עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום חבר'ה יש לי מחשב חדש עם intel e7200 ,gtx 275 בדיוק שיחקתי CRYSIS ונגעתי מתוך חששות במארז באיזור הצד האחורי מול הפינים של הכניסות הרגשתי שהוא חם אבל לא סתם ! הורדתי עכשיוultimate EVEREST ואני מוכן לבדיקה אמיתית עם מעלות והכל כרגע אני כבר לא משחק שעתיים המעבד על 54 כרטיס מסך 43 לוח אם 37 צלזיוס חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא טמפרטורות מומלצות בעומס או מקסימליות למעבד ולכרטיס מסך גם לא ללוח אם אני מניח שגם הלוח אם חשוב אז אני מבקש עזרה בנושא אם יש למשהו את המידע הנחוץ אני אשמח עדיף מאתר אמין ואם יש קישור אז אחלה בתודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by G@L,

אחרי שקראתי את המדריך ל OC לכרטיס מסך חשבתי על ה- PowerColor Ge-Force 2 MX400 64mb הטיוואני שלי.... עלו במוחי שאלות: 1. איפה אני קונה את הצלעות קירור לזכרונות של הכרטיס והאם כדאי להדביק אותן עם Arctic Silver Thermal Adhesive ? 2. המאוורר המקורי של הכרטיס תפוס עם 2 קליפסים שהוצאתי אותם והוא עדיין לא יוצא כנראה כי יש דבק טרמי.... איך אני מוציא את המאוורר בלי לשבור שום דבר? 3. האם באמת כדאי לקנות Crystal Orb מאשר Blue Orb ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by RT-PRO,

הלכתי לחנות אלקטרוניקה באיזור ושאלתי כמה עולים לדים כחולים אמרו לי 7 שקל כל לד שזה נראה לי מוזר כי לד רגיל עולה בסביבות החצי שקל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by spider272,

איך לעשות אוברקלוק טוב ויציב לכרטיס מסך ATI RAEDON 4850.. והאם כדאי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by punylich,

115 ש"ח כתוב שזה 18db ומפיק 90cfm נשמע כמעט חלום לא? או שזה סתם חרטה? אני צריך 2 מאוררי 120mm שקטים בהרבה cfm . כסף לא חשוב, היקר שיהיה שקט והרבה זרימת אויר. אני מתלבט בין : SilenX Ixtrema Pro 120mm http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2592&products_id=18682 Noctua 120MM Case Fan NF-S12-1200Rpm 17dBA http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2611&products_id=18806 Silverstone - FM121 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=FM121〈=heb&cart=11455088262118454 Scythe "S-FLEX" S-FDB 120mm Quiet FAN http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2530&products_id=17955

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם.. אני מקווה שזה בסדר שאני רושם את זה פה - אני פשוט אעלה תמונה שתסביר את כל "הטענה" שלי.. והזיכרון.. זה זיכרון של OCZ - GOLD 1600MHZ CL8 - אני יודע שהלוח תומך עד 1333MHZ בלי אוברקלוק אבל פה אני רואה 1066MHZ אני לא מבין למה התדרי שעון נמוכים כל כך - ממש פי 2 ויותר, ובזיכרון.. אומנם לא פי שתיים אבל עדיין, זה ניראה לי מוזר אז החלטתי לשאול לעצתכם.. אגב הלוח שלי זה: Asus P6T Deluxe V2 תודה רבה לכולם.. שיהיה לכם שבוע מצויין, מתן.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by PCall,

שלום.. יש לי מאוורר של 12M , ואני לא יודע איך מחברים אותו !?!? מישהו מוכן לתת לי הסבר? תודה לעוזרים...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 B3 NOT OCed + Thermaltake Big Typhoon VX Gigabyte GA-P35C-DS3R CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB --- Drives: Drive #1 - ST3500320AS (465 GB) Drive #2 - ST3500320AS (465 GB) Drive #3 - SAMSUNG HD203WI (1863 GB) Drive #4 - ST31500341AS (1397 GB) Drive #5 - WDC WD3200AAKS-22SBA0 (298 GB) --- Gigabyte Aurora 3D 570 - Stock Cooling +פלופי וצורב מצורף PDF עם LOG טמפרטורות של EVEREST.. תחילה בIDLE ואז אחרי שהפעלתי Counter Strike: Source. כרטיס המסך קרס לאחר רף ה107... המצב התחיל לאחר שנמאס לי לנקות את טונות האבק בתוך המארז ומתוך מאמץ להוריד את הכמות של אותו אבק החלפתי את הרשת בחלון פלסטיק אטום. 1.לגבי כרטיס …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה לשות בימים הקרובים OC למעבד E6750 ואני רוצה לירכוש קירור טוב מאתם אומרים על זה ‏SpinQ CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0466‎ או שאולי יש משהוא יותר טוב במחיר הנ"ל???? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7580

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by b_e_n_i,

HD5770..גם אם זה בחול תגידו..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by XTTX,

http://www.nordichardware.com/news,5336.html הטורקים באים!! פחות מ-10 שניות ב-SUPER PI !!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, החלטתי לעשות OC למחשב השני שלי, AMD Athlon 2500+ (Barton) 512MB geil+256MB Geil שניהם 400mhz pc-3200 לוח אם : gigabyte ga-7S748 --- מהירות FSB מקורית: 166 אני העלתי ל 190 [בbios] טמפרטורה: מנוחה 48 מאמץ של שעה: 53 -- עכשיו אני מנסה לעשות FSB 200 זה מעלה את ה windows ועושה איזו שהיא שגיעת מערכת memory dump ...... משהו כזה.. ניסיתי להעלות עוד 5% מתח בCPU ועוד 0.1 בזיכרון -> זה לא עוזר... למה? ומה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? ****עידכון: עידכון הFSB + תמונת מצב קצת למטה....

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אחרי הרבה כאבי ראש הצלחתי להגיע לתדר של 4.1GHZ במעבד Q6600 עם מתח די גבוה יש לציין 1.72V אני כמובן ינסה לעלות עוד ולעדכן בהתאם [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by רועי אלגרבלי,

שלום רב! מחר אני מתכנן להרכיב את המחשב ורק חסר לי קירור למעבד(מעבד גרסת אריזה tray) אני רוצה לקנות קירור למעבד intel core i3 3220 ואם אני לא טועה זה תושבת 1155 סוקט התקציב שלי הוא 250 שקל מקסימום ומחנות ksp עדיפות לקירור טוב ושקט ואמין ומומלץ וכמובן שיש עליו ביקורות המלצות וחוות דעת חיוביות ההתלבטות שלי היא בין הקירורים האלו: Noctua NH-U12P SE2 Noctua NH-C12P SE14 Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B Scythe Ninja 3 Rev.B CPU Cooler Zalman CNPS7X LED Scythe Grand Kama Cross Rev.B CPU Cooler Arctic Freezer Xtreme Rev.2 מה הכי מומלץ מהחברה כאן ברשימה? אם יש קירור אחר שיותר מומלץ ובתקציב הזה ומופיע באתר ksp אשמח לשמוע.... תודה מראש ושבוע טוב...

15. Started by shabi08,

יש לי מחשב של חבר אצלי מפרט: core2due e6750 intel dp35dp geforce 7600gs 1gb ddr 800 בביוס הטמפ' מראות: חום מעבד:47 חום לוח:43 ומה שאני לא מבין ונראה לי הבעיה זה: ich temp:65 mch temp:66 וזה איך שאני מדליק את המחשב,הטמפ הללו תקינות?אם לא איך אני מוריד אותם?יש מאוורר על המעבד ומאוורר גדול בצד המארז. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yanir1,

יש לי כרטיס מסך ישן, אני רוצה לבדוק כמה מעלות הוא אבל באוורסט לא מופיע עליו כלום. יכול להיות שאין עליו חיישן. יש אולי דרך למדוד את הטמפרטורה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האם הקירור Noctua NH-D14 נכנס לתוך המארז Antac P183 ? הגובה של הקירור : 160 מ"מ הרוחב של המארז: 205 מ"מ אני יודע שיש עוד מרווח של 45 מ"מ (4.5 ס"מ) אבל, כשחשבתי על זה, יש גם את הלוח אם וגם את המקום בצד לסידור הכבלים ואת המעבד עצמו שזה גם תופס מקום ברוחב. אז השאלה שלי אם הקירור יצליח להיכנס... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. MBM מראה לי את התצוגה הבאה (שבב של SIS, אגב): 26 40 49 זה נשמע לי ממש טוב יחסית למעבדי AMD. אגב, ה 26 כל הזמן משתנה כל כמה דקות.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. סתכלו.. יש לי מעבד אינטל 3.0GHZ סוקט 775 וקירור טוב עליו של טרמלטייק טאוור 112 עכשיו יש לי זכרונות של פטריוט TCCD 2X512 רציתי לדעת איזה פוטנציאל יש לי? כמה מתח אני אמור לעלות למעבד שלי ומתי? כנ"ל לגבי הזכרונות שלי .. אני מקווה שתינתן לי עזרה טובה! אם אני ייעשה דברים יפים יהיו גם תוצאות יפות שאני אוכל להביא

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by swisaman,

היי, מתכנן לשדרג את המעבד+לוח אם בחתימה לI5 3570K בשילוב עם לוח אם ASROCK Z77 PRO 4 האם ללוח יש הגבלה מסוימת מבחינת OC?המעבד ישולב עם המוגן 2 שמורכב כרגע במעבד AMD(עד כמה שזכור לי המוגן 2 יכול להתאים את עצמו לכמה תושבות). תיהיה בעיה מסוימת להגיע לאזור ה4.8GHZ ?זאת המטרה בעיקרון.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. אני צריך לקנות מאוורר 80 מ"מ. שלושה דברים חשובים לי: 1. תקציב נמוך (עד 30-40, מקסימום 50 ש"ח). 2. שקט שקט שקט. 3. אמינות (קצת פחות חשוב). המאוורר אמור להחליף את המאוורר הנוכחי בספק שלי, שעושה המון רעש למרות שימונים חוזרים. אשמח לקבל עצה לגבי מאוורר מועדף (או שאולי אין כזה, ופשוט לקנות ג'נרי?).

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה להשקיע על מאוורר טוב למעבד עכשיו אני יודע שהמאוורר שיש לי עכשיו אמור לצאת על הצלע קירור והמאוורר שאני יקנה אמור לבוא עם צלע קירור עכשיו פיקתי את המאוורר שיש לי עכשיו ואני רואה שהצלע קירור דבוקה ממש חזק למעבד..... מישהו יכול לעזור לי איך אני הולך להחליף מאוורר??

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Dante23,

אוקיי, נתחיל ככה. יש לי נייד של msi מדגם ex720 מעבד core2duo t6400 כרטיס מסך 9300t שעשיתי לו OC ועכשיו יש צוואר בקבוק ממש מעצבן אתם לא צריכים להסביר לי על הסכנות, אני יודע את הכל כבר. סך הכל אני רוצה לשפר טיפה את הביצועים של המעבד לfps יותר טוב במשחקים. חרשתי על הכל באינטרנט אבל לא מצאתי אפשרות לזה דרך הביוס כמו שאתם יודעים אין אפשרות לזה. יש למישהו פיתרון? תודה לעוזרים. ושוב אני יודע מה הסכנות אז לא צריך להזהיר אותי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בימים הקרובים , מחר מחרתיים, מור להגיע אליי מחשב שהזמנתי מrsm. ברצוני לעשות לו OC למעבד וגם לכרטיס מסך . מעבד : I5 760 + MUGAN 2 . לוח אם : Gigabyte GA-P55-US3L כ.מ : 4890HD גירסאת הVAPOR-X . 1. הרבה אנשים עשו OC למעבד הזה עם הקירור הזה כמו שראיתי וקראתי כאן מישהו יכול לתת מדריך בעברית לתהליך ? 2. מה הטמפ' סטוק שאמורה ליהיות לי למעבד עם המוגן 2 ומה לכרטיס מסך ואם אפשר גם לדעת מה המגבלות של כל אחד מהם יהיה מצויין . 3. הבנתי ממישהו שמבין שמה שיגביל אותי זה דווקא לא הקירור אלא הלוח אם , למה כוונתו ועד כמה יגביל ? תודה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מתוכנן OC ל +2500 . הייתי רוצה את Volcano 12 החדש שיצא, אך אין לי עדיין מהיכן להזמין. אנא עזרו HF

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים