עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מעבד P 1.8 478 אינטל , וכרטיס מסך ATI RADEON 9800 PRO , איזה קירור הכי טוב יש בשבילם (שאפשר לקנות בארץ) , כי במיוחד בקיץ המעבד מתחמם חזק, ואילו הכרטיס כבר עכשיו חם באופן טבעי ובמשחקים חזקים הוא מגיע גם ל-60-68 מעלות ויותר.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by david2k,

בפעם המי יודע כמה מחפש קירור לכרטיס GTX570 בדיון הקודם אגב שלא מצאתי אותו בשביל להקפיץ מישהו הביא לי קירור אבל שאין אותו בארץ עם אפשר קירור טוב עד 300 שקל ושיהיה אותו בארץ ושיתאים לכרטיס מסף שלי ועם אפשר בלי שאלות בשביל מה עם אני מתכנן OC או משהו כזה פשוט רוצה קירור תודה מראש! :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אמרו לי שהם השתפרו והמאווררים שמקבלים זה לא כמו פעם... זה נכון?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by G@L,

אחרי שקראתי את המדריך ל OC לכרטיס מסך חשבתי על ה- PowerColor Ge-Force 2 MX400 64mb הטיוואני שלי.... עלו במוחי שאלות: 1. איפה אני קונה את הצלעות קירור לזכרונות של הכרטיס והאם כדאי להדביק אותן עם Arctic Silver Thermal Adhesive ? 2. המאוורר המקורי של הכרטיס תפוס עם 2 קליפסים שהוצאתי אותם והוא עדיין לא יוצא כנראה כי יש דבק טרמי.... איך אני מוציא את המאוורר בלי לשבור שום דבר? 3. האם באמת כדאי לקנות Crystal Orb מאשר Blue Orb ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Sex$Booster2007,

היי, רק רוצה לדעת מה טווח הטמפרטורות הבטוחות לכרטיס מסך זה? 7600GT הוא אצלי ב40-41 אידיאלי ו51-55 מקסימום בעומס עם הקירור הרגיל שבא עם הכרטיס מבית GAINWARD הכרטיס בOC 620\1520 רק רציתי לדעת לאלה שהמהירו כרטיס זה עד כמה ניתן להגיע עם קירור סטוק?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Swimmer,

מאחר וחופש סוכות הבא עלינו לטובה מתקרב, ואיתו 7 ימי עבודה =) חשבתי להחליף את ה-BT שלי, המחשב עצמו דיי יבש, ואני מעוניין להאיר אותו קצת (את ה-Tribe נאיר עם קטודה או שתיים) ותמיד חשקתי במים וגם עם הזמן להשפר את הקירור מים[אם וייקנה](בלוק + פלטייה)[אולי נשדרג בעתיד] השאלה שלי, האם עדיף להישאר עם הטייפון או לקנות את ה-Tribe? (תיכננתי במקור להזמין קירור מים מ-DD אבל אין תקציב לזה) קישורים: Tribe: http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0020tribe/cl-w0020.htm

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Thunder^,

שלום! היום חברתי לכרטיס מסך שלי (Radeon 9500 PRo) את Silencer rev.3 וגיליתי שהוא לא גרם לשום שינוי כלשהוא בטמפרטורת הכרטיס...... ופעלתי בדיוק לפי ההוראות... ועכשיו לפעמים הוא מעוות לי טקסטורות לכמה שניות במשחקים (בדרך כלל בפיצוצים...)......מישהו יכול להגיד מה יכולה להיות הבעיה? ואם זה עוזר במהלך ההרכבה אחרי שמרחתי את המשחה הטרמית והנחתי את הקירור על הכרטיס לפני ההידוק הזזתי בטעות אותו ואז הייתי צריך להזיז את הגוף קירור בחזרה למקום.........אולי זה עשה משהו? לפני שחיברתי את הקירור לא יכולתי לגעת בכרטיס......וגם עכשיו כשהוא עובד על גבוהה וכשהמחשב במנוחה.....(לא לדבר כשאני משחק.......) בבקשה אם מישהוא יכול לעזור לי......אולי כדאי שאני אמרח מחדש את המשחה הטרמית? תודה מראש לעזו…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Cereal Killer,

מישהו נתקל בזה בארץ? בחול? מצאתי ב 30 דולר כולל שילוח אבל זה יקר להחריד.. (באותו מחיר אפשר לקנות גוף קירור חדש..)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by liran315,

טוב זאתי המערכת שאני מתכנן ואני רוצה לתת OC לא יותר מדי רציני ל3.6GHZ אתם אומרים המערכת הזאת תיתן זאת? (לא לדאוג לגבי הספק מספק 48A על 4 מסילות 12V קיבלתי המלצה ממוחה למפרטים) מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤992 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5N-D ¤754 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31160 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤290 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤485 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8004GK כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤818 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28620 צורב ASUS DRW-2014L1T …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ואים אפשר לינק בבקשה???

11. Started by urich,

אז ככה אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי אבל לצערי הוא לא שקט כמו שציפיתי. ראשית כל הדיסק קשיח בזמן SEAK אחראי על מירב הרעש. שנית כונן הדיסקים בפעולה עושה המון רעש אני חושב לשכך רעידות לא בטוח כיצד. המארז הוא HEC 6A19 שהרכבתי בו את כל הרכיבים החדשים. פירוט קירור: מארז- 2 מאוררים GLACIAL TECH 120MM שקטים 1 קדמי אחד אחורי PUSH PULL. מעבד- MUGEN 2 על גבי I5 760 - בדקתי טמפרטורות הכל תקין PWM מווסת לשקט. כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA GeForce GTX 460 GPU http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#ov קירור עם HEATPIPES ושני מאררים. ספק כוח SEASONIC 520W S12II ניסיתי למצוא איזה מאורר אחראי לרעש עולה יורד גלי במחזורים של שנייה (כולם עובדים מסתובבים כמו שצריך וכו'). פתחת…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by guylederer0,

שלום אני יודע שהנושא הזה חרוש ... עשיתי סריקה בתרד אחרים אבל אני פשוט לא מצליח להגיע ל 3.6 יש לי קירור Venddeta 2 טמפרטורות נמוכות אני עכשיו על 3.2 מכפלה 9 באס 400 זיכרונות על 800 הינה תמונה של המתחים שהגיעו לי אחרי ה POST אבל נתקע בשולחן העבודה להעלות עוד את ה VCORE ? הוא גבוה מאד יחסית ... בקשר למתחים האחרים אני לא יודע ניסיתי גם להעלות את כולם להכי רחוק שהם יכולים וגם זה לא הצליח מישו יכול לדריך אותי קצת ...

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. קניתי את הקירור הנ"ל http://www.techpowerup.com/reviews/ArcticCooling/Freezer64Pro/2.html ללוח הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554 עכשיו ראיתי שהוא דורש חיבור אחר ל 3 חורים כפי שנראה כאן http://www.techpowerup.com/reviews/ArcticCooling/Freezer64Pro/3.html ולי יש רק את זה מה עושים? האם צריך מתאם? לא קבלתי אחד כזה עם הלוח

15. שלום עשיתי קירור לזכרונות של הכרטיס מסך שלי ..כדי לעשות אוברקלוק .. עכשיו איך אני מדביק אותם לכרטיס ? עוד שאלה ..תראו איך עשיתי את זה בתמונה .. יש לי גוף קירור אחד לכל זוג זכרונות ..יש לי 4 צ'יפים של זכרונות על הכרטיס זה בסדר אם אני ישים גוף אחד על שתי זכרונות ? זה מכסה את שתיהם לגמרה .. ככה שלא ניראה לי שיש בעיה תודה רבה למי שעוזר D: [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by stone cold,

קיבלתי 6600GT חדש מהאחריות אחרי שהקודם יתקלקל ושעשיתי בV-TUNER3 OC אוטומטי הגעתי ל 577\1135 עכשיו זה מסוכן? כמה שיפור זה יתן? בעיקרון אני רוצה להחזיק אם המחשב במפרט עד תחילת 2008 ככה שלא איכפת לי אם השחיקה של הכרטיס תיהיה יותר מהירה כל עוד הוא יחזיק עד אז

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אז ככה יש לי תמפרט הזה: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM Thermaltake V1 Gigabyte GA-P35-DS3L NZXT Apollo No PSU Black Enermax Liberty 400W 30A @ 12V Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 WD 250GB SATA II 16MB KS BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 Retail זה OC הראשון שלי והגעתי ל 2.8Ghz ובזכרונות ל 800 והטמפרטורה במאמץ היא 49-51 , אני רוצה להגיע לסביבות ה 3Ghz עכשיו לבעיה ,אני לא בטוח שהגדרתי תדברים טוב בביוס אז העלתי תמונה של ההגדרות בביוס ואם משהו לא טוב אני ישמח לקבל עזרה קטנה איך להמשיך ועדיין לא הבנתי תקטע של המתחים והתיזמונים של הזכרונות אז גם העלתי תמונה של ה CPU Z למקרה הצורך [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם! במארז שלי מותקנים שני מאווררים 120 מ"מ שמתחברים ליציאות ה-12v של הספק, כיוון שמשום מה לא הצלחתי למצוא כאלה עם חיבורי 3-פינים רגילים שמגיעים ללוח אם. מצד שני, חיבור המאווררים ישירות לספק מונע מלוח האם לשלוט על המהירות שלהם בהתאם לטמפרטורה. תהיתי אם קיים מתאם מחיבור 12v לחיבור 3-פינים שניתן לחבר ללוח האם, כך שגם על המאווררים האלה יוכל לוח האם לשלוט? מחשבה מוזרה, אבל היא מציקה לי... אודה על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by roma4k,

ערב טוב. רציתי לדעת אם אני עושה OC אז האחריות נעלמת? יש איזשהי דרך להוכיח שעשיתי OC? תודה. חג שמח.

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Can I use any software to see "on line" the temparture of the CPU in motherboard GA-7VRXP , if yes then what is the link to this software???????

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Las@Vegas,

שלום, אני בעל מחשב עם מפרט: Q9450 EP45-DS3R G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI-B G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-12 - F2-6400CL4D-4GBPI זה הטמפ' לפי אברסט. Temperatures: Motherboard 38 °C (100 °F) CPU 21 °C (70 °F) CPU #1 / Core #1 44 °C (111 °F) CPU #1 / Core #2 37 °C (99 °F) CPU #1 / Core #3 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #4 44 °C (111 °F) GPU Diode 43 °C (109 °F) אני עם קירור אוויר Freezer 7 אם לא טועה. המחשב מיועד בעיקר כתחנת עבודה אינטנסיבית ל - VMWARE. אני יודע שבעיקר לא מומלץ לת…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by bck,

שלום קניתי את הגוך קירור הזה לזיכרון הלוהט שלי. הבעיה שלי שאני לא יודע איך לחבר אותו לזיכרון , אין הוראות :'( :'( למישהו יש ניסיון או שהוא סתם יודע איך לחבר את הגוף על הזיכרון? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קיבלתי מחשב חדש ורשום שם יחס 4:5 עם אני אשנה ל1:1 זאת אומרת שהFSB והDRAM יהיו שווים? מישהו מוכן לעשות לי סדר בבלאגן קראתי את המדריך ולא הבנתי את הקטע הזה....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. athlon 1g asus a7v 133 בזמן האחרון המחשב שלי פולט חום בצורה בלתי רגילה. האם אני צריך לעשות משהו או להשאיר את זה ככה? איך כדאי לי לקרר את המארז בצורה הכי פשוטה שיש?

25. אני מנסה לבדוק יציבות מערכת לפני אוברקלוק... אני מודד טמפרטורה עם SPEEDFAN.. כשאני מריץ PRIME95, הטמפרטורה טסה ומתייצבת על 50 מעלות(נראה לי, לא המשכתי יותר מידי...פחדתי) TOAST לעומת זאת....מעלה ל-43 ונשארת שם...זאת למרות שראיתי פה באתר האחד הת'רדים כי TOAST יותר אפקטיבית מאשר PRIME95 בכל מקרה ראוי לציין שטמפרטורת המעבד במנוחה טוטלית נע בין 30 ל38 ובמאמץ (RENDERING של סרטים)...מגיע ל45 מה שמוזר גם שהטמפ ישר עולה ויורדת אם אני מפסיק RENDER אז היא תוך שנייה יורדת בשלוש-ארבע מעלות, ואותו דבר ההיפך.... זה לא נראה יותר מידי אמין..... מעבד: 2.4C לוח: GIGABYTE 8IK1100 2X 512 WINBOND 3200 דרך אגב, כל תוכנות המאמץ באמת צריכות לרוץ כ"כ הרבה זמן? לא מספיק רבע שעה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.