עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sasmimo,

האם הטמפרטורה הזאת נורמלית??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by adizarko,

ככה אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי על מנתלהגיע פחות או יותר לרמה של 850XTPE. אני קצת חדש בעניין אז הייתי רוצה כמה הסברים - אני בעיקרון משתמש בתוכנת ה ATI TOOL עכשיו שאני עושה את הOC איך אני שומר על ההגדרות שישארו כהגדרות DEFAULT? בנוסף קיבלתי עם הכרטיס תוכנת OC בשם TRIXX- כדאי להשתמש בה? תודה לכולם

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קודם כל הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black Compucase 6920 Black Super Midi Tower No PSU Enermax Liberty 400W Active PFC עשיתי OC ל3290 Mhz (תוצאה 18 שניות בPI), הבאס עכשיו על 470 , הזיכרונות על המחלקים הכי נמוכים (2.0) ככה שאין לי לאן לרדת במחלקים, כל המתחים נשארו בסטוק! המערכת יציבה הרצתי S&M הגעתי הכי הרבה במאמץ ל57 מעלות במנוחה 43-47.... מה עושים? איך שאני נותן לו 480 הביוס לא שומר את…

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by TBH,

היי אשמח להמלצה על קרור למעבד 3950X אני לא מתכוון לעשות OC/ עיקר העבודה היא גרפיקה ורינדור קצת גיימינג. המארז שכנראה יהיה https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103471 עדיפות לתקציב של עד 250 שח. תודה רבה

5. Started by ScreameR,

1. האם צריכים לקנות מים מיוחדים או שאפשר עם כל נוזל? 2. מהרדיאטור יש מקום לצינור שמכניס מים ומוציא מים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by K0sTa,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה : Sapphir (ATI)RADEON 9550 TV,DVI 256MB שמעתי שאפשר לעשות לו אוברקלוק עצבני ל 9600XT זה נכון? והוא ישרוד הרבה זמן ככה ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן אני זקוק לקירור בשביל תושבת 423 של פנטיום 4 , ריום כבר לא נמכרים דברים כאלו בחנויות אשמח לעזרה אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות/להשיג וכ'ו . תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום. קניתי מחשב חדש- E-8400 gigabite ep43 ds3 4g mushkin hd4870 ובחרתי לעשות OC למעבד. למרות שאין לי מושג בתחום חשבתי שאלמד תוך כדי שימוש.. אבל מה? את הOC עשתה החנות שקניתי ממנה את המחשב וכנראה שמשהו השתבש להם... תראו בעצמכם(קובץ מצורף)- 3DMARKv CPU- 5900 לא נראה שיש שיפור במהירות.. ב- SANDRA LITE קיבלתי אזהרה לגבי הVCORE.. מה לא בסדר?? תודה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 114508534,

??????????????????

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום חברים... קניתי היום מעבד E8500 נוסף בשביל להתעסק איתו קצת ב OC... לראות אם יש הבדלים בינו לבין ה E8500 הקודם שלי... עד עכשיו מה שגיליתי שהחדש משמעותית יותר חם מהקודם ! לפחות ב 8 מעלות תחת מאמץ... שזה חיסרון... ( שניהם E0 ) אבל יש יתרון 1 ברור לבנתיים... המעבד הקודם היה צריך 1.5V מינימום כדי להחזיק שעה וחצי OCCT בתדר של 4.55GHZ, המעבד החדש עושה את זה ב 1.35V !!! אבל הטמפרטורה רק במעט נמוכה יותר מהמעבד הקודם ב 1.52... חשבתי לעצמי שאוליי המגע בן הליבה לבן הכיסוי HEAT SPREADER ?! זה השם ? לא מספיק טוב... במידה ואני יסיר את הכיסוי... ( בידיע שמין הסתם זה יבטל את האחריות ) לדעתכם הטמפרטורה תהיה טובה יותר ? מישהו שעשה אוליי ? תודה מראש, ברק. ;D עריכה, בנתיים המעבד יציב כבר…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. corsair a50 עולה עכשיו 92ש"ח באיבורי. Scythe Katana 3 עולה 85 ש"ח. המארז יחסית קטן - ‏Elite 360 Black Micro, המאוררים האלה מתאימים למארז? תודה נ.ב המעבד הוא 2500k וחשוב לי במיוחד השקט וגם אוברקלוק.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yav92,

יש לי מעבד PD 930 אין אורברקלוק או משהו מאוורר מקורי של המעבד ועובד בטמ'פ של 60 מעלות במצב נח מה לעשות קניית המעבד ב אייבורי והתקנה עצמית מה לעשות??? תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, לאחרונה שמתי לב שהמעבד בOC שלילי של 14 ומשהו אחוז!(שימו לב לOC של המעבד): עכשיו, לפני שאני משנה את זה לחיובי, רציתי לשאול האם זה אפשרי. ספק כוח: 350W EZCOOL (בקרוב עובר ל350W FSP). לוח אם: MSI P965. טמפ' לוח אם: 35C במנוחה. טמפ' מעבד: 35C-40C במנוחה. מאווררים: 140 מ"מ ו80 מ"מ. ^^ הנותנים של הטמפ' לפי EVEREST.. האם אני יכול? ואם כן כמה? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני עומד לבצע הזמנה מחו"ל של חלקים למחשב וחשבתי להזמין את הקירור הפאסיבי של זלמן (ZM80A-HP) עכשיו השאלה עם הוא יעיל לאוברקלוק רצחני לכרטיס המסך, יש לי את הצ'יפטק אלומיניום עם חלון ומול לכרטיס המסך יש enermax 92 מ"מ על עוצמה מירבית, אז הקירור הפאסיבי יהיה טוב בשבילי?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מישהו ניסה לעשות קומבינה לאחר שנשרף לו משהו לאחר אוברקלוק וקיבל אחריות? כמו למשל אם נשרף מעבד מאוברקלוק להחזיר את כל ההגדרות בביוס לקדמותן ולהגיד שזה נשרף מברק או כל מיני דברים כאלה כמו להחזיר קירור מקורי של כרטיס מסך וכו'... תודה על התשובות.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by avivlevy,

יש לי מעבד Intel Pentium 4E, 2800 MHz והוא לא יודר מה62 מעלות גם אחרי שניקיתי אותו זה לא עזר מה אני יכל לעשות במקסימום השקעה 50 שקל (ואם אפשר בלי בלקנות כלום) האם זה קשור למישה תרמית כי היא מאוד יבשה מה לעשות דחוף

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. או שזה גופי קירור מזהב, או שאני באמת לא יודע... טוניק טאוור - 380 ש"ח : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138 אינפיניטי 420 ש"ח : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6137

18. Started by Bessmertniy,

איפה ניתן להשיג את ה sk 7 הזה....הרבה מדברים עליו ואומרים שהוא טוב אבל לא ראיתי אותו בשום חנות בארץ....

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by VinyX,

אני מריץ פריים 95, על האפשרות השניה In-Place Large FFTs והליבה הראשונה (#0) קורסת אחרי 10 שניות של מאמץ. באפשרות הראשונה קורסות 0 ו3 אחרי בערך 20 דקות. בסינבנץ' 11.5 זה לא קורה. ושאר הליבות עובדות כרגיל. i5-2500K @ 4.7 GHz 1.29(1.35) Vcore לא עובר את ה75 מעלות במאמץ, מקורר ע"י SpinQ VT. אין אפילו ביקורת אחת טובה עליו, אבל בינתיים הוא מתפקד לא רע בכלל! יכול להיות קשור למארז? CM 370 Plus ומותקנים בו בסה"כ 2 מאווררים, אחד מקדימה (מכניס) ואחד מאחורה (מוציא). רק ליבה 3 קופצת מדי פעם ל78 אבל יורדת מהר. היא גם הכי חמה תמיד, במנוחה ובמאמץ. כנראה אחת דפוקה . אז יש לי ממה לדאוג? או שזה לא כזה נורא?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. רציתי לשאול אם אפשר להמהירר את הכרטיס הנ"ל לגירסת הXT. לפי מה שקראתי בדף הנ"ל: http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=92&var2=0 אין אפשרות להמהיר את הכרטיס הספציפי הזה. יצויין שזו הכרטיס בגרסת ליבה R360. מישהו יודע אם אני יכול או לא יכול להמההיר את הכרטיס? ואם כן, אפשר בבקשה לקבל מדריך מפוררט ככל האפשר..? תודה! נדב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קניתי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=2026.. האם זה טוב ? או שהיה עדיף לי לקחת את ה Iceberg ..האם ההבדלים בין השתיים משמעותיים ? קניתי כי אני יודע שאומריםש ThermalTake מצוינים..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לבצע OC (לא אני הכוונה לטכנאי). המעבד שלי הוא Q6600 . אני רוצה להגיע עם OC ל3GHZ. איזה קירור אני אצרך לזה? יש לי זיכוי באייבורי של 220 ש''ח אז בבקשה תמליצו לי על קירור עד 300ש''ח(כולל הזיכוי). אם צריך עוד נתונים על המפרט שלי תגידו . תודה וסליחה על הבורות,אני ממש לא מבין ב OC וקירור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by BigDragoon,

שלום, רציתי לדעת אם המאוורר של המעבד אמור להפסיק להסתובב? (האם זה קשור לחום של המעבד) (אצלי הוא מתחיל להסתובב ומפסיק וככה חוזר על עצמו, כל כמה שניות בודדות) המחשב שלי חדש, מעבד ולוח אם: E6300, GIGABYE DS3 ??

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. האם קירור למעבד באמת משנה משהו כשמדובר בהרצת משחקים בהגדרות מקסימליות? ואם כן, איזה קירור מועיל יותר (להרצת משחקים כבדים)? קירור מעבד או קירור כרטיס מסך? למקרה שמדובר במקרים פרטניים אז הרכיבים שיש ברשותי הם: Intel Core i5 750 2660Mhz Sapphire ATI Radeon HD4870 X2 2GB Gigabyte GA-P55-US3L (אם יש צורך בפרטים נוספים רק תגידו...) תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by maphisto,

זוכרים המהרה ושיפוץ ל MSI G3TI200 אז סוף סוף כבלתי בחזרה את הכבל של המצלמה שלי ויש תמונות!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.