אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ואיזה לא מומלץ, ולמה? GA-Z68P-DS3 GA-Z68A-D3-B3 GA-Z68A-D3H-B3 GA-Z68AP-D3 GA-Z68M-D2H GA-Z68MA-D2H-B3 GA-Z68MX-UD2H-B3 GA-Z68X-UD3-B3 GA-Z68XP-UD3-B3 GA-Z68X-UD3H-B3 GA-Z68X-UD3P-B3 GA-Z68XP-UD3P- B3 GA-Z68X-UD4-B3 GA-Z68XP-UD4 -B3 במקרה הזה אני מעדיף להשקיע כמה שפחות, ובנוסף ל2600K יש ברשותי Mugen2 ואני שואף להגיע ל4.2Ghz יציב אם זה אפשרי. אני רואה שלוחות מסדרת Z68X/XP יקרים משמעותית מZ68A/P/M, האם זה בא אל ידי ביטוי באפשרויות האוברקלוק של הלוחות האלה? כמו כן, האם ספק כח 430W של Antec יכול להספיק (בהנחה שאני משתמש בכרטיס מסך 9500GT) או שעדיף ללכת כאן על ספק חזק יותר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
THERMOCHILL PA120.3 רדיאטור Danger Den Dual 5 1/4 Bay Reservoir מיכל Swiftech STORM Rev2.0 Extreme Performance Universal Water block בלוק למעבד 5 מטר צינורות טייגון. 4 יחידות -SWIFTECH HYDRX שאלה נוספת התרכיז הזה מוליך חשמל? כי הוא מתערבב עם מים האים אני צריך לקנות אחר? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן אהלן! קיבלתי היום את הכרטיס החדש שלי 7600GT ועשיתי לו אוברקלוק דיי ממכובד : לפני : ליבה 550 זיכרונות 1400 אחרי : ליבה 675 זיכרונות 1650 טמ"פ : לפני 33 מנוחה 39 מאמץ אחרי 33 מנוחה 45 מאמץ לדעתי זה אוברקלוק חמוד מאוד... וקיבלתי תוצאה ב-3DMARK05 של 7214 האם התוצאה הזאת מתאימה לכרטיס הזה? מה השיא עולה הנוכחי עם הכרטיס? האם הוא נחשב לאוברקלוקר טוב? האם כדאי לנסות להתקדם עוד עם הכרטיס? נ.ב הכרטיס שלי הוא מחברת Leadtek והוא מקורר ע"י VF-900CU + קירורי נחושת של OCZ לזיכרונות
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם יודעים, ציפיתי לפחות לירידה של 5C. עוד בהתחשב בזה שהמשחה הישנה (המקורית) היתה קשה לחלוטין ונאלצתי לגרד אותה. האיוורור על אוטומטת ועד כה, הנתונים הם בדיוק אותו דבר כמו לפני המשחה: מנוחה - 80C מאוורר - 23% מאמץ - 85C מאוורר - 27% זה לא שזה מפריע לי שזה ב-80 כל הזמן, כי ככה הוא רץ מאז שהוא יצא מהקופסא, ואין לי סיבה להעלות את המאוורר כי אני נהנה מהשקט. רק רציתי לדעת אם זה ייתכן שאחרי מריחה של AS5 המצב יישאר בדיוק אותו דבר או שמשהו פה לא בסדר, קיוויתי למשהו אחרי כל העבודה שזה דרש... חדשות יותר משמחות, הטמפ' של המעבד ירדה ב-20C במנוחה וב-40C במאמץ! OMG! אני די בטוח שזה גם תודות לזה שהסרתי מרבד של אבק שהיה בין המאוורר לצלעות קירור ;D ועוד בעיה קטנה שיש לי: אחד השכנים שלי התח…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי .. אני מעוניין לעשות אובר קלוק רציני למעבד שלי ויש לי שאלה : אם אני אשנה את מהירות הV Core שלו ל1.9 האם אני אצליח להמהיר אותו מעבר למהירות העכשווית מבלי להגדיל יותר מדי את מהירות הבאס - שעומדת עכשיו על 150?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בתמונה, זה שרטוט של בייבאס. ממה שהבנתי מהשרטוט צריך לחבר את החוט האדום רק לרגל האמצעית בצד ימין של המתג... הבעיה היא שהרגל השמאלית העליונה גם אמורה לדעתי להיות מחוברת ל 5 וולט... מה דעתכם? האם המתג מחבר פשוט את הרגל האמצעית לרגל מעליה/מתחתיה בתלות במצב המתג או שיש עוד משהו שמתחבר? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קנית את המארז של Lian Li - PC-B25-FWB המארז מגיע עם 2 מאווררים קדמיים, 2 מאווררים עליונים ו-1 אחורי. ברצוני לרכוש בקר מאווררים, בצבע שחור שיתאים למארז. התלבטות האם לקחת בקר אם חיבור ל-5 מאווררים או להסתפק ב-4 בלבד. ושאלה נוספת, במידה ואני מעוניין לבצע OC, האם כדי לחבר גם את המאוורר של המעבד לבקר? או שלא נוהגים לעשות את זה ועדיף לחבר אותו ללוח? חשבתי על 2 האופציות של SCYTHE: Skythe Kaze Master / Kaze Master Ace 5.25 http://www.skypc.co.il/pl_product~KM02-BK~18~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~KM01-BK~18~0.htm או ללכת על LIAN LI: LIAN LI TR-5 http://www.skypc.co.il/pl_product~TR-5B~18~0.htm מבחינת המחיר הם נעים באיזה ה-240 וכולם באותו הטווח מחירים לכן אין את שיקול המ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD 64 ATHLON 3000+ BOX EPOX EP-8KDA3+ ADATA 512 DDR400 WD 120GB 7200RPM 8MB BUFFER SATA LITE ON 52X32X52 TOSHIBA 16X SAPPHIRE 9800PRO 128MB 256BIT וקניתי את המארז של COMPUCASE דגם 6A19 , ואני יודע שהוא בא עם מאורר 120 מ"מ אחד, השאלה אם המאוורר הזה יספיק לקרור כל המערכת הזאת? תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולTAOTAO אל תהיה ילד ותנעל אחרי דקה כי אז אני לא יכול לשאול כלום יותר וחייב לפתוח חדש כשיש אנשים חדשים בפורום צריך להתחשב ולהסביר זה ממש מרתיח ההתנהגות שלך יכולת להעיר ולתת 5 דקות צ'אנס להגיב לך ואז לנעול לא צריך להתלהב מהנעילה -לא קנו לך מנעול מפלסטיק כשהיית קטן ? וחוץ מזה הנושא הקודם היה בקשתי לתוכנה שממהירה את המאווררים ועכשיו שהתגלה לי שאין כזו אני מבקש עזרה להוסיף מאווררים במארזהנתון אלו 2 נושאים שונים ולמי שיכול באמת לעזור שייתן תשובה פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415539.0
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים הזמנתי את ZALMAN VF900-CU אליי הביתה שיעזור לי כאן עם ה 7900GT שלי..(עדיין לא הגיע.. אולי יבוא ביום ראשון).. בנוסף הזמנתי מאורר 120 מ"מ של ARCTIC COOLING למארז במקום ה 80 שלי מאחורה.. עכשיו אני חושב להזמין את ה BIG TYPHOON שיעזור לי פה עם המעבד.. אני יודע שזה קירור מעולה בזה אין לי ספק ואני יודע שהוא שקט מאד.. אבל אתם רוצים להגיד לי שעדיין אין לו מתחרים?? כל כך הרבה זמן?! מה אם לדוגמא ה ZALMAN Fatal1ty FS-C77 ?? משתווה אליו ? או יש איזה קירור אחר שאני צריך לשקול בכלל ?? תודה לכולם.. נ.ב = איך ה VF900-CU שהזמנתי ? עשיתי בשכל ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את המהירות של המעבד יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 אני רוצה בדרכים הכי קלות והכי פשוטות אם אפשר. תודה לעוזרים...!!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המצב אצלי לא להיט (או שכן - הצ'יפסט רותח יחד עם המייצבי מתח) אשמח לשמוע מה המצב אצלכם, ומה עשיתם לפתרון הבעיה. השיקול אצלי הוא האם להשקיע בקירור אקטיבי, אם האם ללכת רחוק ולקרר בעזרת מים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז זה הגיע סוף סוף... אלק סוף סוף... תראו מה שהם עשו... אם הערכה הקודמת הייתה עוד איכשהו בסדר, אז החדשה היא זוועה. שינויים עיקריים כוללים משאבה שהפכה מסכנה, מ120 ליטר לשעה של הקודמת להרבה פחות. עכשיו היא גם קטנה בגודל, נעשתה מרובעת וגם מעבירה רק 90 ליטר לשעה... כרגע הכי חלשה בשוק... לפחות הם שינו, חיזקו את החיבורים והורידו את ה 2 העליונים המיותרים מהגירסה הראשונה של הערכה... אגב, קוטר הצינורות לא השתנה, והמעבר המיוחל ל 1/2 נשאר בגדר חלום. ואני קיוויתי שTHERMALTAKE יתחזקו בשוק קירור המים. אין לי מילים... הדבר הטוב, זה שהערכה החדשה יחד עם האביזרים זה הדבר הכי יפה בשוק., רק מומלץ להחליף את המשאבה ואז זה איכשהו בסדר. רק לא לגעת בערכה החדשה שלהם, עדיף כבר לקנות חלקים…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נוזל יעודי למערכת קירור למחשב (Thermaltake\Fluid\Primochill וכו') נוזל רדיאטורים ירוק נוזל רדיאטורים אחר (אדום, ושאר השטויות) או סתם מים מזוקקים ? אני אישית עד היום השתמשתי בנוזל רדיאטורים ירוק (מתחנת דלק \ הום-סנטר). אבל ראיתי נוזלי רדיאטורים אדומים בגוונים ממש מגניבים, חשבתי לגוון (כמובן להוציא את כל הנוזל הירוק קודם). השאלה מה באמת ההבדל בין הנוזלים והאם שווה להשקיע במשהו ספציפי (הכוונה היא בעיקר מבחינת תפקוד של החומר כהגנה למשל נגד קורוזיה ותאימות שהוא בא במגע עם חלקי נחושת... פחות מבחינת שינוי טמפ' כי שם אני לא חושב שיהיה הבדל). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציצתי בבקשה שתמליצו לי על הטיסינק טוב חזק עד 300 ש"ח לא חשוב הגדול שיקרר גם באובר קלוק די חזק... נ.ב. מישהו יכול להסביר על המאוורר דלתא שאני שומע בהרבה מקומות? נ.ב. 2. סליחה על הניסוח הגרועהאני פשוט מת מעייפות
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין כמו מודינג בשבת ;D הקרדיט אני חושב שהולך ל Kriz, שלא יגידו שאני מעתיק, למרות שעלה לי הרעיון עוד לפני שראיתי את העבודה שלו.... :-X אז כרגיל, תמונות..... (מצטער שאין הרבה תמונות ממהלך העבודה, הכל נמחק לי....) במציאות הכל נראה טוב יותר בחושך. אשמח לתגובות !
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , קייםן אצלי מחשב חדש עם המפרט הבא: q9300 לוח gigabyte p45ds3r הארדיסק 500 wd כרטיס מסך 4850 זכרונות 2gb mushkin הקירור למעבד הוא הרגיל של אינטל שמגיע עם המעבד. הטמפרטורות במנוחה: הטמפרטורות במאמץ: השאלה היא כמה צריכות להיות הטמפרטורות עם הקירור המקורי של Intel. ואם לא מה צריך לעשות?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה אצלי לעשות אובר הוא הטמפרטורה. אבל מה לעשות הטמפרטורה די נורמלית למעבד שלי כי הוא PRESOCET והטמפרטורה 47-52 במצב לא של מאמץ ולא של מנוחה ביניהם. מה לעשות ? אני יודע שהטמפרטורה לא טובה לאובר. אז אם אני יקנה נגיד BT כמה מעלות זה יוריד לי?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המארז הנ"ל ואני רוצה לקנות לו עוד 2 מאווררי 90mm מקדימה. מה אתם מציעים מפה:http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=cooli-fans ואם אין פה משהו טוב, אז ממקום אחר. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי היום את ה TT חיברתי אותו כמו שצריך רק שאין לי מושג לאן לחבר את המאווררים החיבורי מאווררים שיוצאים ממנו הם פיצול של 3\4 פינים. בכ.מסך המאוורר המקורי נכנס ל -2 פינים. בלוח עצמו יש לי מקום ל - Sys Fen 1 ו Sys Fen 2 שהם 3 פינים אבל זה לא מתאים... המרווח בין הפינים גדול מדי מכדי שהמחבר יכנס. מה עושים ? עריכה: יש את המתאים שמתחבר ל -12V לספק ויוצא ממנו שני חיבורים, אחד 0.7v והשני 12v ורק החלק של ה-3 פינים יכול להתחבר אליו. לאן מחברים ? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באוורסט אין לי CPU כלל. ובספיד פאן הוא מופיע אבל הטמפ' הגבוה בכ15 מעלות מכל ליבה! וגם כשאני נכנס לCONFIGURE אז בCHIP של ה"SYSTEM" ושל ה"CPU" כתוב אותו דבר! - winbond ועוד כמה אותיות.... האם זה בעיה? תודה לעוזרים...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש של AMD FX8350 והקירור שלי הוא Antec khuler H2O 920, הלכתי לביוס והגדרתי OC ראשוני ל 4.3 GHZ, ניסיתי ככה בלי להעלות מתח וניסיתי עם עם להעלות מעט את המתח וכשזה טוען את הלוגו של windows 7 בהדלקה ישר מתקבל לי מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו. *חשוב לציין שבהרבה אתרי אינטרנט ראיתי שלא צריך לשנות למעבד הזה את המתח אלא אם כן רוצים להעלות מעל ל4.4 ושלי לא עובר את ה4.3 ואין לי מושג למה זה עושה לי את זה, כיביתי גם את הפונקציות שמזיקות לOC בביוס וכלום לא עוזר, בבקשה עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למשל איזה קירור, פתיחת מכפלה וכו'. לוח אם יחסית לא מוכר של systemboard מבוסס על שבב SIS M841, זכרון 128 DDR של Mosel שישודרג בקרוב ל256 או 512. מארז טאוור לפי דעתי (אני לא בטוח, מארזים זה לא התחום שלי... בכל אופן הוא של SPL וכבר ראיתי כאן אנשים עם מארז כזה, אולי תוכלו לעזור לי להחליט). קראתי את המדריכים אבל הם לא עזרו לי. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז מה דעתכם על הקירור Noctua NH-U9B SE2? http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=32&lng=en הקירור אמור לשמש אותי למעבד הנוכחי (775) ולהוות לקירור למעבד שיבוא בעתיד כניראה 1155.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-