אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, ברשותי מחשב לי המפרט הכתוב בחתימה. מערכת הקירור שלי היא מבוססת מים (מערכת סגורה) ועד היום לא היתה שום בעיה. לאחרונה המחשב ללא הודעה מוקדמת נכבה באופן פתאומי ללא שום התראה. הבוקר, החלטתי לבדוק את מצב החום של ה-CPU וגילתי שהוא מגיע ל-100 מעלות ללא שום מאמץ מיוחד (מצב סרק) כמובן שהוא מגיע ל-100 וקורס. (כל זאת אחרי כ-7 דקות מקסימום) אגב, הרדיאטור של המערכת וכל הצנרת דיי קרירים שהוא מגיע ל-100 . מה עושים? מאיפה מתחילים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה מוכרים דרימילים בישראל ? אני מאזור הצפון...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המוד הבא שאני מתכנן הוא להוסיף חיישן אור(יש לי כזה בבית) לפאן קונטרולר ואז כשאני יכבה את האור המאווררים יעבדו חלש לחיישן הזה יש שני חוטים כשאני מחבר אותו בטור לשני לדים וזרם של 6 וואלט הלדים פועלים בהתאם לאור(כשיש אור חזק הם עושים אור חזק וכשאין אור הם לא פועלים) כשאני מחבר את החיישן למאוור בטור אז הוא לא עובד ורק באור חזק מאוד הוא מסתובב איך אפשר לעשות שהמאוורר יעבוד??? קבל, נגד או משהו אחר???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז לפני היה TT DRAGON ORB 3. אחרי - AX7 ומאורר 80 ממ של Tt . איזה שקט !!!!!קניתי גם 120 ממ של ENERMAX שקט. זהו יש שיפור של 6-8 מעלות ושקט. אבל חור בכיס של 300 שח.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3215 איך הוא? הוא יתאים לכרטיס מסך שלי?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוברקלוק בקרוב.... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כרטיסי מסך שמחוברים בCROSS FIRE בגרסא: XFX: AMD Radeon HD6870 Dual Fan Edition זאת הגרסא הרגילה עם הקירור של הBlack Edition: http://techreport.com/r.x/geforce-gtx-560ti/xfx-card.jpg אותו קירור בדיוק. עכשיו לקראת משחקים חדשים אני רוצה לעשות לו OC דרך הAmd Overide זאת פעם ראשונה שאני מנסה לעשות OC אז כמה שאלות: עד איזה טמפרטורה הכרטיס מסך נחשב "ליציב" ושלא יתחיל לההרס? איזה תוכנה מומלצת לבדיקת מאמץ ואיך משתמשים בה? למי שהתנסה עם הכרטיסים האלו בOC: יש לכם GPU Cloack ו Memmory Clock מומלצים?... כרגע הGPU CLOACK שלי הוא mhz905 והCloack Memory הוא 1050mhz (ככה זה בא, ללא OC.) איזו מהירות לא כדאי לי לנסות לעבור?.. אם משנה הספק כוח אז הוא Antec Truepow…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד CORE I7 920 עם מערכת קירור במים ZALMAN RESERATOR 1 V2 אבל בלי מעמץ ובלי כלום 10 דקות אחרי שהמחשב נידלק הוא בטמפרטורה של 50 מעלות C לא עשיתי לו OC אבל המחשב הוריד אותו לבד ל1.6GHZ כדאי שלא יתמם עוד יותר יכול להיות שמשהוא לא בסדר במערכת?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני טיפוס של שקט אני צריך משהו שלא עושה הרבה רעש אני פשוט שומע הרבה שירים וסרטים אז רציתי בבקשה המלצה על כמה מאוררים לא רועשים ועד כמה זה נחשב לא רועש? כמה Db?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם ראיתי במומלצים פה את sunbeam tuniq tower למעבדי C2D, קראתי שהביג טיפון עלול לעקם את הלוח אם כי אין לו חיזוק אחורי ללוח האם לsunbeam יש חיזוק כזה? המארז שאני עומד לקנות הוא ANTEC P150, הקירור יכנס ללוח בלי בעיות? ואיזה משחה טרמית מומלצת? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השם אני יכול להסיר את החלק התחתן המרובע במאורר בצורה כול שהיא? :'( (אל תשאלו אותי למה מתי שאני אסיים את הפרויקט אתם תיראו
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח ASUS A7A266 זיכרון 256MN SD-RAM אני לא מבין גדול ב-OC אבל קראתי פעם פה ושם על זה, אם תסבירו לי בקצרה או תפנו אותי למאמרים טובים או לדיונים שעשויים להוסיף לידע שלי בנוגע ב-OC לזכרונות זה יהיה טוב תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני הולך לעשות בקרוב אוברקלוק למעבד שלי A64 3000 ולזכרונות (GeIL Dual DDR400 (512x2 המטרה בהתחלה היא להעלות אותם עם המעבד ביחס של 1:1 האם יש פה מישהו בפורום שכבר התנסה באוברקלוק איתם? כמה Mhz יהיה אפשר לעלות אותם מבלי שהמערכת תיתקע או שתתקבלנה שגיאות? בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז החלטתי לשוטט קצת ברשת ולראות יצירות מטריפות ומשונות של אנשים... כנסו לגלריה המדהימה של ModdingZone... : מממ... ומה דעתכם על ה"מודינג" :AR15: הזה?! ;D
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי כמה בדיקות לפני שאני חושב אפילו על OC, ונתקלתי בבעיות, יש לי כמה שאלות ולכן אני אתחיל למספר כי זה הכי נח לכולם... מראש אני מודה למי שימצא את הסבלנות לענול על חלק או על כולם...: 1 .האם SYSTEM FAN, זה המאוורר של המארז? 2. איך נקרא המאוורר על לוח האם? 3. התוכנה FAN SPEED, מראה כי FAN 03 לא מסתובב 0 RPM.....למרות שמבלי לדעת את זהות המאוררים זיהיתי שלושה עובדים בתוך המחשב: מעבד, לווח אם ומארז וכולם עובדים... 4. כמו כן בזמן בדיקת מאמץ עם PRIME95, המעבד עבד על 51% ותוכנת FAN SPEED הצביעה על טמפרטורות מטורפות: TEMP 3:77C TEMP1: 25C TEMP2:111C אני יודע שזה לא הגיוני כי הגדרתי בBIOS שיתריע כאשר טמפ המעבד עולה על 60...למרות שבזמן רגיל ללא מאמץ, SPEEDFAN נ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. את המפרט שלי אפשר לראות למטה, ולכן אני אקפוץ לשאלה. היום עשיתי עידכון ביוס לגירסה האחרונה שיש (F8) בכל אופן גם לפני עשיתי (או בעצם הגעתי) לFSB של 200 והזכרונות היו על AUTO (וזה נתן לי BUS SPEED של 400) הכל טוב עד לפה. אבל אני חמדן ולכן אני רוצה לראות עוד לאן אני אגיע, וכאן מתחילות הבעיות: העלתי ל FSB 210 ואז הזכרונות עוברים את ה400 שזה בכלל לא בריא (גם אם אני שם אותם על AUTO וגם אם אני מזיז את האחוזים ידני) עדיין אין אופציה להעלות את הFSB ולהשאיר את הזכרונות על 400 אלא רק יותר או כמובן הרבה פחות (ממה שאני זוכר הקפיצה הכי קטנה למטה היתה משהו כמו 350 ) זה מוזר? מה אם ממליצים? בעייה שנייה גם אם אני שם את הזכרונות על בערך 350 ומעלה את הFSB ל210 שומר ויוצא, המערכת …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך (GeForce 4 MX 440 - SE מתוצרת Innovosion...ל279/378...מ250/333...)..ולמעבד (P4 1.7 Willamette...ל2.0).... עכשיו איך אני נועל את הAGP?...ואיך אני יודע אם עשיתי הכל טוב??..(בעיקרון אין נפילות של המערכת...ואין דברים מוזרים...) דרך אגב...לכרטיס מסך שלי יש קירור לא מקורי..!!...(הוצאתי את המאורר הקטן...ושמתי צלעות קירור בPCI שמתי 2 מאוררים ג'נרי של 80mm ו92mm...) כל החוטים במארז מסודרים ביותר...ואני עובד עם מארז פתוח..(2 הצדדים..!!..)... אין אפילו טיפה של אבק..ניקיתי היום עם לחץ אוויר..!! צריכים עוד פרטים?? עריכה: הטמפרטורה של המחעד שלי טובה מאוד...בLOAD הוא משהו כמו 55-54 בIDLE הוא משהו כמו 25-27....כמו שאתם יודעים לכרטיסי מסך מתוצרת MX אין חיישן טמפ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.. אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב (מתעכב בגלל כ.מסך כמו כולם) ועכשיו בנוסף למארז שאני לוקח (CM690) אני קונה 4-3 מאווררים נוספים. עכשיו המאווררים האלה הם בחיבור 3 פינים רגיל אז חיפשתי מקום שמוכר מתאמים לחיבור לספק כמו אלה: http://www.rackmountpro.com/images/product/4-3pin.jpg http://www.cooltechpc.com/ctpc/images/zm-mc1.jpg (רצוי הראשון) ולא מצאתי עכשיו השאלה אם עדיף לי כבר ללכת על מאווררים עם חיבור מולקס 4 פין, ולא להסתבך עם זה.. או שאתם מכירים מקום (נגיש יחסית) שמוכר כאלו מתאמים. חיפשתי בעיקר בחנויות "הגדולות" ובגולל בכללי ולא הצלחתי למצוא. אז עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום החלפתי למארז P150, כעת צריך המלצות למאוררים שקטים בגודל 92MM ו 120 MM.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מקום באזור המרכז שמישהו יודע (מניסיון!) שאפשר לקנות בו מקדח כוס לקידוח במתכת בגודל של כ 120 ממ ומקדח בגודל של 80 ממ לקדיחה בפרספקס. הייתי כבר באלוהים יודע כמה סניפים של אייס ולא הצלחתי למצוא שום דבר חוץ.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי (תחזיקו חזק) Gforce 4 mx440 וכן אני יודע שאתם יכולים עכשיו 7 דפים ללכלך עליו חחח קיצר לעניין... התחלתי OC עכשיו הסטוק הוא 270\400 העלתי ל- 325\500 קיבלתי שיפור של 486 נק ב3dmark 01 מ-4815 ל-5301 עכשיו שהעלתי עוד קצת לבערך 340\520 היו לי נק' מוזרות כאלה ששיחקתי במחשב ב-קאונטר סטרייק...וכל מיני דברים מוזרים...עכשיו אני מניח שזה ארטיפקטים! אז אני רוצה להבין מה מגביל אותי? אני יכול להמשיך עם קירור? אני חייב לציין שהכרטיס לא היה לוהט...חמים כזה...ב3DMARK הוא התחמם יותר ולא היה כלום!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט: E8400+Tuniq Gigabyte 3D Aurora Liberty 400W Gigabyte 8800GT Turbo Force (Zalman/Gigabyte Cooling) GA P35 DS3L איך? *אגב אין לי שום תוספות מיוחדות המחשב במצב רגיל . [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרך התוכנה של הדרייבר זה כול הזמן על 68 ובEVEREST זה לא מזהה את הכרטיס ולא מראה טמפ למה זה? איך אני יכול ליבדוק?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. חדש פה, חדש לעולם המחשבים. אני מנסה למצוא מקום (אתר) שבו יש השוואה בין גופי פתרונות הקירור השונים. אני לא מצליח לעשות סדר בבלאגן: בבחינת "מרוב עצים לא רואים את היער". אז מה אני מחפש? קירור שיעלה בערך 50 דולר (אני גר בארה"ב), ויהיה טוב עבור core i7-2600K (שאני מקווה שיעבור המהרה - ברגע שאלמד איך עושים זאת). לא מדובר על מעבד שעומד להפעיל את תכנית הגרעין האיראנית. יותר עבור משחקים, ועבודה כללית. אפשר לקבל הפניי או המלצה? שאלה כבדרך אגב: מכר הציע לי לרכוש ממנו קירור שנקרא Xigmatek Aegir (מקווה שאני מאיית את זה נכון) בעלות של 45 דולר. במצב חדש. מה דעתכם על כך? תודה מראש - כמו תמיד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
2 שאלות - 1. האם המאוורר יתאים ל-GIGABYTE 965P-DS4 ? 2. מישהו יודע להגיד לי טמפרטורות ב-C2D על OVERCLOCK עם המאוורר הזה?- מטרת הקניה היא להוציא קצת יותר ב-Vcore גבוה מה-X6800 שלי... תודה על העזרה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-