אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם יש קרור שקט , נוזלי שנותן שקט יותר טוב מ- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Liquid האם הקרור הזה יכול להיכנס למעלה במארז Obsidian Series™ 750D Airflow Edition בתמונה רואים שיש למעלה 3 כוננים לדיסקים זה מונע התקנה קולר 360 מ"מ ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מאוורר 12 ג'נרי ואני חייב לדעת את הסלד שלו איזה דרכים יש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים. קראתי את כל הביקורות שיכולתי והגעתי למסקנה שאלו דיי שני הקירורים הטובים ביותר (וגדולים ביותר) שאני יכול למצוא למעבד, יש לי HAF 922 - ככה שאני מאמין שמקום זו לא בעיה. חשוב לי לציין, ההבדל במחיר לא משמעותי, בין 200 ל 235 זה ממש לא קריטי, וכשקניתי את המחשב לפני שנה וחצי (מעבד i5 2500) התקמצנתי וקניתי זלמן באיזה 100 שקל ועכשיו הוא עושה יותר רעש ממכסחת דשא שנתקע בתוכה רקון. בכל אופן, אני מנקה את המחשב ממש טוב (כל מחשב שהיה לי, כבר שנים.) אבל אני חושב שהמאוור הזה הוא מעבר לתיקון, ולא איכפת לי להשקיע בשביל דממה. - אז אם תוכלו לעזור לי... מה מתוכם הכי שקט? או אם יש לכם המלצה אחרת לקירור למעבד שהוא אמין, עם אחריות (באיבורי) ושקט שקט שקט, אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האים מאורר 80 mm 24-25cfm 0.11-0.13amp 2300 סיבובים בדקה 25*80*80 האים 15 שקל זה מחיר טוב? וזה מאורר רגיל למארז
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בפנטיום 4 איפה למרוח? מישהו מוכן לסמן בתמונה איפה למרוח את החומר התרמי?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר להריץ חיפוש בגוגל...אבל אין יותר כיף מלדון בזה ביחד אני יודע שהמחיר שלו כמו הבי טייפון והביג טייפון טוב יותר....פשוט לא נוח לי ליראות גודל כזה בארז ולכן אני מעדיף משהו יותר צנוע אז מה אתם אומרים?
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב את המחשב החדש שלי, רק שהגוף קירור שהזמנתי יגיע בשלב מאוחר יותר אפשרי להתקין את הקירור סטוק ללא משחה, למשך שבוע ימים? זה פוגע איכשהו במעבד?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתכנן לקנות גריז טרמי מה דעתכם על זה ?????
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עשיתי מבחן ב-3dmark וקיבלתי תוצאה של 1426. מה זה אומר לגבי המחשב, הבנתי שזה די נמוך אז אולי אני יעשה oc. המפרט של המחשב: athalon 64 3500+ 2213 mhz nvidia gf 6600 gt 1024 mb ram mother bored: DFI nf4 מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הייתי רוצה לדעת מה תיהיה לדעתכם הנקודה החלשה במערכת שאני הולך לבנות, מבחינת אוברקלוק המערכת היא כזו: AMD Athlon 64 X2 3800 (מעבד) DFI Lanparty UT CFX3200-DR (לוח) GSKILL DDR 500mhz 2048MB DUAL CHANNEL 3-4-4-8 UCCC F1-3200USU2-2GBHZ (זכרון) Connect3D Radeon X1800XT 512MB (כרטיס מסך) (GIGABYTE 3D AURORA GZ-FSCA1-ANS(ANB (מארז) HEC 550W WIN550 (ספק כח) E-MU 1212m (כרטיס קול מקצועי) אשמח להצעות מה להחליף במה, אבל אני אומר מראש שאני לא אוכל להחליף את כרטיס הקול וכרטיס המסך כי כבר רכשתי אותם.
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי I7 2600K והיום עשיתי לו אוברקלוק ל 4.5 ואני משתמש ב1.35VCORE VOLTAGE עכשיו אני מריץ כבר PRIME95 מעל 4 שעות ואני מקבל את הטמפרטורות האלה: -הקירור שלי הוא Noctua nh-d14 -אני משתמש במארז HAF X. -אני משתמש במשחה טרמית MX3. -הטמפרטורות האלה מראות גם בREALTEMP. ראיתי גם הרבה אנשים בפורומים מתחרים שמשתמשים בVOLTAGES כמוני והמעלות שלהם מממש אבל ממש פחות משלי המעלות שלי בחדר בסביבות ה25 מעלות משהו יודע מה הבעיה?זה באמת מדאיג אותי שנפלתי על מעבד שמתחמם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
corsair a50 עולה עכשיו 92ש"ח באיבורי. Scythe Katana 3 עולה 85 ש"ח. המארז יחסית קטן - Elite 360 Black Micro, המאוררים האלה מתאימים למארז? תודה נ.ב המעבד הוא 2500k וחשוב לי במיוחד השקט וגם אוברקלוק.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=ASeu5BjaVJo לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלי הוא Intel e5200 Arctic Cooling Alpine 7 Pro Gigabyte G31M-ES2L 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Leadtek Geforce 8800GT 512MB + THERMALTAKE Duo ORB WD 250GB YS WD 320GB AAKS Thermaltake 480W Silent PurePower Raidmax Cobra Creative X-Fi Xtreme Audio כמו שכתוב בכותרת הגעתי ל3.8 (362X10.5) ואני די תקוע. המתח של המעבד על 1.35 (1.25 בסטוק). והוספתי 0.1 לזכרונות. הטמפ' המקסימלית שלי היא 68 מעלות שזה מתקרב כבר לגבול. ניסיתי להעלות ל4.0GHZ ונתתי 1.4 למעבד כדי שהוינדוס יעלה בשתי וריאציות, 380X10.5 ו320X12.5. הבעיה היא שעל המתח הזה המעבד קרס ב-OCCT אחרי 5 דקות וגם הטמפ' הגיעו ל76 מעלות. יש הצעות איך להגיע ל4.0 מבלי להגיע למתח כזה גבוה(כי הטמפ' גבוהות מידיי..)? האם שווה לי לק…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום נדבר עם GYGABYTE 3D ROCKET PRO ז ככה ליפני כשבועיים באתי לחבר ו בדיוק הוא עשה סדר בארון ומצאתי אצלו את הקירור הנ''ל הקירור היה זרוק אצלו בארון כבר בערך שנה הוא היה זרוק ביחד עם כל הברזלים והכלים שיש לו שם אז מן הסתם כל התחתית שלו נשרטה, על הקליפסות אני בכלל לא מדבר הם פשוט היו חסרות הבאתי אותו הביתה ניקיתי אותו מאבק ושמתי בארון נסעתי לצבא וחזרתי לשבוע החלטתי לשים אותו ב"שרת" שלי לקחתי נייר שיוף גס( מכיבן שהיו שם שריטות די עמוקות) לאחר מכן עברתי עם נייר בינוני ואז עברתי עם נייר מים קיבלתי שיוף ברמה די גבוה כימעט מראה... לא צילמתי תמונה אבל אם מישהו רוצה אני יצלם לו. מצאתי ברגים מתאימים ( ככה חשבתי אז) קפיצים אומים ושייבות והתחלתי להכין את המתאם עליתי ל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 ₪614 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950520 קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Pro ₪69 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21462 אם כן, מה כדאי לקחת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז יש לי כרטיס מסך HD4870. המאוורר עליו מתחבר עם 3 פין ישירות לכרטיס מסך ולכן לא ניתן לשלוט במהירות המאוורר. אם אני אקנה את הקירור שציינתי בכותרת, האם אני אוכל לשלוט במהירות המאווררים? ואם כן אז אני אצטרך לחבר אותם ללוח אם? כי על הכרטיס מסך יש לי חיבור רק של 3 פין. איזה חיבור יש למאווררים האלו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי הבדל המחירים הוא גדול מאוד. המשאבה לאקווריום (3000 ליטר בשעה) עולה 120 שקל , ומשאבה מיוחדת לקירור מים , בהספק של 2000 ליטר בשעה , עולה 600 שקל! אמרו לי (בחנות) שהמשאבות האלה לא עושות רעש, ואפילו הדגימו לי. יש חיסרון כלשהו בשימוש במשאבה לאקווריום? בנוסף , מישהו מוכר בלוק קירור מים טוב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש- E-8400 gigabite ep43 ds3 4g mushkin hd4870 ובחרתי לעשות OC למעבד. למרות שאין לי מושג בתחום חשבתי שאלמד תוך כדי שימוש.. אבל מה? את הOC עשתה החנות שקניתי ממנה את המחשב וכנראה שמשהו השתבש להם... תראו בעצמכם(קובץ מצורף)- 3DMARKv CPU- 5900 לא נראה שיש שיפור במהירות.. ב- SANDRA LITE קיבלתי אזהרה לגבי הVCORE.. מה לא בסדר?? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, כבר הרבה מאד זמן שהמחשב שלי מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות ומתכבה בשל כך. במשחקים כבדים יכול להגיע ל70-80 ואז המנגנון האוטומטי פשוט מכבה אותו, או שהוא מתכבה לבד. בכל מקרה - אפשר להגדיר את הטמפרטורה של הכיבוי אבל אני לא מתסכן בלהעלות אותה. יש מאורר אחד שמכניס אוויר למארז (למטה מימין), אחד שמוציא (למעלה משמאל), HSF למעבד וגם לגשר הצפוני. כפי שאתם רואים הכבלים מסודרים בצורה לא רעה כך שהם לא אמורים להפריע יותר מדי לזרימת אוויר. אבל השורה התחתונה היא שהמערכת כולה מתחממת כאשר המארז סגור. או שלא נכנס מספיק אוויר קר בשביל לפצות על החום שיוצא מהמעבד או שפשוט זרימת האוויר לא טובה במארז. אני מצרף תמונה ומבקש עיצות לפתרון הבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקדמה: החלפתי את ה-NINJA PLUS ל-INFINITY שעליו מותקנים 2 מאווררים, ראוי לציין שהטמפרטורה ירדה באופן משמעותי(6 מעלות) אני מרוצה, הוא מאוד שקט והוא עושה את העבודה עד כה באופן מצוין. תמונה: הגעתי ל-OC של 3300MHZ ועד כה הוא יציב ב-ORTHOS הוא עשה 20 דקות ללא בעיות למרות שב-TAT אחרי זמן מה הוא עשה RESTART אני אמשיך לבדוק את זה. השאלה שלי היא כזאת, כדי להגיע ל-3300MHZ הייתי צריך לעלות את המתח בביוס ל-1.56 בואו נצא מנקודת הנחה שהמחשב יציב והכל בסדר האם זה מומלץ להיות על צריכת חשמל כזאת ויכול להיות נזק לטווח ארוך<? (כשתסתכלו על התצלום של הביוס אולי תוכלו להמליץ לי על הורדת\עלית תדר מסויים שאתם חושבים לנכון) תצלום הביוס: ראוי לציין שב-3000MHZ ה-CPU VOLTAGE נמצא על…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם 78 מעלות זה הגיוני לאחר יציאה ממשחק עם הכרטיס הנ"ל? לי זה נראה גבוהה, הקירור סטוק שמגיעה עם הכרטיס. וזה עוד לפני מחשבה על אוברקלוק....
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי מעבד AMD 3800X2 ולוח אם ASUS A8N-E. עם הלוח הגיעה תוכנה בשם AI BOOSTER שהתפקיד שלה זה האפשרות לעשות אוברלוק למערכת בזמן שהווינדוס עובד. התחלתי בעזרת התוכנה להעלות חלק מהרכיבים. העלתי את הזיכרון ל 3.0 וולט והכל היה בסדר. העלתי את המגהרץ של המעבד מ 2000Mhz ל 2220Mhz והכל היה בסדר. ואז התחלתי לאט לאט להעלות את הוולט של המעבד. הגעתי עד 1.6 אם אני לא טועה (המקורי היה 1.3) והמחשב נתקע. הפעלתי מחדש וניסיתי להכיס לביוס אבל אי אשפר. המחשב תקוע על המסך הראשוני שבו צריך ללחוץ של DEL בשביל להיכנס ללוח וכשלוחצים כלום לא קורה. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס לכמה דקות ולהחזיר אבל גם כשהחזרתי הבעיה נשארה. להתחיל לחסוך כסף למעבד חדש? :'( עוד דבר מוזר שקורה. כרגע נגיד ואני מכב…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ספק כח חדש ( לא שהTHERMALTAKE PUREPOWER 480 שלי לא מספיק - פשוט אני מעדיף ספק 24 פין ) ראיתי ספקים רבים אבל תפס את עיני ספק THERMALTAKE PUREPOWER 680 עם כל מה שאפשר לרצות ( 3 12V RAILS !!! להיות מוכן לפנטיום 7 ) אם יש למישהו חוות דעת עליו או על ספק אחר מומלץ אני אשמח לשמוע - קראתי עליו ביקורת בBJORN3D והם מרוצים ממנו מאוד שם ....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום החלפתי למארז P150, כעת צריך המלצות למאוררים שקטים בגודל 92MM ו 120 MM.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-