עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום ! אני מעוניין להחליף את קירור הסטוק למעבד 2600K שיש לי. המעבד ללא OC וגם לא מתוכנן בזמן הקרוב, הסיבה היחידה להחלפה זה בשביל לקבל קירור שקט. תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by RKK,

טוב אז ככה: קניתי היום 8800GT והתקנתי דרייברים והכל.. ואני נכנס ל EVEREST..ואני לא רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך.. גם ב SPEED FAN מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  3. ככה הציעו לי את הוולקנו הזה יחד עם smart fan 2 : http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9.htm המחיר הוא 99 שקלים חדשים רציתי לדעת אם הוא טוב , למעבד 1.7 0.13 מיקרון והאם למישהו יש את הלוח EPOX EP-8K9A2 KT 400 שנמצא בקישור כאן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=2592 והאם הוא טוב לאובר קלוקינג?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מצורפות תמונות מCPU-Z הבנתי שאני יכול להגיע ליותר מה1.80 שהוא בא איתו, ואני רוצה להגיע לשם. פה יש 2 שאלות 1. איפה אפשר למצוא מדריכים טובים? (אני מניח שפה, אבל לא הצלחתי למצוא) 2. הבנתי שכדאי לעלות בקפיצות מסויימות, וברגע שמפסיק לעבוד לרדת בקפיצות קטנות יותר, ולאט לאט לצמצם (או לפחות, לצמצם עד כמה שאפשר..) בכמה להעלות, ואיפה אפשר להתחיל? (כי אני לא חושב שיש סיבה להתחיל בקפיצות קטנות מ1.80, נכון?) בכל מקרה, המטרה היא לעשות את זה לאט וזהיר, כדי להגיע לתוצאות טובות יותר, אבל לא משהו טוב מידי (עוד פעם, שיהיה בטוח יחסית). קירור למעבד (כתוב במפרט) TT V1 שאר המפרט בפרופיל. גיא. [attachment deleted by admin]

• 47 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. בבקשה אל תגידו לי MBM5 או SpeedFan ו HMonitor, כל אחת עושה בעיה שונה. אשמח אם תוכלו, בבקשה, להמליץ לי על תוכנה פשוטה וטובה למדידת טמפ' המעבד ולוח האם, תודה!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by shay33,

לילה טוב ;D לדוד שלי נדפק הקירור של הכרטיס אתם יודעים הקירור המעפן הזה עם המאוורר הקטן והזה המאוורר הפסיק לעבוד יש בעית חימום :-\ אני יעשה לו את המוד עם הPCI והמאוורר אם זה לא יעזור על איזה קירור אתם ממליצים? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=401 זאת האפשרות היחידה? תודה ;D

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by shlompis,

שלום, מומחים יקרים, זקוק לעזרתכם, ברשותי מחשב המשמש אותי ל HTPC בלבד, המעבד הינו דור ראשון שלאינטל ל- I3, דגם I3-530. מארז מסוג Element Q. אין לי כרטיס גרפי חיצוני, אני משתמש ביכולות של המעבד. האוורור של המארז מתבצע ע"י המאוורר מקורי של אינטל וע"י הספק של המארז. לטענת הספק שרכשתי ממנו במאמץ המחשב מגיע לטמפרטורה של 75 מעלות אשר גורמת למחשב להיכבות. האם מאוורר מסוג scythe sckzt-1000 יצליח להתמודד יותר טוב מהמאוורר המקורי של אינטל ? לא הצלחתי למצוא ברשת נתונים של המאוורר של אינטל. שאלה שניה, האם ניתן לקבוע למעבד סף כיבוי גבוה יותר, נאמר 85 מעלות ? תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by chenzig,

מה ההבדל בין ארקטיק סילבר 2 לבין ארטיק סילבר מה ההבדל בין ארקטיק סילבר 2 לבין ארטיק סילבר 3? וכמובן יתרונות וחסרונות של שניהם

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MDtgif,

אפשר לקבל לינק למדריך שמסביר בפרוטרוט איך ממהירים מעבד מסוג AXP 1900+ Palomino?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. Started by House M.D.,

לחצו להגדלה. הכרטיס מסך נמצא במנוחה. תראו את ההבדל בין הליבה והזיכרון לבין השיידרים! במאמץ, הליבה והזיכרון על 50 מעלות והשיידרים על 75 מעלות... האם הטמפרטורה של השיידרים חשובה? ולמה כזה הבדל משאר כרטיס המסך? בתוכנה GPU-Z מופיע אותו חיישן עם אותה בעיית התחממות. נ.ב. בתמונה המעבד מקודד סרט אז אל תתיחסו לטמפרטורה שלו.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by shaul,

טוב מכיוון שהמעבד שיש לי עכשיו (AXP 2000 פלומינו) דיי מסורס בכל מה שקשור לאוברקלוק רציתי לקנות אחד חדש, מן הסתם את הAXP 1700 0.13 אבל, אני כבר מפחד שאני לא יצליח באוברקלוק, יש ברשותי לוח אם NFORCE 2 של לדטק אשר ממש מסורס בכל המ שקשור לאוברקלוק(אפילו מכפלה הוא לא פותח!!) זכרון(256) 400 הר"צ של סמסונג וספק ג'נרי....במידה ואני אקנה את המעבד שאני רוצה, אני אוכל להגיע רחוק איתו??

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by contA-,

שלום לכם, כפי שבטח חצי פורום ראה,קניתי מחשב. ויש לי שאלה (של ניוב בעל פוטנציאל) בקשר לזכרון: האם הזכרון מתחיל ב400MHZ ומאפשר עד 600MHZ או שהוא מתחיל כבר ב600MHZ? נ.ב: הזכרון שקניתי הוא הG.Skill PC4800 - שפועל על 2.5-4-4-8 ב600MHZ ועל 2-2-2-5 ב400MHZ. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  13. Started by k22,

שבת שלום המאוורר שעל המעבד ומתחת לספק עובדים חלש ניקיתי אותם ואני לא יודע למה הם עובדים חלש צריך להחליף? להחליף ספק? איך אני יכול לדעת בוודאות איזה חלק להחליף...? תודה!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. ערב טוב.. לפני שבועיים בערך שמתי לב שהמאורר האחורי שמגיע יחד עם המארז 120 מ"מ של איזה חברה מונפצת GP הפסיק לעבוד.. חיברתי אותו למחשב אחר והוא עדיין לא עובד. הבעיה במאורר בטוח. השאלה היא איך לעזאזל זה קרה? איך מאורר יכול להתקלקל ככה?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by Voxzee,

שלום חברה.. יש לי מחשב AMD 2000+ עם לוח של GIGABYTE 7VA זיכרון 333 256MB GEIL כרטיס מסך אלבטרון 480MX ויש לי בעיה טמפ מעבד - 53 מעלות טמפ' לוח 33 יש לי 7 מאווררים במארז אחד מיקדימה מכניס אוויר שנים בצד מכניסים אחד מאחור מוציא על המעבד אחד כמובן שמרחתי מישחה טרמית בצורה טובה כמו במדריך.. מאוורר קטן של הלוח ומאוורר על הכרטיס מסך.. אז למה לעזעזל התוצאות הם כאלו???????

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את ה xp120 ואני רוצה לדעת אם המאוורר Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm יתן תוצאות טובות..?

• 16 תגובות
    • 951 צפיות
  17. היי, יש לי HTPC בתוך מארז שוכב סילברסטון GD01 המעבד E8400 עם OC ל 3600MHZ הקירור היום הוא AC ALPINE PRO (לא תוכנן OC במקור...) - הוא מחזיק יציב, אבל גבולי ב STRESS (רחוק כ- 20C מ- TJMAX ב INTEL BURN TEST* יכול להיות שזה לא יספיק לקיץ... אז אני רוצה לחפש קירור חליפי *שקט*. חשבתי על MINI NINJA פסיבי או עם מאוורר שקט (או מוד 5V) האם זה ישפר את הקירור? האם יש אפשרויות עדיפות? תמונות של המארז מבפנים (עשוי להיות קצת צפוף לקירור גדול - חשבתי על FREEZER XTREME - אבל לא בטוח שיכנס) http://i207.photobucket.com/albums/bb264/amir__n/htpc2/_P7170223.jpg http://i207.photobucket.com/albums/bb264/amir__n/htpc2/_P7170221.jpg תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Torn,

שלום לכולם, אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי, את המחשב הרכבתי ממעבד I7 930 + טריפל צ'אנל DDR3 1600. הקירור שאותו שמתי על המעבד הוא - Arctic Cooling Freezer XTREME לפי ביקורות שקראתי הוא לא מדהים בביצועים (קניתי אותו כי הוא היה זול, וכי אני לא מתכנן אוברקלוק). הקירור הגיע עם משחה טרמית MX2, שאמורה להיות מאוד איכותית את קריאת הטמפ' אני עושה באמצעות EVEREST, התוכנה נותנת לי 5 קריאות שונות של המעבד, קריאה אחת למעבד עצמו ועוד 4 קריאות לכל אחת מהליבות. הקריאה של המעבד עצמו בתחום הסביר, מדובר על מקסימות 58 מעלות במאמץ מלא של חצי שעה. אך הקריאה של שאר הליבות לא משהו בכלל, הליבות יכולות להגיע ל78 מעלות במאמץ. רציתי לדעת אם זה תקין ? יכול להיות שמה שחשוב זאת הקריאה הכוללת…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by The_Byter,

JIUHB 0310 DLT3C Vcore 1.9V קרור מים מתוצרת עצמית. POST ב2700MHz ! המשך יבוא .... )

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי את המארז XASER 3 עם ה-7 מאווררים,מעבד AMD 2000(לא עם ה-0.13) ,וולקנו 9. הטמפ' שלו היא ברגע זה כ-50 מעלות בערך,אני יודע שכבר דיברו על זה המון ש-50 מעלות זה לא מסוכן אבל השאלה שלי היא האם זה לא הרבה בהתחשב בעובדה שיש לי 7!! מאווררים? המחשב גם לפעמים נתקע לי האם יכול להיות שיש לזה קשר לטמפ' הזו?(שמגיעה לאחרונה גם לאזור ה-60). מה אני יכול לעשות בעיניין? מרחתי שוב משחה לאחרונה ולא השתנה כלום,אני יודע שהמארז הזה הוא מעולה וגם המאוורר של המעבד,אולי הגוף קירור הזה הוא פשוט לא משהו? במידה ואני אחליף לגוף קירור טוב יותר(אתם מוזמנים לזרוק הצעות) האם יהיה שינוי מהותי? ובכלל אם מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק זה משנה הגוף קירור כי הרי המאוורר עושה את רוב העבודה לא?

• 14 תגובות
    • 817 צפיות
  21. אני מחפש קירור למעבד i7 930.. איזה מהגופי קירור האלה עושה את העבודה יותר טוב?? זה Thermalright IFX-14 775 + 1366 או Noctua NH-D14Q ??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ניסיתי לעשות את מה שרושמים במדריך הנ"ל וכלום לא עזר עדיין רועש כמו טרקטור -קירור זלמן שמותקן על 8800GT .(יחסית רועש). הנה קישור לאתר :http://www.guru3d.com/article/article/449 בעיקרון הכתבה מתיחסת ל 8800GTS \ולא ל 8800GT . למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות בנידון ?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by r1plet,

שלום, אני כבר מזמן משתמש במעבד הקטן שלי על תדר 3GHZ, אבל חשבתי שאולי עם עזרתכם אני אצליח לסחוט ממנו עוד. הבעיה העיקרית שלי היא לוח האם - g31m3-F של MSI, ומה שגרוע בלוח הזה הוא שאין דרך (שידוע לי עליה) לשלוט במתח המעבד, הוא פשוט תקוע על סטוק. הקרור הוא כמו שמצויין במפרט בצד - AC Alpine7 Pro, והמעבד מגיע במאמץ מקסימלי ל54-55 מעלות בליבה הראשונה וסביבות ה48-50 בליבה השניה, וזה כמובן בחדר החנוק שלי בימים הכי חמים של הקיץ בישראל. האם יש דרך איכשהו להעלות את מתח המעבד? האם יש טעם לנסות לסחוט עוד כמה מאות MHZ יציבים מהמעבד בלי להעלות את המתח? אם כן אשמח לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  24. הטמפרטורה של הלוח אם היא 40 - 42 מעלות ללא מאמץ ובמאמץ עולה לסביבות ה48 -50 כנל גם לגבי המעבד רק שהוא עולה לטמפ' בסביבות ה 52 , ישנם 5 מאווררים אחד נמצא בפנל הקדמי למטה - מכניס אוויר , אחד נמצא מתחת לספק מכניס אוויר , 2 מאווררים על המעבד אחד מכניס אוויר ואחד מוציא ומאוורר על הכרטיס ה"גרפי" , המערכת אינה מצויה בO/C מאחר ואין אפשרות בלוח האם לשחק עם המכפלה או תדר הFSB , האם אני צריך להתכונן להפרד מהמערכת הזאת בקרוב או שניתן להציל אותה ? :worried: אודה לכם על תשובות מפורטות ככל שניתן .

• 3 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.