אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות את המעבד הנל עם לוח אם של גיגהבייט p31 ככל הנראה ומעונין לבצע אוברקלוק בינוני ומעלה. למאוורר אני מוכן להשקיע עד 120. כמו כן, אני מעונין במארז איכותי ללא ספק,שיהיה קריר,נוח,איכותי ויפה..רצוי כהה (: תקציב למארז עד 300 שח. את שני הרכיבים אני קונה מksp. אלפי תודות!
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לפני שנתיים בערך בניתי את המערכת (לא יודע אם עוד אפשר לראות את זה בצד אחרי כל שדרוגי הפורום) בכל מקרה זורם בתוכה נוזל על בסיס תרכיז meyhems pastel ice white (שהוא nanofulid) כבר שנתיים בערך. אני צריך לרוקן את הלופ בשביל שדרוג חלקים, האם כדאי להשתמש בנוזל שרוקנתי? או שכבר עדיף באותה נשימה להחליף נוזל? תודה Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בטוח שרוב קהילת האוברקלוקרים אוהבים את החורף, כשהחדר קופא בטמפרטורות נמוכות הדאגות פחותות והאוברקלוקינג יכול פתאם להיות גבוהה יותר ויציב יותר ושקט יותר... מה התכנונים שלכם או השינויים שלכם לקראת החורף המתקרב ? האם ישנם פרויקטים מיוחדים שאתם עובדים עליהם ( מחשב שקט במיוחד, אוברקלוקינג מיוחד ? ) או שאצלכם הכל נשאר כרגיל ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי דבק טרמי מפנדה ואני רוצה להדביק צלעות קירור על הזכרונות של הכרטיס מסך וכו יש משיהו שכבר הדביק (לא רק על זכרונות של כרטיס מסך) שיש לו נסיון ויכול להביא אולי כמה טיפים או איזה מדריך איך להדביק על מה עדיף וכו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לבצע bsel mod למחשב השני אצלי בבית מפני שהלוח אם אינו מאפשר OC בכלל חוץ מתוכנת setfsb שפעם כן עובדת ופעם תוקעת את המחשב. המפרט הוא: מעבד E5200 לוח אם msi g31m2 v1 זכרונות kingston 1Gx2 667 חקרתי קצת את העניין בהרבה פורומים וראיתי שאנשים הצליחו לעשות לאותו מעבד המהרה בעזרת bsel mod, מfsb 800 לfsb 1066. קיצרתי את שתי הפינים בדיוק כמו בתמונה (בחלק הימני התחתון של המעבד) והדבר היחיד שקרה זה שהזכרונות ירדו לתדר 500 והמחשב לא הצליח אפילו להעלות את הווינדווס. כשהורדתי את הקיצור של שתי הפינים האלה המעבד חזר למצב הרגיל. למישהו יש רעיון מה עשיתי לא נכון או למה הדבר לא מתאפשר? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אודה לעזרה והדרכה בביצוע OC מירבי ככל שאפשר למעבד הנ"ל על הלוח הנ"ל. קירור:noctua nh-d14 +2 מאווררים בתצורת PUSH-PULL. זיכון:KINGSTON DDR3-1600. אילו ערכים אצטרך להעלות ע"מ לייצב את הזיכרון על 1600,מאיזה מתח מומלץ להתחיל למעבד ואילו עוד ערכים כדאי לשנות. כעת בוצע OC עם תוכנת ASUS ועומד על 4.4GHZ,אך אני בטוח שאפשר להגיע לתוצאה הרבה יותר גבוהה,במיוחד היות ותדר הזיכרון עדיין נשאר על 1333..משום מה. אודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אני יכול לרכוש צג וחיישן נטו בלי פאן באס או משהו מפואר מדי שעולה כמה מאות, מומלץ לרדת אפילו מ100 שקל. יש איזו חנות שפאשר לקנות בה את זה , כי אני לא מצאתי. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בו כבר 2 של 14 מ"מ מלמעלה. יש בו כבר 1 120 מ"מ לכניסת אוויר. ויש עוד אחד אופציונלי מהצד של 120 מ"מ (לכרטיס מסך). אני צריך המלצה לקירור טוב למארץ הזה לכטיס המסך (120 מ"מ). רצוי אחד כמה שיותר אפקטיבי ביחס לרעש. ראיתי את הSCYTE עם ה5400 RPM אבל אני חושב שהוא יעשה המון רעש אלא אם כן הוא ניתן לשליטה באמת? מה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי DURON 1000 שעובד ב FSB 100MHZ טמפ המעבד 47 טמפ הלוח 45 שיניתי את מהירות ה BUS ל133 ועכשיו המעבד עובד על 1.34G טמפ המעבד 53 טמפ הלוח 48 אם המחשב לא עושה לי בעיות (לא נתקע וכדומה ) האם זה בסדר להשאר עם המצב הזה אפילו לא הצתרכתי לעלות את ה VCORE
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מעבד 3570k, קירור mugen II האם זה תקין? הפרש של 13 מעלות בין הליבות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך (GeForce 4 MX 440 - SE מתוצרת Innovosion...ל279/378...מ250/333...)..ולמעבד (P4 1.7 Willamette...ל2.0).... עכשיו איך אני נועל את הAGP?...ואיך אני יודע אם עשיתי הכל טוב??..(בעיקרון אין נפילות של המערכת...ואין דברים מוזרים...) דרך אגב...לכרטיס מסך שלי יש קירור לא מקורי..!!...(הוצאתי את המאורר הקטן...ושמתי צלעות קירור בPCI שמתי 2 מאוררים ג'נרי של 80mm ו92mm...) כל החוטים במארז מסודרים ביותר...ואני עובד עם מארז פתוח..(2 הצדדים..!!..)... אין אפילו טיפה של אבק..ניקיתי היום עם לחץ אוויר..!! צריכים עוד פרטים?? עריכה: הטמפרטורה של המחעד שלי טובה מאוד...בLOAD הוא משהו כמו 55-54 בIDLE הוא משהו כמו 25-27....כמו שאתם יודעים לכרטיסי מסך מתוצרת MX אין חיישן טמפ…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השם אני יכול להסיר את החלק התחתן המרובע במאורר בצורה כול שהיא? :'( (אל תשאלו אותי למה מתי שאני אסיים את הפרויקט אתם תיראו
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי AMD 64 BIT 3000. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. האם הקירור שבא עם המעבד צריך להספיק? אציין שה"תנאים" של המעבד מסביב יהיו טובים: מארז LANFIRE של TT.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגבייט ga-vm900m 1.0 אני ניכנס לביוס לוחץ ctrl+F1 זה פותח לי תפריט כזה אבל אין בו חוץ מהתזמונים של הזיכרונות עוד אפשרויות לאובר קלוק... כנראה שהלוח זה לא לוח לאוברקלוק עכשיו השאלה שלי עם לוח כזה שווה לנסות לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך או שזה לא יהיה משו משמעותי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אולי ניסה/שמע/ראה משהו על ההיטסינק החביב זהה? : http://thermaltake.com/products/spark/spark7.htm
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.fastup.co.il/v.php?file=1790877.jpg אהלן, זה המחשב שברשותי ורציתי לשאול מה זה אומר הטמפ בסגול (Aux) ובנוגע לטמ'פ, האם הם תקינות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סידור המאוררים שלי: 2 80 מ"מ אנכים גרועים מקדימה(אחד מהם מאחורי ה hd ) 2 80 מ"מ אנכים מתחת לספק מוצאים אויר (קיבלתי עם המארז לא משהו sleeve ) מאורר 120 מ"מ של אנטק ב 7 V מאוזן מעל הספק מוציא אויר יש לי מארז ציפטק מידי טוור ושאלתי היא איפה אתם ממליצים שאני ימקם את המאורר 92 מ"מ שיש לי . 1. על רצפת המארז מכניס אויר ודוחך אותו כלפיי מעלה. 2. על החלון/דלת המארז מכניס אויר.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי להשתיק מעט את המארז שלי אז רכשתי 4 מאווררי 80 מ"מ של AC להחליף את ה4 הג'נריים הקיימים אצלי במארז. כשהגיעו המאווררים כבר ראיתי בעיה, החיבור שלהם הוא חיבור 3 פינים ישירות ללוח האם מה שיוצר את הבעיה הבאה, אין לי מספיק חיבורים בלוח האם כדי לחבר את כולם. הלוח p4s8000d של אסוס, בעל 3 חיבורים על לוח האם, cpu, chassis, powes supply ככה שיש לי רק חיבור לשני מאווררים (המאוורר של הספק לא דורש חיבור לחשמל). האם יש דרך שאני יכול לחבר בכל זאת את יתר המאווררים או שאני אתצרך להחליפם? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות? במשחקים הבורד מגיע לי ל60 מעלות פלוס ואז המחשב נתקע... כשהוא לא עובד אז הבורד על 48 והCPU על 38. כשהוא נתקע במשחקים אז הבורד על60 והמעבד על 50... :-/ יש למישהו הצעה איך לקרר את המחשב? במידה ואני מריך לקנות עוד מאווררים אז על איזה אתם ממליצים? כרגע יש לי מאוורר אחד אני חושב על המעבד ועוד מאוורר בספק.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת לגבי הטמפ' במחשב שלי האם הטמפ' הרכיבים במחשב היא סבירה או צריך בקירור נוסף. *התוכנה היא hwmonitor.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשתי הכתבות שקראתי לאחרונה ששיבחו את הסלרון 1000 כמיועד להמהרה השתמשו בלוח Abit ST6. בחיפושים שעשיתי לא מצאתי את הלוח הזה בארץ(פלונטר, אקסלנט, פנדה ועוד). מישהו יכול להמליץ על לוח אחר שטוב לאוברקלוניג הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמנו הועלה כאן עניין התוכניות שמורידות את טמפרטורת ה-CPU ע"י שמוש בפקודת HALT ב-IDLE כמו CPUIDLE וכו'. ניסיתי כמה מהן ולצערי עדיין לא מצאתי אחת שעובדת כהלכה. אבל היום קבלתי מכתב ממישהו עם הדרכה כיצד להשיג את המטרה באמצעים אחרים שאכן עבדו אצלי והורידו את הטמפרטורה בכ-10 מעלות. אז בתור שרות לציבור הנה ההוראות עם כמה הערות בסוף שכדאי לשים אליהן לב. ד"א, זה מתייחס ללוח אם שמבוסס על KT266A, לא חושב שלאחרים זה יתאים בפרטים הספציפיים אבל העיקרון כנראה נכון. First, head over to: http://www.viahardware.com/download/viatweak.shtm you need to download WPCREDIT and WPCRSET and the KT266\266A Plug. WPCREDIT is a self-extracting exe, put it in it's own folder. The KT266A Plug zip …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש קירור פאסיבי או לפחות שקט מאוד למעבד AMD X2 3800 AM2 65W אם זה משנה אז המארז הוא קומפיוקייס 6K60 או 6C60. הרעיון כאן הוא עלות תועלת אז לא להציע משהו שהוא הרבה מעבר למה שאני צריך... ועוד דבר- כמעט כל הגופי קירור של זלמן שראיתי לאחרונה הם עם לדים- יש אפשרות לנתק אותם? תודה מראש לכל העונים...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז החלטתי לשוטט קצת ברשת ולראות יצירות מטריפות ומשונות של אנשים... כנסו לגלריה המדהימה של ModdingZone... : מממ... ומה דעתכם על ה"מודינג" :AR15: הזה?! ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא Intel E4300 ASRock 4CoreDual-VSTA (4 PCI, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN) 2048 M - G Skill F2-5400PHU1-1GBNT*2 NVIDIA GeForce4 Ti 4400 (128 MB) אני מצליח להעלות את ה FSB עד ל 300 מעבר לזה המחשב נתקע באתחול ויש בצד ימין למטה את הקוד 6B38 אני עובד עם ה TUNIQ, בנוסף האם זה נכון שהכי מומלץ לעבוד ב 1:1 ? לפי הספר של הלוח הוא יודע לעבוד ב FSB של 90 - 340 אני מנסה להגיע ל 333 וזה לא כ"כ הולך. יש מצב להפעיל אחריות על דבר כזה במידה והלוח הוא המגביל ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-