אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
עשיתי OC ל6600GT שלי והמהירות האחרונה של הליבה שהיתה יציבה היתה 561 ראיתי אנשים בפורום הזה ובפורומים אחרים שהגיעו למהירויות גבוהות בהרבה בלי שינוי מתחים האם נפלתי על ליבה דפוקה או שאני עושה משהו לא נכון? נ.ב. האי יציבות מתבטאת בכך שבזמן שאני מריץ את 3DMARK באחד המבחנים הוא נתקע לכמה שניות
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז Tagan Diablo 35 + 25 Fans האם המקום הבא יהווה בעיה מבחינת קירור ? תחשבו שאני מוזיז משם את הסאב ומצמיד את המארז ימינה [אחרי שאני מוציא את המדףף באמצע] ואז יש כ 10 ס"מ בין המארז לעץ מצד שמאל איפה שהמאוורר הענק. תמונה : http://img515.imageshack.us/img515/1933/26062008xb5.jpg
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לאחרונה לקנות מערכת קירור מים מחו"ל (בגלל המחיר והמבחר). קראתי את הסטיקי על מערכות קירור מים ודי התעניינתי במערכת הבאה (שדורגה לפי הבנתי כטובה ביותר שם) : יש לי רק בבקשה מספר שאלות (אני לא מתמצא בקירורי מים) : 1. האם תוכלו להציע שיפורים למערכת הנ"ל בעלות של עד 100$ נוספים ? 2. האם המערכת הנ"ל אמורה להיות טובה (או קרובה) למערכות קירור גז קיימות? 3. האם עדיף לחכות ליציאתה לשוק של מערכת קירור הגז TT Xpressar החדשה שהוכרזה בתערוכה בטיוואן במקום לקנות קירור מים? 4. מי שהתנסה בזה או יודע - כמה צפוי לעלות משלוח של כזה דבר ובאיזו חברת משלוחים הייתם ממליצים? 5. חנות מומלצת בחו"ל לרכישת מערכת שכזו? 6. עצות\רעיונות בכיף....
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קודם כל יש לי מעבד E8400 קירור CM 212 HYPER מארז CM690 המעלות קצת עלו עם הקיץ ואני רוצה להוריד המאווררים במארז שלי ככה : (ויש עוד אחד על הדלת של המארז) (התמונה לא שלי.. מפורום אחר) למי שלא רואה גם למעלה יש 2 מאווררים עכשיו למעטה בין הPSU לHDD יש עוד מקום למאורר חשבתי לשים שם 120MM חשבתי על זה: (כדי להכנס צריך ללחוץ על עיר) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7587 גם 2000RPM גם לד ורק 50 שקל נראה נחמד בקשר למעבד יש לי קירור CM212HYPER ויש לו מצד אחד מאוורר ומהצד השני מקום לעוד אחד אז איזה כדאי לקחת? ורק צריך לחבר אותו לקירור והוא יפעל? בלי לחבר ללוח אם או לספק? כי המאוורר שכבר מחובר לקירור לא מחובר לכלום לפי מה שאני רואה תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך להיתכתבויות שלי ניסיתי אין ספור קומבינציות בין המתחים למעבד שעלו ללא הצלחה . הפעם האחרונה שניסיתי משהו היה כך מתח למעבד 1.3 נתן לי את התמונה הזו אחרי הפוסט האם מישהו יודע לתרגם או מבין מה הוא רוצה ? http://rapidshare.com/files/246010581/PICT0050.JPG.html [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי וזה פשוט בלתי אפשרי .. פתחתי מנעילה את ההגדרות ב - CCC וניסיתי להעלות כל פעם בקצת את הכרטיס מסך והוא נתן לי לעלות רק ב - 5 MHZ וכל מה שמעל זה זה לא עובד .. כל סרטון שאני נכנס ליוטיוב או סתם משתמש במחשב המסך קופץ כזה לפעמים .. ניסיתי לעשות Auto Tune והוא פשוט תקוע מלא זמן על מסך כזה מלא צבעים ובשביל לצאת ממנו צריך לעשות ESC .. מה יכולה להיות הבעיה ?.. אגב הנה תמונה של המסך שזה תקוע עליו שבשביל לצאת ממנו צריך ללחוץ ESC (לחצו על התמונה להגדלה) תודה מראש, משה
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
המחשב שלי: e6600 מעבד 965 ds3 gigabyte לוח 8800640mb כרטיס מסך 4 giga זכרון -------------------------------------------------------------------------------- עשיתי OC למחשב בבאס הגעתי ל 350 ובמכפלה X9 וסיסטם ממורי מולטיפייר 2.0 כשאני מנגנת שירים במחשב הם זזים ממש לאט . וכשאני מבטלת את ה OC אז השיר זז חלק אני משתמשת בתוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER אגב גם הצבעים שמתנגנים יחד עם השיר זזים ממש לאט, וכשאני מקטינה את החלון הזה של השיר אז השיר מתנגן מהר . הרצתי את התוכנה OCCT הכל בסדר אין בעיות חום וכאלו גם בדקתי באוורסט ואין בעיות חום. כשאני מבטלת את ה OC המחשב חוזר להיות מהיר וכשאני עושה את ה OC השיר שוב מתנגן בקושי כזה. אני שמה תמונות של CPU-Z ושל הביוס שלי , הדבר היחיד ששיניתי ב…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקודם פתחתי תארד במקום הלא נכון http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136007.0 והמליצו לי לעלות את המהירות מ500/1002 ל550/1048 העלתי והנה תוצאת ב3DMARK05 קודם אחרי אייך שינוי משמעותי? נ.ב במנוחה וגם במאמץ הטמפ' עלה ב2 מעלות
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, כמה שאלות ברשותכם: 1. אם אני אשים את הקירורים הללו על הזיכרונות, האם זה יתן לי יתרון בפריצת ה-OC שנתקעתי בו (3440MHz)? 2. איך אני מסיר את גופי הקירור שיש לי כבר על הסטיקים שלי (Corsair XMS2)? 3. האם מספיק רק שני גופי קירור לכל ארבעת הסטיקים שיש לי, או שצריך עוד שתיים כאלו? ייתכנו עוד שאלות בהמשך, תודה!
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה בקרוב "ציוד כבד" מארז חדש (SUPER TELNET ) לוח אם חדש מוסיף כרטיס זיכרון ואני יקבל את הראדון שאני מצפה לו כבר הרבה זמן הלוח אם ABIT IC7 MAX 3 ומוסיף כרטיס של 256 DDR OCZ וקירור רצחני לראדון 9800 פרו (Arctic-Cooling VGA Silencer ) למעבד אינטל פנטיום 4 1.8 אני מחליף תמשחה לארטיק סליבר 5 ומחליף תסניק היט לספארק 7 פלוס או בשמו הפחות מקורי שהמצאיו כאן אנשים וולקנו 7 ולכרטיסי RAM שלי אני מסויף היט סקיקנים קיצר הולך להיות קירור רצחני עכשיו אני יודע איך לעשות אוור קלוקינג לכרטיס מסך עם התוכנות שיש פה באשכול הורדות אבל איך עושים למעבדים או לוחות אם וכול השאר? ותגדיו אחרי שאני יעלה לאט לאט עם המירות אני מריץ כול פעם בדיקה של 3DMARK04 זה בסדר? אם זה לא יתק…
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני לא מצליח כרגע לעשות OC ל i7 920 GB EX58EXTREME , כרגע עובד ב- 2.66 (עד כמה ניתן להגיע עם קירור מים)? H
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הטמפרטורות האלה נורמליות? Processor 46c Motherboard 50c I/O Controller Hub (ICH) 48c Memory Controller Hub (MCH) 56c המעבד E6300 ולוח האם אינטל 965. מטרידה אותי קצת הטמפרטורה של לוח האם, האם זה מוצדק? כמה מאווררים מומלץ לשים במארז? תודה.
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי היום את המאוורר החדש שלי gigabyte rocket עכשיו השאלה שלי היא כזו חיברתי את כל הכבלים עובדה שהוא עובד אבל יש לי חשש קטן .. שאני מגביר את המהירות שלו מהפנאל בקרה שלו אני לא רואה ממש שינוי הוא מגביר קצת את המהירות אבל לא ממש חזק אני מסובב את הכפתור ל3000 והמאוורר פועל קצת יותר מהר ולא כמו שציפיתי שממש יגיע ל-OC מישהו יכול לעזור לי ולייעץ לי אם יש בעיה מה היא? או שזה נורמלי.. כי הייתי אצל חבר שלי אבל אני לא זוכר אם זה אותו דגם (שלי זה GHPCU23VE) אבל שהוא מגביר אצלו את המהירות המאוורר שלו דיי שואג ומרגישים במהירות אז מי שיוכל לעזור או כל ייעוץ יתקבל בברכה תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה SPEED FAN ולמאוורר של המארז יש מד טמפרטורה והוא מראה על 127 !!!! משהו הזוי - זה חום ברמה של תנור / שריפה זה לא הגיוני !!!! מה הבעיה ? מה צריך לעשות ? פתחתי את המארז ואין משהו קיצוני מפחד , לגעת במד טמפרטורה זה שבב שמחובר למאוורר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד prescott במהירות 2.8 שבמנוחה הוא על 47 - 52 מעלות ובעומס הוא יכול להגיע עד 70. עכשיו אני יודע שזה מעבד שמתחמם והטמפרטורות שלי לא נוראיות אבל הייתי רוצה לקרר אותו לטמפרטורות יותר נורמליות. המעבד מורכב עם היט סינק סטנדרטי ומאוורר סטוק: (תמונה מהאינטרנט, לא שלי) http://sharealike.org/HTPC/images/pentium4-socket478-heatsink-fan.jpg במארז יש שלושה מאווררים 80 מ"מ: מכניס מקדימה, מוציא מאחורה, מכניס מהצד (בערך מול המאוורר של המעבד). לאחר קריאה פה בפורום נראה לי ללכת על Thermalright SLK-948U בתוספת מאוורר 92 מ"מ טוב, למשל Arctic Cooling AF9225. השאלות שלי הן: 1) האם זה מתאים בתור תחליף למה שיש לי (מבחינת גודל על הלוח אם וכו') והאם החלקים מתאימים אחד לשני? …
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שווה לקנות את הקירור הזה ל-7800GT? או שעדיף להישאר עם הקירור סטוק? כי אני רוצה שהכרטיס יקפא ויתאמץ כמה שפחות.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה הרכבתי היום מחשב חדש מכמה חלקים שהיו לי בבית מעבד פנטיום 4 2.66 לוח אם p4v533-mx של ASUS 256 333ghz DDR ועוד פה ושם שטויות אז ככה: המתקן שמחזיק צמוד את הגוף קירור עם המאוורר למעבד נשבר לי בקצה אז ניסיתי לעשות שהוא יחזיק עם סלוטייפ אבל לא הלך הפעלתי את המחשב והכול טוב רק שהמעבד רץ על 68-70 מעלות במנוחה ישר הוצאתי את המעבד והגוף קירור וניקיתי אותם עם קונטרו 40% [היה עליהם חומר שחור, ועל הגוף קירור הייתה מדבקה שהוצאתי אותה] אחרי שהחזרתי את המעבד ראיתי שהמעלות לא ירדו ולא עלו ישר חזרתי לשלוחן הניתוחים ותיקנתי את המתקן של הגוף קירור עם גומיה וסלוטייפ [הגומייה קשורה חזק ועובדת כמו דבק - וזה עמיד מאוד ולא יפתח בזמן הקרוב] כשהחזרתי את המעבד והגוף קירור המעלות ירדו ל58-60 ב…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן מתלבט בין P5B DX ל DS4 אני רוצה OC מקס" וגם SLI (למי שיודע זה אפשרי אם רוצים יותר מידע תשאלו בפרטי) , היו הרבה דיווחים על ירידת פיצועים ב P5B . ניתקלתי לפני כמה זמן בתרד' באיזה פורום , מישהו הראה ביצועי SLI ב P5B וגם ב DS4 והתוצאות שהתקבלו הראו ש DS4 בפחות רוחב בס ועם כ.מסך פחות טוב נתן פיצועים יותר גבוהים : Gigabyte DS4 + 6600@3.15Ghz + 350FSB + 2 x 7900GT + 2x512MB 3dmark05 - 16747 3dmark06 - 9445 Asus P5B + 6800@3.5Ghz + 500FSB + 2x7900GTX + 2 x1024MB 3dmark05 - 15162 3dmark06 - 8530 תרד' מקורי http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=112730 והנה לינק שמציג את הבעיה באופן מפורט , למעשה מציגים את כל הבעיות בלוח ואם הם נפתרו עם הזמן או …
-
- 14 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, לשמחתי שידרגתי את המחשב וכרגע יש לי 2.53 באס 533 יחד עם asus p4p800se וזכרונות ג'נריים שבעתיד יהפכו לADATA ויטסטה 500. לכמה בערך אני אגיע? האם המעבד טוב לOC? בעקרון OC של 22FSB לא אמור להיות בעיה נכון?(300MHZ משום שהמכפלה היא 19) אפילו עם הזכרון הג'נרי? כמה מתח הלוח אם נותן לזכרון?(כדאי שאדע אם כדאי להשקיע 50 שקל יותר בBH-5).
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד אבל אני לא מוצא את ההגדרות בביוס ... יש לי intel P 4 2.4 הביוס מעודכן ל2003 זה משנה ואם כן איך אני עושה עדכון? לוח אם p4pe-X i845pe
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
-
אינ צריך שתי מאווררים להוסיף לP150 שלי אינ צריך שהיו 92MM ואני ממש רומה שיהיה עם לדים כחולים... בסונף אני רוצה להוסיף צג לבקרת מאוורים עדיף עם מסך LCD ראית בTMS בכ250 שח .. בקיצור אני צריך המלצה על המקר מאוורים ממש טוב עם מסך LCD ושני מאווררים עם לדים שאני יוכל לחבר לבקר ושלוט במהירות שלהם
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz לOC עם PACK DATE לאחר אפריל 2004 מסוג SL6WK. לא מצאתי אף חנות עד עכשיו עם המעבד הזה במלאי כך שלהזמין - אני עלול לקבל משהו אחר... מישהו מכיר חנות עם המעבד הזה המלאי? ידוע כי המעבדים החדשים יותר מסוג זה עושים OC למעל 3600 בקלות.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ככה זה הולך: יש לי במארז,סכ"ה, 3 מאווררים,אחד שיושב על המעבד,אחד בספק,ואחד קטן על הכרטיס מסך. בזמנו היו לי עוד מאווררים אך הטכנאי הוציא אותם ואמר שזה לא הכרחי( :o,בתקופתו לא הייתי מבין גדול ונתתי לו לעשות מעשה נבזי שכזה.). היום אני מבין שבלי מאווררים במארז יש סיכון גדול לכל החלקים שבו,עקב כך ובגלל שאני רוצה להתחיל עם אוברקלוקינג לאט לאט,החלטתי שיש צורך עז בקירור המערכת. השאלה שלי היא : -איפה הכי כדאי להוסיף מאווררים? -כמה מאווררים כדאי להוסיף? -מה התוכנה הטובה ביותר לבדיקת טמפרטורה? -האם כדאי להשקיע במקום במערכת קירור מים(כמה זה יעלה)? *לפרוטוקול-קראתי את המדריך באתר אך אני מעדיף לקבל חוות דעת ישירה ועדכנית. הנה קישור למארז המרתיע והמצמרר שלי: http://img408.imag…
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי היום EVGA Superclock שיושב אצלי כמה שנים בארון למעבד, i5 4570. טכנית הוא לא תומך בתושבת אבל 1155 ו-1150 זהים מהבחינה הזו והכל יושב טוב. המאוורר הקודם עבד והסתובב, ככה שהחיבור על הלוח תקין. אבל כשאני מחבר את המאוורר למעבד של EVGA, הלד נדלק אבל המאוורר לא מסתובב, זה נראה כאילו הוא מנסה להתניע ולא מצליח. הוא נותן סיבוב קצרצר ואז נתקע, ככה כל כמה שניות. ניסיתי לשנות את ההגדרות בלוח האם, לשים מהירות מקסימלית, ידנית וכו'- כלום. לחבר אותו לחיבור של מאוורר למארז שעובד- כלום. ניתקתי את המאוורר מגוף הקירור, למקרה שמשהו איכשהו חוסם אותו- אותו דבר. כשאני מנסה לסובב ידנית את המאוורר הוא מסתובב, ככה שזה לא שהוא תקוע. אם אין ברירה אקנה מאורר רגיל למארז של 120 מ"מ ואשי…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-