עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mafyoner,

דרך התוכנה של הדרייבר זה כול הזמן על 68 ובEVEREST זה לא מזהה את הכרטיס ולא מראה טמפ למה זה? איך אני יכול ליבדוק?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by com,

אוברקלוק רצחני לסלרון טוטאלין 1000. (אני מעדיף שתקנה 1200 ) מעלים את הסלרון ל150 בבאס והכל מתגלה כיציב. עליו יושב בגאוה ולקנו 7 WCPUID כמה בנצים לסלרון המווהר, והלא ממוהר. מטורף משהו, אחלה "וליו" אחלה ביצועים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ofir38,

מחפש את הקירור הכי משתלם מבחינת הקירור שלו.. שיהיה בטחוני.. ושלא יהיו מקרי נפילה כמו שראיתי פה עם איזה בחור שנפל לו הINFINITY .. והעיקר שייתן ביצועים חזקים ,יוריד הרבה את טמפ' המעבד ואת כל זה יעשה בשקט מירבי.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי קירור מסוג: zerotherm nirvana nv120 והבעיה איתו היא שנשברה לו התושבת ועכשיו הוא מחובר באמצעות 2 ברגים במקום 4 בתושבת . לכן אני מחפש קירור חדש שיהיה ברמה שלו ואפילו יותר טוב ממנו ואם אפשר שיתמוך גם בתושבות החדשות. התקציב שלי עד 350 שקלים . תודה וגח שמח .

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי אני מעוניין להחליף את המאורר של הביג טייפון אני רוצה את המאורר הכי חזק שאתם מכירים שיתאים לו עד מחיר 150 +- ש"ח תודה...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Doron404,

מה דעתכם עליו? כמה רעש הוא מפיק? למישהו יש נתונים מדוייקים?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Bessmertniy,

אז ככה כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי.... ובפעמים שניסיתי היו לי באגים גם עם עשיתי OC קטן של 5-10 mhz לפי מה שהבנתי הכרטיס שלי נעול העם מישהו היה לו נסיון עם הכרטיס הזה ... ויכול לעזור לי בפתיחה ו ב OC . תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני לא יודע האם למצוא ריאוסטט שיתן התנגדות שיוריד את המאורר לבין 7-12 וולט או 0-12. האם 7וולט למאוורר זה מספיק שקט?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, כבר די הרבה זמן שהמאוורר שעל הצ'יפסט שלי משגע אותי. פעם אחת עזר כנראה לשמן אותו, והוא היה בשקט הרבה זמן. הבעיה היא שעכשיו הוא חופר עוד יותר, ואני רוצה להחליף לו מאוורר. איזה מאוורר 40 סנטימטר אני יכול לקנות ולחבר אליו? אולי יש איזה פתרון אחר למאוורר עצמו שלא חשבתי עליו חוץ משימון?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by n00kie,

למי שלא שראה את הפוסט הקודם שלי, אני עם e5200@3 ghz 4 gb ram ddr2 800 hd 5750 @ 750/1210 הטמפ' שלי יחסית נמוכה מאוד במשחקים בE5200 בלי להעלות מתחים, אז חשבתי לתת OC יותר גבוה למעבד. השאלה שלי זה אם PCI EXPRESS FREQUENCY לא מופיע ואין לי אופציה לנעול אותו על 100, האם הוא נעול אוטומטית? כי אני לא רוצה שיעלה עם הOC וישרוף לי תכרטיס :< תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nahum8,

ללא שום בעיה...סתם ישר שמתי FSP על 350..יכול להיות אני יכול עוד להעלות! אבל אני מפחד קצת על הזכרונות שיישרפו. שמתם לב שהזכרונות עובדים חופשי! על 875MHZ המפרט: E6300 945P-S3 KINGSTON 512*2 [DC] 667MHZ 250G WD SATA II http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=162392 יכול להיות מאוחר יותר אני אעלה את הFSB ..רק תמליצו ותנו עצה מה לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eladrevach,

המעבד שלי i5-750 באוברקלוק של 3.6 במנוחה הוא על 37 מעלות במאמץ של שעה occt הוא מגיע ל65 הטמפרטורות סבירות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shirNoshe,

הורדתי את התוכנה והתקנתי.עשיתי חיפושים פה ובגוגל,ולא הצלחתי להבין איך עובדים אתה.הבנתי שצריך להפעיל את אופצית ה-TORTURE TEST.אבל רוב האופציות הם "בלבן".כלומר לא ניתנים לשינוי. זו תוכנה חינמית או שצריך משהו מיוחד?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by amitai124,

אפשר בבקשה קירור לHD4870 קירור עד 150 שקל

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ??? ??? ??? המפרט שלי מפורט בקישור בצד.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יתכן גם תקציב ל bt מי שלא יודע יש לי מעבדnortwood 2.666 יותר מידי חם!! 58 במאמץ בלי oc אז האם כדי לקנות מאוררים או לקנות קירור למעבד? אני מעדיף קירור אוניורסלי[לא יודע איך רושמים] כמו ה bt שתומך בהרבה סוקטים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by JezpeRR,

אז ככה יש לי (תחזיקו חזק) Gforce 4 mx440 וכן אני יודע שאתם יכולים עכשיו 7 דפים ללכלך עליו חחח קיצר לעניין... התחלתי OC עכשיו הסטוק הוא 270\400 העלתי ל- 325\500 קיבלתי שיפור של 486 נק ב3dmark 01 מ-4815 ל-5301 עכשיו שהעלתי עוד קצת לבערך 340\520 היו לי נק' מוזרות כאלה ששיחקתי במחשב ב-קאונטר סטרייק...וכל מיני דברים מוזרים...עכשיו אני מניח שזה ארטיפקטים! אז אני רוצה להבין מה מגביל אותי? אני יכול להמשיך עם קירור? אני חייב לציין שהכרטיס לא היה לוהט...חמים כזה...ב3DMARK הוא התחמם יותר ולא היה כלום!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האמת היא שאני צריך את העזרה שלכם עד מחר בצהריים כי חבר שלי נוסע לראשל"צ לקנות מחשב מהחנות SKYPC, אז אני תופס איתו טרמפ וקונה גם קירורים. בקשר לקירור למעבד- חשבתי על הטוניק טאוור\ביג טייפון, אגב, יש שם פריזר 7 גם, למרות שאין באתר. בקשר לקירור צ'יפסט- יש שם רק אקסטרים ספיריט הגירסא הראשונה באתר שלהם, נראה מה כבר יהיה להם מחר בחנות, בקטע הזה אני צריך בעיקר חוות דעת, איך האקסטרים ספיריט? מיותר לציין שאת הקירור למעבד אני צריך לבחור מSKYPC, כך גם את הקירור לNB, אבל שם כבר אין יותר מידי אופציות.

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by simla101,

למישו יש מושג כמה זרם עובר בלד אולטרא ברייט אדום?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קניתי מחשב חדש ואני רוצה ליבדוק את החום שלו אני רוצה ליבדוק את החום של המעבד ושל הכרטיס מסך ואיך אני עושה בדיקת מעמץ למחשב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by UrKiller,

הקירור לכרטיס מסך שלי ממש נדפק המאוורר עושה קולות מוזרים ובזמן האחרון בכלל נתקע נעצר הבאתי לו דחיפה והוא המשיך, אפילו קרה שהמחשב התכבה כי המאוורר הפסיק להסתובב עכשיו תיקנתי את זה יחסית אבל המאוורר זז לא במהירות נורמלית ועושה קולות. המעלות ב HWMONITOR GPU- 56 TMPIN0- 89 לא בטוח מה זה tmpin0 אבל בדרייבר של כ.מסך כתוב אותו מעלות כמו ה tmpin0. בכל מקרה אני צריך קירור חדש מ ivory השאלה האם זה טוב http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7729 ל Hd5850 או ללכת על twin turbo שעולה 190ש"ח אני ממש מעדיף לחסוך אבל אם הקירור של ה 80 שקל עושה רעש ולא טוב אני מעדיף לקנות את היקר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. למעשה, את הבעיה כבר כתבתי בכותרת - הבעיה היא שהמאוורר של ה- BT לא יכול לשאוב אוויר בגלל שה-CASE קרוב אליו יותר מידי, יש גריל מול המאוורר של המעבד. מה אוכל לעשות ? יש רווח של 2 - 3 סנטימטרים, המעלות עולים בכ- 7 מעלות + - לאחר סגירת הקייס.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אתמול בבוקר עשיתי ניקוי יסודי להמאוורר של המעבד והחלפת משחת טרמי שחיברתי חזרה הטמפ פשוט עלו ב20% יותר ממה שהם היו מוקדם מפרט 4670K H87 PRO FREEZE 13 PRO CO IDLE 30-40 LOAD 66 יכול להיות שמאוור לא יושב טוב?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. איזה קירור יותר טוב למעבד CoolerMaster Hyper TX3 - I5 או Scyth Shuriken Rev B? אני רוצה שהקירור יקרר כמה שיותר טוב ושיהיה כמה שיותר שקט, יכול להיות שבעתיד אני יעשה OC קטן לאיזור ה3Ghz, אז איזה קירור אתם אומרים שיותר טוב?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

שלום רציתי לשתף אותכם בטמפרטורת המערכת שלי ולדעת אם הם תקינות.. מישחק שעבד עליו בבדיקה הוא BT4

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.