אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי Gf 2 ti של Inno3d והזכרונות של הכרטיס הזה לא טובים בכלל להמהרה, מרפרנס של 250/400 הגעתי עם הזכרונות מקסימום ל 450 ומשהו, דווקא עם כרטיס אחר gf 2 pro גם של inno3d(של חבר שלי) הגעתי ל 230/480(ולא ניסיתי יותר). השאלה שלי היא : אם אני ידביק היטסינק קטן לזכרונות עם מאוורר קטן(486dx2), לכמה אתם חושבים שאני יוכל להגיע?(אין לי כוח לכל המאמץ אם זה יהיה רק כמה מגהרצים בודדים) ואם אין לי גריז טרמי פשוט אני ידביק את ההיטסינק?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום מחר כנראה אני יקנה סטיק נוסף של RAM ,הבעיה שפתחתי את המחשב והקירור של המעבד (מוגן 2) מסתיר לי 3 מתוך 4 חריצים של RAM. העברתי את המאוורר לצד השני כמו בתמונה...עשיתי טוב? כי ממש 3 ס"מ מהמאוורר שמוציא אוויר תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סרטון נחמד של TOMSHARDWARE, שימו לב שהמעבדים של AMD נשרפים ושל אינטל לא, זה גם נכון למעבדים של היום?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כבר מלא זמן אני מנסה לעשות OC למעבד שלי ללא הצלחה.. מדוע? אולי אתם תוכלו לעזור לי להבין. ברשותי המפרט הבא : CPU Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz RAM 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 401MHz (5-5-5-15) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5QL-EM (LGA775) Graphics LG TV (1920x1080@60Hz) 1024MB GeForce 9800 GT (Point of View) Hard Drives 977GB Seagate ST31000528AS ATA Device (SATA) scythe yasya ניסיתי לעשות כל OC אפשרי.. ידני,אוטומטי,דרך הווינדוס. שום דבר לא עזר.. באפשרות האוטומטית בביוס יש לי אפשרות לעשות OC אוטומטי 5%k... מעל זה הוא לא עובר לי POST ומודיע על שגיאה בOC. הביוס שלי מאוד מוזר וממש מצומצם מבחינת אפשרויות OC (ככה הובהר לי מסר…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שואל בשביל חבר ( שלא רשום כאן בפורום ) הוא מחפש קירור יעיל ולא מצריך התקנה מסובכת - משהו שיעשה את העבודה כמו שצריך והכי חשוב יוריד את הטמפ' !! מצאתי באייבורי קירור של Arctic Cooling Accelero Xtreme IV הבעיה היא שלא רשום שם 290 , רק 280x אני לא יודע מבחינת מידות אם זה יתאים - אני גם לא חושב שצריכה להיות בעיה עם זה, אבל בשביל להיות בטוח אני שואל אתכם . https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12734 יש לו r9 290x עם קירור ריפרנס ! - שואב אבק תעשייתי מגיע ל 90 מעלות בעבודה - חייב קירור כמו שצריך ! * ראיתי שיש גם פתרונות קירור מים לכרטיס ( השאלה היא איך זה באמת ) ? * אופציה להזמין מאייבי גם בא בחשבון תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נקראת מהירות נורמלית של מאוורר (של המארז)? כשאני בודק מה המהירות של המאוורר אצלי במחשב המהירות היא 1600~ . זה נורמלי? בכל מיני תוכנות מוניטורינג זה מקפיץ לי אזהרה... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים בניתי מחשב לחבר, מחשב נחמד++ עם 3570K ולוח Z68 של גיגהבייט (Z68X-UD3H-B3) שהוא קנה מיד2 ואני בדקתי תקינות. בכל מקרה, הוא ביקש שאעשה לו OC מתון למעבד. מה הבעיה? מכפלה פתוחה ולוח סבבה. הביוס היה מעודכן ל-F12. לא הצלחתי להעלות את המכפלה, מקסימום 38 ואז יורד חזרה ל-16. מגבלות הטורבו. אחרי חפירה ארוכה ברשת, מצאתי את הבעיה, ללוחות Z68 של גיגהבייט אין תמיכה ב-OC למעבדי אייבי. הפתרון היחיד הוא לעדכן ל-UEFI (המחליף של הביוס) שנמצא בבטא. אחרי שלקח לי שעה להביו איך לצרוב את הגרסא הזאת (שלא נתמכת ע"י כלי הצריבה של הלוח) ניגשתי מותש למלאכת האוברקלוק. העלתי מכפלה ל-44 ומתח ל-1.25. נקודת זינוק טובה. שמח וטוב לב עלינו לווינדוס, פתחתי CPU-Z ו-OCCT וכמובן realtemp TI לה…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה? יש לי לוח אם של אינטל ואין לו אפשרות להעלות את הfsb אז יש איזה תוכנה שתעשה את זה? ולא בצורה מסובכת מדי...... הכל מקרה תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות מאוורר פשוט למארז לא מעל 150 ש"ח חוץ מזיגזג. ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4949&CatCode=554 והדגם שחופפ לו עם לדים צבעוניים תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי היום את ה TT חיברתי אותו כמו שצריך רק שאין לי מושג לאן לחבר את המאווררים החיבורי מאווררים שיוצאים ממנו הם פיצול של 3\4 פינים. בכ.מסך המאוורר המקורי נכנס ל -2 פינים. בלוח עצמו יש לי מקום ל - Sys Fen 1 ו Sys Fen 2 שהם 3 פינים אבל זה לא מתאים... המרווח בין הפינים גדול מדי מכדי שהמחבר יכנס. מה עושים ? עריכה: יש את המתאים שמתחבר ל -12V לספק ויוצא ממנו שני חיבורים, אחד 0.7v והשני 12v ורק החלק של ה-3 פינים יכול להתחבר אליו. לאן מחברים ? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה -המעודכנת- שלי נמצאת בעמוד השני, אבל זכותכם לקרוא עכשיו, אני יושב על 3.39GHz. אם אני מנסה לעלות את התדר אפילו בעוד MHz בודד, הוא מדליק לי את המחשב, מתחיל לטעון את הWindows (הכל כרגיל), ואז פתאום מעביר אותי לאיזה מסך כחול עם אותיות לבנות שמתחיל במשפט:"Windows has reset the system to prevent damage to your computer.", ויש שם כל מיני אותיות ומספרים רצים (לא הספקתי לראות, זה רק שתי שניות). ניסיתי להעלות קצת את המתח, קצת שיחקתי עם הזכרונות, אבל פשוט אותו דבר כל פעם.. יש למישהו רעיון?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את המעבד החדש שלי היום, פרסקוט 3 גיגה E0! יש אצלי עכשיו מסיבת רשת,רועי שפי פה וסטינגר פה,ניסיונות ראשונים באוברקלוק כי שיעמם לנו ;D: [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצלחתי להגיע עם הכרטיס ל 1.25 ghz ו 530 MHZ לשעון שיפרתי ב 3DMARK06 ב600 נקודות אבל שמתי לב שהטמפרטורה מגיעה ל 80 מעלות במאמץ של 3DMARK06 שזה לא הרבה מאמץ, כל דקה וחצי יש מנוחה יש מה לדאוג לגבי ה-80 מעלות ?? מהירויות סטוק הם 1 GHZ ו 425 MHZ
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת חדשה בת כחצי שנה הכוללת: מעבד AMD 3800 X2 לוח אם DFI LANPARTY NF4 UT-D קירור ביג טייפון למעבד מארז טרנספורמר עם כל המאווררים שלו. דיסק קשיח WDC 200GB SATA 2 הטמפרטורה של הדיסק קשיח לפי התוכנה HDD Temperature, זאת שיש באתר בהורדות, היא 52-55. האם זו טמפרטורה קיצונית? האם התוכנה הזו אמינה?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שהרבה אנשים מתלוננים על זה שלטרנספורמר יש מאוורים 80mm וחשבתי לשים כאלו: ולשים 120mm במקום מה דעתכם האם זה יעזור? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=9824
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד אז מה יותר טוב??? ותגידו יש מצב שה SilentTower יקרע לי את המעבד מהתושבת?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי סרטון מהאתר של AMD שמסביר על פד דבק תרמי. הם אומרים שם שאם התקנת ההיטסינק היא לטווח ארוך עדיף להשתמש בפד תרמי. הם גם אומרים שבדבק תרמי יש להשתמש רק כשההתקנה היא לטווח קצר (כמו לבדיקות של היטסינקים) כי המשחה מתפוררת או מתכלה או משהו כזה לאחר זמן רב וזה גורם למגע ישיר בין ההיטסינק למעבד. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך - hd5850 היה מומהר ל 1125\900 1.2V החזרתי את השעון של הליבה והזיכרון לאחור למצב סטוק , ועכשיו כשאני מעלה את התדרים ל775 ליבה ו1125 זיכרון בזמן dual monitor הצג השני מרצד , מה הסיבה ? הסרתי את הדריבר והתקנתי מחדש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממצב אחים שלי ?! אז ככה הצלחתי לשכנע את ההורים שלי שיקנו לי גוף קירור למעבד כי הוא מתחמם מהר והוא מגיע ל - 56-58 מעלות כשהוא במאמץ בינוני ... ועכשיו שתדעו אני לא מבין בזה בגרוששש אז באתי להתייעץ אתכם ... איזה גוף חימום הכי טוב אבל באמת הכי טוב אני אוכל למצוא עד גג 350 ש"ח ?! האם אותו גוף החימום יוכל להוריד לי את ה - 56-58 מעלות מהמעבד ל - 41-44 מעלות כשאר המחשב במאמץ בינוני ?! כאילו שלא יהיה לי 41-44 מעלות בלי שהמחשב יתאמץ, כי עכשיו זה ככה ... אגב אני מפעיל שרת Mu Online פרטי על המחשב שלי וכאשר אני נכנס למשחק יש לי 56-58 מעלות על המעבד וזה די חם ... אז אחרי שאני מפעיל את השרת אני רוצה שיהיה לי 41-44 (אפילו פחות זה יהיה טוב יותר !) מעלות במעבד ... קיצור הבנתם אותי ... אני …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע הוא עומד על 33.25 לכמה צריך להקטין אותו אם בכלל לפני שמעלים את הFSB? יש צורך בנעילת הPCI-E נכון? נתקעתי עם לוח אם גרוע מאוד לOC אז אני נאלץ לעשות OC בינתיים דרך CLOCKGEN עד שאני אחליף את לוח האם שלי. הייתי OC לפני כן OC לP4 שלי אבל בגלל שלא היה כל כך אכפת לי עליו לא שמרתי עליו כל כך אבל במקרה הזה אני צריך להיות קצת שמרן יותר
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח, רכשתי לאחרונה מחשב חדש בעל המפרט הבא: Intel Sandy-Bridge i5 2500K 3.3GHz (stock fan+heatsink) ASRock Z68 Pro3 Kingston HyperX Blue 4x4GB 1600MHz DDR3 Gigabyte Radeon HD 6950 (modded to 6970) Samsung F3 1TB Western Digital Caviar 2TB ThermalTake Element S (with 3 120mm fans) Antec HCG 520W 80Plus Bronze מצ"ב תמונת מצב של הטמפ' והמתחים של רכיבי המערכת נכון לעתה: רציתי לשמוע לדעתכם האם עם המערכת הנוכחית אוכל לבצע Over-Clock למעבד לאזור ה-3.7GHz בלי יותר מידי קשיים? האם במצב זה מאוורר הסטוק יתחיל להרעיש כמו זוג חתולים מיוחמים בלילה שאתה רק מת שילכו למקום אחר/יחלוף להם? מדובר ב-Over-Clock הראשון שלי עבור מעבד (ביצעתי גם בעבר בתקופת ה-AMD Athlon …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לומר/לספר/ללחוש לי מה הן התוצאות לוואי שעלולות להיגרם משינוי המולטיפלייר ל10.5? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 1000 ו256 מגה זיכרון אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד, כדאי לי? אני ירגיש בשינוי? ואם אני יעשה אוברקלוק אני יצטרך להוסיף לו עוד מאוורר? או שהמאוורר המקורי שקיים מספיק? אם לדעתכם כדאי לי לעשות אוברקלוק אז אם איזה תוכנה אני עושה אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-