אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט מה לקנות: Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD + Generic 80mm Fan למארז,שיהיה קצת יותר מאוורר או AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD + Generic 80mm Fan או רק רוצח Thermaltake Volcano 11 Xaser Edition Highest Percormance Cooler for AMD כל זה כי הטמפ' של המעבד AMD שלי היא 58 מעלות,ואני יודע שזה כרגע לא מסוכן אבל נמאס לי מזה ואני רוצה קירור נורמלי... תודה !!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בזמן הקרוב הולך לקנות את המעבד הזה ואני רוצה לדעת איזה קירור כדאי לי לקנות לו? יש לי מארז MID TOWER IN WIN G7 ויש לי כרגע קירור 3.0 PERFORMER C THERMALTAKE. כדאי לי להישאר איתו או להחליף למשהו אחר? אם כן,תמליצו לי בבקשה על קירור טוב. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בצד המארז שני מאווררים 80 מ"מ שמכניסים אוויר ואחד מלמעלה 80 מ"מ מוצא אוויר ואחד 80 מ"מ מתחת לכרטיס המסך שדוחף עליו אוויר חוץ ממאוורר המעבד ומאוורר הספק . עכשיו אני מתכנן לשים מאוורר 80 מ"מ מקדימה שמכניס אוויר ועוד אחד 80 מ"מ מאחורה שמוצא אוויר < השאלה היא מה עדיף לקנות שני מאווררים 80 מ"מ כדי לשים אחד מקדימה ואחד מאחורה או להחליף את שני המאווררים שבצד במאוורר 120 מ"מ ולשים אותם אחד מקדימה ואחד מאחורה ? מי דוחף יותר אוויר שני מאווררים 80 מ"מ או מאוורר אחד 120 מ"מ ? ??? תודה לכם על הקריאה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה: מה יותר טוב מבין שלושת האפשרויות? כאשר הקירור כולו אלומינים? כאשר הקירור כולו נחונשת? או בכלל שרק הבסיס (החלק שמעביר את החום מהמעבד) נחושת וכולו אלומיניום?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישלי את הלוח p6n sli v2 אפשר לראות בצד, רציתי לדעת איזה לוח יותר טוב לOC הP45 או P7N PLAT (פלטינום). אני יודע שהלוח שיש לי כרגע הוא לא לוח לOC אבל הוא בסדר אני יכול להחליף לאיזה לוח שאני רוצה בתור פיצוי למה שקרה לי.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק ל כרטיס מסך שלי (ראו חתימה ) הצלחתי להגיע ל561/1070 קיבלתי 3803 ב3dmark05 ואם אני מנסה לעלות יותר זה לא נותן לי או אם אני מצליח עם powerstrip אני מקבל ציון נמוך בהרבה ? מה הסרט ? עזרה !
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב עוד כמה זמן ויש לי כמה שאלות בנוגע לקירור. אם אני לא מתכוון לעשות oc, אני יכול לשים core i5 tray בלי קירור נוסף? (המארז שהיה הוא lancool k60w http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=19&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62) *ואם אני כן מתכוון לעשות oc? תודה, אביב
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך ATI 3850 עם קירור התופס עוד סלוט. אבל יש לי בעיה שהכרטיס מסך צמוד למעבד ולמעבד יש במארז הזה של DELL מין קופסת פלסטיק שחורה ענקית שמעגנת אליו את הקירור (הקירור לא תפוס עם ברגים, אלא החלק השחור הענק הזה הוא מה שתופס אותו. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף את הקירור סטוק של הכרטיס או אולי האם יש לכם פתרון לבעיית הקירור לכרטיס מסך... תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם זה דבר נדיר שלמעבד אתלון 1000 mhz יש טמפ' של 36 מעלות בלבד בלי שום קירור מיוחד רק עם ספייר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... שידרגתי את המעבד שלי מ E6400 ל Q9400 (עידכנתי ביוס כדי שיתמוך) הכל טוב ויפה עובד מעולה...אבל מה אני לא יכול לשנות את המתח למעבד בביוס...כשאני אני משנה לא משנה לאיזה מתח, אז אחרי ריסטרט שהוא עושה בביוס המתח קופץ לאופציה AUTO ויותר מזה הוא לא מראה כלום...אם אני שוב יעשה ריסטרט אז הוא שוב יראה לי אופציות למתחים אבל עאשר אני יבחר מתח מסויים והוא יעשה ריסטרט שוב זה יחזור לAUTO וללא כל אופציות... מה העניין כאן?למה לא נותן לי ביכלל לשנות? (עשיתי FACTORY DEFAULT לביוס והוצאתי והכנסתי את הבטריה) עדיין אותו עניין.... כרגע המעבד באוברקלוק הבא: FSB=425 DDR2=850 מתח זיכרונות =2.0V מתח גשר צפוני=1.45V אם צריך צילום מסך אני יעשה... מאוד מוזר לא יתכן שהלוח מגביל את האופציה …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי אני קונה את המותק הזה רק חבל שהוא עולה די הרבה 59 דולר רציתי לשאול הוא עושה אור ברגע שהוא שומע משהו כי אם כן הוא כל הזמן יעשה בגלל המאווררים החל ממתי הוא עושה אור ועוד שאלה לפי מה שראיתי אפילו שמדברים הוא לא עושה זה נכון? איך הוא יודע מתי לעשות? האם לפי עוצמת הקול או לפי הבאסים ? או לפי מה? עוד שאלה מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ ואם כן לאיזו חנות לא אכפת לי לקנות בכלל חנות הדבר הזה מדליק!!!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נשמע? בדקתי בביוס את הטמפרטורה של הביוס והוא הראה לי 32 מעלות צלסיוס.... האם זה בסדר? ??? זה קצת לא הגיוני בגלל שהטמפרטורה אמורה להיות משהו כמו טמפרטורת החדר.... אז מה יכולה להיות הבעיה? המעבד: Intel Pentium III 600 Mhz
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הממ לא חשבתי על מקום אחר שזה יתאים לו... טוב אז אני עובד על פרוייקט שהמחשב לא יכנס לתוך מארז סטנדרטי, אלא למשהו אחר.. בקיצור אני צריך לחצן Power+Reset כולל כל החוטים שמשתלשלים מהם ומתחברים אל הלוח אם... איפה אני יכול למצוא כזה דבר ואיך קוראים לזה לכל הרוחות? תודה על העזרה... ;D
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בזוג 92mm קדמיים למארז P150. ראיתי בדיונים כאן את זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4898 וזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3037&Pname=GLACIALTECH לפי הנתונים יש בערך 6DB הפרש ברעש לטובת ה GalacialTech. מה אתם ממליצים? יש מאווררים אחרים מומלצים? האם צריך 2 מאוררים או שניתן להסתפק באחד למחשב ללא OC?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש בקרוב (nVidia), והייתי רוצה לדעת שמות של יצרנים שהכרטיסים שלהם יציבים ב-OC כבד. עריכה: ב-OC כבד הכוונה גם ל-OC של המערכת בכלל, ו-OC של הכרטיס עצמו בפרט. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף עוד מאוור מול המעבד וחשבתי לקנות את 120mm Fan With sensor control מפנדה הוא עולה 55 איך הוא אם הוא רעשני ??? האם יש לו כוח דחיפה של אוויר טובה??? מבקש את העזרה שלכם
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי I7 860 . כאשר אני פותח CpuZ ,Real Temp וסופר פי - אני מריץ את הסופר פי על 1M ואני רואה שהמעבד בכלל לא מתאמץ ( רק 10%) למה זה קורה? אני רואה גם ב CPUZ שהוא 2030Mhz במאמץ וב 1230Mhz במנוחה.. קראתי באתר של אינטל שהמעבד הזה עובד על 2.8Ghz במנוחה ו 3.4Ghz במאמץ... יש הסבר לדבר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי משחק בקידוד קליפ וידאו זה התשלום עליו אני צריך לשלם על זה שקניתי מארז מעפאן? איזה מארז אתם מציעים לי לקנות, שיכנס בו הרבה אוויר ושאני לא אצטרך לנקות אותו בתדירות גבוהה? דרך אגב המפרט הוא: core i5-750 עם קירור סטוק GA-P55M-UD2 ATI Radeon HD 5770 ועוד דבר אם אני ארצה לעשות crossfire עם הלוח אם שברשותי ישתלם לי? The GA-P55M-UD2 has two PCI slots and two 16x PCI-E slots. Although this means that, the GA-P55M-UD2 supports CrossFire, as the second slot only has an 4x link, it could well limit the performance of a second graphics card in games. שכחתי להגיד שאני לא עושה שום אוברקלוק, אפילו את הטורבו בוסט ביטלתי.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצאתי פורום יותר מתאים אז אני ישאל כאן, Epox 8RDA+ עם מעבד AMD ATHLON XP 2100+ יתן מכפלה פתוחה? ואם לא אז איזה מעבד כן יתן מכפלה פתוחה ויוכל להגיע ל-170MHZ FSB? {אבל שהמעבד יהיה מעל ה-AXP2000+, כולל} תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון, זה לא המוצר הראשון מסוגו (אפילו קיימת ביקורת באתר לקירור ישן ממנו) אבל זאת הפעם הראשונה שחברה בסדר גודל כזה מיישמת טכנולוגיה שמסוגלת - תיאורטית - להוריד את המעבד שלכם מתחת לטמפרטורת החדר, תוך שימוש בקירור אוויר. רבותיי, הדבר הזה הוא מפלצת. שוקל 1035 גרם ומאגד בתוכו זוג מאווררי 92 מ"מ (אחד מכניס אחד מוציא). צריכת החשמל הגבוהה יחסית (עד 60 וואט) עשויה להרתיע בעלי ספקים ממוצעים ומטה, אבל בשורה התחתונה, תג מחיר של 100$ מקנה לTitan Amanda את תואר המלך החדש לאנשים שרוצים קירור אוויר יעיל וגם זול יותר מקירור מים. וניגש לביקורות: Pentium 4 920 @ 4ghz 42 מעלות במאמץ http://www.driverheaven.net/reviews/Titan%20Amanda%20Cooler/index.htm Pentium 4 965EE @ 4.26ghz 42 מעלות במאמץ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי...עכשיו יש לכם את המפרט שלי בצד... יש לי את התוכנה EVGA Precision וגם את RiverTuner... אם אני משנה ידנית את התדרים לכמה אתם ממליצים לעלות את ה- memory clock ואת ה-core clock?... כרגע הם על-core clock:513 וה-memory clock:792. ומה המקסימום של טמפרטורה כדי להגיע אחרי OC בשביל לא לגרום נזק לכרטיס מסך ולמחשב. תודה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, הבעייה המחשב שלי איטי, לעניות דעתי מדובר גם בחוסר זיכרון (קניתי זיכרון נוסף) וגם בחימום של המעבד (לפחות 70 מעלות בסטרס ולפחות 50 מעלות באיידל). אני צריך את עזרתכם בקירור המעבד ו\או המארז במינימום מחיר כי המחשב ישן. פרטים בדקתי שהמעבד (Q6600) לא התקלקל מהחום בעזרת Passmark PerformanceTest והוא עקף את ה E8400 חוץ מבדיקת סינגל ת'רד, אז נראה לכאורה שהוא בסדר. המארז שלי הוא מארז של HP שנלקח ממחשב שלא היה בו שימוש (מצורפת תמונה) יש לו מקום למאורר אחד בלבד מאחור (מתחת לספק כח מעל חריצי הכרטיסים, בניצב למעבד) לא מותקן בו כרגע מאוורר. השאלות שלי בקשר למארז האם מספיק להתקין מאוורר? אם כן, אנא תנו לי המלצה למאוורר כזה, המארז מאפשר להוסיף מאוורר בגודל של 8.5 ס"מ בין …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במה הוא יותר טוב מה מאווררים הרגילים אני משאר ש הAluminum Case Fan הוא גנריק כי לא מצויין בחנות שם של חברה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה זה fun bus או איך שלא כותבים 2. איך עושים את זה 3. מאיפה קונים שבלונות למארז 4. מאיפה קונים ספריי זוהר באולטרה 5. מהי המנורה כמו קטודה ולד וכאלה שמפיץ הכי הרבה אור 6. איך מכברים לד נגיד בעכבר אופטי המקום הרגיל האדום בבקשה תענו לי ???
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD XP 1700 אני זקוק למשהו זול שיוריד לי את הטמפ 61 מעלות במנוחה והדבר הכי חשוב זה שקט!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-