אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לפתוח צינורות בקיצר לקרוע את הצורה לכרטיס מסך שלי זה 6600TD של לידטק 256 מגה ואיזה מודים אפשר לעשות לכרטיס מסך ואם כבר אפשר כדאי שאני יעבור את אה 4000 מגההרץ לבנתיים 3948 המקסימום ולוקח לו 3 דקות והוא עושה ריסטרט
-
- 12 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הנה תמונה של המחשב שלי כפי שאתם שמים לב יש עומס בכבלים ורציתי שתתנו לי עצוב כיצד לסדר בצורה טובה את הכבלים ושיעבור איוורר טוב כי הם ממש חוסמים את האיוורר תודה מראש!!
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זה קשור לפה לפי דעתי ואתם תבינו למה,אחרי כשעת משחק /שעתיים מופיעים לי במשחק מן פסים כאלו צבעונין ואך פעם אחת אפילו התכבה לי המסך פתאום והיתי צריך לעשות ריסט.אני מבין שהיום יום חם ויש אפשרות ששהכרטיס מתחמם או משהו?????יש לי msi 9800pro r360
-
- 12 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האלן אז ככה עשיתי oc ל7600gt של גיגה בייט,שמתי לב לאחרונה לתקיעות פעם ב 20 דקות בערך,תקיעות של מספר שניות.אני משחק במשחק רשת וכל פעם בערך בעשרים דקות יש תקיעה.ב 3dmark05 לפעמיים יש תוצאה נורמלית ,ולפעמיים נמוכה הרבה יחסית מהרגיל. לפני שבועים בערך שהרצתי ati tool במשך שעתיים לא ראיתי eroes אבל עכשיו שהרצתי אחרי 5 דקות ,הבדיקה נתקעה לכמה שניות כמו במשחק אבל בתוכנה לא היה eeror.שאני ביטלתי את ה oc לא ראיתי סוג של תקיעה או משהוא בסגנון.יכול להיות שלוח אם או זכרונות מגבילים אותי? כי הלוח ממש מעפן וזכרונות של ddr 400.טמפרטורה לא מגבילה אותי כי השיא הגיע ל68.אני לא יודע עם להוריד את הקלוקים יפתור כי במילא הקלוקים שהגעתי פחות או יותר מאוד נמוכים.760 זכרון ו600 ליבה.הסטוק זה ליבה …
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרצתי 5-6 לופים של 3DMark06 ואין ארטיפקטים בסריקה של ATT המסך מראה מלא ארטיפקטים ירוקים ונכבה האם אפשר להמשיך לעלות ?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש!!! סוף סוף ארטיפקטים ;D הגעתי עד עכשיו לזה.. 800@675 1150@1100 אם אני ממשיך מעבר יש ארטיפקטים (FAR CRY 2), הדרייבר הפסיק לעבוד בזמן בדיקה בOCCT..(ניסיתי רק פעם אחת)... השאלה שלי היא למה? הטמפרטורות נמוכות, מקס' 75 מעלות בOCCT... אולי אני לא מעלה בצורה נכונה\מאוזנת? עד עכשיו היה יציב..
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אנשים פתחתי את הצינורות הכל עבר חלק ויפה זה אישר לי שהכל נפתח בהצלחה. שאני נמצא בשולחן עבודה אין שום ארטיפקט אבל שאני נכנס למשחק יש ארטיפקטים לבנים קטנים מאוד שנעלמים וחוזרים כל שנייה. לאחר מכן ביטלתי את האחד שמכיל שלושה צינורות והשארתי רק אחד. נכנסתי שוב למשחק ולא הופיעו ארטיפקטים. אחרי זה עשיתי את אותו הדבר אבל הפוך השארתי את השלוש וביטלתי את האחד והארטיפקטים חזרו. עכשיו רציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו? (הכרטיס לא עבר שום אוברקלוק) אני מזכיר שהכל נפתח בהצלחה. לשימוש פתיחת הצינורות השתמשתי ב RivaTuner. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום, אתמול עשיתי OC לכרטיס מסך שלי- 6600GT בעזרת rivatuner. לאחר מכן התחלתי לשחק בOVERLORD ומיד אחרי ההפעלה הופיעו לי כתמים מרצדים בכול מיני צבעים, המשכתי לשחק ולאחר כמה זמן הופיעו מריחות בטקסטורות. יצאתי מהמשחק וניסיתי להוריד את ה OC אבל אפילו כשניסיתי לשים ערכים נמוכים ממה שהיה לי במקור, התוכנה אמרה אמרה לי כול הזמן שאי אפשר. לפני זה התקנתי את גירסאת ה94.28 של הדריוורים לכרטיס מסך וכשניסיתי להיכנס ל Nvidia control panel לקח לו שנים, המחשב בקושי זז וראיתי ש WINLOGON ממש אוכל תCPU ... בגלל שהחלפתי דריוור ניסיתי לשים את הקודם אבל אותה בעיה הופיעה. החלטתי לפרמט והיום בבוקר הצלחתי לשחק ללא בעיות. יצאתי מהמשחק, חזרתי אליו ואז הופיעו שוב הריצודים, אבל ממש הרבה. וכול המשחק נמר…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי לכולם, אני חושב שגיליתי שמקור בעית הארטיפקים שלי הוא טמפרטורה גבוהה מדי של הכרטיס מסך (יש לי Albatron GF6600GT). כשהתחילו הארטיפקטים, פתחתי את המארז והרגשתי שצלעות הקירור של הכ. מסך היו פשוט לוהטות! השארתי את המשחק לעבוד קצת כשהמארז היה פתוח וזרימת האוויר הייתה טובה יותר, והארטיפקים נפסקו וגם הרגשתי שצלעות הקירור כבר לא כ"כ חמות. עכשיו כמה שאלות, האם הקירור שמגיע עם הכרטיס לא אמור לדאוג לכך שהדברים האלו לא יקרו??? (לא עשיתי OC או משהו כזה) בנוסף יש לי שני מאווררי 120MM במארז, חשבתי כשקניתי את המחשב שהכל צריך להספיק... אם אני צריך להחליף קירור, מה כדאי לקנות? (ד"א אם זה לא שייך לפורום הזה אז אפשר להעביר, פשוט חשבתי שרוב ההודעה מתאימה יותר לכאן) אשמח לקבל עצות תו…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו חברים,יש לי את הכרטיס הנ"ל והוא פועל במהיריות של אולטרא (400/1.10) חשוב לציין שאין כל הבדל בטמפרטורות בין מהירויות הסטוק לבין מהירות האולטרא. (הכרטיס הוא של חברת Albatron עם קירור סטוק.) עכשיו,הבנתי שה 6800GT הוא אותו כרטיס בדיוק כמו ה 6800U רק עם DownClock זאת אומרת שהליבה שלי סוחבת את המהירויות של האולטרא בלי כל בעייה נכון? (שעה ATI TOOL בלי רבע שגיאה.) ניסיתי להעלות מהירויות ל 410/1.12 קיבלתי עלייה של שתי מעלות במאמץ 72 עכשיו,ו 70 קודם. ויש ארטיפקטים אחריי שתי דקות. השאלה שלי היא האם זה נובע מזה שאני עם קירור סטוק וזוהי בעיית התחממות? או שפשוט נפלתי על ליבה לא מוצלחת (כי מה הההבדל כבר 10מ"צ לפה או לשם לא אמורים לתת ארטיפקטים לפי דעתי) מה דעתכם? תודה רבה!
-
- 37 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בקביעות ארטיפקטים במשחקים כרטיס מסך 6600 ג'י טי agp נמצא על 43 מנוחה מאמץ 52 הכרטיס ללא אוברקלוק מעבד על 27 מעלות דריברים של אנוידיה 81.משהו הסרתי את הדריברים לא עזר יש למישהו הצעה אחרת?
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אתמול התקנתי בלוק קירור לכרטיס, ועשיתי כמות נכבדת של נסיונות OC... שהתחילו הארטיפקטים, התחלתי לרדת בהדרגה הבעיה שהם לא יורדים גם במהירויות המקוריות... האם הלך הכרטיס או שיש מה לעשות עוד?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם 5 נחשב טוב מול אחיו הבוגרים ? האם 5 נחשב טוב מול אויבו הכחלחל ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , עשיתי OC לכרטיס מסך שלי GEFORCE 8500GT CORE 600@675 MEMORY 400@475 כל פעם שהעלתי 10-15 בכל אחד הרצתי בדיקת OCCT מאמץ GPU ולא ראיתי איזה כתמים על המסך או משהו.. לפני שעשיתי OC לכ.מסך התקנתי DIRT2 על המחשב ושיחקתי בזה על LOW על הרז' הכי נמוכה , אבל נניח בקטעים מסויימים לא במרוץ , זה היה עושה לי צבעים כאלה מוזרים פתאום...ועכשיו אחרי הOC שאני בא לשחק זה עושה את זה גם אז אני לא יודע עם יש לי ארטיפקטים או שזה הכ.מסך חלש..כי אני גם לא יודע עם להמשיך או לא זה הקטע.. הנה תמונה: זה לפני שאני נכנס למרוצים: http://img16.imageshack.us/img16/9275/14442484.jpg וזה כאילו לא כל הזמן ככה רק שיש איזה מעבר נניח לחצתי CONTIUNE אז זה לשניה.. וזה מהמרוץ עצמו: http://img37.imageshack.us/i…
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
או קי קיבלתי אותו היום...עכשיו אני לא כל כך הבנתי באתר הבית של המוצר ב Important Reminder ..יש קצת הסבר על הדרך הטובה ביותר שהמוצר הזה יכול לעבוד. מישהו יכול להסביר לי קצת? הבנתי שצריך לכבות את המחשב פעם ב...שה interface יתקרר לטמפ' החדר,במיוחד הקטע של ה break-in בילבל אותי לגמרי. http://www.arcticsilver.com/as5.htm
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם..... אני משום מה מגיע רק עד 153 FSB....לא מצליח לעבור את זה.... למישהו יש מושג מה עוצר אותי? המפרט רשום בצד
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מישתגע-ע-ע-ע-ע !!! הספייר הזה עושה לי חור בראש! כניראה עוד שבועיים אני מזמין את הוולקנו 7+ , יש אנשים שיכולים להמליץ לי עליו? או על אחד אחר... אני רוצה מאוורר חזק ושקט (טוב נו כולם רוצים אחד כזה... ) בגלל זה אני רוצה את הוולקנו 7+ יש לו את המתג הזה... ד"א הנה קובץ MP3 ששומעים שם את הרעש שלו, LOW, MEDIUM, HIGH http://www.tweakers.com.au/articles/cooling/volcano7plus/speed.mp3 הקובץ נילקח מהביקורת: http://www.tweakers.com.au/articles/cooling/volcano7plus/page1.asp
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
למה, אבל למה תמיד חסרים דברים פה בארץ שמובנים מאליו בכל מקום. אני כבר מספר ימים מחפש ראש חיתוך(דיסקיט ליתר דיוק) לדרמל מספר 426, לכל מקום שהלכתי לא היה אותו. ברשת של ACE לא ידעו בכלל מה זה דרמל, וכשהסברתי לאידיוט שם, שלא מבין מהחיים שלו מה זה הוא הראה לי איזה סט של דיסקיות תוצרת סין שהצלחתי לפורר את אחת מהן ביד(מעניין מה היה קורה להן כשהיו מנסים לקדוח איתן במתחת). אחרי זה ניסיתי את רשת הום-סנטר, שעד היום לא היו לי אכזבות ממנה, ולתדהמתי גילית: הם החליפו ספק עבור המוצרים של דרמל, וכרגע הם עובדים, ככל הנראה, עם איזה יבואן עפור שלא מוסר את הדגמים המדוייקים של מה שהוא מוכר להם. בקיצור, אני ניגש לארונית של הראשים לדרמל ומתחיל לחפש את 426, מחפש מחפש לא מוצא. הבחורצ'יק התורן, שמח…
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש המון אשכולות שילדים פותחים על זה . אז למה לא לפתוח אשכול אחד גדול שיהיה בתקופה הקרובה עד שלפחות תרד הקניה הגדולה של מעבדי הQ6600 שהם הכי נמכרים כיום . באשכול הזה יהיו את כל הפרטים הכי קטנים שכל מי שמבין בקירור למעבד הזה יכתוב וככה יהיה בנעוץ ולא יפתחו על זה יותר שום אשכולות ילדים . אני אישית הולך להביא בשבוע הבא כנראה Q6600 ורוצה לדעת איזה קירור הכי טוב בשבילו בטווח מחיר של עד 150 שקל .
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי לירן, חדש באתר לפני מספר חודשים, רכשתי מחשב חדש בחלקים ובניתי אותו בעצמי (בפעם הראשונה ) המחשב מיועד לעבודות אולפן אאודיו. (הקלטת ערוצי אאודיו ועבודה מאסיבית עם כלי VSTI כבדים על ערוצי מידי) הנה המפרט: מעבד INTEL Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray http://ark.intel.com/products/37150/Intel-Core-i7-950-Processor-(8M-Cache-3_06-GHz-4_80-GTs-Intel-QPI) לוח אם GIGABYTE - X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3305#ov זיכרונות 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL7-7-7-20 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145250 קירור מעבד Scythe Mugen 3 CPU Cool…
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על קירור שקט למעבד i7 2600K. יש לי כרגע קירור של AC Freezer 7 Pro אך הוא גדול מדיי ונוגע בגוף קירור של אחד הזיכרונות (עד עכשיו הייתי עם שני כרטיסים, הוספתי עוד שניים) המעבד ב-OC של כ-4Ghz, אשמח למתוח אותו קצת יותר לכיוון ה-4.3/4.4 אם הקירור יאפשר. הלוח - Sapphire pure black hydra p67 המארז - Fractal Design R5 התקציב - 300 ש"ח (דינמאי). נ.ב. ללא קשר לקירור, שואל עבור מכר - אשמח להמלצה על משחה טרמית טובה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רקע: מעבד I7 2600 עם גוף קירור מקורי GTX570 עם חתיכת קירור מארז של גיגהבייט http://www.webjoaquin.com/newtienda/images/260702010.jpg המחשב משמש כמחשב עריכה עם עבודה קשה הטמפ' הם: האם להחליף קירור? לשפר? אשמח לכל תגובה. תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם , אני מקבל שגיאה בהרצת התוכנה linx והינה הלוג , המחשב חדש ( עוד לא חודש אצלי ) לא בוצע OC כלל להלן הלוג שאני מקבל וזאת רק לאחר דקה ו 22 שניות האם יש צורך לפנות לחברה ממנה קניתי את המחשב ? להחלפת חומרה מסויימת ? בפעם השניה התוכנה נעצרה שוב עקב שגיאה רק שהפעם לאחר דקה ו- 57 שניות להלן הלוג פורסם גם בתקלות חומרה אך אין תגובה האם יש בעיה חומרתית במערכת ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי את המחשב שלי, ולמרות שזה בערך המחשב העשירי שאני מרכיב לבד, אף פעם לא הרגשתי בטוח בנוגע להדגרות השונות בביוס. חלק מההגדרות מאוד פשוטות להבנה, אבל חלק מאוד לא ברור, וגם ההסברים בחוברת של לוח האם לא מסבירים כלום. בכל אופן, המפרט שלי הוא: i7-3770k asus p8z77-v pro 2x corsair 8gb 2133mhz psu corsair 650w samsung ssd 840 pro 256gb corsair H80i AMD firepro 5800v case: corsair graphite 600 בהתחלה עשיתי OC ל 4.5, אבל ראיתי במבחני ביצועים בתוכנה שאני עובד איתה (זה מחשב לעבודה. אני עובד על תוכנת solidworks) שההבדל בין 4.5 ל 4.2 הוא די זניח בביצועים ולכן הלכתי על בטוח. אני גם לא רוצה מחשב רועש ולכן גם הקירור של המעבד וגם המאווררים במארז מכוונים על מהיר…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-