אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור המארז(לא לתוך המארז). מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
gskill FF are XTREME [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Atholn 3200 ליבת וינצ'סטר. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 23 מעלות. הטמפ' של הלוח היא 39-42 במנוחה והבנתי שזה גבוה יחסית ללוח אם השאלה שלי זה שאם אני יעשה אוברקלוק למעבד,אני יעלה ב-300 MHZ לדוגמה אז זה ישפיע על הלוח אם והטמפרטורה תעלה עוד????(ואז הלוח סתם מתבלה או יותר גרוע....ישרף) תודה על העזרה אלעד
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אני אקנה כנראה מעבד i7 2600 וכרטיס מסך gtx 560 ti oc ולוח אם עדיין לא בטוח - או asrock z68 pro או gigabyte z68a d3h b3.. אני מרכיב מחשב לעריכת וידאו אינטנסיבית ושימוש בתוכנות כבדות למיניהן.. בכל מקרה, אני מתלבט אם לקנות מפרט שיאפשר לי לעשות OC (מאווררים חזקים יותר, מעבד 2600k, לוח אם) ואם בכלל לעשות OC.. מה אתם אומרים? כדאי לי לעשות OC? האם זה ישפר את הביצועים בצורה משמעותית? יכול להיות שזה יגרום ליותר קריסות? אשמח אם תעזרו לי להחליט.. ושאלה נוספת, מה זה בדיוק אומר ה-OC בכרטיס מסך gtx 560 ti (יש UD ו-OC..)?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שתי שאלות 1. באיזו תדירות צריך לעדכן משחה טרמית? (שנה/שנתיים/אף-פעם) 2. תוך כמה זמן "מתקלקלת" משחה בשפופרת אטומה? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, אני כבר הרבה זמן מחפש ולא מסתדר כל כך. אני מחפש לעשות משהו בסגנון הזה : או שהם ישבו ביחד או לחוד , אבל הכי חשוב שיהיה אפש להרכיב אותו לרצפה ולא לקיר , ושהמיכל יהיה גבוה , ושיהיה לו חור למילוי מלמעלה והיציאות והכניסות מלמטה , ראיתי משהוא ממש נחמד : שאומנם נתמך בקיר אבל אני חושב שאני יכול להרכיב אותו עומד בכל זאת , הבעיה שהוא לא במלאי באתרים שעושים משלוח לארץ ראיתי שאפשר להרכיב לבד קומבינציה ממשאבה לחוד מתאם ומיכל ועוד כל מני אביזרים אבל אני לא מבין מה מתאים למה. אשמח אם מישהוא יודע ויוכל לעזור לי לבנות כזה מערך של משאבה ומיכל , ( מ frozen cpu או כל אתר אחר שיש לכם נסיון איתו) תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - טוב כרגע ראיתי את זה : פה מכירים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש קרור שקט וזול לAMD 64 (באזור ה100 ש"ח) עריכה: כדי לא לפתוח דיון חדש אני אשאל את זה פה: אני בדקתי עם וולטמטר והמתחים שהספק שלי מביא הם: 12.3 V 5.2 V האם זה טוב או שזה גבוה מידי?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב בעל I5 760 עם לוח GA-P55-US3L של GB וקירור סטוק. (בדקתי את יציבות הקירור על המעבד כמה פעמים) לא נעשה שום שינוי בביוס. אבל הטמפרטורות בIDLE הוא בין 40-50 ובLOAD בOCCT מגיע בין 80 - 90 מעלות בBFBC 2 המחשב מגיע למצב של ריסט. (רק BFBC2 מגיע לטמפרטורות כאלה) אני רוצה לדעת האם ידוע דפוס שקיים למעבדים האלה לתקלות דומות והאם צריך לפנות לחנות בנוגע למעבד? או האם מדובר העניין אחר? תודה מראש, עומר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מערכת קירור מים אך לא סגור על החלקים... לכן החלטתי לפנות אליכם, בבקשת עזרה. מאחר וזו הפעם הראשונה שאני מתעסק בנושא, חשבתי שאנשים עם נסיון בתחום יוכלו לסייע לי לסגור את הפערים (במידה ויש כאלו) במערכת. ואלו חלקיה: בלוק למעבד: Danger Dan TDX A64 Copper 1/2" ID Water Block משאבה: Swiftech MCP655™ 12v Water Pump w/ 3/8" Conversion Kit (317 GPH) רדיאטור: Danger Den Black Ice Xtreme III Radiator w/ Customizable Fittings - BLACK מיכל: XSPC Passive 150mm Reservoir - BLACK נוזל קירור: Fluid XP+ Extreme Non-Conductive 32 oz. Liquid Cooling Fluid - UV Midnight Blue צינורות: PrimoFlex 1/2" ID PVC Clear Tubing מאווררים: ThermalTake 120mm Smart Blue LED Fan (A2018) *3 …
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: 200-250 גודל: 2x120mm, 2x140mm עם או בלי לדים: אופציונלי רק ב140mm וב120mm לא צריך האם יש חשיבות לשקט: 5 איזור מגורים ו/או חנות מועדפת: ראש העין מאוורר לבקשת חוות דעת: אין הערות נוספות: שיהיה שקט, יקרר בצורה מעולה כי המחשב שהולך להיות בפנים יקר מאוד ה120mm הולכים להכניס אוויר ה140mm הולכים להוציא אוויר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.8 של PRESCOTT כן אני יודע שהם חמים 512 DDR עכשיו יש לי אפשר לומר 4 מאווררים אחד על המעבד שאמרו לי שהוא די חזק (וגם שומעים כמה שהוא חזק) 2 מאוררים רגילים ואחד סתם על המארז נורא נורא נורא חלש כזה בשבילי היופי בעיקר עכשיו אני משתגע מהרעש כי המעבד מתחם ויש עומס אז מה שאני מבקש וזה די דחוף שתתנו לי פיתרון ובבקשה בלי הבדברים המקוריים קרח יבש וכאלה או צינורות מים והאל יודע מה אני רוצה משו שאפילו אני אוכל להרכיב לא משו מסובך לא מסוכן אני מתכוון למאוור אני רוצה שתמליצו לי על מאוורר שגם מאוד שקט כדי שלא יעשה לי כאב ראש ושאני אוכל לישון עם המחשב באותו חדר וגם שיקרר מצויין הכסף אני מוכן להשקיע בערך 500 שקל והבנתי שזה יותר מהממוצע לקירור כך שלא אמורה להיות ב…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה לאיזה תוכנה הכי כדאי להאמין בבדיקת טמפרטורות של הכרטיס מסך והמעבד...(כול אחד בניפרד) במעבד יש פה הפרש של 10 מעלות שזה מאוד אבל מאוד משמועתי... ובכרטיס מסך ההבדל הוא של 15 מעלות הבדל שזה גם משמעותי...? למי מהתוכנות להאמין ואם הטמפרטורות שלי תקינות-לא נעשה למחשב oc
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע מבצע בידקת מאמץ למחשב שלי עם עם SP2004 פתחתי 2 במקביל כי יש לי מעבד E6300 1.כמה זמן אני אמור להשאיר את הבדיקה? 2.האם זה יכול לגרום נזק למעבד או לזיכרונות כי זה עובד על 100 אחוז
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרטון נחמד של TOMSHARDWARE, שימו לב שהמעבדים של AMD נשרפים ושל אינטל לא, זה גם נכון למעבדים של היום?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
1. איזו משחה טרמית הכי טובה כיום? 2. לכמה מריחות יספיקו לי 4 גרם? 3. מה האפקט של המשחה על מחשב בן כמה שנים שמעולם לא מרחתי לו משחה טרמית? כמה טמפרטורות יירדו? במה זה יעזור? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, אני רוצה שתראו את הפרוייקט שלי..אני מאוד גאה במעבד שלי..חח http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=623 http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=41004 וגם הגעתי למסקנה שהסידור של המאווררים במארז משמעותי. יש לי אחד..חח..אבל הזזתי אותו מהצד למאחורה של המחשב, ועכשיו הוא מוציא אויר במקום להכניס, וזה הוריד לי את הטמפרטורה ב2 מעלות[!] ועכשיו לשאלה.. הטמפרטורת מקסימום במשחקים או בתוכנות כבדות היא בערך 46. רק עם תוכנות מאמץ מיוחדות[פריים וs&m] המעבד מגיע לסביבות ה51-2. אני יודע שאלה כבר טמפרטורות לא מומלצות, אבל לא נתקלתי בהן אף פעם בלי תוכנת מאמץ, אז רציתי לשאול אם אני יכול עוד להמשיך, ולא להריץ תוכנות מאמץ. אני שואל עכשיו כי אני לא מצליח…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי OC 2400@2970 אני לא מצליח לעלות יותר מי זה בביוס אפשר להחליט V1.5 או V1.6 ובהתחלה זה היה 5 אחרי זה שמתי על 6 ואז עלה אבל אחרי כמה שניות הופיעה לי מסך כחול שכתוב בסוף זורק זיכרון או משהו כזה?? מישהו יודע מה הבעיה??
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יגיע הבייתה רק בלילה אז מחר תשמעו איך זה מרגיש כרגע אני רק רוצה להגיד תודה לאליאור התותח שעזר בהזמנה. :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאר המפרט שלי בצד. כמה נראה לכם שכדאי לי להעלות את התזמונים ? עכשיו הם על CAS-2.5 7-3-3 במצב 'optimal' נ.ב אחרי שאני מעלה את התזמונים עם איזה תוכנה אני בודק יציבות?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בעבר עשיתי OC למעבד ישן שהיה לי ומשהו הגביל אותי בתהליך ועד היום אני לא יודע מה, לכן אני רוצה לחזור ולהוציא את המקסימום מהמערכת שלי אני רוצה כמה המלצות\טיפים לפני שאני מתחיל המפרט שלי הוא לוח אם p43-es3g מעבד E6500 @ 2.93GHz זיכרון- G.Skill 2gb 800mhz pc2-64000 F2-6400CL5S-2GBPQ כרטיס מסך-hd4770 לפי המידע פה יש משהו שאמור להגביל אותי אם אעשה OC למעבד?בנוסף ממליצים לעשות גם OC לכרטיס מסך או שבגלל שהוא ישן לא יהיה שום שיפור\הבדל?אני צריך גם המלצה לקירור אוויר למעבד בטווח מחירים סבירתודה. :*)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה! לפני כמה ימים פתחתי דיון בפורום מארזים לבחירת מארז ובסוף לקחתי את ה GIGABYTE POSEIDON שהוא ד"א מארז מהמם! הטמפ' לפני ההחלפה הייתה 63 מעלות במנוחה סביבות ה- 90 במאמץ עכשיו זה 55 במנוחה עוד לא בדקתי מאמץ מה לעשות??? יש לציין שאין לי כרגע ממש כסף להחליף לו קירור... זה ממש דחוף!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מארז Raidmax SAGITTA מעבד E6750 BOX כרטיס מסך 8800GT האם ה2 מאווררים שמצורפים למארז יספיקו? אני חייב לדעת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח לכולם ברשותי קירור נוזלי קאסטום דיי פשוטה אני מעוניין להשיג תוצאות קירור יותר טובות בכדי להשיג אוברקלוק טוב יותר. המעבד הוא ×5680 עם אוברקלוק ל4ghz. אז ככה כרגע יש לי משאבה מיכל קומבו לפי הנתונים שלה 500ליטר לשעה. אם אני יחליף את המשאבה לחזקה יותר אני יקבל תוצאות קירור טובות יותר או שזה תלוי בעוד חלקים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי מפרט הבא: i5-3570K (עם קירור Scythe Mugen 2) Gigabyte GA-Z77-D3H Corsair XMS3 CMX8GX3M2A1600C9 4 GB DDR3-1333 X2 AMD Radeon R9 280X 3GB ספק כוח ENERMAX 680W (כלשהו לא זוכר בדיוק) עד היום אני עם OC למעבד ישן מאוד שמחזיק יפה (4.2GHZ). חשבתי לנסות ולהקפיץ אותו עוד קצת אולי לכיוון 4.5 אם זה אפשרי ופה אני צריך את עזרת המומחים. אני מצרף פה תמונות מסך מהביוס כי אני חושב שיש הגדרות מיותרות או לא אפקטביות שיכולות למנוע ממני OC טוב. מה הייתם משנים לפי התמונות? אנא עזרתכם, ותודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-