אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש המארז הוא של אליין (אחד די מוכר הקדימה שלו זה ראש חייזר עיניים לדים וכו) זו הסירקולציה גג: אגזוז 90 ממ אחורה: 120 ממ לד של אקאסה מוציא דלת: 80 ממ שזורק אוויר לכרטיס מסך קדימה: 120 ממ של אקסה עם לד מעבד: zalman 7000alcu הארד דיסק: ההארד דיסק כאילו מודבק לדלת אז הוספתי לו מאוורר "סלים" והוספתי אחד מתחת לכרטיס מסך שיקרר בגלל שהוא פאסיבי נו מה אתם אומרים? המאווררים של אקסה טובים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני עושה אוברקלוק והמחשב לא עובר פוסט אחרי באס של 417 העלתי את הוולט של המעבד עד 3.8 וזה לא עזר הזכרונות הם על 1:1 5-5-5-15 ו2.1V הצלחתי להגיע עד לבאס של 417 שעבר פוסט והגיע לוינדוס ובדקתי המערכת יציבה. שמתי את המתח של המעבד על 1.3V האם תוכלו לעזור לי להגיע לבאס של 422?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת החומרה הותיקה מציגה קו חדש של מאווררים לשוק הביתי, שמבוססים על טכנולוגיית Magnetic Levitation להמשך: https://hwzone.co.il/corsair-מציגה-מאווררים-עם-קירור-חדשני-מבוסס-ר/
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, (ברוך שובו של הפורום )! אז אוקיי הזמנתי את השילוב המצויין בכותרת, אני רוצה לדעת אם עשיתי בחירה טובה בלקיחת מאוורר 92 מ"מ בגלל שאומרים שיש לו שטח DZ גדול יותר משל מאוורר 80 מ"מ, האם זה נכון? שאלה נוספת, האם האנרמקס הוא בחירה טובה או שעדיף איזה מאוורר אחר? אגב, מישהו יודע כמה CFMs האנרמקס דוחף? בעיקרון ראיתי בחלק מהאתרים 40 ובחלק 65 ככה, מי מהם הוא הנכון? המון תודה! 8)
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון, מי שלא קרה את קורות המודינג האחרון שלי (החלפת המארז) אז שילח בבקשה ללינק המצורףהעברת מארז-למה לא לעשות את זה בבית: בקיצור שמנו את הhardcano 2 וחיברתי אותו מתחמת לhsf ליד הליבה של המעבד (לא על) ומאחורי הליבה של הכרטיס גרפי (hercules ti-500) עכשיו בחדר שלי יחסית חם, אני לא יכחיש, אבל ככה, על המעבד כתוב שהחום שלו הוא בסביבות ה38-40 מעלות לעומת הכרטיס הגרפי שעומד על 51 מעלות בערך! וזה ביחד עם crystal orb וas3... ובלי oc, עכשיו אני מודה שחדר חם, אבל המארז שלי מנפוצץ במאווררים (92 מ"מ שקוף בצד, אנטק סיקלון בלוואר ו6 מאווררים אחרים) אז זה נראה לי הרבה, כמובן שגם עם oc אני לא מצליח במיוחד... עכשיו לשאלה, זה נורמלי? החדר שלי חם מדי? הhardcano טועה... שמתי את הבודק טמפ' …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, זה מה שיש לי עכשיו בנושא הקירור: CM 690 case mugen2 + fan 3X artic colling AF12025L 120mm (שתיים למעלה + אחורה) מאוורר שקוף שבאו עם המארז 120mm (קדימה) glacialtech 120mm case fan (לא בשימוש) אשמח לדעת איך אוכל לשפר את שקט המארז אם זה באמצעות סידור/הסרה המאווררים או החלפה של המאווררים. והאם יש שיטות לטיפול אקוסטי שאפשר לאלתר בנוסף? (המחירים של הספוגים המיוחדים למארזים עולים הרבה בגלל המשלוח באתרים בחו"ל) העניין העיקרי הוא השתקה של המחשב. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מעבד TRAY, אני רוצה לשים לו קירור חזק לאוברקלוק בין 200 ל300 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ATHLON XP 1700+ - TBRED B EPOX 8K9A 256MB TwinMos DDR333 מה דעתכם? עריכה: כמעט שכחתי - VOLCANO 7 HSF ... וד"א, מה ההבדל בין 8K9A ל 8K9AI ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור למעבד וחשבתי על הנינג'ה הבעיה שאין באף מקום מאוורר 120 שקט יש רק ג'נריים או TT שהם רועשים, והוואנטק ה"נסתר" שלא עושה את העבודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז עוד מעט אני רוצה לקנות מחשב חדש עם Zotac 8800GT (בKSP) ושמעתי שהקירור סטוק שלו לא משהו אז אני רוצה להחליף לS1.. (מוכרים אותו בKSP ב109 ש"ח זה בדיוק איפה שאני קונה את המחשב) אבל אני רוצה לשים את הקירור הזה בלי אזיקונים ומאוורר 120MM אין לי כוח להסתבך עם זה אתם אומרים עדיין יהיה לי טמפרטורה סבירה? (שלא יעבור את ה50 מקס' 55 מעלות..) אני רוצה גם שיהיה שקט מאוד לכן אני לוקח את הקירור הפאסיבי ולא רוצה לשים מאוורר לא עושה כמובן OC נ.ב. הודעה ראשונה שלי פה =] תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הערה: אני חושב שזה מתאים לפה, אם לא אז תעבירו, אל תרצחו אותי אם זה לא מתאים לפני כמה ימים הביאו לנו (לא משנה מי זה לנו.. סיפור ארוך... אבל לא לי לבית) מחשב, עכשיו המיקום המיועד למחשב היה רחוק מהנקודת חשמל, והחוט מאריך לא הגיע. חבר שלי החליט לעשות קומבינה ו"לגנוב" חשמל מהפלורסנטים. הכל עבד בהצלחה ועכשיו אם מכבים את האור המחשב מתכבה שזה יוצא לנו די טוב. עכשיו עלה בראשינו רעיון מבדח: אם יהיה אפשר לעשות את זה מעגלי, כלומר כיבוי האור יכבה את המחשב, וכיבוי המחשב (בעזרת המתג הקידמי כמובן, ולא מתג חיצוני חלופי) יכבה את האור. אני לא חושב שממש נעשה את זה, אבל זה מעניין מאוד אם אפשר לעשות דבר כזה, ובכלליות לשלוט על חשמל בעזרת מתג הכיבוי של המחשב, לדוגמא להדליק קומקום, או כל …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! יש לי בעיית חימום במחשב ככל הנראה כשאני מפעיל משחקים חדשים כבדים (לדוגמא GTA IV..) בהתחלה חשבתי שזה בעיה של החימום של המעבד שלי, אך לאחר שבדקתי את העניין עם התוכנה CORETEMP ראיתי שזאת לא הבעיה, או שאני לא קורא את הנתונים נכון. קודם כל המפרט של המחשב: core2quad q6600 hd 4580 sappire asus p5e x38 ram 4gb 800 ללא מאמץ, הטמפ' של 4 הליבות כפי שהתוכנה רשמה בלוג: מעבד 1 - טמפ=35 טמפ נמוכה= 31 טמפ גבוהה=50 מאמץ: 7 מעבד 2 - טמפ=37 טמפ נמוכה= 33 טמפ גבוהה=50 מאמץ: 4 מעבד 3 - טמפ=31 טמפ נמוכה= 27 טמפ גבוהה=42 מאמץ: 21 מעבד 4 - טמפ=34 טמפ נמוכה= 30 טמפ גבוהה=46 מאמץ: 8 בזמן מאמץ, בזמן שהפעלתי את המשחק: * לקחתי מרחק זמן של 10 שניות בין רישום לרישום + זה הנתון אחרון לפני שהמחשב ק…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה העלתי את הCORE CLOCK ואת המהירות זיכרון דרך התוכנה של NVIDIA מ-732 ל-800 ואת הזיכרון מ-1900 ל-2000. יצרתי לו פרופיל ובהגדרות כשאני רוצה לקבוע מתי הוא יעלה הוא לא נותן לי ורושם לי הודעה שאני צריך לסמן חוק כלשהו. בחרתי את כל האפשרויות ועדיין אני לא מצליח. למישהו יש מדריך טוב יותר איך לבצע את זה בלי בעיות במקום כל פעם לשנות את התדר באופן ידני בהפעלה של הWINDOWS? מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, ברצוני לבצע OC למעבד E6750. לוח האם מדגם GA-G41M-ES2L, יש לציין כי זו פעם ראשונה שאני מבצע OC. קראתי את המדריך והבנתי בגדול את מהלך הפעולות שיש לבצע. עדכנתי בהתאם את הביוס אך הצלחתי להעלות FSB רק עד 336, ניסיתי להתעסק עם המתחים השונים ללא הצלחה. העליתי בהדרגה את מתח המעבד אך בכל מצב קרס הביוס ועלה הביוס החלופי. חשוב לציין שהערכים בביוס הזה שונים ולא מוכרים לי כפי שמתוארים מהמדריכים. צילומים של הביוס: בעיקר קשה לי להבין אילו מתחים של CPU עלי להרים ובאיזה סדר וקצב. מה ההבדל בין ה terminarion ל referecne? המטרה שלי היא להגיע לכל היותר ל 3.4, אבל אני בספק אם אגיע ל 3 בקצב הזה.. בבקשה תעזרו לי תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא AN7 בארטון 2500 לא נעול קורסייר 2X256M 3200 ANTEC TP 430 בבאס 200 המחשב עובד מצויין אבל כשאני מעלה ל-202 יש מסך כחול וריסטרטים כל הזמן. העלתי את המתח עד ל-1.75 אבל זה לא עוזר. נ.ב יש לי בעיה עם התוכנה פריים 95. אני פותח אותה ולוחץ על STOP ואז ב-OPTIONS לוחץ על TORTURE TEST אבל זה מפסיק אחרי דקה בערך. מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש מבוסס על האסוול עכשיו התושבת שלו 1150 יש לי כרגע מוגן 2 לא REV.B הSCMG2000 [REV.A],לפי מה שהבנתי גם מיקום של חורי העגינה של הקירור לא השתנו מה1155 כלומר הקירורים מהתושבת הקודמת אמורים להתאים,השאלה היא אם יש אפשרות להשיג איזה קיט בארץ או מחו"ל כדי להתאים תמוגן שלי לפלטפורמה החדשה?ועד כמה זה יהיה משתלם? תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה של מישהו שלא מבין (אבל גם לנו צריך לענות...) אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה קצת על הקטע הזה של המשחה התרמית. שמים אותה בין המעבד לצלעות הקירור, נכון? היא אמורה לשמש בתור דבק ביניהם או משהו כזה? נגיד שאני רוצה להוציא את צלעות הקירור, לנקות אותם, ואז להחזיר - אני צריך לשים משחה תרמית נוספת? להוריד את הישנה ואז לשים? או שהמשחה הקיימת עדיין עושה את העבודה גם אם מוציאים את צלעות הקירור ואז מחזירים? יש לי בעיה שבשביל להוציא את המאוורר שעל המעבד אני צריך להוציא את כל גוף הקירור, אז אני רוצה לדעת אם אני יכול להוציא הכל ולהחזיר או שזה קצת יותר מסובך מזה וכולל התעסקויות עם משחה תרמית שצריך לדעת איך למרוח. מן הסתם בכרטיס המסך זה גם כן ככה, ודווקא נראה לי חשוב לנקות אותו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוצאתי את הפלופלור של המאורר בשביל לצבוע (צבעתי בכתום זוהר באולטרה)... http://rotter.net/User_files/nor/3d96d1095d2f1aae.jpg הוצאתי את הפלופלור .. בשביל להוציא את המאוורר הייתי צריך להוציא מין אום כזה קטן (לא הברגה ... משהו אחר) ושהוצאתי הוא התעקם ונשבר ולא חשבתי שיש לו חשיבות ... אבל עכשיו שאני מכניס את הפלופלורר ומתחיל לסובב הוא יוצא לבד :-\ יש איזה פיתרון לסדר את זה ? כי אין לי את האום הזה יותר ... מה לעשות ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על הרעיון לעשות מערכת (בטח לא כל כך איכותית אבל....) עם לוח אם ישן ,סידי רום ,וכרטיס קול. שאלתי היא - האם זה אפשרי ? בהתחשב לעובדה שזה יהייה בלי הרדיסק בכלל . מה שאומר שזה בלי ווינדוז וכו'. בתודה, MegaHertz
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי על מנתלהגיע פחות או יותר לרמה של 850XTPE. אני קצת חדש בעניין אז הייתי רוצה כמה הסברים - אני בעיקרון משתמש בתוכנת ה ATI TOOL עכשיו שאני עושה את הOC איך אני שומר על ההגדרות שישארו כהגדרות DEFAULT? בנוסף קיבלתי עם הכרטיס תוכנת OC בשם TRIXX- כדאי להשתמש בה? תודה לכולם
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הטמפ' המומלצת לכרטיסי מסך מסדרת 6600GT. ואיזה קרור אפשר להוסיף על כרטיס מסך, לא משהו מסובך ויקר. ובכלל אם כבר אז מה גם הטמפ' המומלצת להארד דיסק? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה ה-AX7 שלי בפעם הראשונה עבד עם מאורר מארז רגיל, הביצועים היו טובים המעבד עבד בסביבות ה-49 מעלות. היה לי דלתא 60 על 25 מ"מ עובד במהירות של 6026RPM הרכבתי את הדלתא על מאורר ה-80 מ"מ בפינה כלומר על הAX7 היו שני מאווררים עם טמפ' של 42 מעלות. יום בהיר אחד החלו רעשים תהומיים מהדלתא כמו מקדחה שקודחת בקיר. והסתובבה במהירות של 6557RPM לפי מד המהירות בביוס, ופתאום ראש המאוורר (החלק של הלהבים) התפרק ונפל במורד המארז עם 2 להבים שבורים. מזל שזה הסתיים כך ושלא חתך לי את המארז לפיצה... אני רוצה לקנות דלתא חדשה 60 על 38 מ"מ ומהירות הסיבוב שלה 8000RPM ויש לי מספר שאלות: 1.איך הרעש שלה בילתי נסבל, או סביר ? 2.גם איתה יכולים להיות מפלות כתוצאה ממהירות גבוהה ? אני מעוניין בהמלצות …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אוקי אני שומע את זה הרבה והבנתי את העיקרון שלה.. אבל מה היא באמתר ממה היא מורכבת?! ולמה היא חשובה כלכך!? ??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי לפני שבוע מחשב עם הקרור הזה SCYTHE BIG SHURIKEN - 3 HEAT PIPES CPU COOLER התקשרו אליי מהחנות ואמרו שהזיכרונות מתנגשים עם הקרור ולא ניתן לשים ולבסוף שמו לי את זה: NOCTUA NH-U12P SE2 FOR S775/S1156/S1366/AMD מה דעתכם עליו בהשווה לקודם? ודבר נוסף, לאיזה OC ניתן להגיע עם המפרט שלי? והאם בכלל כדאי לעשות עכשיו OC? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-