אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כרטיס מסך - hd5850 היה מומהר ל 1125\900 1.2V החזרתי את השעון של הליבה והזיכרון לאחור למצב סטוק , ועכשיו כשאני מעלה את התדרים ל775 ליבה ו1125 זיכרון בזמן dual monitor הצג השני מרצד , מה הסיבה ? הסרתי את הדריבר והתקנתי מחדש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח-אם: Gigaybye P35-DS3 מעבד intel E8400 ספק 450 של קורסייר, ספק חזק, יכול לעמוד בזה, כבר עמד באוברקלוקים כבדים הרבה מזה שאני מתחנן --- בעבר הרחוק. --- הדיפולט של המעבד הוא 333Mhz - מכפלה 9 = עובד על 3000mz --- עשיתי אוברקלוק קטן וצנוע מ333mhz ל 360mhz (מסתכם ב 47% אוברקלוק). המעבד במצב מנוחה על 48 מעלות. האם זה הרבה \ קצת? (אני כבר לא זוכר ת'נושא).. אני מתכנן להגיע ל400mhz גג, לא יותר מיזה. אשמח לקצת טיפים, ולדעת מאנשים כן, מהיא הטמפרטורה שאסור להגיע אליה.. אצלי המארז פתוח לרווחה.. מצד אחד כמובן. צירפתי תצלום מסך של ה CPU-Z מסך ראשי, אם זה יעזור למומחים שכאן, זה מראה איך זה על מצב מנוחה.. --- אגב, שאלה נוספת, במסך POST בחלק של האוברקלוק, בשביל לה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עזרה לגביי מתח 7\24 שלום לכולם יש לי מעבד I7-8700K שעבר דליד עם קירור NH-D15 לוח ASUS PRIME Z370-A השאלה שלי כרגע התדר 5.2 במתח 1.39 הטמפרטורה המקסימלית 70 וב5.1 המתח 1.36 טמפרטורה מקסימלית 65 השאלה שלי כמה זה שוחק את הסילקון של המעבד 1.36 מול 1.39 האם המתח שוחק יותר מטמפרטורה? והאם זה מתח ל7\24? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצאתי אותו בשום חנות... אם משהו יודע על חנות בצפון שיש לה את זה אני אשמח
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום טוב, לאחר שכיביתי את כול המאווררים במחשב, הגעתי להבנה שהרעש בלילה כלל לא נובע מהם, אלא משני הכוננים הקשיחים. (Samsung SpinPoint F1 1TB) כלומר, כיבוי המאווררים כלל לא השפיע על הרעש הקבוע והמסוים שאני שומע בלילה. האם ישנה דרך זולה ויעילה למיסוך הרעש שלהם? אני משער שהרעש הוא תוצאה של מהירות הסיבוב שלהם, ולא עקב טמפרטורות גבוהות. האם שטיחון כזה יעזור במקרה הזה? Nexus DampTek | Noise Absorption Mats או כזה: Thermaltake Noise Dampening Kit המארז הוא Antec Three Hundred, אז חשבתי לשים את השטיחון הזה בצד הקדמי שלו, היכן שניתן למקם שני מאווררים. מה דעתכם / עצתכם? אגב, לא הייתי בטוח אם זה הפורום הנכון, אז תודה מראש על העברה לפורום אחר במקרה שלא.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצ'יפסט שלי עומד על 59 מעלות מה זה לא גבוה?
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נקראת מהירות נורמלית של מאוורר (של המארז)? כשאני בודק מה המהירות של המאוורר אצלי במחשב המהירות היא 1600~ . זה נורמלי? בכל מיני תוכנות מוניטורינג זה מקפיץ לי אזהרה... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי אנטק 300 (עם שני מאווריי 120 מקדימה (מכניסים), 120 אחד מאחור (מוציא), ו 140 מלמעלה (מוציא). קירור למעבד- ביג טייפון. יש לי מאוורר 140 מ"מ ושני מאווררי 80 מ"מ טובים "ספייר", שאין לי מה לעשות איתם. אני אשמח אם למישהו יש במקרה רעיון לאיך אפשר לשפר את זרימת האויר בעזרתם?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לא מזמן לשדרג את המחשב הישן, ולהוסיף קירור למעבד, ספק כוח איכותי, וכרטיס מסך המפרט אחרי השידרוג: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 DDR2-SDRAM 2X2GB Gigabyte P35-DS3L Sappgire HD 7770 למעבד הוספתי קירור Thermalright Ultra Extream + מאוורר 1200RPM איכותי קראתי קצת מדריכים, וביצעתי OC למעבד ל 3000MHZ. ביצעתי בדיקת מאמץ 4 שעות עם OCCT, ואין קריסות. זאת הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה, אז אני ישמח אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת, עצות או טיפים. הטמפ' בidle: 1 - 47 2 - 46 3 - 39 4 - 43 הטמפ' במאמץ (OCCT): 1 - 74 2 - 74 3 - 63 4 - 63 צירפתי גם תמונות מהביוס. מה דעתכם ? הכל נראה תקין או שצריך לשנות משהו ? כמו שניתן לראות, בתזמון זיכרונות שמתי על Manual, אבל לא נגעתי. האם יש צורך לש…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הדרישות למערכת AMD עם Athlon XP מבחינת אמפרים והספק מהספק ?? כי שלי היה 300W והתפוצץ באמצע העבודה ...
-
OK, בואו נתחיל מזה שאני די חדש פה ואין לי מושג בכלל בנושאים האלה, אז לכל מי שיוכל לעזור, תודה מראש. זה המחשב שלי: AMD64 2.4, 80GB sata 10,000rpm, geil dual ddr 2GB, ספק כוח 480 WATT, לוח אם ג'יגהבייט NF4U. כרטיס מסך leadtek geforce 6800gt ועכשיו לעניין - העיסוק העיקרי שלי הולך להיות גרפיקה כבדה. אני צריך לדעת אם אני צריך לקנות מערכת קירור ואם כן אז מה איך ולמה ואני צריך דעת מה זה בדיוק OC אז מי שיכול לתת הסבר או קישור להסבר. תודה לכל העוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני עם מארז HAF932... ודיי התחיל להימאס לי מהקירור אוויר.. המארז בלי מסננים אז הכל מתמלא אבק תוך שבועיים ככה וצריך לנקות... להתחיל לפרק ולנקות כמו שצריך זה סיפור מהתחת ואם לא עושים את זה אז לא הכל נקי כמו שצריך... והאווררים שלאט לאט נהרסים מהאבק אין לי כ"כ כח להתחיל להחליף אותם כל הזמן (המאוורר למטה ספציפית... היות והוא שואב אוויר מלמטה הוא מתמלא אבק ופשוט נהרס לי השבוע... הוא חדש פחות משנה אצלי...) והיות והקיץ מתקרב ובא החזרתי את כל ההגדרות למקור ואני כרגע בלי OC... אני לא רוצה לקחת את הסיכון עם הטמפ' בארץ בקיץ (הורדתי את זה בימים האחרונים בגלל החום שהיה...) אז החלטתי שאולי הגיע הזמן לשקול מעבר לקירור מים.. הקירור אוויר שכרגע יש לי: HAF 932 עם כל המאווררים כ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך זה שכבר 3 שנים אין לי מאוררים נוספים במחשב והכל עובד מצויין !!! אתם חושבים שהתקיעות שלפעמים יש לי באמצע משחק או משהו , הם בגלל זה ???
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה שנים שאני לא בתחום המחשבים, וכפועל יוצא, גם לא באוברקלוק וחומרה. המחשב הנוכחי שלי נקנה לפני כ- 7 שנים (AMD Athlon) ועובד על קירור ביג טייפון באוברקלוק של בערך 50% קבוע. אני מתכנן לרכוש מחשב חדש עם המעבד הזה ולוח מבוסס Z68. לאחר שקראתי את הנושא שבדביק על כך שהמעבדים החדשים לא מתמודדים יפה עם עליות מתח, חשבתי לעצמי אם יש טעם בכלל להשקיע בקירור שהוא מעבר לסטוק ? האם ללא תוספת מתח, קירור ב- 250 ש"ח יוביל לשיפור ניכר מאשר קירור סטוק? האם אחרי תוספת מתח, קירור ב- 250 ש"ח ישמור על המעבד בטמפרטורה סבירה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש ברשותי קירור של זלמן עם רק 3 פינים בלבד, אני יודע שמומלץ עם 4 , רשום שמהירות הסיבובים היא 2000 , האם הקירור ישנה את מהירות הסיבובים לפי הצורך , או שהוא יסתובב רק על 2000 אפילו במנוחה? מה דעתכם בבקשה. רוני זה הקישור: http://zalmansz.en.ecplaza.net/cpu-cooler-sea-80a-01--308182-2426842.html
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב חדש , כל הטמפרטורות תקינות , מעבד , הליבות , הכל בגדר הנורמה ,ואפילו נמוך, רק לוח האם קצת חם. האם זה תקין? האם הקריאה נכונה? האם אני צריך להתחיל לדאוג? המחשב חדש. המחשב עובד ללא דופי ולוח האם לא עולה על 51 מעלות. בנוסף power aux נמצא על 124 c שני ה core על 35 מעלות. והמעבד על 17 מעלות. המדידה נעשתה ב pc wizard . מארז comucase 6a19 מעבד E-5200 ספק hec 450 . לוח אם אינטל DG31PR חג שמח ותודה מראש לכל המשיבים.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב עכשיו ששני האווררים במארז שלי Tagan EL Diablo מכניסים אוויר חם פנימה מה אפשר לעשות בנידון ? אפשר להגדיר את המאוורר 36CM שיוצא החוצה איכשהוא ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הם בסדר? כי זה נראה מאוד גבוה באחד מהכרטיסי מסך... כרגע מחוברים שני מסכים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה OC לדעתכם אני יוכל להגיע עם הלוח אם הזה והfx 8350? אני רוצה להגיע ל5GHZ אבל אנלא בטוח שזה אפשרי עם הלוח אם הזה כי אין לו קירור מספיק טוב שעוברים בו צינורות חום באמצע אבל תגידו לי מה אתם חושבים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 400 ש''ח- אני רוצה שתמליצו לי מה עדיף בניהם או שיש משהו יותר טוב .
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוורר מתחת לHDD שלי (להדביק אותו) האם זה יהיה חכם? 80 מ"מ ואיפה הכי כדי להדביק? בצדדים? למעלה? למטה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים. ברשותי נייד מדגם dv6 pavilion 1330ej hp מגיע עם כרטיס מסך ati readon 4650 1gb כרטיס זיכרון 2 ג'יגה מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6600, 2.2GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB מרגישים שהוא מתחמם בעיקר במשחקים כמובן, כמו כן כאשר מורגש שהוא מתחמם מרגישים בהמחשב נהיה מאוד איטי. מה ניתן לעשות? מה התוכנות האידיאליות לבדיקת נתוני מעלות של הכרטיס מסך ושל המעבד במחשב נייד?? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מזמן אני לא פעיל כבר חחח טוב אז ככה אני קונה מחשב לגרפיקה כבדה: מעבד Q6600 לוח : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4410 זיכרון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4626 אני צריך חוות דעת על הלוח והזיכרון הנ"ל האם הלוח הזה טוב? איך בOC? והאם שווה הזיכרון הזה טוב לOC (האם יסגור 1066?) והאם הוא שווה את המחיר? אם יש לכם אמלצה ללוח או זיכרון אחר שיש בKSP בטווח המחירים הנ"ל אני ישמח לישמוע OC לא חדש לי אבל אני ישמח לקבל חוות דעת על החלקים הנ"ל תודה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם אני די חדש בנושא אבל קניתי לי את הלוח הזה ככה שאני לאט לאט אכנס חזק לכל הקטע של OC אז אני משתמש בOCZ 1600MZ 4GB על לוח של ASUS RAMPAGE EXTREME וויסטה 64 ביט קודם כל נתחיל בבעיה קטנה בביוס רשום שתדר על AUTO אבל בPOST אני רואה שהתדר תקוע על 1333 למרות שהזכרונות עצמם הם 1600 כשניסיתי לשנות את התדר ל1600 הכל היה בסדר עד שהוא טען את החלונות ושם קיבלתי חלון כחול... מישהו יודע מה עושים חבל לי על 300MHZ שכבר שילמתי עליהם =\ תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4949&CatCode=554 והדגם שחופפ לו עם לדים צבעוניים תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-