עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ilyadd,

אני מחפש תוכנה לאוברקלוקינג בשביל המעבד שלי (סמפרון 2300+)

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  2. אני צריך איזה קרור נחמד לצ'יפסט 945P-S3 הוא דיי חם כמו כל הצ'יפסטים האלה...אז אני רוצה לקרר אותו לשם OC מכובד. כי בקיץ ה-OC שעשיתי למעבד לא מחזיק מעמד. שמעתי על ה - Thermaltake Extreme Spirit II שהוא פשוט מצוין! אולי כדאי לקחת Thermaltake Extreme Spirit הרגיל? בKSP הציעו לי קרור של ZALMAN http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3892 ב25 שקל. הוא טוב? תודה, אני פתוח להצעות מכם.

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  3. טוב הכותרת אומרת למה אני מתכוון......אני מקבל עם הארדיסק שלי 1930 ןאני רוצה לעבור את ה2000 איכשהו (הכוונה בPCMARK2002)....תודה....ואני יודע שזה ישמע טיפשי אבל בכל זאת למען הסר ספק....

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by maxshuk,

אהלן כולם, אתמול קיבלתי את הבייבי החדש שלי (core 2 quad q6600, 8800gtx וכו'), הוא פשוט חייה רעה. בעיה אחת איתו, החום שנוצר בחדר בגללו. אני מחפש פתרון קירור שיעשה את העבודה (לא יודע אם מה בדיוק יוצר את החום - המעבד, הכרטיס מסך או משהו אחר) אבל שלא יהיה יקר מידי (הוצאתי מספיק על המחשב). אני אציין שאני לא עושה אוברקלוקינג. אני לא מבין מספיק בשביל לקבוע תקציב, אבל הייתי מעדיף להישאר מתחת ל500. מארז: Gigabyte 3D Aurora לוח אם: Asus P5W DH Deluxe בתודה מראש, ליאור

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  5. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו ספציפי רק רציתי לדעת כי עשיתי את הזכרונות שלי ביחס 1:1 עם הלוח אני רואה את זה גם בCUPZ רציתי רק לדעת מזה נותן? ואם כתוב יחס 1:1 מזה אומר? שאם הזכרונות שלי 800MHZ והלוח עובד על 1066MHZ אז הלוח יורד ל800MHZ כדי לעבוד 1:1 עם הזכרונות? תודה רבה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by SixKiller,

שלום יש לי איזה 5 מאוררים בחוץ שחורים כאל ה ומסריחים מאבק.... וקניתי 4 ממירים או מעבירים או איך שקוראים לזה.. ואני רוצה לדעת איך בדיוק אני יכול לצבוע את הכנפיים של המאורר זתומרת הפלסטיקים שמסתובבים... ולהוציא את מה שיש מסביב תודה על העזרה...

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by KF,

שלום הוצאתי מאורר מספק ישן שהיה לי ועשיתי כמו שרשום במדריך באתר עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותו אני לא מוצא את החיבור ללוח האם. ניסיתי כמעט על חיבור ולא עובד... איפה בדיוק לחבר את זה (החיבור הוא כמו חיבור של כונן דיסקטים.) נ.ב יש לי לוח אם INTEL ROCK LAKE D865PERL

• 11 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by VoliSuS,

סתכלו אני לא יודע אם התבלבלתי בין OC לכרטיס מסך או למחשב למה אני יודע שאם קונים מחשב אז אפשר לעשת וזה משפר לו את הביצועים או משו כזה קיצר אני קונה כרטיס מסך HD4670 עכשיו אני רוצה לשאול כמה דברים: נעשה את זה מסודר 1. אני יכול לעשות לו בכלל?? 2. זה שווה לעשות?? 3. מה זה עושה?? 4. איפה אני יכול לעשות דבר כזה?? בכל חנות מחשבים?? או רק בחנות שממנה קניתי את הכרטיס 5. אם נגיד יש לי כרטיס שהוא סתם לדוגמה כבר אצלי איזה חודש חודשיים אני יכול להביא אותו ולעשות לו או שזה רק לכרטיסים חדשים כזה?? תודה

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by tembo,

שלום, יש לחברים שלי בעיה עם המאורר שעל המעבד (פנטיום 4), הבעיה היא שזה מותג COMPAQ ודי בלתי אפשרי להשיג מאורר במחיר אנושי ובזמן סביר. התוצאות של חוסר התיפקוד של המעבד הם כשהוא מפסיק לעבוד (כל כמה דקות) הטמפרטורה עולה והמחשב מכבה את עצמו. רציתי לדעת מה ניתן לעשות, האם ההשפעה של המאורר היא כל כך קיצונית או שהוא גם ה HEATSINK פגום? האם שווה לנסות להוציא למרוח משחה חדשה האם יש סיכוי להחליף בסתם מאורר אחר?

• 7 תגובות
    • 465 צפיות
  10. Started by bad-sector,

מה ההבדל בין משחה תרמית לבין דבק תרמי? האם הננוטרםII הוא דבק או משחה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מה זה בתמונה שסיימנתי מתוך אוורסט שמגיע לי ל83 מעלות ואחד ל56(תמונה בפנים)

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by SixKiller,

שלום אני רוצה לקנות כמה דברים בסוף השבוע... ו"ניתקלתי" במוצר הבא http://www.HWZONE.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1579 הוא שווה 49 שקל האלה...?

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by LLLLiran,

אני צריך מאוור טוב למעבד שלי הטמפרטורה שלו מאוד גבוהה ואני צריך המלצה למאוור יש לי amd athlon xp 2800+ חבר שלי אמר לי לקנות את זה Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  14. קניתי לאבא שלי את המעבד הזה עם לוח הNF3 הכי זול שמצאתי (GIGABYTE K8NS) המעבד אוברקלוקר ממש טוב (וגם הלוח בכלל לא רע) המעבד עם קירור סטוק ונמצא במארז ישן ללא מאווררים פשוט תענוג של מעבד חבל שהמכפלה כ"כ נמוכה (הלוחות בסוקט 754 לא מגיעים לHTT כ"כ גבוה) המעבד במתח סטוק, והטמפ' ממש נמוכות [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. יש ברשותי את המשחה התרמית SILVER 5. אני מעוניין לשים אותה על המעבד ובגלל שיש לי מכחול בבית הייתי מעדיף להשתמש בו. רציתי לדעת האם זה יילך טוב או שבגלל שהשמשחה קשה זה לא יילך.. מהי דעתכם בעניין? תומר.

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  16. לא עוד קירור סטוק: חברת Arctic מביאה אל השוק קירור פאסיבי (ללא מאווררים) עבור המעבדים החסכוניים של אינטל במחיר שווה לכל נפש אנחנו רואים לאחרונה מגמה ההולכת ומתפתחת שלמוצרים העשויים על טהרת הקירור הפאסיבי, כלומר חסר המאווררים, ואל המגמה מצטרפת חברת Arctic (הידועה גם כ-Arctic Cooling עבור חטיבת הקירור שלה) עם קירור פאסיבי עבור מעבדי אינטל הפשוטים יותר. הקירור החדש שלה משתייך לסדרת ה-Alpine ושמו הרשמי הוא "Alpine 11 Passive". המוצר מכיל תמיכה עבור כל התושבות האחרונות של מעבדי אינטל מלבד האקסטרים (LGA1156, LGA1155, LGA1150 ו-LGA1151 החדשה), והוא יעיל עבור אלו בעלי מעטפת טרמית של עד 45W, כלומר מעבדים מסדרות ה-T (דוגמת Core i7 6300T). שילוב של מעבד מסוג רגי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by parker,

עשיתי למעבד שלי oc ל850 mhz וציפיתי שהטמפ' של המעבד תעלה אבל היא לא זזה, וגם הביצועים של המעבד ממש לא השתפרו, אתם יכולים להגיד לי למה זה? D:

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  18. westren digital - 80gb - 8mb buffer - 7200 rpm - ata100

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by demonshlomo,

עכשיו סיימתי להתקין את המעבד החדש שלי וההיטסינק שלו פשוט דפוק!!!! הוא רועש לי מדי!!!והוא גם לא נראה לי כל כך טוב.... אני רוצה סינק חדש טוב שקט ואיכותי!!! יש לי כסף....אבל שלא יהייה רק שקט אלא שיעבוד גם טוב!! יש הצעות? תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  20. אני מתלבט אם לקנות מארז של THERMALTAKE XASER 3 או של ENERMAX או שכדאי לשים מערכת קירור מים וזהו אן יש לינק להשוואות בין קירור מים לקירור אוויר אני אודה לו מאוד

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by roes,

* איזה קרור יותר טוב ולמה? זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3413 או ששניהם זהים בביצועים ?? * דרך אגב איזה חברה נחשבת כיותר טובה PQI או Twinmos ??

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  22. כרגע יש לי 2 תוכנות של מדידת טמפ' שפועלות על המחשב- speedfan ו coretemp coretemp מראה לי שהמעבד שלי (כפול ליבה של אינטל בלי OC) פועל ב77 ו80 מעלות וה TJ MAX הוא 100 אבל קראתי שהטמפ' שתוכנה זו מראה היא יחסית לטמפ' שאינטל מטביעה על המעבד, לכן אני לא יודדע מה זה בעצם אומר speedfan מראה לי טמפ' יותר הגיוניות של בין 50- 65 בקיצור מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  23. בדרך כלל כשעושים OC למחשב מתחילים עם המכפלה הגבוה, למשל אצלי זה 9X השאלה שלי היא כזאת, מתי יודעים שאפשר להוריד מכפלה או לעלות. אני כרגע במכפלה של 9X עם 366 FSB, מתי או איך אני אמור לדעת להוריד את המכפלה ל-8X או פחות ומה זה בדיוק נותן? תודה.

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  24. Started by yz101,

כמה OC אפשר לעשות תוך שימוש בקירור הסטוק של המעבד? מפרט: P4 2.8Ghz Cache512Kb Northood 2X512MB Geil DDR400Mhz CL2.5 Asus P4P800Deluxe בלוח יש אפשרויות סטנדרטיות של OC. עשיתי 5%. מ2.8GHZ ל2.94GHZ. האם זה מסוכן למחשב ללא שינוי בקירור? מעל לכמה אחוזים צריך להוסיף קירור?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by slrr,

בישביל להוריד תיזמונים צריך לעלות מתח??? ולאיזה תזמונים אפשר להגיע עם הזכרונות האלה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_reaper_hpc_edition

• 1 תגובה
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.