עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. חשוב לי רק לדעת האם המשך הOC יתן תוצאה מורגשת או שלא יהיה אפקט? בנוסף המערכת צריכה לתפקד 24/7. טמפ במאמץ 57 מעלות בREAL TEMP יציב אחרי 3 שעות OCCT שימו לב שהזכרונות עם התזמונים המקוריים ב857 איך אתם ממליצים להמשיך? פשוט להעלות תדר ומתח או שיש מעבר לזה? מפרט בצד [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Jules Winnfield,

הכוונה שלי ללוח הזה ספציפית http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=7112 האם יש לו יכולות OC? התוכנה OverDrive של AMD בכלל תומכת בלוח הנ"ל? ואם כן כמה בערך אוכל לסחוב אותו עם athlon II X4 640 העיניין נורא חשוב לי ודי דחוף כי אני תקוע עכשיו בלי מחשב תודה, סמיון

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ban26,

יש לימעבד אינטל 4 (630) 3GHZ רצתי להתחיל ללמוד את הנושא של OC (אני חדש בזה) אז דבר ראשון בדקתי טמפרטורה ויש סתירה דיי גדולה בין שתי תוכנות. ב- IA BOOSTER אני מקבל טמ' 63-71 זה מאוד חם נבהלתי אמרתי ששזה לא יכול להיות אז בדקתי אם תוכנה אחרת PC WIZERD 2005 ושם הופיע לי 41 מעלות על מה לסמוך?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by גיאאא,

חברים אני חדש פה...אז תעזרו לי קצת... מזה oc אוברקלוקינג וכל הדברים האלה שמדברים עליהם פה?? זה נראה לי מעניין וחשוב למחשבים...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Kalen,

חג שמח באוקטובר שנה שעברה קניתי מעבד E6300 עם GB-P965-S3. מאז ועד עכשיו, עבדתי על 3150Mhz, יציב לחלוטין. הגעתי גם ל 3400+, אבל לא בדקתי יציבות, מכיון ש 3150Mhz סיפק אותי לבינתיים. כל זה עם מאוורר סטוק. לפני מספר ימים החלפתי את המעבר ל E6320, ומייד נתקעתי ב 3050Mhz. יותר Voltage לא עוזר. לפני השינוי עדכנתי את ה bios ל F9 מ F8. כרגע אני עובד על 3050, וניראה יציב, אבל לא בדקתי יותר מדי. לא השתמשתי באותו מאוורר וצלעות, אלא בחדש מאותו סוג. שמתי לב המעבד החדש עובד קר יותר, גם אם לקחת בחשבון את ה OC הנמוך יותר. לעוד מישהו יש נסיון לא טוב עם ה 6320 ? או שפשוט היה לי מזל רע? אשמח לשמוע התנסויות נוספות. אני שואל מכיון שאני יכול להחליף חזרה למעבד האורגינלי, או לנסות E6320 נוסף.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by artyom,

זה לא מראה טמפרטורת CPU... עריכה: סתכלו במפרט בשביל הקירור+מעבד [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by KapiSH,

לוח ASUS A7A266 זיכרון 256MN SD-RAM אני לא מבין גדול ב-OC אבל קראתי פעם פה ושם על זה, אם תסבירו לי בקצרה או תפנו אותי למאמרים טובים או לדיונים שעשויים להוסיף לידע שלי בנוגע ב-OC לזכרונות זה יהיה טוב תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shedox,

המאוורר הקודם כבר לא עובד, והכרטיס כבר מגיע ל 135 מעלות במקסימום מאמץ.( היה גם ריח ונראה לי הוא נשרף קצת). אז אפשר המלצה למאוורר חדש, או שהנזק כבר נעשה לכרטיס והוא תמיד יהיה בטמפ' גבוהה ?. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AvlK,

המפרט מתחת לשם שלי באס על 143 מכפלה על 25 cpu pll על 1.81525 הוא עולה לבד לערך הזה מה שגורם לטמפרטורה של 45 50 במצב idle למה שאני רגיל זה גבוה ובכלל מה זה cpu pll ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Snoopy2006,

שלום, קניתי מארז V4 http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1967#Tab1 המוכר אמר לי שהוא מגיע עם מאוורר אחד וששאלתי אם ניתן להוסיף עוד מאווררים הוא אמר שאפשר מקדימה. בבית גיליתי שניתן להוסיף גם מלמטה ומלמעלה. מרגיז מאוד (שלא ניתן מידע מדויק וצריך לגלות זאת לבד). אני רואה במארז שלמעלה יש מקום ל-2 מאווררים. האם זה נכון (באתר של היצרן כתוב שניתן להתקין מאוורר אחד למעלה). איזה מאווררים 120 MM מומלץ להתקין כתוספת ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eliau21071981,

שלום לכולם רציתי לשאול כיצד ניתן לבצע OC ל HD (דיסק קשיח) יש לי לוח אם MSI NEO P35 מעבד של אינטל E6600 C2D דיסק קשיח 320 מגה 16MB של קינגסטון כרטיס מסך 8800GTS 320MB והאם יש לכם הצעות לOC גם למעבד ולכרטיס מסך ולהכול הצלחתי להגיע עם המעבד ל 3000מגהרצ 9x333 ונתתי לו 1.500 וולט האם זה טוב תיעצו לי מה לעשות ואיך להמהיר בצורה טובה יותר תודה אנשים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by idani1983,

יש לי לוח אם של של ןמאקך D945GCZ ואני לא מצליח למצוא בביוס שום אפשרוןת של בדיקת טמפ' ושום תוכנה שניסתי לא מצליחה להראות לי טמפ' במחשב חוץ מזה לא הצלחתי למצוא שום פונקציה של שינוי תזמונים של שינוי זכרונת ! האם אין אפשרות כזאת בביוס של הלוח אם הזה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה למצוא את המשחה הזאתי (MX1) באתרים ואני לא רואה כלום אני מחפש אולי זה הקיצור שלה אני לא יודע אבל לא מוצא ורציתי לשאול אם היא יותר טובה מה Arctic silver 5 ??? תודה מראש ..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום! אני רוצה להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד שלי (המפרט בחתימה) ואני לא יודע עד כמה להעלות ומתי להפסיק?ואיך לקבע את המתח? טוה זה מה שהגעתי כרגע אבל המעלות הם 38 מעלות ואני עוד שמתי מאורר של החדר(יש להתחשב שאני גר באילת) *עריכה* וואי אני לא מאמין קיבלתי 73 ב- 3DMARK03 ירדו לי התוצאות באיזה 70 נקודות וגם ראיתי שזה לא כל כך יציב המספרים מתחילים להתחבר והכל ניהיה מבולגן וב-PCMARK04 בכלל לא קיבלתי תוצאה זה הראה לי רק 2 מבחנים מתוך 10 ובקטע שהקוביות נופלות כזה הקוביות כאלה יבהבהו ולא ראו כל כך טוב מוזר ממש נראה לי אוברקלוק מוריד את הביצועים למרות שזה לא אבל אצלי זה מוריד טוה מה לעשות אני נראה לי מחזיר הכל לאיך שזה היה בקשה תענו לי [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by zoyaniv,

הזמנתי מערכת חדשה, לא יהיה אוברקלוק או חום קיצוני, המעבד יהיה i5 8500 כרטיס מסך כרגע 660ti 16 ג'יגה זיכרון על לוח מבוסס h370. הזמנתי את הארקטיק קולר 12, עכשיו אני מתבלט אולי לקחת במקום זה קירור מים בסיסי למעבד, חשבתי על המרקורי 120 של אנטק במארז 400c של קןרסאייר. איך הקירור מים הזה ובכללי קירורי מים מבחינת אמינות? מים ואלקטרוניקה לא הולכים טוב יחד, לכן תקלה בקירור שנוזל יכולה להיות הריסת המערכת. איך מנקים את הרדיאטור אם צריך? אחד השיקולים שלי להימנע מקירור אוויר זה פחות התעסקות עם אבק וכו'.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לו יש תוצאה 2302 ולי יש 1900 בערך אחרי אובר קלוק מ166\166 ל 195\195 (זכרו : הזכרון הוא DDR...) איך זה הגיוני ? הכרטיס שלי אמור להיות יותר טוב משלו... בע! ??? עוד דבר : מה המשחה הטרמית הכי טובה והאם אפשר למרוח משחות טרמיות על מעבדי כרטיסי מסך ? ועוד דבר : החיישן חום שלי במעבד נדפק כנראה כי הוא מראה שהליבה נמצאת על 80 מעלות בערך.. אני חייב לקנות לוח אם חדש \ הארדקנו, או שאני יכול להשיג איזה חיישן חום ולהתקין אותו ? תודה רבה ... :-\

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by galgo,

האם מישהו מכיר מקום טוב לקנות רכיבים לקירור מים בארץ במחיר סביר (בלוקים, רדיאטורים וכו'?)? או שעדיף וזול יותר לקנות ישירות בחו"ל דרך האינטרנט מאחד הספקים ולשלם יותר על המשלוח? גל

18. תמונה תמחיש הכל : כפי שאתם רואים טמפרטורות ממש שונות ואני לא יודע למי להאמין וגם הEVEREST Home Edition טוען שהטמפרטורה שלי ממש גבוהה. תודה לכל התותחים שיעזרו לי ...

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי HD 5850 . שמתי לב שהתדרים כל הזמן קופצים בזמן שאני גולש באינטרנט . אני משתמש בפיירפוקס ובאקספלורר . האם זה קורה בגלל הפלאש ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by the_saint,

אני מחפש מקום באזור המרכז שמישהו יודע (מניסיון!) שאפשר לקנות בו מקדח כוס לקידוח במתכת בגודל של כ 120 ממ ומקדח בגודל של 80 ממ לקדיחה בפרספקס. הייתי כבר באלוהים יודע כמה סניפים של אייס ולא הצלחתי למצוא שום דבר חוץ.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DarkSight,

בסוף החלטתי לוותר על קניית הקירור מים והגעתי למסקנה שחבל על הכסף סה"כ קירור ואני לא אוברקלוקר רציני ובמקום זה פינקתי את עצמי בג'ינס חדש מדיזל ב800 שקל ;D

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האם ניתן לשים משחת arctic silver בכרטיס המסך או שהיא נועדה אך ורק למעבד?אודה למי שמבין בעניין ויוכל להשיב לי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Yuvky,

אז ככה, לפי הביוס, הE8500 שלי עובד על 35-36 במנוחה, למרות שאני בOC ל4.1 . מזה אני מסיק שהTjmax זה 95 כי בפעם הראשונה שהפעלתי REALTEMP הטמפ' הייתה זהה. אבל , כשהכנסתי ערכים נכונים לTjMax של REALTEMP (הכוונה ל100) הטמפ' במנוחה הייתה קבועה על 39 ללא קשר למתח (1.38-1.41) . השאלה שלי זה אם הביוס עובד לפי TjMax של 95 אז בעצם פעולות Throtteling מסוגן גם יעבדו בהתאם לכך. לכן , האם זה נכון לשים TjMax של 100 בREALTEMP למרות שהביוס עובד לפי גבול שונה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אז ככה, זה המפרט שלי: Abit NF7-S AMD Athlon XP Mobile 2600+ Corsair PC3200 C2 256MB היום סוף סוף הרכבתי אותו ויש לי מספר שאלות: 1. CPUZ מזהה את הקורסייר כ PC2700, זה משנה משהו? 2. גם CPUZ גם הביוס וגם WCPUID לא מזהים את המעבד, הוא כרגע על 15X133 (זה הסטוק שלו לא? שלי הגיע משום מה על 5X100) 3. איך מריצים MEMTEST, או איזה עוד דרכים יש לבדוק יציבות זיכרון במחשב שאין בו פלופי? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by The Ball,

אז ככה יש לחבר שלי מאורר 120 מ"מ ואין לו מושג איך הוא אמור להניח את המאורר בעיקרון הוא רוצה לעשות חור בדלת אבל הוא כנראה פוחד או משהו והוא לא עשה בסוף =\ אז מישהו יכול להסביר איך אמורים לעשות, או אולי יש איזה מישהו שעושה את זה? יש אולי אלטרנטיבה אחרת? תודה לכל העוזרים..

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.