עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yohan_bar,

EVEREST Home Edition מראה לי שהתיזמונים שלי הם 3-3-3-8 באתר של KSP תחת הזיכרונות שלי רשום: Tested at Xtra-low latency settings (2-2-2-5) at 2.75V Plug-n-FragTM Auto-Configuration Boots automatically using the Xtra-Low latency values of 2-2-2-5 [ftp=ftp://http://www.ksp.co.il/hmain.php]http://www.ksp.co.il/hmain.php[/ftp] הזה הדף שבהם הם נמצאים אלו שעולים 810 כולם מכירים את הזיכרון הזה הוא בא עם צלעות קירור והוא מיועד לאוברקלוק קטן גם הלוח שלי מיועד לאוברקלוק אבל מעולם לא עשיתי אוברקלוק אני מעוניין להתחיל עם הזיכרונות וראיתי בביוס שאני יכול לקבוע את המתח שהלוח מספק לזכרונות השלאה שלי היא האם אני ישנה את המתח ל2.75 אז אוטומתית התיזמונים ישתנו או שיש תוכנות לשינוי התיזמונים…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מבצע כרגע OC ונגיד מ333X9 הרמתי ל360X9 ואני רואה שהטמפרטורה במנוחה נשארה תקינה האם יש צורך בבדיקת מאמץ? האם OCCT היא בדיקה טובה? וכמה זמן כדי להשאיר במספרים יותר גבוהים את הבידקה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by vk,

יש לי רק 3 חיבורים למאווררים בלוח אם... יש משו לעשות כדי לשים עוד כמה? זה זה יוצא אחד למעבד ו2 למארז.. הלוח אם שלי זה abit is7 e2 ובנתיים למארז יש לי מאוורר (המאוורר הישן של המעבד) שעושה רעששששש ואין לי איך לחבר אותו למארז חוץ מעם חוטים והוא רוטט כמו משוגע ועושה רעש שהוא נוגע במארז... אז גם בדרך תמליצו לי על 2 מאווררים בסביבות ה50+-

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by landes98,

שלום, יש לי 7950 gigabyte wf3 וספק כח 520w של seasonic. עשיתי לכרטיס oc. העלתי את המתח ל1200v, ואת הcore ל1100mhz. את הזיכרון גם העלתי לי 1500mhz. הבעיה היא שבכל המבחני יציבות והמשחקים זה עובד בד"כ לשעות. ואז פעם בכמה שעות אני מקבל מסך שחור. המשחק קורס והתצוגה עושה לעצמה ריסט. גם שאני מוריד את הליבה ל1050 mhz ואת הזיכרון ל1400 זה קורה. הכרטיס אמור להריץ oc כזה במתח כזה בלי הרבה בעיה. מישהו יודע מה הבעיה? ניסיתי כבר כמה דרייברים. האם הכרטיס פגום? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by xyples,

שלום רציתי לדעת באילו חנויות אני יכול לרכוש לדים (קרוב לרעננה וגם רחוק) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לפי מה ללכת? ולמה יש כאלה הפרשים של מעלות בניהם? תמונות.. במנוחה http://img74.imageshack.us/img74/2304/36809669gm1.jpg במאמץ http://img112.imageshack.us/img112/7954/87025334se3.jpg

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avid,

שלום, בצעתי חיפוש בפורום ומצאתי הרבה תשובות אבל לא ברור לי מה יתאים לי. יש לי מעבד 3770K ללא over clock על לוח 1155. כרגע בקשתי בחנות שיתקינו לי קירור סטוק שהגיע עם המעבד אבל מכיוון שאני עובד הרבה מאוד שעות עם המחשב חשוב לי שיהיה שקט ככל האפשר. במחשב הנוכחי יש לי nocuta d14. מה המעבד המועדף מבין אלא או אחרים שב-TMS: arctic cooler 13 arctic cooler 11 b Scythe MUGEN 3 REV B תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. פתחתי קודם דיון,עכשיו אני ממש מוכן להתחיל בחלק המעשי. אני כמעט מוכן אבל עדיין חסר לי כמה דברים ויש לי עדיין כמה שאלות לא-פתורות (וכן,עשיתי חיפוש. וכן,לא מצאתי תשובות). בדיקות יציבות מתוכננות:OCCT,3DMARK 11,CRYSIS 2,total war shougen 2. תוכנה לOC:TRIXX (כיוון שרק בה אני אוכל לשנות את המתח). דברים ש"חסרים" לי: 1)התוכנה TRIXX מציגה את הטמפ' רק בחלון של התוכנה/על שולחן העבודה. איך אני אמור לבדוק טמפ' ממוצעות בזמן משחק/בדיקת יציבות (במנוחה זה כרגע 44 מעלות)? איזה תוכנות ניטור עושות גרף שאוכל להסתכל עליו אח"כ?. 2)מהירות מאוורר-לשחק עם המאוורר כבר עכשיו ולקבוע פרופיל אינטנסיבי יותר? או רק כאשר אני נתקע בOC/מעלה את הvoltag?. כרגע במנוחה הפרופיל של הסטוק הוא 20% שימוש במאוור…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הינה מה שרציתם ועכשיו קיבלתם.. פעם שעברה התלוננו פה שהביקורת שהבאתי לא מקצועית משום שלא ציינו מתח וכל שאר הפרטים החשובים... עכשיו, כבר יצאו שתי ביקורות מקצועיות יותר והביצועים? חוגגים! מדהים מה המערכת הזו עושה! ביקורת ראשונה : http://www.hardkorehardware.com/reviews/bigwater/bigwater.htm ביקורת שנייה: http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_Bigwater/index.html

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by MDK,

קניתי AXP 1800 בלי קירור מיוחד והמארז כתוב במפרט... עכשיו יש סיכוי שהוא יתחמם יותר מדי?! (לא קיבלתי עדיין את המחשב) עוד דבר - המחשב יישב מתחת למזגן, האם זה יעזור משמעותית? אם לא, איזה HSF כדאי? (אבל לא משהו מפלצתי ב300 ש"ח... משהו שפשוט יעשה את העבודה) אני לא אעשה למעבד אוברקלוקינג, ואני לא מתעסק איתו, החנות מרכיבה את המחשב בשבילי... עכשיו, בלי קשר, האם סטפינג משפיע על החום? ואיך אני יודע איזה סטפינג קיבלתי? תודה מראש נ.ב. - בבקשה תענו ואל תאמרו לעשות חיפוש כי אין לי כוח לזה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ralman,

אני מתכוון לבצע oc על המעבד q6600 ורציתי לדעת מהו המעבד המומלץ בשבילי למען תוצאה טובה (3-3.2 ghz) יש לי תקציב של 300 שקל בערך אפשר לחרוג אבל לא הרבה מבחינת מקום במארז יש לי מארז cm690 למקרה ויש בעיה בגודל וגם במקרה מהתעניינות כמה מאוורים מומלץ לי במארז אני יודע שזה קצת גלישה מהנושא אבל כרגע יש לי 4 ורציתי לדעת אם כדאי להוסיף? תודה על העזרה מראש למקרה וצריך לוח האם הוא ep43-ds3l

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

660 לליבה 1320 לשיידר ו1755 לזכרון על סטוק זה נחשב נמוך/בינוני/גבוהה? האם אפשר ללכת יותר רחוק? אין ארטיפקטים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Piyono,

Hi, everyone. Where can I find Thermalright heatsink products in Israel?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Nightbeat,

ENERMAX ETS-T40 TB - איך הקירור הזה לדעתכם? במחיר של MUGEN 3, מגיע עם 2 מאווררים 120MM, עולה 213₪ בIQPC. http://www.overclockersclub.com/reviews/enermax_ets_t40/4.htm חיפשתי עליו חוות דעת באתר ובפורומים, לא מצאתי שום דבר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לחברי הפורום. לאחרונה מאווררי הפליטה בNZXT Tempest שלי התחילו לזייף ועושים רעש סוני מעצבן שאני לא יכול לסבול. המדוברים הם השניים העליונים (פליטה) וזה שבחלון (גם פליטה), לכן אני צריך שלושה. שניים למעלה - 140 מ"מ וזה שבחלון 120 מ"מ. צריך את המלצתכם למאווררים השקטים ביותר. לצורך כך הקצבתי 150 ש"ח אבל אם דברים טובים באים ביוקר אשקול גם זאת. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Wolwali,

שלום, התחלתי להתקין Arctic Freezer 7 rev 2 על לוח GA-Z170-D3H במחשב חדש (פעם ראשונה שאני בונה). אחרי ששמתי את הבסיס, קיבעתי אותו עם זוגות הפינים (הבז' והמרחיב השחור) והנחתי עליו את הגוף גיליתי שהבסיס סימטרי רק לכיוון אחד, מה שאומר שאני יכול לכוון את המאוורר למעלה או למטה אבל לא קדימה או אחורה (לכיוון יציאת האוויר מהמארז). לכאורה הפתרון פשוט - להוריד את הגוף, לפרק את הבסיס ולהתקין הכל מחדש בסיבוב של 90 מעלות. רק מה? בניגוד למה שקראתי על גופי קירור אחרים, ב-AF7 הפינים לא כוללים הברגה ונראה כאילו הם בפנים כדי להישאר. ראיתי באינטרנט שמישהו הצליח להוציא אותם ללא בעיות אבל לי זה לא הלך ואני חושש שאם אפעיל עליהם יותר כוח ממה שכבר ניסיתי הם לא יהיו שמישים …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by IGk,

מישהו יודע איך אני פותח צינורות ל X800GTO AGP של ספייר?

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by aviram20,

אחרי שניסיתי פעם אחת והסבירו לי פה פחות או יורת איך לעשות אוסי , עשיתי וכשבדקתי עם התוכנה זה לא הראה לי ביכלל שיש משהו ושהמהירות עלתה המעבד שלי הוא 2.8 נורטטוד עם הקירור סטוק שלו והלוח שלי הוא P4VT8+ של אסרוק אני יקנה או יבנה קירור איימתני יותר ברגע שאני יבין איך זה הולך .. דווקא מזה בא לי לבנות קירור עצבני לכול הלוח רק חבל שאין לי סיבה חח בנתיים יש קירור טוב במארז והטמפרטורה לפי הספידפאן עומדת על 34 מעלות במאמץ ו32 במנוחה בקיצר הפעם החלטתי להיות יותר יסודי כדי להצליח הבנתי שעושים אוסי דרך הביוס נכנסתי לביוס והלכתי ללשונית הadvanced לאחר מכן ראיתי שמה 6 שורות שממה שהבנתי שהן המקום לשנוי ולעשות בו את האוסי בשוררות האלה הייה רשום spread spectrum - disabled cpu …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. קניתי מחשב חדש וממתין כבר כמעט חודש לקבל אותו. לא חסרות סיבות, חלקן מוצדקות וחלקן פחות. היום, סוף סוף, זה מגיע והנה צצו שתי בעיות חדשות. מסתבר שלא שמרו את אריזת כרטיס המסך כי לא ביקשתי... כל מה שהיה בה אמנם נשמר ואני יכול להסתכל על הכרטיס לצורך זיהוי או להשתש בתוכנה כמו סנדרה אבל זה הפתיע אותי. דבר נוסף מרגיז הוא שהזמנתי מארז TSUNAMI 350W עם שני מאווררים והנה מסתבר שמלבד אלה של המעבד ושל הספק יש רק אחד נוסף ונאמר לי שהמאוורר שבספק הוא המאוורר השני. וזאת לא היתה כוונתי. כמו כן אמרו לי שאין מקום במארז הנ"ל למאוורר נוסף. האם זה נכון והאם כדאי לי להתעקש על המאוורר הרביעי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. התקנתי את התוכנה SPEED FAN ולמאוורר של המארז יש מד טמפרטורה והוא מראה על 127 !!!! משהו הזוי - זה חום ברמה של תנור / שריפה זה לא הגיוני !!!! מה הבעיה ? מה צריך לעשות ? פתחתי את המארז ואין משהו קיצוני מפחד , לגעת במד טמפרטורה זה שבב שמחובר למאוורר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם אני די בבאסה בגלל זה ניקיתי את המחשב לאחר שנתיים הוא היה מלא אבק עכשיו יש מאוורר שהכבל שלחו מחובר ל "cpu fan" שהוא הפסיק לעבוד עכשיו אני לא יודע אם יש מצב להחזיר את המאורר לחיים או שאני צריך לקחת את המחשב לתיקון או שאולי אפשר לתקן את זה לבד אני חייל ואני מעדיף לחסוך כסף....... כך שאם יש פיתרון טוב ולא פן לשיער כמו שאני שמתי עכשיו אני הודה לכם אולי זה בכלל הגדרות במחשב או משהו......... תודה רבה מחכה לתשובה בקוצר רוח להתראות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בזמן האחרון הייתה מעט אכזה ממספר שבועות בהם מעבדי venice 3000,3200... הפגינו יכולות אובר קלוק דוחות ומפחידות.מדובר משבועות 20 ומעלה. עכשיו יצאו השבועות החדשים אשר מפתיעים ואף מצליחים לעבור את השבועות הישנים אשר נחשבו לפנינות oc.אמנם זה עדין מקרה אחד אבל המקרה היחיד שראיתי עם סטפינג כזה חדש. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=70629

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Dr. Computer,

הורדתי את התוכנה Prime 95 מהאתר. משום מה התוכנה לא מצליחה להתחבר לשרת PrimeNet. היא מחזירה את השגיאה 12002. אני כמעט בטוח שהגדרתי נכון את הגדרות החיבור לשרת- מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן, אני מתכוון לקנות מחשב חדש אבל נתקעתי בקיר תקציבי קטן - 200~ שקל למארז + קירור למערכת של: I5 750\760 (בלי OC) 5770 4GB G.SKILL RIPJAWS GigaByte h55 - s2H ראיתי את הסירטון הבא: ושמתי לב שהחלפת קירור המעבד הורידה את טמפ' הממעבד ב-28+- מעלות בעוד שהחלפת המארז לאנטק 300 (ממארז ג'נרי) הורידה אותו ב-2.5 מעלות. האם מארז ג'נרי + מאוורר 120 מ"מ 2000 RPM יחד עם קירור טוב למעבד יהוו פתרון יותר טוב מאשר מארז כמו אנטק 200\V3 של טרמלטייק בלבד? אני נוטה לחשוב שברמת המחיר הזאת מארז ג'נרי של 100 שקל מורכב מאותם חומרים של מארז עם שם ב-200. ועוד שאלה: האם ניתן להרכיב מאוורר יעיל של מארז במקום המאוורר שנמצא על הקירור סטוק של אינטל? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dmanbuhnik,

זה המפרט המתוכנן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136330.0 המטרה זה להגיע לOC של 2700MHZ ואם יש אפשרות אז גם 2800-2900 אבל בשביל ה2.8-2.9 צריך ליפול על שבוע טוב ופה אני צריך עזרה יש פשוט ים של מידע ברשת (בעיקר בפרומים של http://www.xtremesystems.com/) וחלקם סותרים זה את זה שאלה ראשונה: סטפינג E6 מיוצג בCPU-Z בתור f-f-2 או שזה לא משנה כי יש אנשים ברשת שטוענים שיש להם E6 (BW) ובCPU-Z זה מיוצג עדיין כמו E3 (שזה f-f-0) שאלה שניה: מה ההשבוע הטוב למעבד E6?? אם יש כמה אפשרויות אז עוד יותר טוב הבנתי כבר ששבוע 17 (E3) הוא מעולה אבל אנחנו כבר מעל שבוע 30 בשנה ולא נראה לי שאפשר להשיג אותו יותר תודה מראש לכול העוזרים (הייתי בטוח שיותר מתאים בפורום מעבדים…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.