אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
ברצוני להוסיף קירור מים למערכת שאני עומד לבנות. המערכת היא: -מארז: CoolerMaster Cosmos 1000 -לוח אם: Asus Rampage Extreme X48 -מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 -כ.מסך: ATI Radeon HD4870x2 -זיכרון: Corsair 4GB 1333MHz -קשיח: Western Digital 6400AAKS 640GB -ספק כוח: Corsair 520HX ?? כמוכן הבנתי שעל מנת לקבל מערכת איכותית יש צורך להשקיע כ-2,500 ש"ח לפחות, האם נכון הדבר? אשמח לקבל פירוט מלא של החלקים + מחיר + חנות. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי לינק ישיר להורדה ? לא בטא בבקשה לווינדוס איכס פי
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום חב'רה אני מעוניין להחליף את המוגן שלי למשהו יותר חזק אז השאלה היא עם הH70 יותר חזק מהנוטיקה D14 תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למומחים אחרי שקראתי קצת ברשת: http://forums.hexus.net/cpus/168306-i7-overclocking-beginners.html http://www.overclock.net/t/538439/guide-to-overclocking-the-core-i7-920-or-930-to-4-0ghz החלטתי לנסות את מזלי. משום מה אני לא מצליח לעלות מעל ל3.6 אפילו כשאני שומר על התדר של הזכרונות נמוך (קראתי שהם עושים קצת בעיות הדגם הזה) המחשב עולה לווינדוס עם 3.8 אבל נופל במסך כחול בבדיקה עם פריים95 כרגע אני יציב על 3.6 מתח מעבד על 1.25 מתח זיכרון על 1.64 תיזמונים הוכנסו ידנית ----- המערכת היא: intel i7 920 stepping D0 gigabyte GA-EX58-UD3R OCZ 2048X3 DDR1600 CL8 Gold Edition NOCTUA NH-U12P אשמח מאוד לעזרה בבקשה יתרון למי שכבר עשה קיצור חיים ל i7 920 תודה
-
- 9 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבצע OC למעבד E4500, ברשותי קיים קירור מים (לא משהו רציני)... אשמח לדעת, כמה לעלות מתח למעבד ולזיכרונות. אני רוצה להגיע למקס' יכולת ב-OC. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יכול להיות שאין אפשרות להוריד תזמון ל T1 בלוח GA-K8NS Pro-939 ?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום קניתי את הגוך קירור הזה לזיכרון הלוהט שלי. הבעיה שלי שאני לא יודע איך לחבר אותו לזיכרון , אין הוראות :'( :'( למישהו יש ניסיון או שהוא סתם יודע איך לחבר את הגוף על הזיכרון? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין יותר מידי מה לפרט על זה. השאלה בכותרת. חוץ מסידרת ה-E2XXX יש עוד משהו?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להפסיק את המאוורר של הספק שלי כי הוא מרעיש.מה יקרה אם אני יפסיק אותו להרבה זמן?
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן , רציתי לשאול איך אפשר לבטל את התראת ה "Recovery" שמודיע הדרייבר של NVIDIA ובעצם דופק את כל ה OC לכרטיס מסך. זה קורה לי המון וזה נהייה מעצבן , וזה יוצא לי מתוכניות שאני מריץ , המעלות לא עוברות את ה60 והוא עדיין מציק ש הדרייבר "מאשש" את הכרטיס מסך ובעצם תוקע או סוגר את המשחק/תוכנות גרפיקה וכו'. הכרטיס מסך הינו 8800GT , עם OC דיי קל 1800/720/930 תודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המחשב שלי חדש והוא שקט אבל אני עדיין שומע קצת את המאוורר האחורי שלו ... זה מאוורר שקיבלתי עם המארז COOLERMASTER SILEO RC 500 אני אשמח לקבל המלצה למאוורר אחורי 120MM שקט במיוחד .. תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב הנמצא במארז CoolerMaster 590 המכיל 2 מאווררי 120MM מקוריים. הבעיה? הוא מחמם. לא את עצמו, אלא את החדר. ישנו הבדל טמ' ברור מאוד בחדר כאשר המחשב דלוק וכאשר הוא כבוי - הדבר מפריע במיוחד בלילה(בטח עכשיו בקיץ...) ובעצם מונע ממני להשאיר את המחשב דלוק במהלך הלילה גם אם יש לי בכך צורך. השאלה היא - כיצד אני יכול לצמצם את השפעתו של המחשב על הטמ' בחדרי, מבלי להעלות את הטמ' במארז עצמו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצלחתי להוריד את המעבד שלי ל 19 מעלות, לוח אם 23 וHD ל19 וכל זה על קירור אוויר [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
האם יש צורך לקרר מערכת ב OC לאחר כיבוי , למשל עם זה : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ECS-GT〈=heb&cart=116872687171966
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קצת אוף טופיק- צילומים אותם ביצע בעליו המאושר של G5 dual 2.5Mhz. לדבריו הרדיאטור מיוצר ע"י יצרן חלקי מכוניות המתמחה ברדיאטורים. פורסם ב xlr8yourmac. http://www.neoview.com/g5/
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
דווקא שמעתי מכמה אנשים בפורום הזה שמפנטיום 3 המכפלות נעלות. אז איך זה שנכנסתי לביוס והיתה לי אפשרות גם להעלות את הFSB וגם את המכפלות? ??? לא שזה משהו רע, זה משהו טוב, אבל עדין זה מוזר.
-
Barton2500+Zalman7000Cu בלי אוברקלוק... מנוחה : 38 מאמץ : 43 עם אוברקלוק... מנוחה : 41 מאמץ : 47... 2100@1833 memory 400@434 התוצאות האלה ישנו אפילו שעה אחת מאורך חיי המעבד?... בלי אוברקלוק ועם הקירור הסטוק ... זה יותר חם מעם אוברקלוק והזלמן.. לכן אני שואל... תודה ...
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מערכת: Asus P5B Deluxe (bios 0804) E6600 B4 stepping 6 Corsair XMS2-6400C4 2GB Enermax Liberty 620W ThermalTake BigTyp 120 VX @ 1300RPM יציב לחלוטין ב-3.2GHz, vcore=1.38V, mem=888MHz 4-4-4-12 2.1V, FSB=355MHz ניסיתי להעלות את הבאס ל-400MHz, אבל המחשב לא היה יציב, למרות שהעלתי את ה-vcore ל-1.45V. הזכרון עובד יציב לחלוטין גם ב-900MHz 4-4-4-12 (2.1V, לכן כשאני משנה את היחס מעבד:זכרון ל-1:1 אני יודע שהזכרון הוא לא הסיבה כשהוא עובד רק ב-800MHz 4-4-4-12. שאלות: 1. מהי הגדרת הביוס ב-P5B Deluxe המקבילה להגדרת ה-MCH voltage בלוחות אחרים? 2. מה משמעות שלושה ביפים שמשמיע ה-P5B Deluxe כאשר אני מדליק את המחשב באוברקלוק גבוה יותר מ-3.2GHZ ל-E6600 (המחשב נדלק אחרי השמעת שלושת הביפים ומ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי במארז מאוורר מאחורה ומאוורר בצד. המחשב עומד בתוך במקום סגור יחסית רק עם פתח מקדימה. הבעיה היא שהמאוורר האחורי הוא זה שמכניס את האוויר והצדדי שמוציא והאחורי הוא ממש חנוק לעומת הצדדי שיש לו הספקת אוויר קר טובה יותר ואני צריך להחליף את הפעולות של המאווררים. איך לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
איזה קירור הכי טוב למעבד. intel core i7 4770k? מבחינת אוברקלוק לאיזה רמה ניתן להגיע איתם? מארז crosair r500 mid tower
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לי יש למשל P4 2.28 עשיתי לו OC עד ל 2.8 עם וולטז של 1.6 והחום היה סבבה (45) והזכרונות היו על ראטיו 5:4 כלומר הם פעלו על 240 או משהו כזה !(קיצור זכרונות זה לא ה בעיה!) אבל כשניסיתי לעלות יותר את הFSB הווינוס לא עלה והוא אראה מסך שגיאה כחול! ניסיתי גם להוסיף וולטז למעבד וזה לא עזר (דרך אדב החום לא עבר את 55!,וAGP ו PCI היו נעולים!,ויש לי לוח של EPOX 4G4A+) במה דעתכם יכולה להיות הבעיה??? ועוד משהו .. למשמל כשאני מעלה את את מהירות המעבד עד ל2.53 וזכרנות עד ל300, הכל עובד די יציב וכל המשחקים רצים יפה! אפילו הבנצמארקים של סנדרה הכי כבדים עוברים בהצלחה!!! אבל הבעיה היא ב3D MARK! ב OC הוא תמיד נתקע לי באיזהשהוא שלב! האם זו בעיה ידועה וזה בסדר? תנו דעתכם על העיניין! תודה.
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מאורר שאיבה ופליטה למארז החדש. חשוב לי שיהיה שקט אך עדיין יציג ביצועי CFM טובים. העלות עד 180 שקל. האם כדאי להשקיע ב-NOCTUA או ב-SilentX? (כל מאורר בסביבות 100 שקל) תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הכלי!! ובלי שום דרמל - לא סובל דרמל לקראת סיום עוד לא ניסיתי אותו אני יחכה שהקיץ יעבור כי אני לא יודע כמה אפקטיבי הוא. הבעיה הגדולה היא השגת הכלים והנחושת אני עשיתי את זה כשהייתי בחול בחופש. יש לי משאבה שאמורה להספיק לי בסביבות 120 ליטר בשעה לגובה שאני צריך מתוכנן ל athlon xp 1900+ שבפעם הבאה שאני יוצא אותו אני יפתח נעילה אה יש לי מצלמה דיגיטלית אז אם רוצים עוד תמונות
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יותר מזה המחשב לא עולה זה לא משנה אם היחס 1:1 או אחר המחשב פשוט לא נדלק איך אני משפר את האוברקלוק דווקא הטמפ' נראית לי נורמלית במאמץ מה עושים? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד כמה רחוק אני יכול להגיע איתו? ואם אני משלב אותו עם הזכרונות של סלשוק?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-