אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
המפרט בצד יש לי בעיה עם האוברלוק ב2500k ל4.4ghz אין שום בעיה להגיע, המערכת הפעלה עולה והוא גם "שורד" מבחני מאמץ ניסיתי 4.5ghz. במקרה הטוב המחשב נתקע בטעינה של מערכת ההפעלה, במקרה הפחות טוב אפילו לפני אפילו עם vcore 1.4v זה לא עולה, למרות שעם 4.4ghz אני על 1.3v ויכול להיות שעוד אפשר להוריד מתח (לא ניסיתי בינתיים) ההגדרות בביוס: cpu clock ratio [45x] rael time [enabled] turbo [disabled] C1E [disabled] c3/c6 [disabled[ cpu thermal monitor [disabled] EIST [disabled[ bi directional prochot [auto] load line calibration [enabled] cpu vcore [1.3-1.4v] אני יודע שהלוח אם הזה לא ממש טוב לאוברקלוק, אבל זה כבר מוגזם..
-
- 30 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אז כך, אני בונה מארז למחשב חדש שישמש כשרתון (מלשון שרת קטן) לשיתוף קבצים ואינטרנט בבית. נשרף לי ה athlon MP אז אני ככה"נ אקנה במהלך שהותי בארה"ב Athlon XP 1600, כולה 330 שקל כולל משלוח חינם (בתוך ארה"ב). קיצר, איזה מאוורר ו/היטסינק כדאי לקנות, הדגשים הם שקט וגודל קטן. בדגש על הדגשים ! תהיתי עם AX-7 ו וVantec Stealth יהיו הצעה טובה ? או שכדאי לקנות גרסת RETAIL של המעבד, שתעלה כ 120 שקל יותר (או לחלופין Athlon XP 1700 retail ב 480 שקל) ולהשתמש במעבד המקורי שמגיע מ AMD. יש להזכיר שמדובר בשרת, אין כל כוונה לבצע אוברקלוקינג למחשב, רק שקט ושיתפוס כמה שפחות מקום (הרעיון זה לבנות את המארז שיהיה קטן)
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא היה לבעל החנות נגדים אבל אני יחזור עליו.... השאלות הן כמה עולה נגד ואיזה נגד אני צריך... האם אפשר לקחת נגד אחד ולחבר את כל 6 הלדים דרך חוט של פלוס אחד וחוט של מינוס אחד מהספק?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קבלו: עשיתי OC ישבתי שעתיים ובתודה ענקית למישל ולארקדי (ולחציל !) הצלחתי לשבור את ה 2.8GHZ!!! בדיקות של שעתיים יציב!!!! ב S&M!! הזכרונות גם יציבים גם ב S&M תזמונים של 3-4-4-8 200@255 400@510 ללא העלאת מתח!! על מתח סטוק של 2.65 הצ'יפ הזה UCCC 549 של SAMSUNG פשוט בן זונה!!! ה OC נעשה על ידי הלוח המדהים DFI מאקסימום טמפרטורה CPU שהגעתי זה 44 !! מעבד במתח סטוק!!!! קירור סטוק! http://img71.imageshack.us/img71/9741/screenhunter53hm.jpg
-
יש לי ספק 200 וואט חיברתי כבר 3 מאווררים .... ועכשיו אני רוצה לחבר לדים ... ונשאר לי יציאה אחד פנויה ! אם אני יחבר כמה לדים (5 - 10) של 5 וואט .. יש סיכוי שהספק שלי ישרף ??? ואם כן ....... כמה עולה חדש ?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הקירור מיועד להרים את המעבד לרמה של 240*10 -260*10 אני עומד בהתלבטות בין שני גופים שונים,להלן: Thermaltake PIPE101 + Thermaltake SMARTUFO סה'כ- 277 ש'ח. או ZALMAN CNPS7000B-Cu סה'כ-212 ש'ח המפרט בחתימה, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
הועבר לכאן http://hwzone.co.il/community/threads/545263-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9C-%D7%9C%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-speedfan?p=4894663#post4894663
-
- 0 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
במסע להקטת רמת הרעש והחום, האם מישהו יודע אם איזושהי גירסא של ATI/VGA Silencer מתאימה למפרט שיש לי (OVERTURE + MSI Radeon 9800Pro) יש בעיה של גובה, הכרטיס מסך כמעט ונוגע במכסה העליון של המארז כמו כן, מחפש קירור מתאים ל-CPU, גם פה יש בעיה, ה-CPU די צמוד לכלוב של ההארד דיסק יש רעיונות או הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר 80 מ"מ אילו נתונים כדאי שיהיו למאוורר כדי שאני לא אקנה סתם משהו? וכמה זה צריך לעלות?
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהחום במחשב שלי יצא מכלל שליטה. היום כשחרזתי מבית הספר ראיתי שהמחשב שלי התחמם עד ל 51 מעלות צלסיוס באזור המערכת (שזה על לוח האם),מייד נכנסתי לפניקה והחלטתי שמשהו צריך להיעשות. אז חשבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שאני צריך להכניס אוויר מקדמת המארז. לפני שאני אמשיך כמה פרטים על המארז: המארז הוא מארז של ניורון מהסוג הבא: http://www.sinapsa.com/sites/intersoft/Prd_Img/V-BIG.gif (גם אני לא אוהב את ניורון), יש לו מאוורר של ספק הכוח,מאוורר שיושב על המעבדתומאוורר קטנטן על הכרטיס הגרפי. כל המאווררים הם בסיסים ביותר להערכתי,ולא נעשה שום שינוי במחשב מאז שנקנה. אז ככה כמו שניתן לראות בתמונה המצורפת ככה נראה המארז מבפנים (סליחה על הציור הנורא),החלק הירוק הוא ספק הכוח עם המאו…
-
- 44 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שווה לעשות למעבד OC ? אפשר להגיע איתו ל 3GHZ שיהיה ברמה של E8400 ? המפרט שלי בצד ימין יש לי ספק Thermaltake עם הספק 400W RSI בזיג זג מחשבים אמרו לי שזה ספק כח מעולה ואפשר לעשות לו OC .
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ואם מברשת וצבע אז איזה סוג של צבע ואם ספריי איזה סוג של ספריי תודה!!
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
איזה לוח מהלוחות של Abit למעבד הזה הוא הכי טוב?
-
- 12 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בשעה טובה, התקנתי את המאווררים החדשים - Arctic Cooling 12025 - חוברו ללוח Gigabyte GA-K8N Ultra9 במקום המאווררים המקוריים של המארז. המאוררים פועלים ואכן מעט פחות רועשים מהמקוריים אבל ב- Easy Tune5 לא מוצגת מהירות מאווררים של Power ו-System (היתה קיימת עם המקוריים) יכול להיות שלמאוררי AC אין קריאת מהירות? ??? ועוד משהו - התחלתי לחשוב על לוח בקרה למאווררים - האם יש משהו מומלץ (המארז הוא Compucase6A19 עם לוח אם ושני מאווררי 120 מ"מ כנ"ל) תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי תשובה, אני מעוניין לעשות אוברקלוק, אבל משהו מטריד אותי. האם אוברקלוקינג פוגע ברכיב? האם אורך חיי הרכיב נפגעים מאוברקלוק? האם קירור משפיע על כך?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מאיפה משיגים(רצוי חנות באזור פ"ת) ואיך שמים?? והאם זה עוזר במשהו(רצוי שמישהו יגיד את זה מניסיון)
-
- 8 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך בלי מד טמפרטורה. אם אני אעשה לו OC יכול להיות שהוא ישרף או יתקלקל?? ואם אני אדאג לעשות אחרי כל העלאה לבדוק ארטיפקטים ולא יהיו אז אפשר להסתכן??
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
I have an Asus A7V266E board and on the northbridge there's a tiny HSF, recently the fan began making very annoying noises that are disturbing my sleep, a small bang on the case used to stop the noise but now it wont stop. Im not looking to use the warranty on the board or try to replace it , im looking for either Zalman passive chipset cooler or Vantec copper chipset cooler but wasnt able to find them. If any of you have any idea where these or another valid option might be available i would appreciate the help. Thanks in advance, Armageddon.
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 1800+ ומאורר דיי טוב.. המעבד מתחמם עד 38 מעלות ולא יותר... ויש לי 256ddr של סמסונג... אני רוצה להעיץ את זה... אולי תוכלו להדריך אותי?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ASUS GEFORCE 2 GTS 64DDR ואני הולך לעשות לו OC החלקים שקניתי הם: CRYSTAL ORB ARCTIC SILVER 3 וקרור לצלעות הזכירון ויש לי כמה שאלות 1. יש עוד משהו ששכחתי לקנות? 2. איך אני מתקין את ה-CRYSTAL ORB? 3. איך אני מתקין את הקרור לצלעות? וכן קראתי במדריך האתר והם לא מפרטים שם ממש.. אני חדש בעסק הזה ואני צריך קצת יותר פירוט... ותודה..
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אז ככה יש לי Q9550 הבעיה שיש לי את הקירור הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=250 עד כמה לנסות להגיע ל OC עים ep45-extreme? ד"א סליחה על הבורות אני חדש בקטע הזה של OC.
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי כרטיס מסך של ATI RAEDON X1600 מעל הכרטיס יש מאוורר הוא מרעיש מאוד וכמעט לא נסבל שאלתי אם אני מבטל את המאוורר הזה זה אמור להשפיע על הביצועים , יפגע בכרטיס ? אני צריך את עזרתכם בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=HgGaEZjb5Ls נו, זה מתבקש ...
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
- 1 follower
-
-
הטמפרטורות במעבד שלי, intel pentium D 820 (בלי OC כרגע) הן מטורפות עם קירור הסטוק ואם אני זוכר נכון, זה היה ככה מאז שהוא נקנה (מלפני בערך שלוש שנים), דיברנו עם החנות ואמרו שזה בסדר אך כיום, בשבועות האחרונים: 1. הטמפרטורות ממש התחרפנו! פרטים נוספים על כל הטמפ בתחתית הדיון. 2. הביצועים של המשחקי רשת שאני משחק ובכלל התגובה הכללית של המחשב ירדה. 3. המחשב מרעיש בצורה מעצבנת מאוד מאז שהביצועים ירדו, ולפי ניסיון ובדיקות זה בדוק שהרעש הראשי זה מהקירור של המעבד המעפן. הנה הטמפרטורות: IDLE , בעבר: 60 מעלות צלזיוס. כיום: 82 בערך. (!!!) LOAD, בעבר: 80 מעלות צלזיוס. כיום: 92+ (!@@@~!!!!~!@~~;111) אני בא לכאן כדי לבקש מכם לעזור לי לקנות קירור חדש, דרישות: 1. שקט! כבר נמאס לי מהרעש שזה …
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מעבד: intel pentium D cpu3.40GHz המעבד הגיע ל100 מעלות בגלל שהגוף קירור לא ישב טוב והמחשב כיבה את עצמו ..המעבד נדפק.? עכשיו אחרי שסידרתי את הגוף קירור אז המעבד על 38-45 מעלות
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-