עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zoyaniv,

שלום השאלה בעיקר לבעלי הזכרונות הנ"ל או מי שמכיר מערכות שעשו אובר עם הזכרונות הנ"ל לכמה הגעתם איתם או שמעתם שהגיעעו איתם האם הייתם קונים אותם שוב או קונים דווקא דגם אחר?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eity,

תראו יש לי כרטיס מסך 8800GTS 320 MB והוא מגיע בימים אלה שחo טירוף ל80 מעלות ללא מאמץ,ועם מאמץ ל95 ולפעמים גם מעל!!!! מה אני יכול לעשות בנידון??? המארז שלי הוא raidmax sagitta

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. טוב אז כך אני לא בא לגלות לאף אחד את אמריקה או ללמד דבר חדש אלא פשוט לספר לעמוד על תופעה (התמכרות).... אז כך בהתחלה שקניתי את המחשב החדש שלי לפני כמה חודשיים,החלטתי שאני לא רוצה להשקיע על זיכרון יקר אלא להסתפק בזיכרון זול (אך טוב) של חברת קינגסטון שעלה לי 300 ש"ח,הזיכרון הרגיל שלהם,ידעתי שהוא לא משהו בoc (בכלל לא),אבל אמרתי שבשביל זה קיים המחלק,חחחחחחח אחרי יומים של משחקים בביוס החלטתי להחליף את הזיכרון לזיכרון של קורסאייר xms עכשיו מדובר בדגם שעלה לי עוד 150 ש"ח יותר לסטוק של 512 בכללי תוספת של 300 ש"ח,שוב פעם אחרי הרבה משחקים הרגשתי שזה לא זה,במיוחד שהמעבד שלי מאפשר לי להגיע רחוק מאוד,והרגשתי שהזיכרון תוקע אותי,אחרי הרבה "שעורי בית" החלטתי לקחת את טווינמוס פריומיום b…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by er0101,

יש לי את'לון 2500+ עם לוח Gigabyte GA-7N400-L וקירור ברמה כמעט בינונית (אני צריך לבדוק במפרט איזה מאורר קניתי לו אז). עשיתי אופטימיזציה בהגדרות וקיבלתי מעבד 3200+ בכל מקום שהסתכלתי. עכשיו נראה לי שאני אחזור למקור עקב טמפ' של 69 מעלות כשראיתי שאני צריך לקבל 55. החום של הקיץ והקירור הכמעט בינוני עושים את שלהם... לידע כללי: איך אני גורם לו למשל לעלות ל2600+ או 2800+ ? איזה מאורר הייתם ממליצים? ראיתי בלוגי'ק Thermaltake Extreme Volcano 12 שנראה לי מגניב לגמרי,האם שווה משהו? ובמקרה שאלחץ ואקנה זול Thermaltake TR2 M3 טוב?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. עוד פרק בסיפור המעבד וחומו: אחרי שהוספתי מאורר מוציא אוויר בגג המארז, ואחרי משחה תרמית AS5, הבעיות חזרו. עד אז הבעיות הורגשו בעיקר בGENERALS, בו המשחק יצא כי המעבד היה חם מידי. אחרי השדרוג הקטן למערכת הקירור, הבעיה לא חזרה (פחות או יותר). אתמול קניתי (כן, קניתי) FAR CRY. אומנם המשחק לא יוצא באמצע (בד"כ), אבל המעבד מגיע לטמפרטורה של 74(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) מעלות. אני מזכיר כולם שזה מעבד מסוג פנטיום 4 העובד במהירות 2400 מגה הרץ (ללא OC) עם ליבה מסוג נורת'ווד בבאס של 533 מגה הרץ. הטמפ' נמדדה בעזרת התוכנה שבאה עם לוח האם (ASUS PC PROBE). אני הולך להרוויח כ1200-1300 ש"ח מהעבודה שלי הקיץ, אז אני רוצה לקנות משהו שיגרום לכך שהמעבד שלי לא יעלה באש! חשבתי לקנות מארז וספק חדשים ול…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני יודע שזה תקין ואני יודע שמוצר מחזיק עד 110 מעלות אבל השאלה האם זה בסדר שהמצב כזה? האם 72 מעלות בממוצע מזיק בסופו של דבר ? העניין הוא שניתקתי את המאוור כי הוא מרעיש באסה. אני חשוב לקנות משחה טרמית ופשוט לחבר לצלעות הקירור עוד צלעות שהיו של המעבד בעבר. זה אמרו לעזור ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yoav9,

הצעת נושא, אז תענה זה לא יפה ככה לנעול את התר'ד. בסדר אתה לא רוצה לגלות, אין בעיה. רק תגיד שאתה לא מוכן להגיד, אני אישית שלא מבין שום דבר בכימיה אחרי כול מה שכתבו שם חושב שזה יכול להיות די הגיוני, אבל תסביר, טיפה, לא נגנוב לך את הפטנט!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Lanzar,

שלום לכולם הזמתי כרטיס מסך והוא צריך להגיע יום ראשון הכרטיס הוא ASUS RADEON 9800XT והוא יותר יק מכל שאר החברות שמייצרים את ה 9800XT והוא היחיד שההיט סינק שלו שונה לחלוטין מכל השאר ( מ ATI - ספייר - ג'יגה בייט וגם הרקולס ) והמוכר ( שהוא קצת חבר שלי ) אמר לי שהוא שהוא הרבה יותר טוב מכל השאר ב OC בגלל ההיט סינק הזה מה אתם אומרים ?? אבל כמה שיותר מהר כי הוא צריך להגיד ביום ראשון... ASUS http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDASUV9800XT3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ATI - SAPIIRE - GIGA-BYTE http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98XT3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. האם תיהיה לי אחריות אחרי שאני אדביק סטיקים על הזכרונות של כרטיס מסך? ???

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לארדיסק 3.5 מגירה פנימית קירור עמיד חזק וטוב אפשרות הזמנה מחו"ל עדיפות לEBAY

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by matteo,

רציתי לקנות פלטייה מאי באי עכשיו כמה שאלות איך אני הולך לבודד אותה כדי שלא יהיו קצרים? האם למישהו יש ניסיון עם אי ביי ויכול להסביר לי באי סי קיו תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב ככה נחמד לא יותר מידי OS: WinXP Professional 5.1 Service Pack 1 (Build #2600) CPU: AMD Athlon XP 2500+ (Barton) , 1.83 GHz Video: FLATRON 795FT PLUS/SUPER on nVidia GeForce4 Ti 4200 (1152x864x32bpp 100Hz) Sound: Realtek AC97 Audio Memory: Used: 336/512MB Uptime: 1h 26m 38s HD: [C:] 4.92/37.26 GB [D:D] 0.50/18.63 GB Connection: Nezeq via WAN Miniport (PPTP) @ 10.0 Mbps (Rec: 12.42MB Sent: 2.38MB) עכשיו יש לי בעיה רצינית של חום, המעבד שלי עכשיו ברגע זה על 64 מעלות.. וזה אחרי שיש לי את המאוורר של Ventec ומארז נורמלי עם מאוורר מאוד נחמד מאחורה 120 מילימטר חזק מאוד עם קייס מאלומיניום Temp: [Case] 38.0°C [CPU] 64.0°C Fan: [Fan 1] 4440RPM Voltage: [Core 0] 1.6V …

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by MatrixDevil,

קניתי אתמול מחשב E8400 intel 2 core gigabyte p35 ds3l 2000 mb ddr2 יש לי בcasez מאוורר גדול ויש לי פתח מיוחד לאיוורור המעבד ... הבעיה היא שבחנות מחשבים כשהתקינו לי את המחשב שמו למאוורר 1000RPM , הוא יכול להגיע ל 5000RPM עכשיו אמרו לי לך לBIOS תשנה שם את הגדרות ה Q-FAN , אין שם , עם המערכת באה תוכנה easytune 5 Pro שאיתה אפשר לשנות את הגדרות השעון של המעבד וגם של המאוורר , בתוכנה כתוב לי 50 מעלות גם כשהמאוור על 20% (1000 RPM) וגם כשהוא על 5000 RPM , בחנות אמרו שהוא עבד על 29 מעלות אבל הרעיש ולכן הורידו לו את מספר הסיבובים... חברה מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by stingeR-,

אוקיי , הלכתי לחבר שלי(בפורום matanyaniv) וניסיתי קצת אוברקלוק על המפרט שלו , אבל העניין הוא שהמעבד שלו לא רצה לעלות אפילו 10MHZ באס?! למה? לדעתי הוא היה אמור ולדעתי גם הזיכרון לא בסדר כי המחשב שלו עובד יחסית איטי לשלי(ושלי הרבה פחות טוב ראו מפרט) זה המפרט שעליו נוסה אוברקלוק , ללא שינוי מתח וללא שינוי מכפלה , רק העלאת באס CPU : AMD Athlon Xp 2500+ Barton Core AQZFA 0342 Mobo : EPoX 8RDA+ Rev 2.1 Memory : Samsung 512MB DDRAM PC3200 Hardisk : WD 800JB 80GB 7200RPM 8MB GFX : Gigacube RADEON 9800NP C3 PSU : HEC 475W 475VD-T Case : Supertalent Aluminium Black Tower Speakers : Altec Lansing ATP3 Cooling : 2 80MM out rear 2 80MM in front 1 in roof out 1 in door in …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by KF,

שלום כפי שאתם רואים בתמונה ה PCI/AGP לא הגיוניים... האם זה הגיוני ? איפה אני נועל אותם בביוס ? אני לא מוצא (אולי כי יש לי לוח של אינטל) ? נ.ב מתי שאני מעלה באס אז שניהים עולים גם... עדיין לא ביצעתי OC ואני מתכנן לעלות את הבאס ככה מ200 ל208 או 214 ככה ... תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Tzach_n,

המאוורר 200mm של קורסייר שיושב לי בחזית המארז הוא נוראי ומרעיש. הזמנתי מאוורר של NZXT אבל הוא גדול מדי ולא נכנס לי במארז. ראיתי שיש את זה: [h=3]Aerocool Silent Master 200mm[/h]אמור להיות ממש שקט אבל הוא מגיע עם לדים ואני לא מעוניין בתאורה מיותרת. מישהו יודע איזה מאוורר 200mm אפשר לקנות שיהיה ממש שקט בלי לדים ושטויות? חשוב שיהיה ברוחב של 20mm ולא 30 אחרת הוא לא יכנס לי במארז. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ^ מאווררים רועשים במארז ARCTIC COOLING SILENTIUM T2- פתרון הכתוב לעיל- תודה! שבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ben_amitai,

אמרו לי שביגלל שהקונרו מיוצר בטכנולגית 65NM הוא לא מתחמם כל כך מהר אבל כשאני בודק את הטמפ' של המעבד בEVEREST הוא מראה לי 55-60 מעלות במנוחה (כשאני לא מפעיל כלום חוץ מהתוכנה) ובמאמץ הוא מגיע לפאקין 71!!! help אולי זה בגלל החום בימים האחרונים אני לא יודע אני רק יכול לקוות אני משתמש במאורר סטוק כיוון שהבנתי שאם אני יחליף קירור האחרויות תפוג נ.ב לפני כמה ימים עשיתי אוברקלוק אבל החזרתי אותו לסטוק (הטמפ' הם בסטוק)

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Joe Blow,

תראו מה הבנאדם הזה עשה. פשוט מדהים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני צריך לקנות מאוורים למודינג של מארז. רציתי רק לדעת אם יש מאווררים שקטים במיוחד מחברות מסוימות או שכולם אותו הדבר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Black_Citadel,

KSP הביאו לי עם ההיטסינק מאוורר של SPIRE שרשום עליו ULTRA QUIET - אני נכנס לאתר ורואה 31.8 דציבל OMG על פי הביקורת שקראתי הוא מקרר מעולה אבל הרעש... אין לי מושג עד כמה נורא הוא.. יש לי זכות ללכת אליהם ולהחליף את המאוורר ? לא נגעתי בו עוד

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. P4 630 לוח 945P-G גיגה בייט הגעתי לתוצאה יציבה 3.6GHZ שבה הכל עובד כל הבדיקות עברו בהצלחה 16 מגה פריימ S&P הגעתי ל 3.70 ובה 3DMARK05 נתקע.. רציתי לדעת אם אני יתן עוד מתח למעבד זה אמור לעבוד?! הורדתי תיחס של הזיכרון ל 133 או שאני צריך לשנות תיזמונים ?... התיזמונים שלי עכשיו הם 5-4-4-3 4:3 DDR2 512X2 המתח שנתתי עד עכשיו היה עד 1.485 עד לאן להגיע עם המתח ?!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי, אני שמתי את המשחה הטרמית (AC MX1) על כרטיס מסך ישן כיוון שאין לי ניסיון ורציתי להתנסות עליו... אני חושב ששמתי בסדר (המוכר אמר לי לשים על אמצע הליבה ואז לשים את הקירור ולמעוך את זה ולסובב ככה שזה יתפרש על פני כל הליבה) ואחרי זה אני הרמתי את הקירור כדי לראות אם זה התפשט וזה בסדר!!! אני חושב חח בקיצור, כמה זמן אני צריך לחכות שהמשחה הטרמית תתיבש ואני אשים את הכרטיס במחשב??? בינתיים אם מנסים לסובב טיפה את המאוורר שעליה אז הוא ממש טיפה מסתובב ואני משער שזה רק בגלל שזה לא התייבש עוד

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by kill_b7,

כרגע הוא עומד על 33.25 לכמה צריך להקטין אותו אם בכלל לפני שמעלים את הFSB? יש צורך בנעילת הPCI-E נכון? נתקעתי עם לוח אם גרוע מאוד לOC אז אני נאלץ לעשות OC בינתיים דרך CLOCKGEN עד שאני אחליף את לוח האם שלי. הייתי OC לפני כן OC לP4 שלי אבל בגלל שלא היה כל כך אכפת לי עליו לא שמרתי עליו כל כך אבל במקרה הזה אני צריך להיות קצת שמרן יותר

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים