אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
זה המערכת שלי: מעבד INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 לוח אם GIGABYTE GA-EX58A-UD5 זיכרון פנימי OCZ Platinum DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL7-7-7-24 דיסק קשיח Seagate ST31500341AS 3.5" 1500GB SATA2 32MB 7200 צורב Asus DRW-24B1ST X24 SATA DVD כרטיס מסך POWER COLOR HD5850 1GB GDDR5 ספק כח Corsair HX750W אני מחפש את הגוף קירור הכי טוב(ללא תוספות) בתקציב של עד 500 ש"ח, על איזה הייתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכל המומחים!!! אני רוצה לעשות overclock למעבד E8400 . יש לי לוח אם GA-EP43-DS3L אני יישמח אם תוכלו לעזור לי לבצע את ה overclock תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יו רציתי לדעת אם מישהו יודע אם מוכרים Peltier/TEC בארץ ואיפה ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Voodoo3 3000 ונפל לי הקירור פסיבי (שלי בלי ברגים הוא מודבק) מישהו יודע איך אפשר להדביק אותו והוא יקרר באותה מידה שהוא קירר לפני שהוא נפל????????
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עוד מעט מחליף את כל המאוררים במארז שלי (ציפטק אלומיניום) ומתלבט איזה לקנות אחת האופציות היא 4 Vantec Stealth או 4 panaflo l1a לשניהם יש בתיאוריה אותה רמת רעש של 21DB אבל הונטק (שוב בתיאורה) דוחף יותר אויר 27CFM לעומת 24CFM יש מישהו עם נסיון שיכול להמליץ לי מה עדיף? בנוסף אני רוצה לקנות מאורר 92 או 120 כדאי לשים למעלה במאורר בתור ערובה, יש למישהו רעיון איזה מאורר לשים בשביל להשיג כמה שיותר זרימת אויר בכמה שפחות רעש?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי FANBUS ויש לי בעיה שהמאוררים לא מסתובבים במיטבם! את הפאנבאס בניתי בדיוק לפי הסכימה הבאה: הכל טוב ועובד ,לדים דולקים אך כשאר אני מפעיל מאוור הוא מסתובב איתי יותר ממה שהוא צריך להסתובב (בינתיים עשיתי רק שליטה על מאורר אחד.. כדי לנסות אם הכל עובד) מה יכולה להיות הבעיה אנשים??
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנה מעולה לבדיקת טמפ' מעבד במאמץ מומלצת http://downloads.planetmirror.com/pub/majorgeeks/processor/cpu_burn-in.zip תגדירו ל 0 שעות ו 30 דקות ותראו מה טמפ' המאמץ של מחשבכם
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו כאן יכול בבקשה להסביר לי איך לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך החדש שלי ... אין לי שום ציוד מיוחד - אם אפשרי לעשות זאת ללא ציוד נוסף (קירור ועוצמה)? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי את המערכת קירור מים אקרוריארס 2 ולפי הבנתי מסתבר שכמה שחשתבי שהיא מערכת קירור טוןבה כניראה שהיא לא.. לכן החלפתי לה את המשאבה לאחת הרבה יותר חזקה.. (2000 ליטר בשעה) ועכשיו השאלה שלי היא כזו.. עם אני יחליף את הבלוק קירור של המעבד לאחד חדש לא מה שקיבלתי עם הקירור מים.. אז עם אני יחליף אותו זה יוריד לי את הטמפרטורה בצורה משעותית?? כאילו כול העיקרון הוא לשפר את המערכת קירור שלי מבחינת זה שהיא תהיהי הרבה יותר יעילה... אז למי שיש הצעות לשיפור אני יסמך לקבל ואנא גם לשלוח לינקים לקנייה וכו וכו... אהה וטמפרטורה המעבד שלי היא 45 במנוכה.. עד 55 במאמץ.... פרסקוט 3 גיגה הרץ לאחר אוברקלוק הגעתי ל-3.9
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור עבור E8400 היעד הוא 4.0 התקציב עד 300 (כולל משחה/מאוורר/סינק) אפשרי?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הFAN על הmsi geforce 6600GT PCIE שלי מת. MSI רוצים 35$ על "תיקון". אני לא קורא להחלפת FAN תיקון. (ליתר דיוק, 35$ לפני דמי משלוח) במחיר הזה אני כבר יכול לקנות Arctic-Cooling NV Silencer 6 Rev 2.0. האם הוא שקט יותר מהקירור המקורי? (אין לי מושג מה זה Noise Level: 0.3 Sone) האם הוא יעיל יותר? (לא מצאתי השוואה בינהם.. מישהו מכיר?) האם זה פוגע באפשרות לחבר בSLI? תודה, LAZYBOY
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקירור הנ"ל גם תופס סלוט PCI כמו הקירור סטוק של ה-6800U? קישור לקירור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=7391 עריכה: מישהו פה יודע אם הקירור הזה הוא אפקטיבי בשביל כרטיס מסך (בנוסף לקירור של הכרטיס עצמו)? (לא למטרות OC אלא לעבודה בסטוק.) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד אז מה יותר טוב??? ותגידו יש מצב שה SilentTower יקרע לי את המעבד מהתושבת?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התייעצות! אני רוכש מפרט עם מעבד I5 750 כשבעתיד אני מתכנן לבצע עליו OC ורמת השקט חשובה (8+) הוצע לי הקירור הנ"ל: מאוור Cooler Master Hyper 212 Plus AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪192 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 מה דעתכם? יעשה את העבודה הן מבחינת OC והן מבחינת שקט? אגב, המארז הוא antec 300. יש צורך להוסיף עוד מאווררים? תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש קירור מים חדש והכי טוב שאפשר למצוא עד 150 דולר בארה"ב . יש לי פרסקוט שמתחמם בצורה רדיקלית למעלות של 70+ . אני מתכוון לעשות OC רציני איתו ואני צריך משהו שיחזיק אותו על טמפרטורות נמוכות . יש הצעות ?? לא אכפת לי לחרוג טיפה מהתקציב אם זה ייתן שינוי דרמטי בביצועים .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי i7 930 עם מהירות סטוק של 2.8. זכרונות 3 סטיקים של 2 ג'יגה כ"א של G SKILL 2000MHZ לוח X58 ASUS P6T כשאני שם בביוס על AUTO אני מקבל את המהירות סטוק שלי אבל בפוסט יש לי הודעה שהמעבד שלי השתנה ואני צריך לשנות את ההגדרות אם אני שם בביוס את האפשרות על MANUAL אני לא עובר את המהירות של הסטוק אפילו אם הבאס שלי הוא 190 והמכפלה היא 21 (המחשב עולה אבל המהירות נשארת על מקסימום 2. 8) , אותו דבר בשני הפרופילים האחרים שיש לי ביוס ניסיתי לשים את המתח של הזכרונות על כמה שרשום עליהם (1.6) אבל זה לא עזר וגם העלתי את המתח למעבד ל-1.3750 וגם זה לא נתן לי כלום אגב אני עם גרסת הביוס הכי חדשה, שידרגתי לא מזמן וגם בקודמת הייתה לי את אותה הבעיה. אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים.... רציתי לשאול אם מישהו מכיר מדריך ל בניית פאנל עם לחצני חיצוניים לשליטה על winmap , dvd וכ"ד.... תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשנה קניתי מחשב עם המעבד הנ"ל בערך לפני חצי שנה התחלתי למדוד את טמפרטורת המעבד, הטמפרטורה עומדת על 51C (בהרצה של הרבה תוכנות וגם בהרצה חלשה של המחשב האם יש טעם לקרר אותו? ואם כן - איך? אין הגבלת תקציב בגדול תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בשעה טובה. החלטתי לנסות לראות מה אפשר להוציא ממנו. אז הלכתי לביוס העלתי את ה-FSB ל-1066 והתדר 267 וקיבלתי מהירות של 3.7GHZ. בלי להעלות את המתח ועם קירור סטוק. בדקתי את המחשב במבחני יציבות עם SANDRA 2007. בינתיים המחשב עובד חלק כ-12 שעות וגם בשיא המאמץ המעבד לא עבר את ה-41 מעלות. שתי שאלות: 1 - איך זה יכול להיות?...מה אני מפספס?...אולי הדרך הזאת נותנת פחות ביצועים? 2 - דוקא הזכרונות הם אלו שהתחממו קצת (55 מעלות) זה הרבה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על זה, למה לא מסבים מערכות לקירור מים של מעבדים וכו' לקירור שמן ?? שמן עד כמה שידוע לי מוליך חום טוב יותר ובנוסף לא מוליך זרם במידה ויש נזילה מהמערכת על איזה רכיב במחשב.. למיטב הבנתי , הדבר היחיד שצריך לשנות במערכת הוא את המשאבה . צריך להתאים אותה/להחליף אותה למשאבה שמותאמת לצמיגות של שמן ולא של מים. דרך אגב, בעולם הרכב הדבר נהוג ברכבי ספורט - יש צינון שמן לגיר וגם לגודש טורבו..
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום השאלה בעיקר לבעלי הזכרונות הנ"ל או מי שמכיר מערכות שעשו אובר עם הזכרונות הנ"ל לכמה הגעתם איתם או שמעתם שהגיעעו איתם האם הייתם קונים אותם שוב או קונים דווקא דגם אחר?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק עם everest איזה ספק יש לי?? תודה מראש..........................
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה מדריך שמראה איך עושים OC? זו פעולה שכדי לעשות אותה אני צריך לפתוח את המחשב ולטכנת אותו או שזה יותר פשוט ועושים את זה דרך הWINDOWS
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-