אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה כרטיס עם OC מוכן, אבל האם כדי ויש צורך לעשות OC נוסף כדי לעשות ביצועים טובים יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז Compucase 6A19 מקדימה מאוורר גנרי 120 ומאחור Vantec Stealth 120mm + מאוורר של הספק הבעיה היא שה Vantec מאחור לא מוציא כמעט אויר רק המאוורר של הספק. אם הדופן של המארז פתוח אז הוא מוציא אויר אבל כשאני סוגר את הדופן התפוקה שלו יורדת פלאים (כנראה שאין לו מספיק אויר לשאוב) יש לכם הצעות איך לשפר את האיוורור ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נ"ב: אני לא מדבר על בלוקים לקירור מים כמובן. אני חושב על זה כי לא בטוח שקירור הסטוק יעמוד ב - OC אחרי בעלאת מתחים דרך GPU VOLTAGE TUNER של EVGA, או שאני טועה והוא יעמוד בזה ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם? יכול להיות שזה אמיתי? ואם כן - מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו בפורום הגיע לזה יציב? אם כן, איזה מתחים מכפלות וכו' ~ לפני שאני מנסה לבד בתודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון (3 שבועות) יש לי בעיה מוזרה במאוורר של המעבד (מעבד מקורי/הרגיל של אינטל) שאני מדליק תמחשב הוא מתחיל להרעיש כמו טרקטור אבל ממש חפירות ושהווינדוס עולה אחרה כמה דקות הוא מפסיק לעשות רעש ועובד רגיל כמו שהוא תמיד עבד בדקתי בתוכנה והוא מסתובב בסטוק במנוחה על 2500-2800RPM והטמפרטורה של המחשב שלי סבירה יחסית לפרסקוט 48-50 מנוחה 52-56 במאמץ מישהו מכיר תתופעה?? אולי צריך לשמן אותו??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להחליף את המאוורר שקיבלתי עם הprescott 2.8 שלי שמרעיש בצורה בלתי נסבלת ושלא תעלה על הדעת. אני זקוק לפתרון קרור טוב וכמה שיותר בזול וכמו כן שניתן יהיה להשיג בקלות. תודה נ.ב לא מענייני להגיע לטמפ' הקפאה, המטרה עבודה סבירה אפילו בימי הקיץ החמים במינימום רעש *עריכה* חשבתי אולי לקנות את המאוורר הישן שבא עם הcopper, לדעתכם הוא לא יגרום נזק, קרי התחממות יתר?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים. ברשותי כרטיס מסך 8800GT. אומנם ישן אבל בכל זאת בא לי לעשות לו OC. עשיתי לו לפני שנה ומשהו עד שמשהו השתבש והחזרתי הכל לקדמותו. בעבר שניתי כמה הגדרות אבל עכשיו עם העדכונים החדשים של הכרטיס אני לא יודע אם צריך לשנות משהו לפני הביצוע.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברוב לוחות NF4 הצ'יפ יושב קרוב מאוד ל PCIE ולא מאפשר הרבה אופציות של קירורים... לי יש קירור פסיבי על הצ'יפ ולדעתי זה לא מספיק (אני יודע שהוא מסוגל לעבוד בחום הזה, אבל אני מעדיף שהוא יהיה קריר יותר...). מה האפשרויות שלי? ניסיתי להרכיב עליו מאורר 40ממ, עשה יותר רעש מביצועים... כרגע יושב לי על הכרטיס מסך מאורר 80ממ, אבל אני לא מת על האופציות החאפריות האלה. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן עם קירור פסיבי על הGPU (פסיבי = המאוורר מקולקל ומנותק, לא קירור פסיבי יעודי), והטמפ' נוראיות. אני מחפש קירור אוויר פשוט, שייתן את התוצאה הטובה ביותר. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, במארז של חבר יש 2 מאווררי 60 רועשים שמוציאים אוויר חם, אני מתלבט אם להחליף אותם במאוורר אחד של 80 בדלת המארז שיכניס אוויר קר - מה דעתכם? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהדלתא היתפרקה מה19V החלטתי להיזהר מהמתח הזה! עכשיו לקחתי מאוורר מארז שהיה נח במגירה כבר שבועיים עקב היתפרקות הלהבים.. תיקנתי אותו וגם עבר צביעה חדשה אחרי כמה פירוקים של המעבר ל17V ועכשיו תיקנתי אותו סופית והוא חזק ויציב אחרי כמה הלחמות בעזרת מלחם.. כשהמאוורר עבר ל17V הוא היסתובב מהר מאוד וכמות דחיפת האויר גדלה בהרבה, אפילו יותר מהSF2 במהירות של 4897rpm.. כרגע הוא נח בתוך המארז שלי על 12V נורמליים.. מה דעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות קירור לנייד עד 400 ש"ח הנייד הוא 17 אינץ', אז חשוב שיתאים. אם יש מפצל USB זה פלוס גדול... לא חובה. יש המלצות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום התחלתי לחרוט על פרספקס 5 ממ עם דרמל, ועם ראש מספר 107. אז אני מתחיל לחרוט, במהירות ,1, הכי נמוכה, (10,000), וזה נמס ! הפרספקס נמס ! וכל כמה שניות זה מצטבר על ראש החריטה.... וצריך להוריד את זה משם.... כשאתם חורטים, זה נמס ? החריטה עצמה, זה אמור להיות בצורה כזו, של המסה ? או עם פרורי פרספקס שהדרמךל מגלף ? מה לעשות ? תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי בדיקה עם זיג זג, היבואן של AC בארץ, נאמר לי שאין כוונה להביא את הקירור הזה בזמן הקרוב... עשיתי חיפוש קטן ברשת ומצאתי את החנות הנחמדה הזאת: http://www.quietpc.com/il-en-usd/products/nvidia-vga/ac-acc-xtreme-gtx280 עם משלוח אויר (חמישה עד עשרים ימים) זה יוצא קצת פחות מ340 ש"ח. זה אמנם לא ממש זול, אבל גם לא ממש בשמיים, סביר להניח שמי יביא את הקירור הזה לארץ ידרוש עליו מינימום 250 ש"ח אם לא יותר, ככה שנראה לי שזה שווה את זה... הביקורות על הקירור הזה מעולות וראיתי פה כמה אשכולות ששואלים עליו. מקווה שבאמת אני עוזר פה למישהו, אם לא אז לפחות ניסיתי. אני הזמנתי לי אחד היום
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט מאוד תעיף את הHeat Spreader הדפוק הזה שמודבק לך על הCORE של המעבד כך שהמעבד שלך יראה כמו כל פנטיום 3 נורמאלי כשהCORE של חשוף. זה היה טריק מעולה בשביל הK62 והK63 בזמנו בשביל לסחוט עוד כמה מגה"צים. תעשה את זה גם אתה ואולי תשבור את מחסום את 1600!!!!1
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם זה מתאים לפה או למודינג אבל אם לא אז לעביר אז שמעו אני רוצה להכין לעצמי מערכת מים מחלקים של מכוניות למעבד ולכרטיס מסך אז חלקים זה לא בעיה אז החלטתי שהמערכת תהיה מחוץ למחשב במארז ניפרד ביגלל שאין לי הרבה מקום (MID TOWER) וגם יותר קל להכין אותה מחוץ למארז וגם יותר יפה (לדעתי) אז בהתחלה חשבתי נעשה 2 רדיאטורים ששתיהם יהיו עם שתי מאווררים של 80 רדיאטור לכל חלק אבל לא יהיה מקום (לפי הסירטוטים שלי) להכל ואני רוצה לשים גם ספק בישביל להקל על המערכת אז אמרתי נלך על רדיאטור עם 3 מאווררים מה אתם אומרים זה יספיק לשניהם? אני לא מתכנן OC ממש גדול בסך הכל עד לאיפה שהמעבד יקח אותי (כנ"ל לגבי הכרטיס מסך) ועוד שאלה אתם חושבים שמשאבת דלק תהיה מספיק טובה? ו
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי עשיתי OC לכרטיס מסך 7900GTX OC ממש עלוב עליתי מ1640\670 ל-1772\685 את הOC אני עשיתי גם עם ATITOOL וגם דרך הדרייבר של NVIDIA ושאני עושה RESTART למחשב הכל מתאפס להגדרות יצרן, מישהו יודע למה? והאם יש דרך להמשיך את הOC הזה (ע"י הוספת מתח) כי מבחינת טמפ אני מגיע מקסימום ל60, ואם כן איפוא אני עושה את זה? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות קרור של מעבד ואיך שהוא להתאים אותו ככה שיתפס על כרטיס מסך. האם זה אפשרי והאם זה יתן לי משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 4600 לוח DS3 זכרון 667 מכפלה 12 מכפלה של ה HT LINK על 5 הזכרון כרגעב 345 של טוימסון. HT בסטוק על 200 העלתי ל 230 בהדרגה,השינוי היחיד,העלתי קצת מתח למעבד. שאני מעלה ל240 מתחיל לי בעיות,אין,פוסט רק צפצופים ארוכים. אשמח לחוות דעת
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב כרגע יש מאוורר אחד שמכניס אוויר, בגודל 12 סנטימטר. מאוורר שני (תקול) של 8 סנטימטר שמוציא אוויר(מתחת לספק הכח). אני מעוניין להחליף את התקול בחדש. חשבתי לקחת של 12 סנטימטר, כי הוא גדול יותר ולכן כביכול טוב יותר. האם זה נכון? או שמאוורר של 8 סנטימטר, יעשה את העבודה(כמו שעשה עד עכשיו, אני מניח) לא פחות טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מארז Raidmax SAGITTA מעבד E6750 BOX כרטיס מסך 8800GT האם ה2 מאווררים שמצורפים למארז יספיקו? אני חייב לדעת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להתייעץ לגבי קניית גופי קירור לכרטיס המסך שלי שהוא ATI Radeon 4830HD למעבד שלי AMD Phenom II x3 710 התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח להלן אפשרויות שמצאתי בKSP: למעבד: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8037 לכרטיס: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9960
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט: My pc: cpu: Intel® Core2 Quad Processor Q9550 (S-A R-E0) mb: Asus STRIKER-II-FORMULA vc: BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OC MAXCORE memory: 2 x OCZ OCZ2P10664GK psu: Corsair HX620 620w Modular PSU Case: Cooler Master CM 590 hdd: 3 x WD3200 on raid 0 במארז יש 6 מאווררים, 2 מכניסים 4 מוציאים אני מחפש קירור טוב למעבד שיתן יחס טוב מחיר\תמורה\גודל. אני כרגע עם סטוק, במנוחה הוא עומד על כ 45 מעלות אבל ברגע שאני מאמץ אותו על 100% הוא מגיע ל טמפרטורה המקסימלית (70+) תוך שניות! לא מתוכנן OC לזמן הקרוב, בעתיד כנראה שכן. אחת הפשרויות שחשבתי זה הMUGEN II ממה שקראתי עליו הוא נותן יחס מחיר\תמורה טוב, אבל נופל בגודל שלו. נראה לי קצת מוגזם להחזיק רדיאטור של משאית במחשב. במקרה ויש קיר…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו הגיע לידי כמה פלטות של פרספקס שקוף בעובי 10 מ"מ, ומן הסתם אני חייב לעשות איתו משהו. אולי יש לכם רעיונות טובים? חשבתי להחליף את החלון שיש לי עכשיו ולעשות עליו חריטה ממש עמוקה ( 7 מ"מ) ולהעיר בצדדים אם הרבה לדים כך שהשבירה של האור תיהיה ממש חזקה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-