אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי סתם לבדוק משהו בביוס טוב לא ידעתי שאפשר בכלל לבצע פה אוברקלוק ראיתי כמה אופציות והתחלתי לשחק טוב שיניתי את המהירות של הAXP1700 שלי והזיכרון ל140x38 ושמרתי קיבלתי המהרה ל1800 והיה שינוי של וולט אחד במתח של המעבד עלה לי...הווינדוס כמו שאתם רואים עולה בסדר גמור הטמפרטורות כמו מקודם...במעבד בעבודה 38...יש לי מארז מאוורר מאוד בכל מקרה הזיכרון לא נתקע אבל זה DDR PC2100 זול ביותר...אתם חושבים שעם אני יקח PC2100 איכותי מאוד עם קירור פאסיבי וקירור עוד יותר מאסיבי למעבד אני יגיע ליותר?!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
[glow=red, 2, 300]איזו תוכנה טובה מתאימה לאוברקלוקינג למעבד של המחשב?[/glow]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי זה דחוף לארטיק סילבר 2 יש כבר 3? איפה ניתן לקנות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהתקנתי את הכרטיס מסך מאוד התאכזבתי מהantec, הוא היה ממש קטן יחסית למה שציפיתי, לא כיסה שטח גדול ולא היה מרשים כלל וכלל, ותאמת גם לא הוציא הרבה רוח... ואז חשבתי לעצמי "בשביל זה להוציא 127 שקל!!! :-/ ) כעבור יום או יומיים המחשב שלי התחיל להיתקע, כאשר אין לי overclocking לכרטיס, לא הבנתי מה קורה, לא יכול להיות שזה בגלל חום!!!!הרי יש לי מאוורר למעלה שהייתי חייב להתקין כי כבר קודם המחשב שלי היה מאוד חם והיה חייב אותו נתקע, נתקע, מסכים כחולים, ואז המחשב מתחיל לכתוב שטויות, נכנסים לmedal of honor אז הוא אומר שאין עכבר... נכנסים לexplorer אז הנורטון כותב שהאקספלורר נגוע בוירוס וחייבים לסגור אותו. : בשלב זה כבר הבנתי שזאת בעיה של חום! התעצבנתי והעברתי את היד מעל המאוורר ש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בשתי הכתבות שקראתי לאחרונה ששיבחו את הסלרון 1000 כמיועד להמהרה השתמשו בלוח Abit ST6. בחיפושים שעשיתי לא מצאתי את הלוח הזה בארץ(פלונטר, אקסלנט, פנדה ועוד). מישהו יכול להמליץ על לוח אחר שטוב לאוברקלוניג הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
השם אני יכול להסיר את החלק התחתן המרובע במאורר בצורה כול שהיא? :'( (אל תשאלו אותי למה מתי שאני אסיים את הפרויקט אתם תיראו
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אנשים מה קורה אצלי הכול קריר וטוב וגם למחשב של אח שלי פנטיום 4 למי שלא יודע תראו עשיתי לאח שלי מוינג לפני שנה הוספת חלון כבלים עגולים וסידור חוטים צביעה לפני כחודש קניתי למחשב שלי ספק באטרפלי של טרמינל טיק וקיבלתי איתו פאן באס עם מאוור כזה עגול מכייון ויש לי 4 מאוורים במארז פלוס עוד 2 בספק ועוד אחד למעבד ולא היה לי מקום למאוור הזה שמתי אותו אצל אחד שלי שיקרר תגיפה 2 שלו. היום המשחב של אח שלי בדקתי תמפרטורה היתה 47 אז פתחתי תמארז סדרתי תחוטים של הפסק כוח שהיו עוד יותר מסודרים ממה שהם עכשיו וגם את של ה אידי וניקיתי את הראם מאבק ותהיטסניק של המעבד ואת כול הלוח ותגיפה 2 ניקיתי הכול עם האלכוהל ושאבתי אבק סידור חוטים חיברתי הכול וווווווווווווווווווווו הטמפרטרוה כעת 35 !!!!!!!!…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה למצוא את המשחה הזאתי (MX1) באתרים ואני לא רואה כלום אני מחפש אולי זה הקיצור שלה אני לא יודע אבל לא מוצא ורציתי לשאול אם היא יותר טובה מה Arctic silver 5 ??? תודה מראש ..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, היום סיימתי להרכיב את המערכת, ובא לי קצת לדחוף אותה לקצה. יש QX9650 עם נינג'ה עליו, לוח אם Asus P5B-E, זיכרונות של GSKILL 2GBHZ. עכשיו מצב נוכחי, ללא OC ללא כלום (רק מתח לזיכרון הועלה ל2.06 ולתזמונים המקוריים שלו 4-4-4-12). אבל הטמפ' לא מסתדרות לי עם הפריים, האם זה תקין ? http://www.upit.ws/uploads/29828612da2e7.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב כפי שאתם ודאי יודעים אנחנו פה רודפי בצע ולרוב כשקונים מעבד לא מספיק לנו המהירות (למרות שדוגרי זה כן מספיק) ואנחנו מוסיפים לו מהירות ע"י OC.. בחינם(!!) -- הבעיה המרכזית עם OC זו כמות החום הגדלה, לכן צריך קירור יותר טוב וקירור יותר טוב הרבה פעמים משמעותו יותר רעש.. (חוץ ממים שזה יקר משמעותית...) אבל רעש אנחנו לא אוהבים(החלק השפוי מאתנו לפחות) וכאן אנחנו בבעיה.. אני התחלתי פרוייקט לפני כמה זמן שהמטרה שלו הייתה להמהיר את הQ6600 שלי עד ל3GHZ או יותר ובתנאי שהקירור יהיה יעיל ושקט מאוד. אני דיי רגיש לרעשים ובנוסף המחשב נמצא בתוך החדר שלי ככה שאני מעדיף שהוא כמה שיותר שקט.. ואז התחלתי את הפרוייקט-- נקודת הזינוק לא הייתה כל כך טובה מכיוון שהמארז שברשותי , sonate 3, מקו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש קירור פאסיבי או לפחות שקט מאוד למעבד AMD X2 3800 AM2 65W אם זה משנה אז המארז הוא קומפיוקייס 6K60 או 6C60. הרעיון כאן הוא עלות תועלת אז לא להציע משהו שהוא הרבה מעבר למה שאני צריך... ועוד דבר- כמעט כל הגופי קירור של זלמן שראיתי לאחרונה הם עם לדים- יש אפשרות לנתק אותם? תודה מראש לכל העונים...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרצתי TAT לכמה דק' והמעלות הגיעו ל 63-62~, זה הגיוני? אני עם קירור סטוק, כמה רעש הוא עושה שיהיה בריא. בחנות אמרו לי שמרחו לי למעבד AS5. הוא יחזיק OC אם בסטוק הוא מגיע למעלות האלה? גם אני רוצה לקנות או AC: Freezer 7 / Scythe Infinity, הם יורידו את המעלות בצורה משמועתית, והם לא יעשו רעש במהירויות גבוהות? כמו שאמרתי, זה עם E6600. תודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעצם זאת שאלה כפולה אני קונה Core 2 Duo 6300 Abit AB9 GeIL Ultra 2x1GB PC2 6400 CL4 ו Sunbeam Tuniq כמה אני יכול להגיע לדעתכם? ובכלל קניה טובה?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמממ יש לי את הD805 של אינטל (מעבד כפול ליבה) , והרבה אמרו לי שיש לו פוטנציאל OC גדול . אני רוצה לעשות לו OC , אבל אני לא יודע איך להתחיל . אני אשמח אם תסבירו לי איך להתחיל ומה עושים . תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS 925X וה NORTHBRIDGE שלו בוער. כשאני נוגע בו הוא ממש לוהט והוא יושב ממש ליד ה BT שלי וכנראה שבגלל זה הוא לא מקרר את המעבד כ"כ טוב. איך אני מוריד לו את הטמפ ? מה גורם לחום הרב ? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מארז k62 ואני רוצה להחליף את המאורר האחורי. (הוא מאורר די גרוע ופשוט). זהו מאורר 120mm. איזה מאורר אתם ממליצים לי מ- ksp במקומו??? שיהיה שקט ואיכותי, לא משנה לי עם או בלי לד. המאורר הנוכחי רץ על 1500RPM
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין מה לעשות שבעה מאוחרת זאת אז משחקים קצת... לאחר שבפעם בקודמת הייתי ב 4.6Ghz וסופר פי של 9.124ש רציתי לרדת לכיוון מועדון ה8שניות הצלחתי להגיע לתדר של 4930mhz אבל עדין לא הצלחתי לייצב מספיק בשביל להריץ באנצים.. בנתיים סקרין שוט - אני יודע שהמתח מטורף - אבל יש לי מוגן 2 אז אני לא פוחד בקרוב אני עושה למוגן 2 מוד ומוסיף לו יחידת קירור TEC - פלטייר , ואז יהיה אפשרות לשאוף יותר גבוהה... מקווה בקרוב להביא SPI של מועדון ה 8 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,קניתי את המשחב מ-RSM עם המארז הזה:http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=387 בתקופה האחרונה המארז לוהט,חשבתי שכדאי להוסיף לו מאווררים. איזה מאווררים תואמים למארז הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לבצע OC למעבד ואולי בהמשך גם לכרטיס מסך שלי, בינתיים הייתי רוצה להתמקד ב2600K שלי שרוצה להגיע ל4.5GHZ , עכשיו אני נמצא במצב כזה. עכשיו אני רוצה להגיע לתדר הזה איך אני עושה את זה דרך הEFI ? הבאיוס הזה מאוד מסובך בשבילי ואני כמעט ולא מבין שהם כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל מתוצרת ספרקל. הצלחתי להגיע איתו (בעזרת אפטר ברנר) לבערך 850 מגה הרץ לGPU (ובד"כ הוא עובד על 800-805). הבנתי שאפשר לצרוב ביוס על מנת ל"שחרר" את הגבלת המתח. איזה ביוס יתאים לכרטיס שלי? לגיסי יש כרטיס דומה מתוצרת טווין טק. איזה ביוס יתאים לשלו? תודה ושבת שלום. עריכה: ראיתי שבגרסת הבטא של אפטר ברנר אפשר "לשחרר" את נעילת המתח. מה המתח המקסימלי שהכרטיס הזה יכול לשאת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים כבדים כמו FALLOUT 3, אחרי כמה דקות המחשב מאתחל את עצמו בגלל חימום יתר. הכרטיס מסך מגיע ל- 75 מעלות. בשימוש רגיל במחשב זה נע בין 70 - 75 מעלות. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTON כרטיס מסך: GIGABYTE 8800GTS 512MB DDR3 יש לי מאוורר שמוציא אוויר מתחת לספק (ועכשיו שמתי לב שהוא לא עובד....) והמאוורר ניקיתי את המחשב מאבק אתמול אבל זה לא עזר כל כך, האם יש ערכות ניקוי למחשב? (לא מצאתי בחיפוש) ואם אין או יש מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב? (אין לי שואב אבק) ואיזה קירור עדיף לי לקנות? אבל אני צריך משהו באמת טוב! כל הקירורים שמצאתי הם בשביל 8800GT ואני לא יודע אם זה מתאים גם לזה. …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגבייט ga-vm900m 1.0 אני ניכנס לביוס לוחץ ctrl+F1 זה פותח לי תפריט כזה אבל אין בו חוץ מהתזמונים של הזיכרונות עוד אפשרויות לאובר קלוק... כנראה שהלוח זה לא לוח לאוברקלוק עכשיו השאלה שלי עם לוח כזה שווה לנסות לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך או שזה לא יהיה משו משמעותי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-