עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי Riva TNT 2 M64 עם 32 מגה בכרטיס של Creative CT6938 והטמפ' שלי ללא פעולה גרפית כלשהי היא 57 מעלות וזה עם מארז פתוח!! זה כנראה מה שגורם לבעיית החום במארז שלי... מה עלי לעשות כדי להוריד את הטמפ' או שבכלל לא כדאי לי להשקיע ועדיף להחליף כ. מסך וזהו...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ASUS P5A2-8SB4W/ID1 רק 65 ש"ח !!!!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. איזה מאוורר אתם חושבים הכי טוב למעבד שציינתי לכם בנושא האשכול? המאוורר הנוכחי שלי מרעיש ואני לא מסוגל יותר.. אני חייב מאוורר טוב ושקט. יש הצעות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מתלבט לגבי קניה - אני כרגע עלGHZ 3360 ב-X6800. אין לי בעיה להגיע ל-3520 ולהריץ ביחד PRIME וSUPER PI ביחד במשך שעה יציב,אבל משחקים נופלים לי אחרי חצי שעה עד שעה של משחק. מה שמביא אותי לחשוב שכשהכרטיס מסך והקירור המסיבי של ה-1900XTX נכנסים לעבודה מוגברת הספק לא עומד בזה. בקיצור תראו את המפרט ותמליצו לי בבקשה על מה שיהיה עדיף ה-LIBERTY או ה-HEC. יש הבדל של 200 ש"ח במחיר אז אני מתלבט ... תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. עשיתי לפני איזה חודש oC לq6600 ל3.2 הרגשתי ביצועים גובהים יותר שיחקתי נהנתי הכול אבל ביומים האחרונים התחילו נפילות עשיתי לפי מה שאמרו לי FSB-356 PCI-100 CPU spread Spectrum-disable cpu voltage- 1.4V הטמפ' ממש נמוכות עכשיו 31 29 אפשר להבין למה קורס לי תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לצוות HWzone ולחברי הפורום שלום רב החלטתי לכתוב בשבילכם ביקורת על היטסינק חדש אשר במפתיע הגיע לארץ , לאחר שאת זה שאני מספר לכם עליו קניתי בחו"ל . את ההיטסינק הזה ניתן להשיג היום בארץ בחצי המחיר בפנדה ! , והוא מתוצרת דרום קוראה . קדם כל מספר תמונות : האריזה כוללת , היטסינק ZALMAN כולו נחושת ! , ומאוורר 92 מ"מ אימתני .. אבל שקט .. כולל פנל חיבור למאוורר שמוחובר בצורה לא קונבנציונלית . כולל שנאי מהירות למאוורר , + שני קליפסים לחיבור + ברגים + מוט להרכיב את הקלפיס , וגריז טרמי פשוט. מאוורר 92 מ"מ מרשים ... הבסיס שלו משוייף כמו מראה ובנוי מפס נחושת במרכז ואלומיניום בצדדים. שימו לב לצורה שלו שמזכירה פרח פתוח.. השנאי של המאוורר , בורר בין שתי מהירויות , …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by X-Style,

מעבד: AMD Athlon XP 2500 טמפרטורה: 54-55C לוח אם: Gigabyte-GA-7N400-L עכשיו... הטמפרטורה הזאת הייתה לא שהייתי באמצע משחק אלה Idle מה נקרא... בערך אבל... אז.. EranMor מהפורום אמר שכדי לי לקנות מאוורר למעבד אם אני לא טועה ועוד 2 מאווררים למארז... כי עכשיו יש לי רק מאוורר לספק ואחד למעבד... ולפי מה שאני רואה אין מקומות לעוד מאווררים במארז.. יעני אין מקום לברגים... אז.. מה עושים? מה קונים? איפה קונים? למה קונים? מה יעזור? תודה!!!!!!!!!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eliXir,

אני וחבר שלי רוצים לעשות חלון מרובע על המארז שלו, באיזה כלים עלי להשתמש? (סכין יפני ומקדחה לא עשו את העבודה )

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by RUONXHEV50,

שלום אני עומד לקנות את המיפרט הבא: I7 920 GTX 470 SLI OCZ 6GB HEC 1000W איזו משאבה אני יכול להביא? איזה רדיאטור?(טריפל) אני צריך גם בלוקים מה המארז הכי גדול שאפשר להשיג בארץ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SixKiller,

נגד של 5W של 10 אום ו..זהו בעיקרון קודם כל ... נשרף לי לד.... הדגל הגדול של שחור כולו... וגם בכלל הנגד לא חם בכלל... הוא אמור להיות חם והוא לא חם יכול להיות שהוא נשרף... תודה על העזרה... ד"א זה פתאום נהיה ככה.... ככה סתם עריכה: אנהי מצטער פשוט שיגעו אותי פה ממש שיגעו... בקיצור נשרף הלד... ואז לא עובד לי כלום והנגד לא חם בכלל אז אני חושב שהוא נשרף.... leds 30 mm החיבור הוא ל5V הלדים 3V זהו ותודה עריכה 2: למה בכלל היה צריך להישרף...? והנגד נשרף באמת כמו שחשבתי?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הי קניתי לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H, ומעבד Core i3-3220. האם יש סיבה להעדיף בין Arctic Cooling Alpine 11 Pro ובין Arctic Cooling Alpine 11 GT? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761283 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761284 תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

heatsink for p4 מי מהם יותר טוב ולמה תודה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by cupra,

שיחקתי היום עם 7900gt של אסוס ו bfg בלי מודים ב SLI על 555/880 עם מאווררי 120mm. התעמקתי בעיקר ב 3dmark05/06, המפרט בחתימה, ה gts יחסית לכרטיסים אחרים שעבדתי כמעט ולא זוללים מתח, הספק מקסימלי ב sli היה סביב ה 410w שברוב הזמן המספרים נעו סביב ה 350w. זוג טעים ;D תמונות: http://img243.imageshack.us/img243/1533/16eb1.jpg http://img244.imageshack.us/img244/4821/dsc005233xp.jpg מספרים: 15694 ב 2005: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1989713 http://img289.imageshack.us/img289/6382/3dmark5156945bt.jpg 9160 ב 2006: http://service.futuremark.com/compare?3dm06=274092 http://img289.imageshack.us/img289/2983/3dmark0691608uu.jpg 128 אלף ב am3

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חברי הפורום שלום במחשב שלי יש מותקן כרגע מעבד E4300 עם קירור הסטוק שלו (כבר יותר מ-6 שנים, לא פירקתי אותו מעולם), והגיע לידי מעבד E6750 בלי קירור (כן, אני יודע שמדובר במעבדים ישנים לסוקט 775, אבל זה מה שיש לי). לפי ההשוואה הזו מהאתר של אינטל, יש להם אותו TDP של 65W. מחיפוש באינטרנט עולה כי ניתן להמהיר את ה E4300 לתדר של 3GHz ועדיין להשתמש בקירור הסטוק שלו בלי בעיה. ה E6750 עובד בתדר של 2.66GHz לעומת תדר של 1.8GHz של ה E4300, אבל מצד שני יש לו פי שתיים זיכרון Cache והוא עובד בתדר FSB גדול יותר (1333MHzב E6750 לעומת 800MHz ב E4300). הערה - אני לא מתכוון לבצע שום המהרה אלא עבודה בתדרי הסטוק בלבד (כן אני יודע - ה E4300 הוא מעבד אידיאלי לביצוע המהרה). השאלה שלי היא האם ניתן…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by almogas,

ok שתי שאלות דבר ראשון יש לי 2 מאוררים של 80 מ"מ שתיהם מאחורה אחד של הספק והוא מוציא אוויר ואחד מתחת איזה 10-15 סנטימטר למטה שגם מוציא אוויר כל החלק הזה הוא ממש קר כאילו נעים ואני לא יודע אם לשים עוד מאורר אני אל ממתעסק באוברקלוק ודברים כאלה אז בבקש תנו לי את הטמפרטורות שלוח אם אמור ליהיות בערך ואיזה חלק של הלוח אם ני מוודד? והספק כמה? ובערך דיסקים קשיחים מה הטמפרטורה.. ואם אני יששים מקדימה מאורר שיכניס אוויר זה יהיה טוב.? תודה מראש.. אה ואני חדש פה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Erez44,

אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי...עכשיו יש לכם את המפרט שלי בצד... יש לי את התוכנה EVGA Precision וגם את RiverTuner... אם אני משנה ידנית את התדרים לכמה אתם ממליצים לעלות את ה- memory clock ואת ה-core clock?... כרגע הם על-core clock:513 וה-memory clock:792. ומה המקסימום של טמפרטורה כדי להגיע אחרי OC בשביל לא לגרום נזק לכרטיס מסך ולמחשב. תודה רבה רבה לעוזרים!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Lior Bracha,

מעבד I7 3770 מארז R3 של פרקטל 2 מאווררים בקדמת המארז מכניסים אוויר למארז, מאוורר אחד בצד האחורי מוציא... המחשב בן 5 חודשים, נקנה בTMS, קירור מעבד ZALMAN CNPS5X SI EDITION . חשוב לציין שהוא מאוד שמור ואין אבק במארז בכלל. הטמפרטורה נלקחה כאשר המחשב במנוחה, אני חושב שרק המעבד חם מדי, זה נראה לי מוזר... פנים המארז שלי http://img18.imageshack.us/img18/7543/1368029700.jpg

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by gilad0327,

עשיתי לכרטיס שלי OC אבל אני לא יודע עם זה יצא ...הוספתי תמונה ... אני לא בטח שזה יצא בגלל שאין שום שינוי בטמפ' [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום ! יש לי מפרט כזה: A64 3000+ ASUS A8N E KINGSTON VALUE CL3 + TT BIG TYPHOON הגעתי עם המעבד לתוצאה של 2660 יציב ו- 2694 לא כ"כ יציב הורדתי מחלק זיכרון ל- 133 העליתי מתח ל- 1.55 בביוס (למרות שכל התוכנות מזהות 1.58 משום מה) השארתי מכפלה על 9 הטמפרטורות שלי מצויינות, 25 במנוחה הורדתי מבפלת HT ל- X3 הבעיה היא שאני לא מצליח לעלות יותר מזה וקשה לי להאמין שהמעבד לא יכול יותר מזה (לא ידוע לי הסטפינג) קניתי את הקירור הזה ואת הלוח הזה במיוחד בשביל אוברקלוקינג ואני מאוד אתאכזב אם אני לא יצליח להמשיך מישהו יודע מה אני יכול לעשות בשביל לנסות ולהעלות את המהירות של המעבד ? תודה רבה, זה ממש ממש חשוב לי.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. תרשמו לי בבקשה עד לאיזה באס הגעת? שהמחשב היה יציב כולל העלת מתח לזיכרון ולמעבד.? אני לדוגמא הגעתי ל148 באס וזה לא היה יציב ו145 באס יציב.. אז בבקשה תגובות

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by orjerby,

היי קודם כל, אין לי שום ניסיון ואף פעם לא ניסיתי לעשות OC. אני מחפש תוכנה קטנה שתעשה OC ממש ממש קטן למעבד שלי כדי שאני אצליח להריץ משחק מסויים, בלי יותר מדי לקרוא וסיבוכים. המעבד: AMD Athlone 64 Provessor 3200 2.00 GHz ווינדוס 7. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ElemenTal,

אוברקלול למעבד: מעבד - Q6600 2.4GHZ, לוח אם - P35-DS3L, זכרון - CORSAIR 800MHZ CL4 2X1GB 1. לסביבות ה 3GHZ אפשר להגיע מבלי לגעת במתחים, נכון ? 2. אם אני ארצה יותר, עד כמה קריטי אם הזכרון והלוח אם יעברו OC, יענו זה משהו בסדר, שכן הרבה עושים, או שזה משהו פחות מומלץ ? ולא מדבר על OCרים מקצועים שעושים לצורך שבירת שיא, אלה לשימוש יום יומי - עד כמה זה בסדר אם בכלל, ואם כן אז אם בכלל שווה מבחינת שיפור ביצועים (יענו נגיד עשיתי OC 3.6 אז נגיד להגיע ל 4 עם OC ללוח וזכרונות בשביל לקבל עוד FPS או שתיים במשחק... אז ברור שלא שווה...) 3. אם אפשר לקבל לזה תשובה, כי בטח תגידו שזה משתנה אצל כל אחד אבל אם יש בערך אז - כשצריך להתחיל לעלות מתחים, למי בדרך כלל מעלים, למעבד, או שגם ל FSB ול…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shaynoy,

אוקיי אז ככה : GIGABYTE GV-N68T256DH עם NV5 SILENCER וAS5 על הCORE והזכרונות... הכרטיס עם VMOD ל1.4 כשהוא על 435/1150 אין שום בעיות בכלל אין ארטיפרטים הכל חלק ויפה, כשאני מעלה טיפה ל440/1150 זה פשוט תוקע לי את המחשב עם ריבועים ובלאגן... אחרי זה RESET אפילו לא עוזר, צריך לכבות לגמרי את המחשב ולהדליק מחשב. הצעות? רעיונות? אני יודע שאנשים אחרים מגיעים עם כרטיסים דומים ל450 ול470...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dorman2,

אני מחפש מאוורר 120 מ"מ לדופן המארז עם פילטר אבק שניתן לשלוף אותו מבחוץ ללא צורך בפירוק מכסה המארז. יש משהו כזה ובמחיר סביר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Liran.D,

שלום רב, אני רוצה לשים גוף קירור קטן לזיכרונות של הכרטיס מסך בשביל ביצוע OC, עכשיו ראיתי במדריך שיש באתר שהוא הדביק איך שהוא את הגוף לזיכרונות של הכרטיס... איך הוא הדביק אותם? יש דבק מיוחד זה משחה טרמית ביחד עם דבק שיכול להדביק? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים