עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קניתי אתמול 2 רכיבי זיכרון חדשים של סמסונג PC3200 CL3 (תזמונים 3-3-3-8) בנוסף לשני רכיבי הזיכרון הקיימים (Infineon PC3200 CL3 תזמונים 3-4-4-8 - את עניין השוני בתזמונים גיליתי רק אחרי שהרכבתי את הזכרונות ועושה רושם שכולם עובדים ב-3-4-4-8 לפי Everest). העניין הוא ש-Everest מראה שטמפרטורות הזיכרונות החדשים היא 77 מעלות צלזיוס (היא לא מראה את הטמפרטורה של הישנים). מצורפת תמונת מסך מ-Everest בסוף ההודעה. האם זו באמת הטמפרטורה? מה יכול לגרום לטמפרטורה כזו גבוהה? בתודה מראש! הערות: לוח אם: Abit IS7 מעבד: Pentium 4C 2.4Ghz

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי מאוורר עליון במארז של cooler master haf 932 שהוא קצת מרעיש לי והמארז קרוב אלי לכן זה מפריע לי. חשבתי להחליף אותו ל 2 של 120mm שקטים , ואם אפשר עם לד אדום זה יהיה ממש נחמד :-) מחפש המלצה + עזרה איך אני מפרק את ההברגה הזו שמגיעה עם המארז

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by israel_gt,

יש לי לוח ASUS P7P55D ואני לא מוצא מדריך שיעזור לי לעשות OC מישהו יכול לעזור תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by RoyShefy,

אם אפשר אתר עם ביוסים שונים של כרטיסי מסך... היה לי אחד אבל שכחתי, למזלי יש אתכם.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by gilloze,

יש לי מערכת pantim D 830=3.0 לוח ASUS P5LD2 זיכרון CEON CL4 533 שתי סטיקים של 533 עובד בdc ספק גנרי כרטיס 7900gt עשתי oc למעבד עשתי לו שיפור של 17 אחוז שזה יוצא 3,531 אני בסטוק המעולת שלי די סבירות 53 לא במאמץ אכשיו הבעיה המתח של המעבד כל פעם זז פעם 1.4 פעם 1.3 וזאת הבעיה כאילו אני עובד איתו פיתאום הוא מקבל 1.34 וולט ואז המחשב נכבה אני כימעט סגור שזה בגלל הספק ושצריך ליקנות חדש מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 557 צפיות
  6. עשיתי אוברקלוק הכל כמו שצריך ויציב, אבל אני פשוט לא מוצא איפה מעבירים את הזיכרון מ2T ל1T! הלוח בברירת מחדל על 2T ואני פשוט לא מצליח למצוא שום ערך בביוס שמשנה את התיזמון הזה! וניסיתי כמעט הכל...

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  7. ברשותי הכרטיס המצויין למעלה ואני רוצה לעשות לו אוברקלולק. 1)איזו תוכנה הכי טובה והכי פשוטה לOC לכרטיס מסך של Nvidia? 2)מה אני אמור לצפות מהכרטיס הזה (של חברת expert vision) הטמפ' שלו כרגע במנוחנ 45 מעלות. לא יודע כמה בעבודה. כמה אפשר לדחוף אותו עוד? 3) המהירות שלו כרגע היא 560 והזכרונות ב 700

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by iakovl,

נראה נחמד 8 צינורות (יותר נכון 4 בU) נראה פסיבי אבל אני בטוח שיוכל להתקמבן עם 120מ"מ אני חושב שזה התשובה לSONICTOWER של TT אני מחכה לתוצאות (למי שלא הצליח להבין, לחצו על התמונה)

• 13 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by parAzoid,

שלום לכולם. לאחרונה התקנתי את הקירור NINJA PLUS [עם המאורר] על המעבד שלי [amd athlon 64 3000+]. בהתחלה רק קניתי את הקירור בשביל השקט, כי קירור הSTOCK עשה לי חור בראש. אז התקנתי את הNINJA PLUS עם AS5 וחשבתי שהתוצאות יהיו טובות. עם הקירור סטוק המעבד במנוחה היה 36 ככה, ועם הNINJA בסביבות 32. במאמץ [פה הקירור היה אמור לעשות את ההבדל..] עם קירור הסטוק המעבד הגיע ל43 מעלות, ועם הNINJA PLUS במאמץ הוא הגיע ל41. [וזה עוד אחרי שהAS5 הפך "לבשל", לפני גם עם הNINJA המעלות היו 43] אוקיי עדיין לא איבדתי תקווה והתחלתי לעשות OC.הפסקתי ב2500 MHZ ובדקתי עם התוכנה S&M את הטמפ' והיציבות שלי. המחשב לא קרס ועבד מעולה.... אבל הטמפ' - 45 במנוחה, בעוד 60 במאמץ [ולא סיימתי את הבדיקה של הFPU כי …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by 1nstall,

היי הכרטיס שלי די חם לאומת המחשב, וחשבתי לקנות לו ICEBERQ, במקו ם הקירור סטוק. אז רציתי לדעת איך הICEBERQ בקירור לכרטיס מסך (fx5600) תודה מראש לכל העוזרים Install

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by BigO,

שלום איכן ובאיזה מחיר ניתן לקנות מדבקות טרמיות עודד

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by gorfff,

טוב ביגלל שאני לא מצליח להכנס עם החשבון שלי לדיונים של האוברקלוק אני כותב פה. אז אם אתה רואה מנהל תעביר תדיון הזה לשמה יש לי amd 2200+ and defult fan 512 mb ddr singel chan ויש לי את הלוח אם הכי לא מותאם לאובר קלוק טוב ככה באפשרויות ביוס שלי אני לא מצליח לשנות את ה multipleir וכאלה. רק את ה fsb אני יכול איכשהו. אז סבבה אני לא הצלחתי לשנות ל 166 fsb ששינית המחשב פשוט לא עלה עד שהיתי מאתחל את הביוס. אז שיניתי דרף מוד pro(עלק אני מומחה)ל 144 fsb והמעלות עמדו על 45-46 ללא מאמץ. במאמץ אני לא יודע למה כי sisoft sandra לא מראה לי. והדבר הזה הראה לי warnning לא שאכפת לי שיגיד לי כמה שהוא רוצה תוכנה מפגרת בריטית מטומטמת. קיצר אני העלת את המהירות של ghz ל 1950 במקום 1800 אני …

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  13. קרה לי משהו מוזר מאוד... אתמול עדכנתי את הדרייברים שח הכרטיס מסך לגרסת בתא מהאתר של NVIDIA ועכשיו כשאני בודק מה הטמפ',אני רואה שהיא קפצה מ-50 ל-60????? מה זה צריך להיות???? ד.א אני אם הסיילנסר על הכרטיס...

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  14. Started by aviad28,

שלום חברי המלומדים! זהו המפרט שלי. CPU: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333MHz 6MB + OCZ OCZ Vendetta CPU Cooler MB: Pine - XFX nForce 780i 3-Way SLI MEMORY: Geil DDR2 4096MB 1066MHZ CL5 GPU: Pine - XFX nVIDIA GeForce GTX260 896MB HD: Samsung 640GB HD642JJ - SATA II 7200rpm 16MB CD: ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20 BOX: NZXT Tempest + NZXT PP600W PSU LCD: Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms KeyBoard: Logithech WAVE Mouse: Microsoft Laser Mouse 7000 למה אין זיהוי של 1066 MHZ לזכרון RAM אצלי במחשב, למרות שניסיתי עם עוד זוג זכרונות אחרים שיש לי ממחשב אחר? Huh יש רק 800 MHZ... דרך אגב המחשב נקנה ב- FOXPC... צריך לעשות OC ללוח אם כדי שהזכרונות שלי כן יעבדו על 1066MHZ, כי הם אכן במהירויו…

15. Started by Eldad5550,

שלום יש לי את המארז coolermaster cm693 (בלי החלון) אני משדרג את המחשב בשילוש (מעבד זיכרון ולוח אם) נוסף לזה גם קירור חדש למעבד( ואולי מאוורר מארז נוסף). בשל ההתאמה הנדרשת לתושבת 1151 חוץ מהמעבד שאותו מלכתחילה אני רציתי לשדרג , אני מחליף גם את לוח האם והזכרונות. את לוח האם לדגם - Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7 מעבד- i7-8700K השאלה שלי היא בנוגע לקירור מעבד של noctua. לא מתוכנן איזה שהוא oc של המעבד וגם אם כן אז לא רציני אני מתלבט בין 3 הדגמים האלה: Noctua NH-U9S Noctua NH-U12S Noctua NH-L12S ( דגם חדש שיצא.אך בשונה מהאחרים שציינתי הוא עם מאוורר שבא במאוזן ) יש גם את האספקט של המשקל. Noc…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. קניתי את החלקים של המחשב מעבד-E8400 לוח P45 של DFI זיכרונות 2X2GB 800MHZ כרטיס מסך 4870 אני רוצה לעשות OC קטן מה אמור להיות החום הנורמלי של כל אחד מהפרטים {כולל הזיכרונות והלוח אם יש דבר כזה {לא מבין בזה..}} ועד כמה אפשר לחרוג...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני לא יודע אם אני צריך למחשב שלי גוף קירור למעבד מה אתם אומרים אם כן זה רק ל- OC?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by liorbm,

שלום לכולם, רק רציתי לעדכן שהתקנתי היום שלושה מאווררי 80 מ"מ במארז שלי (פול טאוור של קומפיוקייס, 6A19 אם אני לא טועה ) על פי המלצת המיקום שקראתי במדריך פה באתר, וללא אוברקלוקינג התוצאה שלי ב- 3DMark06 עלתה ב-45 נקודות. נכון, לא מדובר פה בשבירת שיא, אבל עדיין, היה נחמד לראות את זה. מה שכן, המחשב נשמע כמו בולדוזר, אני צריך לשמן את אחד המאווררים דחוף, הוא מרעיש... מה שכן, ה- PCWizard2008 לא זיהה שינוי בטמפרטורות, מה שקצת מוזר לי. הוא עדיין מראה את התוצאות האלו: Hardware Monitoring : ITE IT8716F Voltage CPU : 1.17 V +3.3V Voltage : 3.20 V +5V Voltage : 4.96 V +12V Voltage : 12.20 V VTT : 1.84 V VBAT : 3.10 V Processor Fan : 1956 rpm Chassis Fan : 10 rpm Power/Aux Fan : 1939…

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by eliranl,

אפשר לעשות OC למעבד עם לוח של אינטל זה המחשב שלי: לוח אם INTEL D865PERL CHPSET 865PE זה הלוח אם: http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=IN80003&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=26&aff=zap# מעבד P4 2.66GHZ HT זכרונות DUAL 512MB??(256x2) kingston 800MHZ כרטיס מסך GEFORCE 4 MX440 128MB GAINWORD דיסק קשיח MAXTOR 80GB SATA עוד שאלה אני מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ל6800GT כמה זמן הוא יחזיק לי למשחקים ברזולוציות טובות ושיעבדו חלק? מישהו ראה שעשו OC למחשב כמו שלי?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום שוב, יש ברשותי את החלקים הבאים : i7 8700K Asus Maximus X Hero G.Skill Trident Z 3600 CL 17 16 2x8GB כאמור , אני בונה מחשב חדש וצריך המלצות לקירור נוזלי טוב, מארז וספק . קירור - אני מתכנן לעשות למעבד אוברקלוק של לפחות 5.0 , הבנתי שיש לו מזג חם לכן צריך קירור טוב. כמו שאתם יודעים חם בישראל , וגם החדר שלי די חממה בקיץ. מארז - אבק הוא בעיה רצינית אצלי, כמובן צריך שיהיה מאוורר טוב , שקט יחסית , אין בעיה עם גודל , יש מספיק מקום. ספק - ספק איכותי שיחזיק את המערכת , ראוי לציין שאני מתכנן להביא את אחד מכרטיסי המסך החדשים של אנווידיה. התקציב שלי לכל החלקים הוא בערך 1500 ש"ח - לדעתכם תקציב הוגן למ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Xardas,

יש לי את המארז Swing של Tt יש בו מאוורר 12CM וזהו נראה לי אני יקנה עוד מתישהו אז איך אני שולט על על כמה הוא יסתובב? אם אפשר בכלל

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  22. יש לי בעיה ...כשאני נכנס לביוס ומנסה לעלות את ההרצים של ה FSB אז גם ההרצים של הAGP וה PCI עולים...... עכשיו כשאני מאפשר לעלות את המתחים ידנית אז האפשרות של spread או איך שלא קוראים לזה ישר מתבטלת ......עכשיו אני לא יודע אם זה צריך להיות מבוטל או לא..... אבל בכל מיקרה ההרצים של ה PCI וה AGP עולים....... מישהו יכול לעזור לי לנעול אותם ....ומה אני צריך לעשות בשביל זה(ואולי אי אפשר בכלל) :s07:

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by ^Z^,

ואם לא, מה המחיר הסביר מחו"ל? מדובר כמובן על POT לCPU.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  24. האם אפשר לשים חיישן חום בתוך המיכל של הקרור מים?? לפי מה שידוע לי הנוזל לא מוליך חשמל.

• 8 תגובות
    • 504 צפיות
  25. Started by guyrulz,

אני מבקש מאנשים לקרוא את הכל לפני שמגיבים על מנת שלא יתבלבלו! שלום הבנתי שאנשים מתקשים להשיג קירור מים בזול וקשה לאנשים לממן את זה לכן החלטתי להקים אתר אשר ימכור חלקי מחשב חדשים לקירור נוזלי ואוויר האתר יועלה בין חודש לשלושה חודשים הקרובים כרגע xspc מבקשים הזמנה במענימום של 2000 $ אז כדי שאני אוכל להתחיל לממן את האתר אני יעלה באתר אפשרות לקנות לפני שאני מזמין מהם וקח אני אממן את ההזמנה באתר יהיה את הדגמים השונים והחלקים השונים שתוכלו להזמין כמובן שהאתר יהיה מאובטח על אחסון שרת מקצועי והתשלום יהיה רק דרך פייפל בהתחלה כדי להבטיח לאנשים שאני לא בא לרמות כאן אף אחד אני יעדכן יום יום דרך עמוד פייסבוק מה קורה עם ההזמנות כרגע ניתן להזמין רק חלקים של xspc אם זה יצליח בה…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים