אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי, ב windows 7 כתוב לי שהמעבד שלי הוא Intel.. 6600 (E6600) @ 2.40GHz 2.54Ghz האם זה אומר שהמעבד באוברקלוק? (המפרט המלא נמצא בפרופיל שלי) כמו כן, אשמח לדעת בהנתן המפרט שלי, וכרטיס מסך HD4870 sonic 1gb של palit, האם יש לי סיכוי לעשות עוד קצת אוברקלוק למעבד? (נגיד לאיזור ה 2.8) הספק הוא Antec SU-430 תודה רבה ושבת שלום
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי ב eBay את scythe kabuto לסוקט 1156. מה דעתכם עליו בהשוואה לשאר הקירורים ל 1156?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, זמן רב יש לי מעבד 2600K והחלטתי קצת להשתעשע איתו ולעשות OC, התוכנית הייתה 4.5 ג'יגה הרץ. לוח האם הוא של אינטל DP67BG נכנסתי לביוס, כיביתי TURBO BUST, אני בא לשנות את המכפלה שהייתה כמובן על 34 אבל נראה כי זאת המכפלה הכי גבוהה !!! ביוס הכי עדכני דרך אגב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש מערכת מבוססת I5 עם OC לצורך הפעלת תוכנות כבדות, לא למשחקים. הבעיה היא שאני גר באזור חם ,ללא מזגן והמאוורר שיש לא ממש עוזר. אני מתלבט איזה לוח יספיק לי לOC טוב ויציב 24/7 כולל להשאירו פועל בלילה. הלוחות הנ"ל: http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1121 קונה משם... GIGABYTE GA-P55M-UD2 GIGABYTE GA-P55-US3L GIGABYTE GA-P55-UD3 GIGABYTE GA-P55M-UD4 הראשון והאחרון בעלי כ.מ מובנה ,ישפיע על פליטת חום ,ביצועים וכו'? יגזול זכרון מהמערכת? מה שאני רוצה לדעת זה איך כל המערכות ויסות המתח ,היט סינק ,קבלים וכו' שלהם ישפיעו ועד כמה כי נראה שיש שוני רב ביניהם ,במיוחד האחרון שנראה הכי טוב ל OC אבל יקר (התקציב שלי מוגבל...) פליטת החום והיציבות חשובים. …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי פנטיום 4 3000MHZ ואני רוצה לנסות לעשות לו OC. קראתי כמה מדריכים והתחלתי במלכה. ביטלתי את שתי האפשרויות C1E ו EIST שמרתי ועשיתי ריסטארט. אחר הגעתי לשלב המעשי של לעלות את התדרים, הגעתי ללשונית Frequency/Voltage Control שם אמורים להעלות את התדרים אבל יש לי שם רק אפשרות אחת :Memory Frequency For - בה אני יכול בחור בין AUTO, 2.0, 1.66 ו 1.33. איך אני אמור לעלות מתחים ותדרים אם הביוס בכלל לא מציג לי את האפשרות? הלוח אם הוא : GIGABYTE GA-8I865GME-775-RH המעבד : INTEL PENTIUM 4 630, 3000 MHZ (15 X 200 אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, תודה. דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המתח לא ממש הבנתי בביוס אז או לא כותב לי כמה מתח לתת אלה כמה להוסיף + 0.01 וכו אחרי שהוספתי 0.4 אז בביוס כתוב שהמתח 1.35 נגיד ושאני פותח CPUZ אז כתוב במתח כמו בתמונה אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני על OC צנוע (לדעתי) של 3.9, החום במאמץ עומד על 56 עד 58. אני רוצה לשפר את המצב לקראת OC גבוה יותר, אני רוצה להוסיף מאורר. זוג שאלות: 1: אין לי מקום לעוד חיבור PWM, זה אומר שאם אני יקנה מאורר עם חיבור PWM הוא יוכל להתחבר לחיבור שלוש פנים? במידה ואני ירכוש מאורר עם שלושה פינים אז מהירות המאורר לא תיהיה אוטומטית? איך זה בדיוק יעבוד? 2: האם לקנות מאורר זהה למאורר שנמצא על יחידת הקירור או חלש יותר/חזק יותר? מצאת את - Scythe Slip Stream 120mm Case Fan 1600RPM שנמכר כאן בארץ. לפי הנתונים הטכנים הוא זהה, האם אני צודק? סה"כ אני מקווה שזה באמת יתרום במשהו למעלות במיוחד בOC. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
FARCRY על 1600 הגדרות MEDIUM לא זז לי משהו ... כרגע הכרטיס אצלי על 700 ליבה זכרון 1000 כמה שאלות : הגברת הזכרון (לא הליבה CORE) בכלל עושה משהו ? עם VMODE לכמה אפשר להגיע מ700 ? והאם זה שווה את ההתעסקות \ יורגש הבדל בפועל בעין במשחק ? כרגע במשחק המעלות על 80 - לכמה יעלו באיזור ה 800 לאחר הVMODE ? שאלה נוספת אני עם 8.11 - איך אני קובע שבמאמץ הכרטיס יפעל על 60 ולא 20 אחוז כמו שאני שם לב שהקאטאליסט עושה ? (במשחק למשל) ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסתובבתי קצת באתר של טרמלטייק וגיליתי את המוצר המעניין והמוזר הבא: http://www.thermaltake.com/accessories/a2324O3/a2324.htm הבנתי שהוא מנקה את האוויר-אבל בשביל מה זה טוב? כתוב גם שזה עוזר בקירור המחשב... מישהו התנסה בזה? זה שווה את ה180 שח? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה יותר טוב מבחינת קירור ושקט 7900GS
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מאורר חדש אבל עד שהוא יגיע אני רוצה להוריד קצת מהירות בשביל שלא להעמיס עם המעבד... כי הוא עובד על 75 מעלות צלסיוס מה אני צריך לעשות בשביל זה? להוריד מכפלה או להעלות? הכי גבוה אצלי זה 12.5 הכי נמוך 5 בחייאת תענו לי...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות נורות LED באיזור המרכז??? מישהו יודע? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חשבתי על הרעיון לעשות מערכת (בטח לא כל כך איכותית אבל....) עם לוח אם ישן ,סידי רום ,וכרטיס קול. שאלתי היא - האם זה אפשרי ? בהתחשב לעובדה שזה יהייה בלי הרדיסק בכלל . מה שאומר שזה בלי ווינדוז וכו'. בתודה, MegaHertz
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 1.7 וב-SpeedFan מופיע שהמאוור עושה 4500 RPM האם זה מצב תקין?!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי שנקנה מלפני כשנה וחצי מחפש עזרה, אבל נואשת. אני אספר לכם, יש לי ספק ג'נרי, נראה לי 200 או מקסימום 300W, שזה ממש אבל ממש לא טוב. אין לי מאווררים חוץ מאחד שעל הכרטיס מסך (כמה שאני שונא את הטכנאי, הוא הביא לי מחשב שעד היום אני מצטער על הכסף). הרכיבים הם E6300 1.86GHz 1GB RAM 7600GS with 512MB לוח אם כמובן של אינטל, וזהו, אם תרצו עוד פרטים אני אוסיף. הייתי רוצה לעשות אוברקלוק, איני יודע איך ואני מחפש את עזרתכם, המחשב שלי צולע ולא מריץ משחקים בכלל כמו שצריך! BF2 על מדיום מקרטע, האף לייף 2 קורס לי בטעינה, MOH:A מכבה לי את המחשב בעת ההתקנה וכו'. איך להתחיל, מה להוסיף, והאם לקנות רכיבים חדשים (הקציבו לי 600 עד 700 שקל!). תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הוא geforce 4 Ti4200 128mb זכרונות עובדים על 444 MHZ והליבה על 250 MHZ.. המטרה שלי היא להרגיש בשינוי בביצועים במשחקים... ... לאחר פרק זמן ... הורדתי COOLBITS...עכשיו מה עושים? פשוט מעלים את המהירות עד שהמחשב נשרף? עריכה: העלתי את הליבה והזכרונות למהירויות הבאות: 300\500 (אחרי פעם שהעלתי ב25 לכל אחת..) איך אני יכול להיות בטוח שזה באמת משפיע במשהו? אני לא מרגיש יותר מדי שינוי חוץ מקצת יותר קרטועים בFARCRY
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה בתיכנון שלי לחבר לטאוור 112 שלי שני מאוורר טורנדו וככה זה נראה: http://photos.walla.co.il/liozsosko אין לי מושג לגבי המשקל של הטאוור כי משום מה אין נתונים של המשקל שלו... אבל כל טורנדו187... ביחד 374 מה עושים?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה רושם לי CPU 1 - 60 CPU 2 - 82 מה זה אומר ? זה טוב זה רע?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ציטוט מהמדריך לאוברקלוקינג, לי דווקא יש כמה שאלות על התהליך הזה בדיוק. אחרי שבדרייברים הקודמים הייתה קצת בעיה עם שינוי תדר השעון עכשיו בדרייברים החדשים זה נראה אפשרי, אז החלטתי לעשות OC ל GF2MX400 של הרקולס שיש לי. הליבה והזכרון הם על 200, יש לי כמה שאלות. 1) האם להעלות אותם ביחד, או קודם להגיע ל"גבול" עם אחד מהם - ואם כן אז עם מי להתחיל? 2) קפיצות של כמה? 2-3? 3) כל שינוי קטן להריץ 3DMARK לבדיקת יציבות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה קצת מטומטמת,אבל מה זה רדיאטור? זה לא מין תנור כזה לחדר? מה הוא עושה? וגם רשום בעמוד הרביעי בזוג התמונות האחרון שרואים שהוא משתמש בנוזל קירור לרדיאטור,איפה רואים את זה? אני לא רואה כלום
-
http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp102.htm כנראה שהשיוף שלו יהיה כבר יותר טוב וגם הקליפס יותר חזק. Heat Sink Specification Dimension Tube -100 mm, 36+ Fins Dia. - 66mm Material Superconductor Tube + Copper Fins Features 1. High thermal conductivity 2. Full copper cooler w/superconductor tube for max performance 3. Supper attractive "Round" shape cooler 4. DP-102 offers "Dual Fan" solution - user can mount 1 or 2 fans on the cooler (Fan/s not included in the package) 5. Two sets of 70mm to 80mm fan adapters are included in the package 6. The cooler can be rotated 360 degrees and fans can be mounted in any position 7. DP-102 can be an "Universa…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הבא: ואני רוצה לעדכן לו את הביוס כדי שאני אוכל לעשות אובר קלוק. איך אני יכול לעדכן אותו? או אם יש כבר אפשרות לOC אז איך אני עושה?(חיפשתי בביוס ולא מצאתי). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתתף בקניה הקבוצתית של המארז R4..אני צריך לקבל אותו ביום חמישי הבא. אני רוצה להביא איתו מאוורים חדשים ..ואני לא כל כך מבין בזה.. אני רוצה מאוורים כמה שיותר שקטים, עם ביצועים טובים. מישהו יודע אולי כמה מאוורים אפשר להכניס למארז הזה?והאם צריך לשים מאורר בכל מקום שמיועד לו או שעדיף להשאיר מקומות ריקים ולא לשים מאוורר כי אין טעם סתם לשים..תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ללמוד + לעשות OC למעבד עכשיו שאלתי מישהו והוא אמר לי שזה לוקח שעות ואפילו ימים .. יש אולי איזה מדריך ? עם תמונות ? איך אני יודע מתי לעצור ? בקיצור אני בחיים לא עשיתי וגם לא מבין יש אולי איזה משהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-