של המחשב) מופיעים שם. רעיונות?? תודה

• 1 תגובה
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.