אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
שלום ברשותי כרטיס 6600GT של XFX. המעלות שלו ב IDLE הם 58 ובעבודה זה מגיע ל-70-75 אני מאמין... עכשיו רציתי לדעת האם כדאי לעשות לו OC בכלל, במידה וכן האם אני יכול להגיע איתו לשיפור ביצועים ניכר כמו ממש להגיע איתו לרמה כמו של 6800GT או משהו כזה.. והאם ע"י OC מתון וקטן אני גם יכול לשפר לו ביצועים רבים שממש אני יריגש את זה בעיין שלי במשחקים? אשמח לתגובות מקיפות מהאוברקלוקרים המקצועיים פה (למשל האם צריך לקנות לו קירור או שאפשר להשאר עם הסטוק ולעשות לו OC..) בנוגע לקירור אם צריך, איך לעשות את הOC (דריבר פרוץ ? תוכנה ?) וכיצד לא לפגוע בכרטיס. בתודה, DemonTuX
-
- 53 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.scythe-eu.com/products/cpu/ninja_plus/scnj-1000P.php http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm http://www.tuniq.com.tw/Cooler%20Info/Tower-120.htm יש את הנתונים באתר של כל קירור אבל אני לא יודע מה מהם גובה רוחב ועומק
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום יש לי את הקירור המקורי לצערי שהוא מעפן של E6300 העגול הזה של 775 בכל מקרה, הוא לא יושב כזה שאי אפשר להזיז אותו, הוא רוקד כזה אפשר להזיז אותו טיפונת זה סדיר? הייתי צריך לעשות יותר מסיבוב אחד לכל בורג? עריכה: עכשיו אחרי קריאה חוזרת של החוברת של אינטל... אני חושב ששכחתי ללחוץ עליהם...
-
- 9 תגובות
- 612 צפיות
-
-
55-57 במאמץ. 46-47 במנוחה. אוברקלוק סופי שבוצע(עם קירור סטוק רגיל...): 3.29Ghz 235Mhz FSB הגדרתי בביוס שהזיכרון יהיה על 400mhz ולפי אוורסט(התוכנה) הזיכרון עולה בהתאמה למעבד. ז"א שהזיכרון כרגע על 235mhz במקום 200mhz. כל זה בוצע ללא העלאת מתח והגבלתי בנוסף תpci\agp בביוס שagp=66Mhz pci=33mhz האם כל התהליך שביצעתי נכון ולא מזיק...? והאם ניתן להוסיף עוד, או שבשביל זה אני אצטרך קירורים לזכרונות ולמעבד. הלוח פועל על 32-33 מעלות. השאלה העיקרית היא האם הייתי אמור להעלות מתח...?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
האים יש תוכנה שתראה לי את טמפרטורת כרטיס המסך תוך כדי מישחק ברע או בכל צורה אחרת כרטיס המסך שלי הוא: inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
היי אנשים עזבו את כל הויכוחים, דיי לריב על מי מי יותר צודק למה ואיך!! :lsvader: HWzone ביחד עם PcTip, ו IsraMods ועוד פורומים מפורטלים גדולים ומרכזיים בארץ - אנחנו מהווים קהילה דיי גדולה של חברה בין הגילאים של 14 -30+ של חברה דיי רציניים שמתעסקים במודינג פרופר ובמחשבים באופן כללי ועושים את זה מתוך אהבה כפייתית לכל מה שקשור למחשבים שלנו או סתם בשביל הכיף שבדבר. בואו אנחנו נארגן איזה יום שיכיל בנוסף לתחרות מודינג שתבוסס על כללים שיקבעו מראש נוסיף שם הרצאות מוכנות מראש שיעבירו ויכתבו על ידי קבוצה של חברה מהפורומים ולא סתם באיזה טיילת על איזה גג אלא באיזה אולם גדול ויכול להיות אפילו אולם ספורט. בוא לא נחכה שחנות זאת או אחרת תבוא להציע לנו פרס של איזה 300 שקל אלא אנחנו נאס…
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקירור של הצ'יפסט בלוח האם לא אוהב אותי. ממש לא אוהב אותי. אחרי שקניתי את ה-Antec P180 בשביל להחריש את המחשב לחלוטין, הוא התעצבן והתחיל לעשות רעשים של טרקטור. שימון לא עוזר. בינתיים הוא מנותק, והצ'יפסט מתבשל לו בהנאה ב-70 מעלות (קריאת חיישן, לא מדידה בפועל). יש איזשהו פתרון קירור שקט חדש ללוח הזה? בזמנו לא היה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לאחר שנישרף לי ה g-force fx 5200 ולאחר קניית inno3d g-force fx 5600 החלתתי להשקיע בקירור ולאחר הקירור באיזה אוברקלוק. אני רוצה לעשות אובר קטן לכרטיס מסך ולזכרונות. ואוברקלוק רצחני למעבד+קירור= thermalriht sp94 + antec trilight אז השאלה שלי לכמה אני יכול להגיעה עם הזכרונות ועם הכרטיס מסך עם המעבד. זכרונות= eltrix doal ddr 512 (256+256 כרטיס מסך= inno3d g-force fx 5600 128 mb מעבד= intel 2.6 ht 800 fsb ואיזה קירור הייתם ממליצים לי לזכרונות ואיזה קירור לכרטיס מסך? תודה מראש לעוזרים Install
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל כמה זמן בערך צריך למרוח שוב את המשחה הטרמית? ואיפה במעבד למרוח אותה?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב ואני מתלבט בין המעבדים ובOC שאפשר לעשות להם מבחינת תקציב אני יכול לקנות AMD PHENOM II X4 940 עם קירור OCZ VENDETTA ולוח אם טוב לOC ולעשות OC רציני או לקחת Q5500 עם לוח אם סטנדרטי ולעשות OC קטן עם קירור BOX... איזו מהאפשרויות תיתן לי ביצועים עדיפים?
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הHD שלי מגיע ל50 מעלות במנוחה ! מה אני יכול לעשות?!?!?
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
נכנסתי בביוס ל-FREQUENCY/VOLTAGE CONTROL ויש שם שתיי אופציות CPU HOST FREQUENCY על 200 PCI/AGP FREQUENCY על 33/66 משם אני עושה את ה-OC ? בחוברת של הלוח אם כתוב SET CPU HOST FREQUENCY FROM 200MHZ TO 455MHZ אפשר לשים על 455 ?
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שוב שקרים בOCDB הפרוייקט האחרון של הליצן "PCingAddict". http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=311 Barton 2500+ @ 3140MHz עם קרור מים - אין דבר כזה. או חנקן נוזלי או גז עצבני. לא יפה לשקר...
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בסוקט AM2 כמובן. בניתי מחשב מעץ לחדר והקירור המובנה עושה רעש של מטוס ממריא. טמפ' במנוחה של המעבד היא 30 ו-35 במאמץ. המארז הוא שוכב והמעבד נמצא בין המאוורר שמכניס אוויר ומאוורר הספק כוח שמוציא אוויר. מחפש קירור פאסיבי איכותי בסגנון הסוניק טאוור (הרבה זמן לא הייתי בעניינים) ורציתי לדעת מה יש בשוק. כמובן שאם הוא לא יקרר מספיק יש אפשרות לשים מאוורר 120 מ"מ על 5 וולט שזה כמעט חרישי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז ואני מתלבט איזה עדיף מבחינת קירור, אז מה עדיף: Antec SLK3700 או Compucase-HEC CI-6919 ?
-
- 2 תגובות
- 406 צפיות
-
-
היי יש לי 4 סלטים ועלייהם מורכבים 4 סטיקים של 2 ג'יגה לאחד. והם מסדרת OCZ RPR 1150 איזה קירור לזכרונות של OCZ יכול להתאים פה ? האם יש משהו כזה בארץ? http://www.maximumpc.com/files/u69/OCZ_XTC_2.png ואיזה קירור בכלל מתאים לזכרונות האלה ? (הXTC לא מתאים)
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
היי חבריה, גוף המאורר הוא עגול, למאורר זה יש 4 פינים עם כיסוי פלסטיק שחור,יש על הפינים סימון כיוון פתיחה, סובבתי בהתאם לכיוון החץ אך איני מצליח למשוך אותו החוצה. האם יש איזוק נוסף ואו כל דבר אחר אודה על עזרתכם אהוד
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי כדי שיעבוד בFSB 333 (במצב רגיל הוא עובד על 266MHZ), את הזיכרון שלי הגדרתי גם כ333, ידנית (בד"כ הוא נמצא על AUTO ועובד ב266- בהתאם למעבד...). למעבד הוספתי 10V ולזיכרון 0.1V. לזיכרון הוספתי מתח כי משום מה הוא עובד יותר טוב עם תוספת של 0.1V (ע"פ הבנצמרקים של אידה32לקראה/ כתיבה של המעבד לזיכרון...) רוב הפעמים המחשב עובד בסדר, אבל לפעמים הוא נתקע או עושה ריסטרט, ואני לא חושב שזה בגלל חום, כי המעבד נמצא ב45 מעלות, במצב שבין מאמץ למנוחה... אמרו לי שהזיכרון יכול לעשות בעיות אם התיזמונים שלו לא טובים (או משהו כזה). זה המידע המלא על הזיכרון שלי: Module Marking: 6A Component Marking: 6A Clock Frequency: 166MHZ CAS Latency: 2.5 מתוך: http://www.spectek.com…
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם , היתי רוצה לדעת האם מחשב שלם לוח אם +כוננים ישרדו בעבודה בטמפ מקפיא 4- מעלות ? פשוט יש לי מקפיא שאני יכול להשתמש בו . נ.ב. כמובן שאצטרך להוסיף צינורית לניקוז מים וקידוח חורים לחיבור USB וכו'.. במחשב הינו : AMD XP 2000 512 DDR Maxtor 120 GB.
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אצלי הוא עובד במנוחה על 50% מאוורר באופן חירשי, ומגיע לטמפרטורת ליבה של 52 מעלות, בזמן משחקים קבעתי לו פרופילים והוא מגיע ל-80% מאוורר עם 64-65 מעלות, ובעומס ממש כבד דוגמת CRYSIS על VH ברזולוציית 1680x1050 עם AAx2 הוא אף מגיע ל-100% מאוורר עם 69 מעלות. האם הטמפרטורות נורמליות? ראיתי אצל חבר 9600GT שעובד על 32 מעלות על AUTO... ??? יש לציין כי אצלו היה את מארז ה-TAGAN עם מאוורר ה-28 ס"מ וקירור סטוק, ואצלי מארז Gigabyte Triton וקירור סטוק גם כן.
-
- 14 תגובות
- 850 צפיות
-
-
המ, את המארז אני לא יכול לצלם עכשיו אבל אני אעלה תמונות מחר בינתיים חשבתי על רעיון לקירור: ואולי על זה אני אשים מאורר 80/120 הבעיה היא שאין מה שיחזיק את זה:תופסנים למעבד.. אולי אני אלחים מתחת לכל זה את הצלעות קירור של אינטל 775?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הנושא לא היה כל כך ברור לכולם אז הנה ממש מעט פרטים ותמונות שיסבירו ממש בקצרה מה צריך לעשות ואך עושים את זה וזה מאוד פשוט . מבלי לכנס לפרטים ולתרכובות רק נקודה חשובה : לא קרח ולא חנקן הם קירורים קבועים אלה חומרים שמתאדים - לכן מדובר בעבודה זמנית בלבד. * הפרוצדורה היא אותו דבר לקרח יבש ולחנקן נוזלי, אותו מיכל, ההבדל העיקרי הוא בבידוד, חנקן מגיע לטמפרטורות נמוכות פי כמה -175 ~ ולכן יש לבודד ביצורה מסיבית יותר מאשר קרח יבש המגיע לטמפרטורות של מינוס 75 ~ הצינור - חייב להיות מוליך, ולכן עשוי מנחושת, כמו כן יש לתכנן תושבת שדרכה יהיה ניתן להדק את הצינור לסוקט, חשוב לשים לב שהראש יהיה חלק וללא שום שקעים . יש לבודד את הסוקט ככל האפשר, מגע עם אוויר פירושו מים (בתמונה המש…
-
- 47 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
קניתי מאוורר סטוק של אינטל למעבד I7 3770 כמו בתמונה שבקישור http://images.geeksimages.com/imageshare/E/300x300/E97378-001-soft.jpg האם כמו בתמונה הפסים האלו זו המשחה הטרמית ועליי רק להלביש את הקירור על המעבד או שיש צורך למרוח משחה טרמית על המעבד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-