אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בתמונה הבאה מסומן באדום את מה שאני רוצה לשאול עליו: http://img41.echo.cx/my.php?image=untitled7sc.jpg בהרבה מחשבים אני רואה שכתוב 1:1 ופה כתוב כזה משהו מוזר... מזה? זה אומר שהמעבד לא עובד ביחס של 1:1 עם הזכרונות? כי כן צריך להיות 1:1 כי לי לי באס200 ו2 זכרונות שעובדים על 200....מוזר לא? המפרט בחתימה ביי
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז הגיעה ההזדמנות הנכספת להיפטר מה MV850 וה RDRAM. ישר רצתי וקניתי לוח 865 חביב ובנונשלנטיות המעבד עלה ל FSB 150. כלומר 1.6@2.4 מה שנקרא אוברקלוק מתון (יענו בלי מאמץ). פה אני עוצר כי אין לי זכרונות מתאימים וגם את ה HEC 400 ARTF אחליף בקרוב באיזה ENERMAX ואוסיף איזה זלמן. נראה מה יהיה התקציב ובהתאם נראה אם גם אוכל להשיג זכרונות נורמליים. קיצר, מחשב אחר לגמרי . [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, זה המפרט שלי: Abit NF7-S AMD Athlon XP Mobile 2600+ Corsair PC3200 C2 256MB היום סוף סוף הרכבתי אותו ויש לי מספר שאלות: 1. CPUZ מזהה את הקורסייר כ PC2700, זה משנה משהו? 2. גם CPUZ גם הביוס וגם WCPUID לא מזהים את המעבד, הוא כרגע על 15X133 (זה הסטוק שלו לא? שלי הגיע משום מה על 5X100) 3. איך מריצים MEMTEST, או איזה עוד דרכים יש לבדוק יציבות זיכרון במחשב שאין בו פלופי? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסוף החלטתי לוותר על קניית הקירור מים והגעתי למסקנה שחבל על הכסף סה"כ קירור ואני לא אוברקלוקר רציני ובמקום זה פינקתי את עצמי בג'ינס חדש מדיזל ב800 שקל ;D
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לבצע oc על המעבד q6600 ורציתי לדעת מהו המעבד המומלץ בשבילי למען תוצאה טובה (3-3.2 ghz) יש לי תקציב של 300 שקל בערך אפשר לחרוג אבל לא הרבה מבחינת מקום במארז יש לי מארז cm690 למקרה ויש בעיה בגודל וגם במקרה מהתעניינות כמה מאוורים מומלץ לי במארז אני יודע שזה קצת גלישה מהנושא אבל כרגע יש לי 4 ורציתי לדעת אם כדאי להוסיף? תודה על העזרה מראש למקרה וצריך לוח האם הוא ep43-ds3l
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם P5Q Pro של Asus. מעבד: E8400 על קירור סטוק. כעיקרון אני רוצה להביא את המעבד ל 3.5GHz, ובמידה ויהיה אפשרי על סטוק אז נמשיך ל 4.0GHz. אשמח אם מישהו ידריך אותי לכל אורך הגדרת הביוס ויגיד לי כמה מתח לשים למעבד בהתאם. אני מזכיר שאין לי שום ידע קודם ב OC, למרות שקראתי על זה ואני יודע מה הסיכונים פחות או יותר. ואת הקשר בין ה OC לזכרונות וכו'.. זה המפרט המלא של המחשב שלי: מעבד: Core 2 Duo E8400 3.0GHz כ. מסך: GIGABYTE ATI Radeon HD4850 512MB + Zalman Fan כ. זכרון: Kingston 4GB, 800MHz, PC26400 CL-6 דיסק קשיח: Seagate 500GB, 32MB Buffer מארז: Thermaltake Armor+ MX 230mm Fan לוח אם: Asus P5Q Pro - P45 Chipest תומך CrossFireX. ספק כוח: Topower 600W - Slient-EZ M…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת לגבי הטמפ' במחשב שלי האם הטמפ' הרכיבים במחשב היא סבירה או צריך בקירור נוסף. *התוכנה היא hwmonitor.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי נסיון באוברקלוק וקראתי מדריכים ופה ושם אבל עדיין יש לי איזו בעיה קטנה לא סגור על מעלות תקינות ואיך להעלות ופה ושם (בלי מתחים...) אז ככה המעבד שלי זה core i 5 -750 קירור mugen 2 לוח אם DFI LanParty DK P55-T3eH9 זיכרונות 2X2 gskill 1600 בקיצור יש לי כל מה שצריך בישביל אוברקלוק חוץ מהאוברקלוק עצמו חחח המעלות שלי הן כאלה זה במאמץ עצבני ולידו במנוחה של ה cores http://img259.imageshack.us/img259/9673/32471231.jpg וזה של הcpu עצמו (שדרך אגב עדיין לא הבנתי מה ההבדלים יעני זה הליבות וזה המעבד אבל תאכלס איזה מעלות קובעות...) http://img153.imageshack.us/img153/1638/16049629.jpg נראה לי מעלות סבבה.. אבל לא בטוח אשמח לתגובות ועזרה והנה גם תמונות מדוייקותתת של הביוס שלי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הוא יעיל ושווה קנייה? זה שהוא למעשה מוציא את החום "בכוח" לא הורס את המאוורר המקורי בנייד על ידי זה שהוא מושך אוויר וגורם לסיבוב מהיר יותר שלו כתוצר לוואי? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8183
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא מראה טמפרטורת CPU... עריכה: סתכלו במפרט בשביל הקירור+מעבד [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הכמות הנכונה? עשיתי חיפוש בפורום ובכולם רשום "לא הרבה מדיי לא מעט מדיי", איך אני יודע מה זה הרבה ומה זה מעט?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סידור המאוררים שלי: 2 80 מ"מ אנכים גרועים מקדימה(אחד מהם מאחורי ה hd ) 2 80 מ"מ אנכים מתחת לספק מוצאים אויר (קיבלתי עם המארז לא משהו sleeve ) מאורר 120 מ"מ של אנטק ב 7 V מאוזן מעל הספק מוציא אויר יש לי מארז ציפטק מידי טוור ושאלתי היא איפה אתם ממליצים שאני ימקם את המאורר 92 מ"מ שיש לי . 1. על רצפת המארז מכניס אויר ודוחך אותו כלפיי מעלה. 2. על החלון/דלת המארז מכניס אויר.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד-P4 2.4C לוח- אסוס P4P800 זיכרונות- GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit או שעדיף לקחת את ה-3700 או משהו אחר?? קירור-אני לא מחליף את המקורי. מארז- Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case + Window (P/S not included) -איך הוא? מה אתם אומרים,איך הפוטנציאל? יש מה לשפר?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי החלטתי לעשות את הפרוייקט כי נראה לי שזה ממש כדי. יש לי כמה שאלות ואני מקווה שתעזרו לי. 1. כאשר אני רוצה לחבר הארקה, יש לי בחיבור MOLEX במחשב שתי חוטים שחורים , איך אני ידע איזה חיבור מהם הוא הארקה ? ------------------------------- עריכה- ענו לי על השאלות הבאות ------------------------------- 2.ציטוט "לאחר שמיקמנו את המסך מחברים את חיבור המולקס לספק הכוח ואת הפלאג הפרללי יש לחבר לחיבור ה-LPT של המחשב" "הפלאג הפרללי " מזה ??? 3. ציטוט :הסבר על חיבור פין מספר 3 "הגדרת הקונטרסט של המסך, כאשר ההתנגדות מינימלית הקונטרסט מכסימלי, ניתן להשתמש במקרה הצורך בפוטנציומטר של 10Kohm על מנת להגדיר את הקונטרסט" לא הבנתי כלום מההסבר , למה אני צריך להוסיף עוד פוטנציומטר של 10Kohm ?? -…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לסטיקים וקראתי כמה מדריכים וסך הכול הבנתי שאני צריך לפני הכול לעשות שיפוץ פנימי של החלקים במחשב לסירקולציה טובה יותר פלוס לקנות קירור נוסף למארז(ולמעבד אני חושב גם) ולכרטיס מסך. הטמפרוטורות של המחשב במאמץ(אחרי חצי שעה בערך בקרייסיס, ואחרי זה גם הפעלתי גם את S&M לכמה דקות והיו בערך אותן תוצאות למעבד) לפי everest הן: http://img156.imageshack.us/img156/6255/temperature2ul4.jpg שמתי לב שהמעבד עובר את ה65 מעלות (הגיע גם ל71 בS&M) ובסטיקי היה רשום שהטמפרטורה המומלצת היא 65 מעלות לפנטיום D המתיישן שלי. אני צריך המלצות לקירור למחשב עד 250-300 כולל הכול(משחה טרמית אם צריך, קירור לכרטיס מסך, מארז, מעבד וכו). אני רוצה קירור די שקט(אני לא מתכנן אוברקלוק רצחני). מפרט בצ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה שם של תוכנה לאוברקלוק למעבד דרך מערכת הפעלה ושלא יהיה CLOCKGANE תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עשיתי OC למחשב החדש שלי ממהירות 2.2 למהירות 3.0 GHZ ע"י מכפלה של 9 כמובן עשיתי בדיקת יציבות וכל מה שצריך וזה עבר בהצלחה מה שמוזר פה שהביוס הראה לי שהגעתי למהירות 3.0 GHZ וכך גם התוכנה CORE TEMP הראתה שהגעתי ל- 3.0 , ואילו הווינדוס מראה מהירות אחרת-3.67 GHZ וכך גם התוכנה S&M מראה מהירות של 3.67 מישהו יודע איך זה יכול להיות? הנה תמונות:
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
EVEREST Home Edition מראה לי שהתיזמונים שלי הם 3-3-3-8 באתר של KSP תחת הזיכרונות שלי רשום: Tested at Xtra-low latency settings (2-2-2-5) at 2.75V Plug-n-FragTM Auto-Configuration Boots automatically using the Xtra-Low latency values of 2-2-2-5 [ftp=ftp://http://www.ksp.co.il/hmain.php]http://www.ksp.co.il/hmain.php[/ftp] הזה הדף שבהם הם נמצאים אלו שעולים 810 כולם מכירים את הזיכרון הזה הוא בא עם צלעות קירור והוא מיועד לאוברקלוק קטן גם הלוח שלי מיועד לאוברקלוק אבל מעולם לא עשיתי אוברקלוק אני מעוניין להתחיל עם הזיכרונות וראיתי בביוס שאני יכול לקבוע את המתח שהלוח מספק לזכרונות השלאה שלי היא האם אני ישנה את המתח ל2.75 אז אוטומתית התיזמונים ישתנו או שיש תוכנות לשינוי התיזמונים…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי סוקט 754 מאורר 120 סמארט פן שפועל על פול ומארז עם 3 מאוררים (2*90+80)מכניסים ועד 2 שמוציאים (80+90 + ספק) המעבד שלי היה ונשאר חם מידי סביב ה42 מעלות במנוחה מה הבעיה? דאגתי לשים על המעבד שכבה דקה של ARTIC SILVER וכן שמתי על הXP120 והורדתי (בדיוק כמו במדריך) מה העיה? שמתי מעט מידי משחה? הלוח מזייף? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ASUS P6T (X58) i7 Nehalem - ATX Intel Core I7 930 2.8 GHz 45nm 8mb G.SKILL Ripjaws 6GB 2000Mhz DDR3 TRI CHANNEL CL9 - I7 Corsair 620W עוד משהו מעצבן זה שהמחשב עושה פוסט הוא כל הזמן רושם לי שה-CPU השתנה ואז משהו לשנות בהגדרות, ניסיתי להעיף את ההודעה אבל אין לי מושג איך הכל אצלי בביוס על הדיפולט. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני תוהה אם להוסיף עוד מאווררים למארז ישפר בהכרח את זרימת האוויר שבו וכתוצאה מכך את הטמפרטורה. המפרט: I5 2500k @ 4.2GHz + TRUE 120 Asrock Z3 Pro 8GB ram Antec NeoEco 620W כרטיס מסך עוד לא סגור, זה יהיה או 280x או gtx 770, כאשר מבחינת מערכת הקירור זה יהיה Direct CU II של אסוס, Windforce של ג'יגהבייט, או Twin Frozr של MSI. כרגע במארז יש 4 מאווררים: אחד מקדימה, אחד למעלה, אחד בצד ואחד מאחורה. יש מקום להוספת עוד 120/140 גם למעלה וגם מקדימה ואני תוהה אם הוספה של שניהם באמת תעזור. תודה לכל המסייעים, וד"א אם למישהו יש תובנה על אחת ממערכות הקירור של הכרטיסי מסך הללו יחד עם המארז הנ"ל אשמח גם לשמוע
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחת הטרמית ששמים על המעבד זה אותה משחה ששמים על ה GPU של כרטיס מסך ? אני רוצה למרוח משחה טרמית מחדש על ה GPU ואני חושש שזה יהרוס את הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
נשבר לי צלע של מאוורר של כרטיס מסך איך כותבים בגוגל: "רק מאווררים" באנגלית כדי להכנס לאתר הנכון? חיפשתי בksp ואייבורי ולא מצאתי.
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מבצע כרגע OC ונגיד מ333X9 הרמתי ל360X9 ואני רואה שהטמפרטורה במנוחה נשארה תקינה האם יש צורך בבדיקת מאמץ? האם OCCT היא בדיקה טובה? וכמה זמן כדי להשאיר במספרים יותר גבוהים את הבידקה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-