אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אתמול עשיתי עם AI SUIT III אוברקלוק דרך OCTUNER - כלומר שהמחשב עושה לבד OC. והמחשב הגיע ל-49% שיפור, זאת אומרת למכפלה 48. שם הוא קרס . הוא עשה ריסט ואז הוא הגיע שוב לווינדוס ורצה לנסות לשפר שוב, עצרתי אותו (כי זה כבר גבוהה למה שהקירור יצליח). והוא נעצר על 4800HZ בקיצור אחרי כמה שניות הוא עשה מסך כחול. עשיתי לו ריסט ופשוט החזרתי אותו לרגיל. אני רוצה להבין למה המחשב שלי ככה ? * חשוב לציין שגם אם אני יעלה למכפלה 34 הוא יעשה מסך כחול* המחשב עשה את זה לבד. זה מתחיל ממש לעצבן כי המחשב חדש ואני יכל לשלוח לכם את הקובץ של המסך כחול אולי תנסו לעזור לי. אפילו החנות ניסתה לעשות לי OC ואחרי כמה זמן היה מסך כחול ולא יודע אותי זה כבר מתחיל לעצבן, אני רואה אנשים עם מערכת כמ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני לא מצליח לעבור את ה 2.7 מקור 2.4 המפרט שלי הוא E6600 2.4 OCZ 1GB 1066MHZ 5-5-5-15 X 2 MSI P35 NEO-F WD 320GB SATA WD IDE 160GB SAMSUNG T220P SPIRE 550W HD4870 POWERCOLOR 1GB 800/920 WINDOWS VISTA X86 הגעתי לתוצאה מאוד נמוכה ב 3DMARK VETAGE 7223 והגעתי למסכנה שאוליי המעבד עושה לי צוואר בבקבוק ואני חייב להגביר את המהירות. התחלתי בביוס להגביר את ה FSB ל300 במקום 266 ובתזמונים SPD עשיתי 5-5-5-15 ,כמו שכתוב לי על הכרטיס. לא נגעתי במתחים, כל המתחים היו על .AUTO ביטלתי את ה INTEL EIST ואת ה SPRED SPACTOM , משהו כזה. הרצתי OCCT 3.0.1 והבדיקה רצה 5 דקות סבבה ,הפסקתי והעלתי עוד קצת עד 2.8 , הפעלתי OCCT ,קיבלתי מסך כחול. העלתי את …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. הקירור שיש לי כרגע Xigmatek Achilles SD1284 קירור סביר סה"כ, לא מעבר. אני עם מעבד Core i7 3550K עם 20% OC. במאמץ עם Prim95 הטמפ' מגיעות ל-70 מעלות. כידוע המעבד הזה מתחמם הרבה יותר מהדור הקודם. בגלל שכל המחשב חדש, החלטתי שכדאי לי להפטר גם מהקירור הזה שהלווה מהמחשב הקודם. הייתי מעוניין בקירור מים אבל הבנתי שיש עם זה התעסקות לא קטנה שכל כמה זמן צריך להחליף נוזל קירור וגם שהמשאבות עושות רעש (Corsair H k למינהם). אז אם אני נשאר עם קירור אוויר, אני מתלבט בין אלה: 1. Cooler Master TPC 812 Vapor Chamber 2. Evga Superclock המארז שלי: Antec P280 אני משתמש בכל ה- memory slots עם זיכרון בעל פרופיל נמוך Vengeance Low Profile DDR3 לוח אם (אם זה עוזר איכשהו) Asus P8Z77-V-Delux…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין את המערכת הזאת Swiftech H20-220 ULTIMA XT Complete Liquid Cool Kit מ http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_202_604&products_id=26994 רציתי לדעת מה דעתכם על המערכת? על החנות? כדי להזמין חלקים בנפרד או שהקיט הזה טוב?. האם כדי להשקיע בבלוק נוסף לצי'פסט?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן עם מפרט כלהלן. אני יודע שלוח האם הוא יחסית Low-end, אבל בהתחשב במעבד ובקירור, לכמה אחוז המהרה אפשר לצפות ? תודה. CPU: Pentium D 805 SmithField 2.66 MHz CPU Cooling: Arctic Cooling Freezer 7 Pro MoBo: MSI MS-7173 RAM: Ceon 2x512MB DR2 667MHz Display Adapter: Nvidia GeForce 8400 GS
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מארז gigabyte 3d aurora 570 אני מעוניין לקנות קירור למעבד של חברת noctua c-14 האם הקירור יכנס לי למארז?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתחיל בזה שהמפרט שלי מפורט בצד זכרונות 333מגהרץ המעבד עובד על באס 400, באס למערכת עומד על 100מגהרץ בסטוק אני בדרך כלל בבאס 137 (2400@3288) כרגע אני על 125 (2400@3000) בגלל שמתחיל להיות חם ואני מצמצם באוברקלוק שהטמפרטורות ירדו במעלה או שתיים בלי שאני יצטרך להפעיל את המאוררים ולסבול מהרעש.. בכל מקרה לעניינינו.. לא נגעתי בתזמונים או בחלוקה של המעבד\זכרונות בכל מקרה מה המצב של הזכרונות שלי כרגע עדיין עובדים על 333מגהרץ או שזה השתנה?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתכנן לקנות גריז טרמי מה דעתכם על זה ?????
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אז ככה ... יש לי כ.מ x1950 Pro 512 של Sapphire עם מאוורר סטוק והטמפרטורה שלו במנוחה היא 52 בערך וכשאני נגיד נכנס לשחק ב - Crysis MP Beta אחרי כ - 10 דקות זה קופץ לי ל - 62-64 ... זה נורמלי ?.. יש לי קירור די טוב במארז כולל גוף קירור למעבד + 2 מאווררים של 120 ... האם ניתן להאיץ את המהירות של המאוורר של הכ.מ ואם כן המאוורר לא יכול להתקלקל או להשרף ?.. ועם איזה תוכנה עושים את זה ?.. תודה מראש, משה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hi all ! just took one zm2hc1, and the first thing I thought is about these copper heatpipes I had many 8-10 copper tubes here, so i decided t do something !! I know some of you will say it is not useful, and it is maybe true, but at these hot days, when it gets hotter than 35*c during the day, it can helps... anyways, if it wont cool the HDD, it will work as a RAD for cooling the water while i was heating these pipes to higher than 400*c, I thought of these heatpipes, and remembered that they are full with a liquid.... I dont know exactly what there is inside of these ones, but anyway it had not blown up into my face... also heating it was very long and …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. כבר די הרבה זמן שהמחשב שלי זוחל, ואני משער שזה בגלל טמפרטורת המעבד. אמנם יש לי פרסקוט, אבל זה לא אומר שמותר לו להיות על 100 מעלות... כרגע, בשעת הכתיבה, SpeedFun מדווחת לי על 97 מעלות.. החלפתי משחה טרמית לפני כמה זמן, וזה לא עזר. (דרך אגב, המדריך פה באתר למריחת המשחה - ממש לא נכון. אמנם אני עשיתי כמוהו, אבל עכשיו הסתכלתי באתר של Arcatic עצמם, ושם הם כותבים שיטה אחרת לגמרי איך למרוח את המשחה. חבל שלא בדקתי את זה אז..) בכל אופן, כשהחלפתי את המשחה, שמתי לב שאחת מהקליפסים שמחזיקים את מאורר-המעבד שלי במקום, שבור. (צירפתי תמונה, כדי להבהיר למה אני קורא 'קליפסים'. כמובן, התמונה אינה מהמחשב שלי, ולכן שם זה לא שבור. שאלותי: א. האם יכול להיות שזה מה שגורם להתחממות המעבד? כ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום-ראשית אקדים ואומר שאין לי ניסיון עם אוברקלוק-רציתי לדעת כרגע התדר הוא 3.4 גיגהרץ, לכמה אפשר להגיע עם המפרט שלי?מבלי שיהרוס את המעבד? במנוחה כרגע הטמפ היא 40 מעלות לערך,כמה מעלות למשל ב PRIME 95 יגיע המעבד? ומה המקסימום שהוא אמור להגיע (כלומר עד דרגה שזה נחשב למסוכן) אודה לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במסגרת פרוייקט מערכת המים בהכנה ביתית שאני עושה, אני צריך להשיג בלוק קירור מים למעבד שלי... רדיאטרו כבר השגתי וכן גם משאבת מים של מכונת כביסה :AR15: אז אנה, אנשים יקרים, עיזרו לי !
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של של ןמאקך D945GCZ ואני לא מצליח למצוא בביוס שום אפשרוןת של בדיקת טמפ' ושום תוכנה שניסתי לא מצליחה להראות לי טמפ' במחשב חוץ מזה לא הצלחתי למצוא שום פונקציה של שינוי תזמונים של שינוי זכרונת ! האם אין אפשרות כזאת בביוס של הלוח אם הזה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כבר די הרבה זמן שהמאוורר שעל הצ'יפסט שלי משגע אותי. פעם אחת עזר כנראה לשמן אותו, והוא היה בשקט הרבה זמן. הבעיה היא שעכשיו הוא חופר עוד יותר, ואני רוצה להחליף לו מאוורר. איזה מאוורר 40 סנטימטר אני יכול לקנות ולחבר אליו? אולי יש איזה פתרון אחר למאוורר עצמו שלא חשבתי עליו חוץ משימון?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי פוסט שאני מחפש מארז חדש למערכת בת חצי שנה ,בנוסף צריך המלצה ל2 מאווררים 120 עם לד אדום / לבן איכותיים ושקטים אבל לא ב150 שקל לאחד כמו קורסאייר ,איזה אפשרויות יש ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט המלא שלי מופיע בצד ימין למי שמעוניין להציץ. כיום אני נמצא עם קירור מסוג מוגן 3, מתכון בזמן הקרוב להוסיף לו עוד מאורר. עומד כרגע על 4.0GHZ עם מתח של 1.48/1.5 לכל היותר. בבדיקות של שעה: במאמץ מלא אני נמצא על 60 - 62 מקסימום. במאמץ מלא (עם מזגן) אני יושב בצורה דיי נוחה על 55 מעלות! המארז שלי לא מסוג המארזים שהיצרן חשב בצורה טובה על זרימת האוויר - אבל אני חיי עם זה. הוספתי מספר מאוררים ואפילו עשיתי סוג של "קומבינה" לעוד מאורר וסה"כ אני חושב שזה תורם דיי טוב. השאלות: 1: לגבי הOC אני ישמח לשמוע דעות - אם זה לגבי המעלות או אם זה לגבי המתח. 2: היצרן מצהיר על חום מקסימלי של עד 62 מעלות. עד כמה באמת מבלי לגרום לו נזק אני יכול להמשיך? 3: הצ'פסט שלי ללא מזגן ובזמן…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה SPEED FAN ולמאוורר של המארז יש מד טמפרטורה והוא מראה על 127 !!!! משהו הזוי - זה חום ברמה של תנור / שריפה זה לא הגיוני !!!! מה הבעיה ? מה צריך לעשות ? פתחתי את המארז ואין משהו קיצוני מפחד , לגעת במד טמפרטורה זה שבב שמחובר למאוורר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי מישהוא יודע מה זה ?Water Cooler Kit for Socket 478/754/939 CPUs? ? מערכת קירור מים או משאבה בלבד?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אף פעם לא עשיתי אוברקלוק, ואין לי ניסיון עם זה. לאחרונה אני מרגיש יותר ויותר שהמחשב שלי נזקק לאוברקלוק. לפי מה שאני מבין גם המחומרה שלי מתאימה לכך. השאלה עד כמה זה יועיל לי? מוסיף את המפרט שלי: Intel 5200 Ocz vendetta cpu coller dfi ut ut P35 t2r G.skill ddr2 4096mb 800MHZ CL4HK gainward GTX260 GOLDEN SAMPLE EDITION -55MM seasonic 550W HT מארז ANTEC300 הוספתי לו עוד 2 מאוררים איכותיים והמחשב קריר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי להשתיק מעט את המארז שלי אז רכשתי 4 מאווררי 80 מ"מ של AC להחליף את ה4 הג'נריים הקיימים אצלי במארז. כשהגיעו המאווררים כבר ראיתי בעיה, החיבור שלהם הוא חיבור 3 פינים ישירות ללוח האם מה שיוצר את הבעיה הבאה, אין לי מספיק חיבורים בלוח האם כדי לחבר את כולם. הלוח p4s8000d של אסוס, בעל 3 חיבורים על לוח האם, cpu, chassis, powes supply ככה שיש לי רק חיבור לשני מאווררים (המאוורר של הספק לא דורש חיבור לחשמל). האם יש דרך שאני יכול לחבר בכל זאת את יתר המאווררים או שאני אתצרך להחליפם? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב.... ה6800LE שלי חם יחסית(74-80C) במאמץ,לאחר פתיחת צינורת... הכרטיס היה חם גם לפני שפתחתי צינורות... השאלה שלי היא ככה: איך אני מקרר את הכרטיס בצורה הטובה ביותר(מבלי לעבור את ב-200 ש"ח)...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: PENTIUM D820 זיכרון: 667MHZ CEON אחרי: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: E8300 2.83 זיכרון: CORSAIR XMS2 800MHZ DDR2 הלוח לא משהו אני יחליף חודש הבאה איזה OC אפשר להגיע אם המעבד הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
SPIRE FalconRock II AMD SPIRE MicroFlow II AMD SPIRE SkiveStream AMD Spire SP420B8 CopperStream SPIRE SuperRock AMD Spire WhisperRock IV SPITE FridgeRock AMD כפי שהבנתם המעבד הוא של AMD והדגם BARTON 2500 הHSF לא מיועד בשביל OC ואם כן אז ממש לא כבד. רציתי לשאול איזה מבין כל אלו כדי לקנות שישמור על הטמפרטורה סבירה ואפשרי יהיה לעשות OC מזערי? אני לא מעוניין בHSF שיעלה המון.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-