עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by liorw13,

שלום לכולם, לאחרונה בדקתי את הטמפ' של המעבד שלי (גם בביוס וגם באוורסט) והטמפ' נעה בין 58-62 מעלות... יש לי מעבד פנטיום 4, 2.4 ג'יגהרץ.. הוספתי שני מאווררים למארז (מקדימה שמכניס ומאחורה שמוציא) החלפתי משחה טרמית בין גוף הקירור למעבד, נקיתי את כל האבק וליפפתי את החוטים שלא יפריעו לזרימת האוויר אבל הטמפרטורה ירדה אולי ב-2 מעלות... (ואחרי דקה עולה שוב ל60) מה עוד צריך לעשות ?????

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by Aviv943,

היי חברים. לפני 3 שנים קניתי את המחשב. המעבד AMD Phenom II X4 965 BE הקירור Arctic Freezer Xtreme Rev 2.0 עשיתי OC למעבד ל 3.8. המעבד במנוחה עומד על 46 מעלות שזה נראה לי המון. לפני ה OC הוא עמד על 42 בערך. במאמץ אחרי OC אני מקבל 63 מעלות אחרי 40 דקות. הטמפ' המקסימלית למעבד לפי יצרן היא 62 מעלות. למה המעלות אצלי כל כך גבוהות? מחשב נקי מאבק. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by eyal,

התמונה מעפנה כי אין אור טוב אבל רואים שיש מקום למאוורר איזה תושבת לשים שם? זה חור גדול מהממוצע

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tal5ab,

נפלה עלי נוסטלגיה ואני רוצה לשחק משחקים ישנים וטובים אבל חלקם לא מסוגלים להתמודד עם המהירות יש דרך להאיט את המחשב? או לדמות סביבת עבודה ישנה ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by djelectric,

היום כשהשתמשתי בתוכנה הנ''ל הפיירוול הודיעה לי שהתוכנה יוצרת קשר עם האינטרנט ויכולה להוות סיכון למחשב שלי... (אגב הורדתי מהאתר הרשמי) דעתכם?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  6. ברשותי כרטיס geforce 3 v8200 deluxe של asus הטמפרטורות עליו מראות... 75 ציפ 55 זיכרונות זה לא חם מדי???? נראה לי אפשר לבשל חביתה על זה.... מי עוזר לי בבקשה?

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by Eyal-Style,

מדובר על זכרונות של G.SKILL - ripjaw X 1600MHZ 1.5V/ כמה זמן בדיקה נדרש ואיזו בדיקה הכי טובה לזכרונות חוץ מ- MEMTEST .? הבדיקה שהוספתי לה צילום סוגרת את עניין היציבות מבחינתי ?:

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  8. שלום. עשיתי OC על קירור אוויר הוספתי עוד מאוור שמפקיא את המחשב ליתר דיוק 2 אבל לא חשוב.. קיצר הטמפטרות סבירות 43 מעבד במנוחה.. לוח אם 30.. ואין קול מה לעשות ?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sizipus,

אז ככה . אני שוקל OC קטן . המעבד הוא amd 64 3200 ( venice) בתדר 2000 מגה הרץ . הלוח אם הוא DFI lan party nf4 ultra והמכפלה שלו היא 10.0 מבחינת קירור - על המעבד יושב מאוורר 120 מ"מ של zalman , על הלוח יש מעבד קטן OB , וחוץ מהם יש עוד שני מאווררים במארז ומאוורר דלת אחד - כולם 80 מ"מ . הטמ"פ של המעבד במנוחה תחת חלונות היא 28 מעלות צלזיוס כשהאקספלורר עובד ברקע והמארז סגור . השאלה היא , לאיזה תדר כדאי לי להגביר את ה FSB ואת המעבד בלי לסכן יותר מדי את המערכת או לקנות אמצעי קירור נוספים ?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by roey somech,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של radeon 6870 oc של גיג'ה ביט עם 3 מאוררים , עשיתי לו בדיקת מאמץ באמצעות התוכנה OCCT של חצי שעה, הכ. מסך היה ב99 אחוז מאמץ (בדקתי באמצעות תוכנה של הכרטיס מסך קטאליסט), בכל אופן הוא הגיע לטמפ' 78 כתוב באתר שלהם שצריך להזהר כשהכרטיס המסך מגיע ל110 מעלות שזה קרוב מאוד למקסימום יכולת שלו . אז אני מניח שהמצב תקין אבל בכל זאת חשוב לי לוודא! האם הטמפ' תקינה?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  11. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

לפי מה שאני יודע בלוחות של אינטל אי אפשר לעות OC האם יש איזהשהי דרך לעשות OC ללוח של אינטל? הלוח הוא INTEL WS440EX והמעבד הוא פנטיום III 650MHZ

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by Overkiller,

שלום חברים וחג חנוכה שמח! החלטתי לאחרונה לנסות לבצע המהרה לכרטיס המסך שלי, מכיוון שאני לא ממש יודע כיצד להשתמש בתוכנה (ATi tools) החלטתי לתת לתוכנה למצוא את הזיכרות המקסימלי ומהירות הליבה המקסימלית, התוכנה מצאה שהליבה המקסימלית היא 540 והזיכרון המקסימלי הוא 425.25 החלטתי לשמור זאת כהגדרות המהרה ולהריץ 3dMark 06 (כל בדיקה 3 פעמים). בגלל חוסר הנסיון שלי בהמהרה אני לא ממש יודע מה נחשבת להמהרה 'טובה' או למה מסוגל הכרטיס מסך עצמו (שיש לו קירור פאסיבי). בבדיקה עצמה לא נתקלתי באיזושיהם בעיות והיא עברה דיי חלק. השאלה שלי היא כזו:האם ההמהרה שביצעתי דרך התוכנה היא טובה? האם אפשרי לבצע לכרטיס זה המהרה גבוהה יותר בלי חשש לשריפתו? (הוא עם קירור סטוק), האם השיפור בביצועים יהיה ניכר? ת…

13. אז ככה קניתי ספק כוח חדש ליברטי 500W רציתי לדעת אם המאוורר שלו מוציא אויר מהמארז לבחוץ או ההפך? וכנל לגבי המאוורר של הכרטיס מסך EVGA 8800GTS 320mb?? הכרטיס חדש והוא עובד על 65 מעלות בלי מאמץ זה בסדר? ומה הטמפ' שלא כדאי שהכרטיס יגיע אליה? ואני רוצה להרכיב את הכרטיס טלויזיה שהיה לי לפני השדרוג יש לי חריץ פנוי אבל אני מפחד שהוא יפריע בקירור של הכרטיס מסך הכרטיס טלויזיה הוא קטן והוא יסתיר כרבע מהמאוורר אבל יהיה רווח של 4 ס"מ בין הכרטיסים הנה שרטוט של איך זה ישב בערך המרובע השחור מסמן את ה GTS והמרובע האדום את הכרטיס טלויזיה אני יעלה תמונה שאני יכבה את המחשב כדי להמחיש יותר טוב

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by stingeR-,

ביוס חדש ותוצאה חדשה תוצאות לפניכם(חייב לשים אותו על גז!!!!!!!) הולך להישבר השבוע כי הייתי רק על 2310MHZ... ORB : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1556348 [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. נניח ב OVERCLOCKING החלקים יכולים להישרף. מה קורה אם אני אשנה תזמונים מ(כרגע) 3-4-4-10 לפחות? או שאני אשנה את ה -2T ל-1T? יתחמם? יתקצר או מה? סכנת אחריות? דרך אגב התזמונים גבוהים כיוון שאני רץ על 440MHZ במקום 400MHZ. בזכרונות של יונדאי(מה לעשות, לא כולם מושלמים ???) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  16. כותרת... הטמפ' במאמץ 55 ברגיל 42, אבל זה לא אומר כי אני עומד להחליף קירור, לא למשהו רציני מדי אבל ממה ששמעתי הוא טוב (ושקט תודה לאל!) לאיזה רמה נראה לכם אני יכול להגיע, 7800GT?? (הלוואי!) וזה משנה איך אני עולה?(קודם ליבה, אח"כ זכרונות או 10 10 כל פעם או לאיודעמה) איך אתם ממליצים? וגם רציתי לדעת איזה בדיוק תוכנות טובות יש לבדיקת טמפ', 3DMARK 06 מספיק טוב? דרך אגב.. אני מתכנן לעשות את הOC דרך Coolbits אם זה משנה.. תודה לעוזרים! וסליחה על זה שיש לי הרבה שאלות, אני פשוט לא רוצה לשרוף משהו.. עריכה: לא קשור, אבל איך אני כותב את המפרט שלי?? לא מצאתי בשום מקום.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by A.z,

שלום יש לי מאוורר של gigabyte הוא בא עם פאן קונטרול ואני רוצה לחבר אותו ללוח אם בלי הפאן קונטרול בשביל שהלוח אם ישלוט לבד על מהירות המאוורר מישהו יכול אולי להסביר לי איך אני מחבר אותו ללוח אם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by ofer_mat,

משהוא יודע כמה זה עולה ואם יש את זה בארץ? או בכלל מוצרים של Thermaltake

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by godisme171,

לחבר שלי יש g-force 2 mx 200 או משהו כזה אז בקיצור נפל לו גוף הקירור מעל הליבה אז הוא לא ידע מה לעשות ואז אבא שלו הגיע וחשב על רעיון הוא שם דבק מגע על הליבה והגוף קירור והדביק את זה נשפכתי מצחוק ששמעתי את זה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. גלריית המודינג החדשה של HWzone תיפתח בקרוב בגירסה משופרת, לאחר שהיא נהרסה במהלך הפריצה לאתר.. זאת ההזדמנות להזכיר לכל מי שעדיין לא שלח, שאנחנו מחכים לתמונות (ואפילו סרטונים קצרים!) שלכם... פרטים נוספים

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. הסיפור מתחיל ככה: חיפשתי פתרון יעיל וזול לבעיית ההתחממות של כרטיס המסך שלי. המארז שלי, למרבה האימה, הגיע עם מאוורר 92 מ"מ קטן ומעפן ותו לא. נכון. מארז עם כרטיס מסך בעל קירור פסיבי מגיע עם מאוורר סטוק מייד אין צ'יינה 92 מ"מ. אוי לחרפה. בכל מקרה, ה-92 עבר קדימה, הפך כיוון והתחיל להכניס אוויר, ומאחור נוסף 120 מ"מ שמוציא את האוויר החוצה. ועדיין, כרטיס מסך מתחמם... אני לא מקבל ארטיפקטים או תופעות התחממות, אבל בשלבים הכי קשים של 3dmark06 הוא מגיע ל-85 וזה מדאיג. בכל מקרה, החלטתי להיות חכם: הבאתי עוד 120 מ"מ, ושמתי אותו מקדימה, במקום ה-92, שיכניס אוויר. את ה-92 שמתי בדופן המארז (איפה שהגריל ברוב מארזי הסטוק) - מוציא אוויר. אז כרגע הסירקולציה במחשב שלי נראית כמות בתמונה המצורפת, …

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  22. היי חברים, מדובר על מערכת שיושבת בסלון וכרגע כוללת 2 מאווררים 120 של THERMALTAKE רועשים במיוחד. כידוע במארז הזה המאווררים יושבים במן מסילת פלסטיק כזו ועל כן אני מחפש זוג מאווררים שקטים במיוחד שיתאימו למסילה. לכל פיתרון אחר אודה גם. (אם ניתן לפרק את המסילות הללו) אודה להמלצות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ואם אפשר קישור אני ישמח......והסבר קטן איך להפעיל ולדעת שהמחשב יציב תודה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by navk2,

מפרט בצד שאלה בכותרת...

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  25. היום ניסרתי את הדלת של המארז עם מסור חשמלי ,הגימור כמובן מכוער. איך שייפתם את החיתוכים כדי להוריד שבבים מיותרים ולעשות גימור יפה? איזה רעיון יש לכם כדי להסתיר את החיתוך כי בואו נגיד שלא היית ממש ישר(:

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.