אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
למשל איזה קירור, פתיחת מכפלה וכו'. לוח אם יחסית לא מוכר של systemboard מבוסס על שבב SIS M841, זכרון 128 DDR של Mosel שישודרג בקרוב ל256 או 512. מארז טאוור לפי דעתי (אני לא בטוח, מארזים זה לא התחום שלי... בכל אופן הוא של SPL וכבר ראיתי כאן אנשים עם מארז כזה, אולי תוכלו לעזור לי להחליט). קראתי את המדריכים אבל הם לא עזרו לי. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי עשיתי לא מזמן C@ למעבד מ2.3GHZ@2.6 רציתי לעשות לו עוד אך נתקלתי בבעיה: שיניתי את מהירות הזכרון ל533 במקום 667 שיניתי את HT ל800MHZ שיניתי מכפלה 10.5 X ו260 BUS העלתי מתח ל1.325 למעבד אבל הוא נותן לי אזהרה ומחזיר את ההגדרות לסטוק מה הבעיה? עידכון: ניסיתי לעשות לו C@ בלי שינוי של הHT עם מכפלה של 10.5 בBUS 260 אבל שוב אותה אזהרה וחזרה למהירות סטוק האם מישו יוכל לעזור לי ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המטרה העיקרית: מהירות שעון כמה שיותר מהירה של המעבד - תוך שמירה על טמפרטורה סבירה של עד 60 מעלות בעומס, בלי הרבה רעש, ועם יציבות מוחלטת! חשוב אבל משני: מהירות שעון של ה-FSB, של ה-RAM, ותזמונים של ה-RAM. היות ומהירות השעון יותר חשובה אני חושב שכדאי להישאר עם המכפלה המקורית של 9 ולא להוריד אותה. _________________________ יש לי כבר בבית מארז סביר ביותר: Antec 3700 Black Quiet Edition, וכמו כן Scythe Ninja לקירור. אני שוקל להוסיף\להחליף לנינג'ה מאוורר. בקרוב אני קונה Q6600 ואני מחפש לוח וזיכרונות שיתאימו ל-OC (מקציב 1500-2000 ש"ח ללוח ולזכרונות). חשבתי לקנות את ה-Abit IP35 Pro ב-900 ש"ח וזיכרון OCZ DDR800 CL3 כזה ב-600 ש"ח: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=407552 זכרונות…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד איפה אני יכול לקנות מאווררים 60 מ"מ באזור ת"א ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה אצלי לעשות אובר הוא הטמפרטורה. אבל מה לעשות הטמפרטורה די נורמלית למעבד שלי כי הוא PRESOCET והטמפרטורה 47-52 במצב לא של מאמץ ולא של מנוחה ביניהם. מה לעשות ? אני יודע שהטמפרטורה לא טובה לאובר. אז אם אני יקנה נגיד BT כמה מעלות זה יוריד לי?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שני הסטיקים מתוך הארבעה ושכולם מתוצרת CORSAIR לא מתפקדים בשום מצב כרגע..הם במתח של 2.20V ניסיתי אותם במחשבים אחרים ואף מחשב לא הגיב..הזוג השני בעל מתח של 2.10 הגיב חיובי וכולם פעלו. נכנסתי לאתר של CORSAIR והתחלתי תהליך של לפני RMA מילוי פרטים ומעבר בשלבים.. קצת לפני הסוף הם רצו שאאפס את הביוס ואבדוק את הסטיקים המתים בMEMTEST,וואלאק איך אפשר להפעיל MEMTEST כשהזכרונות האלו לא מתפקדים..?הם גם לא השאירו מקום להסבר מהסוג הזה,וככה נתקעתי בשלב ההוא של הרישום..מה אני אמור לעשות במצב כזה..? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD 64 ATHLON 3000+ BOX EPOX EP-8KDA3+ ADATA 512 DDR400 WD 120GB 7200RPM 8MB BUFFER SATA LITE ON 52X32X52 TOSHIBA 16X SAPPHIRE 9800PRO 128MB 256BIT וקניתי את המארז של COMPUCASE דגם 6A19 , ואני יודע שהוא בא עם מאורר 120 מ"מ אחד, השאלה אם המאוורר הזה יספיק לקרור כל המערכת הזאת? תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אהלן! קיבלתי היום את הכרטיס החדש שלי 7600GT ועשיתי לו אוברקלוק דיי ממכובד : לפני : ליבה 550 זיכרונות 1400 אחרי : ליבה 675 זיכרונות 1650 טמ"פ : לפני 33 מנוחה 39 מאמץ אחרי 33 מנוחה 45 מאמץ לדעתי זה אוברקלוק חמוד מאוד... וקיבלתי תוצאה ב-3DMARK05 של 7214 האם התוצאה הזאת מתאימה לכרטיס הזה? מה השיא עולה הנוכחי עם הכרטיס? האם הוא נחשב לאוברקלוקר טוב? האם כדאי לנסות להתקדם עוד עם הכרטיס? נ.ב הכרטיס שלי הוא מחברת Leadtek והוא מקורר ע"י VF-900CU + קירורי נחושת של OCZ לזיכרונות
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו יש לי כרטיס מסך 8800GTS 320 MB והוא מגיע בימים אלה שחo טירוף ל80 מעלות ללא מאמץ,ועם מאמץ ל95 ולפעמים גם מעל!!!! מה אני יכול לעשות בנידון??? המארז שלי הוא raidmax sagitta
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום. בהמשך לדיון הקודם (לחצו כאון) שדן בן היתר בבעיות היציבות. כמו שנאמר שם, כרגע ההגדרות הם כאלה: fsb 420 memory 840 cpu vcore 1.6 fsb termination 1.550 nb vcore 1.5 --- בהגדרות האלו צלחתי להריץ בדיקה במשך שתי דקות, ולאחר מכן מסך כחול. ניסיתי מתחים למעבד מ1.5 עד 1.6, ובנתיים שום דבר לא יציב. אלו עוד דברים אני יכול לעשות על מנת לייצב את מערכת? תודה מראש Install
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מפרט מזיג זג שאותו הזמנתי הנה הוא: מעבד- q6600 קירור למעבד-SUNBEAM TUNIQ TOWER 120-BLU LED FAN לוח אם-- גיגבייט GA-P35-DS3L ספק כוח- ENERMAX MODU82 525W כרטיסי זיכרון -2GB X2 SAMSUNG DDR II 800 דיסק קשיח- - Seagate 500GB SATA2 7200RPM 32MB כרטיס מסך - GIGABYTE GeForce 8800GT 512MB NX88T512HP GV מארז- P182 ואני חייב לשאול אתכם משהו מה ההבדל בין הטוניק הזה לבין הרגיל שגם עולה פחות? מה זה רק הצבע והאורות הכחולים? כי אין לי גם ככה חלון במארז ככה שאני לא צריך את זה בכלל.. גם יש לי הרגשה שהמוכר דחף לי את זה כי יש להם אותו במלאי.. והאם אתם ממליצים לי להשאר עים הקירור הזה או שיש משהו יותר טוב ושקט למחירו? אשמח לעזרכתם מחר זה דד ליין אחרון לשינוי, תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
6960x על 5GHZ ב 3DMARK המעבדים כבר זמינים ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים הזמנתי את ZALMAN VF900-CU אליי הביתה שיעזור לי כאן עם ה 7900GT שלי..(עדיין לא הגיע.. אולי יבוא ביום ראשון).. בנוסף הזמנתי מאורר 120 מ"מ של ARCTIC COOLING למארז במקום ה 80 שלי מאחורה.. עכשיו אני חושב להזמין את ה BIG TYPHOON שיעזור לי פה עם המעבד.. אני יודע שזה קירור מעולה בזה אין לי ספק ואני יודע שהוא שקט מאד.. אבל אתם רוצים להגיד לי שעדיין אין לו מתחרים?? כל כך הרבה זמן?! מה אם לדוגמא ה ZALMAN Fatal1ty FS-C77 ?? משתווה אליו ? או יש איזה קירור אחר שאני צריך לשקול בכלל ?? תודה לכולם.. נ.ב = איך ה VF900-CU שהזמנתי ? עשיתי בשכל ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה היא לעשות בדיקת מאמץ ובמקום לשבת מול המחשב אז לתת לתוכנה שתמדוד מה היתה הטמפ' המקסימלית של המעבד במהלך הבדיקה. מישהו מכיר תוכנה כזאת? אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל פה יש הרבה יותר סיכויים שיענו לי פה מאשר בפורום תוכנות
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W המאוור (שהגיע עם המארז) מת היום ... (GP d12sh-12 ) איזה מאוור כדאי לקנות ? הדגש הוא על מאוורr שקט. תודה, נמרוד.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה המפרט שלי הוא לוח אם ABIT IP35-E מעבד E4500 @ 3.3GHZ קירור למעבד ARCTIC COOLING FREEZER 7PRO כרטיס מסך HD2900 PRO @ 786/2220 זכרונות Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit @ 900MHZ ספק כוח CORSAIR 450W VX צורב LG H44N דיסק קשיח 160GB SATA WD ועכשיו לבעיה.. עשיתי אוברקלוק למעבד כפי שאתם רואים במפרט ל3.3 GHZ עם מתחים 1.45 או 1.46 לא זוכר בדיוק ומתחים לזכרונות 2.30 עכשיו שאני מנסה לעלות את המתחים למעבד באחד מעל מה שקיים כרגע ואת המכפלה ב10 הווינדוס עולה רק ושאני עושה בדיקת SUPERPI הכל יוצא בסדר ואז נכנסתי לEDMARK06 לבדוק אם יש שיפור וכעבור כמה שניות מתחילת הבדיקה המחשב נתקע ואני צריך לרסט אותו מה עושים? ניסיתי לעלות מתחים ל1.5 וזה לא הולך
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^ מאווררים רועשים במארז ARCTIC COOLING SILENTIUM T2- פתרון הכתוב לעיל- תודה! שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אין כמו מודינג בשבת ;D הקרדיט אני חושב שהולך ל Kriz, שלא יגידו שאני מעתיק, למרות שעלה לי הרעיון עוד לפני שראיתי את העבודה שלו.... :-X אז כרגיל, תמונות..... (מצטער שאין הרבה תמונות ממהלך העבודה, הכל נמחק לי....) במציאות הכל נראה טוב יותר בחושך. אשמח לתגובות !
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי מעבד i-7 עם 8 ליבות (ההוכחה שיש לי 8 ליבות היא כשאני נכנס לmsconfig אז הוא נותן לי להגדיר 8 ליבות לעבודת המחשב) זיכרון 8 גיגה DDR3 מערכת הפעלה win-7 ultimate -64bit\ בהגדרה די מפלצתי מבחינת היכולות שלו אני מייעד אותו בעיקר למוליטמדיה (המרות ותרגומי סרטים ברמות הגבוהות ביותר שיש full hd וצפונה) עכשיו מה שאני מחפש זה שמישהו יסביר לי בצורה פשוטה איך אני רותם את פעולת המעבד או את פעולת הליבות לריכוז על משימה אחת ספציפית(לדוגמה הדבקת כתוביות והמרת/עריכת סרט של 12 GB דבר שיכול לקחת הרבה זמן אני עובד עם cyberlink (תוכנת עריכת הוידאו אחת הטובות והיקרות שיש בשוק) ואני די חדש בכל מה שקשור לאוברקלוקינג לא רוצה לדפוק משהו ברכיבים/במערכת ההפעלה של המחשב יש תוכנת או…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולTAOTAO אל תהיה ילד ותנעל אחרי דקה כי אז אני לא יכול לשאול כלום יותר וחייב לפתוח חדש כשיש אנשים חדשים בפורום צריך להתחשב ולהסביר זה ממש מרתיח ההתנהגות שלך יכולת להעיר ולתת 5 דקות צ'אנס להגיב לך ואז לנעול לא צריך להתלהב מהנעילה -לא קנו לך מנעול מפלסטיק כשהיית קטן ? וחוץ מזה הנושא הקודם היה בקשתי לתוכנה שממהירה את המאווררים ועכשיו שהתגלה לי שאין כזו אני מבקש עזרה להוסיף מאווררים במארזהנתון אלו 2 נושאים שונים ולמי שיכול באמת לעזור שייתן תשובה פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415539.0
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום בפעם הראשונה ניסיתי להמהיר את הכרטיס מסך שלי(GF4 420MX) ויש לי כמה שאלות ;D 1. מהירות הליבה המקורית של הכרטיס היא 250MHZ ואני מעוניים להגיע ל300 בלי קירור זה אפשרי(בלי לשרוף את הכרטיס)??? או לפחות ל275 כדי להגיע לרמה של 440 MX? 2. מהירות הזכרונות היא 333 עד כמה אני יכול לסחוט את הכרטיס??? 3. בכמה MHZ לעלות כל פעם 4. איך לבדוק יציבות? תודה רבה לכל העוזרים!!! ;D
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מעבד E6550 עם אוברקלוק ל-2.88 ג'יגהרץ, שעשיתי בגלל הכרטיס מסך RADEON 5770. אם אני מעוניין לעשות לו OVERCLOCK של כ-5 עד 10 אחוז ממהירות הסטוק, בכמה אני אצטרך להעלות את האוברקלוק למעבד על מנת שלא יהיה לי צוואר בקבוק שוב? איך ניתן לבדוק?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. אני מתכנן המהרה למעבד p4 נורת'ברידג' ואני חייב לוח קטן בשביל הפרוייקט שלי - MicroATX... כמובן שהחברה שקופצת לראש היא Abit.. עכשיו כמובן שהלוח צריך להיות תומך DDR - כלומר מבוסס 845D או SiS645.. בדקתי באתר שלהם ויש להם רק אחד בגודל הזה, על הצ'יפסט של אינטל - BD7M. עכשיו אני יודע של-BD7, גירסת ה-ATX יש אפשרויות אוברקלוק מעולות (ע"ע SoftMenu III כמו שכולנו מכירים אותם). אך לא הצלחתי לברר בשום מקום אם גם לגירסת ה-MicroATX יש אפשרויות אלו... אם הם בכלל באותו גירסת ביוס. ניסיתי לשלוח אימיילים אך ללוא תשובה.. לא מצאתי את המידע הזה בשום מקום.. ולא מצאתי את ה-Manual של הלוח. אקסטלנט יכולים להביא לי את הלוח הזה.. כן אני יודע שהם דרעק אבל אין לי הרבה ברירות... …