אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, עשיתי אוברקלוק לזיכרון מ3200 ל3600 ואחרי ששמרתי את זה המחשב נדלק אבל המסך לא עלה וגם המקלדת הייתה כבויה, כדי לכבות את המחשב הייתי צריך להוציא את הכבל מתח הגעתי שוב לביוס והחזרתי ל3200 והכל עבד טוב מישהו יודע למה זה קרה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. השאלה בכותרת, איך ניתן להסיר את גוף הקירור מבלי לגרום לנזק למעבד וללוח אם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן.. ככה... פתחתי קצת לנקות מאבק את התוכן של המארז .. והאוורור של המעבד (GLACIEL TECH) מפוצץ באבק שזה מחריד . האם אפשר וכדאי להוריד אותו כדי לנקות ? או שיש דרך אחרת ? שמעתי על ספריי אוויר או משהו ... תודה ! :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הלדים הצהובים (ומשעממים) של המיקלדת אינטרנט פשוטה של MICROSOFT (חדשה לא ישנה) עכשיו אני רציתי לדעת מה המקסימום של החוזקה של הלד אפשרי לשים על המיקלדת. אם אשר אז תמליצו לי על חנות (שיש להם אתר) ישראלית למרות שאני גר באוסטרליה. החנות שאני אקנה את הלדים היא http://www.jaycar.com.au והלד שראיתי(מתוך מיגוון ענק) הוא בכתובת http://www1.jaycar.com.au/productView.asp?ID=ZD0156&CATID=&keywords=LED&SPECIAL=&form=KEYWORD&ProdCodeOnly=&Keyword1=xxxxxxxxxx&Keyword2=xxxxxxxxxx&pageNumber=&priceMin=&priceMax=&SUBCATID= וזה המידע שאומר עליו Emmitted colour: red Lens colour: waterclear Wave length: 625 nm: 20 Pd W: 130n…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המכפלה שלו פתוחה? או שעדיף את הרגיל?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מריץ AMD XP 1900 עם HSF המקורי של AMD והגריז המקורי שקיבלתי עם המעבד .... איזה קריאות טמפ' אני אמור לקבל ? כרגע אני יושב על 64 -68 IDLE תלוי בטמפ' בחוץ ... ו 72-78 FULL LOAD. אני מריץ את המעבד על ASUS A7V333 ואני דיי בטוח שיש לו קריאות טמפ' יותר גבוהות מהרגיל .. למשהו יש מושג ? תודה מראש Dardasaba.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפרוייקט הבא שלי הוא להכניס את חלקי המחשב לתוך המגירות של השולחן... יש לי כבר תמונה דיי כללית בראש איך זה עומד להתבצע... אני רק רוצה לדעת אם אכסון הרכיבים בתוך מגירות העץ יעלה את הטמפ' בצורה משמשעותית אם אני ישים איזה 4-3 מאווררים של 80 מ"מ? רק לידע כללי: עכשיו הרכיבים מאוכסנים בתוך מארז FULL TOWER בלי שום מאוורר שמוציא/מכניס אוויר (חוץ מהספק כמובן) כאשר דלת המארז פתוחה והמחשב עובד בסדר גמור... אני משער שהטמפ בסביבות 50-55 (לפי בדיקות שעשיתי בעבר) אבל המספר עצמו ממש לא מעניין אותי כל עוד המחשב יציב... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לקירור הכי טוב למעבד i5 ללא OC עד 200 ש"ח (קונה מTMS). תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! האשכול השני שאני פותח פה (השני בנושא אחר לחלוטין), מקווה שלא עברתי על החוקים.. הבעיה היא כזו: היום הסתכלתי ופתחתי את המארז, וגיליתי שהמאורר האחורי לא עובד.. סובבתי אותו קצת עם האצבע ופתאום הוא התחיל לעבוד.. להסתובב בדיוק כמו בימים הראשונים אחרי שקיבלתי את המחשב. (אחרי מחקר קצר גיליתי שהוא פשוט לא מתחיל להסתובב כשאני מדליק את המחשב) הקטע הוא שלפני איזה שבוע (וגם עכשיו מדי פעם) SPEEDFAN הראה מין קפיצות מוזרות במהירות שלו, כאילו הסנסור שם דפוק.. (רוב הזמן זה היה על 1500-1700 ואז פתאום הייתה מין קפיצה כזאת ל 337500 או ל0 ואז זה חזר למספר הגיוני..) זה לא הפריע לי כי המאורר עבד בסדר. התוכנה של הלוח אם של GIGABYTE מראה שהוא כל הזמן על 0.. מה נדפק שם? יש מצב לסדר את …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב וכרגע אני משתמש ברכיבים הבאים Abit AN7 Guru 2x256 Twinmos DDR 3200 C2 + Cooling Choppers Tr SP97 + Arctic Silver 3 + Ventec Tornado 92MM Fan 480Watt PS. למישהו יש השערה או לינקים שבהם אני יכול לראות בממוצע לכמה אפשר להגיע עם הרכיבים האלה? או אפילו מדריך לאוברקלוקינג מוצלח עם הלוח!? השמח לקבל מידע.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני מנסה לגייס את כל המידע האפשרי על המהרה ואפשרויות קירור מה שבדרך כלל הולך ביחד ועד עכשיו מה שלא הצלחתי להבין זה מזה הגריז הטרמי הזה, איפה מורחים אותו ולמה ? ואיך הוא מקרר בדיוק ? אני מדבר על משחות מסוג Arctic Silver 3. בבקשה ממכם שפכו פה את כל המידע האפשרי... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם מאוד בזמן האחרון.. 78 מעלות במאמץ , ו60 מעלות בלי מאמץ.. זה סביר?? אז רציתי לקנות קירור טוב למעבד לא רגיל משהו טוב מאוד , שלא יהיה לי בעיות בכלל של חום של המעבד או משהו.. חשבתי על הביג טייפון..... איך הוא? יש יותר טוב ממנו בתווח המחירים הזה או כאלה יותר משתלמים?? תגובות בבקשה כי אני צריך להתקשר להגיד לו איזה קירור עוד חצי שעה..
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוקט 775 יש לי את המקורי של אינטל- הוא מרעיש מאוד. הוא עובד ב 4K RPM ברגיל בלי מאמץ מיוחד. יש לי מאורר נוסף של אינטל רק בפרופיל נמוך- הוא לא שווה כלום. אבקש המלצה למאורר והיטסינק שיתאימו מKSP או איבורי. האם ניתן לעשות למשב הזה אוברקלוקינג כדי להמהיר אותו קצת? או להחליף רכיבים בזול? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי...והנה זה קורה לי שוב למה הGPUZ שוב מציג לי תוכן שאינו מדוייק?! בקשר ל45 של הBAND, זה כשאני עכשיו על OC של הליבה מ625 ל700. כשאני לא אז זה על 32GB\S :-\
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני קונה מחשב חדש ואני דיי סגור על זה שאני קונה את המעבד AMD athlon xp 2100+ באתר שלהם כתוב שחיבים אמצעי קירור אז אני רוצה לדעת שמות של חברות טובות שמיצרות אמצעי קירור למעבדים ובכלל בנוסף לזה הבנתי שהכרטיס מסך החדש geforce4 ti 4600 לא מיוצר ע"י nvidia אז רציתי לדעת איזה חברה משתמשת בשבב ליצור כרטיס מסך הכי טוב. ודבר אחרון אבל הכי חשוב: איזה לוח אם ואיזה זיכרון לקנות שמתאים למעבד שלי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בתוצאות... אז כך: החלפתי את המאוורר מהסטנדרטי של אינטל ל ZALMAN CNPS7000A-Cu הטמפרטורות ירדו בצורה משמעותית, בעיקר בעומס מלא. idle (default Intel cooler): 29C idle (Zalman cooler): 26C full load (default Intel cooler): 48C full load (Zalman cooler): 34C הבדל של 3 מעלות במצב מנוחה והבדל של 14 (!) מעלות במצב עומס מלא...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שה-OC הזה אפשרי בלי הרבה בעיות, אם כן, איזה קירור יהיה מתאים ובאיזו שיטה לעשות את ה-OC בתודה מראש לעוזרים 8D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהוא יודע כמה זה עולה ואם יש את זה בארץ? או בכלל מוצרים של Thermaltake
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים :-) אני רוצה לשנות את הצבע של הנורה בפלופי שלי.. יש לי מלחם ואת הלד עצמו, מישהו יכול בערך להדריך אותי איך להלחים או להביא לי לינק למדריך ? תודה רבה לעוזרים, פשוט מעולם לא נגעתי במלחם זה נראה לי מפחיד :-) -הילה-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המאוורר הנ"ל בגודל 120mm. לפי מה שאמרו לי פה ולפי מה שכתוב באתר של TT המאוורר אמור להיות כזה שממש לא שומעים אותו, אבל אחרי שהתקנתי אותו הוא עושה מן רעש כזה של בזז, לא חזק, שדיי שומעים והוא דיי מציק... השאלה שלי היא, האם זה נכון וככה המאוורר הזה אמור להישמע או שקיבלתי פשוט מאוורר פגום ויש טעם ללכת להחליף? :s05:
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קירור למעבד באמת משנה משהו כשמדובר בהרצת משחקים בהגדרות מקסימליות? ואם כן, איזה קירור מועיל יותר (להרצת משחקים כבדים)? קירור מעבד או קירור כרטיס מסך? למקרה שמדובר במקרים פרטניים אז הרכיבים שיש ברשותי הם: Intel Core i5 750 2660Mhz Sapphire ATI Radeon HD4870 X2 2GB Gigabyte GA-P55-US3L (אם יש צורך בפרטים נוספים רק תגידו...) תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אותו ורציתי לדעת כמה דברים חשובים עליו. 1) רציתי לדעת אם הטוניק לא שוקל יותר מידי וכתוצאה מכך לגרום לסדק בלוח אם או אפילו לשבירתו. 2) באתר של INTEL רשום שלא מומלץ לשים יותר משקל מ-480 גרם על socket 775 אבל הטוניק שוקל כ-900 גרם, האם יש פתרון כדי לתמוך בלוח אם? 3) כמה CFM ו-DBA יש למאורר של הטוניק והאם כדי להחליף אותו באחד יותר חזק ממנו, והאם ניתן להחליף את המאורר בכלל? 4) האם ניתן לאלתר משהו ולעשות מודינג לטוניק לדוגמא הוספת מאוררים או משהו בסגנון שאתם מכירים? תודה מראש ותגובות בבקשה אני חייב יעוץ.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד ולוח אם כמו שמפורט בתחתית ההודעה ואני רוצה לעשות לו OC. הוא כרגע עובד על 45-51 מעלות. כיוון שהמכפלת נעולה העליתי את מהירות הבאס מ 133 לאט לאט - אחד אחד עד ש... בום!!! סתם... מה שקרה זה, כשהגעתי לבאס 136 (מהירות מעבד 1156) המחשב פשוט לא עלה! אולי זה בגלל שיש רכיבים אחרים ש"לא עומדים בקצב" או שאין מספיק מתח או שאני לא יודע! אם אני באמת צריך להעלות את המתח - מה המתח ההתחלתי שהמעבד עובד עליו? נראה לי ש 1.75V אז לכמה להעלות את זה. ואם אני אפתח את המכפלת וישנה אותה מ- 8.5 ל- 9 או 10 כמה המעבד יתחמם וכמה וולט צריך להוסיף לו? והאם תהיה את אותה בעיה שרכיבים אחרים לא מצליחים לעמוד בקצב או שבגלל שאני מאיץ את המעבד בלבד ולא את הלוח זה לא יקרה... בכל מקרה, תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוצאתי את הפלופלור של המאורר בשביל לצבוע (צבעתי בכתום זוהר באולטרה)... http://rotter.net/User_files/nor/3d96d1095d2f1aae.jpg הוצאתי את הפלופלור .. בשביל להוציא את המאוורר הייתי צריך להוציא מין אום כזה קטן (לא הברגה ... משהו אחר) ושהוצאתי הוא התעקם ונשבר ולא חשבתי שיש לו חשיבות ... אבל עכשיו שאני מכניס את הפלופלורר ומתחיל לסובב הוא יוצא לבד :-\ יש איזה פיתרון לסדר את זה ? כי אין לי את האום הזה יותר ... מה לעשות ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות אוברקלוק(לפחות 10% שיפור במהירות) נ.ב הטפריט של המחשב למעטה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-