עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכם, אני מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב שלי ויש לי התלבטות לא קטנה על הראש: האם עדיף לי לקחת Thermalright XP120+Vantec Thermoflow 120MM או מערכת קירור מים מותאמת אישית במחיר של כ-2,000 ש"ח? תוכלו להגיד לי אם יהיה הבדל משמעותי ביכולות האוברקלוק בין שני סוגי הקירור הנ"ל? (ביחס למערכת קירור מים הטובה ביותר שניתן להרכיב בתקציב הזה). תודה רבה לעוזרים, עמית

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by amadey,

בזמן האחרון הטמפ` של המעבד גבהה מידי (היום זה השיא - 50C במנוחה). כתוצה מכך הכ.מסך סובל והמים חמים יותר. אני חושד שהמשאבה לא מפקדת בצורה תקינה. אנימצרף סרטון עם קצב זריהת המים. תגידו לי את דעתכם...תקין או לא. המפרט: - 240SE ו 360XE - בלוק למעבד + כ.מך של EK -משאבת. D5 https://www.youtube.com/attribution_link?a=Q_UyixwvCPw&u=/watch%3Fv%3DtK994GggDU8%26feature%3Dem-upload_owner%23action%3Dshare Sent from my SM-N9005

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Nasok,

רוצה קירור אוויר עד 400 ש"ח לקונרו רציתי ללכת על BT אבל אמרו שיש יותר טובים בקיצור הקירור הכי טוב שאפשר להשיג לקונרו עד 400 ש"ח והאם שווה לחכות לBT החדש? ואם כן מתי הוא אמור לצאת בארץ.? עריכה: לקרוא את זה! Scythe NINJA או BIG TYPHOON של TT? מיועד לקונרו [move]אם ללכת על הNINJA אז האם הוא שקט כמו BT?[/move]

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם אפשר להחליף רק את המאורר או שצריך להחליף את כל הספק?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by gavri,

אני מעוניין לבצע אוברקלוק ומחפש המלצה למאוורר למעבד תקציב 1000 ש"ח כמו כן אשמח אם המאוורר יתמוך גם בתושבת 2011 (בגלל שידרוג המחשב בזמן הקרוב) אם ישנם הצעות על קירור מים טוב במחיר הזה אשמח לשמוע

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by L1ron,

מבין לוחות האם של צ'יפסט P55 , יש כל מיני דגמים , USB3 UD3R UD3 UD4 UD5 ועוד המון סוגים שראיתי , אני מתכננן לקנות מחשב שישמש אותי לOC מכובד אבל מוגבל בתקציב..אני רוצה לדעת באיזה מלוחות האם יהיה אפשר להרגיש את ההבדל בOC(אני מדבר על הגבלה של הלוח אם) , ואיפה יהיה שווה להשים כל גרוש לטובת יעילות בOC? האם בין הדגמים מדובר רק בהבדלים פונקצויונלים כמו אפשרויות קירור מים , חיבורים וכל מיני דברי נוחות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי x800xt pe ואני רוצה להחליף לו גוף קירור 1) האם החלפת גוף הקירור פוגעת באחריות ? 2) האם יש סיכון כלשהוא במידה ומדביקים גוף לליבה ולא משתמשים בחומר טרמי רגיל ? 3) איך ניתן להסיר את הדבק הזה בעתיד אם בכלל ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני רוצה להתקין קירור i110 קורסייר במארז קוסמוס S המתקין אומר שהרווח מתאים רק לקרור 120 ולא 140 האם יש מתאם למארז שניתן להתקין i110 קורסייר https://www.google.co.il/search?q=Cooler+Master+COSMOS+S&es_sm=93&tbm=isch&imgil=_7AzdPFKySL1rM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn3.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcRs_R6MmlR-v5pVYOlv5fgKAJXwNp25CrJNTzBVK-7rTPvfhNHj%253B590%253B442%253BvMyU2ZOwoeUbQM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.overclock.net%25252Ft%25252F313254%25252Fthe-coolermaster-cosmos-club&source=iu&usg=__tNKMTnIkRVVaQc_jcTczv4XVgtQ%3D&sa=X&ei=oRKjU5mMKoWd0AW7yICQDA&ved=0CCEQ9QEwAA&biw=1280&bih=635#facrc=_&…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dugi,

כרגע התחדשתי ביחידת קירור למעבד Zalman CNPS9700 LED Retail על לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR מעבד Q8400. התקנתי ללא ווסת מהירות והגדרתי בביוס מהירות אוטומטית. משום מה הטמפרטורות נראות בסדר גמור אך מהירות המאורר לא יורדת מ 2700RPM. תוצאות מ EVEREST cpu 30*C cpu1/core1 40*C cpu2/core2 40*C cpu3/core3 40*C cpu4/core4 40*C לפני כן היתה לי יחידת קירור של ארטיקול והשליטה על המאורר היתה טובה. יש למישהו רעיון למה זה קורה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני רוצה להתקין מנורת פלורסנט לתוך המחשב לאיפה לחבר? איזה מנורה לקנות? איזה בית נורה לקנות? האם אני יכול לקנות בית נורה לשנות את חיבור הכוח שלה לחבר למחשב? בתודה מראש דן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mana1111,

אהלן חברים, ברצוני לבצע OC למעבד E6750. לוח האם מדגם GA-G41M-ES2L, יש לציין כי זו פעם ראשונה שאני מבצע OC. קראתי את המדריך והבנתי בגדול את מהלך הפעולות שיש לבצע. עדכנתי בהתאם את הביוס אך הצלחתי להעלות FSB רק עד 336, ניסיתי להתעסק עם המתחים השונים ללא הצלחה. העליתי בהדרגה את מתח המעבד אך בכל מצב קרס הביוס ועלה הביוס החלופי. חשוב לציין שהערכים בביוס הזה שונים ולא מוכרים לי כפי שמתוארים מהמדריכים. צילומים של הביוס: בעיקר קשה לי להבין אילו מתחים של CPU עלי להרים ובאיזה סדר וקצב. מה ההבדל בין ה terminarion ל referecne? המטרה שלי היא להגיע לכל היותר ל 3.4, אבל אני בספק אם אגיע ל 3 בקצב הזה.. בבקשה תעזרו לי תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by spatz,

מישהו יודע איך ואם אפשר לעשות Overclocking לכרטיס מסך Radeon 8500?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yoav9,

דבר ראשון, מי שלא קרה את קורות המודינג האחרון שלי (החלפת המארז) אז שילח בבקשה ללינק המצורףהעברת מארז-למה לא לעשות את זה בבית: בקיצור שמנו את הhardcano 2 וחיברתי אותו מתחמת לhsf ליד הליבה של המעבד (לא על) ומאחורי הליבה של הכרטיס גרפי (hercules ti-500) עכשיו בחדר שלי יחסית חם, אני לא יכחיש, אבל ככה, על המעבד כתוב שהחום שלו הוא בסביבות ה38-40 מעלות לעומת הכרטיס הגרפי שעומד על 51 מעלות בערך! וזה ביחד עם crystal orb וas3... ובלי oc, עכשיו אני מודה שחדר חם, אבל המארז שלי מנפוצץ במאווררים (92 מ"מ שקוף בצד, אנטק סיקלון בלוואר ו6 מאווררים אחרים) אז זה נראה לי הרבה, כמובן שגם עם oc אני לא מצליח במיוחד... עכשיו לשאלה, זה נורמלי? החדר שלי חם מדי? הhardcano טועה... שמתי את הבודק טמפ' …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני לא רוצה להתחיל להסתבך וכל השטויות האלה אז תציעו הצעות שלא דורשות הרבה עבודה כמו חירור המארז :AR15:

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by aviad222,

שלום, אני מתלבט לגבי קירור המעבד למפרט הבא: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA REV A02 ₪1217 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪989 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3L ₪520 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪490 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1212 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪422 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪413 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 - זמין במלאי ₪136 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי ₪309 הר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. המפרט בחתימה.... אני מתכנן OC אבל בגלל שיש לי מערכת יקרה (וגם אני מאוד פחדן) וזו הפעם הראשונה שלי בOC אני רוצה לעשות הכל ביסודיות ושיהיה לי את המידע הרב בקשר לOC .... טוב השאלה שלי היא בזכרונות אני שמתי לב למקרים שOC של אנשים "נתקע" בגלל התיזמונים של הזכרונות שלהם... ואז אומרים להם לשחרר תזמונים כדי לאפשר המשך לOC.... (אומרים להם במקום 2.5 לשים 3 CAS ואז יהיה אפשרות להמשיך בOC) אבל הזכרונות שלי הגיעו בCAS 3 זה אומר שאם אני אתקע בOC שלי בגלל זכרונות אני לא אוכל לשחרר תיזמונים (כי אין לי לאיפה הרי 3 זה הכי הרבה) ואז הOC שלי יתקע? :s05: משהו מוכן לתת לי קצת הסבר על זה (בליל לשלוח אותי לסטיקים)?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by chook_rl,

היי, ב windows 7 כתוב לי שהמעבד שלי הוא Intel.. 6600 (E6600) @ 2.40GHz 2.54Ghz האם זה אומר שהמעבד באוברקלוק? (המפרט המלא נמצא בפרופיל שלי) כמו כן, אשמח לדעת בהנתן המפרט שלי, וכרטיס מסך HD4870 sonic 1gb של palit, האם יש לי סיכוי לעשות עוד קצת אוברקלוק למעבד? (נגיד לאיזור ה 2.8) הספק הוא Antec SU-430 תודה רבה ושבת שלום

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש עם מעבד 3570k ולבצע לו oc. מישהו יכול להמליץ לי על הלוח הכי זול שניתן לבצע איתו oc מלא ( שינוי מכפלה ושינוי מתח) למעבד הנ״ל? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, לאחר שסבלתי כמעט יותר משנה עם ה-THERMALTAKE DH101 החלטתי לעשות מעשה ולהחליף את המאווררים (כולל של ה-CPU) רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המארז הזה, האמת, שראיתי המלצות לגבי מאווררי המארז, ואשמח לעוד המלצות מכם, אך לגבי הקירור CPU עדיין אין לי כיוון (מדובר במעבד Q6600) אשמח להצעות, קחו בחשבון שיש את בעיית הגובה של המארז...אז מומלץ משהו קטן ויעיל, ושקט כמובן תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by AvlK,

הייתי חייב לפרסם לא יאומן לאיזה טמפרטורה הוא מגיע

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gshhar,

המפרט שלי הוא AN7 בארטון 2500 לא נעול קורסייר 2X256M 3200 ANTEC TP 430 בבאס 200 המחשב עובד מצויין אבל כשאני מעלה ל-202 יש מסך כחול וריסטרטים כל הזמן. העלתי את המתח עד ל-1.75 אבל זה לא עוזר. נ.ב יש לי בעיה עם התוכנה פריים 95. אני פותח אותה ולוחץ על STOP ואז ב-OPTIONS לוחץ על TORTURE TEST אבל זה מפסיק אחרי דקה בערך. מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by LalA09,

אהלן , חבר'ה . רק רציתי לדעת האם ה Xigmatek Dark Knight S1283V H.D.C CPU Cooler , הוא קירור מומלץ ושקט ? . יש לי Q8200 , בקרוב לא מתוכנן OC , אבל הקירור סטוק מרעיש ונמאס לי ממנו . תודה על העזרה .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by J S Bach,

היי, אשמח להמלצה לקירור עבור כ.מסך HD4870 עד 180 ש"ח. בעיקרון חשבתי על Accelero TWIN TURBO Pro של ARCTIC COOLING. השאלה היא האן הקירור הזה באמת יהיה טוב יותר משמעותית מהקירור סטוק [הקירור של הכ.מסך הנ"ל הינו הקירור הרגיל]? בתודה מראש! נ.ב. הטפ' של הכ.מסך כרגע עומדות על 79 במנוחה ו-93/2 במאמץ. עריכה: שמתי לב שהקירור הזה די ענקי - הוא יכנס במארז שלי? [THERMALTAKE SOPRANO DX]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by kma_32,

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ..... עצה שלי לכל בעלי ה5200 למיניהם....אל תעשו בנצ'ים עם 3DMARK2005

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים