עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tidan27,

שלום! ברשותי מארז gigabyte 3d aurora 570 אני מעוניין לקנות קירור למעבד של חברת noctua c-14 האם הקירור יכנס לי למארז?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yair23,

שלום רב, לפני כמה ימים קניתי לוח אם ומעבד והרכבתי ... לוח אם של ASUS P5LD2-VM מעבד P4 3.0 64 630 socket LGA-775 קיבלתי יחד עם המעבד איזה מאוורר (SP503B0-1 CoolWave III) קישור לאתר של המאוורר : http://www.spire-coolers.com/fcc.asp?ProdID=231 מרחתי קצת משחה טרמית שקיבלתי יחד עם המאוורר הזה וחיברתי אותו ללוח אם על המעבד .. אתמול התקנתי את התוכנה של הלוח אם : PC PROBE II .. והיא מראה שהטמפרטורה של הלוח אם היא 35-36 ושל המעבד 45-54 במנוחה .. (מדי פעם זה מגיע ל65) אני לא יודע אם התוכנה של הלוח אם דפוקה או שאני צריך לעדכן ביוס של לוח אם או משהו .. אבל הטמפרטורה הזאת נראית לי מאוד גבוהה .. עצות, רעיונות, פתרונות יתקבלו בברכה בתודה מראש, יאיר !

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קניתי מחשב חדש וממתין כבר כמעט חודש לקבל אותו. לא חסרות סיבות, חלקן מוצדקות וחלקן פחות. היום, סוף סוף, זה מגיע והנה צצו שתי בעיות חדשות. מסתבר שלא שמרו את אריזת כרטיס המסך כי לא ביקשתי... כל מה שהיה בה אמנם נשמר ואני יכול להסתכל על הכרטיס לצורך זיהוי או להשתש בתוכנה כמו סנדרה אבל זה הפתיע אותי. דבר נוסף מרגיז הוא שהזמנתי מארז TSUNAMI 350W עם שני מאווררים והנה מסתבר שמלבד אלה של המעבד ושל הספק יש רק אחד נוסף ונאמר לי שהמאוורר שבספק הוא המאוורר השני. וזאת לא היתה כוונתי. כמו כן אמרו לי שאין מקום במארז הנ"ל למאוורר נוסף. האם זה נכון והאם כדאי לי להתעקש על המאוורר הרביעי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by YardenBenlulu,

שלום חברה, אני מעוניין לעשות למעבד שלי אוברקלוק מהירות השעון שלו קצת עתיקה 2.5GHZ. אני משתמש במעבד Q9300, ממש עכשיו סיימתי למרוח משחה טרמית ולנקות אות טוב והתוצאות שאני מקבל בלי שום אוברקלוק עדיין הם במנוחה: 41,44,48,44 שלושה ליבות במאמץ הגעתי למצב של 67-68 מעלות... עכשיו ידוע לי שאלו טמפרטורות גבוהות אז מה יהיה אחרי אוברקלוקינג ? כדי להיות בטוח, אני מרחתי את המשכה הטרמית באמצעות כרטיס דק לכל אורך המעבד באחידות, שכבה דקה וגם שכבה דקה על הקירור, מה מצבי והאם אפשר לעשות OC במצב הזה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by GHOST,

בעזרת איזה תוכנה הכי טוב לבדוק יציבות של המערכת לאחר העלת FSB כלומר תוכנה שבודקת את יציבות הלוח והזכרונות?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shibby15,

על מה אתם ממליצים יותר??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 2 שאלות - 1. האם המאוורר יתאים ל-GIGABYTE 965P-DS4 ? 2. מישהו יודע להגיד לי טמפרטורות ב-C2D על OVERCLOCK עם המאוורר הזה?- מטרת הקניה היא להוציא קצת יותר ב-Vcore גבוה מה-X6800 שלי... תודה על העזרה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מחפש קירור פאסיבי או לפחות שקט מאוד למעבד AMD X2 3800 AM2 65W אם זה משנה אז המארז הוא קומפיוקייס 6K60 או 6C60. הרעיון כאן הוא עלות תועלת אז לא להציע משהו שהוא הרבה מעבר למה שאני צריך... ועוד דבר- כמעט כל הגופי קירור של זלמן שראיתי לאחרונה הם עם לדים- יש אפשרות לנתק אותם? תודה מראש לכל העונים...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by iamapowerfulwerewolf,

איזה קירור מומלץ יותר לשים במארז? http://ksp.co.il/?select=.1066..186.&list=1&sort=3&glist=1&uin=13207&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://ksp.co.il/?select=.1066..39..186..115.&list=1&sort=3&glist=1&uin=18302&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ?? תודה רבה!! אם זה משנה, יש לי קירור noctua nh-d14 2011 עם שני מאווררים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Pollik,

יש לי 9600GT של Gigabyte. אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך ויש לי כבר את התוכנה אז רציתי לדעת איך לעשות את האוברקלוק. אם מישהו יוכל להביא לי מדריך זה יהיה מצוין. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by den,

מהי הדרך הטובה ביותר לניקוי מאווררים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by see4,

יש לי ERROR ב CACHE 1 ממש התחילת ההרה , זה לא קורה ב CASHE LEVEL 2 , זה אומר משהו , מעבד שלי תקין !?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברים, אודה לעזרה והדרכה בביצוע OC מירבי ככל שאפשר למעבד הנ"ל על הלוח הנ"ל. קירור:noctua nh-d14 +2 מאווררים בתצורת PUSH-PULL. זיכון:KINGSTON DDR3-1600. אילו ערכים אצטרך להעלות ע"מ לייצב את הזיכרון על 1600,מאיזה מתח מומלץ להתחיל למעבד ואילו עוד ערכים כדאי לשנות. כעת בוצע OC עם תוכנת ASUS ועומד על 4.4GHZ,אך אני בטוח שאפשר להגיע לתוצאה הרבה יותר גבוהה,במיוחד היות ותדר הזיכרון עדיין נשאר על 1333..משום מה. אודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. איפה אני יכול לרכוש צג וחיישן נטו בלי פאן באס או משהו מפואר מדי שעולה כמה מאות, מומלץ לרדת אפילו מ100 שקל. יש איזו חנות שפאשר לקנות בה את זה , כי אני לא מצאתי. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. זה פירוט המחשב: מעבד c2d e6600 קירור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT לוח: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 זכרונות: g.skill f2 6400cl5 1gbnq 800MHZ וזה 4 גיגה על 4 חתיכות 1024X 4 ה OC שעשיתי: cpu clock ratio x6 cpu host frequancy 350 pci express frequancy 105 system multipier 2.0 בעקבות ה OC היתה ירידת ביצועים במשחקים לדוגמא: בזמן OC אני מקבלת במשחק מסוים 40 פרימים לשניה אחרי שאני מבטלת OC אני מקבלת 54 פרימים לשניה..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by barakaaron,

מישהו אולי ניסה/שמע/ראה משהו על ההיטסינק החביב זהה? : http://thermaltake.com/products/spark/spark7.htm

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות ספק כח חדש ( לא שהTHERMALTAKE PUREPOWER 480 שלי לא מספיק - פשוט אני מעדיף ספק 24 פין ) ראיתי ספקים רבים אבל תפס את עיני ספק THERMALTAKE PUREPOWER 680 עם כל מה שאפשר לרצות ( 3 12V RAILS !!! להיות מוכן לפנטיום 7 ) אם יש למישהו חוות דעת עליו או על ספק אחר מומלץ אני אשמח לשמוע - קראתי עליו ביקורת בBJORN3D והם מרוצים ממנו מאוד שם ....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני רוצה לחבר כמה מאוררים (לפחות שלושה) לאותו חיבור מאורר בעל 4 פינים על לוח האם, כדי שכולם יישלטו באמצעות PWM. יש לי רק שני חיבורים כאלו על לוח האם, ואחד נועד למאורר של המעבד. אני מחפש פתרון זול אז נראה לי שבקרי מאוררים לא באים בחשבון. לכן חשבתי על מפצל. קיימים מוצרים כאלה, לדוגמא תוצרת Akasa: זה דגם ישן שמפצל ל-3: http://www.akasa.co.uk/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Cables&type_sub=Fan%20Cable%20Adapters&model=AK-CB002 זה הדגם החדש יותר המפצל ל-5: http://www.akasa.co.uk/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Cables&type_sub=Fan%20Cable%20Adapters&model=AK-CBFA03-45 לא מצאתי דרך לקנות משהו דומה …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. דיברתי אם Bug2000 בקשר ללוח שלי והוא אמר לי שיש לאחיו בדיוק אותו אחד ועליו יש חיישני חום ...... איך אני יכול לבדוק אם יש לי ??? (אני לא יכול אם תוכנות למדידת חום כי אני צריך לעדכן קודם את הביוס) אבל בכל זאת איך אני בודק ??? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מעונין לקנות קירור למעבד E6300 ואני לא רוצה סתם "להתפשר" על נינג'ה כשתהיה אפשרות לקירור חזק יותר בזמן הקרוב.. למישהו יש מידע כל שהוא על זמינות של הקירורים האלה? לפי מה שקראתי בXS אין זמינות שלהם אפילו בארה"ב אז זה אומר שכדאי לוותר? תודה מראש!

21. Started by aRnonymous,

הכלי!! ובלי שום דרמל - לא סובל דרמל לקראת סיום עוד לא ניסיתי אותו אני יחכה שהקיץ יעבור כי אני לא יודע כמה אפקטיבי הוא. הבעיה הגדולה היא השגת הכלים והנחושת אני עשיתי את זה כשהייתי בחול בחופש. יש לי משאבה שאמורה להספיק לי בסביבות 120 ליטר בשעה לגובה שאני צריך מתוכנן ל athlon xp 1900+ שבפעם הבאה שאני יוצא אותו אני יפתח נעילה אה יש לי מצלמה דיגיטלית אז אם רוצים עוד תמונות

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. FARCRY על 1600 הגדרות MEDIUM לא זז לי משהו ... כרגע הכרטיס אצלי על 700 ליבה זכרון 1000 כמה שאלות : הגברת הזכרון (לא הליבה CORE) בכלל עושה משהו ? עם VMODE לכמה אפשר להגיע מ700 ? והאם זה שווה את ההתעסקות \ יורגש הבדל בפועל בעין במשחק ? כרגע במשחק המעלות על 80 - לכמה יעלו באיזור ה 800 לאחר הVMODE ? שאלה נוספת אני עם 8.11 - איך אני קובע שבמאמץ הכרטיס יפעל על 60 ולא 20 אחוז כמו שאני שם לב שהקאטאליסט עושה ? (במשחק למשל) ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by davis5,

יש לי מארז של Thermaltake עם מאוור אחורי שמוצאי אוויר יש הכנה מקדימה למאוור נוסף השאלה אם כדאי לקנות מאוורר 120 של Thermaltake או חברה אחרת וכמה זה יעזור באמת להורדת טמפ?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אנשים היום שמתי לב למשהו מפחיד רצח במעבד לשי.. הפעלתי את ה cpu-z סתם כזה לסבבה חח והשארתי אותו פתוח בוכל מקרה פתאום אני רואה שיש קטעים (במיוחד במאמץ יענו משחקים וכאלה.פשוט יש לי שני מסכים אז אני יכול לראות מה קורא בתוכנה בזמן המשחק במסך השני) ואז אני רואה שהמהירות מעבד שלי קופצת מדיי פעם ל4500 מגהרץ ואפילו 4800 מגהרץץ מה הולך פהההה וכמובן כמו שידוע הוולט למעבד משחק לו חופשי בין 1.423 ל1.600 וולד למעבד ממש משחק הולך פה מה קורה עם זה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by omrik10,

אני רוצה לעשות בפעם הראשונה OC לGB 9600GT שלי. קראתי את המדריך שבפורום, ורציתי להוריד את התוכנה COOLBITS אבל לא מצאתי אותה בהורדות, וברשת מצאתי עותקים ישנים שלה. COLLBITS עוד רלוונטית ? או שכולם משתמשים ב RIVA TUNER? מישהוא יודע לכמה אפשר להגיע עם 9600GT של Gigabyte? כרגע יש לי 650Mhz ב CORE ו 900Mhz בזיכרונות. עריכה: אני כבר לא בטוח שזה מה שמוגדר כרגע. במקום אחד אני רואה את המהירויות שכתבתי למעלה ובמקום אחר אני רואה CORE 450 וזכרונות 756. שנהים זה דרך Riva Tuner, הראשון זה דרך החלון של Driver Setting/ System Setting והשני זה בחלון של HW monitoring. אז מה הנכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים