אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם קראתי את המאמר על קירור מעבד ע"י מיים ודי נידלקתי על הרעיון.. http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=homewatercool2.php יש לי כמה שאלות בנושא: 1) איפה אפשר לקנות את המוצר? 2) אם אני מישתמש ב 8 ליטר מיים אז אני לא צריך לא רדיאטור ולא מאוורר נכון? 3)לא קשור לנושא-איפה אני יכול לקנות פרספקס לבניית חלון למארז? 4)האם אפשר להישתמש בזכוכית? 5) האם מישהו יכול לעזור לי בהרכבת ניאון במארז? תודה מראש גיל ICQ 63160592
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא עושה רעשים וכל הזמן מאט ועוצר, כדאי להחליף אותו? אני פוחד להזיק לציפסט בהברגות. אני גם פוחד לשרוף אותו אם אני אשאיר אותו ככה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה התוכנה נועלת את האפשרות לעלות מתחים מה שקודם היה אפשרי הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בTMS רשום Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only אבל כשנכנסים לתיאור מוצר הם רושמים גם תמיכה ל1155, האומנם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את INNOVISION FX 5200 128MB איך אני יכול להאיץ בטוח ויעיל שיגיע לתוצעות גבוהות. שיהיה לפחות קרוב לביצועים של 5700 או 5900 מספיק תוכנה מסוימת כמו POWERSTRIP או צריך להרכיב קירור אחר מים או משהו. עזרה בבקשה.
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מאוורר שלא פועל לי במחשב, ניסתי עם speed Fan, ניסתי להוציא את התקע שלו ולחבר לתקע אחר ל- Speed Pwr או Sys Pwr וזה פשוט לא עוזר. (לא חיבור Mulex אלא חיבור ללוח אם...). מאוורר 12 ס"מ המחובר לגב המארז (אין לי עוד דרך לתאר אותו). מחוברל sysfan 2 בלוח האם. המאוורר משומן ושאני מסובב אותו עם היד זה רץ חלק. יכול להיות שהבעייה שלו זה אי קבלת חשמל?(למרות שניסתי 2 שקעים..)? יכול להיות שצריך להפעיל אותו דרך תוכנה? (ניסתי Speed Fan)... איך אני יכול לפתור את הבעייה? יש לי לוח לש gigaByte g35... מעבד q6600 כרטיס מסך ge force 8700 BFG מחשב יחסית חדש תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מאוורים למודינג של מארז. רציתי רק לדעת אם יש מאווררים שקטים במיוחד מחברות מסוימות או שכולם אותו הדבר.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 5600XT ועקב יציאת המשחק DOOM III שעובד אצלי לא רע ד"א.... אני רוצה בכל זאת לשפר לו קצת את הביצועים... אני מעוניין לקבל ממכם (אם אפשר) הסבר מפורט לOC מתון.... ואם צריך תוכנה מסויימת (עדיף שתהיה למתחילים) אשמח לקבל לינק.... נ.ב. 1. זה יהיה הOC הראשון שלי. 2. הOC מתוכנן להיות קבוע עם קרור מקורי.... תודה מראש,
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מראה לי שיש לי 5 מאווררים ורק 3 פועלים אני לא מוצא בCONFIGURE איך להפעיל את ה2 האחרים מה לעשות? המדריך בנעוץ לא עזר
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני יודע שאם אני רוצה למדוד טמפרטורת מאמץ לגשר הצפוני, אני מריץ בדיקה משותפת ב-ORTHOS למעבד + זיכרון ככה שגם הגשר הצפוני מתאמץ, השאלה היא איך מנטרים את הטמפרטורה הזאת, כאילו, עם איזה תוכנה. בתודה , אורן.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי מושג בנוגע לאוברקלוקינג וזה גם לא מה שאני מעוניין לבצע. שיניתי בבאיוס של הלוח GA-EG41MF-S2H את ההגדרה של : Performance Enhance [standard] מ- סטנדרט ל- אקסטרים (יש 3 מצבים : סטנדרט, טורבו , אקסטרים) צרפתי קובץ ward מתוך ה- manuel - כקובץ 1 : וסימנתי בצהוב את השורה בבאיוס שבו ביצעתי את השינוי . הבחנתי שיש שינוי בצריכת הזכרון של המחשב (4G) מ- 35% בממוצע ל- 29% בממוצע. וכן ירידה באחוזי השימוש של המעבד במצב עבודה (קשה למדוד אבל רואים שיש ירידה משמעותית). השאלות: 1. מה השינוי בעצם עושה (משנה מתחים ? )? 2. האם זה יכול לגרום נזק כלשהו ? 3. האם השינוי בכלל מומלץ או שהוא יכול יותר לפגום מאשר להועיל? 4. האם זה משנה את היציבות של המחשב? נתוני המחשב : מעבד - E5200, זכרון- CL5 …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המארז Corsair Carbide Clear 400C Compact Mid-Tower כרגע מחוברים אליו 2 מאווררים 140מ"מ שמכניסים אוויר קר מקדימה, מאורר 140מ"מ שפולט אויר חם מלמעלה ומאורר 120מ"מ נוסף שפולט אויר חם מאחור שהוא גם מחובר לרדיאטור של המעבד. יש לי מקום להוסיף עו מאורר אחד שיפלוט אויר בחלק העליון של המארז, האם כדאי להוסיף ? אם כן, אין לי עוד חיבור למאוורר נוסף בלוח האם, האם זה בטוח לחבר מפצל ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמונה של החלק הקדמי ושל הצד השגתי מצלמה מחורבנת מחבר אז האיכות לא טובה במיוחד ואני מקווה שאני יודע איך מוסיפים תמונה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באוורסט אין לי CPU כלל. ובספיד פאן הוא מופיע אבל הטמפ' הגבוה בכ15 מעלות מכל ליבה! וגם כשאני נכנס לCONFIGURE אז בCHIP של ה"SYSTEM" ושל ה"CPU" כתוב אותו דבר! - winbond ועוד כמה אותיות.... האם זה בעיה? תודה לעוזרים...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז נמאס לי לחכות לספק חדש עשיתי 600/1250 62 מעלות במאמץ'! אז כנראה היה שווה כל הקירור, תוצאות 3D ברגע שהספק מגיע.. ;D
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יעשה בקרוב OC. יש לי מעבד E4500 . המכפלה שלו היא 11. חבר אחד שלי אומר שעדיף להוריד את המכפלות ל8 ולשים באס 375 . חבר אחר אומר שעדיף להשאיר מכפלה 11 עם באס 273. מה יתן לי ביצועים עדיפים, מכפלה גבוה ובאס נמוך, או באס גבוה ומכפלה נמוכה? אני מעוניין להמהיר את המעבד ל3 GHZ
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בקרוב אני נוסע לאמריקה ואני מביא מערכת קירור מים, כנראה של danger dan בהרכבה עצמית... הייתי רוצה לקבל מכם הצעות בנוגע לאילו רכיבים צריכים להיות במערכת בכדי לקבל את התפוקה המלאה ממנה. התקציב אינו מוגבל ויכול להגיע גם עד 200-220$... תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום השאלה בעיקר לבעלי הזכרונות הנ"ל או מי שמכיר מערכות שעשו אובר עם הזכרונות הנ"ל לכמה הגעתם איתם או שמעתם שהגיעעו איתם האם הייתם קונים אותם שוב או קונים דווקא דגם אחר?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המאוורר של הספק ועוד מאוורר במארז הפסיקו לעבוד והמחשב נכבה כל שעתיים ולא יכולתי להדליק אותו עד שהוא התקרר מספיק. שקית חלב קפואה פתרה את הבעיה והמחשב רץ מצויין כל היום [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון שחיפשתי ב"חיפוש" ולא מצאתי את מה שאני צריך, אני אשאל, בקשר לגריל, אם מורידים אותו, הוא מפחית את הרעש של המאוורר (לפי ההיגיון, זה אמור להיות ככה) ? האם הגריל נועד רק ליופי ולהגן ששום חוט לא יסתבך עם המאוורר? מה לעזעזל התפקיד של הגריל לא הבנתי? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני שמתי את המשחה הטרמית (AC MX1) על כרטיס מסך ישן כיוון שאין לי ניסיון ורציתי להתנסות עליו... אני חושב ששמתי בסדר (המוכר אמר לי לשים על אמצע הליבה ואז לשים את הקירור ולמעוך את זה ולסובב ככה שזה יתפרש על פני כל הליבה) ואחרי זה אני הרמתי את הקירור כדי לראות אם זה התפשט וזה בסדר!!! אני חושב חח בקיצור, כמה זמן אני צריך לחכות שהמשחה הטרמית תתיבש ואני אשים את הכרטיס במחשב??? בינתיים אם מנסים לסובב טיפה את המאוורר שעליה אז הוא ממש טיפה מסתובב ואני משער שזה רק בגלל שזה לא התייבש עוד
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם המוצר הזה יכול להתאים למארז P183? של ANTEC כמובן
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, קראתי לאחרונה הרבה על נושא הקירור והבנתי את חשיבותו לגבי שמירת אורך חייהם של הרכיבים. אני מאוד רוצה לשפר את הקירור במחשב שלי מכל הבחינות: סירקולציה, מס' מאווררים, הגדרות נכונות. הנה המפרט שלי (מחשב כבן 3 שנים): Intel Core 2 Quad Q6600 Intel DP35DP Asus nVidia Gefore 8800GTS GDDR3 Western Digital 250GB Kingston 2X1GB Dual Channel מארז HEC6AR6 + ספק Ezcool 450W במארז יש מאוורר 12 ס"מ מאחורה, ועל המעבד קירור סטוק של אינטל. יש גם על דלת המארז השמאלית (אם מסתכלים על המארז מקדימה) מן גוף כזה שמותקן על חורי אוורור (נמצא מול הקירור של המעבד, יש את זה בהרבה מארזים, אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון). המעלות של המעבד נעות בד"כ בסביבות ה 70-76 במנוחה. הכרטיס מסך על 71 מ…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי המפרט להלן: מעבד - E5200 לוח - GIGABYTE GA-P43-UD3L פתרון-קירור למעבד - Scythe Mugen II ספק כוח - Corsair 450VX עד כה הגעתי לתדר של 3.2ghz במתח של 1.250V טמפ' במנוחה: 39 טמפ' במאמץ: 48 נגעתי רק בתדר של המתח. האם יש עוד לאן להתקדם?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-