עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Pure-Gold,

מישהו יודע איך אפשר להדליק ספק ATX ללא לוח ? איפה לעשות קצר ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, ראיתי פה בפורום על אחד שהזכיר את הבעיה הזאת ( אבל לא התמקד בה כלכך ), ורציתי לדעת, אם באמת יש לי את ה-BT, ואני מתכנן לקנות את הספק אנרמק ליברטי, אז המאוורר הגדול הזה לא יחסום חלק גדול מהמאוורר התחתון ל הספק וכל יפריע לקירורו, ואולי יגרום לו להרעיש יותר על מנת לאוורר חזק יותר??? ואם אתם רוצים לדעת יש לי את המארז טרנספורמר, הוא גדול מספיק בשביל להפריד בניהם???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הוא עומד להישרף או משהו כזה.........והתוכנה דרך אגב לא מזייפת.....גם אני מרגיש שהוא חם וגם בספיד פאן רשום אותו דבר....מפחיד..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by oru85,

בתוכנה pc-wizard מה זה GPU Temperature ???? פשוט רשום לי GPU Temperature 54 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. לאחרת שהחלטתי לנסות להמהיר את המעבד שלי החלטתי לעשות קצת ניקיון במארז ובאותה הזדמנות להחליף את המשחה טרמית. לאחרת הסרת הקירור ניתגלתה מדבקה אשר מודבקת על המעבד! , המעבד ניקנה בזמנו כ Tray ולא הורכב על ידי. מדובר ב Athlon X2 5000+ Windsor 90nm. המעבד יושב במנוחה על 47-49 מעלות. האם יש דרך בטוחה שבה ניתן להוריד את המדבקה מהמעבד? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. פתחתי את המחשב ומולו תקעתי מאוורר חבל על הזמן הוריד לו 10 מעלות (רק על הרמה ה 1) השאלה עם זה יגרום לבעיות תודה למגיבים ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. אני משתמש בקירור אוויר של Corsair A50. מאוורר יחיד על גוף הקירור הזה. במצב idle, הטמפרטורה היא 40 מעלות. בעת משחקים, הטמפרטורה היא 50 מעלות. הרגע הפעלתי את Prime95, והטמפרטורה הגיעה (די מהר) ל 72 מעלות. בנקודה זאת עצרתי את המבחן (כי אין לי שמץ של מושג מה נחשבות לטמפרטורות בטוחות - אני חדש בתחום לחלוטין). השאלה שלי היא האם בהתבסס על מבחן זה (שהוא לא ממש מבחן של "חיי היומיום", נכון?) יש לשדרג את הקירור? מדובר ב i7 950 תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ilay22,

פעמיים עשיתי OC, בפעם הרשונה רק עד 205, וזה גרם לוינדוס לקרוס עם מסכים כחוילים, ולא לעלות שוב (אחרי שבדיקה בS&M שהראתה שהכל בסדר) פירמטתי והתקנתי וינדוס מחדש, ושוב עשיתי OC, הפעם הגעתי ל 235, והוא שוב קרס, ולמרות שהוינדוס עולה, הוא עובד בצורה נוראית (הרצתי כל פעם את S&M והכל היה בסדר) אין בעיות חומרה, בדקו בחנות אחרי הפעם הראשונה איך יכול להיות שה OC הורס לי את וינדוס? :s05: (למנהלים: מתנצל על הפוסטינג הכפול מקודם)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי אקסטרה MONEY ואני שוקל לקנות קירור חדש למחשב. אני מתלבט בין אם לקנות קירור למעבד שלי שהוא INTEL P4 3.0 775- שזה יהיה ה-BT או קירור לכרטיס מסך שהוא LEADTEK GEFORCE 7800GT שזה יהיה משהו טוב בסביבות ה-200 ש"ח. *חשוב לזכור שאני לא עושה לאף אחד מהם OC ולא כלום. אז למה עדיף לקנות? מה יותר חשוב? ובמה אני ארגיש יותר הבדל בקירור ( לשניהם יש את הקירור בסטוק בינתיים )?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. טוב זכיתי במאוורר הזה והוא יבוא אלי עוד כמה ימים http://www.coolermaster.nl/asb-v73-u2.htm וזכיתי בעוד כמה.. אבל אני רוצה מידע עליו.. כאילו אני קורה באתר והכל ג'יבריש.. לא יודע מה הם רוצים ממני אתם יכולים להגיד לי שני דברים.. האם הוא שקט? והאם אני יוכל לעשות overclock איתו ועד איזה מהירות יש לי עכשיו p4 2200 ולוח אם: http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333-m/overview.htm תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. :jump: ??? הרכבתי את הוולקנו 9 קול מוד על המעבד ונראה לי שלא הרכבתי אותו טוב כי הוא הוריד את הטמפרטורה רק ב 10 מעלות בחבילה הגיעה המאוורר מישחה ומדבקה אני שמתי את המישחה על המישטח שניצמד למעבד ואחר כך הצמדתי למעבד לא הישתמשתי במדבקה {שאני לא יודע למה היא בכלל} האם זה בסדר ככה מרכיבים את זה או שעשיתי כאן איזה טעות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by iyehuda,

כשאני נכנס לביוס הטמפ של המעבד היא עומדת על 26-27 מעלות ומהירות המאורר של ה CPU הוא בהתחלה עומד על 700 ומגיע ל 8300 סלד תוך כ 20 שניות כהמחשב עולה אני משתמש בתוכנת EVEREST והוא מראה לי שהמעבד עומד על 39 מעלות ( לפני שבוע זה היה 26 מעלות ) והסלד של המאורר הוא 700 סל"ד המאורר הוא של חברת ARTIC

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כשקונים מעבד/ לוח אם, מקבלים גם משחה תרמית או שצריך לקנות לבד ? נ.ב. זה נראה לי המקום הכי מתאים לפרסם, אם זה לא אז תגידו לי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Swimmer,

מאחר וחופש סוכות הבא עלינו לטובה מתקרב, ואיתו 7 ימי עבודה =) חשבתי להחליף את ה-BT שלי, המחשב עצמו דיי יבש, ואני מעוניין להאיר אותו קצת (את ה-Tribe נאיר עם קטודה או שתיים) ותמיד חשקתי במים וגם עם הזמן להשפר את הקירור מים[אם וייקנה](בלוק + פלטייה)[אולי נשדרג בעתיד] השאלה שלי, האם עדיף להישאר עם הטייפון או לקנות את ה-Tribe? (תיכננתי במקור להזמין קירור מים מ-DD אבל אין תקציב לזה) קישורים: Tribe: http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0020tribe/cl-w0020.htm

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני קניתי לוח חדש(ראה מפרט) ואני בניתי על הלוח הזה לאובר קלוק ממש טוב!! אבל אני לא מצליח לעבור htt at 230 והורדתי את הזיכרונות ל-180...למה אני לא מצליח להתקדם?? ועוד דבר...איפה מעלים מתח למעבד אני לא מצאתי וגם אמרו לי שהוא יכול לתת מתח של 4 ואני יכול רק עד 3.2 למה זה??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by fox116,

היי יש ברשותי מחשב שאני מעוניין לבצע בו אובר קלוק לוח אם msi platinum x58 מעבד core i7 920 קירור antec kuhler 620 שעשיתי לו מודינג ויש לו גם מאורר יונק וגם מאורר דוחף טמפ' מנוחה בחדר בלי מזגן 39-40 במאמץ מלא גג 50 זכרונות כרגע יש לי 6 גיגה זכרון 1066 ddr3 קניתי 8 גיגה זכרון 1333 לפי מה שהבנתי מהוראות היצרן של הלוח במידה ואני שם זכרונות מ 1333 רשום שם שהלוח תומך אבל oc מה זה אומר והאם בשביל להפעיל את הזכרונות האלו אני אצטרך בכל זאת לבצע אובר קלוק קישורים למפרט הלוח http://www.msi.com/product/mb/X58-Platinum-SLI.html#/?div=Basic http://www.msi.com/product/mb/X58-Platinum-SLI.html#/?div=Detail מה אתם אומרים האם אני יכול לעבוד עם הזכרונות? ואם כן איך אני מבצע אובר קלוק תודה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז כן כן החלטתי שזהו נימאס לי מהאי יציבות של הלוח ועשיתי זאת ועוד בהצלחה חח וולט מוד ללוח שלי עשיתי את זה droop mode ואני מיתכוון אולי גם לעשות את הagp mode בכול מקרה מקודם היתי מגיע ל1.6 וולט למעבד ולא יכולתי לעבור את זה עם הייתי עובר לא היה פוסט ללוח משום מה.. וגם ב1.6 וולט בביוס המתח היה יורד גם ל1.456 וזה היה גורם לאי יציבות מאד רצינית בלוח ועכשיו אחרי הוולט מוד!! אני מכוון את הביוס על 1.6 וולט במקורי נימצא על 1.68 ברגיעה ו1.65 בעומס לא יורד מ1.65 לא משנה מה אני עושה!!! כך שהמוד בוצע בהצלחה ועם חיוך חח עכשיו הבעיות!! בזמן שבדקתי את הוולט של המעבד עם התוכנה של הלוח בדקתי גם את הוולט של הספק tt buterflay 480w על 12 וולט ( ולידע כללי אף פעם לא בדקתי את הספק הזה חח)…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by LazyCat,

כל כמה זמן צריך להחליף את נוזל הקירור ? כמה זמן לוקח לצינורות להתייבש ולהיסדק (מתי צריך להחליף אותן) ? עוד משהו בתחזוקה שלא לקחתי בחשבון ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by moskitos,

ניסיתי לעשות OC ראשון,נכנסתי לביוס והעלתי את הבאס מ-133 ל-166 והווידווס לא עולה. מעבד-AMD 2000 לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 זיכרון-קורסייר 512MB 3500 אל תגידו לי שמעבד והלוח לא מתאימים ל-OC כי אני יודע אבל המחשב הזה הוא לניסויים אז אני הולך לשרוף לו את התחת. איך בדיוק אני מתחיל בזה?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

אם יש מישהו פה עם הקריסטל אורב הוא יותר מרעיש מול המאוורר הרגיל שיש באנרמקס? כי אני רוכש אחד ביום ראשון לכ. מסך ורציתי לדעת עד כמה הוא מרעיש.. :saint: ועוד משהו קטנטן... על הכ. מסך שלי אני אוכל להגיע לאוברקלוק חזק אם הקריסטל אורב וצלעות קירור של אלפה על הזכרונות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Chura,

יש לי בעיה שהמחשב עושה ריסטרט לבד... ומשום מה שאני פותח את הדלת של המארז, זה בקושי קורה... אני עם P4 630 עכשיו גם המאוורר של המעבד מאוד מאוד מרעיש, שימנתי אותו וכדומה... יכול להיות שזה נובע מהתקנה לא טובה או משו ? כי שחיברתי את המעבד לגוף קירור לא הבנתי בכלל אז סתם שמתי ויהיה מה.... באוורסט אני רואה טמפ מעבד של 48 מע', לא יודע כמה זה נכון... אגב, בCPUZ המעבד מראה מתח של 1.296 ומשתנה ל1.312 מיידית וחוזר חלילה קבוע, האם זה באג או מה ? יש לי ספק של אנרמטקס ליברטי 400

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by waizman,

המאווררים במחשב שלי (בתצורתם הנוכחית) קורעים לי ת'אוזן... אני בונה בייבאס והסתבכתי קצת עם הנגדים של המאווררים שאמורים להוריד את המתח ל 7 וולט. :-[ כל המאווררים (כמובן) פועלים על 12 וולט, והנה הזרמים שלהם: 0.14mA 0.19mA 0.38mA 0.38mA איזה נגדים אני צריך ואיך אני מחשב את זה (להבא) ? ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שאני מנסה לעשות את החור עם הג'קסון תמיד נסדק לי חצי מהפלסטיק אין רעיון אחר? ג'קסון זה הכלי היחידי שיש לי איך אני מגן על שאר הפרספקס כאשר אני חותך?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yoncih,

אוקי זה הולך ככה יש לי את הלוח אם החדש של MSI בטכנולוגית "overcolck" מעבד P4 2.6 high threading וזיכרון מחברה לא מוכרת בשם MDT 400mhz duel 512 והבעיהההה היאאאאאאאא שזה לא עושה אובר קלוק יותר מתוספת של כ- 10 ל FSB (אני עושה את האובר קלוק דרך תוכנה מיוחדת של MSI ניתן לראות את התוכנה כאן http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=433&MODEL=MS-6728 קיצר HELP ME :-\ נ.ב. המעבד עובד על מעלות אסטרונומיות של 47C ללא עבודה וללא אובר קלוק ובעבודה יכול להגיע ל 60 - 70 מעלות מוזר לא ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dids22,

:s05: :s05: ואני ישמח לקצת פרוט כמו מתי הוא ניהיה מסוכן?למה ?וכד' תודה!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים