עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. רציתי לדעת מה מצב האוברקלוק שלכם אם בכלל ופרטים גדון מעבד לוח...., וכמה הספק נותן ב+5V זאת ניתן לבדוק בעמוד הטמפ בתוכנה Aida32 .

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  2. שלום אני חדש!... אני מבין קצת אולי הרבה במודינג קירור והחומרה אני מקוה להשתלב כאן. שמי אמיר אני בן 14 וחצי בקרוב.ועכשיו לנושא. יש ברשותי 3 רכיבים שהם לקירור לפי ידיעתי. ורציתי לדעת איפה אני יכל להרכיב אותם במארז על איזה חלק וכיצד??? הנה זה נקרא לי גוף קירור: ושני אלו הם דומים אחד לשני רק בנוים בצורה אחרת...גם נרא לי מן גופי קירור. מקווה שתעזרו לי...

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  3. לקחתי מאוורר של TT 90 ועשיתי לא טפסים מפח כדי שיתחבר בחורים של התאים של ה3.5 במארז מתחת להרדיסק שלי והוא מכוון ככה שהוא זורק אוויר אל מתחת להרדיסק עכשיו האם המגנט שיש בתוך המנוע של המאוורר מזיק להרדיסק? משבש תעבודה שלו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני הולך לעשות מודינג שלם למארז (צביעה וכו'). אני כמובן הולך גם להוסיף 3 חורים (קדימה, בדלת, בגג) למאווררים 92 מ"מ. עכשיו אני נאלץ לשים בחור האחורי של המארז מאוורר 80 מ"מ, כי החור הזה היה כבר עשוי עם המארז. שמעתי שמאווררים 80 מ"מ עושים המון רעש, ושמאוורר 92 מ"מ עושה פחות רעש. אז רציתי לדעת אם אני אוכל לשים מאוורר בגודל 92 מ"מ על החור שמיועד למאוורר 80 מ"מ? זה יתאים מבחינת מיקום מברגים וכו'? ודבר נוסף: בדרך כלל כשעושים חור מקדימה למאוורר אז צריכים גם לעשות חור בפנל הקדמי של המארז (ולשים עליו גריל) כדי שהמאוורר הקדמי יוכל לשאוב אוויר. אז אני לא יכול לעשות חור גדול בפנל הקדמי כדי שהמאוורר ישאב ממנו אוויר ורציתי לדעת אם אני אעשה במקום חור גדול, כאלה חורים מאוד קטנים המאוורר י…

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by Erez360,

שלום לכולם , קייםן אצלי מחשב חדש עם המפרט הבא: q9300 לוח gigabyte p45ds3r הארדיסק 500 wd כרטיס מסך 4850 זכרונות 2gb mushkin הקירור למעבד הוא הרגיל של אינטל שמגיע עם המעבד. הטמפרטורות במנוחה: הטמפרטורות במאמץ: השאלה היא כמה צריכות להיות הטמפרטורות עם הקירור המקורי של Intel. ואם לא מה צריך לעשות?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by crazyfunk,

טוב אנשים הגיע הזמן לעבור לi7 אני די N00b בכל הקשור להמהרות - אבל אני עורך וידאו שחייב עוצמה לרינדור ואפקטים. והבנתי בגדול שהמפתח להמהרה טובה הוא שילוב של לוח אם איכותי זכרון איכותי, מעבד טוב להמהרות וקרור אידיאלי. בחירת המעבד I7 920 - אני רוצה להמהיר אותו לאיזור ה-3.8 לפחות ושיהיה יציב. הלוח שאני הולך עליו הוא GIGABYTE GA-X58-EXTREME או GA-X58-UD5. שהם זהים רק שהאקסטים יקר יותר ומציע קרור טוב יותר והכנה לקירור טרמי. בחרתי בדגם הזה כי יש לו 10 יציאות סאטה שיעזרו לי מאוד - והוא מתאים מאוד להאקינטוש. ולכן שללתי את ASUS p6t DELUXE כי יש לו רק 6 יצאות סאטה והוא פחות תואם להאקינטוש. מגיעים לשלב הזיכרונות: אני רוצה 12 גיגה (8 לא הספיק לי עד כה) הבנתי שבשביל המהרה איכותית צריך ז…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by shirist80,

היי אין לי מושג בקירורים ואם אני צריכה למעבד הנ"ל? האם הוא בא עם מאוורר וזה מספיק? השימוש שלי במחשב הוא בסיסי, אינטרנט, אופיס, צריבה, הורדות של סרטים, אמנם אני פותחת הרבה מאלה במקביל.. המארז שלי הוא CoolerMaster Centurion 5 II Silver (ללא ספק) תודה

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  8. זה זמן רב שאני רוצה להחליף את מאוורר ה-intake הג'נרי (שיהפוך ל-outake) שמקבלים עם מארז ה-compucase 6A19 במאוורר חזק יותר. הגעתי למצב שאני מתלבט בין שני המאווררים שבפורום היו אנשים שצידדו ב-Enermax ואחרים ב-Vantec. לייעול התהליך צרפתי את הנתונים של כל מאוורר: Vantec Stealth 120mm נתונים יבשים: 2 מיסבים (Ball Bearing) זרם: 0.08אמפר ספיקה: 53CFM צריכת הספק: 0.96וואט רעש: 28dBA מהירות סיבוב: 1500RPM (קבוע! לא ניתן לשינוי) מחיר: כ-120ש"ח - מתאם 3פינים ל-4 פינים - 4 ברגים - אחריות לכל החיים Enermax Adjustable 120mm נתונים יבשים: 2 מיסבים (Ball Bearing) זרם: 0.12-0.20אמפר ספיקה: 64-95CFM~ צריכת הספק: 1.44-2.4וואט רעש: 25-30dBA~ מהירות סיבוב: 1800…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by nuctornal wisdom,

יש לי 8800 GTX OC 2 של BFG, במנוחה 68 ובמאמץ מגיע ל 82 אני חושב שזה קצת גובה, מה אפשר לעשות? המארץ נקי מאבק יש מאוורר אחד שמכניס ושלושה שמוציאים.

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by dudimalka,

בוקר טוב לכולם בשבוע שעבר ראיתי שהטמפ' של הכונן קשיח שלי מגיעה ל45-50 מעלות לכן החלטתי לשים יחידת קירור שרכשתי מפיסי קול אחרי ההתקנה בדקתי שוב את הטמפ' באוורסט וראיתי שזה עדיין מגיע ל42 מעלות למרות שבפיסי קול היה כתוב שהקירור יפחית לי את הטמפ' ב20 מעלות לפחות יצרתי עימם קשר והם אמרו לי שאוורסט מזייף ולא יכול לתת לי את הטמפ' האמיתית של הכונן קשיח מכיוון שאין על הכונן קשיח חיישן טמפ' רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה ומה כדאי לי לעשות ואיך לבדוק באמת את הטמפ' ולדעת שלא רכשתי את יחידת הקירור לחינם....? תודה

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by windshear,

שלום, למישהו יש את ה-MOBO שציינתי לעיל ועשה לו OC ? יש לי XP 2800? ואני רוצה לעשות לו OC רציני יש לי מאורר VOLCANO 12 ..... אני פשוט לא מוצא ב-BIOS שום דבר על OC...

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by fansor,

יש לי את המפרט הבא: i7 920 - hiper 680w - p69 - mugen2 - 6 giga 1600 mhz 9-9-9-27 - gtx 295 - nzxt tempest case - 500giga wd אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות (עם הכרטיס מסך כבר הסתדרתי) אני אשמח לקבל עזרה ממישהו עם נסיון בOC למעבד הזה כי הבנתי שזה קצת שונה ואני לא רוצה להרוס שום דבר...

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by eyaffe,

לוח ASUS P5AD2 מעבד אינטל P4 3GHZ 530 זכרונות OCZ 2GB 800MHZ הכי רחוק שהגעתי ב OC זה 250 באס. האם להעלות את התדר של הזכרונות ליותר מ 250 או להשאר במחלק 1:1 ? ניסיתי להעלות מתח למעבד אבל הוא לא זז מ 250 יש למישהו רעיון איך להזיז אותו יותר מהר ? תודה

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  14. Started by nehmia,

איך קוראים לתוכנה הזאת שעושים איתה OC דרך הדריבר של NVIDIA

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  15. אז ככה הזיכרונות שלי הם : G.Skill DDR2 4096MB 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ הלוח אם שלי הוא :Gigabyte EP43-DS3L אז לעיניין... אני עשיתי OC למעבד ל 3.7 כי הלוח אם שלי מגביל אותו ל 412MHZ המעבד שלי הוא E8400.. ובזיכרונות עשיתי ב System Memory Multiplier:2.00B זאת האופציה הכי נמוכה שהיה 850 MHZ בזיכרונות. ככה עשיתי OC ל 3.7 עכשיו אני חושב שאפשר לשחק עם ה System Memory Multiplier.ככה להגיע ל 1000MHZ אז אני שמת ל 2.50A שזה הופך את התדר של הזיכרונות ל1030 כי אני יודע שהזיכרונות שלי יכולות להחזיק 1000MHZ. עכשיו המתחים שלי הם: מתח זיכרונות-2.0V MCH-Normal בביוס של הלוח אם שלי אין FSB OVERVOLTAGE. מתח המעבד הוא על 1.26 עכשיו אני עושה שמירה וזה לא נותן לי POST אז אני חוזר והעלתי את המתח ש…

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  16. אני מחפש את הדגם הטוב ביותר שקירור איוורור יכול להציע לי . תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by gilad121,

ברשותי מעבד q6600 עם לוח p35sd3 . הבעיה היא שגם כאשר אני נותן בביוס מתח של 1.35 לדוגמא, אז בcpuz זה מראה לי מתח 1.312 וכאשר אני מאמץ את המעבד אז המתח יורד ל 1.28 בערך. למה ???? הגדרתי את הביוס לפי ההגדרות במדריך הזה : http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1169366. אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה .

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  18. אז שאלתי היא איזה קירור כדי לקנות ל מעבד פנטיום 4 3 גיגה פרסקוט ? והאם כדי גם לקנות קירור לכרטיס מסך ? רדון 9800 פרו ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by eliil1,

מהו הOC המקסימלי שאפשר לעשות E8400 עם קירור TRUE ? *סטפינג C0 תודה.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Black_Citadel,

הרצתי לו FIND MAX CORE בATI TOOL סתם כדי לראות לכמה הוא יגיע... הוא הגיע ל560MHZ ליבה, והכתב של החלון של הSCAN התחיל לרצד מהר כזה, והרגשתי שהכרטיס מתחרפן, אבל למרות זאת, הוא לא מצא ERRORS (=ארטיפקטס) ואני משער שיכל להעלות עוד, אבל הפסקתי את זה מחשש לפגוע בכרטיס... מה גם שהטמפרטורה לא עלתה על 70 מעלות. (קירור סטוק) מדוע אתם חושבים שהוא לא מצא שגיאות אם הכתב התחיל לרצד ?

21. Started by ohadbx,

יש לי 2 סטיקים של 256 מ"ב DDR, שרצים במהירות 266 (מהירות מקורית 133). רציתי לעשות להם OC, כדי לבחון את זה קצת. עד היום עשיתי OC רק ללמעבד שלי, שהעליתי אותו בהצלחה יותר מ100 הרץ בכל מקרה נכנסתי לביוס (לוח אם GA-8ST800 של גיגהבייט) ושם הייתה לי רשימה של מהירויות שעון אפשריות לזכרונות. הבחירה הנוכחית הייתה על 280 (אני מנחש שזה אמור להיות הכי קרוב ל 266) והבא ברשימה היה 350. קפיצה די גדולה חשבתי, אבל אמרתי שיהיה, בחרתי, שמרתי ויצאתי החוצה. הבעיה: במקום שהווינדוס יעלה עלתה לי הודעה שהקובץ קרנל של ווינדוס פגום או חסר, וצריך להתקין אותו מחדש. לחיצת מקש הפעילה את המחשב מחדש עם אותה תוצאה. בפעם אחרי זה נכנסתי לביוס והחזרתי את הזכרון למהירות הרגילה, מה שאיפשר לווינדוס לעלות ש…

• 7 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by fire15,

היה לי סטיק אחד של זיכרון BH5 של קרוזיר מהמערכת הקודמת ואמרתי לעצמי בוא ניראה כמה הוא מסוגל המערכת שלי ניתן ליראות בחתימה: הוא עושה 270MHZ 5-2-2-2 בנתיים למתח של 3.4 ויש לו רוחב פס של 4000 מגה לשניה single channel. הייתי אומר לא רע בכלל אני ימישך את הOC שעוד זמן יתפנה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  23. שלום רציתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך ישן שיש לי הכרטיס הוא fx5200 והייתי רוצה שהוא יהיה קצת יותר טוב מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 448 צפיות
  24. Started by theman miki,

טוב, השאלה הקודמת הייתה סתם בשביל שאני ידע... טוב אז ככה, אני מקבל השבוע אטלון XP 1700 ואני רוצה לדעת אם היה לי שווה לקחת את זה במקום אינטל פנטיום 1600 וגם מה היכולת (יחסית) של האטלון אקס פי 1700

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כי יש לי כבר HSF מותקן VOLCANO 6CU+ HSF שאלתי היא האם ניתן להשתמש בו או בחלק ממנו לאיורור המארז כי אני לא משתמש בו?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.