עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם , זה הנושא הראשון שלי בפורום רציתי לשתף אתכם באוברקלוק שעשיתי על E6700 ES והגעתי ל 4012 MHZ קירור אוויר היעד הבא : שבירת שיא בקרור אוויר עם E8500 והנה המפרט : מעבד : : E6700 ES לוח אם : LANPARTY UT P35-T2R זכרון : : OCZ DDR2 Reaper 2048MB (1GBx2) 800MHZ CL4 דיסק קשיח : 2 *250 GB כ. מסך : ATI Radeon 2600XT קירור מעבד : Thermaright IFX-14 עם שני מאווררי Scythe 120* 38 87 CFM כל אחד ===================================== וזאת תמונה של המחשב : מתח מעבד :1.6

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yuval_cohen,

חוץ מהקיטים היקרים האלה מפנדה? הת החיתוך זה לא בעיה.. אבל כל קיט עולה שם 200 שקל.. מה זה החרטה הזה!??. יש דרך לקמבן או משהו אבל שיהיה יפה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לא משנה לי איזה מאוורר, 60, 70, 80 מ"מ. העיקר שיהיה שקט (ב 7 וולט זה יותר חשוב) וחזק (ב 12 וולט בעיקר). אני לא רוצה SF2, אין לי כסף לזה והוא מרעיש יותר מדי. גם אני לא צריך ת'בקרת סיבוב שלו כי יש לי בייסאס. רצוי מעל 40 CFM. רצוי מתחת ל 35 דציבלים. מה יש לכם להציע? תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, ניסיתי לעשות OC למעבד שלי (E8400) ואני פשוט לא מצליח לעבור ת3.69GHZ.. הינה המפרט של המחשב שלי: מעבד: E8400 3.0GHZ זכרונות: G.skill 4096 800Mhz CL5 ספק: SeaSonic 500W קירור למעבד: AC freezer 7 Pro לוח אם: EP45-DS3 כרטיס מסך: HD4870 512MB עכשיו לא משנה מה אני מנסה(להעלות מתחים וזה) לא הולך לי... בבקשה משהוא יכול לעזור? *ההגדרות שיש לי עכשיו (שה3.69 פועל בהם) Vcore 1.33125 MCH core 1.400 הזכרונות על 2.1 וכל השאר על AUTO מכפלה על 9(הכי הרבה שאפשר) 50 מעלות בזמן מאמץ(זה השיא.. הוא לרוב על 45-47 ככה) ובמנוחה בין 27-31

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SEangel,

המארז שלי מצריך שימוש במאוורר (קדמי) בעובי 1.5 ס"מ (מאוורר של 8X8). מאיפה אפשר להשיג מאוורר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום. חדש פה, חדש לעולם המחשבים. אני מנסה למצוא מקום (אתר) שבו יש השוואה בין גופי פתרונות הקירור השונים. אני לא מצליח לעשות סדר בבלאגן: בבחינת "מרוב עצים לא רואים את היער". אז מה אני מחפש? קירור שיעלה בערך 50 דולר (אני גר בארה"ב), ויהיה טוב עבור core i7-2600K (שאני מקווה שיעבור המהרה - ברגע שאלמד איך עושים זאת). לא מדובר על מעבד שעומד להפעיל את תכנית הגרעין האיראנית. יותר עבור משחקים, ועבודה כללית. אפשר לקבל הפניי או המלצה? שאלה כבדרך אגב: מכר הציע לי לרכוש ממנו קירור שנקרא Xigmatek Aegir (מקווה שאני מאיית את זה נכון) בעלות של 45 דולר. במצב חדש. מה דעתכם על כך? תודה מראש - כמו תמיד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Ymac,

היי לפני שנתיים בערך בניתי את המערכת (לא יודע אם עוד אפשר לראות את זה בצד אחרי כל שדרוגי הפורום) בכל מקרה זורם בתוכה נוזל על בסיס תרכיז meyhems pastel ice white (שהוא nanofulid) כבר שנתיים בערך. אני צריך לרוקן את הלופ בשביל שדרוג חלקים, האם כדאי להשתמש בנוזל שרוקנתי? או שכבר עדיף באותה נשימה להחליף נוזל? תודה Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. 2 שאלות - 1. האם המאוורר יתאים ל-GIGABYTE 965P-DS4 ? 2. מישהו יודע להגיד לי טמפרטורות ב-C2D על OVERCLOCK עם המאוורר הזה?- מטרת הקניה היא להוציא קצת יותר ב-Vcore גבוה מה-X6800 שלי... תודה על העזרה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן, יש לי כרטיס מסך של Asus EN8600GT עם קירור פסיבי. האם מישהו כאן כבר הוסיף בעבר לכרטיס הזה, או לכרטיס דומה לו, קירור אקטיבי על הפסיבי ? אם כן, אני אשמח לתמונות או להסבר איך לעשות את זה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sub_man,

אני צריך שמישהו יתכנן לי מוד עם קופסאות ומים ואורות ולא יודע מה העיקר יפה ויחסית כל ומהיר להכנה(עד 4 שעות למתחילים במודינג) ושאף אחד לא יגיד לי שאני יתכנן בעצמי כי אני מבקש שאתם תתכננו לי או תעזרו לתכנן אז תוד לכולם ובמיוחד לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by mrsph666,

המערכת שלי כזאת: MSI Neo2 865PE P-4 2.6GHz HT 2x1GB Ceon 3-3-3-8 400MHz Club 3D Radeon HD 3850 512MB Chieftec Green Angel 500W אני מודע לכך שהמכונה מיושנת עד כדי גיחוך, ולכן אני שואל אם יש אפשרות לסחוט ממנה עוד קצת... מה תגידו, רבותי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by jara14,

הוא הוצע לי כקירור שקט בלא תוספת מאוורר למעבד i5 3470 . האם הוא מספיק טוב? הבנתי שקירור פסיבי תלוי בסירקולציה שבמארז. אני מתכנן לקנות את המארז הזה שמגיע עם 2 מאווררים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=3819 חשבתי על אפשרות נוספת: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=247 האם זה מספיק שקט וקר? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בבקשה אם באתם להגיב שOC לזכרונות מיותר ... לכו . הזכרונות האלה במקור רצים על 9-9-9-24 1.5V 1600MHZ מדובר בזוג של 4GB כל אחד שרצים בDUAL (נבדק בCPUZ) ניסיתי להריץ תזומנים 12-12-12-35 1866MHZ (אין אפשרות אחרת בין 1600 לזה), 1.65V לא יכול אפילו לעשות POST . המחשב נכבה ונדלק מחדש עם הודעת שגיאה והגדרות דיפולט . PERFORMANCE ENHANCE על OFF , מעבד ללא OC . ניסיתי גם להשאיר את כל ההגדרות המקוריות ורק להעלות מתח ל1.65 וולט ולהוריד CL ל8 , לא עושה POST גם במצב כזה. הדבר היחיד שהצלחתי לחלוב זה להוריד COMMAND RATE מ2 ל1 , וזה לא עבר בדיקה כלשהי עדיין. הלוח Z77-D3H , מעבד 3570K. היו זכרונות יותר זולים ולקחתי את אלה בגלל פוטנציאל לOC של 2000-2133MHZ לפי מה שראיתי ברשת. מה הו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מחפש מאוורר 120/120 mm עם 100CFM (פלוס מינוס כך באיזור הזה) החיבור לא ממש משנה.... אני לא יודע מהיכן ניתן לרכוש מאוורר שכזה.. אם משהו יודע אני אשמח מאוד לדעת יש לי יחידת קרור למעבד Thermalright XP120 עם מאוור של "סקייט נינג'ה" רק 36 CFM זה עובד לא רע אבל זה לא זה.....

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by intel suck,

אולי מישהוא יודע מה זה ?Water Cooler Kit for Socket 478/754/939 CPUs? ? מערכת קירור מים או משאבה בלבד?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. המטרה לראות בצורה מהירה תוך כדי המשחק (במקום לכבות את המשחק ולהכנס מחדש) אם וכמה יש שינוי על ה FPS כתוצאה משינוי OC השאלה כמו בכתורת ובהרחבה האם אפשרי לשנות פרופילים שמורים של OC שהגדרתי דרך MSI Afterburner תוך כדי שהמשחק דולק/עובד ?

17. Started by alon2k2,

שלום! אני רוצה לשים את המחשב באקווריום ולמלא בשמן הבעיה שאני לא מוצא בארץ בשום חנות שמוכרת שמן מינרלי וגם אם יש אני בטוח שזה יקר ... רציתי לשאול אם יש תחלופות לשמנים אחרים שאפשר לשים ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ODYAX,

שלום. יש לי לפטום של MSI. כל פעם שאני משתמש בתכנה עם גרפיקה כבדה הוא הוא רעשים מטורפים לש המאוורר וגם מתחמם - לא כיף. חוץ מהמלצה לקחת למעבדה לניקוי- יש אביזר מומלץ? או דרך להרגיע אותו קצת? תודה

19. אני מתכנן להזמין את המערכת הזאת Swiftech H20-220 ULTIMA XT Complete Liquid Cool Kit מ http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_202_604&products_id=26994 רציתי לדעת מה דעתכם על המערכת? על החנות? כדי להזמין חלקים בנפרד או שהקיט הזה טוב?. האם כדי להשקיע בבלוק נוסף לצי'פסט?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by AvlK,

המפרט מתחת לשם שלי באס על 143 מכפלה על 25 cpu pll על 1.81525 הוא עולה לבד לערך הזה מה שגורם לטמפרטורה של 45 50 במצב idle למה שאני רגיל זה גבוה ובכלל מה זה cpu pll ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני רוצה מאוורר קדמי למארז חשוב לי מאוד שהוא יהיה מאוד שקט (גם אם זה יבוא על חשבון עוצמת הקירור, המחשב שלי רוב הזמן לא במאמץ) כרגע יש לי את Arctic Cooling F12 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6276 שנראה לי הוא קצת רועש (לא משהו רציני פשוט המחשב הקודם היה יותר שקט) ואני מתלבט אם להחליף אותו לאחד מאלה: Noctua NF-S12B FLX http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7355 Scythe Gentle Typhoon 120mm Fan 800RPM http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&cat=11961 Enermax UCTB12 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6412 מבחינת העוצמה לא נראה לי שיש הבדל משמעותי ביניהם, השאלה אם יש טעם להחליף לאחד מהם? גם מבחינת איכות המאוורר וגם מבחינת הרעש...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by anubis,

שלום, לא מזמן קניתי כרטיס מסך של gigabyte- Gerorce 6600 gt. התקנתי משחק חדש (GTA) ובאמצע המשחק המחשב עשה ריסט לעצמו (כנראה שיש לו איזה הגנה עצמית). בהתחלה לא הבנתי מה קרה ופתחתי את המכסה מנוע של המחשב שלי ולהפתעתי הכרטיס מסך היה ממש רותח (שנגעתי זה היה כמו לגוע בכוס עם מים רותחים- אני מאמין שזה היה בסביבות ה80 מעלות ומעלה) לכרטיס שלי אין מאוורר אלא גוף קירור יחסית ענק. חשוב לי לציין כי עקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool ובאמת יש לי שינוי של כמעט 20 מעלות במעבד, ו12 מעלות בחלל המארז ובלוח האם (הלכתי לפי מצב ארבע--> ראו בתמונה). אבל עדיין הכרטיס מסך רותח. אודה לכם אם תיתנו לי פיתרון או רעיון. ועוד שאלה קטנה.. אני רוצה לקנות משחה תרמי…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sambusak,

שלום. מערכת AQUATRON פועלת ללא דליפות!! (אחרי שני תיקונים קלים) אחרי שעת עבודה במצב IDEL, להלן הטמפרטורות. (טמפ' החדר בערך 28-29 מעלות)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הקירור למעבד: coolermaster hyper 212 המאוורר התחיל להרעיש לי, כנראה הבעיה במיסב שצריך שימון (טמפרטורת המעבד מצויינת) פירקתי את כל הקירור לעבודה נוחה על המאוורר, על הדרך נאלצתי גם לפרק את כל הלוח מהמארז..מה לא עושים בשביל שהמחשב יהיה קצת יותר שקט אבל... אני לא מצליח לפתוח את המכסה הקטנטן שמעל הציר, נראה לי שעשו שם הדבקה או שפשוט סוג של יציקה? :s05: למישהו יש רעיון מה עושים? בנתיים העלתי פה תמונה של מאוורר אחר, רק להראות איך זה אמור להיות כשהמצב תקין ואפשר לפתוח ולשמן... ( את התמונות לקחתי מהמדריך המצויין פה http://hwzone.co.il/guides/fanoil/2 ) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם , רציתי להתייעץ בנושא בחירת גוף קירור למעבד i7 870 , ללא אוברקלוקינג , שמיועד לגלישה , קצת משחקים ומעט עריכת סרטים (כולל חומר ב-HD) . הבנתי שההמלצות הראשיות כאן בפורום למאוררים לסוקט 1156 הן בין ה- Mugen II (שגדול מידי ויקר מידי בשבילי) , לבין ה- KATANA 3 . הייתי בוחר ב- KATANA 3 , אבל המאורר שלו קצת קטן + אין לו זווית אוויר אופטימלית במארז . בשבילי ה- KATANA 3 מזכיר יותר מאורר למדיה סנטר , ולא למאוור למעבד חם שמתחמם עוד עם פעולות כבדות . ממה שאני מבין מאוררים גדולים יותר (120 ס"מ) צריכים לעבוד פחות חזק בשביל אותו עוצמה שמאוררים קטנם יותר עובדים חזק יותר השבילם . אז בקיצור , מה דעתכם על משהו כמו ה- Thermaltake Contac 29 , שנראה גדול יותר אבל לא ענק (+מאורר 120 …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים