אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מנסה כבר המוןן זמן להכין תאורה אחורית למסך LCD שלי... הוא קטן 16X2 וניסיתי לשים כמה לדים חזקים (לא בטוח שהם אולטרא, הם שקופים וחזקים אבל בחנות ראיתי יותר חזקים) וגם ניסיתי לשים שני מנורות 6V, שעבדו בסדר אבל צריך לדחוף את המסך פנימה כדי שזה יהיה טוב ואז אי אפשר לקרא טוב.. יש אולי הצעות נוספות? כי אולטרא ברייט שראיתי בחנות עולים 10 ש"ח ללד ואני צריך לפחות 4 נראה לי... זה יקר! בתודה, נדב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות Flaring ל HEATSINK של המעבד יש למישהו מדריך איך לעשות את זה? חיפשתי בגוגל ואין לי מושג.. למי שלא בטוח מה זה: http://en.wikipedia.org/wiki/Heat_sink#Fin_arrangements תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה?! למה זה משמש?!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחר \ מחרתיים מאוורר \ מאווררים \ ערכה של מאווררים למארז שלי ואני צריך המלצה על מאוורר טוב (מהיר, יעיל, שקט) שעולה כמה שפחות, וכמה ממנו לקנות + באיזה גדלים. יש לי ספק כח חזק יחסית, לדתעי הוא יחזיק לפחות שלושה מאווררים, בהנחה שכרגע אין לי בכלל. ממש לא משנה לי עם או בלי לד\לדים.. אם יש אפשרות גם עם וגם בלי ויש הבל במחיר, אני מעדיף בלי. אני מוכן להשקיע עד 150 ש"ח. תודה רבה על העזרה, זה דיי דחוף.
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים. קראתי את כל הביקורות שיכולתי והגעתי למסקנה שאלו דיי שני הקירורים הטובים ביותר (וגדולים ביותר) שאני יכול למצוא למעבד, יש לי HAF 922 - ככה שאני מאמין שמקום זו לא בעיה. חשוב לי לציין, ההבדל במחיר לא משמעותי, בין 200 ל 235 זה ממש לא קריטי, וכשקניתי את המחשב לפני שנה וחצי (מעבד i5 2500) התקמצנתי וקניתי זלמן באיזה 100 שקל ועכשיו הוא עושה יותר רעש ממכסחת דשא שנתקע בתוכה רקון. בכל אופן, אני מנקה את המחשב ממש טוב (כל מחשב שהיה לי, כבר שנים.) אבל אני חושב שהמאוור הזה הוא מעבר לתיקון, ולא איכפת לי להשקיע בשביל דממה. - אז אם תוכלו לעזור לי... מה מתוכם הכי שקט? או אם יש לכם המלצה אחרת לקירור למעבד שהוא אמין, עם אחריות (באיבורי) ושקט שקט שקט, אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע בסטוק עם מעבד E2180 ולוח P5GC-MX\1333 asus הזכרונות שם עד 667 MHZ ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום ראיתי שממליצים לכל קוני iqpc את הגרסא של palit לכרטיס הנ"ל..(4850) הכרטיס עולה 150 שח בגרסא הזאת פחות מכל גרסא אחרת באתר ולכן הייתי בטוח שאני הולך עליה, אבל פתאום ראיתי את ההודעה הזאת: "חבר'ה, לאלא שמציעים את הכרטיס של PALIT... לצערי PALIT כשלו בגדול בגרסא הרגילה שלהם לHD4850. הכרטיס מרעיש ברמות בלתי נסבלות ובנוסף גם חם במידה גדולה... מאוד לא מומלץ" שאלתי היא האם נכון הדבר ואם כן מה האפשרויות שלי? ללכת על גרסא אחרת ב200 שקל יותר? או שיש פתרון לגרסא הזאת? בקיצור, מה אתם ממליצים לי לעשות?(כמובן שאני לא מעוניין בכרטיס חם לא יציב ורועש אם הוא אכן כזה..)
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוקט 775 יש לי את המקורי של אינטל- הוא מרעיש מאוד. הוא עובד ב 4K RPM ברגיל בלי מאמץ מיוחד. יש לי מאורר נוסף של אינטל רק בפרופיל נמוך- הוא לא שווה כלום. אבקש המלצה למאורר והיטסינק שיתאימו מKSP או איבורי. האם ניתן לעשות למשב הזה אוברקלוקינג כדי להמהיר אותו קצת? או להחליף רכיבים בזול? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader אני רוצה להחליף את ה-Twinmos הרגילים שקניתי (Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory) לזיכרון הנ"ל, כי כמו שהבנתי הטווינמוס הנוכחיים גרועים ל-OC ועובדה, לא הצלחתי לעבור איתם את באס 202... רציתי לדעת האם הטווינמוס הראשונים שציינתי טובים ל-OC, והאם אני ישיג איתם באס גבוה יותר? אם לא, תציעו במחיר זהה זיכרונות שיתנו שיפור דיי טוב בבאס (המעבד-AMD 1700 JIUCB) תודה רבה. ואני מבקש לא להתייחס לסטפינג, רק לזיכרון החדש בהשוואה לנוכחי.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביצעתי OC לכרטיס מסך שלי GTX470 העלתי ב30MHZ את הליבה ו40MHZ את הזיכון הטמפ' עומדת על סביב 76 והמאוור בזמן פול מאמץ עומד על 87% זה בסדר אין עם זה בעיות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך לבנות מערכת קירור גז עם פלטייה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני הולך לחבר אותו אם החישן טמפרטורה. איפה אפשר לחבר אותו?בין המעבד לגוף קירור? זה לא יפריע להעברת חום? אפשר תשובה כבר ממישהוא?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי...והנה זה קורה לי שוב למה הGPUZ שוב מציג לי תוכן שאינו מדוייק?! בקשר ל45 של הBAND, זה כשאני עכשיו על OC של הליבה מ625 ל700. כשאני לא אז זה על 32GB\S :-\
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כול כול הכבוד על האתר המפותח !!! יש לי 2 שאלות והארות: 1.במדריך של הפאןבס השני צריך וממולץ כדי להאריך את החיים של הלדים כדאי להשתמש ה נגדים של 1700 עד 2500 אוהם 2. תכתבו שם איזה סוג של דיודה אתם השתמשתם כי המוכרים בחנות שואלים איזה דגם וכשהלכתי היו כדי לקנות דיודה עמדתי שם כמו איזה גנוב. אז בקיצור איזה דגם של דיודה אני צריך שם??!! ???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב הגיע הקיץ ואפילו בערב הכרטיס שלי כבר מגיע ל 68 מעלות שב 65 כבר מתחילים לי הארטיפקטים חבל לי עליו :-\ מה הכי מומלץ לקירור ? אז ...שקניתי את הכרטיס תחננתי לקנות את זה ייחד עם הכרטיס http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3089 אבל הבנתי שהקירור של הכרטיס מספיק , זה היה בחורף.... היום קיץ ! ועוד 30 מעלות אני כבר יכול להרתיח איתו מים לקפה שחור : אז כנראה שהקירור סטוק לא הכי טוב בקיצור ולעניין ....זה עדיין הקירור המומלץ ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3089 או שיצא איזה משהו חדש במחיר דומה ? אני זוכר עוד איזה קירור אני חושב שזה זה : http://www.zigzag2000.co.i…
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, ברשותי מכשיר מיו 336 עם מעבד 300 MHZ ו 32 ROM החלטתי לעשות לו קצת אוברקלוקינג. עם התוכנה XCPUSCALR. ולמי שמכיר את תוכנת הבנצ'מרק לפוקט GXMARK. ליפני האוברקלוקינג, התוצאה הייתה 1205, אחרי אוברקלוקינג 400 NHz מהירות מעבד ו 300 מהירות באס, התוצאה הייתה 1607. מה אתם אומרים כדאי לנסות יותר? מה הסיכויים שישרף? אפשר להעלות דבר כזה לDB של האוברקלוקינג באתר ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם הטמפ' של ה-HD שלי היא 62C איך אני יכול לקרר אותו המחשב הוא מחשב דיי חדש עם מאוורר לCPU ומאוורר שמוציא אויר המון תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי E8400 (התחדשתי) , אני מנסה לעשות OC אני ביטלתי את הCPUID LIMIT , ואת הTHROLLING. הגדרתי באופן ידני את המהירות במכפלה של X9 עם תוספת של X0.5 (זה המקסימום). שיניתי את המהירות BUS שלו ללא זוכר איזה מספר שמראה לי שהוא צריך להיות על 3.5GHZ וזה גם ציין שזה שינה את מהירות הזיכרון. שיניתי את הכל לEXTREME. וגם שיניתי את המתח של הליבה ל1.2650V העניין הוא כשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי אני רואה רק 3.0GHZ וגם כשאני מפעיל OCCT אני רואה 0% OC ו3.0GHZ. מה אני עושה לא נכון ? אגב אני משתמש בGIGABYTE DS4 X48 בתור לוח אם. מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. אני מקבל מסכים כחולים בעת בדיקת מאמץ לאחר שהעלתי ל 4.5 ואת המתח ל 1.300 2600K Scythe Mugen 3 Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Corsair GS 600W האם להשאיר את המתח על 1.240?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי את המעבד הנ"ל, ואני רוצה לנסות להמהיר אותו, אבל הבנתי שהוא מגיע נעול בפני OC. לוח האם שלי הוא ASUS 266, ויש לי מספיק קירור לדעתי בשביל המהרה (3 מאווררים אקסטרה במארז OEM, מתוכם 2 מכוונים ישירות על המעבד, ומשיגים תוצאות לא רעות בכלל). שאלתי היא איך אני עושה את ההמהרה, ואיך אני יכול לשחרר את הנעילה של ה-OC? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין להרכיב מחשב חדש ושקט יחסית. אני כנראה אקנה XP2500+ ולא מתכנן שום overclocking. מה הקירור השקט ביותר בין: Aerocool DP102, Zalman CNPS 7000A או Tt SilentBoost? לא מצאתי שום review שמשווה ביניהם בעזרת אותה מתודולוגיה וסביבת בדיקה. התכנון הוא לשים במארז רק מאוורר 120 מ"מ ולהשתיק אותו עם fanmate כך שהמחשב עדיין יעבוד יציב בטמפרטורה נסבלת (60 מעלות או קצת יותר זה בסדר מבחינתי כל עוד זה שקט ולא הורס את המעבד).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לקירור הכי טוב למעבד i5 ללא OC עד 200 ש"ח (קונה מTMS). תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש היטסינק / מאוורר חדש, מאחר וכנף אחת נשברה לי מהמאורר והוא עושה רעש נוראי. אני לא מחפש לאוברקלוקינג, אני רק רוצה מאוורר שקט ככל האפשר, שיעזור לי לישון עם מחשב דולק עוד דבר שמגביל אותי זה המחיר, אני מעדיף שיהיה זול, ותזכרו שכל מה שאני רוצה זה ביצועים סבירים, ושקטים. מחיפושיי במאמרים צד את עיני ההיטסינק של Aerocool, הDP-101. האם שווה לקנות היסטינק גדול כ"כ בשביל מה שאני רוצה? הדבר היחיד שהפחיד אותי זה המחיר שלו, קרוב ל200 שקל. האם ככה עולים כל ההיטסינקים הסבירים? תודה מראש לעונים! נ.ב אם כבר פתחו אשכול בדיוק על אותו נושא, אני אשמח אם תפנו אותי אליו, מאחר וחיפושיי לא הניבו תוצאות ושאלה קטנטונת - מה זה מאוורר דלתא? וכמה עולה כזה, ובמה הוא מוע…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לכוש קירור מים או אוויר על מענת להקטין את צוואר הבובוק בין מערך כרטיסים GTX680 שאני מתכוון לקנות כמה שאלות: 1. מה עדיף קירור מים או אוויר? 2. מה העלות של שתי הקירוים? 3.כמה עולה קירור מים למעבד ולכרטיס מסך ברמה גבוה? קיוצר קירור מים שיחזק תשתי כרטיסים ויעלה תבצועים בצורה דרסטית 1500 שקל לשני הקירוים תקציב אן דעה בקשר להרבה כי לא אני מרכיב אלה טכנאי שהוא תותח בדברים האלו אז אין צורך לומר שעם אני לא מבין אז לא לעשות כי גם יש אחריות מאיפה שהוא קונה עם ורה משהוא ככה הוא אמר לי תודה מראש בברכה מתן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-