אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באתר אחד מנורה יפה כזאת בכל מיני צבעים שנקראה קתודה קרה, רציתי לדעת אם יש כזה בארץ, האם זה מתקלקל או נשרף ? וכמה מתח זה לוקח ?? ??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא למטרת אוברקלוק, אלא סתם בשביל שלא יתחמם יותר מידי או יהיה רועש. התקציב כעיקרון הוא עד 300 ש"ח, אבל אשמח גם להמלצות זולות יותר ! תודה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
הי חברים, סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz האם זהו קירור האוויר הטוב ביותר שתוכלו לקנות לעצמכם?? אם אהבתם, אני אשמח ללייק. אל תשכחו להירשם לערוץ אם עדיין לא עשיתם את זה. כל הרשמה ולייק נותנים לי הרבה כוח להמשיך ולתת תוכן איכותי וייחודי בארץ! צפיה מהנה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לישאול כמה שאלות: 1) אם הטמפ' של כל המערכת בכללי pwm ו sys יותר גבוהות ממה שקניתי את המחשב... א. האם זה אומר שנידפק משהו מהיתעסקות יתרה באוברקלוקינג וכל מה שקשור לכך? ב. ניקיתי את האבק כבר ואני כל הזמן דואג לנקות אותו!!! האם העלייה נובעת ביגלל היתיישנות הרכיבים? (המחשב בן 11 חודשים) 2) איך אני יודע מה מסמלת טמפ' ה -PWM ? (אני מישתמש ב- EVEREST HOMEEDITION ) והלוח שלי הוא- ABIT AA8-3RD EYE
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום יש כרגע ברשותי את הכרטיס הזה http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=34 אני רוצה לקנות לו קירור יותר טוב ואני לא יודע איזה . חשבתי על הקירור הזה בשבילו... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1302 האם זה הקירור הכי טוב שיכול להיות לתקציב שכזה לכרטיס כמו שלי ? אם יש לכם עוד הצעות או את אותו קירור במחיר יותר זול אני אשמח. תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איך בודקים טמפרטורה של RADEON 9200של ג'יגביט? בתודה manor
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI HD4670 1GB DDR3 המאוורר שלו מרעיש , האם ניתן לנתק את המאוורר ?
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד אותו כדי לנקות את האבק שנאסף על הגוף קירור של הכרטיס תודה מראש ofeky1
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, ותודה על הקריאה. יש לי ATI Radeon 1950x pro ואני מחפש גוף קירור זול שיחליף את המאורר שעל הכרטיס מסך (הוא מרעיש בצורה שמחרפנת פילים). הייתי רוצה לקבל הצעות לגופי קירור שמתאימים לכרטיס הספציפי הזה, ואני מדבר על טווח מחירים של 100-125 ש"ח גג.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
עם אני עושה בלוק קירור מים מאלומיניום זה טוב?
-
- 13 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מחפש קירור ל8800GTS שלי , שיהיה פסיבי , שניתן יהיה להתקין עליו מאוורר 120MM אופציונלי ושלא יהיה יותר מידי יקר. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הגיע לXXX מאורר עם 4 לדים(כתום,אדום,ירוק וכחול) משהו פצצה... אז שאלתי את XXX אם אני יכול לקחת לבדוק אותו עם ה SLK-800 שלי והוא נתן לי אני חייב להגיד לכם שזה פצצה, זה הוריד לי את הטמפרטורה(בעבר השתמשתי בהיטסינק ומאורר הרגלים שמקבלים עם המעבד) ב 10 מעלות וזה אפילו בלי להשתמש ב Arctic Silver, אני משער שכאשר אני ישים AS זה יוריד בעוד כמה מעלות.... לפי מה שאני רואה XXXX שמו לזה מחיר מזה זול(55 שקל) וזה שווה את זה... זה שקט מאוד(אני לא שומע אותו) ומומלץ... וגם ה- Rheobus החדש שלהם נראה מאוד יפה, הוא יתאים לכל מארז.. אני הולך לקנות אותו ברגע שיהיה לי כסף תודה אין פרסום בפורום שנתן לי לבדוק את המאורר החדש הזה ראשון הנה כמה תמונות של המאורר: תמונה 1תמונה 2תמונה 3 …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה צרפתי כמה תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בואו נגיד ככה,יש לי GEFORCE ואני רוצה לשים לו HEATSINK חדש,עכשיו כשאני מוריד את הHEATSINK הישן יש שם חומר לבן שנמרח כמו בוץ(לא יורד מהמכנסיים ) ,לא יודע מה זה,אבל זה בטוח משהו טרמי להעברת החום. עכשיו,איך אני מוציא את זה כדי לשים HEATSINK חדש? דרך אגב,למי שמתעניין אני שם ZALMAN VGA Heatpipe Cooler ZM80-HP ,ההיטסינק הענק הזה,שלא צריך מאוורר, ככה שאני לא אצתרך לסבול עוד את המאוורר הרועש שלי
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הייתי אמור להזמין כבר מחשב אבל זה נדחה קצת .. בכל מקרה - התכנון היה על ה8800GT (512MB) של לידטק, השאלה היא - אם במילא אני מתכנן OC (לא רציני, משהו קטנטן כזה) - זה במילא מוריד את האחריות, לא ? אז עדיף לי לקחת כרטיס זול יותר עם אחריות קצרה יותר ולחסוך בכך כסף (PALIT למשל?) ?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 אם לא, איזה כדאי? לא מתכוון לבצע OC...
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הכל התחיל אתמול במשחק BATTLEFIELD חביב, אך נטול פריימים רבים. הג'יפורס 256 (GEFORCE 1) לא סחב ועם הקירור הנוכחי לאוברקלוקינג רציני איתו לא הגעתי. נמאס לי מהקרטועים עד שצעקתי לעצמי (ויסלחו לי הרגישים) "כ*ס אמו ג'יפורס מקסימום נקנה רדאון חדש" והחלטתי להוציא את הג'יפורס ולערוך בו קצת מעשים מגונים. הוצאתי מה"מערה החשמלית" (ראו תמונות) שלי כמה מצרכים והתחלתי בשיפצור, This time the Ewingum way. לא היה מקום בגלל הקבלים להיטסינק של הפנטיום 3 סלוט שלי או לאחד שמיועד לAMD או לאחרים (בתכנון לעתיד הקרוב: הלחמת הכבלים מרחוק דרך כבל), אז פירקתי את המאוורר המקורי וגיליתי שההיטסינק מודבק לליבה (bitches). לקחתי מאוורר 60mm של EVERFLOW (זה שבא עם הוולקנו 2 של THERMALTAKE, היו ימים) והפ…
-
- 35 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מבחינת פוטנציאל OC, מי יותר טוב ? והאם לאחר OC טוב יחסי לכל אחד (עם ציוד נורמלי) יש עדיפות בולטת לאחד מהם ?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הכול תקין חוץ מזה שהוא נורא נורא חלש.. זה עדיין עוזר לקירור המארז?
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, התייאשתי מחנות המחשבים ממנה הזמנתי. בהמלצת הפורום הזמנתי 4 מאווררים SILENT CAT לפני 4 חודשים. המאווררים הגיעו מהר אבל התברר שחיבור החשמל שלהם הוא 3 פין ולא 4. הזמנתי מתאמים מ-3 ל-4 פין ואני עדיין מחכה עקב מחסור עולמי שלטענתם יש. ביקשתי אולי מפצל של ZALMAN (הכולל מתאמים מ-3 ל-4 פין) אבל גם זה לטענתם חסר במלאי. לפני שבועיים אמרו לי בחנות אחרת שבכלל SILENT CAT לא יתאים למארז אלא רק למעבד. בינתיים המחשב נשרף מחום. מה אתם מציעים לקנות שיהיה שקט ויקרר טוב ? האם מישהו חיבר SILENT CAT למארז ? יש אם זה בעיה ? האם מישהו יודע איפה יש מחברים של ZALMAN או מתאמים ? תודה
-
- 11 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לפני שאני מחליף אותו החלטתי לנסות להמהיר את המעבד שלי, הקירור הוא AC Freezer 64, המעבד נימצא על 38-40 מעלות במנוחה לפי CoreTemp תמונה מ CPUZ של המעבד + הזיכרון: ה bios של הלוח אם: המתחים כרגע stock: לפי מה שהבנתי, אני אמור להוריד את המכפלה , לעלות את המתח למעבד , ולהגדיל את התדר. יש עוד משהו שאני אמור לדעת לפני שאני מתחיל? תודה
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איך הקירור ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL למעבד I5 2500?? אני אגב לא מתכוון לבצע OC למעבד, אם זה משנה משהו. תודה לכל מי שיגיב.
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון לא יורד מ45 היום בבוקר הוא הגיע ל!60 (AMD רגיל,לא ליבה כפולה) ככה הוא עכשיו: השחור זה 2 מאוררים 120MM תחתון מכניס עליון מוציא הירוק זה הלוח אם כחול ספק אדום אזור הCD והHD,כמעט מכסה את המאורר התחתון הוספתי עוד 80MM דק בדלת,בדיוק מול המעבד. היה שם עד עכשיו שרוול... אבל הוא לא מזיז,לשים אותו מוציא או מכניס אוויר? יש לכם עוד רעיונות לקירור המחשב? אולי להחליף מאוררים? אולי לשים איפה שהPCI איזה 120MM מוציא? משהו לא יקר..
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום!!! רציתי לדעת איך אני עושה אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך?(די בפירוט אם אפשר) ואם אפשר לעשות לעוד כרטיסים אוברקלוקינג?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני צריך את כל המושגים בשביל OC הסתכלתי באתר ולא הבנתי כלום אז אם תוכלו לרשום לי את המושגים ומה אומר כל מושג ואיך אני יכול לשנות אותו אני אשמח דוגמא: FBS- (מה זה אומר )- (ואיך אני משנה אותו)
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-