אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום! יש לי שתי שאלות בקשר לטמפ' של מעבדים וכרטיס מסך 1-המעבד שלי הוא של אינטל,ליבה כפולה דגם 6420 2.13 אני משתמש בקירור של אינטל היום למשל עם החמסין לפי התוכנה CORE TEMP כל מעבד נמצא בטמפ' של 36 מעלות במנוחה האם זה תקין?,כי בחורף הם לא הגיעו ל-30 במנוחה 2-בתוכנה GPU-Z כרטיס מסך שלי 8800 GTS 320 מגיע ל-55 מעלות במנוחה האם זה תקין? תודה רבה ליאור
-
- 12 תגובות
- 866 צפיות
-
-
כמו שאמרתי מחשב חדש לגמרי: asus commando e6600 8600gts 2gb g.skill בתוכנה PC PROBE שמגיע עם הלוח מראה לי בעיה עם המתחים: there are some warnings: vcore voltage יש לי פה את כל הנתונים וכמה מהם צבועים באדום: SB Vcore: 4.08v SB SATA : 4.08v DDRII: 4.08v DDRII Termin...: 4.08v NB Vcore: 4.08v עם אני רוצה להכנס בביוס ל HARDWARE MONITOR כדי לראות עם באמת זה נכון, הוא פשוט לא נכנס, לא מגיב.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי חברה .. מישהו יודע איך הקירור הנ''ל?.. V
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המעבד הוא אינטל פנטיום 4 3000 מגה הרץ עדיפות ראשונה:וונטק איר פלאוו עדיפות שניה :וולקנו 11 איך זה בסדר? אל תציעו לי ת'מפלצתיים אלה אם הקסדה עליהים ;D
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי Athlon XP 2500 OC 3200 וברצוני לשדרג את גוף הקירור שבא אם המעבד. על היטסינק הייתם ממליצים ומה דעתכם על 4 ההיטסינקים הבאים: AeroCool Extreme Thermalright SLK-600 Thermalright SK-7 Thermaltake VOLCANO 11
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ..אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי . הטמפ' של המעבד במנוחה היא 32 . אחרי שאני מתחיל להריץ אותו קצת..איזה משחק או משהו ,הוא עולה ל49-51 מעלות.. בקיצור יש לי 2 שאלות. 1. אני בכלל יכול לעשות OC ג למעבד שלי ..אם כן אז בבקשה מדריך. 2. אני חושב שאני צריך להחליף לו את הקירור של אינטל ..למשהו אחר , למה כדאי?
-
- 57 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0103/cl-w0103.asp# ניתן להשגה במחיר 290-320 השאלה אם זה שיפור משמעותי למערכת שכבר יש לי .. bigwater? מומלץ? ואם אפשר לקבל ביקורות.. בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אילו תוכנות אני צריך כדי לבדוק יציבות אחרי OC איך משתמשים בהם ומאיפה משיגים? כולל תוכנות מאמץ וטמפ' גם אם למישהו יש רעיונות לMOD לטוניק אני אשמח!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רציתי לשתף אותכם בטמפרטורת המערכת שלי ולדעת אם הם תקינות.. מישחק שעבד עליו בבדיקה הוא BT4
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי E8400@3.7GHZ הקירור זה CM 212HYPER לוח אם EP45-DS3 הנה הנתונים בCPU-Z: המעלות במנוחה 39-44 במאמץ 50-54 עכשיו לפי הנתונים- כדי להמשיך את הOC אני צריך להתחיל לעלות עוד דברים? כי בינתיים נגעתי רק בFSB צריך להעלות עוד דברים? (מתח,MHZ לזכרון וכו') הזכרון שלי עכשיו על 4GB 800MHZ ושאלה אחרונה היה לי 3.6GHZ ועשיתי ל3.7GHZ רק לבדוק ועכשיו כשאני נכנס למחשב (VISTA) זה מראה לי עדיין 3.6GHZ במאפיינים של המחשב, למה?
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אין לי מוסג איך אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי 2.4c ht 800hz איך? , דרך תוכנה דרך ביוס ויש לי לוח אם של asus- p4p800
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
-
-
אהלן אחרי שסיימתי בערך עם האובר למעבד אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך אבל העניין שאני לא מוצא מה המעלות שלו בשום מקום לא בדרייבר ולא ובאברסט יש מצב שאין לו חיישן בכלל ולא הצלחתי לברר את זה
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אז ככה אני ממש לא מבין ב OC והגיע זמן שאני ילמד מעט... כרגע יש לי לוח מעפן של Gigabyte שלא מתאים ל OC כמו כן הזכרונות שלי עושים בעיות.... אני צריך המלצה ללוח וזכרונות לשוק החלש שסכומם הכולל של הלוח והזכרונות יהיה 1000 שקל? לוח ו 512 סטיק אחד. גג 1200 לא יותר... כמו כן אני צריך לדעת עם ה Big water שווה משו כי אני מקבל אחד כזה מתנה....רציתי לדעת עם יש לו מה שצריך כדי להגיע ל OC גבוה... כרגע יש לי E5420 והזכרונות שלי הם ... ככה כתוב ב everest DIMM1: Kingston 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) אמרו לי משו על התזמונים שהם גרועים או משו...ורציתי לדעת אם הם טובים ל OC
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לא מצאתי איפה רשומה הפקודה? כרגע לפי Z-CPU זה על 400 ואני רוצה להעלות ל420FSB שהבנתי זה הגבול של הלוח
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קיבלתי 10540 המפרט הוא: amd 3200+ gigabyte gak8n ultra 9 kingston 512*2 gigabyte x800xl 256 נווו?. זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם מאוד ואני רואה בתוכנה speedfan 4.33 אני לא מבין בה אבל הtemp 2 עם אש כזה והcore גם עם אש מה עושים כדי לקרר? שמתי מאוור על הכי חזק אבל לא עובד ( מאוור רגיל לא של המחשב) אפשר בבקשה עזרה באמת דחוף
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי מעבד + לוח של אינטל. הטמפ' שלי כרגע דיי גבוהות באופן כללי, אבל סבירות פחות או יותר למעבדי אינטל (משהו כמו 46-52 לא במאמץ ו 68 במאמץ, בדיקה עם פריים 95). רציתי לשאול אם כדאי לי לקרר את המערכת, ואם הקטע של הקירור יכול להוות פקטור באוברקלוק (הבנתי שעם לוח של אינטל אי אפשר להגיע רחוק בלאו הכי, כי יש הגבלה להעלת המתח). במידה וכדאי לי להצטייד בקירור נוסף (על המעבד או גם מאוורר נוסף במארז, יש מקום לעוד אחד), רציתי לשאול האם אתם ממליצים על קירור של Delta, ואם תוכלו להמליץ לי על ציוד לקירור שלהם. הבנתי שיש איתם בעיות בקטע של רעש, שהוא גם פקטור מבחינתי (לא צריך להיות שקט לגמרי, אבל לא יותר רועש ממה שיש עכשיו, טוב, אולי קצת :-\). תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הכרטיס זה zotac 260 gtx 192 c עכשיו המהירות של המאוורר שלו 730 RPM והוא על 40 % מהיכולת איך אני מגדיל את היכולת שלו לפחות ל60 % ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מוורר 80MM הוא בגודל של 8X4? אני מגדיר כריבוע -(4 צלעות בגודל של 8סמ') תודה...
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היה לי OC יציב שחבר של אבא שלי עשה לי ל Q9550 - 3.4GHZ עכשיו אני רוצה ללמוד לעשות את זה בעצמי וגם קראתי שאני יכול להגיע עם המעבד הזה ל 4GHZ+ עם המעבד (Q9550) לוח (EP-45-DS3L) והקירור (AC EXTREM) שיש לי חיפשתי המון באינטרנט ולא מאתי כלום אולי מישהו יכול לכוון אותי למדריך טוב שיסביר איך לעשות OC זאת אומרת הסבר מפורט על איך לקבוע תדר נכון לזכרון איך לקבוע מתח נכון למעבד וכו או מדריך ספציפי ללוח אם שיש לי (EP-45-DS3L) תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חברה יש לי בבית מערכת כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי. אני רוצה לעשות אובר נחמד שיהיה יציב וטוב עם טמפ' טובה. עכשיו לשאלה הגדולה מכל.... :yelclap: איך אני עושה את זה...\.? האם יש תוכנות דרכן עושים את זה. אגב יש לי קירור סטוק. עכשיו שמעתי שגם זה גורם לחימום של הלוח אם אז רציתי לדעת מה הטמפ' של הלוחות שמורכבים עליהם מעבדים מסוג זה כי הטמפ' שלי מגיעה ל-52 מעלות והמוכר אמר לי שזה בסדר ואין בעייה שככה זה באינטל. תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הוא מחשב חדש (מפרט בצד), עדיין לא התחלתי את הOC (לכן גם עדיין אין לי קירור מתאים). הטמפ' שלו הם 43 בערך למעבד ולהארד דיסק במנוחה, 58 למערכת כולה במנוחה, 70 לכרטיס מסך במנוחה.. (הכוונה במנוחה היא שרק מערכת ההפעלה מופעלת בלי משחקים). כרגע אני לא יכול לרכוש מאוורר נוסף, המארז שברשותי הוא הLEXA שנאמר לי בפורום מארזים שהוא מארז טוב. הוא בא עם ארבעה מאווררים אך לדעתי הם ממש ממש איטיים (באוורסט מופיעים 2 מאווררים והם על 900 RPM), המאוורר של הכ.מסך על 1500 RPM שזה 60% מיכולתו.. יש מה לעשות? יש תוכנה חוץ מאוורסט לבדוק טמפ'? (לא תוכנות לאוברקלוקינג למיניהן) (בעיקר לכ.מסך) כיצד ניתן לשלוט על המאווררים? (הורדתי על SpeedFan אבל הסתבכתי איתו..) אשמח לעצות..
-
- 13 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אז כמו שקראתם בכותרת, אני רוצה לעשות OC למחשב אם יש למישהו כוח וסבלנות לעשות את זה איתי שלב שלב פה בת'רד זה יהיה הכי טוב! ניתן לראות את המפרט שלי בצד << רק תסבירו שלב שלב כמו שצריך שאני לא יעשה איזה טעות וילך לי המחשב חח אם צריך לעשות OC בלוח בכדי להתקדם, לעלות מתחים, בדיקות יציבות - כל מה שצריך לדעת ולעשות. תודה רבה! ;D
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-