אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT ובמאמץ הוא מגיע לשבעים מעלות. אני לא יודע אם זה בסדר אבל בכל זאת הייתי רוצה לקבל חוות דעת מאחרים. אני מחפש גוף קירור טוב לכרטיס שלי (אולי עם לאוברקלוק). פתרון לזמן קצר. אני עדיין לא מוכן לקנות כרטיס חדש... (אני מחכה ל4870X2) נ.ב - אני מודה לטי אם אס שהקשיבו לבקשתי והוסיפו אפשרות נוספת של כרטיס מסך באתר
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
8800gts 320 951\1489\651 e8400 3.0Ghz@3.78Ghz 4GB DDR2 840 3dmark06 - 13488 Vantage- performance - 4893 GPU score - 4373 CPU score - 7606 עכשיו איך משפרים את התוצאה העלובה הזאת!!!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איך עושים דבר כזה ? יש לי כמה ישנים שאני רוצה לחבר השאלה היא עם מה , אני מניח שדבק לא אפקטיבי כי הוא מנטרל את המגע בין הציפ להיטסינק ועלול להתלקח . אז עם מה כן ?
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני רוצה להתנסות באוברקלוק קליל ולא מצאתי כל אופציה בביוס עדכנתי לביוס הכי מעודכן intel board 915 gux intel p4 3.0g -630 kingston 1x1024/667 (הלוח תומך עד 533) אם אין אופציה בביוס,האם יש תוכנה כתחליף? המטרה היא כאמור רק משהוא קליל ביותר להתנסות תודה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הטמפרטורות שלי במחשב הן סבירות ביחס למפרט ולקירור שיש לי.. טמפרטורות: כרטיס מסך - 68 לא במאמץ מעבד - 46-50 כל הארבע - שימו לב לקירור עם מיזוג בחדר: כרטיס מסך - 62 לא במאמץ מעבד - 39-42 כל הארבע תודה
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי נכון לעכשיו יש לי את המארז הזה מבית JSP H-550D http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=124 כרגע מחובר לדופן המארז מאוורר 120mm בדלת הPCI-E אני שוקל להחליף את דלת המארז לדלת עם מאוורר 250mm שיקרר לי את המערכת בצורה טובה יותר לאחר תוספת הדלת למארז הוא יראה כך http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=153 האם התוספת הזו ב120ש"ח באמת משתלמת? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
סתם בשביל הכיף בא לי לשחק קצת באוברקלוק על המחשב הישן. אם מישהו רוצה לעזור, אשמח. נתוני פתיחה: לוח P4P800-E מעבד Northwood 3.0GHz זכרונות DDR400 על הפנים של Elixir שלא יעשו אוברקלוק גם לא ל-401MHz בלי להתרסק (אולי יוחלפו אם נגלה שיש טעם). קירור סטוק של אינטל (לא יוחלף) מטרה: לראות כמה OC אפשר לעשות למעבד. ידוע לי שחלק מהדגמים האלה ידועים ביכולות OC מצוינות (3.5-3.6GHz על אוויר), בעוד שחלק נתקעים עוד לפני 3.2. מעניין איזה שלי. הלוח אמור להיות טוב ל-OC. הזכרונות - לא יסחבו, אבל אם הם מסוגלים לעבוד בתדרים נמוכים יותר מהנומינלי, אפשר להפעיל אותם במחלק 5:4, ואז כן יהיה מרווח OC מסוים למעבד. הנסיונות הראשונים שלי לא צלחו כ"כ, וכבר ב-3.15-3.2 (עם זכרונות ב-5:4) היו בעיות לעלות ל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב מחשב ואני לוקח Q6700,ולא מתכנן OC. כדאי לקנות קירור מיוחד או להישאר עם הסטוק? וגם אני קונה קרוספייר של 4850,אז יש למישהו קירור זול וטוב לכרטיסים האלה שלא יטגנו לי אחד את השני? תודה!
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני בניתי מערכת HTPC בתוך מארז EZCool s360. נראה לי שהמאוררים של המארז לא מספיק שקטים. באיזה מאווררים כדאי להשתמש?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מזה כמה שנים שאני משתמש באותו מחשב. בו יש לוח אם 945 של אינטל. בהתחלה היה לי celeron 2.53 ועכשיו יש לי pentium 530 - 3Ghz. לאורך כל השנים הטמפ' שהמחשב הראה היו גבוהות מהטמפרטורות שמדברים עליהן ברשת. כיוון שאני רכשתי לסבא ולידיד שני מחשבים זהים לשלי, האחד עם סלרון והשני עם פנטיום, אני יודע שגם אצליהם הטמפרטורות גבוהות (55-65 למעבד ו-45-55 לחיישן internal), כך שזה לא בעיה מסוימת עם הלוח אם שלי. הרבה זמן זה הטריד אותי ולבסוף הוספתי מאוורר(40*40) על הנורט'ברידג' באופן פירטי לחלוטין, התוצאה היתה מדהימה, טמפ' המעבד צנחה בכ-4 מעלות גם במצב מנוחה וגם בעומס וגם טמפ' החיישן אינטרנל צנחה בכ-8 מע'. לאחרונה רכשתי קצת דברים כדי לשדרג את המחשב ובדרך החלטתי להשקיע קצת בפתרונות קירור. כיו…
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני הולך לקרר מעבד q9450 ולעשות לו OC די חזק, אני קונה BigWater 735 כדי לקרר את המעבד בלבד. זה יחזיק טוב? אני יוכל לעשות OC חזק? מארז Tempest ולוח אם GA-X48-DQ6
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לשחוט את המעבד...השאלה שלי רק למען בדיקת יציבות למעבד שיש בידי...לאיזה מתח מקסימלי אתם אומרים כדאי לעלות אותו? ולכמה MHZ הגעתם עם קירור אויר?...ועוד משהו יש לי P5K אתם אומרים לגעת במתחים של הצ'יפסט?..ואם כן לכמה? תודה לכל מי שיעזור!!
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 כבר בערך כשנה, לאחרונה שמתי לב לכך שמהירות גלישת האינטרנט שלו ממש איטית, המעבר בין דף אינטרנט אחד לשני הפכה להיות ממש סיוט, בדקתי את המחשב מכל כיוון אפשרי והכל נראה לי תקין, ניקיתי אבק אבל עדיין זה לא עזר. האם יכול להיות שמדובר בבעיית טמפרטורות ? האם בגלל שלוח האם מתחמם יש לי בעיית גלישה ? הנה פרוט הטמפרטורות כעת: Motherboard 50 °C (118 °F) CPU 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #1 56 °C (133 °F) CPU #1 / Core #2 50 °C (122 °F) CPU #1 / Core #3 54 °C (129 °F) CPU #1 / Core #4 48 °C (118 °F) GPU 73 °C (163 °F) WDC WD2500KS-00MJB0 37 °C (99 °F) מה אתם אומרים חברה .....? תודה
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה הסיכון, ואם יש סיכון ( אני מניח שכן) השאלה היא בעצם, איפה שקראתי פה ובפורומים המתח הגבוה המומלץ הוא 2.1V אני מניח שגם לשאר בזכרונות, אבל אני מדבר על עכשיו על הזכרון שברשותי. לפני איזה כמה שבועות העלתי את התדר של הזכרונות שלי בערך ל 1006MHz, או משהו כזה. ונתתי לו מתח של 2.3V ועשיתי בדיקות יציבות, ובאנצ'מרקים הזכרון אכן היה מהיר יותר, היה יציב כסלע.. אבל מצד שני בהיותי אוברקלוקר מתחיל, עדיין יש בי פחדים מסוימים. ,אחרי הכל לא בא לי להרוס לעצמי חלקים ( למי כן בא) הורדתי מתחים החזרתי את זה 835MHz, שזה מקביל ל OC של המעבד שלי שנמצא ב 3006Ghz 334x9 ( מפרט מלא בחתימה שלי) והיום... באחד הפוסטים פה הגעתי לביקורת על הזכרונות שברשותי, רק ששלי הם 2GB ושל הביקורת הם 4GB ו…
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
טוב לאחר התקנת קירור המים להלן כמה תוצאות [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC על המפרט שמופיע בצד. אך ורק למעבד מ-2.6GHz ל- 3 עד 3.2. אני מתעסק קצת עם ה-BIOS אבל מעדיף הדרכה ספציפית לגבי מה לשנות. אני יודע שצריך להעלות מעט את מתח המעבד אבל לא יודע בכמה לכזה OC. ולשינוי התדר במעבד עצמו. האם צריך לשנות את המכפיל או התדר או את שניהם? תודה מראש תומר.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף פאנל שליטה על המאוררים ,הצורך הוא בעיקר לשקט (מתי שלא ב OC לתצוגה של טמפ' וכ'). יש לי 3 מאוררי SCYTHE 120MM, 2 בחזית ועוד אחד מאחורה . עוד שני 92 מ"מ של AC מאחורי הHDD ואחד בגג המארז. יתר המפרט בפרופיל שלי . חשבתי על : Scythe Kama Meter 5.25" Fan Controller אודה להמלצה והסבר לעניין הקירור למעבד- האם זה שולט גם עליו? מה בדבר יתר חמשת המאוררים האם יש אפשרות לשלוט גם עליהם (בזוגות)? לגבי צג הטמפ-האם זה מציג טמפרטורה רק של המעבד הוא גם של הצ'יפסט? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי מארז מידגם: NZXT ALPHA BLACK ויש בו 3 מאווררים 120 מ"מ קידמי+אחורי+צדדי בדלת המארז אבל הטמפרטורה בתוך המארז היא 42 מעלות כרטיס המסך מידגם GEFORCE 9600GT OC נימצא בטמפרטורה של 44-46 מעלות ומעבד עים TT MINI-TYPHOON עומד על 30-33 מעלות אני מחליף את כרטיס המסך ל-4850 אני רק מחכה שיגיע וידוע שכרטיס מסך זה חם יותר מהכרטיס שיש לי מה עלי לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
קניתי היום את הקירור AC alpine pro 7 התקנתי אותו(יש לי מעבד Pentium D 3.4ghz) והטמפ' במנוחה היא 55 מעלות לפי speed-fan המאוורר פועל על 100% אבל הוא רק על 1500rpm זה הגיוני כי לא נראה לי. ועוד משהו ששמתי לב לפי מה שראיתי באינטרנט הוא מגיע בקופסה קרטון אבל אני קיבלתי אותו בקופסאת פלסטיק כזאת רגילה עם הוראות בפנים.(קניתי באייבורי אם זה משנה כי זה הכי קרוב לבית ><)
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המפרט בצד והנה מידע בנוגע לOC לזכרונות שלי, http://www.overclock3d.net/reviews.php?/memory/corsair_xms2_dhx_pc2-6400_4gb_kit/3 With the timings loosened a little to 5-5-5-12 and the voltage kept at 2.3v, the XMS2 DHX managed an impressive overclock of 174 Mhz (DDR2 349), bringing the kit to a fantastic DDR2 speed of 1149. All the results taken were tested for absolute stability with OCCT stress testing. הגיעו ל1150. עדיין לא 1200 אבל מאוד קרוב. הלוח אם שלי מסוגל להגיע גם ל1300 האם OC מ800 ל1150 יתן שיפור משמעותי בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה: יש לי מעבד 8400, כרגע על 3.6. טמפרטורת המנוחה שלו היא בסביבות ה38-39, מאמץ מלא 54-55 (לפי REALTEMP). לפני שעשיתי OC הטמפרטורות היו מושפעות מטמפרטורת הסביבה - הפרש של 3 מעלות בין היום ללילה (גם מנוחה גם מאמץ). אחרי OC ההפרש הזה נעלם והטמפרטורות נשארות אותו הדבר. נשאלת השאלה האם זה סימן טוב או רע? זה אומר שהאוורור של המארז לא מספיק טוב? (ואגב, אם זו הטמפרטורה כרגע, כמה אתם אומרים ניתן יהיה לדחוף את המעבד? לוח אם אביט E-35P, קירור מעבד TT MAX ORB)
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS MAXSIMUS FORMULA שיושב במארז BACH VX עם 6 מאווררים , ובתוכנת EVEREST הוא כותב לי שהNORTH BRIDGE ב 57 מעלות במנוחה , והגשר השני ב 50 מעלות , אז קודם כל מי זה מי ? איך אני מזהה בין שניהם ? דבר שני איך אני מקרר אותם שיש מעיין קירור בילנדאין על הלוח ? למישהו יש פיתרון ?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הArctic Cooling S1 ל8800GT פירקתי בדקה את הקירור המקורי ניקיתי את כל הזכרונות והמעבד שלו, עכשיו זה מגיע עם ריבועי צלעות קירור כאלה שצריך להדביק על הזכרונות הדבקתי אותם ואיך שאני הופך את הכרטיס הכל נופל! חצי שעה אני יושב ומנקה שוב ולא מבין את השיטה הדפוקה שזה אמור להדבק עליהם וזה פשוט לא נדבק! כל פעם אחר נופל.. איך אני מדביק את הדבר הזה?! בנתיים זה תפוס עם נגיעות של דבק חם אבל דבק חם במקום כזה חם נשמע גרוע ככה זה ממש זמני! וזה מחזיק בנתיים..(בורג קודח אולי? סתם..) את הקירור עצמו לא הייתה שום בעיה לחבר. עם שני המאווררים הטמפ' ירדו מ70 ל 45 מעלות! והוא הרבה יותר שקט! ממנו אני מאוד מרוצה..אבל כשאני חושב על OC אני ממש לא סומך על הקירור של הזכרונות.
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי ספק של TT 400W הוא מספיק טוב לOC ? אני עם OC של32 אחוז ו10 מאווררים .. הוא יחזיק המשך של OC ? אני קונה בקרוב אולטרה 120 אקסטרים כדיי להמשיך את הOC .. הספק יחזיק ? ומה זה ספק ג'נרי ?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-