אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
עברתי על כל ההנחיות אחת לאחת ובכל זאת אחרי שמירת השינויים בביוס המחשב נדלק, ומייד עושה עוד ריסטארט ועולה עם הגדרת FBS, ן PCI_E בברירת המחדל שלהם (לעומת זאת הוא שומר את שינויי המתחים, והגדרות טמפ' ב PC HEALTH. עדכנתי ביוס, הוספתי מתחים בהדרגה לזיכרון עד +0.3, למעבד עד 1.45, ושאר המתחים ב +0.1 קורה לי בכל שינוי שאני מנסה לעשות אפילו בהעלאת FBS ל 220 בלבד. מפרט 965DS3P REV 3.3 GIGABYTE CD2 4400 4 * TWINMOSS 800 5-5-5-15 1GB LIBERTY 500W GT8600 TUNIQ תודה
-
- 11 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היום בהום סנטר מוכרים מכשיר קופי כמו דרמל כפול חלקים וכפול ציוד בחצי מחיר + 128 אביזרים קניתי אחד , כל החלקים מסביב מתאימים גם לבעלי מכשיר דרמל . במבצע, ממש כדי וזה רק היום
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה ישאיזה שהוא חומר שקל להשיג והוא מפזר חום טוב ואני יוכל לחבר אותו לחלקים במחשב? אם כן איפה אני יכול להשיג אותו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אז ככה ישלי כרטיס מסך של BFG 8800GT+OC 20% ככה. והוא מגיע לי ל63-2 מעלות שהמאורר שלו מסתובב על חצי מהירות, ושאני מכוון תמאורר שיסתובב על מקסימום הוא יורד לי ל56-8 מעלות. במשחקים המקסימום שהגעתי היה 67-8 ככה לא יותר. המעלות שלו בסדר??!?! וישלי תמעבד Q6600 שהוא מסתובב על 2700-2800 המעלות הם 30-35 והוא עושה הרבה רעש אז אני מוריד אותו ל1400 והמעללות שלו במאמץ משו כמו 40-3 לא יותר. המעלות בסדר??
-
- 11 תגובות
- 670 צפיות
-
-
עשיתי OC ל6600GT שלי והמהירות האחרונה של הליבה שהיתה יציבה היתה 561 ראיתי אנשים בפורום הזה ובפורומים אחרים שהגיעו למהירויות גבוהות בהרבה בלי שינוי מתחים האם נפלתי על ליבה דפוקה או שאני עושה משהו לא נכון? נ.ב. האי יציבות מתבטאת בכך שבזמן שאני מריץ את 3DMARK באחד המבחנים הוא נתקע לכמה שניות
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, לשמחתי שידרגתי את המחשב וכרגע יש לי 2.53 באס 533 יחד עם asus p4p800se וזכרונות ג'נריים שבעתיד יהפכו לADATA ויטסטה 500. לכמה בערך אני אגיע? האם המעבד טוב לOC? בעקרון OC של 22FSB לא אמור להיות בעיה נכון?(300MHZ משום שהמכפלה היא 19) אפילו עם הזכרון הג'נרי? כמה מתח הלוח אם נותן לזכרון?(כדאי שאדע אם כדאי להשקיע 50 שקל יותר בBH-5).
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה , התוכנה לא עולה אצלי . המחשב שלי זה i5 750 ; p55a ud3 ; HD 5850 ;4gb memory מערכת הפעלה XP . למה זה קורה ? יש למישהו מושג? כי אני לא יכול להמשיך בOC בעזרת CCC שהרי זה מגביל אותי עד 1125\775 ניסיתי MSI Afterburner אבל שם זה לא נותן להעלות בגלל ההגבלה של CCC . אם למישהו יש מושג לגבי הבעיה אשמח לשמוע . תודה .
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בעוד חודש-חודשיים, ואני רוצה לעשות O/C רצחני למרות שאני לא מבין כל כך בזה ולא עשיתי את זה אף פעם אבל לא אכפת לי לקחת סיכון. רציתי לקנות את ה 8rga+ עם 1700+ או 2500+ עם סטפינג טוב, אבל עכשיו שמעתי שאני גם צריך לעשות VDD MOD. אני לא אוהב כל כך להתעסק עם הלחמות ודברים מסובכים, אבל לא אכפת לי להרכיב משהו לא כל כך מורכב ללוח אם ולקנות עוד קירור. מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? הרכבה פשוטה או הלחמה מסובכת? כמה זה מוסיף ל O/C? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני עכשיו עושה OC ואני לא רוצה להשאיר אף מתח על AUTO! והמתח הכי נמוך שאפשר לשים ל-NB זה 1.25 אז השאלה זה לא גוהה? ואותה שאלה לגביי SB מתח 1.50?[br]פורסם בתאריך: 30.03.2008 בשעה 16:01:42 בבקשה תאנו ממש דחוף!
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
פנטיום 4 2 גה"צ אפשרי ל 2400 בלי סכנה? אני שואל מפני שזה לא מחשב שלי ואני לא רוצה לפגוע בו ,אפילו אם יש סיכוי קטן.. המפרט שלו ASUS P4B266-C ACPI BIOS Revision 1004 CPU Type Intel Pentium 4A, 2017 MHz (5 x 403) CPU Alias Northwood, A80532 CPU Stepping B0 Original Clock 2000 MHz L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, ATC, Full-Speed) CPU Physical Info Package Type 478 Pin uPGA Package Size 3.50 cm x 3.50 cm Transistors 55 million Process Technology 6M, 0.13 um, CMOS, Cu, Low-K Die Size 146 mm2 Core Voltage 1.500 - 1.525 V I/O Voltage 1.500 - 1.525 V
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבא לוח אם GA-8I945PG-HR מעבד INTEL D805 קירור ZALMAN CNPS-770ALCU כרטיס מסך GIGABYTE 7660 GT 256MBPCIE מארז+ספק A-TOP X-BLADE עכשיו שאני מריץ משחק או את התוכנה 3DMark05 או 3DMark06 יש לי פריזים קטנים בתצוגה של המשחק הורדתי הדריביר החדש ביותר של NVIDIA לא עזר ואני בOC קטן ביותר 140FSB במקום 133FSB שזה OC של 5%(2801MHZ במקום 2660MHZ) למשהיו יש ראיון מה הבעיה? תודה
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה) עם מעבד e8400 במהירות סטוק וקירור Thermaltake V1. בדקתי מה הטמפרטורה שלו במנוחה וכל אחת מהליבות עומדת על 50 מעלות בערך! אני יודע ש sonata 3 אינו המארז הקריר ביותר, אבל הכבלים בפנים ממש מסודרים וחוץ מהמאורר שמגיע עם המארז, Antec tricool, ששמתי אותו ליד הדיסקים הקשיחים, קניתי מאורר נוסף Arctic cooling 120 PWM שיושב בחלקו האחורי של המארז. יש לי כמה חשדות בנוגע לבעיה, אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור: 1. יש לי כרטיס מסך 9600gt פסיבי - שדי מפיץ חום בתור התחלה. 2. המאוורר האחורי מסתובב ממש ממש לאט. אני יודע שהוא אמור לנטר את המהירות לפי הטמפרטורה, האם זו לא טמפרטורה שאמורה לגרום לו לרוץ קצת? 3.המאוורר של ה-V1 מוגדר על טמפרטורה בינונית ולא ע…
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הצילו ! יש לי מחשב של AMD 64B, עם לוח אם של ASUS (לא זוכר כרגע את הדגם.המחשב אצל אמא שלי.נדמהלי שנגמר ב NE).המחשב מלפני 3-4 שנים. היות ויותר משנה לא נוקה, עבר על ידי ניקוי יותר מדי יסודי, במהלכו ניסיתי גם לנקות את מאוורר הלוח-אם - בתמונה,ניסיון לא מוצלח, וגם לא הצלחתי להחזירו למקום - שברתי את הפינים שלו בהוצאה :-X מאז, המחשב לפעמים עולה ולפעמים לא, ויש לי חשד עמוק שזה בגלל החלק שהוצאתי - האמנם ? אם אני צודק - האם אפשר להדביקו חזרה, נאמר עם ... דבק 3 שניות למשל ? אם זה לא קשור - אז מה יכולה להיות הסיבה ? תודה לכל העונים, גולן [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הרכבתי את המערכת באה: מעבד - Core i5 750 תדר סטוק של 2.67GHz לוח אם - ASUS P7P55D קירור - Scythe MUGEN 2 זיכרונות - A-Data Series G 1600MHz CL9 כרטיס מסך - NVIDA GeForce 9600 GT מארז - Antec Performance One P180 ספק - Corsair hx520 מערכת הפעלה WIN xp32 לאחר הרכבת המערכת השתמשתי באחת מהתוכנות הנמצאות בביוס (לא זוכר איזה אבל היא כיבתה והדליקה את המחשב שוב) כדי להגיע ל OC מקסימלי בצורה אוטומטית. לאחר מכן ראיתי כי תדר השעון עלה ל 3.7 ג'יגה וטמפרטורת המעבד בחדר נטול מיזוג (נמדדה באמצעות CoreTemp כי לא הצלחתי למצוא מדידה כזו בחבילה של אסוס...) היא כ 60 מעלות לאחר מכן גיליתי את הבעיות הבאות. אשמח לקבל עזרה ועיצות מיכוון שהניסיון האחרון שלי בהמהרה היה לפני כ 3 שנים עם Q6600 ולו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה HD שלי יושב כרגע על 29C והמעבד ישב מקודם על 26. הכל במנוחה כמובן. התנאים היו טיפה מזגן, וטיפה מאוורר? יש חשש מטמפ' נמוכות מדי?
-
- 11 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק למדריך לניקוי המחשב (או להסביר בפרטי, יותר טוב), עדיף עם תמונות. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
טוב ואלה נמאס לי נהההיתי חירש כבר ואני רציני הלכה לי השמיעה אני בקושי שומע שמדברים אלי אני מחפש פתרון להשתיק תסאבמן טרנספומור עד 500 שקל יש לי גם tt tr2 על המעבד שגם עושה רעש קיצר חשבתי להחליף ת tt tr 2 בביט טייפון שיתשתיק אותו וגם יקרר יותר טוב ועכשיו אני צריך המלצה ל3 מאוררים איכותים של 80 מ''מ עד 40-35 שקל כול אחד שקטים! אבל ביצועיסטים! וגם עוד מאורר אחד של 120 מ''מ שהיה שקט יש לי אחד כבר לא רועש יחסית מאוד שקט אבל אני רוצה עוד אחת לקירור מקסימילי מה אתם אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס לפני שנתיים בערך, ומאז ומתמיד הייתה לו בעיה של התחממות, במצב שאני לא משחק הוא בד"כ על 65 מעלות, ובמצב של משחק הוא מגיע בד"כ ל100 מעלות ולפעמים עד ל120 ומגיע למצב שהוא קורס. האם החלפת המאוורר תעזור? (למרות שלפי דעתי קיבלתי מאוורר של זלמן עם קניית הכרטיס), או שהבעיה יכולה להיות בכרטיס עצמו? תודה
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
עשיתי OC לזכרונות שלי שהם 533 שיניתי בביוס שירוצו על 667 (אפשר גם 800) עכשיו את המתח העלתי להכי גבוה שזה 2.2 מבחינת הלוח עשיתי בדיקה ב S&M לזכרונות והם יציבים.. הוספתי תמונות של ה OC ודגם של הזכרונות אני לא מבין איפה הקאטצ' פה מה זה כל כך קל להרים אותם ל 667 ? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישהו יכל להמליץ לי על קירור למעבד Q9450 משהו בסביבות ה100 שקל המחשב שלי היה מתחמם וממרעיש יותר מידי עד שגיליתי ש3! מהפינים שתופסים את הקירור על המעבד נשברו אז אני מחפש תחליץ שיהיה גם שיפור קטן תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבנתי שזהו קירור מצויין ולא יקר בכלל האם מישהו שמע/ראה על כך שניתן להשיגו בארץ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://img408.imageshack.us/img408/5232/asfpf7.jpg לא הבנתי. גם ב-SPEED FAN זה 23 מעלות.. כנראה משו דפוק, נכון? המפרט המלא: E6600 Core 2 Duo @ 3.0 GHZ 340 ומשהו על מכפלת 9 [שמתחלפת ל-6 בזמן שהמעבד לא מעמיס על עצמו =] אחלה אפשרות יש להם שמה באינטל] GIGABYTE 945P-S3 ASUS 7300GT @ 440\880 קירורי סטוק להכל ספק כוח של ENEMARX LIBERTY 620W ^ מתכנן לקנות עוד חצי שנה+- כרטיס HIGH END של Nvidia או ATI [תומך DX10 כמובן] בכל מקרה יש לי שאלה על המעבד.. האם זה יתכן שהטמפרטורה שעכשיו היא 23 הייתה מקודם 53, לפני מס' שניות? השתמשתי ב-Easy Tune של GB.. ראיתי שהמאורר פעל על 23% שמה ב-AUTOMATIC MODE עכשיו, העלתי את זה ל-50 ומשהו אחוז וזה עשה כזה רעש מגניב של אוויר של טווו כ…
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה בקרוב לקנות מאוורר חדש למעבד , ולפני שאני מתחיל להסתבך הייתי רוצה לקרוא איזה מדריך מקוצר איך עושים את זה על מנת שלא יהיו בעיות באמצע העבודה. אני חייב לציין שזו פעם ראשונה שאני עושה אתזה , ובעצם אני צריך הדרכה מאפס.. איך מנתקים את הגוף קירור הקיים (יש שם כמה פלסטקים שחורים אבל אין לי מושג מה לעשות איתם- למשוך למעלה , לסובב? ) עד לחיבורהמעבד החדש. אז אם אתם מוכנים להסביר לי בכמה שורות איך לעשות את זה בדרך הטובה ביותר זה יועיל לי מאוד (כמו כן גם סירטונים ביוטיוב יהיו מועלים - חיפשתי קצת אבל לא מצאתי סרטון של התקנה מא' עד ת') ממש תודה לכולם ומצפה לתגובות
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-