עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Cereal Killer,

הוא כלל 3 DELTA איייייייייימתניים (120)! ושני 80 אחד למעלה ושנים בצד LE Ribbon צביעה הכנסת ספק שני ושינוי במערכת החשמלית שלו (הספק הוא ספק AT והוא בא עם מפסק 4 רגלים רציתי לשים בביי באס מפסק 3 רגליים עם תאורה פנימית אז הייתי צריך לטפל בכבל ה"מיותר") סידור כבלים והחלפתי את כל החיווט לחיווט טפלון שהוא פחות גמיש אך פחות מתחמם ויותר קל וbay bus תגידו לי להתחדש!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sub_man,

1. איך מכינים חלון לסידי? 2. האם כדאי להכין חלון לסידי ? 3. האם מסוכן להכין חלון לסידי הכוונה אם הדברים שם עדינים ולא מסוכנים ונגיע הכי קטנה זה נהרס ויכול לפגוע בסידי? עכשיו בקשר לקירור 1. מאיפה כדאי לקנות מאוררים? 2. זה מחשב מאוד מאוד מאוד ישן אז כמה מאוררים בערך לשים ואיפה? 3. איך מחברים מאווררים לספק? עכשיו בקשר לחלון תראו קניתי אתמול דרמל וג'יגסו. 1. במה מהם כדאי להשתמש? 2. האם למישהו יש צורות מיוחדות שכדאי לי לעשות? 3. אם אין לי גומי האם אפשר לשים סיליקון? 4. כמה תעלה בערך פלטת פרספקט? 5. מאיפה ניתן ליקנות אחת? מודינג שונה 1. האם למישו יש רעיון למודינג קל יחסית שניתן לעשןת והוא יפה וכיפי? טוב מקווה שתענו תודה לכולם אני עוד חצי שעה בערך ממשיך את החלון …

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום אני מחפש לקנות מאווררי דלתא הכי חזקים שיש בשוק(מבחינת RPM וCFM), עם הרעש אני כבר מסתדר. איזה דגם של מאוורר לדלתא יש שהוא הכי חזק מהבחינה הזאת? גם 80 מ"מ, וגם 120 מ"מ ואיפה אפשר להשיג? כלומר חנות אמינה מחו''ל שאפשר להזמין. ראיתי לבנתיים בEBAY את זה: http://tinyurl.com/268hjug, וגם את זה: http://tinyurl.com/25jhq9k האם קיימים מאווררים בעלי CFM יותר גבוהה או שדלתא זה ה"טופ"? (הרעש לא חשוב) אני מתכוון מעל 150, משהו כמו 200+.. אני זוכר שגם לTT יש סדרה של מאווררים חזקים, 80 מ"מ בד''כ, בסביבות 4000RPM... איפה אני גם מוצא אותם ומה הסדרה הכי חזקה שלהם? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שבת שלום לכולם, נתקעתי קצת עם משהו מוזר על המערכת הנחמדה שלי =/ התחלתי להעלות את הבאס אך נתקעתי עם חוסר יציבות של המעבד בערך מעל3050mhz כאשר במאמץ מקסימלי הוא מגיע ל57 מעלות ולכן רציתי להעלות את המתח כדי לאפשר לו עוד קצת התסכלתי במתח שהלוח נותן לו אוטומטית והוא רושם לי 1.2v אך כאשר הגדרתי אותו לבערך 1.25 (אני לא זוכר בידיוק כמה הגדרתי) הוא הראה לי שהמתח המתקבל הוא 1.18 ובקיצור לא ממש היה אכפת לו מה הגדרתי ידנית =/ מה אפשר לעשות עם זה? עד איזה טמפ' אגב אני יכול להעלות אותו פחות או יותר? (ה57 נמדד עם RealTemp)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dennis14,

נ"ב: אני לא מדבר על בלוקים לקירור מים כמובן. אני חושב על זה כי לא בטוח שקירור הסטוק יעמוד ב - OC אחרי בעלאת מתחים דרך GPU VOLTAGE TUNER של EVGA, או שאני טועה והוא יעמוד בזה ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by er0101,

יש לי את'לון 2500+ עם לוח Gigabyte GA-7N400-L וקירור ברמה כמעט בינונית (אני צריך לבדוק במפרט איזה מאורר קניתי לו אז). עשיתי אופטימיזציה בהגדרות וקיבלתי מעבד 3200+ בכל מקום שהסתכלתי. עכשיו נראה לי שאני אחזור למקור עקב טמפ' של 69 מעלות כשראיתי שאני צריך לקבל 55. החום של הקיץ והקירור הכמעט בינוני עושים את שלהם... לידע כללי: איך אני גורם לו למשל לעלות ל2600+ או 2800+ ? איזה מאורר הייתם ממליצים? ראיתי בלוגי'ק Thermaltake Extreme Volcano 12 שנראה לי מגניב לגמרי,האם שווה משהו? ובמקרה שאלחץ ואקנה זול Thermaltake TR2 M3 טוב?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Aviv Shemesh,

שלום , ברשותי כרטיס Sapphire Amd Radeon 6950 hd 2gb בגרסא הזאת . http://www.newsbyme.info/review-sapphire-radeon-hd-6950-dirt-3-edition/ רציתי לדעת בבקשה בקשר לOverdrive שנמצא בהגדרות של הכרטיס מסך , עד כמה המאוורר הנוסף בגרסא הזאת משמעותי לOC . עד כמה Overdrive שהוא די מוגבל פה הבנתי, ישפר את הביצועים בGaming ואם זה וכדאי לעשות את זה מבחינת סיכון-תמורה דרך דריבר הכרטיס . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן אני מחפש את גוף הקירור הטוב ביותר והגדול ביותר (לכל מעבד), בעל 10 PIPE לפחות המיועד לעבודה ללא מאוורר. אין לי מגבלת גודל כך שכל הצעה תבורך.. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Spawn123,

מה נשמע? בדקתי בביוס את הטמפרטורה של הביוס והוא הראה לי 32 מעלות צלסיוס.... האם זה בסדר? ??? זה קצת לא הגיוני בגלל שהטמפרטורה אמורה להיות משהו כמו טמפרטורת החדר.... אז מה יכולה להיות הבעיה? המעבד: Intel Pentium III 600 Mhz

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. במחשב כרגע יש מאוורר אחד שמכניס אוויר, בגודל 12 סנטימטר. מאוורר שני (תקול) של 8 סנטימטר שמוציא אוויר(מתחת לספק הכח). אני מעוניין להחליף את התקול בחדש. חשבתי לקחת של 12 סנטימטר, כי הוא גדול יותר ולכן כביכול טוב יותר. האם זה נכון? או שמאוורר של 8 סנטימטר, יעשה את העבודה(כמו שעשה עד עכשיו, אני מניח) לא פחות טוב?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by B@Kss,

אהלן קניתי היום Kaze Server 5.25" Fan Controller וכשבאתי להתקין אותו הבנתי בעצם שאין לי שום מאוורר שאני יכול לחבר כי שלושת המאווררים שלי ( המקורים של אנטק P182 ) באים עם חיבור MOLEX (החיבור העבה מהספק). הצלחתי לאלתר מתאם בסגנון הבא: כמצופה, הבקר לא מסוגל לקורא את המהירות כי חיברתי אליו רק 2 חוטים של פלוס ומינוס לכן לא מופיע כלום בRPM. כמה שניות ראשונות עם הפעלת המחשב המאוורר מתחיל להסתובב ולאחר מכן נעצר, סיבובי הבורר לא משפיעים עליו בכלל. כפי שנאמר כאן מתאם שכזה היה אמור להפעיל את המאוורר הספציפי הזה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. רדיאטור - מה ההבדל בין בלאק אייס פרו לאקסטרים? האם שווה להשקיע באקסטרים? בלוקים - איך הסוויפטאק MCW6002 לA64 וMAZE 4 ל6800GT? מאוורר לרדיאטור - מאוורר 100CFM~ יביא שיפור מורגש בביצועים לעומת מאוורר 80CFM~? תמליצו לי על משאבה, טובה וזולה. בקשר להזמנה מחו"ל, אני יצטרך לשלם מע"מ/מכס?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by zvi8875,

שלום שלום, אני רוצה לקנות קירור למעבד E6600 שקיים אצלי כרגע ואני צריך באמת משהו איכותי,שווה ומצדיק את הכסף שאני ישקיע עליו. התקציב כרגע נע באזור ה200 , אני באמת מחפש משהו שיצדיק את הכסף ולא יבאס אותי, המטרה היא לדחוף את הOC לאזור ה3.6 ואפילו יותר מי יודע ובאמת לOC יציב 24\7 . עשיתי מחקרים פה ושם ובנתיים הבנתי שיש את הMUGEN 2 את הYASYA וגם את הHYPER 212 באמת אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כאן ובנוסף לשאלה אולי יש איזה באמת כתבה או מאמר עם סטטיסטיקה ובאמת מחקר שמוכיח את הביצועיים בהשוואה לכסף של קירור מעבדים שאולי באמת ישכנע אולי לקנות משהו. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ElEmEnt,

אני רוצה לעשות כזה משטח לעכבר מפרספקט (או איך שרושמים/אומרים את זה) היה פעם באתר אחד שעשה את זה והכניס נורת ליד פנימה.. אז שאלתי היא מה שאני צריך לעשות כדי לעשות את זה זה לקדוח חור קטן ולהכניס את הנורה פנימה ואז כל המשטח זוהר כזה? כיזה לא בעיה לעשות אבל אני לא רוצה סתם לעשות את זה עם זה לא מאיר ואם לא ככה עושים את זה אז אולי איך עושים את זה.. וצריך ליד חזק ?? שנותן אור חזק?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי ת'מאוורר הרגיל על ה-BT חשבתי להחליף למשהו יותר טוב יש המלצות ? וכדאי להוסף שרוול שיקח אוויר מבחוץ ולא מתוך המארז כמה דוגמאות http://img380.imageshack.us/img380/9891/pcinsidecase20tl.jpg http://img452.imageshack.us/img452/3421/image44lb.jpg http://img521.imageshack.us/img521/6318/image56ab.jpg מה אתם אומרים יתן שיפור של כמה מעלות ? או שזה סתם מיותר ?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by 00Amir,

למישהו יצא לראות דבר כזה בפעולה ? שווה לחבר יותר ממאוורר אחד או שזה סתם יוסיף רעש ולא איכות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי ASUS GEFORCE 3 TI 500 64 MB, ויש לי אפשרות לשנות את הקלואקינג או מה שזה לא יהיה גם אם מישהו יכול להסביר לי אני אשמח מה שאני יודע שזה דבר שמשפיע על המהירות של הכרטיס ואם אני מעלה את זה אז דברים יעבדו לי יותר טוב אבל אם אני מגזים אז אני יהרוס! ה C0RE CLOAC FREQUENCY הוא על 240 מגה הרץ וה MEMORY CLOACK FREQUENCY הוא על 500 מגה הרץ עד כמה אני יכול לעלות את זה כדי שמשחקים יעבדו לי יותר טוב אבל דיר באלק אני לא רוצה להרוס בנוסף אם תוכלו להסביר לי מה זה בדיוק הקלואקינג הזה עושה ומה זה המגה הרץ הזה שלו ואיך אני אדע מתי זה יהרוס לי ומתי לא או כל דבר אחר שאתם יודעים אני אשמח!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Daglas,

אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד אז מה יותר טוב??? ותגידו יש מצב שה SilentTower יקרע לי את המעבד מהתושבת?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב! יש לי מעבד intel pentium 3.0 northwood. (עם קירור מקורי שבא עם המחשב) המעבד כשהוא במנוחה נמצא על 33 מעלות, וכשהוא במאמץ הוא יכל להגיע ל -45 מעלות. אני מעוניין לקנות את גוף הקירור הידוע ה- BIG TYPHOON. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1) מה הטמפרטורה המקסימלית שמעבד זה יכל לפעול בו מבלי שיפגע. 2) כמה מעלות בערך אתם מעריכים שהקירור הזה יוריד. 3) האם הוא מתאים לביצוע OC דיי רציני. 4) האם אתם ממליצים על קירור אחר עד סכום של 250-300 ש"ח. 5) כמה אמורות להיות המעלות של המעבד עם גוף קירור בסיסי במאמץ ובמנוחה. אשמח מאוד אם תענו לי על כל התשובות, ואעדיף אם תרשמו על איזה תשובה אתם עונים. תודה מראש בר!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by lmlm,

שלום, ברצוני לעשות OC למעבד Intel pentium 4 1.6 האם אפשר לעשות למעבד הזה בכלל? ואיך אני עושה? כנ"ל לגבי כרטיס מסך 9200 READON תודה לעוזרים

21. Started by Vidati,

אני צריך המלצה לקירור טוב ושקט לOC למעבד שלי, הקירור חייב להיות "מגדל" ושהמאוורר יהיה מהצד (סטייל OCZ וונדטה ולא כמו טרמלטייק ביג טייפון). תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מעבד - E2180 קירור למעבד - Tuniq Tower לוח אם - Abit IP35-E זיכרונות - Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit מארז - Raidmax Sagittarius ספק כח - Liberty 400W אוקי אז ככה, הגעתי לOC של 3.33GHz ומתח למעבד - 1.4025V אבל CoreTemp וEVEREST מראים טמפ' דיי גבוהות .. והמהירות מאוורר של הTUNIQ כמעט על המקסימום זיכרונות 4-4-4-12 מתח 2V יש איזשהי סיבה למה הטמפ' כל כך גבוהות במנוחה? הקטע הוא שהסתכלתי על OC שאנשים אחרים עשו למעבד הזה וראיתי שאנשים שעשו OC גבוה מזה שעשיתי ועם קירור פחות טוב הגיעו לטמפ' יותר נמוכות במנוחה עוד משהו - לפעמים אחרי כמה זמן שאני משחק באיזה משחק (CRYSIS או NFS) מופיע לי פתאום מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט, מה יכולה להיות הסיבה לזה? והמחשב…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Ymac,

הי, ברשותי מארז HAF 932 ועם כל הכבוד לHigh Air Flow זה פשוט שואב אבק.. אז רציתי לשאול פה אם מישהו מכיר מקום לקנות פילטרים לאינטייק של המארז הנ"ל? (230 מ"מ מקדימה ובצד) ואם אין חיה כזאת, אז מאיזה חומר אפשר להכין פילטרים? (לא משהו חד-פעמי כמו גרביון) תודה על ההתיחסות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. טוף...אין לי מה להוסיף כאן, שאלתי הכל בנושא ובתיאור ;D 170 זה כבר אחרי מתיחת תקציב... המון תודה בכולואופן

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. התוכנות - CORE TEMP ו-EASY TUNE5 של GIGABYTE . ההבדל - 13 מעלות! תמונה -

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.