אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
איזה מארז משניהם עדיף מבחינת אוורור ורעש?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בדקתי בעזרת ה OCCT במבחן הLINPACK בQ6600 שלי עם לוח gigabye p35 + וגוף קירור tuniq 120 עם המאוורר באמצע כשהמעבד היה עם 100 אחוז שתי הליבות הראשונות במעבד הגיעו לחום של 72-74 מעלות צלזיוס בדקתי באתר של INTEL וכתוב שם שהגבול זה 72 מעלות נראה לי משהו פה לא תקין הרי זה מעבד שאמור להגיע הרבה יותר גבוהה בקלי קלות ובמיוחד עם ה TUNIQ שלי
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם (פעם ראשונה לזיכרוני שאני שואל משהו ;D, כמה נחמד). בכל אופן חיברתי לבן-דודי היקר אתמול או שלשום Athlon XP 1600 plus ללוח (לא שזה קשור) Gigabyte ......H plus ומאוורר ספייר (החדש). החום שלו (מעבד) על ההפעלה ועם דלת פתוחה, רק בביוס (כלומר כשהוא לא עושה כלום) הוא 49 מעלות צלסיוס. עדיין לא יצא לי לבדוק את זה "חיי" בווינדוז או בבנצ'מרק כי המחשב מכובה ומוחבא עד שהוא (בן-דוד) שלי חוזר מהצבא כדי לראותו (שששש... הפתעה). האם החום הזה נורמאלי, בהתחשב בהיטסינק ה...מעפן? (ד"א הוא לא כ"כ רע, 0.71 C/W לפי דן הכה אהוב עלי). סתם כבד"א, זה אתר (דן) האהוב עלי ואני בו לפחות פעם ביום בשנה-וחצי שנתיים האחרונות, אם אין משהו חדש אז אני קורא שוב משהו ישן, הבחור (והניסוח כמובן…
-
שלום אני משתמש בתוכנת Asus Brobe . אני יודע שמשהו דפוק בה, כי היא מראה שטמפ" הלוח והמעבד היא 103 מעלות........ ברור שזה לא יכול להיות , אבל איך היא בדיוק בודקת את זה? איפה החיישנים שממוקמים על הלוח? חיפשתי אותם ולא מצאתי, ההסבר היחידי הוא שהם הדפוקים וההם שעושים את כל הבלאגן. צריך עזרה
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לפני קנייה של זכרון עד עכשיו קניתי מעבד 4770K ולוח ASUS Z87 DELUXE השאלה שלי איזה מהירות זכרון אני צריך כדי לבצע אוברקלוק האם 1600 מספיק או שצריך לקחת זכרונות מהירים יותר אשמח להסבר כללי איך זה עובד
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://xbitlabs.com/articles/coolers/display/coolermaster-mars_11.html עריכה התבלבלתי בכתבה. ;D (אני עכשיו קורא,אני אתן חוות דעת אחר כך)
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג בארץ מנורות תאורה למחשב, לידים ולידים חזקים (יש בארץ כחול?)? באיזו עיר? יש רשתות של חנויות כאלו? ובכלל איזה חנויות של מודינג יש בארץ?(אם יש בכלל.....)
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום חברים, בעת החלפת קירורים, שברתי פינים של הקירור שלי, ואני לא מצליח למצוא תחלופה. מבאס לרכוש קירור חדש בגלל איזה פלסטיק שנשבר, מאוד מרוצה מהקירור. מישהו יכול לייעץ איפה אפשר לקנות תחליפי ? באתר של AC ניתן לקנות, אבל המשלוח מאוד גבוה ויוצא חצי מעלות הקירור. חשבתי גם על להחליף את החיבור לחיבור bolts through אבל אני לא מצליח להבין מה להזמין. מצרף תמונות - הפלסטיק הלבן קיים ושלם, מה שנשבר הוא החיבור השחור שלוחץ את הפלסטיק הלבן בבורד. לצורך המחשה - גודל הפלסטיק הלבן - אורך 1 ס"מ, קוטר 0.6 ס"מ. החלק השחור שמקבע - 1x3 מ"מ ואורך 1ס"מ תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
סתם חשבתי שאולי מישהוא יצתרך תהנו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המאווררים בדלת ובגג עושים רעש של אזור תעשיה....לא יכלו להביא עם מארז כזה מאווררי לדים שקטים יותר... אז חשבתי להחליף לסידרה של AC שראיתי בנועה....להשים 2 של 80 בדלת להכניס אחד של 80 בגג להוציא אחד של 120 מקדימה מכניס ואחד מאחורה של 120 מוציא...עכשיו בגלל שהם לא מוארים המאווררים של AC אז אם אני ישים 2 קתודות זה יאיר יפה וטוב או שזה יכער את המארז? בכללי בחרתי במאווררים האלה כי ראיתי פעם שהמליצו עליהם..יש משהו יותר טוב מהם אוליי...מישהו יכול להמליץ...כמובן בערך באותו מחיר של הAC ואם אפשר אז גם מנועה כי אני מזמין מהם כמה דברים ואני מעדיף להזמין מהם כבר הכול במשלוח אחד וזהו.... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ga-k8n ultra-9 מעבד amd athlon 3000+ וזכרונות geil 512*2 dual channel קראתי איפה שהוא שעד לאוברקלוקינג של 600mhz הלוח אם מחזיק בסדר ולא עושה בעיות.. רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות עם המעבד הזה אוברקלוקינג יותר גדול מ-600 בלי שזה יפגע בלוח אם.. ועוד משהו יש לי כרטיס רשת אלחוטית LINKSYS WMP54G PCI יש אפשרות לעשות אוברקלוקינג בלי שאני יפגע בטעות בכרטיס הזה?!?
-
- 13 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה המצב קניתתי תזלמן zalman cnps 7500 והחלק של גוף קרור שבא במגע עם המעבד ממש לא ניראה טוב אני צריך ללתש אותו איזה ניר לתש הכי מומלץ
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
זה נכון שכדי לקבל את הfsb צריל לכפול את תדר הבאס ב4 ? אוו לחלק את הבאס ב4? ועם אפשר תמונה מ cpu z שתראה לי ואני יכול לחשב ואלמת זאת תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני חדש בעסק, ואני קונה מחשב חדש. אך זה לא המטופל. המחשב הישן, הולך להשתנות. יש הצעות\דרישות\דברים שאני צריך לדעת? עזרו לי להתחיל!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נמצא כשבוע לאחר בניית מחשב חדש; https://pcpartpicker.com/list/RJBxdm (ומספר לא קטן של מאווררים). אחרי הרבה עבודה עם הראם (שלא נמצא ב-QVL של הלוח וייתכן שזה שורש כל הבעיות...) הגעתי ל-3600CL14 יציב ב-100% במתחים מאוד נמוכים (1.42v Dram, 1.075v SoC), מצ"ב תמונות של כלל המידע הנחוץ (עבר Membench, שכחתי לצלם): הבעיה היא שאני לא מצליח להגיע ליציבות ב-FCLK\MCLK של 1867. כאמור, ההגדרות הנוכחיות יציבות מאוד במתחים מאוד נמוכים, כך שאני בספק שמדובר בבעיה של בינינג. ב-1867, המחשב מגיע לווינדוס, אך לקראת סוף Membench קורס עם 0 Mem Errors במהלך הבדיקה, מה שגורם לי לחשוב שהבעיה נמצאת ב-Infinity Fabric ולא ב-…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו מה איזה יצור שלח בפורום מחו"ל http://www.akiba-pc.com/775/ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש AMD 1800+ GIGABYTE 7XRXP 256 DDR 333 ללא OC טמפ' מעבד נעה בין 58-67 האם היא תקינה ? יש סיבה להוסיף אמצעי קירור למרות שלא מתכנן OC?
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
איזה קירור הכי יעיל אני יכול לקנות למעבד Q6600 עד 250 שקל תדוה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
ואני לא צוחק! התוכנה Hmonitor מראה שה CPU 2 מגיע (יציב!) ל 81 מעלות והבורד מגיע ל 51 מעלות אחרי משחק (כמובן המשחק נתקע ואני חייב לעשות ריסטרט, כי אי אפשר לשחק הרבה זמן בטמפ' כאלו) אני קניתי כבר ולקנו 7+ למעבד וקריסטל אורב לצ'יפסט הזמנתי גם arctic ice 3 ואני מחכה לבואו לפני שאני שם את המאווררים אני גם הולך לסדר IDE עגולים השאלה היא, האם זה יספיק בשביל שהמחשב לא יתקע? כי כרגע יש איזה מאוורר זול על המעבד ואין בכלל מאורר על הצ'יפסט חשוב לציין שיש לי XP 1700+ הפחד שלי הוא, שהמשחקים נתקעים בגלל שהכרטיס מסך מתחמם יש לי radeon 8500 ויש עליו מאוור גרוע וזול שבא עם הכרטיס מסך הבעיה היא שאני לא יכול להוציא את המאורר ולשים אחד אחר בשביל לעשות זאת צריך להקפיא את הכרטיס ליומיים בפריזר …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בטוח שיש פה כמה וכמה כאלו ....רציתי לערוך השוואה לכמה OC מקסימלי הגעתם ובאיזה מתח ( OC יציב בפריים וOCCT ולא סתם שהחלונות יעלו ) מקווה שיש כאלו שיקחו את האתגר כאשר הם נקראים לדגל !!! גם בעלי X2 אחרים מוזמנים להצטרף ... לילה טוב הגולש...
-
- 46 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם גדול או קטן או שזה פשוט לא משנה ומה זה צינורות עיבוד? ה-PCI-E הוא 16X והAGP הוא 8X זה משנה בכלל?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ממ שלום, ברשותי המעבד intel pentium 4 prescott 2.8GHZ socket 478 והלוח אם Intel Rock Lake D865PERL. עכשיו השאלות, 1. איך המעבד הזה בשביל לעשות OC? מה המגבלות שלו? 2. חשבתי על לקנות את הקירור למעבד Tuniq Tower 120 בשביל שאני אוכל לעשות לו OC ברמה טובה, האם זה יוכל לעזור לי והאם כדאי לי לקנות את זה בשביל לעשות OC למעבד? 3. והאם הלוח אם שברשותי הוא נעול? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מדובר בספק Antec true 380W המאווררים עשו כבר את שלהם, וגם שימון לא עוזר. מכיוון ששקט מאד חשוב לי אני נצמד להמלצות SPCR מאווררי נקסוס זמינים בארץ, אבל על דגם 92mm נאמר: מכאן שאינו מתאים כ"כ כמאוורר ספק. 1. האם גם ה-80mm של נקסוס הוא Sleeve bearings 2. יש מאווררים נוספים מרשימת המומלצים שלהם שניתן להשיג בארץ? ריפר. עריכה: לא יודע איך פספסתי את זה אבל כל מאווררי הנקסוס הם מסוג Sleeve ולכן יהיו פחות מתאימים. - יש בארץ Scythe Kama Flow? - מה אתם ממליצים?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-