עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ^^ כותרת איך אני מוריד את הדבק הזה?!?!?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  2. Started by (G),

חבר'ה אני מתחדש ב-HD4870, אני מעוניין להזמין קירור, כידוע Thermalright הם המובילים בקירור(כרטיסי מסך במקרה זה). כסף זה לא בעיה הרי המחירים שלהם עד 300ש"ח. אני מתלבט בין T-RAD2 http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/t-rad2/product_vga_cooler_trad2.html או HR-03 http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/hr03reva/product_vga_cooler_hr03reva.htm?art=MTQyMywxLCxoZW50aHVzaWFzdA== באנצ': http://www.madshrimps.be/vbulletin/f22/thermalright-t-rad2-gpu-cooler-review-56900/ אלא אם כן אתם מכירים קירורים אחרים שהם טובים יותר להציע.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by jaaa,

שלום, ברשותי כרטיס מסך Ati radeon x600 , הוא מרעיש בצורה בלתי נסבלת לאחרונה, הרעש בא מכיוון המאוורר, למען האמת היו לזה תקדימים בעבר אבל זה היה אחת ל... וגם היה מפסיק כמה שניות לאחר ההפעלה.. עכשיו הרעש הוא רצוף ובלתי נסבל, אשמח לדעת איך אפשר לסדר בעיה זו, או אם אפשר להחליף רק את המאוורר? דבר נוסף זה איך אפשר לפרק את המאוורר מהכרטיס מסך? לא הצלחתי הוא מחובר בשתי ברגים מפלסטיק שחורים כאלה, אשמח לעזרה מאנשים עם נסיון תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shai82,

שלום לכולם המפרט שלי מופיע בצד. ניסיתי לעשות OC ללא הצלחה כ"כ. לאחר קריאת מדריכים ונושאים בפורום ניסיתי לעשות לבדי העלתי את המעבד ל3.6, מתח ל1.25 זכרון קבעתי על 1066, לא הגדרתי תזמונים. ומתח קבעתי 2.1 FSB על 400. לאחר השינוי כמה שניות אחרי שהויסטה עלתה המסך כבה לי. מישהו יודע למה זה ? והאם צריך לשנות משהו בנתונים ? תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי שלום לכולם, שידרגתי למפרט הזה לפני כמה ימים ואני ממש בתחילת הדרך בOC שלו..אפשר לאמר ביום הראשון. רציתי לדעת אם תוכלו לסייע לי להגיע לתותאות טובות יותר(הבנתי שהלוח הזה עם מעבד 4 ליבות מסוגל להגיע ל460FSB ),אני יציב נכון לעכשיו(בדיקת מאמץ Orthos 20 דקות סה"כ) על 3.4GHZ ,טמפרטורות: 42 במנוחה,65 במאמץ..פחות או יותר.הביוס הוא 0403 של ראמפאג' פורמולה. נתונים מהביוס: CPU Ratio Setting_______8 FSB Strap to NB________Auto FSB Frequency_________425 PCIE Freq_____________Auto DRAM Freq____________DDR2-1066) DRAM Command Rate___Auto DRAM CLK Skew Ch.A___Auto DRAM CLK Skew Ch.B___Auto DRAM Timing Control____Auto DRAM Static Read______Auto DRAM Dynamic Write____Auto …

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by navk2,

יש טעם לזה ? בתנאי שאני משאיר את הזיכרונות שלי על סטוק, זה ייתן משהו ? אל תסתכלו על המפרט שלי עכשיו, אני שואל לגבי המחשב החדש...

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by midnight8,

אני צריך תוכנה שתבדוק לי מה החום של מעבד שלי ב100% USE וב0% USE תודה לעורים עריכה: מצאתי תוכנה OCCT נראה לי שהיא מתאימה אם אפשר מישהו שיודע שירשום לי איך להשתמש

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  8. Started by allammo,

נשברה לו התושבת, כרגע אני בחיפוש אחר חדשה, האם התושבת היא הגורם לרעש? כאמור יש לי BT וזה בטוח ממנו...

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by XPeriment,

אהלן ברשותי לוח של ג'יגה בייט, ומעבד ATHLON 1400+ ומאורר שהגיע יחד איתו. מיום הרכבתו מזה 8 שנים המאורר הזה רועש ביותר - בעבר זה לא הפריע לי כי לא היה איתי בחדר, אבל כיום זה ממש הפך למטרד. אני רוצה להחליף את המאורר למשהו שקט ביותר... למישהו יש הצעות לדגם זה? זיגזג הציעו לי את Arctic-Cooling Copper Silent 3 for AMD Duron / Sempron / Athlon השאלה אם יש משהו יותר שקט, תודה מראש, אמיר

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  10. אני רוצה להחליף קירור ל 4870 שלי, ראיתי שני דגמים שמדוברים כאן באתר, ורציתי לדעת מי מהם עדיף ואם באופן משמעותי... הראשון, Arctic-Cooling Accelero S1 השני , ThermalRight HR-03 GT ההבדל במחיר הוא דיי כפול... השאלה אם הוא עדיף, ואם כן אז אם הוא שווה את ההבדל במחיר... תודה ;D

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  11. האם זה אמור להיות כל כך חם ?!?!?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אז ככה צריך נוסחה של OC להירות של 3600MHZ שהנוסחה תיהיה כמה שיותר קרובה למערכת שלי כדי שלא יהיו לי בעיות בביצוע הOC. צריך שיהיו התאמות כאלו שהמעבד יהיה מי גירסת E8400 SLB9J ביגלל שאני רוצה להיות בטוח שהOC יתאים לי. שהלוח יהיה GA-EP-P45-DS3 לא ניראה לי שזאת בעיה כי זה לוח טוב לOC ואני לא היחיד שיש לו לוח כזה. שהזיכרונות יהיו כמה שיותר קרובים לגירסה שלי Geil DDR2 800 1GBX2 DC CAS5 ניראה לי שהמתח הוא 2.1V עם אני לא טועה. וגם האם הטמפרטורות שלי בסדר מעבד-32 מעלות במנוחה-במאמץ מלא 40 מעלות לוח אם-45 מעלות מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by parsi1,

1. המליצו לי על מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black לגבי קירור איזה חברה כדאי לקחת ? שמעתי על Arctic Cooling 8L 80mm או Arctic Cooling Fan 80mm PWM או על מאוררים של SPAIER וגם Nexus איך הם ואיזה דגם מומלץ ? חשוב לי שיהיה שקט. זה אומר שהקירור בנוסף לקירור שיש במארז או שבמקום ? ואם כבר אז עדיף לקחת 120 ואם בכלל אני יכול לקחת 120 מבחינת התאימות למארז ? 2. לגבי קירור למעבד, לקחתי מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel ושמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ולכן עדיף קירור אחר ז"א להוציא את הקירור של אינטל או בנוסף ? ואם כבר להוציא קירור אז לא עדיף כבר לקחת את הTRAY במקום BOX ? בכל אופן רציתי לשאול של איזה חברה ודגם כדאי לקחת אני שמעתי על Arctic Cooling 7 PRO או Arctic Cooling Freezer…

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by קלוקיי,

יש לי שאלה, בעת מריחת המשחה רצוי להוריד את המדבקה שמודבקת על המעבד?? או שאין צורך??.. תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by eli_t,

היי המעבד שלי כרגע עובד במנוחה באיזור ה 50 מעלות ? אתם חושבים שמשחה טרמית טובה יכולה לשפר את המצב ? אם כן איזו בדיוק ? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by dranzer,

שלום. שמעתי שוולט מוד מעלה fps ורציתי לשאול.. איך עושים את זה ומה הסיכונים ומה זה בכלל? תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by totah,

לוח P35 DS3 E8400 Zalman 9500 רצוי (במידה ויש) תוכנה של אינטל.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  18. צריך המלצה לקירור מעבד לא לOC אלא שיהיה שקט וישמור על המעבד כמו שצריך מה כדאי עד 250 שקל ואני לא מדבר על קירור שצריך להוסיף מהוורר וזה שבסוף זה יוצא לך מעל ה300 שקל תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  19. Started by eranmor,

היום ניסיתי לעשות OC ל8800GT שלי ושמתי לב לתופעה משונה ככל שהעליתי את מהירויות השעון של הכרטיס הביצועים ירדו :s05: WTF? למה לעזאזל זה קורה?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  20. Started by MetalHead,

שמתי לב שהיה אשכול דומה לא מזמן אבל לא מצאתי בו תשובה חד משמעית לאיך בדיוק עושים את זה. הנתונים שלי הם: Q6600 @ 2400mhz G0 Stepping Gigabyte p35 ds3l G.skill 1024 x 2 800mhz cl 4-4-4-12 קירור V1 כבר היה לי OC, אבל הוא חזר לסטוק אחרי הפסקת חשמל. אני מעוניין להגיע ל 3Ghz. אם תוכלו לכוון אותי ולתת לי את הערכים אותם אני צריך לשנות בביוס, אעריך את זה מאוד.

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  21. אני הולך על מעבד מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel שמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ושכדאי לשים קירור אחר במקום. באמת שווה להחליף ולשים קירור אחר ? אולי שווה לתת זמן לקירור של אינטל ואחרי כמה זמן אם יעשה רעש ובעיות אז להחליף ? הבנתי שאם שמים אז זה במקום ולא בנוסף, נכון? האם הקירור של אינטל רועש יחסית ? אני רוצה שיהיה טוב ושקט המליצו לי על Arctic Cooling שמעתי על הדגמים הבאים: 1. Arctic-Cooling Alpine 7 Pro 2. Arctic-Cooling Freezer 7 LP 3. Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 4. Arctic-Cooling Freezer XTREME מה ההבדל ביניהם מבחינת ביצועים ומבחינת שקט ? מה יותר מומלץ ? האם יש דגמים אחרים או חברות אחרות שמומלצים יותר ?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by קלוקיי,

שלום , אני צריך עזרה בהתקנת הקירור vendetta 2 , למה התקנתי אותו והטמפ' היא 55 מעלות במנוחה ובקירור הסטוק היא הייתה 40 מעלות במנוחה מה הבעיה פה?? בבקשה תעזרו לי!! תודה...

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. רציתי לקנות קירור לכרטיס מסך שלי X1800GTO היום והסטוק מגיע ל75 מעלות בלי מאמץ והרעש כבר מחריד אז החלטתי לקנות את הAccelero X2 אבל הוא אזל במלאי בחנות שאני חיפשתי. הטכנאי שם הציע לי את ה Arctic-Cooling Accelero TWIN TURBO ואמר שהוא ממש מקרר את הכרטיס ועובד בצורה שקטה מאוד. מה דעתכם שווה להשקיע 160 שח ולקנות את מה שהציעו לי ? איך הוא מבחינת שקט וקירור הכרטיס? תודה רבה לעונים!

• 52 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. באופן עקרוני מה שהמליצו לי זה אוורורים של ARCTIC COOLING אבל החנות שממנה אני מתכנן לקנות מחזיקים אוורורים של SPAIER. איזה דגמים של ARCTIC COOLING ושל SPAIER מומלצים למעבד ולמארז שלי ? המארז שאני חושב לקחת והוא ANTEC NSK4480 380W Silver/Black והמליצו לי לקחת איתו את הקירור Arctic Cooling 8L 80mm המעבד שאני חושב לקחת הוא מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel והמליצו לי להוציא את הקירור של אינטל ולשים במקום Arctic Cooling Freezer 7 Pro. אשמח לקבל תגובות בנושא ((:

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  25. כמה שיותר זול יותר טוב כי המעבד הזה כבר לא שווה הרבה.. תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים