עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bebush,

כמו שכבר פירסמתי פה נושא אחד על עצות וטיפים לOC עכשיו נתקלתי בבעיה נוספת שנראת קצת מוזר. אני עובד עם Nike (מנהל מעבדים זכרונות ולוחות אם) ואנחנו עושים לאט לאט כל הזמן קצת OC למעבד (יש לי עליו קירור Mugen 2 Rev. B). בנתיים הכי גבוהה שהגעתי זה באס על 382, מכפלה 11, מתח 1.55 והכל עבד יופי (המעבד הגיע לטפמרטורה מקס' של 62 ואז Nike רצה שנבדוק אם הלוח אם יחזיק בבאס 400 אז ניסיתי באס 400 מכפלה 8 ומתח 1.6 ושוב הכל עבד יופי, הגיע ל53 מקס'. ואז ניסינו באס 400 מכפלה 11 ואז בדיוק שסיימתי להגדיר את ההגדרות ולשמור נגמרו לי הבטריות במקלדת, אז החלפתי והייתי צריך לעשות ריסט (ידני) כי המקלדת לא עבדה, אז אחרי הריסט (ההגדרות של הביוס לא נשמרו) נכנסתי שוב והגדרתי את הנתונים לאוברקלוק ומאז יש…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by barisrael,

שלום לכולם קניתי כרטיס מסך Gigabyte 9800gt oc 1gb התקנתי תדרייבר הכי מעודכן של NVIDIA ואת ה-gamer HUD הכי מעודכן הוא מראה לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך היא תמיד 0 מעלות מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי תודה, בר

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ^^rUsLaN^^,

יש לי שאלה בקשר לספק הבא http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=58 יש לו מאורר גדול בצד הרחב (120ממ) , השאלה איך להתקין אותו ? עם המאורר לכיוון פנים המארז או לעשות חלון בצד העליון של המארז ככה שהספק ידחוף אויר מחוץ למארז?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  4. Started by kewl,

למה ה-core speed באינטל, לדוגמא במעבד 1800, הוא 1800mhz, ובמעבד 3000+ של amd זה יהיה 1800 כ-core speed? לא ממש הבנתי למה זה ככה ו-HTT זה FSB פשוט ב-64bit של amd? אין מהירות באס ב-amd? תודה

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by rk666,

היום ניסיתי להוריד אותו מהמעבד, והלא הצלחתי, ורציתי רק לנקות אבק שעל ההיטסינק לפני 9 חודשים חיברתי אותו ומאז לא נגעתי בו, היום אני לא מצליח לפרק אותו זה פשוט לא מתפרק איך מפרקים את החרא הזה?

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by captaincaveman,

המאוורר של ה-9700PRO שלי מת בפעם השניה, באופן זמני סידרתי 120MM שישב מול הכרטיס אבל הרעש היה בלתי נסבל.... הבעיה עם הכרטיסים האלה זה ה-SHIM שיש מסביב ל-GPU.... גבוה ממנו בקצת ולא מאפשר חיבור של HSF סטנדרטי... הפתרון: HS מקורי של AMD ממנו שוייף הבסיס כך שנשאר ריבוע בגודל 2.5X2.5 במרכז....

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני מרכיב מערכת קירור מים וקימבנתי משאבה טבולה מחבר הבעיה היא שקוטר המשאבה הוא 3/4" ושאר הרכיבים בקוטר 1/2" ממש אין לי תקציב למשאבה חדשה, מה גם שהטבולה עובדת מצוין ולכן אני מחפש באופן דחוף מתאם צנרת 3/4"-->1/2" (או אפילו יותר טוב: פייה למשאבה בקוטר 1/2") המשאבה היא של חברת Atman דגם AT-107 תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by adlanm,

והאם צריך עוד משהו חוץ מהשלט והאינפרה אדום שלו

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  9. אהלן, אחרי ששמחתי לגלות שלא נמחק לי פה היוזר, רציתי להתייעץ לגבי הטמפרטורת עבודה של המעבד שלי. Pentium D 920 2.8 ghz כן הוא ישן מאוד.. בזמן מנוחה הוא מגיע ל88 מעלות. המאוורר שלי הוא של זלמן CNPS7500-AlCu LED ועדיין המצב בקנטים. באתר של אינטל רשום שהטמפ' עבודה המקסימלית שלו היא בערך 64-68 מעלות. מישהו מכיר את התופעה? אני משוגע שנתתי לו לעבוד ככה כל השנים? הכל בסדר ואני סתם מפחד?..

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by trojan11,

אני חדש פה ו גם לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש מפרט: Q6600 G0 קירור על המעבד Thermalright Ultima 90I + SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 14dBA Fan לוח: GA-P35-DS3 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit BFG GTS 512 OC ספק: PCP&COOLING Silencer 470W ועכשיו לעניין שאני פותח את ה CPU-Z זה מראה core speed 2133MHz 266x8 ובידיוק שניה אחרי זה יורד ל 1600MHz 266x6 ה Core Voltage קופץ 1.168 1.152 1.136 בביוס בסיסטם אינפו רושם 2.13Mhz לא נגעתי בכלום בביוס מישהו יכול להסביר זה אמור להיות ככה או מה ?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by ras81,

שלום יש לי את המחשב שבחתימה, כולל הזלמן 7700 ומארז של טרמלטייק עם 5 מאווררים (2X120 + 3X80), איך זה שהמעבד שלי יושב על 40 מעלות? זה לא גבוה מידי בשביל כל הקירור הזה ולחורף? מה יכולה להיות הבעיה? אני התחלתי לחשוב על זה כי לפני חודשיים בערך הוא היה על 30, ולא התחמם עד כדי כך יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  12. Started by kingpin,

אלהן חברים יש לי מעבד E6750 מעבר של אינטל לוח אםP35 DS3L זיכרון 2 גיגה 55516 לא לאובר קלוק .אז ככה בהתחלה התחלתי בקטנות שמתי 400 עפול 7 שיעבוד על 2.8 עבד בלי בעיות לא העלתי שם מתח כלום המשכתי ל 390 כפול 8 שזה עובד על 3120 בערך המתח 1.35 הכול יציב כשאר אני מנסה 8 כפול 400 יש לי בעיות (ניתקע וניכשל בבדיקות ).אני קצת מבולבל 1.הרבה באינטרנט מצליחים 3.2 במתח 1.25 שזה ניחשב הבסיס (בביוס כתוב 1.35 ) -מישהו יודע מה המתח עבודה של E6750 ? 2. 400 FSB עובדים יציב ב 2.8 -מתי צריך להעלות מתח ב גשר הצפוני או FSB 3 למרות שאני מגיד בביוס מתח 1.35 בכול התוכונות וגם בביוס הוא מראה שהוא עובד על 1.31 בערך -למה?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  13. 1. יש לי כרגע במארז מאוורר אחד שמוציא אוויר למעלה. אני מעוניין להוסיף מאחורי המארז (המקום מוכן) מאוורר 80mm ורציתי לשמוע המלצה על מאוורר לא רועש כל כך עם RPM טוב עד 78 ש"ח. ראיתי את ה-smart case fan של טרמלטק והוא נראה טוב. אני צריך מאוורר שיכניס הרבה אוויר כי בקרוב אני רוצה להתחיל ב-OC הראשון שלי.. 2. התסכלתי לאן כל מאוורר שנמצא בתוך המארז מתחבר וראיתי שהמאוורר של המעבד מתחבר ללוח אם בחיבור מלבני קטן, כך גם המאוורר של הכרטיס מסך, ולעומת זאת המאוורר של המארז מתחבר לתוך חיבור מולקס - מצד אחד להארד דיסק ומצד שני למולקס של הספק. מהי צורת חיבור זאת? אם אני מוסיף מאוורר נוסף לאן אני אמור לחבר אותו? תודה רבה. אשמח אם תענו על שתי השאלות

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by Randy Orton,

יש לי לוח ASROCK P4V88 PLUS הבעיה היא כזאת ! יש לי מעבד סלרון 2400-400-128 ואין לי בעיה לעשות לו OC הקטע שבביוס רשום 100 FSB - מנואל / אוטומט שאני שם על מנואל הוא פותח את ה FSB אבל אי אפשר לשנות תדר ! עכשיו הרתיו קבוע ! רשום ככה RATIO LOCKED התקשרתי ל KSP להתייעץ אמרו לי שרוב הסיכויים שאי אפשר לעשות OC למעבד שלי בגלל שבחברה של אינטל קיצרו את התדר עד 2400 ובגלל זה רשום LOCKED ! - חרשתי את הביוס למצוא אפשרות / קומבינה כלום !!! -

• 14 תגובות
    • 673 צפיות
  15. והמעבד לא באוברקלוק תודה

• 18 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by yuraxp,

שלום, רציתי לדעת האם יש אתר או מקום אחר שבו אפשר לדעת איך עושים אוברקלוקינג? תודה מראש יורה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  17. בין המפרט שאני קונה יהיה המארז CM690, ואני מוסיף לו עוד 2 מאווררים 120, ככה שחם לא בדיוק יהיה שמה. השאלה היא האם קירור הסטוק מספיק או שרצוי להוסיף קירור נוסף חוץ מזה, כאשר לא מתוכנן OC? ואם כן, איזה קירור? אני מבקש משהו לא רועש, ולא להשתגע במחיר בבקשה. הקירור ייקנה ב-SkyPc. תודה

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by gigabot,

היי, הכל יופי חוץ משNVFLASH אומר לי שהוא לא מוצא כרטיס של אנוידיה, ניסיתי כמה גרסאות, הכל עם DOS סבבה מה אני צריך לעשות? עשיתי תשורה, nvflash -f וההמשך. תודה רבה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  19. שלןם אני צריך עזרה במציאת גוף קרור לכרטיס מסך GTX 470 אם מישהו מכיר חנות שיש בה ואם בכלל קיים גוף קרור שמתאים לכרטיס הזה כי הרפרנס ממש רועש תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by neil4,

ברשותי לוח- ecs k7s5a זיכרון -sdram 133mhz 256mb מעבד -athlon xp 2000+ כ.מסך -ecs xabre 400 64mb מאוורר וולקנו 8+ הבעיה היא שכשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט לדעתי הבעיה היא לא של המעבד מפני שהחום של המעבד לא עולה על 55 עם מארז פתוח והבעיה מסתדרת רק כשאני שם עליו מאוורר ביתי קטן רגיל שנושף בתוך המארז ואז המחשב לא נתקעבכל אופן הבעיה לא נראית לי של המעבד גם מפני שכשאני מפעיל 20 דפי אינטרנט ,עם מירק ,עם אימיול וצריבה מהצד הכל סבבה -לא נתקע ברגע שאני עושה משהו בקשר לכרטיס מסך כמו להפעיל משחק הוא נתקע לכן חשבתי שאולי הבעיה היא של הכרטיס או של הזיכרון אולי מפני שגם לפעמים על אוברקלוקינג וfsb עולה הרבה יותר מ133 עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by Cha0stAlker,

שלום אני חדש בתחום האוברקלוקינג של כרטיס המסך, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. איך עושים את זה? נ.ב אני צריך שהאוברקלוק יתאים לאוברקלוק שיש לי למעבד (Q6600, 3.2GHz) ולא יעשה לי צוואר בקבוק. מה הבסיס? איזה תוכנות צריך? תודה.

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by yambtz,

יש לי את המארז הזה (כן אני יודע שהוא חרה): http://www.pchardware.co.il/docs/pd1225129144.htm וכבר יש לי חלון, יצא מאוד יפה, ועכשיו אני רוצה לצבוע את שתי הדלתות והקדימה בכחול. אני רוצה אבל להדפיס ולגזור להבות, ולשים על הדלת הימנית כשאני צובע כדי שישארו להבות כסופות שישתלבו יפה עם הגג של המארז. מי שיודע איך עושים להבות כאלה אני מאוד אשמח כי אין לי כישרון ציור ברמה כזאת. הבנתי שב- corel אפשר אבל אני לא בטוח, אין לי את זה, לחבר שלי יש דיסק של זה אז תגידו לי אם לבקש ממנו. תודה ;D

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by Nitro Viper,

שאר המפרט שלי בצד. כמה נראה לכם שכדאי לי להעלות את התזמונים ? עכשיו הם על CAS-2.5 7-3-3 במצב 'optimal' נ.ב אחרי שאני מעלה את התזמונים עם איזה תוכנה אני בודק יציבות?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Shaker,

יש לי בעיה בביוס , הוא לא מוכן לעשות את הזיכרונות ב AUTO יחד עם ה FSB של המעבד . הוא נותן לי לבחור ... בין ( 333 , 233 , 400 , 235 ) וכאלה עכשיו מה הכי כדאי לבחור שהוא יהיה יחד עם ה FSB של המעבד? הנה תמונה מהביוס: תודה רבה ,

• 1 תגובה
    • 406 צפיות
  25. Started by lol_minbet,

כי הרצתי את הבדיקה והטמפ' של הכרטיס מסך והמעבד טסו לשחקים, בקרייסיס לדוגמא אני מקבל 55c ממוצע לכרטיס מסך ופה זה מגיע ל65c כנל לגבי המעבד.

• 6 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.