אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3915 Cooler Master P4 S-478 up to 3.6GHz מישהו התנסה איתו ויודע אם הוא טוב? אני צריך אותו בשביל פנטיום 4 3GH סוקט 478 תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למעבד Q6700 שאני ייעשה לו OC חזק בעתיד משהו ברמה של ה THERMALLRIGHT ULTRA 120 EXTREME המעבד הוא OEM תקציב הוא 350+/-
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם אני חדש קניתי מחשב ב 6130 שח ב ksp E6600 ASUS P5B 1GB RAM 667 DDR2 ASUS 8800GTX 768MB WD 250GB אני יקבל את המחשב ביום שני הקרוב אני רוצה לדעת איך עושים OC למעבד בלי ליפגוע בו כי אני לא יודע לעשות שדיברתי עם התכנאי שלי הוא אמר לי שעם אני עושה oc אני הורס את המעבד זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
האצתי את הבאס בלי שום בעיה וגם הזיכרון עובד על 400 והכל יציב כשהמשכתי להאיץ את הבאס למהירויות עוד יותר גבוהות פתאום גיליתי בעיות בעבודה עם אביזרי IDE דיסקים התחילו להדפק בצריבה והתקנות מתוך הדיסק או פתיחת זיפ התחילו לייצר שגיאות כשהורדתי את המהירות של הבאס פתאום הכל הסתדר. היכן הבעיה ? המערכת מאוד יציבה גם במהירויות גבוהות ולא מתחממת.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 120 מ"מ להוצאת אווירר מהמארז, הוא יהיה ממוקם בחלקו העליון של המארז... תכונות מיוחדות הוא חייב להיות כמה שיותר דקיק ובעל CFM כמה שיותר גבוה... אז יש לי כבר מועמד של חברת scythe הוא בעובי 25 מ"מ ועם 110CFM: http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html שאלתי אם יש משהו יותר דקיק ויותר חזק ??? כי אם לא אני לוקח אותו וזהו...
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
התקשרו מהחנות שהזמנתי ואמרו שאין להם במלאי כעת את הקירור ALPHINE 7 שהזמנתי עם המחשב אמרתי להם שאעדכן אותם איזה לשים . הם הציעו את הקירורים האחרים בטענה שיותר טובים (באותו סכום) . מה לדעתכם שקט יותר ? או שכדאי לחכות עוד כמה ימים שיהיה במלאי את ה-ALPHINE 7 הגירה הרגילה (לא ה-PRO) AC ALPINE 7 PRO\ GLACIALTECH IGLOO 5073 אני צריכה עדיפות למה שיותר שקט כמובן . זה למעבד 5200 ללא המהרה במחשב משרדי. מה דעתכם
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום יש לי בביוס שני אפשרויות: 1:1 3:4 מה ההבדל ביניהם? ומה עדיף לי?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום! זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה עם הטמפרטורה של המעבד (ואני מקווה האחרונה). לפני כשבוע, כאשר התקנתי את MBM5 בשביל להציג מידע ל-LCD, הייתי צריך להגדיר שם את החיישנים. ניסיתי את כולם (חלקם הראו 110 מעלות וחלקם 21) עד שמצאתי את החיישן שהכי נראה לי (שקרוב מאוד לביוס - 35 מעלות). באחד הפעמים שהסתכלתי על ה-LCD שמתי לב שהוא מציג לי טמפרטורה מפחידה שלא ראיתי כמוה לפניה בשום בדיקה (כולל Tosat ו-Prime) - לא פחות מ-52 מעלות! קפיצה של 17 מעלות בבת אחת. כשאני אומר בבת אחת אני מתכוון שאני מתסכל על הצג וכל עשירית שניה עולה מעלה! היום (ואפילו כרגע זה קורה) החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק במו ידי את ההיטסינק של המעבד, ואכן, הרגשתי חום לא מועט לעומת פעמים קודמות. מה שמפתיע זה שברגע …
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אוקי.. קניתי מאוור slim volcano 10+ P/N: A1671 application for AMD athlon XP up to 3400+ עקב כך שהמאורר שעל הפרוקססור שלי מת... השאלה שלי עכשיו היא האם המאוור שציינתי לעיל יתאים למעבד שיש לי.. חבר שלי טען שכן ולכן קניתי אותו המעבד: Intel Pentium 3 processor 945 MHz תודה מראש :-X
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
אני עומד לסיים לבנות את הפאן קונטרול שאני עובד עליה כבר שבועיים !! סיימתי להלחים את כל הנגדים והכל וחוררתי את הפאנל של המארז , עכשיו אני בא להכניס את הלדים לתוך הבית לד שלהם והם נכנסים כרגיל.. עכשיו כשאני בא להכניס עליהםפ את הסוגר הזה לבית לד זה בקושי נכנס ולפעמים זה אפילו הורס לי את הבית לד... רצית לדעת אם יש דרך אחרת לנעול את הלדים בתוך הבית לד כדי שהם לא יצו החוצה??? בתודה בנצי
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כמובן רק מנועה חשבתי על הסמארטפאן 120 של TT תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני מתלבט בין גופי הקירור האלה שיש לי כרגע בבית עד עכשיו הייתי עם ה DEEPCOOL ועשיתי לשניהם בדיקה במאמץ ואלה התוצאות : ה DEEPCOOL שהמשחה הטרמית נמצאת באמצע 51-50 מעלות ה DEEPCOOL שהמשחה הטרמית מרוחה לגמרי 49-50 מעלות ה ZALMAN שהמשחה מרוחה לגמרי 49 מעלות שניהם מראים אותם ביצועים אולי הבדל מעלה אחת לטובת ה ZALMAN ואני מתלבט אם להחזיר את ה DEEPCOOL הוא טיפה יותר שקט 2300 סיבובים במקום 2400 של ZALMAN מה שמשגע אותי שה ZALMAN יש לו זרימת אויר 62 CFM קראתי ברשת וה DEEPCOL יש לו 42-3 CFM ויש להם ביצועים זהים לגמרי יש להם אותו מאוורר 92 מ"מ אבל הגוף קירור של ZALMAN כבד יותר בכמעט 40 גרם והגוף קירור נראה מקצועי יותר , הגוף קירור של ה DEEPCOOL נוצה ממש נוצ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לפורום HWzone, אני חדש בפורום ומקווה להשתלב יפה, אני רוצה להכנס לכל הנושא של המודינג וכדומה כי זה מגניב אותי, אז אני ישמח למי שיעזור ויביא לי אתרים טובים בנושא מודינג (Fan Case etc..) שכוללים מדריכים בתוכם משלבי הבסיס כגון חלון בדופן המארז וצביעת המארז עד שלבים מורכבים יותר - תודות לעוזרים! עכשיו רציתי לנצל את הפורום הזה לכמה שאלות קטנות בנושא חומרה כדי לא לפתוח טרד חדש, רציתי לדעת מה זה היטנסינק, ומה בדיוק הקטע של ה Mhz כלומר נגיד יש לי מעבד amd atlhon900 אז כמה Mhz ולמה זה שונה מהמספר שמצורף למעבד כלומר מה זה :-[, ברכות לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
חוץ מהלד, הנתונים של המאוורר עם הלד ממש מרשישים 77CFM ב17DB .... זה ככה גם לגבי ה Golden Orb II ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 לוח אם של elitgroup דגם l4vxa2 זיכרון 512 כרטיס מסך גיפורס עוד משהו למה הכי הרבה אני יכול להגיע תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש E8400 עם OCZ VENDETTA ושמתי לב כשאני מפעיל את המחשב אני שומע את המאוורר ממש חזק ל2 שניות ואז הוא נהיה שקט. זה נורמאלי? למה זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום , קניתי לוח חדש gigabyte GA - 8I945GMH-RH המעבד שלי הוא אינטל פנטיום 4 3.0... המעבד היה בלוח אחר asus p5p800s שם בקלות בביוס הצלחתי לעשות אובר קלוק למעבד... בלוח שיש לי עכשיו אני נכנס לביוס ופשוט האפשרות של האובר קלוק למעבד לא קיימת... יש גם תוכנה שמקבלים עם הלוח easy tuner 5 שאני מתקין את התוכנה הכפתור של האובר קלוק צבוע באפור ובלתי ניתן ללחוץ עליו... כאילו חסמו לי את האפשרות לעשות אובר קלוקינג... מישהו מבין על מה אני מדבר? תודה....
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, זה שוב אני זה שפתח לפני כמה ימים את הדיון על הסופרטאלנט, שנעלו לי :-\ בכל מקרה, אמרו לי שאין עוד מקום מובנה למאווררים, ואם אני רוצה אני יכול לקדוח אחד. יש לי דרך אגב, מאוורר נוסף עם "coolmod" בשביל החלון שאותו אני רוצה להתקין. הבעיה היא, שאין לי שמץ של מושג איך, אז מישהו יכול לתת הסבר מפורט איך לעשות את הקידוח?
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי! אני מתכננן לעשות מוד קטן ויש לי שאלה. יש לי מאוורר שמחובר ישירות לספק, אני רוצה לשים מאורר נוסף באמצע ולחבר את החוטים שלו אל החוטים של האחר, כלומר שזה יצא כך: ד'א, המאוורר באמצע מאוד קטן, זה מאוורר מ-G-Force 2... זה אפשרי? זה יעבוד?
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מי שיש לו את הכרטיס לא משנה איזה חברה שיצביע בסקר בבקשה. ואם אפשר תכתבו פה של איזה חברה הצלחתם לפתוח או לא הצלחתם. תודה.
-
- 59 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה אני בודק טמפרטורה של 9800XT? עם יש תוכנית מסוימת בדקתי באופציות של הכרטיס אין שם כלום תודה לכול מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
איפה מחברים את הלייזר לד? על קידמת המארז ? אם כן, כיצד מחברים אותם לשם? הנה קישור,שמראה מה זה לייזר לד: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1034&catcode=96 אם למשהו יש כזה דבר, זה באמת יפה??
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות הכרטיס לא צירך להיות על 1000?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
OK אני רוצה לעשות חלון במארז שלי ( ANTEC AMG 1080 ) הכלי שיש לי זה gigsaw. אני רוצה לעשות חלון מרובע. כמה שאלות: 1. איך אני עושה את הפינות? 2.איך אני מחליק את החלון? 3.אני רוצה לחבר את החלון אם ברגים, כמה יותר גדול הפרספקס צריך להיות? 4.איך אני מונע סריטות? תודה מראש אור
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ge force 4 ti 4600 של inno3d לצורך בדיקה אני רוצה לעשות OC אם בכלל יהיה אפשרי (ומשתלם) לכרטיס הנ"ל שווה? סכנות? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 773 צפיות
-