אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הרכיבו לי מחשב והייתי רוצה לדעת עד כמה הוא שקט(מ1-10) תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שלומכם? ^ האמת שדי הסתבכתי עם הסידור מהאווררים ל-CM690. אז ככה: קיבלתי איתו 3 מאוררים. (120MM) - מקדימה, מכניס. - על הדלת, נדמה לי מוציא. - מאחורה, מוציא. מה שמשאיר לי מקום לעוד 4 מאוררים. - רצפת המארז, מכניס? מוציא? - גג המארז 2 מאוררים, שניהם מכניסים? - על הדלת, לשים עוד את המאוררים כמו הראשון? אשמח לסדר בבלאגן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרגשה שהמחשב מתחמם יותר מידי מה אתם אומרים?? הנה תמונה: http://img357.imageshack.us/my.php?image=14518103iu2.jpg זה במאמץ ברגיל הוא מגיע ל -65- 70 סידרתי תכבלים וקשרתי אותם ביחד וניקתי את המחשב מאבק אבל בכל זאת הוא מתחמם מה כדאי לעשות??
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי Thermaltake V1 CL-P0401 לאחרונה המאוורר נהיה רופף ונוקש על הצדדים. יש דרך לחזק את המאוורר במקום שלו? פתחתי אבל לא ראיתי בורג או משהו בסגנון בלי קשר, לקירור יש 4 פלסטיקים שמצמידים ללוח אם אבל שניים מהם נשברו וכבר אי אפשר להצמיד לתושבת. יש דרך להשיג חדשים או להחליף לברגים או שאני צריך לקנות חדש? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב בימים אלה מפרט ל-HTPC שהולך להיות אצלי בסלון. כרגע אני משתעשע עם הרעיון של לעשות את המחשב fanless. קירור פסיבי לגמריי. אולי גם לא לגמרי? אולי חלקי? מה האפשרויות שלי לעשות את המחשב הזה כמה שיותר שקט? אני עוד לא יודע אם זה אפשרי אבל אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי... הנה המפרט: M.Board: GIGABYTE GA-H55M-S2H CPU: INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - נראה לי שצריך להחליף למשהו עם קירור... Mem: HDD: WD CAVIAR GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATTS PSU - ספק אחר? מארז אחר? Case+PSU: DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLAC תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום ראיתי שממליצים לכל קוני iqpc את הגרסא של palit לכרטיס הנ"ל..(4850) הכרטיס עולה 150 שח בגרסא הזאת פחות מכל גרסא אחרת באתר ולכן הייתי בטוח שאני הולך עליה, אבל פתאום ראיתי את ההודעה הזאת: "חבר'ה, לאלא שמציעים את הכרטיס של PALIT... לצערי PALIT כשלו בגדול בגרסא הרגילה שלהם לHD4850. הכרטיס מרעיש ברמות בלתי נסבלות ובנוסף גם חם במידה גדולה... מאוד לא מומלץ" שאלתי היא האם נכון הדבר ואם כן מה האפשרויות שלי? ללכת על גרסא אחרת ב200 שקל יותר? או שיש פתרון לגרסא הזאת? בקיצור, מה אתם ממליצים לי לעשות?(כמובן שאני לא מעוניין בכרטיס חם לא יציב ורועש אם הוא אכן כזה..)
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם מאוד בזמן האחרון.. 78 מעלות במאמץ , ו60 מעלות בלי מאמץ.. זה סביר?? אז רציתי לקנות קירור טוב למעבד לא רגיל משהו טוב מאוד , שלא יהיה לי בעיות בכלל של חום של המעבד או משהו.. חשבתי על הביג טייפון..... איך הוא? יש יותר טוב ממנו בתווח המחירים הזה או כאלה יותר משתלמים?? תגובות בבקשה כי אני צריך להתקשר להגיד לו איזה קירור עוד חצי שעה..
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש לAMD הגנה נגד היתחממות יתר? או שזה ל INTEL איך זה בא לידי ביטוי (מה ההגנה עושה?)
-
אחרי שאני עושה אוברקלוק למעבד אז הזיכרונות מתחממים???? ביגלל שאני מעלה את הבאס .???? ואם כן אז איך אני יכול לקרר אותם.....
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי אצלי כבר חודשיים הכל טוב ויפה בהתחלה הוא היה שקט וקטלני אבל לפני שבועיים שלושה המחשב התחיל להיות רועש הרבה מעל למצופה,והרבה יותר מקודם לכן כלומר הרעש הוא לא רעש מטורף של מחשב שקשה לו, אבל הרעש מאוד מציק. עכשיו ככה המחשב מטופלל מצוין לא מוזנח לדקה. אני מנקה אבק ושומר עליו טוב. הרכיבים הם רכיבים חדשים,ולא אמורים להרעיש(כך לפחות אני יודע) ניסיתי לברר את מקור הרעש ולא כל כך הצלחתי... מה גם שהמארז שלי מאוד אטום, ואמור להיות שקט, ע"י חסימת רעש שעלול להיגרם בפנים. אבל הרעש מתגבר על המארז. מה עושים? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על איזה תוכנה אתם ממליצים לצריבת ביוס של כ.מסך דרך וינדוס?? הכרטיס הוא של נוידיה FX5200
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רווצה לשים את הקירור מוגן 3 בתוך המארז החדש. יש לי אפשרויות ל 4 מארזים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1648 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4197&CatCode=637 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7394&CatCode=637 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4735&CatCode=624 922 932 סנייפר סקאות כולם טובים, אבל אני רוצה משהו טוב במחיר נמוך כמה שאפשר. הדרישות שלי זה שהקירור יכנס כמו שצריך מעל המעבד וגם אני יוכל לשים מאווררים על דלת המארז. במארזים קטנים אני לא יוכל לעשות זאת כי הקירור יתקע במעבד... בבקשה תגידו לי איזה מהמארזים אני יכול לקנות...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות Flaring ל HEATSINK של המעבד יש למישהו מדריך איך לעשות את זה? חיפשתי בגוגל ואין לי מושג.. למי שלא בטוח מה זה: http://en.wikipedia.org/wiki/Heat_sink#Fin_arrangements תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט החדש: מעבד Intel CORE i7 2600K Tray אוורור MUGEN II לוח אם ASRock Z68 PRO3 זיכרון 4x2GB או 2x4GB מסוג RipJaws 1600 דיסק קשיח בנפח 1TB WD SATA3 CAVIAR BLUE המחשב יעבור OC, השאלה האם עדיף להשקיע יותר בתזמון CL9-9-9-24 לעומת CL7-8-7-24 ? עריכה השימוש במחשב בעיקר לרינדור 3D המתבצעים בתוכנות כגון REVIT / SKETCH UP PRO / AUTOCAD לפי מה שראיתי רוב (או כמעט כול) העומס נופל על המעבד ומספיק כרטיס גרפי עם 256GB עם תמיכה ב OpenGL 1.5
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי...והנה זה קורה לי שוב למה הGPUZ שוב מציג לי תוכן שאינו מדוייק?! בקשר ל45 של הBAND, זה כשאני עכשיו על OC של הליבה מ625 ל700. כשאני לא אז זה על 32GB\S :-\
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עם e4600 באוברקלוק ל 12X 250mhz , עם מתח 1.3625v הרצתי 5 לופים, על בדיקה מלאה, וזה עבר לי רק 1 מתוך 5 מה אני אמור לעשות, להעלות מתח למעבד?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי x800xt pe ואני רוצה להחליף לו גוף קירור 1) האם החלפת גוף הקירור פוגעת באחריות ? 2) האם יש סיכון כלשהוא במידה ומדביקים גוף לליבה ולא משתמשים בחומר טרמי רגיל ? 3) איך ניתן להסיר את הדבק הזה בעתיד אם בכלל ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה כללית לגבי האצת הכרטיס האים ניתן להאיץ רק את הזיכרונות או את הליבה בניפרד או שצריך להאיץ אותם במקביל [ הכוונה האים ניתן להאיץ את הזיכרונות ב 30% ואת הליבה ב 20% ] אני חושב שriva tuner אינה מאפשרת לעשות זאת
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי 2 מאווררים חדשים , אחד 80 ואחד 120. קראתי את המדריך של קום בנוגע מיקום המאווררים , אבל לצערי אני לא יכול לשים אחד מהם בגג של המארז שיוציא אוויר. לכן השאלה שלי היא , איפה לשים את המאווררים? האם לשים את שניהם בדלת , שה120 למטה ומכניס אוויר וה80 למעלה ומוציא אוויר? או שבכלל לשים את ה120 באמצע שיהדוף אוויר על הכרטיס מסך החם שלי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה ! מה הענייינים.. אז ככה.. היום בבוקר בטעות נכנסתי לפורום של קירור, במקום של רשתות ואינטרנט מהיר התחלתי לקרוא כשלפתע חשבתי אולי אני יבדוק את טמפ' המעבד שלי !הורדתי MBM 5 ומסתבר שהייתי על 60 מעלות צלזיוס... בשלב זה כדאי שאציין את המערכת Amd K7 1200(לא אוברקלוק) Asus A7A266 GeForce 2Mx 256Mb Sdram Surround Sound אני יודע שלא הכל קשור אבל שטויות.. בקיצור החלטתי לעשות סדר במחשב... פתחתי אותו והתחלתי בניקוי אבק..ואו ! כמויות אדירות של אבק מצטברות בצלעות הקירור של המעבד..מומלץ לפתוח ולנקות אחרי כל הניקויים של כל האבד התחלתי לסדר טוב את הכבלים(בסוף ייצא גרוע אבל לא חשוב p: ) והתחלתי בסירקולציה חכמה של אויר שגם אותה עוד אפשר לשפר...בקיצור ! בסופו של דבר סיימתי הכל הפעלתי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלו פנטיום 630 פרסקוט 3 ג'יגה 90 נאנו מיטר קרירררררררררר 29 מעלות במנוחה ו 47 מעלות במאמץ מלא פריים X2 ! על קירור סטוק!! אני מאמין שהלוח תורם הרבה לטמפרטורה הנמוכה הזאת ASUS P5N32 SLI יש לו איזה משהו שניקרא 8 שלבים לא יודע בדיוק וה STACK COOL 2 כניראה שהיה משתלם להשקיע בלוח כזה!! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בטעות שברתי את הקליפסים של המאוורר לקירור.. ואני מחפש קירור פשוט עד 70 שקל ... משהו שיחזיק הרבה זמן ויקרר את המעבד טוב ...וכמובן שלא ירעיש אשמח לקבל הצעות לקירור זול וטוב.. אם צריך עוד פרטים תשאלו..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון הטמפ` של המעבד גבהה מידי (היום זה השיא - 50C במנוחה). כתוצה מכך הכ.מסך סובל והמים חמים יותר. אני חושד שהמשאבה לא מפקדת בצורה תקינה. אנימצרף סרטון עם קצב זריהת המים. תגידו לי את דעתכם...תקין או לא. המפרט: - 240SE ו 360XE - בלוק למעבד + כ.מך של EK -משאבת. D5 https://www.youtube.com/attribution_link?a=Q_UyixwvCPw&u=/watch%3Fv%3DtK994GggDU8%26feature%3Dem-upload_owner%23action%3Dshare Sent from my SM-N9005
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מדבר הברגה עם ברגים . ואני לא מדבר על מאוורר כמו "מאוורר ארובה שמוציא מהמארז חום - אלא מאוורר שנמצא מול מאוורר המעבד ומזרים לו אויר קר (לא מבחוץ) השאלה עם איזה חומר\אמצעי אני עושה דבר כזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי AMD 4x 640, אני כרגע על אוברקלוק ל-3.6. רץ על הנתונים הבאים: cpu voltage: 1.45 FSB: 240 m/p-15 HT link-2.4 nb freq-2.4 DRAM freq: 800 @ cl8 מפרט טכני: Gigabyte 770TA AMD 640 4gb g skill HK cl8 רציתי לדעת האם אתם חושבים שכדאי למשוך עוד למעלה. עקרונית אני אצטרך להוריד את המכפלה של הזכרונות, ולהעלות מתח לאיזור 1.5 בשביל לקבל 3800 לפי דעתי. אגב - אשמח לדעת מה הן המהירויות המומלצות באופן כללי ל-HTlink ול-nb frequency תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-