אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
תמונה של החלק הקדמי ושל הצד השגתי מצלמה מחורבנת מחבר אז האיכות לא טובה במיוחד ואני מקווה שאני יודע איך מוסיפים תמונה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז החלטתי לעשות oc בפעם הראשונה ואני רוצה עצות לפני שאני מתחיל כמו איך לעשות בלי לגרום לחלקים להישרף או להישחק הרבה יותר מהר, וגם כל המפרט שלי נמצא פה תראו ותגידו לי מה אתם חושבים על התוצאות (אני ינסה בכל מקרה), ושימו לב שהזכרונות שלי עם 2.5 cas איך אני מוריד ל2 בלי שיהיה ריסטים? (ראיתי מישהו מהאתר שעשה את זה) עשיתי אבל הווינדוס בכלל לא עלה היה ישר ריסט עם מסך כחול, וגם אני רוצה לדעת עם יש שיפור גדול\מורגש אחרי שאני יוריד את ה-cas ל2? ובכללי כל עצה שיש לכם למי שעושה oc פעם ראשונה (הדגשתי את השאלות פחות או יותר)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זא ככה אני מרכיב לחברה של אמא שלי מחשב, בקיצור: מעבד- E6400 לוח אם - GA-945P-S3 של ג'יגה בייט בקיצור התקנתי רגיל כמו כל מחשב, התקנתי XP להנאתי... למחרת בבוקר (יענו היום) הדלקתי את המחשב על מנת להתקין אופיס וכל מיני דברים ובקיצור הייתי צריך לצאת. אחרי כמה שעות שחזרתי אני בדקתי באברסט והמעבד היה על 78 מעלות! מיד עברתי לביוס וגם שם זה היה ככה. רק נציין שלפני זה זה היה על 30 ומשהו... עכשיופתחתי את המארז שוב ובאמת חיברתיהכל כמו שצריך והמארז מסודר מבחינת איוורור פיקס. עברתי לביוס ושם התברר לי שהמאוורר שעל הגוף קירור מסתובב בין 700 ל900 RPM בלבד ללא שום קשר אם הSmart Fan Control מופעל או לא... בביוס זה שומר על טמפרטורה יציבה כבר כמה דקות, כמעט חצי שעה כבר. והמאורר לסרוגין עולה …
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה אותו בארצות הברית ויש לי כמה שאלות http://www.jab-tech.com/product.php?productid=3846 1) מה זה החלק השלישי בתמונה זה שמצד שמאול 2)איזה מאורר 140מ"מ אני צריך?! 3) http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=49&products_id=22545 או http://www.moddersmart.com/index.php?target=products&product_id=490 זה די דחוף, תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מעבד E6550 עם אוברקלוק ל-2.88 ג'יגהרץ, שעשיתי בגלל הכרטיס מסך RADEON 5770. אם אני מעוניין לעשות לו OVERCLOCK של כ-5 עד 10 אחוז ממהירות הסטוק, בכמה אני אצטרך להעלות את האוברקלוק למעבד על מנת שלא יהיה לי צוואר בקבוק שוב? איך ניתן לבדוק?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה היא לעשות בדיקת מאמץ ובמקום לשבת מול המחשב אז לתת לתוכנה שתמדוד מה היתה הטמפ' המקסימלית של המעבד במהלך הבדיקה. מישהו מכיר תוכנה כזאת? אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל פה יש הרבה יותר סיכויים שיענו לי פה מאשר בפורום תוכנות
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המארז Corsair Carbide Clear 400C Compact Mid-Tower כרגע מחוברים אליו 2 מאווררים 140מ"מ שמכניסים אוויר קר מקדימה, מאורר 140מ"מ שפולט אויר חם מלמעלה ומאורר 120מ"מ נוסף שפולט אויר חם מאחור שהוא גם מחובר לרדיאטור של המעבד. יש לי מקום להוסיף עו מאורר אחד שיפלוט אויר בחלק העליון של המארז, האם כדאי להוסיף ? אם כן, אין לי עוד חיבור למאוורר נוסף בלוח האם, האם זה בטוח לחבר מפצל ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע ששניהם טובים.. תמליצו לי על איזה ללכת.. ה bigtyphoon http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm או ה XP-120 http://www.thermalright.com/a_page/main_product_xp120.htm תודה..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש קירור כלשהו לציפסט , לא פסיבי (כי אני צריך לאוברקלוקינג) אבל שיהיה ממש ממש שקט .... תודה..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום. בהמשך לדיון הקודם (לחצו כאון) שדן בן היתר בבעיות היציבות. כמו שנאמר שם, כרגע ההגדרות הם כאלה: fsb 420 memory 840 cpu vcore 1.6 fsb termination 1.550 nb vcore 1.5 --- בהגדרות האלו צלחתי להריץ בדיקה במשך שתי דקות, ולאחר מכן מסך כחול. ניסיתי מתחים למעבד מ1.5 עד 1.6, ובנתיים שום דבר לא יציב. אלו עוד דברים אני יכול לעשות על מנת לייצב את מערכת? תודה מראש Install
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במאוורר העליון של האנטק 300 ואני צריך לשמן אותו. האם יש "טכניקות" מסוימיות, או סתם לרסס את הציר (כשהמחשב כבוי כמובן)? אני חייב לפרק אותו, או שאני יכול גם ככה כשהמארז שוכב? בגלל שלפרק אותו יקח לי איזה 8 שעות, בהתחשב בעובדה שהקירור של המעבד קצת חוסם.. כמו כן האם יש למישהו מכם המלצה לשמן מסוים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם עקב הגעתה הקרובה של בתי הראשונה אל העולם, אני מעביר את המחשב לסלון כדי לפנות את החדר עבורה. הרעיון הוא לחבר את המחשב ל - lcd ולהשתמש בו כמחשב לצפייה בסרטי HD, הורדות ומדי פעם משחקים (פעם בשנה לאיזה שבועיים-שלושה כשיוצאת גרסה חדשה של COD). אני רוצה למקם את המחשב באחד מארונות המזנון ולהשאיר את הדלת סגורה, כך שרק הצד האוחרי יהיה פתוח במלואו. במארז יש 3 מאווררים 120, כאשר הקדמי יונק וכולל פילטר, העליון והאחורי מוציאים את האוויר מחוץ למארז. שאר מפרט המחשב : Intel core 2 duo E8400 Asus P5QL-EM W.D 5000AAKS 500GB 7200rpm Mushkin DDR2 4096MB (2048x2) 800MHz CL4 Asus DRW x20 case -Nexus Clodius1 CPU colling - Nexus LXM-8200 case fan 120mm x 3 connect3d HD4850 Hiper HP…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד E4500 2.20GHZ 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך HD4870 של סאפיר 512MB ווינדוס 7 מסך FULL HD "22 לאחרונה במשחקים למשל כמו fifa 11 וpes 11 אני שם על רזולוציה הכי גבוהה 1920X1080 אבל רמת גרפיקה בפיפא אני לא יכול לשים על HIGH זה לא רץ חלק בשביל שהמשחק ירוץ מהר וחלק אני שם על LOW מה הבעיה למה זה לא מצליח להריץ לי חלק על HIGH? בגלל המעבד או בגלל הכרטיס מסך? זה כרטיס חזק היה תותח כשקניתי יקר מאד יש פתרון? אני רוצה להריץ משחקים על רזולוציה הכי גבוהה ורמת גרפיקה הכי גבוהה עם מה שיש לי יש פתרון? אוברקלוק לכרטיס מסך יפתור תבעיה? איך עושים אוברקלוק? (דרך הקאטליסט? ATI OVERDRIVE?)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יו רציתי לדעת אם מישהו יודע אם מוכרים Peltier/TEC בארץ ואיפה ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המאוורר 200mm של קורסייר שיושב לי בחזית המארז הוא נוראי ומרעיש. הזמנתי מאוורר של NZXT אבל הוא גדול מדי ולא נכנס לי במארז. ראיתי שיש את זה: [h=3]Aerocool Silent Master 200mm[/h]אמור להיות ממש שקט אבל הוא מגיע עם לדים ואני לא מעוניין בתאורה מיותרת. מישהו יודע איזה מאוורר 200mm אפשר לקנות שיהיה ממש שקט בלי לדים ושטויות? חשוב שיהיה ברוחב של 20mm ולא 30 אחרת הוא לא יכנס לי במארז. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה אמור להיות הרדיסק. השאלה בתמונה.. אבל שיהיה הם לשים את הצלעות קירור על ההרדיסק (הריבוע בצד) הם זה יעשה משהוא, ישמור לי עליו... יש לעיו כבר איזה מאוורר ואין לי כסף לקנות משהוא נורמלאלי בחנות. האם כדאי לפזר הרבה צעלות קירור על השטח של ההרדיסק (למעלה). האם צריך לשים משהוא על הכרטיס ??? תודה.. (אם תענו לי בכלל..) נ.ב אהה...אופס.. ההרדיסק IBM IC35L040
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנה מעולה לבדיקת טמפ' מעבד במאמץ מומלצת http://downloads.planetmirror.com/pub/majorgeeks/processor/cpu_burn-in.zip תגדירו ל 0 שעות ו 30 דקות ותראו מה טמפ' המאמץ של מחשבכם
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט: AMD Athlon 3500+ עם מאורר TT BIG TYPHOON לוח אם Gigabyte GA-K8N PRO SLI כרטי ס מסך EVGA geforce 6800 GS CORSAIR 1024MB CL2.5 (512 X2) הטמפרטורות שלי כרגע: (אימיול, איסיקיו, אברסט,דימון טולס, וינאמפ, וכמה חלונות אינטרנט) לוח אם: 21 מעלות מעבד: 21 מעלות (האברסט/speedfun מזייף אומר 70מעלות, השתמשתי באיזה תוכנה של gigabyte magnemate tools ..) GPU: 37 מעלות GPU AMBIENT : 26 מעלות כונן קשיח: 32 מעלות Cooling Fans: CPU 1361 RPM System 398 RPM Power Supply 1298 RPM Voltage Values: CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.34 V +12 V 12.10 V DIMM 2.54 V ועכשיו רציתי לדעת עם כדי לי לעשות אוברקלוק .. ועם אני עושה איך החברה יודעת שעשיתי והיא מורידה לי את הא…
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי מחשב לא הכי חדש אבל בכל זאת טוב והמאוורר של כרטיס מסך מת לפני זמן מה פשוט רק עכשיו שמתי לב יש לי הרבה מאווררים במארז אולי בגלל זה לא השפיע עליו ... וגם המאוורר שעל הלוח אם התחיל לקרטע ... מה אפשר לעשות? לקנות חדש אם כן אז איפה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציצתי בבקשה שתמליצו לי על הטיסינק טוב חזק עד 300 ש"ח לא חשוב הגדול שיקרר גם באובר קלוק די חזק... נ.ב. מישהו יכול להסביר על המאוורר דלתא שאני שומע בהרבה מקומות? נ.ב. 2. סליחה על הניסוח הגרועהאני פשוט מת מעייפות
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדש שהרכבתי מחלקים: לוח GA-8IP775G של GA-8IP775G ומעבד אינטל P4 775 3.0 GHz 1M Cache. הבעיה היא שמהרגע שאני סוגר את המארז המחשב נכבה כל הזמן. כאשר אני בודק את הטמפרטורה של המעבד אני רואה שהיא נעה בין 85-103 מעלות צלזיוס.... האם יכול להיות שבגלל ההתחממות המחשב נכבה או שזה יכול לנבוע מבעיה אחרת ? (כאשר אני מסתכל ב BIOS אני רואה שתחת הסעיף של vcore רשום באדום filed - כלומר יכול להיות שיש פה גם איזה בעית חשמל - לא?, ואם יש בעיית חשמל אז האם היא יכולה לגרום למחשב לכבות?). מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? באופן עקרוני מדובר על מארז ATX סטנדרטי, יש מאוורר של PIRE על המעבד + מאוורר גדול נוסף מעליו במארז (המאוורר הזה מוציא אוויר החוצה). מה לדעתכם הבעיה - חימום י…
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה אצלי לעשות אובר הוא הטמפרטורה. אבל מה לעשות הטמפרטורה די נורמלית למעבד שלי כי הוא PRESOCET והטמפרטורה 47-52 במצב לא של מאמץ ולא של מנוחה ביניהם. מה לעשות ? אני יודע שהטמפרטורה לא טובה לאובר. אז אם אני יקנה נגיד BT כמה מעלות זה יוריד לי?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על 295 הוינדוס עולה ויציב כמו סלע. פרמטרים : HT LINK - 3\4 לא עולה . מתח העלתי ל- 1.5-6 לא עוזר. גשר צפוני + 0.20 לא עוזר. מתח - HT = +0.20 לא עוזר. מתח לזיכרונות - 2.30 \ 2.20 + 2 % לא עוזר. זיכרונות על 5-5-5-15 .הם על 756MHZ .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז יש לי שאלה שמישהו ביקש ממני לישאול בן אדם שאני מרח על המעבד שלו arctic silver adhisive או כמו שהוא ידוע הדבק!!!! אבל רק את השפורפרת עם נוזל הכסף ולא את השפורפרת עם הדבק עצמו הוא שואל אם זה בסדר ולא יהרוס לו את המעבד (פנטיום 4 1.6A )
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שחפרתי קצת באינטרנט הבנתי שאפשר להמהיר בצורה מסויימת גם את הגרסה הזאת ( ללא הסיומת K ) בצורה די מכובדת http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-i5-2500-2400-2300_11.html יש אפשרות לכך ללא סיכון מיוחד ? ואם כן אני אשמח להסבר קצר תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-