אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
האלן ריציתי לדעת איך אני יכול לדעת באיזה יחס אני נמצא מבלי להסתכל על תוכנות שונות. שאלה שנייה הבנתי שלא תמיד משתמשים ביחס של אחד לאחד,ריצתי לדעת למה,הרי איזה אינטרס יש לי לעלות באס באחד ושהזכרון יעלה בשתיים או שלוש וכו,אז אני יהיה ב OC לזכרונות,ושאלה אחרונה בכל לוח ניתן לשנות את היחסים בצורה שונה?כלומר אצלי יש 800 667 533 וכו יש לוחות שזה מוצג באופן שונה?ושאלה אחרונה באמת על כמה אני צריך לשים את הזכרון כדי להיות ביחס אחד לאחד?באס 200 בסטוק , באוברקלוק 230 תודה רבה(אבי)
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה אם לכוון שיוציא אוויר או יכניס.. תודה לעונים !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצ'יפסט שלי עומד על 59 מעלות מה זה לא גבוה?
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מזמן אני לא פעיל כבר חחח טוב אז ככה אני קונה מחשב לגרפיקה כבדה: מעבד Q6600 לוח : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4410 זיכרון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4626 אני צריך חוות דעת על הלוח והזיכרון הנ"ל האם הלוח הזה טוב? איך בOC? והאם שווה הזיכרון הזה טוב לOC (האם יסגור 1066?) והאם הוא שווה את המחיר? אם יש לכם אמלצה ללוח או זיכרון אחר שיש בKSP בטווח המחירים הנ"ל אני ישמח לישמוע OC לא חדש לי אבל אני ישמח לקבל חוות דעת על החלקים הנ"ל תודה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב ללא OC מעבד 2500 ברטון [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי את גוף הקירור הנ"ל, והוא אמור להגיע תוך כשבועיים עד 3. בינתייים יש לי בבית מאוורר ג'נרי של 80 שיספק אותי להתחלה. אך היית רוצה מאוחר יותר ככל הנראה להחליף אותו למאוורר חזק יותר, עם יחס של רעש/ביצועים טוב יותר. מהשוואה פה, ניתן לראות בבירור שמאוורר 80mm שדוחף 26.5cfm מנצח מאוורר 92mm שדוחף 41cfm. אני מניח שזה נובע מהעובדה שרוב האויר היוצא מהמאורר יוצא בקצוות, והקצוות של מאוורר ה-92mm פשוט רחוקות מדיי ממרכז גוף הקירור שהוא המקום החם ביותר. ד"א, האם אני מניח נכון? בכל אופן, אני מתלבט בין כמה מאוררים. אחד הוא מאוורר 92mm אבל יש לו יחס של דחיפת אויר/רעש מעולה. שתיים במקרה הנ"ל אני מעדיף את ה-80mm כיוון שהפרש דחיפת האויר הוא קטן והפרש הרעש הוא אפס. והסיבה שאני מעדיף 80mm …
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן... קניתי לוח אם.. ולהפתעתי עם הלוח הגיע חלק שלא היה לי מושג למה הוא משמש עד שקראתי את ההוראות.. זה היה הכנה למערכת קירור.. הוספתי תמונה של החלק המדובר.. מה עוד אני צריך בכדי להתקין מערכת קירור למחשב שלי.? מה העלויות ואילו חלקים.. =] ואם אפשר להכווין אותי למדריך התקנה בכדי לדעת איך לחבר את כל החלקים הנל תודה רבה לכל מי שמגיב.. האגב.. הזמתי בנוסף גם מאוורר למעבד ואלו הנתונים גודל Dimension (L x W x H) 135 x 100 x 160 mm [br]פורסם בתאריך: 19.08.2010 בשעה 17:03:18 בשביל הרקורד..קניתי מאוורר למעבד.. ולאחר בדיקות הבנתי שיש חברה יותר רצינית שזה של זלמן... אז החזרתי את המאוורר הקודם ורכשתי את המאוורר הזה של זלמן..[br]פורסם בתאריך: 19.08.2010 בשעה 17:12:41 …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה כיצב מבצעים אוברקלוק עם כל השלבים בלי להרוס את רכיב החומרה [במקרה זה מעבד E6750] ? תמונות ייתקבלו בברכה! פשוט בכמה אחוזים צריך להעלות כל תכונה כל פעם , כל כמה זמן לבצע בדיקה, באילו תוכנות אתם ממליצים להשתמש וכו' =] :iamstupid: :lamer:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
For more information, please visit: http://www.chilehardware.cl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=909&mode=thread&order=0&thold For more information on the overclocking results, please visit: http://www.chilehardware.cl/modules.php?op=modload&name=ranking&file=listaequipos_superpi2m מקור : DFI e-News
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות שני מאווררים נוספים לטובת push/pull הייתי מעדיף לקנות כאלה שיתאימו לחיבורים של המערכת (4PIN) שיהיו עם PWM כדי שלא יקדחו לי בראש ושיהיו דומים למקוריים בCFM וAIR PRESSURE כדי שיעבדו ביחד בהרמוניה ובכיף. אפשר לקחת מאווררי 3 פינים ולחבר ללוח אם, אבל יהיה מסובך לסנכרן את המהירויות שלהם עם המקוריים שמחוברים לKraken (תקנו אותי אם אני טועה...) אם אתם מכירים כאלו בארץ או אם יש לכם לינק לאנשהו זה יעזור מאוד, אני לא הצלחתי למצוא מאווררים שעונים על הדרישות בשום מקום... תודה, נאור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מערכת קירור מים ( מתכונן בקרוב לקנות GTX-480 עם הכנה לקירור מים ) אני צריך פרטים כמו : איזה חברה לקנות (הכי טובה ) איך Corsair ומאיפה אפשר לקנות עם שם של חנות (עדיפות בארץ עם יותר זול בחו"ל עדיף) מתכונן שדרוג מחשב אז אני צריך שיתאים לתושבת של המעבדים החדשים (1366 LGA) ושיוכל להתמודד עם המעלות הגבוהות של המחשבים Core i7 תקציב עד 2000 ש"ח תודה לעוזרים !!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 400 ש''ח- אני רוצה שתמליצו לי מה עדיף בניהם או שיש משהו יותר טוב .
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום...! איזה מעבד דותן עדיף לאובר קלוק עם לוח P4C800-E DELUX, דותן עם FSB של 400 או 533 ? ההתלבטות היא בגלל המכפלה, נניח דותן בעל מהירות שעון 1700MHZ עם FSB 400 המכפלה שלו היא 100X17 במידה ואני יחבר אותו על הלוח הנ"ל עם CT-479 ניתן יהיה תיאורטית להכפיל לו את הביצועים עד 3400MHZ עם FSB 800 ללא המהרה של הלוח והזכרונות שישארו על 800/400. לעומת זאת דותן בעל מהירות שעון של 1729MHZ בעל FSB של 533 המכפלה שלו היא 133X13 ולכן במידה ונמהיר את המעבד עד למהירות הלוח שהיא 200X4=800MHZ כתוצאה מהמכפלה הנמוכה מהירות השעון שתתקבל תהיה 2600MHZ. מקווה שלא הסתבכתם מהחישובים... השאלה היא האם זו תאוריה נכונה או שפיספסתי משהו ? ןעןד שאלה, האם הדותן FSB 400 אכן מסוגל…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סידור החוטים במארז שלי גרוע. השתמשתי באזיקונים ואיזולירבנד והסידור עדיין ממש לא טוב. החלטתי לקנות Sleeving wires, כי הבנתי שהם הפתרון האידאלי ושהם ממש זולים. עכשיו יש לי בעיה, ראיתי 4 גדלים- 1/8", 1/4", 3/8", 1/2"- איזה מהם מתאים לחוטים של המולקס בצורה הכי טובה? ויש מקום בארץ שאפשר לקנות ממנו במחיר דומה לזה של חו"ל? (לא אכפת לי אם החוטים יהיו UV או רגילים או באיזה צבע הם, כרגע יותר אכפת לי מהסידור של המארז) תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מפה את אחד ההיטסינקים הבאים, איזה מהם הכי כדאי?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב בזמן הקרוב עם מעבד Q6600 ו2900XT, ורציתי לשאול כמה שאלות. מצאתי שאפשר לקנות ב46 ש"ח קירור לכרטיס המסך שמתחבר דרך SOLT בפאנל האחורי: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1575 הוא אמור לקרר את הכרטיס מסך בכמה מעלות, אבל אני לא יודע אם הוא בכלל מקרר או עד כמה הוא מרעיש, והאם הוא בכלל שווה את חריץ של הPCI הזה? בכל מקרה, אם אני יקנה אותו, זה ישאיר לי 100 ש"ח לקירור למעבד (מה שקשה למצוא היום דברים טובים בתקציב הזה) ב150 ש"ח (עם ויתור על הקירור לכרטיס המסך) מצאתי את אלו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TT-CL-P0092&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AC-FREEZER-7-PRO&Cat2Cat1ID=18&am…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה הטמפרטורות של המחשב במנוחה: יש הבדל גדול בין 2 הליבות, איך זה הגיוני?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב סוף סוף ! עכשיו, יש לי מאורר 120 של אנרמקס בקדמת המארז שלפי הנתונים דוחף 95 CFM ואותו אחד מאחורה ! (זה אמור לעבור את הביצועים של 2 של 80 שמכניסים ומוציאים ~), ד"א הם על המהירות המקס' לינק לנתונים שלו - http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm על המעבד יש SK-7 ועליו SF 2 במהירות מקס' המשחה הטרמית שנמרחה היא ננו טרם בלו. ובכל זאת המעלות שלי ב-IDLE (עוד לא התקנתי וינדואס כי אין לי דיסק כרגע ) הם 36-37 ! לדעתי זה גבוה מידי למעבד הזה ועוד ללא O/C וללא שום שינוי מתח. מה יכול לגרום לזה ?! נ.ב יכול להיות שהביוס קצת מזייף באיזה כמה מעלות ואני סתם בלחץ ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אחרי המון קריאה בכל האתר החלטתי לעשות מוד למחשב שלי. אני רוצה (להתחיל עם) לעשות: *חלון במארז, שבו יהיה מאוורר (אולי מואר), שיכניס אוויר על הBridge *להוסיף מאוורר בחלק העליון של המארז, להוצאת אוויר חם *להוסיף מאוורר בחלק האחורי של המארז, להוצאת אוויר *לחתוך את החלק הקדמי של המארז, כי יש שם מאוורר כרגע, שבקושי יכול להכניס אוויר בגלל העיצוב המטומטם של המארז *אולי להוסיף עוד מאוורר מקדימה, לצורך הסימטריות *כמובן לעגל כבלי IDE ולהוסיף לדים צבעוניים בתוך המארז אני מחפש המלצות למאווררים טובים (אולי עם אפשרות לשליטה על מהירות הסיבוב, או לפחות מד), ובכלל על המוד בכללי. עוד משהו, התוכנות Everest וSpeedFan מראות שני דברים שונים בנוגע לטמפרטורות, כאילו כל אחת מייחסת מד אחר למעבד…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.madshrimps.be/?action=gethowto&howtoID=59
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשורה גדולה לחובבי תוספת הביצועים ללא תשלום: יכולת המהרת תדר הבסיס במעבדי הדור החדש של אינטל סוף סוף נכנסת לפעולה בחלק מלוחות האם אחד המאפיינים המבטיחים ביותר של דור מעבדי ה-Core השישי של אינטל סוף סוף נכנס להילוך גבוה. תוספת תדר של עשרות אחוזים גם למעבדים 'מוזלים' שאינם מציעים מכפלה פתוחה? בקרוב זה כבר לא יהיה רק חלום. מבולבלים? הנה ההסבר: מעבדים מודרניים עובדים בשיטה בה קיים תדר בסיס נמוך יחסית שנוצר עבור המעבד וסנכרונו הנכון לכלל רכיבי החומרה האחרים במערכת מבלי ליצור שגיאות, ומכפל תדר דינאמי שמעניק למעבד את האופציה להגיע לתדרי העבודה הגבוהים "האמיתיים" שלו, וכמו כן לנוע בין תדרי גבוהים אלו לתדרים נמוכים יותר בזריזות וביעילות בהתאם לדרישת כוח העיבוד בכל רגע נת…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE GA-8PE800 PR מעבד P4 2.4 256 מגה זיכרון של KINGSTON 333MHZ אפשר לדעת לפי זה לכמה בערך אני יכול להגיע? ואם לא איזה נתונים עוד אתם צרכים כדי להאריך לכמה אני יכול להגיע הקירור שלי קצת יותר מהממוצע ועומד על ב 37-41 מעלות מעבד.. במנוחה
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בTMS רשום Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only אבל כשנכנסים לתיאור מוצר הם רושמים גם תמיכה ל1155, האומנם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קיבלתי אותו לפני שעה בערך קיבלתי איתו חיישן הכול !! הרכבתי אותו במחשב הפעלתי אותו והוא עובד לי על 5600RMP אני לא מצליח להוריד את המהירות והוא עושה מלא רעש !!! מה לעשות איך להוריד את המהירות ??? עם OC המעלות שלי הם 33 במעבד AMD 2500 OC ל 3200 מעלות מעולות !! עכשיו יך אני מוריד את המהירות של המאורר הרכבתי גם את ה דבר הזה שמוריד מהירות אבחל זה לא עושה כלום
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-