אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
:jump: ??? הרכבתי את הוולקנו 9 קול מוד על המעבד ונראה לי שלא הרכבתי אותו טוב כי הוא הוריד את הטמפרטורה רק ב 10 מעלות בחבילה הגיעה המאוורר מישחה ומדבקה אני שמתי את המישחה על המישטח שניצמד למעבד ואחר כך הצמדתי למעבד לא הישתמשתי במדבקה {שאני לא יודע למה היא בכלל} האם זה בסדר ככה מרכיבים את זה או שעשיתי כאן איזה טעות
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם gigabyte 770ud3 מעבד CPU Type DualCore AMD Phenom II X2 Black Edition 555 מערכת הפעלה עולה והכל טוב ויפה אני משחק חופשי ופותח אלף קבצים, המערכת לא קורסת. בבדיקת OCCTP המחשב קורס אחרי כמה שניות - מה לא עשיתי נכון ? איפה צריך להעלות מתח ? שאלה שנייה : כל פרמטר מעל 300 FSB שאני מזין בביוס המחשב לא עולה בכלל ונדרש איפוס ביוס, למה זה ? אני רוצה להגיע ל- 3600MHZ (סתם מהירות אקראית שבחרתי לציין) ב- 400 FSB ואני לא יכול כי הלוח לא נותן, יש ללוח הזה מגבלת FSB נמוכה כזאת ? תודה מראש והמשך שבת נעימה !!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו נתקל בזה בארץ? בחול? מצאתי ב 30 דולר כולל שילוח אבל זה יקר להחריד.. (באותו מחיר אפשר לקנות גוף קירור חדש..)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מצב שכל שלושה שבועות בערך צריך להוסיף נוזל קירור למשאבה? כי אני שמתי לב שכל פעם שאני מסתכל הכמות יורדת
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל כמה זמן צריך להחליף את נוזל הקירור ? כמה זמן לוקח לצינורות להתייבש ולהיסדק (מתי צריך להחליף אותן) ? עוד משהו בתחזוקה שלא לקחתי בחשבון ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש מישהו פה עם הקריסטל אורב הוא יותר מרעיש מול המאוורר הרגיל שיש באנרמקס? כי אני רוכש אחד ביום ראשון לכ. מסך ורציתי לדעת עד כמה הוא מרעיש.. :saint: ועוד משהו קטנטן... על הכ. מסך שלי אני אוכל להגיע לאוברקלוק חזק אם הקריסטל אורב וצלעות קירור של אלפה על הזכרונות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי הרבה כאבי ראש הצלחתי להגיע לתדר של 4.1GHZ במעבד Q6600 עם מתח די גבוה יש לציין 1.72V אני כמובן ינסה לעלות עוד ולעדכן בהתאם [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה תמונה http://img138.imageshack.us/my.php?image=untitled31px.jpg התקנתי את הספיד פאן ויש לי כמה שאלות: temp 1 = לוח אם? temp2 = מעבד? temp 3=? temp 4=דיסק קשיח? ומה זה TEMP 3 והאם מה שכתבתי זה נכון? ועוד כמה : fan 1 זה כאילו מאוורר על הלוח אם אבל אין לי ואז בגלל זה זה אומר לי 0 RPM? fan 2 זה כנראה מאוור על המעבד לא? fan 3 אין לי מושג מה זה... ומה זה speed 02 מה זה שולט על המהירות של המאוורר שעל המעבד? והאם זה בסדר 27%? ולה כל השאר זה על 100%? ובכלל אני לא מבין את המתחים של הספק כוח והוא ג'נרי ולפי התמונה לא נירא לי שהוא נותן את המתחים הנכונים כמו +12V וזה על 7.96..... תודה לעוזרים .
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המאווררים במחשב שלי (בתצורתם הנוכחית) קורעים לי ת'אוזן... אני בונה בייבאס והסתבכתי קצת עם הנגדים של המאווררים שאמורים להוריד את המתח ל 7 וולט. :-[ כל המאווררים (כמובן) פועלים על 12 וולט, והנה הזרמים שלהם: 0.14mA 0.19mA 0.38mA 0.38mA איזה נגדים אני צריך ואיך אני מחשב את זה (להבא) ? ???
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! מחר אני מתכנן להרכיב את המחשב ורק חסר לי קירור למעבד(מעבד גרסת אריזה tray) אני רוצה לקנות קירור למעבד intel core i3 3220 ואם אני לא טועה זה תושבת 1155 סוקט התקציב שלי הוא 250 שקל מקסימום ומחנות ksp עדיפות לקירור טוב ושקט ואמין ומומלץ וכמובן שיש עליו ביקורות המלצות וחוות דעת חיוביות ההתלבטות שלי היא בין הקירורים האלו: Noctua NH-U12P SE2 Noctua NH-C12P SE14 Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B Scythe Ninja 3 Rev.B CPU Cooler Zalman CNPS7X LED Scythe Grand Kama Cross Rev.B CPU Cooler Arctic Freezer Xtreme Rev.2 מה הכי מומלץ מהחברה כאן ברשימה? אם יש קירור אחר שיותר מומלץ ובתקציב הזה ומופיע באתר ksp אשמח לשמוע.... תודה מראש ושבוע טוב...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מקווה שזה בסדר שאני רושם את זה פה - אני פשוט אעלה תמונה שתסביר את כל "הטענה" שלי.. והזיכרון.. זה זיכרון של OCZ - GOLD 1600MHZ CL8 - אני יודע שהלוח תומך עד 1333MHZ בלי אוברקלוק אבל פה אני רואה 1066MHZ אני לא מבין למה התדרי שעון נמוכים כל כך - ממש פי 2 ויותר, ובזיכרון.. אומנם לא פי שתיים אבל עדיין, זה ניראה לי מוזר אז החלטתי לשאול לעצתכם.. אגב הלוח שלי זה: Asus P6T Deluxe V2 תודה רבה לכולם.. שיהיה לכם שבוע מצויין, מתן.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן, אני רוצה לבדוק כמה מעלות הוא אבל באוורסט לא מופיע עליו כלום. יכול להיות שאין עליו חיישן. יש אולי דרך למדוד את הטמפרטורה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, כפי שאתם שמים לב, אני די חדש פה, אבל לא בעולם המחשבים שמעתי כבר מספיק פעמים שה-BT הוא קירור מעולה, ולכן אני שוקל לקנות אותו מהחנות Logicpc. הוא עולה שם 235 שח. הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם הוא יתאים לי ללוח אם הישן מאוד שלי.. יש לי ASUS A7A266, סוקט A. תמונה: http://www.aezay.dk/imgs/asus-a7a266.jpg אז הייתי רוצה לדעת אם הוא יתאים לי? ובנוסף איך המשחה הטרמית AS5? בברכה, Dj-L@g0la5
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
EVEREST ו-EASY TUNE של הלוח טוענים שהמעבד מתחמם מאוד אבל הגוף קירור שלו פושר. מתחמם רק קצת יותר מהסטוק. האם יש מצב שהקירור לא מחובר טוב ולכן לא מוליך את החום? או שהתוכנות טועות?
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בימים אלה אני מתכנן בנייה של מארז שקוף (הרעיון בהשראת המארז השקוף בגלריה..) אני רוצה לבנות מארז דומה, רק יותר מתוחכם, יש לי כבר את הרוב משורטט או בראש אבל בכל זאת הייתי רוצה לשאול אם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני נכנס לעסק הזה ואם יש דברים מיוחדים שאני צריך לשים לב אליהם בזמן שאני בונה את המארז.. את המארז אני מתכננן לבנות מפלסטיק שקוף, אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מאיפה אפשר להשיג לוחות של פלסטיק כזה ומה מחירם, ואיך החומר הזה משפיע על הטמפרטורות במארז? בתודה מראש, עומר.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרת שהחלטתי לנסות להמהיר את המעבד שלי החלטתי לעשות קצת ניקיון במארז ובאותה הזדמנות להחליף את המשחה טרמית. לאחרת הסרת הקירור ניתגלתה מדבקה אשר מודבקת על המעבד! , המעבד ניקנה בזמנו כ Tray ולא הורכב על ידי. מדובר ב Athlon X2 5000+ Windsor 90nm. המעבד יושב במנוחה על 47-49 מעלות. האם יש דרך בטוחה שבה ניתן להוריד את המדבקה מהמעבד? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מערכת מבוססת AMD 1800, ומאחר והחדר שלי לא ממוזג אני אהיה חייב קירור טוב למעבד, אחרת הוא ימות מהר מאוד. חשבתי בהתחלה על ה- Volcano 7+, אבל אתמול קראתי עליו ביקורת ב-overclockers.com שאומרת שלפנטיום 4 הוא סבבה, אבל ל-AMD הם היו נזהרים מאוד, מכיוון שהוא שוקל 680 גרם וזה מפחיד לשים אותו על קליפס אחד. עכשיו גם אני מפחד. מה לעשות? האם לקחת אותו בכ"ז? אני מזיז את המחשב מדי פעם... האם לקחת volcano אחר? (אין לי כסף ל-9 והיותר יקרים...) האם לקנות מאוורר של חברה אחרת בכלל? תעזרו לי פה... תודה!
-
פתחתי את המחשב ומולו תקעתי מאוורר חבל על הזמן הוריד לו 10 מעלות (רק על הרמה ה 1) השאלה עם זה יגרום לבעיות תודה למגיבים ???
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד הוא אינטל פנטיום 4 3000 מגה הרץ עדיפות ראשונה:וונטק איר פלאוו עדיפות שניה :וולקנו 11 איך זה בסדר? אל תציעו לי ת'מפלצתיים אלה אם הקסדה עליהים ;D
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי מחשב חדש עם intel e7200 ,gtx 275 בדיוק שיחקתי CRYSIS ונגעתי מתוך חששות במארז באיזור הצד האחורי מול הפינים של הכניסות הרגשתי שהוא חם אבל לא סתם ! הורדתי עכשיוultimate EVEREST ואני מוכן לבדיקה אמיתית עם מעלות והכל כרגע אני כבר לא משחק שעתיים המעבד על 54 כרטיס מסך 43 לוח אם 37 צלזיוס חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא טמפרטורות מומלצות בעומס או מקסימליות למעבד ולכרטיס מסך גם לא ללוח אם אני מניח שגם הלוח אם חשוב אז אני מבקש עזרה בנושא אם יש למשהו את המידע הנחוץ אני אשמח עדיף מאתר אמין ואם יש קישור אז אחלה בתודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאחר וחופש סוכות הבא עלינו לטובה מתקרב, ואיתו 7 ימי עבודה =) חשבתי להחליף את ה-BT שלי, המחשב עצמו דיי יבש, ואני מעוניין להאיר אותו קצת (את ה-Tribe נאיר עם קטודה או שתיים) ותמיד חשקתי במים וגם עם הזמן להשפר את הקירור מים[אם וייקנה](בלוק + פלטייה)[אולי נשדרג בעתיד] השאלה שלי, האם עדיף להישאר עם הטייפון או לקנות את ה-Tribe? (תיכננתי במקור להזמין קירור מים מ-DD אבל אין תקציב לזה) קישורים: Tribe: http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0020tribe/cl-w0020.htm
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע בחנות וחייב לבחור בין שני הקירור הבאים: ZALMAN Fatal1ty FS-C77 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=174&code=005009 ZALMAN CNPS9500 LED http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=165&code=005009 מה לדעתכם יותר טוב, כי שניהם חדשים וה9500 הוא כעת הכותרות ומחכה לביקורות מקצועיות (אלא אם כן היו כבר כמה כאלה, כי אני בצבא והייתי די מנותק בחודש האחרון בבסיס) . . . והFATALITY הזה כל מה שהשם שלו עליו הוא בדרך כלל הדבר הכי טוב בשוק . . . כבר ראיתי מוצרים אחרים עם השם שלו עליהם וזה משגע אותי. מה אני קונה חברה? בלי קשר למחיר!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככה הגיע הזמן שהכרטיס שלי ינוצל עד הסוף (המר אולי) והחלטתי לעשות לו אובר קטן... עכשיו הכנות מיוחדות לא ממש עשיתי אבל לקחתי מאוורר 80 ושמתי אותו ממש מתחת לכרטיס כדי שינשוף עליו אוויר (אין עם זה בעיה נכון??? כאילו המאוורר 80 מעיף עליו וה 40 שעל הכרסיט מוציא. לא אמורה להיות בעיה עם זה נכון<?) ככה שאני מצפה ללפחות 30 מגה הרץ לליבה ולזכרונות מה אתם אומרים? התוצאות בסוף הת'ארד
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי SOKET 775 משום מה יש לי בעיה ואני לי מצליח להרכיב את ה AC7 FREEZER PRO רציתי לדעת האם יש מאורר באותו מחיר (140 שקל) שיוכל לתת לי את אותו שקט וביצועים של הפרייזר אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה אמיר...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתוכנן OC ל +2500 . הייתי רוצה את Volcano 12 החדש שיצא, אך אין לי עדיין מהיכן להזמין. אנא עזרו HF
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-