אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אוקיי נגיד שיש לי עכשיואני הולך לקנות בקרוב) ;D לוח אם 4G4A+ 845ע 533MHZ (שלפי מה שרשום הוא תומך ב 2100) זיכרון שח CORAIR DDR333 256MB 2700 אין לי מושג אם זה 2.1 הדגם המדוייק הוא CMX256A-2700C2 ומעבד 1.8A 512K(שאין לי מושג אם הוא הטוב או לא טוב לOC{שני גריסאות]- אם מישהו יודע איך לדעת לפני שקונים שיגיד) ועכשיו אני רוצה לעשות OC הכי טוב כדי שהוא יעבוד על מהירות 2400 והזיכרונות יפעלו כמה שיותר מהר (166MHZ-333) מבלי לדאוג לאיורור נוסף מהם ההגדרות הכי טובות בשביל ההאוברקלוק? אם אפשר מדוייק את כל ההגדרות שצריך לשנות בביוס לכל הרכיבים כמו: FSB,RATIO-MEM,CRT,VOLTS וכל השאר... לפי מה שהבנתי במודעות אחרות ה- FSB צריך להיות 133 זה הדבר היחיד שאני פחות או יותר יודע... :-…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להחליף את המאוורר למאוורר אחר שיהיה שקט יותר, ואני צריך לדעת כמה דברים: 1. יש סכנה כלשהי בהחלפה? (אני יודע שזה הלחמה, זאת לא הבעיה!) 2. המאוורר יפעל תמיד על 100%? (ג'נרי, 2 פינים..) האם יש צורך לקחת מאוורר שיודע לשלוט על עוצמה הקירור בעצמו? למשל זה ששומר על טמפ' בין 32 ל38. זה ריאלי בספק? 3. יש סיכוי שהחדש לא יקרר מספיק? (עד 31CFM) אני יודע שהכי פשוט וטוב זה לקנות ספק, אבל זה לא כל כך ריאלי כי אבא שלי עקשן..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ATHLON XP 1700+ - TBRED B EPOX 8K9A 256MB TwinMos DDR333 מה דעתכם? עריכה: כמעט שכחתי - VOLCANO 7 HSF ... וד"א, מה ההבדל בין 8K9A ל 8K9AI ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת ASRock עושה זאת שנית, ומציעה למשתמשים האצה של מעבדי סקיילייק ללא מכפלה פתוחה בזוג לוחות אם חדשים אותה היא משיקה לפני כחודש וחצי הביאה חברת ASRock בשורה משמחתלבעלי מעבדי סקיילייק עם מכפלה סגורה: ניתן להאיץ את המעבדים שלכם בעזרת לוחות האם שלנו, זאת בשל מה שנראה כבאג בלתי מכוון במעבדיה של אינטל. יחד אליה הצטרפו שאר החברות ואפשרו גם הן אוברקלוקינג שכזה על גבי לוחות האם שלהן. לרוע המזל, החגיגה הסתיימה מהר יחסית, כשחברת אינטל שלא חיבבה כל כך את העניין מיהרה להורות לחברות הנ"ל להוציא עדכוני BIOS המבטלים את האפשרות הנ"ל, מה שהחזיר אותן ואת חברת ASRock במיוחד עם הזנב בין הרגליים. ASRock משלבת אמצעים עקיפים בכדי לאפשר אוברקלוקינג למעבדי סקיילייק נעולים …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לבצע OC למעבד ואולי בהמשך גם לכרטיס מסך שלי, בינתיים הייתי רוצה להתמקד ב2600K שלי שרוצה להגיע ל4.5GHZ , עכשיו אני נמצא במצב כזה. עכשיו אני רוצה להגיע לתדר הזה איך אני עושה את זה דרך הEFI ? הבאיוס הזה מאוד מסובך בשבילי ואני כמעט ולא מבין שהם כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה בתיכנון שלי לחבר לטאוור 112 שלי שני מאוורר טורנדו וככה זה נראה: http://photos.walla.co.il/liozsosko אין לי מושג לגבי המשקל של הטאוור כי משום מה אין נתונים של המשקל שלו... אבל כל טורנדו187... ביחד 374 מה עושים?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מדליקים ספק כוח ATX מבלי לחבר אותו ללוח לפי מה שאני יודע צריך לגשר בין איזה שני חוטים בכניסת החשמל המרכזית שניכנסת ללוח אם ואני מזכיר מבלי לחבר למחשב!!! אני לא מצאתי לאיזה נושא זה מתאים אבל אני חושב שזה מודינג
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מדובר בכרטיס הבא: http://img.hexus.net/v2/graphics_cards/ati/AGP/DSCF3217_cropped-big.jpg הקירור הנוכחי לא סוחב בימים חמים ואני מחפש משהו יותר יעיל. עדיף שיהיה שקט ככל האפשר. עריכה: מה דעתכם על Arctic Cooling Accelero S1 Rev. 2 ? ככל הנראה הוא אמור להחזיק X1950 PRO גם באופן פסיבי (לא מתוכנן אוברקלוק, לצורך העניין)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני חייב קירור המחשב עובד במנוחה על 60 מעלות ובמאמץ קרוב ל 70. יש רעש נוראי מן המאוורר סטוק של אינטל. אני מחפש משהו שקט שיוריד לי את הטמפ' (אולי OC בעתיד) ולא ממש יקר אני שומע הרבה דיבורים על הביג טייפון אך הוא נראה לי ענק וגם חורג מהתקציב שהוא גג גג 200 ש"ח מה עם זלמן?? אגב, אני לא רוצה להתחיל להתעס' עם פירוק הלוח אם וכו'.. משהו ממש טוב ונוח להתקנה תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה everest לבדיקת טמפרטורת המחשב והוא כותב על המעבד שלי 5 טמפרטורות שונות: CPU 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #1 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #2 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #3 64 °C (147 °F) CPU #1 / Core #4 62 °C (144 °F) על מה להיסתקל בעיקר (זה במנוחה).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, זקוק לגוף קרור למעבד בעל 2 מאווררים שניתנים להחלפה, גודל המאווררים רצוי שיהיו 140 מ"מ. חשבתי על הדגם Noctua NH-D14, האם ניתן בדגם זה להחליף את המאווררים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו יודע אני רוצה מודינג שיהיה: 1. ברמה בסיסית עד קלה 2. שאפשר להכין אותו מחומרים ביתיים לא כאלו מיוחדים שלך עכשיו תמצא את הדבר הזה 3. כלים שיש בכל בית מקסימום כלי שיהיה קל להשיג אבל עדיף כלים שיש בכל בית רגיל שעוד לא קנה את הכלים המיוחדים 4. שיהיה יפה 5. עדיף שיהיה מדריך בעברית 6. אני יעשה את זה למחשב ישן משנות הפתח קמץ ככה שלהתחשב בזה 7. דבר שלרוב לא הורס כלום בבקשה תעזרו לי כי ככה יהיה לי פרוייקט לחופש משהו שאני יתיד בו תודה על ההקשבה ומקווה שתעזרו
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחר \ מחרתיים מאוורר \ מאווררים \ ערכה של מאווררים למארז שלי ואני צריך המלצה על מאוורר טוב (מהיר, יעיל, שקט) שעולה כמה שפחות, וכמה ממנו לקנות + באיזה גדלים. יש לי ספק כח חזק יחסית, לדתעי הוא יחזיק לפחות שלושה מאווררים, בהנחה שכרגע אין לי בכלל. ממש לא משנה לי עם או בלי לד\לדים.. אם יש אפשרות גם עם וגם בלי ויש הבל במחיר, אני מעדיף בלי. אני מוכן להשקיע עד 150 ש"ח. תודה רבה על העזרה, זה דיי דחוף.
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז קניתי 8800GT של sparkle לפני כשבוע וקראתי שהוא מתחמם, אבל לא יכולתי לתאר לעצמי שעד כדי כך. אני מדבר על 92 מעלות במאמץ של כחצי שעה משחק ויום חם בחוץ, וכמובן גם המאוורר משמיע קולות כמו של הליקופטר לפני התרסקות. בכל מקרה עשיתי מלא פרופילים בריווה טיונר ועדיין הרגשתי שזה לא מספיק, במשחקים עדיין הכרטיס הרעיש ממש ופחדתי על המעלות המטורפות. אז הפתרון שחשבתי עליו היה לקחת גוף קרור ישן של פנטיון 4 ולהצמיד אותו לליבה, וכמה סינקים של לוחות אם שיש לי על הזכרונות. ואז החלטתי לפרק את הכרטיס וגיליתי שהפתרון האמיתי הרבה הרבה יותר קל.. צריך פשוט להוריד את מכסה הפלסטיק השחור שחוסם אויר, ולהצמיד מאוורר נוסף מעל הליבה. שלבים: 1. צריך את הכלים הבאים, אלכוהול, צמר גפן, מברג ממש ממ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם 'קיבלתי אתמול את הלוח החדש שלי מהסוג הנ"ל יחד עם המעבד הזיכרון שלי מסוג G-SKILL PC2 8000 קרור-COOLER 7 PRO ספק-יHEC 500 חברים אני מאוכזב פצצות הצלחתי להגיע עם הלוח רק ל430 באס ולקחתי את המעבד ל4 גיגה אני חושב שהזכרונות תוקעים אותי ,אני לא מבין אם זה מהירות 1000 או 800 ביקשתי בפירוש 1000 יש בביוס אפשריות שאני לא כלכך מצליח להבין ניסיתי לקבוע את הזיכרון למכפלה נמוכה אבל ישנן כמה קבוצות של A B C D 200 266 400 לא הצלחתי להבין מה צריך לעשות שם ניסיתי להוריד מכפלה להכי נמוך לראות אם המעבד תוקע אותי אבל לאחר 450 באס וריסטרס הלוח מצפצף ועושה פוסט חוזר לרגיל למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?עוד לא נגעתי בשינוי מתחים שיניתי את הPCI ל100 אבל האם זה נשאר ככה זה בעצם נועל …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הטמפ' המומלצת לכרטיסי מסך מסדרת 6600GT. ואיזה קרור אפשר להוסיף על כרטיס מסך, לא משהו מסובך ויקר. ובכלל אם כבר אז מה גם הטמפ' המומלצת להארד דיסק? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם איך ששמתי את המאווררים זה טוב ועם לא אז מה לשנות... אחד 120 מקדימה מכניס אוויר אחד 120 מאחורה מוציא אוויר אחד 120 על צידו של המארז למטה צד שמאל מכניס אוויר אחד 60 מוציא אוויר מתחת למאוורר 120 מאחורה שמוציא אחד 30 מקדימה על פאנל של 3.5 מכניס אוויר (סמתי אותו סתם כי זה יצא יפה) ואחד כזה (לינק) מתחת לכרטיס מסך מוציא אוויר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4630 האם סידור המאווררים טוב?<
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה מעלות יוריד לי יותר הMX-3 מהMX-2 ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז אין לי הרבה ידע בכל מה שקשור לקירור אבל כן חשוב לי שזה יהיה יעיל,שקט ויתאים ל OC אם אעשה זאת בעתיד. אני צריך קירור למעבד core quad q9300 ,כרטיס מסך כנראה 8800GTS 512 ולזיכרונות. בנוסף רציתי לדעת אם יש שימוש במערכות קירור של מים?זה יעיל?ואם כן למה אני לא רואה אנשים שמשתמשים בזה? קירור למעבד קיבלתי המלצה על Thermaltake Big Typhoon VX .האם זה שקט ויעיל בקירור?מן הסתם שהוא יותר טוב מהקירור שבא עם המעבד נכון? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום נדבר עם GYGABYTE 3D ROCKET PRO ז ככה ליפני כשבועיים באתי לחבר ו בדיוק הוא עשה סדר בארון ומצאתי אצלו את הקירור הנ''ל הקירור היה זרוק אצלו בארון כבר בערך שנה הוא היה זרוק ביחד עם כל הברזלים והכלים שיש לו שם אז מן הסתם כל התחתית שלו נשרטה, על הקליפסות אני בכלל לא מדבר הם פשוט היו חסרות הבאתי אותו הביתה ניקיתי אותו מאבק ושמתי בארון נסעתי לצבא וחזרתי לשבוע החלטתי לשים אותו ב"שרת" שלי לקחתי נייר שיוף גס( מכיבן שהיו שם שריטות די עמוקות) לאחר מכן עברתי עם נייר בינוני ואז עברתי עם נייר מים קיבלתי שיוף ברמה די גבוה כימעט מראה... לא צילמתי תמונה אבל אם מישהו רוצה אני יצלם לו. מצאתי ברגים מתאימים ( ככה חשבתי אז) קפיצים אומים ושייבות והתחלתי להכין את המתאם עליתי ל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש, עם מעבד Q9450, כרטיס גרפי PNY 9800 GX2, וספק PC Power & Cooling של 610 או 750W. אני לא עושה OC. אני מבין שהספק עובד ביעילות גבוהה (מוציא פחות חום), שהמעבדים האלו מוציאים פחות חום, ושהכרטיס בא עם קירור עליו. האם אני צריך קירור נוסף (בנוסף למאוררים של המארז, שזה אני אברר בפורום מארזים)? גוף קירור על על המעבד? משהו על כרטיס התצוגה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עלה לי רעיון לבצע שינויים במארז. יש לי מארז של CHIEFTEC עם 5 מאווררים: 2 מאווררים של זלמן 120מ"מ, SCYTHE מאוורר 120 מ"מ ו-2 90מ"מ זלמן. הזלמנים וה-SCYTHE עובדים על מהירות מקסימלית בזלמן 1850RPM וה-SCYTHE 1400 RPM ו-2 הזלמנים 90 מ"מ עובדים בחצי טרוטל(ככה לא שומעים אותם) בעזרת חשיבה נכונה ויצירתיות הצלחתי להוריד 6 מעלות במארז!!! (בלי מזגן) ובנוסף זה לא בא על חשבון הרעש. הוא שקט כביום היוולדו. הנה המוד:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המארז הזה: http://www.virtual-hideout.net/reviews/xoxide_enermax_server_tower/index.shtml אשר בארצנו עולה כ498 שקלים~. בבניתו הוא דומה מאוד ואולי אפילו מעתק של הTT Xaser תוכלו לראות זאת גם לפי החלון שעשו לו בדלת. אני חושב שזה מארז ששווה את כספו כי אין הרבה כאלה במחיר כזה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מסוג AMD 1100 עם מאוורר COOL MASTER שנותן למעבד שלי להגיע ל 54C ויש לי רק מאוורר אחד בספק ומאוורר ל-GEFORCE. החום, לפי מה שכתוב לפחות ב-BIOS במארז עצמו היה 35 מעלות...אבל עד שלא הורדתי את המכסה, המחשב היה נתקע כל פעם שהמעבד היה מגיע למקסימום. הבנתי שכדאי לקנות מאווררים נוספים, אבל אני לא יודע איזה עדיף לקנות, ואיפה הם אמורים להיות מותקנים, ואם המותג חשוב, אם כן, איזה עדיף? תודה, CNTAX
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp102.htm כנראה שהשיוף שלו יהיה כבר יותר טוב וגם הקליפס יותר חזק. Heat Sink Specification Dimension Tube -100 mm, 36+ Fins Dia. - 66mm Material Superconductor Tube + Copper Fins Features 1. High thermal conductivity 2. Full copper cooler w/superconductor tube for max performance 3. Supper attractive "Round" shape cooler 4. DP-102 offers "Dual Fan" solution - user can mount 1 or 2 fans on the cooler (Fan/s not included in the package) 5. Two sets of 70mm to 80mm fan adapters are included in the package 6. The cooler can be rotated 360 degrees and fans can be mounted in any position 7. DP-102 can be an "Universa…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-