עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by X - DreaM,

יש לי בבית שנאי של 12 עד 24 וואלט אם אני מחבר לזה את המאווררים הם יעבדו מהר יותר או ישרפו?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by lipact,

אני קונה מארז Raidmax SAGITTA מעבד E6750 BOX כרטיס מסך 8800GT האם ה2 מאווררים שמצורפים למארז יספיקו? אני חייב לדעת. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by HoLyMaN1984,

שלום לכולם, ברשותי מפרט הבא: i5-3570K (עם קירור Scythe Mugen 2) Gigabyte GA-Z77-D3H Corsair XMS3 CMX8GX3M2A1600C9 4 GB DDR3-1333 X2 AMD Radeon R9 280X 3GB ספק כוח ENERMAX 680W (כלשהו לא זוכר בדיוק) עד היום אני עם OC למעבד ישן מאוד שמחזיק יפה (4.2GHZ). חשבתי לנסות ולהקפיץ אותו עוד קצת אולי לכיוון 4.5 אם זה אפשרי ופה אני צריך את עזרת המומחים. אני מצרף פה תמונות מסך מהביוס כי אני חושב שיש הגדרות מיותרות או לא אפקטביות שיכולות למנוע ממני OC טוב. מה הייתם משנים לפי התמונות? אנא עזרתכם, ותודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. המפרט: AMD AthlonXP 2000+ במעלות של 32-38C. 256mb DDR 266MHz Viking - יאק Chaintech 7KJD0 mobo - יאק כפול עכשיו, אני מתכנן אוברקלוק, ואני יודע שהזכרונות מגבילים אותי בהמון, אבל אני צריך תשובה בטוחה לכמה אני בטוח יכול להגיע, בלי ניחושים "מקסימום 1800 לדעתי", אני לא רוצה מקסימום, אני רוצה כמה בטוח אני אוכל להגיע.. ולא תשובות כמו "תעלה את הבאס ל 134 זה בטוח". אה ו....בקשה ותודה לכל מי שיעזור. ועוד דבר קטנטן, אם אני אחרי העלאת הבאס, והמחשב לא עולה (יעני מסך שחור בלי כלום). אז אני אמור לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה והכנסת חזרה? עריכה: עוד דבר. יש כמה דברים לא ברורים לי. כשאני מפעיל את ה MBM5 והכל מוגדר, זה מראה לי 50C כל הזמן. שאני מריץ את ה SpeedFan זה מראה לי 43C (עם מזגן פ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by fire15,

איזה מים שמים בקירור מים ומאיפה אפשר ליקנות? נ.ב ומאיפה משיגים רדיאטור ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. טוב אז ככה בעקבות הפוסט שלי על קירור מים הבנתי שאני צריך לחסוך עוד כסף חח אז בנתיים אני ישאר עם הקירור אוויר.. מה שקרה זה בגלל שהHAF 932 זה כ"כ מפלצת שאיבת אוויר ובגלל שאין לו פילטרים המארז מתמלא אבק... בדר"כ אני מנקה פעם בשבועיים עם ספריי אוויר ושואב אבק והכל בסדר.. אבל לפעמים יוצא אפילו חודש שאני לא מנקה אותו.. החודש היה חודש כזה חח ובעקבות האבק מתו לי 2 מאווררים.. אחד בלמטה של המארז (המקום היא מלא אבק...) ואחד שדחף אוויר על הצלעות קירור של הTHORS HAMMER... בקיצור פתחתי את המארז והחלפתי את המאווררים בTHORS ככה שהאחד שעובד (זה שאז שאב אוויר מהצלעות קירור החוצה) כעת ידחוף אוויר לקירור והשני (שלא עובד..) שמתי שידחוף ת'אוויר משם החוצה.. זה היה סיוט משל עצמו הם בנו ת…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

הוא כלל 3 DELTA איייייייייימתניים (120)! ושני 80 אחד למעלה ושנים בצד LE Ribbon צביעה הכנסת ספק שני ושינוי במערכת החשמלית שלו (הספק הוא ספק AT והוא בא עם מפסק 4 רגלים רציתי לשים בביי באס מפסק 3 רגליים עם תאורה פנימית אז הייתי צריך לטפל בכבל ה"מיותר") סידור כבלים והחלפתי את כל החיווט לחיווט טפלון שהוא פחות גמיש אך פחות מתחמם ויותר קל וbay bus תגידו לי להתחדש!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום אני מחפש לקנות מאווררי דלתא הכי חזקים שיש בשוק(מבחינת RPM וCFM), עם הרעש אני כבר מסתדר. איזה דגם של מאוורר לדלתא יש שהוא הכי חזק מהבחינה הזאת? גם 80 מ"מ, וגם 120 מ"מ ואיפה אפשר להשיג? כלומר חנות אמינה מחו''ל שאפשר להזמין. ראיתי לבנתיים בEBAY את זה: http://tinyurl.com/268hjug, וגם את זה: http://tinyurl.com/25jhq9k האם קיימים מאווררים בעלי CFM יותר גבוהה או שדלתא זה ה"טופ"? (הרעש לא חשוב) אני מתכוון מעל 150, משהו כמו 200+.. אני זוכר שגם לTT יש סדרה של מאווררים חזקים, 80 מ"מ בד''כ, בסביבות 4000RPM... איפה אני גם מוצא אותם ומה הסדרה הכי חזקה שלהם? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. קבלו את גוף הקירור החדש של זלמן...קבלו את ה VF-900 . קירור זה אמור להעביר טוב יותר את החום מאשר אחיו הקודם וכמו כן לא פחות חשוב בגלל מידותיו הקטנות יותר הוא לא יחסום חריץ PCI נוסף. עכשיו מעניין מתי הוא יגיע לארץ ומה יהיה מחירו. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ofird,

יש לי את המאוורר הנ"ל Freezer 64 PRO אני שיחקתי קצת עם המארז ולצערי נשבר לי הפין של התושבת שלו Retention Module - AMD היכן ניתן לרכוש / להשיג אחת כזאת? ושאלה נוספת אם כבר...המלצה למשחה טרמית טובה? אני רוצה לרענן את הקיימת (כמה גרם צריך)?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Idom,

שלום לכולם לפני כשבוע התחדשתי במחשב הנ"ל לוח Asus p5b deluxe זכרון Geil ultra dual 1gb 800mhz מעבד Inte Duo core 6400 2.18 קירור Big typhoon כ.מסך Leadteak 7600GT Extreme ספק Enermax liberty 400 מארז Soprano vb1000sws מצ"ב שני צילומים מ CPUZ שמראים שהזיכרון עובד על 333mhz,מדוע ובכלל אני מעוניין להפיק מהמחשב יותר ממה שהוא נותן לי היום, אני דיי חדש בנושא של OC,אני ראיתי שיש באתר מדריכים כתובים בנושא,אך אשמח לקבל המלצות מה כדאי לבצע לפי המפרט שלי ואיך אני גורם לזיכרון לעבוד לפחות במהירות האמיתית שלו. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by demonshlomo,

מישהו מוכן להסביר לי מה זה בדיוק פלטייר? איך זה עובד? מה זה עושה? מה אני צריך לקנות בשביל מערכת מלאה כזאת?(שתקרר לי גם את המעבד ואת הכרטיס מסך..) ואת הפלטייר הכי טוב!!!חנויות בחול בבקשה לא בארץ... תודה רבה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מוד יפייפה שמצאתי באתר VIA ARENA http://www.viaarena.com/?PageID=130 סתם רציתי שתראו...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קירור ל-Q6600 - LGA775 מפלונטר , לשימוש רגיל - איזה הכי משתלם ? עדיף שלא יעבור את ה-100 ש"ח ושיהיה שקט , אם אפשר . תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שתי שאלות 1. באיזו תדירות צריך לעדכן משחה טרמית? (שנה/שנתיים/אף-פעם) 2. תוך כמה זמן "מתקלקלת" משחה בשפופרת אטומה? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מחפש קירור שקט למעבד שלי, אני לא מתכנן OC לא היום ולא בעתיד התקציב הוא 200-300 שקל אני מקווה שזה יספיק למאוורר שקט למעבד כמו שלי.... מאוורר זה יצטרף כנראה ל-3-4 מאווררים במארז שאני אוסיף ל"השקטת המחשב".... תודה לעוזרים מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בדקתי היום דרך התוכנה Easy Tune את הטמפרטורה של המעבד שלי ונדהמתי לגלות שהיא עומדת על 60c בלי מאמץ כלל ולאחר מאמץ קצר היא עולה ל 77c וכל זה עוד בלי שום oc ! הבעיה היא כניראה בHeatsink שהוא ג'נרי והמאוורר מסתובב ב 4678 RPM כמה זה שווה ? זה טוב או רע ? אני מתכנן לשדרג את המחשב רק בעוד כחודש ככה שעד אז אני לא יוכל להחליף את ה Heatsink כמה זה קטלני הטמפרטורות האלה ? מדובר על P IV 2000 mhz מה אתם ממליצם לעשות עד השדרוג ? לכמה מעלות אני יכול להגיע עם Heatsink עד 200 ש"ח ? ולכמה oc ? ד"א אני מתכנן לקנות כניראה R9800pro ולהוסיף עוד זיכרון 256 או 512 כמה תוספת בביצועים זה יתן לי ? על איזה שדרוג אתם ממליצים עד 2500 ש"ח ? תדוה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by PuMbA,

העלתי את הFSB מ - 100 ל - 105 בהדרגה מסויימת יש לי פנטיום 4 2.4 ועכשיו הוא רושם לי 2.52 עכשיו אני עם קירור מעבד סטוק ככה אני מפחד שישרף לי למרות שהמעלות עלו רק במעלה וחצי עד שתי מעלות חום אחרי האוברקלוק עכשיו רציתי לשאול אותכם אם גם הזכרון קיבל אובר קלוק כי ראיתי בEVEREST שלזכרונות עלו המהירויות אבל זה רק תאוריה אני לא בטוח בזה אז אני שואל אם זה מה שקורה תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by UdiDani,

שלום.. בעקבות הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171183.0, (עמודים 3,4,5) , כנראה שניקח את המעבד שנזכר שם. שאלתי היא האם אני יכול לבצע את מה שintegral הזכיר שם (העלאת הFSB ל166 אם הבנתי נכון) בלי לקנות קירור חדש במקום קירור הSTOCK? ואם כן, כיצד מבצעים זאת? (אין לי מושג קלוש בOC)... יש סיכוי שנבצע את הOC המוזכר בדיון ולכן אני רוצה לברר הכל , ואח"כ להחליט אם עושים OC או לא. בתודה, אודי.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by beekiller,

שלום לכולם המערכת שלי : e6300 1.86ghz gigabyte 965 - dq6 2gb ram kingston value ram 667 mhz gf7600gt extreme משתמש בקירור מעבד המקורי של אינטל שהגיע עם המעבד השאלות שלי : 1. האם PCI ו PCIE ננעל אוטומאטית בביוס לפניי שעושים OC 2.מה הדברים שצריך לעשות לפניי שמתחילים תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ממצב אחים שלי ?! אז ככה הצלחתי לשכנע את ההורים שלי שיקנו לי גוף קירור למעבד כי הוא מתחמם מהר והוא מגיע ל - 56-58 מעלות כשהוא במאמץ בינוני ... ועכשיו שתדעו אני לא מבין בזה בגרוששש אז באתי להתייעץ אתכם ... איזה גוף חימום הכי טוב אבל באמת הכי טוב אני אוכל למצוא עד גג 350 ש"ח ?! האם אותו גוף החימום יוכל להוריד לי את ה - 56-58 מעלות מהמעבד ל - 41-44 מעלות כשאר המחשב במאמץ בינוני ?! כאילו שלא יהיה לי 41-44 מעלות בלי שהמחשב יתאמץ, כי עכשיו זה ככה ... אגב אני מפעיל שרת Mu Online פרטי על המחשב שלי וכאשר אני נכנס למשחק יש לי 56-58 מעלות על המעבד וזה די חם ... אז אחרי שאני מפעיל את השרת אני רוצה שיהיה לי 41-44 (אפילו פחות זה יהיה טוב יותר !) מעלות במעבד ... קיצור הבנתם אותי ... אני …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. השאלה בכותרת כמו כן, היכן ניתן לקנות תושבת AM2 לאולטרה אקסטרים 120?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by EG,

כמו שאתם בטח יודעם אז בלילה משאירים את המחשב דלוק בשביל ההורדות מהאינטרנט. כאן נוצרת הבעיה (לי אישית זה לא מפריעה פשוט אמא שלי משתגעת מהרעש) אני מחפש פתרון יעיל וזול כדי להשתיק את המאווררים, לא יודע, איזה שני כפתורים שאחד שולט על כל ארבעת המאווררים הגדולים והכפתור השני על המאורר של המעבד והכרטיס מסך. שבלילה אני יוכל לכבות אותו ויהי - ש - ק - ט ! מבקש את עזרתכם ודעתכם "יאסר". נ"ב יש לי שאלה: אם אני מכבה את כל המאווררים כולם בלי יוצא מן הכלל חוץ משל הלוח, והמחשב עובד רק על הורדות מהאינטרנט יש מצב לסכנת אחד או כמה מהחלקים במחשב?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מאורר 80ממ רגיל, אל תגידו לי ENERMAX על מהירות הכי נמוכה, לא צריך פוטנציומטר לא כלום סתם 0.15 אמפר פשוט.. להחליף את המאורר בספק כוח שלי (הוא מגרגר כמו חתול מיוחם) תודה. (עריכה: תיקנתי את הכותרת, המטרה שלי היתה לחפש מאורר שקט לא דווקא זול, עד 60 שקל זה נשמע לי סביר)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן , לאחר שהמאוורר של הכרטיס מסך(GT240) עבר כל גבול עם החפירות הוחלט להעיף אותו ולשים מאוור רגיל של מארז. ההחלפה היתה מאוד קלה להפתעתי. כמעת ולא שומעים את המאוור והטמפרוטה ירדה ב 3 מעלות במנוחה ו 2 במאמץ סה"כ היה שווה בשביל השקט. הנה התמונות : 1. פירוק הצלעות קירור והמאוורר 2.תפיסת המאוורר ה"חדש" על הצלעות באמצעות אזיקונים(שתפסו אותו מצויין ואין רעידות) 3.הכרטיס מסך בפעולה בסופו של דבר קיבלתי גם שקט וגם תוספת קירור ללא כל עלות. עריכה:הייתה בעיה עם התמונות עכשיו סידרתי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.