עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ניסיתי עם מספר תוכנות כגון speefan וכו' יתכן ובלוח אם אין אפשרות שכזו לשליטה באמצעות תוכנה אלא דרך הביוס בלבד???

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by toretto,

יש לי BFG 9600oc ובזמן האחרון שמתי לב שהמחשב מרעיש אחרי בדיקה מעמיקה של עצירת מאווררים במחשב גיליתי שהמאוורר הקטן והמסכן על הכרטיס עושה אחלה >רעש!< מה אני יכול לעשות מישהו מכיר תכרטיס גם אצלו זה מרעיש ככה? אשמח לכל תגובה תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yoav9,

די, נמאס לי!!! לא רוצה ללכת לזיגזאג ולשלם להם 30 שקל בשביל חור מז***, איפה לכל השדים והרוחות יש כוס קידוח רגילה, 80 מ"מ לברזל!!! חיפשתי בכל ace והום סנטר שראיתי ולא מצאתי... אם מישהו יכול להגיד שם אפילו של חנות מקצועית נגיד בתל אביב אני מאוד ישמח... ועוד משהו, כוס ברזל כזו עושה חור גם בחלון? ובלי לעקם/לפצוע/לקמט את הפלסטיק?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Idani26,

אהלן אני מתכנן לקנות את הלוח הזה Asus P7P55D עם מעבד I5 ומתלבט על קירור מתאים חשבתי על זה קרור למעבד Scythe Shuriken Rev B ₪148 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SCSK1100

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by stingeR-,

התוצאות לפניכם! מדהים.(צריך לשים עליו את הסאמסונג שלי למה יש כאן חרא זיכרון עם 2T ) [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by hwforcer,

E6400 and Board GigaByte 965P-DS3P 2000@3200 / Voltagr 3.41, is that good? is this too high voltage? this voltage is what the mainboard set by AUTO VOLTAGE adjustment. this board set Auto voltage per the OC level that i do

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by גיאאא,

חברים אני חדש פה...אז תעזרו לי קצת... מזה oc אוברקלוקינג וכל הדברים האלה שמדברים עליהם פה?? זה נראה לי מעניין וחשוב למחשבים...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by amisha,

למישהו יש הצעות ?? ( חוץ מארקטיק אדשייב ....) :s05:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הזיכרונות שלי כרגע על700Mhz בSPD הם על 2.00 במתח נורמלי שאיתו הם מגיעים(.18 אם אני לא טועה) המעבד בoc של 3.20GHz 356x9 אני רוצה להרים את הזיכרונות ל900Mhz. עכשיו השאלות.... העלתי את הSPD ל2.40 והזיכרונות עלו לתדר של 854MHz אבל המחשב לא הצליח לעלות ככה(לא שינית את המתח של הזיכרונות) איך בידיוק אני מרים את התדר שלהם ל900MHz?לעשות בM.I.T בddr voltage control (או מה שלא רשום שם) תוספת של 0.1 ואז להרים אותם בSPD? ולגביי מעבד...יש סיכוי להרים אותו ל3.4?זה כדאי?אני ירגיש הבדל בביצועים?האם כרגע הוא לא חונק אותי? <------------ כל החלקים רשומים במפרט מחשב תודה רבה מראש !

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by JinKazama,

הטמפרטורה של הCPU שלי היא : 43 מעלות ושל לוח האם היא 37 מעלות יש לי מעבד של Intel 6300 Duel Core 1.86mhz רציתי לדעת אם מסוכן לעשות OC , תודה. ובכלל אם מומלץ לעשות OC? תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  11. מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz 4MB Cache זיכרונות: OCZ Platinum Rev. 2 800Mhz 2048MB 4-4-4-15 לא הצלחתי לשנות את יחסי הזכרונות ואת תיזמונם כך שבפועל היחסים: 1:1 בתיזמונים 5-6-6-16. צירפתי תמונות מסך של CPU-Z המציג את התוצאות. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. יש לי את הזכרון הזה http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=388&page=1 איך ממהירים אותו ל- AMD Athlon X2 4200 שמבצע OC הורדתי כבר ל- 333 MHZ שאלה האם 266 MHZ נמוך מידיי ? הזיכרון יכול להגיע עד 3 V כרגע נמצע על 2.85 V

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Vladgi,

אני נתקל בשגיאות שונות בפריימ למרות שהכל נראה יציב, יש לי epox 8rda3+ ומעבד בארטון 2600+ זכרון geil value בעעע על מתח אוטומתי (400mhz ddr) יחס זכרון למעבד הוא 1:1, אני מביא לו מתח של 1.725 והוא לא יציב ב-185fsb הציעו לי לעלות את המתח של הציפסט ל-1.8 מ-1.6 סטוק ואת המתח לזכרון ל-2.8, בבאסים כאלו אני צריך לגעת בכלל במתח של הזכרון והציפסט ?או שזה משתנה ממעבד למעבד וזה נורמלי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 404 צפיות
  14. 130 שקל Arctic Cooling-- Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan Silent 1156--Thermaltake 140 מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by cKb,

שלום חברים, מאז התקנתי את הוולקנו 7 על המעבד, לילותיי טרופים. גם ככה יש לי 5 מאווררים במארז, ועכשיו עם הוולקנו, אני מרגיש כמו בשדה תעופה. לפני כן הייתי נרדם עם מוזיקה. עכשיו זה או מחשב כבוי, או נדודי שינה. מה עושים ? האם יש איזשהו חומר שאפשר לצפות בו את המארז כך שיהיה שקט יותר? יש הצעות אחרות? מחכה לתגובות, cKb

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by ArielBiMBa,

טוב אז התחלתי אתמול אוברקלוק למפרט שבצד,בפעם הראשונה שלי אוחרי שקראתי הרבה בנושא. את הטמפרטורות אני מנטר עם Core Temp ואת בדיקות היציבות עם Prime95 טוב אני אתאר מה עשיתי מאתמול בלילה: התחלתי והעליתי ל240 FSB- הרצתי בדיקת Small FFTs למשך 40 דקות,לא נפל. המשכתי ל280 - שוב בדיקת יציבות 50 דקות ועבר בשלום. ניסיתי 300 - היה פוסט אבל הווינדוס לא עלה. ניסיתי 310 לבדוק אם אולי נתקלתי בבור FSB או איך שלא קוראים לזה,שוב לא עלה. העליתי רמת מתח אחת במעבד(רמת הבסיס היא 1.325 וCPU-Z מראה 1.280) וניסיתי 300 - ווינדוס עלה אבל הבדיקת יציבות קרסה אחרי 10 דקות. אחרי זה ניסיתי 290 על מתח סטוק - היה נראה בסדר,שמתי למשך הלילה ובבוקר גיליתי (אחרי הסתכלות בLog) שאחרי שעתיים וחצי בדיקה המחשב ריסט…

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום, אני מתלבט בין קירור נוזלי לאוויר למעבד שלי, יש לציין (אם זה משהו) שהכל נקנה אתמול, חוץ מהקירור והמארז. מעבד - Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 קירור נוזלי : CoolerMaster Eisberg 120L https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12108 או קירור נוזלי Corsair Hydro H105 240mm Extreme Performance http://ksp.co.il/?uin=22825 קירור אוויר: Noctua NH-U12S https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11569 ואם זה משנה (נראה לי שכן), זה המפרט של המחשב - מעבד: INTEL CORE I7 4790 - 3.6Ghz לוח אם: ASUS GRYPHON Z97 זיכרון: KINGSTON FURY BLUE 16GB (2X8GB) DDR3 1600MHz CL10 כרטיס מסך: EVGA NVIDIA GEFORCE GTX 750TI 2GB DDR5 SC צורב : (לדעתי בCorasir אצטרך לוותר על ה…

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. לאחר שקראתי מדריך אני משנה את השאלות שלי 1.יש על הקירור מסביב לאיפה שהמשחה מן מלא שסוגים כאלה משהו כזה ויש לו ציפוי לבן אפשר לומר קיצר צריך להוריד את הציפוי הזה? ממה שראיתי במדריך יש עליו כיסוי שרשום עליו pull ולי אין את הכיסוי הזה יש לי רק מה שציינתי פה 2.יש גם מן חלק כזה בצורה של מן n חצויה אפשר להגיד r קיצר איפה לעזאזל אני שם את החלק הזה? כי מאחורה יש את הסוגר ההוא ומקדימה את הקירור.... הבנתי מה זה ואיפה לשים את זה רק השאלה שלי עכשיו זה שלא צריך אליו ברגים או משהו פשוט להצמיד את זה לדבר הלבן זה שאני שם על הזכרונות? 3.זה משנה אם יש לי כרטיס ליד הכ.מסך (כמעט נוגע) אבל לא מפריע למאורר..? 4. יש לי בכבל-חוט הזה של החשמל 2 כניסות/יציאות/חיברים איך שלא תרצו לקרוא לזה ולי יש ר…

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  19. לא כל כך ידעתי איך להגדיר את הבעיה שלי ואם הספק הוא הבעיה אבל היא כזאת... שאני מפעיל תמחשב לפעמים הטוניק לא עובד או שהמאווררים של המארז לא עובדים אבל הלדים כן, אני צריך לפתוח את המארז ולתת להם דחיפה עם היד כדי שיתחילו לזוז למה זה? אני יודע שהספק הזה חזק ולא אמור להתקשות. (אם הבעיה היא בספק כמובן) מה עושים? תודה....

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by icebreak,

יש לי ATI 9600 PRO 256MB PROCOLOR, ואני מעוניין לעשות לו OVERCLOCK. יש לו קירור STOCK ואני לא מתכוון לשדרג אותו או לעשות VMOD. השאלה שלי לכמה אחוזי שיפור אפשר להגיע מה 398MHZ CORE וה 200MHZ MEM שהוא מגיע, ואם אני משתמש ב ATITOOL כדי להעלות את המהירות, מתי כדאי להפסיק ? הרי לכרטיס אין מד טמפ' פנימי (ואני מניח שלפי שזה מגיע ל ARTIFECTS עדיין יש טווח בטיחות, לא ?)...

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  21. שלום, אני בתהליכים לקנות מחשב ומתעניין דיי הרבה לפני הקניה - ככה אני... קיצר המעבד הוא Q6600 לוח אם GIGABYTE DS3L המליצו לי על THERMALTAKE MAX ORB אולי יש לכם המלצות אחרות? אני מעוניין במאוורר טוב שיקרר את המעבד כמו שצריך ושיהיה שקט. מוכן לשלם 250 שקל בשביל קרור טוב

22. epox 8RDA AMD 2100 XP T-BRED REVISON B KINGSTON 256 MB 3500 (HYPERX)

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by RoNeR,

עשיתי אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך דרך הביוס.. הכל היה טוב ויפה שההיתי על גירסאת f2 של הלוח g31mx-s2 לאחר עידכון ביוס לאחד מהדגמים f3 f4 f5a (ניסיתי את כולם) הoc כיאלו התבטל... אני קובע בביוס ל266X9 בביוס זה מראה לי מעבד 2.4 אני מפעיל תמחשב מהתחלה שהתחלה בפוסט כתוב לי 200X9 ושאני עושה מאפיינים למחשב שלי כתוב לי 1.8 לא 2.4 כמו לפני העידכון... אני חוזר לביוס.. וההגדרות כן הישתנו.. בביוס כתוב 266X9=2400 הדבר היחיד שעובד זה המכפלות שאני משנה מגיד למכפלה של 6 שזה המינימום שאני מפעיל תמחשב מהתחלה עולה לי בפוסט 200X6 מישו פעם שמע על בעיה מוזרה כזאת?! תודה מראש לעוזרים..!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  24. האם אתם מכירים גוף קירור למעבד שנותן ביצועי קירור טובים יותר מהXP120 \שווים לו? כמובן שצריך שהגוף קירור יתאים למעבד וללוח אם שכתבתי בכותרת.

• 6 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.