אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם יש לי כרטיס מסך של ATI RAEDON X1600 מעל הכרטיס יש מאוורר הוא מרעיש מאוד וכמעט לא נסבל שאלתי אם אני מבטל את המאוורר הזה זה אמור להשפיע על הביצועים , יפגע בכרטיס ? אני צריך את עזרתכם בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע כלום על OC ל AMD :-[ שמתי לב שזה שונה מאינטל אז בבקשה הסבר מפורט לאט לאט, תודה רבה..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שהמעבד שלי מתחמם מאוד כשאני מפעיל דברים שמעמיסים על כרטיס המסך (בדקתי עכשיו עם COD6 ו- OCCT) הטמפרטורה של כל ליבה בנפרד (core 0,core 1) לא עולה, מה שעולה זה הטמפרטורה של המעבד (core) והיא בערך (עד כדי מעלה) שווה לטמפרטורה של כרטיס המסך (מה שיכול להגיע לסביבות ה 70) בדקתי את הטמפרטורות עם SpeedFan. המפרט שלי: intel e7400 arctic cooling freezer 7 pro rev 2 gainward 9800gt antec 300 את הקירור למעבד החלפתי לפני בערך שבוע (בגלל רעש בעיקר וההתחממות). לא עשיתי OC לשום רכיב. מה כדאי לי לעשות עם זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3 גיגה הרץ והמעלות שלו הם 44 במנוחה ו62 בשיא הלחץ זאת אומרת שעה בsam בבדיקה של 100% שימוש במעבד אני לא על אובר ויש לי קירור סטוק יש משחה טרמית חדשה והגוף קירור יושב טוב לפי דעתי זה חם מידי בשביל מעבד מה אתם מציעים לי לעשות ועוד בקיץ זה נראה לי יגיע לי לאזור ה70 האם יש לי ממה לדאוג? בתודה מראש לכל העוזרים (למטה יש תמונה של הטמפרטורות של המעבד במנוחה ושל הלוח והדיסק הקשיח האם אלו טמפרטורת טובות ללוח ולדיסק הקשיח בחורף) [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם gigabyte 770ud3 מעבד CPU Type DualCore AMD Phenom II X2 Black Edition 555 מערכת הפעלה עולה והכל טוב ויפה אני משחק חופשי ופותח אלף קבצים, המערכת לא קורסת. בבדיקת OCCTP המחשב קורס אחרי כמה שניות - מה לא עשיתי נכון ? איפה צריך להעלות מתח ? שאלה שנייה : כל פרמטר מעל 300 FSB שאני מזין בביוס המחשב לא עולה בכלל ונדרש איפוס ביוס, למה זה ? אני רוצה להגיע ל- 3600MHZ (סתם מהירות אקראית שבחרתי לציין) ב- 400 FSB ואני לא יכול כי הלוח לא נותן, יש ללוח הזה מגבלת FSB נמוכה כזאת ? תודה מראש והמשך שבת נעימה !!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי VOLCANO 6CU PLUS שמגיע עם מאוורר דלתא 60 ממ שמרעיש לי כמו מטוס סילון עכשיו רציתי להחליף את המאוורר הרועש במאוורר שקט לא יקר מידי ויעיל איזה מאוורר אתם חושבים שאני צריך לקנות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקירור: Zalman CNPS10X Quiet: או: CoolerMaster V8 אני מתכוון לשים אותם רוב הזמן על LOW. אז איזה קירור מבין השניים טוב יותר ? אני בסך הכל רוצה קירור שקט ל- OC. מעבד Core I7 920 / מארז Antec P183
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו נתקל בזה בארץ? בחול? מצאתי ב 30 דולר כולל שילוח אבל זה יקר להחריד.. (באותו מחיר אפשר לקנות גוף קירור חדש..)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איבדתי את הפלסטיק הזה שמחבר את ההיט סינק למעבד. ורציתי לדעת אם אפשר פשוט לקחת דבק דו צדדי, ושים אותו על המעבד (לא על הליבה) ולהדביק את זה להיט סינק. האם תהיה פגיעה בביצועים? האם זה יכול לשרוף את המעבד? האם החלק שמסביב לליבה מתחמם כמו הליבה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שפעם אנשים עשו אוברקלוק למעבדים עם מכפלות נעולות , למה עכשיו אי אפשר לעשות ל I5 2400 אוברקלוק אם פעם עשו למעבדים בעלי מכפלות נעולות אוברקלוק , מה השתנה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי אבל לצערי הוא לא שקט כמו שציפיתי. ראשית כל הדיסק קשיח בזמן SEAK אחראי על מירב הרעש. שנית כונן הדיסקים בפעולה עושה המון רעש אני חושב לשכך רעידות לא בטוח כיצד. המארז הוא HEC 6A19 שהרכבתי בו את כל הרכיבים החדשים. פירוט קירור: מארז- 2 מאוררים GLACIAL TECH 120MM שקטים 1 קדמי אחד אחורי PUSH PULL. מעבד- MUGEN 2 על גבי I5 760 - בדקתי טמפרטורות הכל תקין PWM מווסת לשקט. כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA GeForce GTX 460 GPU http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#ov קירור עם HEATPIPES ושני מאררים. ספק כוח SEASONIC 520W S12II ניסיתי למצוא איזה מאורר אחראי לרעש עולה יורד גלי במחזורים של שנייה (כולם עובדים מסתובבים כמו שצריך וכו'). פתחת…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מאווררים אחוריים ורציתי לשאול לאיזה צד כדאי לשים? ואיך יודעים אם המאורר שואב או מוציא אוויר? לפי החוט של המאורר? בצד שנמצא החוט של המאורר זה שואב אוויר או שאיבת אוויר זה בצד השני (לא הצד של התחלת החוט)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסוף קניתי קירור למעבד scythe katana 3 בגלל שהוא היחיד שנכנס ללוח שלי http://s10.postimg.org/v09sbe4o5/Katana_3_Cooler_3_01.jpg' alt='Katana_3_Cooler_3_01.jpg'> מה דעתכם עליו בשביל קירור רגיל וקירור לאוברקלוקינג?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1550PRO עשיתי OC לזיכרונות מ 400 עד ל 436 משו כזה הכל היה סבבה אז עברתי לליבה התחלתי להעלות מ555 הגעתי ל561 פתאום אני רואה שהתדר של הזיכרונות ירד ב 5 ואז פתאום הופיע לי מסך אדום כזה עם פסים מה הבעיה מה אפשר לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא עומד להישרף או משהו כזה.........והתוכנה דרך אגב לא מזייפת.....גם אני מרגיש שהוא חם וגם בספיד פאן רשום אותו דבר....מפחיד..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה היא כזאת... אפשרי לעשות 250FSB ולהשאיר את הזכרון על 1000 ואז יהיה 1:2? או שזה לא אפשרי?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אם חלק מביניכם עדיין לא יודעים איך לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אז מצאתי מדריך ווידאו שיעזור לכם בביצוע ה אוברקלוק שלב אחרי שלב... הhttp://www.youtube.com/watch?v=m9wWSBzZ2x8 אם אתם מכירים אותו אז אני מצטער שהבאתי לכם קישור!! יום טוב.. ואל תשכחו תמיד לעשות אוברקלוקקקק ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב נייד של MSI בBIOS לא מצאתי אפשרות לשנות שום דבר שקשור במהירויות שעון יש בעצם אפשרות לעשות OC למחשבים ניידים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמו ZM-NBF47 והוא מאמץ את קו העיצוב המסורתי של זלמן (בצורת פרח) ולדעתי יהווה פתרון תחרותי לבעלי מארז עם סירקולציה טובה (תלוי במחיר כמובן). http://www.frostytech.com/permalink.cfm?NewsID=50847 הקיט שמגיע עם הקרור http://www.zalman.co.kr/eng/product/view_img.asp?strImg=/upload/product/zm_nbf47_y_p.jpg הקרור מורכב על לוח האם הצורה פשוטה תוך דקות ספורות כפי שמודגם במצגת הפלאש http://www.zalman.co.kr/eng/product/view_flash.asp?strFlash=/upload/product/ZM-NBF47.swf מחירו במכירה מוקדמת בארה"ב הוא 9.95$ (אל תשאלו אותי כמה זה יצא בארץ). http://www.endpcnoise.com/e/images/nbf47_bottom.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור כלשהו בשביל הגשר הצפוני (המקורר פסיבית אך לא יספיק ל OC) וגם לדרומי (אשר לא מקורר כלל) של הלוח אם P5N-E SLI האם קיים קירור בשביל לוח אם זה? אני לא בטוח אם זה צריך להיות משהו במיוחד לדגם זה או משהו כללי יותר תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, אני בזמן האחרון סורק את הפורם כדאי להבין איזה מפרט להרכיב לעצמי ועלתה לי שאלה קטנה. בכל המפרטים שהרכיבו לאנשים שביקשו תמיד שמו להם קירור למעבד (לרוב הkatana). עכשיו השאלה היא כזו, האם הi5 2400 באמת צריך קירור? ראיתי שלרוב שמים את הקירור ל2500 ומישהו זרק שאם לוקחים את ה2400 אז קירור הוא לא כזה נחוץ. חשוב לציין שהמארז הוא aurora של ג'יגבייט ולא מתוכנן O.C.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי אתמול בלוח אם מעבד וזכרונות חדשים... המעבד הוא 2500k המדהים ללא שום מאמץ וללא קירור מיוחד הגעתי אתמול לתדר 4700mhz ול 8 שניות ב super pi 1mb מעבד פשוט מדהים... גם הלוחות החדשים של אסוס פשוט עולם אחר,כל כך קל להשתמש בביוס גם מי שלא מבין הרבה יכול לבצע אובר קלוק מעולה עם התוכנה שמגיעה איתו מבלי להתעסק בשום מתחים ושטויות הכל אוטומטי...בקיצור ללא ספק המעבד המושלם ביותר שיש כרגע בשוק.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש באחד המחשבים שלי מעבד מרובע ליבה Q8200, עליו מודבקת מדבקת אחריות מניר פשוט - לא מדבקה תרמית והיא מפריעה למגע נורמלי של גוף הקירור עם המעבד. איך ניתן להסיר אותה ביעילות מבלי להשאיר שאריות שלה דבוקות על המעבד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם המעבד : AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 מתאים לאוברלוק..? כי לפי מה שאני שם רק מעבדי intel עושים אוברלוק תתקנו אותי אם אני טועה בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-