אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
לאיזה OC לכרטיס מסך 7600GS אני יכול להגיע בלי מאוורר מיוחד? עם הלוח 965P של גיגהבייט S3 אולי S4 והמארז האורורה החדש 3 מאווררי 120.. מה יכול להגביל לי את מהירות הOC בכרטיס מסך רק החום או עוד דברים? או כמו במעבד גם תדרים והזיכורנות ודברים כאלה..
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב אני רוצה לעשות לו oc אבל יש בעיה אני לא מבין בזה כלום אז אם משהו יכול להסביר לי או להעלות מדריך המפרט:מעבד amd 3500 לוח אם asus a8n-sli זיכרון adata 512 (500mhz)x2 כרטיס מסך gigabite 6600gt דיסק קשיח wd 160 gb בבקשה תעזרו הזכרון הוא 500mhz והלוח תומך רק ב400 איך אני משנה את זה תודב לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרטים על המפרט שלי למטה הבעיה שלי היא כזאת העלתי את הFSB דרך הביוס מ166 ל200 והמחשב שלי לא עלה מאז כלומר מסך שחור והיייתי צריך לבצע ריסט ללוח אם ואני מה זה מבואס כי אני לא מבין בזה והייתי מה זה שמח אם מישהו יכול לומר לי למה לא הצליח לי ההעלאה ..... וחשוב לציין שאני עם שניי סלוטים של 256 400 שעובדים בדואל
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מארז של טרמלטק soprano ויש לי לוח אם dfi nf4 lanparty 939 לא תיהיה בעיה של מקום במארז? בעיה תיהיה כי המאוורר גדול אבל אני מתכוון לבעיה שהוא בכלל לא ייכנס לשם או שיהיה מרווח של 2 סנטימטר מהדלת של המארז ואם אתם יכולים להגיד לי מנסיון אישי שלכם אם זה מאוורר טוב ביחס למחיר? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , זה הנושא הראשון שלי בפורום רציתי לשתף אתכם באוברקלוק שעשיתי על E6700 ES והגעתי ל 4012 MHZ קירור אוויר היעד הבא : שבירת שיא בקרור אוויר עם E8500 והנה המפרט : מעבד : : E6700 ES לוח אם : LANPARTY UT P35-T2R זכרון : : OCZ DDR2 Reaper 2048MB (1GBx2) 800MHZ CL4 דיסק קשיח : 2 *250 GB כ. מסך : ATI Radeon 2600XT קירור מעבד : Thermaright IFX-14 עם שני מאווררי Scythe 120* 38 87 CFM כל אחד ===================================== וזאת תמונה של המחשב : מתח מעבד :1.6
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי 2 מאווררים מדגם ARCTIC FAN 12PWM. לכל אחד מהם יש שלושה חיבורים: חיבור 4 פינים ללוח האם זכר, חיבור 4 פינים נקבה וחיבור 3 פינים ללוח האם. אין חיבור ישיר לספק הכח. חיברתי מאוורר אחד ללוח האם בחיבור 4 פינים, מאוורר שני חיברתי לנקבה במאוורר הראשון, הגדרתי בלוח האם את הSMART FAN על PWM, והמאווררים פשוט לא עובדים. ניסיתי לחבר רק מאוורר אחד, להשתמש בחיבור של ה3 פינים, לנסות את כל אפשרויות הSMART FAN בביוס, ובכל זאת לא הצלחתי לגרום למאווררים לפעול. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם בשביל הכיף בא לי לשחק קצת באוברקלוק על המחשב הישן. אם מישהו רוצה לעזור, אשמח. נתוני פתיחה: לוח P4P800-E מעבד Northwood 3.0GHz זכרונות DDR400 על הפנים של Elixir שלא יעשו אוברקלוק גם לא ל-401MHz בלי להתרסק (אולי יוחלפו אם נגלה שיש טעם). קירור סטוק של אינטל (לא יוחלף) מטרה: לראות כמה OC אפשר לעשות למעבד. ידוע לי שחלק מהדגמים האלה ידועים ביכולות OC מצוינות (3.5-3.6GHz על אוויר), בעוד שחלק נתקעים עוד לפני 3.2. מעניין איזה שלי. הלוח אמור להיות טוב ל-OC. הזכרונות - לא יסחבו, אבל אם הם מסוגלים לעבוד בתדרים נמוכים יותר מהנומינלי, אפשר להפעיל אותם במחלק 5:4, ואז כן יהיה מרווח OC מסוים למעבד. הנסיונות הראשונים שלי לא צלחו כ"כ, וכבר ב-3.15-3.2 (עם זכרונות ב-5:4) היו בעיות לעלות ל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחד המחשבים שלי יש בעיה. א. שאני מסתכל מה הטמפ' של ה-CPU הוא רושם בדר"כ טמפ' באיזור ה-90 וזה נראה לי לא נורמלי ע"פ מה שאני יודע. מה יכול לגרום לכזה דבר ומה ניתן לעשות? ב. כשאני עושה למחשב restart הוא לא מצליח להידלק לגמרי מחדש. הוא מתחיל להעלות את עצמו ומיד לפני המסך של ה-BIOS נכבה. צריך לתת לו כמה דקות ואז הוא מצליח להיטען רגיל ולהיפתח. זה יכול להיות קשור למעבד או שזו אולי בעיה אחרת שקשורה לספק כוח או משהו כזה? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניתן לבצע במעבד כזה אוברקלוק? אם כן אז איך, בתודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לי רק לדעת האם המשך הOC יתן תוצאה מורגשת או שלא יהיה אפקט? בנוסף המערכת צריכה לתפקד 24/7. טמפ במאמץ 57 מעלות בREAL TEMP יציב אחרי 3 שעות OCCT שימו לב שהזכרונות עם התזמונים המקוריים ב857 איך אתם ממליצים להמשיך? פשוט להעלות תדר ומתח או שיש מעבר לזה? מפרט בצד [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מוזר לי שלא מומלץ כאן הזלמן הנ"ל. נכון שהוא עולה ב100 ש"ח יותר מהמוגן 3, אבל נראה שיותר קטן , פחות תופס מקום, (ומאפשר שימוש בזכרונות גבוהים). תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מעבד 3570k, קירור mugen II האם זה תקין? הפרש של 13 מעלות בין הליבות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בו כבר 2 של 14 מ"מ מלמעלה. יש בו כבר 1 120 מ"מ לכניסת אוויר. ויש עוד אחד אופציונלי מהצד של 120 מ"מ (לכרטיס מסך). אני צריך המלצה לקירור טוב למארץ הזה לכטיס המסך (120 מ"מ). רצוי אחד כמה שיותר אפקטיבי ביחס לרעש. ראיתי את הSCYTE עם ה5400 RPM אבל אני חושב שהוא יעשה המון רעש אלא אם כן הוא ניתן לשליטה באמת? מה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים. הייתי רוצה לדעת האם אני יכול לנתק מקירור הסטוק את המתאם לסוקט 1366 ולחבר אותו לקירור ייעודי לסוקט 775, כדי לחסוך את תוספת התשלום (שמגיע ל-150 ש"ח..) על קירור שמגיע כמתאים לסוקט 1366. תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כרטיסי מסך שמחוברים בCROSS FIRE בגרסא: XFX: AMD Radeon HD6870 Dual Fan Edition זאת הגרסא הרגילה עם הקירור של הBlack Edition: http://techreport.com/r.x/geforce-gtx-560ti/xfx-card.jpg אותו קירור בדיוק. עכשיו לקראת משחקים חדשים אני רוצה לעשות לו OC דרך הAmd Overide זאת פעם ראשונה שאני מנסה לעשות OC אז כמה שאלות: עד איזה טמפרטורה הכרטיס מסך נחשב "ליציב" ושלא יתחיל לההרס? איזה תוכנה מומלצת לבדיקת מאמץ ואיך משתמשים בה? למי שהתנסה עם הכרטיסים האלו בOC: יש לכם GPU Cloack ו Memmory Clock מומלצים?... כרגע הGPU CLOACK שלי הוא mhz905 והCloack Memory הוא 1050mhz (ככה זה בא, ללא OC.) איזו מהירות לא כדאי לי לנסות לעבור?.. אם משנה הספק כוח אז הוא Antec Truepow…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות את המוצר הזה בארץ? או לחילופין חנות ששולחת לישראל במחיר שפוי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שאם אני יותר מידי דוחף את המעבד באוברקלוק ל 4.5Ghz וצפונה המחשב נופל בגלל בעיות של הזיכרון (ככה נראה לי) ... יש לי זיכרון Corsier 2x2Gb 1600Mhz בתזמון 9-9-9-24 אני חושב שאם אני אשנה את התזמונים של הזיכרון היה שיפור ביציבות המעבד והמערכת... איפה אפשר לקבל פרטים בנושא... ראיתי אנשים שהעבירו ל 8-7-8-20 , בגלל שאין לי מושג החלטתי לשאול.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות קירור למעבד ואני מתלבט בין שני החבר'ה הנ"ל (שימו לב שה-True זהה בביצועים ל-Ultra 120 eXtreme, רק שהוא כולל 2 קליפסים לשני מאווררים וה-eXtreme כולל רק קליפס אחד). ל-Mugen 2 אני אוסיף עוד מאוורר אחד, ול-True אני ארכיב 2. אני מתכנן לעשות אוברקלוק כבד (ככה שהקור חשוב לי), ויהיה מאוד נחמד אם הוא יהיה שקט. אל תתיחסו למחיר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte GA7DXR ל AMD. המאוורר של ה chipset מרעיש מאוד לפרקים. (לפעמים הוא שקט) זה מאורר קטן ופשוט. לא מצאתי כאלה בחנויות אלא רק כל מני מאוררים מתוחכמים. איפה אני יכול לקנות כזה מאוורר פשוט? או שאולי אפשר לסדר אותו? (אני לא עושה overclocking לשום דבר) תודה, יובל
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני תמיד פחדתי לפגוע במארז ולחורר אותו כי בסך הכל אין לי כסף אחרי זה לקנות מארז חדש ואין לי מארזי ניסויים אבל החלטתי שאני רוצה לעשות חור בגג והבנתי שהכי אפקטיבי זה הוצאת אוויר (אפילו שההוצאת אוויר שלי לדעתי מספיקה מאחורה ליד המעבד, ודווקא הכנסת האוויר אצלי לא טובה כי יש רק מאורר אחד שהפאנל הקדמי נורא עוצר את זרימת האוויר יש לי 2 שאלות הראשונה איך עושים במדויייייקקקקקק את החור והחורים לברגים כי אני לא רוצה פאשלות ושתיים, לפי השרטוט של המארז שאני יצרף עוד מעט, עדיף להכניס אוויר או להוציא אם אני מכניס אוויר אז כמו שאתם רואים האוויר יכנס מבחוץ (אוויר קר) ויגיע ישר למאורר 70ממ שיזרוק אותו לכיוון המעבד אם זה מוציא אוויר, אז כמובן שזה יוציא אוויר קר מלמלה כמו שתמיד…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכלי!! ובלי שום דרמל - לא סובל דרמל לקראת סיום עוד לא ניסיתי אותו אני יחכה שהקיץ יעבור כי אני לא יודע כמה אפקטיבי הוא. הבעיה הגדולה היא השגת הכלים והנחושת אני עשיתי את זה כשהייתי בחול בחופש. יש לי משאבה שאמורה להספיק לי בסביבות 120 ליטר בשעה לגובה שאני צריך מתוכנן ל athlon xp 1900+ שבפעם הבאה שאני יוצא אותו אני יפתח נעילה אה יש לי מצלמה דיגיטלית אז אם רוצים עוד תמונות
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1510457110.htm כדאי ??? ועד כמה יעזור לי באוברקלוק???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, סוף סוף הגיע המחשב החדש שלי (ראו מפרט) ויש שלי כמה שאלות... 1. האם טמפ' של כ 34 מעלות (מעבד ולוח) לאחר שהמחשב דולק כ 6 שעות והריץ 3 פעמים 3DMARK2001 , ועוד כמה פעמים את הבנצ'מרקים של SANDRA זה טוב? 2. בתוכנת CPU COOL מופיעות 3 טמפרטורות (TEMP1, TEMP2, TEMP3) , מה כל אחת מהן אומרת? 3. כשהחלפתי את מהירות המעבד/FSB ל 166*9 במקום 133*11 , תוצאת ה 3DMARK ירדה מ כ 2800 לכ 2400, מדוע? תודה...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! רציתי לשתף אתכם בנסיון לoverclock : Celeron 733MHz 66x11 רצינו (אני וחבר -Delta-v) להגיע ל1100MHz 100x11 ok אז ככה : stock fan : NO BOOT ThermalTake Mini Copper Orb :NO BOOT Dr.Thermal TI-V77: Not Stable ThermalTake Volcano 6Cu (EverFlow fan) : STABLE ! @1100MHz 3DMark2001SE : from 2000 to 2700 מאווררים זה חשוב ! ואם חסר לכם עוד קצת ... תנסו כמה מאווררים ולא לשכוח גריז טרמי אכותי תודה לאורן מZIGZAG שנתן לנו לבדוק את ה Dr.Thermal TI-V77 האחרון שיש לו (לא למכירה)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-