עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לפי המפרט שיש לי והקירורים המתאימים, האם כדאי לעשות?? אני מרגיש באיטיות של המעבד מכיוון שה-XP לא יודע לסנכרן טוב בן שתי הליבות.. תודה.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by tazmany37,

נשבר לי צלע של מאוורר של כרטיס מסך איך כותבים בגוגל: "רק מאווררים" באנגלית כדי להכנס לאתר הנכון? חיפשתי בksp ואייבורי ולא מצאתי.

3. סידור החוטים במארז שלי גרוע. השתמשתי באזיקונים ואיזולירבנד והסידור עדיין ממש לא טוב. החלטתי לקנות Sleeving wires, כי הבנתי שהם הפתרון האידאלי ושהם ממש זולים. עכשיו יש לי בעיה, ראיתי 4 גדלים- 1/8", 1/4", 3/8", 1/2"- איזה מהם מתאים לחוטים של המולקס בצורה הכי טובה? ויש מקום בארץ שאפשר לקנות ממנו במחיר דומה לזה של חו"ל? (לא אכפת לי אם החוטים יהיו UV או רגילים או באיזה צבע הם, כרגע יותר אכפת לי מהסידור של המארז) תודה רבה

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Idan-h,

המפרט למטה בחתימה הטמ"פ של המחשב במנוחה לוח - 33 מעבד - 35 קירור אינטל + 3 מאוררים 80 מילימטר( 2 מכניסים 1 מוציא). FSB133 מכפלה 18 בעיקרון אני רוצה להגיע ל2600MHZ עם מה שיש לי. כלומר להעלות את הFSB ל144. אפשרי? דרך אגב שינוי כזה יביא לתוספת של 22MHZ לזכרון (11*2), האם זה מסוכן לזכרון כמו שלי? מה אתם אומרים? תודה רבה לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי 3 מאווררי S-FLEX 1200RPM ולוח X38-DS4ץ הם מגיעים עם חיבור 3PIN ועל הלוח יש לי שני חיבורי 4PIN המאפשרים שליטה על המהירות דרך הביוס/PWM או דרך SPEEDFAN למשל. מישהו יכול להפנות אותי למתאם הנדרש? יש דבר כזה? אם לא, אולי איזה FANBUS פשוט וזול או פשוט ממיר ל-5V/7V קבוע (פחות מומלץ). תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. המחשב ללא OC מעבד 2500 ברטון [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by giliboy,

התלהבתי מאוד מ"מערכת שליטה למאוררים" אבל למה לא עשיתם מערכת ששולטת במהירות של המאוררים כמו כפתור ווליום? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by amd,

שלום, אתמול הרסתי את המחשב נייד שלי והוצאתי לו את המסך (הדק) שיש לו, יש לו שניי חוטי הארקה ועוד שניי כבלים עבים ובכל כבל יש המון חוטים. רציתי לדעת איך ניתן לחבר את הצג הזה למחשב? יש רעיונות? מדריכים אולי? אם תרצו תמונה של המסך אני יצלם..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Satlan,

:] השאלה היא, האם סוניק עם מאוורר אחד, לוקח את הביג טייפון אם אתם יכולים להראות לי בנצ'מארקים אשמח בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Achilllles,

משום מה התוכנה נועלת את האפשרות לעלות מתחים מה שקודם היה אפשרי הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ProRules,

אוקי זה חשוב אז ככה: יש לי X5 ORB והיה לי 80 מעלות במאמץ של 3 דקות בOCCT LINPACK. שזה המוןןןןןןןן. יש מצב הSENSOR לא בסדר? או: הקרור גרועה. אז ככה אמרו לי בחנות אם אני קונה את המוגן 2 וייה שיפור גדול בטמפ' (55 במנוכה כרגע). אז הם מחזירים לי את כל הכסף על הX5 ORB! אז השאלה שלי היא: האם יהיה שיפור? כי אני לא הולף להפסיד סתם כסף! לא שיש לי כסף אבל איך המוגן 2?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by t-macc,

האלן ריציתי לדעת איך אני יכול לדעת באיזה יחס אני נמצא מבלי להסתכל על תוכנות שונות. שאלה שנייה הבנתי שלא תמיד משתמשים ביחס של אחד לאחד,ריצתי לדעת למה,הרי איזה אינטרס יש לי לעלות באס באחד ושהזכרון יעלה בשתיים או שלוש וכו,אז אני יהיה ב OC ‎ לזכרונות,ושאלה אחרונה בכל לוח ניתן לשנות את היחסים בצורה שונה?כלומר אצלי יש 800 667 533 וכו יש לוחות שזה מוצג באופן שונה?ושאלה אחרונה באמת על כמה אני צריך לשים את הזכרון כדי להיות ביחס אחד לאחד?באס 200 בסטוק , באוברקלוק 230 תודה רבה(אבי)

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Athlon-WINGS,

מכיוון שחיפשתי ב"חיפוש" ולא מצאתי את מה שאני צריך, אני אשאל, בקשר לגריל, אם מורידים אותו, הוא מפחית את הרעש של המאוורר (לפי ההיגיון, זה אמור להיות ככה) ? האם הגריל נועד רק ליופי ולהגן ששום חוט לא יסתבך עם המאוורר? מה לעזעזל התפקיד של הגריל לא הבנתי? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by R9547655G,

קבלו.... זה הפעם הראשונה שאני מחליף מישחה... אחלפת מישחה= פלאים ראיתי ירידה של כ 20 מעלות!!! אנשים!!!: תעשו למעבד שלכם תובה: תחליפו מישחה..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by MiOB,

שלום טוב, לאחר שכיביתי את כול המאווררים במחשב, הגעתי להבנה שהרעש בלילה כלל לא נובע מהם, אלא משני הכוננים הקשיחים. (Samsung SpinPoint F1 1TB) כלומר, כיבוי המאווררים כלל לא השפיע על הרעש הקבוע והמסוים שאני שומע בלילה. האם ישנה דרך זולה ויעילה למיסוך הרעש שלהם? אני משער שהרעש הוא תוצאה של מהירות הסיבוב שלהם, ולא עקב טמפרטורות גבוהות. האם שטיחון כזה יעזור במקרה הזה? Nexus DampTek | Noise Absorption Mats או כזה: Thermaltake Noise Dampening Kit המארז הוא Antec Three Hundred, אז חשבתי לשים את השטיחון הזה בצד הקדמי שלו, היכן שניתן למקם שני מאווררים. מה דעתכם / עצתכם? אגב, לא הייתי בטוח אם זה הפורום הנכון, אז תודה מראש על העברה לפורום אחר במקרה שלא.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Danix60,

יש לי כמה שאלות חברה =] לגבי שיוף הקירור שיש בכותרת 1. איך אני משייף אותו ? 2. מה אני צריך בשביל להביא אותו לרמה שרואים כמו במראה (אחרי LAPP) 3. ומה המצרכים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קיבלתי את המחשב סוף סוף ! עכשיו, יש לי מאורר 120 של אנרמקס בקדמת המארז שלפי הנתונים דוחף 95 CFM ואותו אחד מאחורה ! (זה אמור לעבור את הביצועים של 2 של 80 שמכניסים ומוציאים ~), ד"א הם על המהירות המקס' לינק לנתונים שלו - http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm על המעבד יש SK-7 ועליו SF 2 במהירות מקס' המשחה הטרמית שנמרחה היא ננו טרם בלו. ובכל זאת המעלות שלי ב-IDLE (עוד לא התקנתי וינדואס כי אין לי דיסק כרגע ) הם 36-37 ! לדעתי זה גבוה מידי למעבד הזה ועוד ללא O/C וללא שום שינוי מתח. מה יכול לגרום לזה ?! נ.ב יכול להיות שהביוס קצת מזייף באיזה כמה מעלות ואני סתם בלחץ ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם. מחפש HSF עבור מעבד AMD X2 3800 בתקציב על עד 150. מגבלות: 1. לא מעבר לגובה של 12.5 ס"מ 2. כמובן שקט ככל שניתן 3. ללא הרכבה של עוגנים נוספים מעבר לתושבת הלוח המקורית. 4. לא מתוכנן OC אשמח להצעות

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by anatoli,

הזמנתי את גוף הקירור הנ"ל, והוא אמור להגיע תוך כשבועיים עד 3. בינתייים יש לי בבית מאוורר ג'נרי של 80 שיספק אותי להתחלה. אך היית רוצה מאוחר יותר ככל הנראה להחליף אותו למאוורר חזק יותר, עם יחס של רעש/ביצועים טוב יותר. מהשוואה פה, ניתן לראות בבירור שמאוורר 80mm שדוחף 26.5cfm מנצח מאוורר 92mm שדוחף 41cfm. אני מניח שזה נובע מהעובדה שרוב האויר היוצא מהמאורר יוצא בקצוות, והקצוות של מאוורר ה-92mm פשוט רחוקות מדיי ממרכז גוף הקירור שהוא המקום החם ביותר. ד"א, האם אני מניח נכון? בכל אופן, אני מתלבט בין כמה מאוררים. אחד הוא מאוורר 92mm אבל יש לו יחס של דחיפת אויר/רעש מעולה. שתיים במקרה הנ"ל אני מעדיף את ה-80mm כיוון שהפרש דחיפת האויר הוא קטן והפרש הרעש הוא אפס. והסיבה שאני מעדיף 80mm …

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by erap129,

אני עומד להחליף לכרטיס מסך 6600GT מ5200FX ולהוסיף עוד זיכרון ויש לי רק מאורר אחד 80 מ"מ ג'נרי במארז. המחשב פועל בינתיים על טמפרטורה בסדר (37 מעלות במנוחה) ואני פוחד שהכרטיס מסך והזכרונות הנוספים יחממו את המחשב. אז על איזה מאורר מארז אתם ממליצים לי? יותר חשוב לי היכולת שלו להוציא אוויר מאשר הרעש אז קחו את זה בבקשה בחשבון למרות שאם הוא יהיה קצת שקט יהיה נחמד

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. איך היא עובדת, מה היא עושה, מה צריך לעשות איתה כדי להגיע לאוברקלוק גבוה בלוחות DFI NF4 וכ'ו וכ'ו...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי יש ברשותי קירור של זלמן עם רק 3 פינים בלבד, אני יודע שמומלץ עם 4 , רשום שמהירות הסיבובים היא 2000 , האם הקירור ישנה את מהירות הסיבובים לפי הצורך , או שהוא יסתובב רק על 2000 אפילו במנוחה? מה דעתכם בבקשה. רוני זה הקישור: http://zalmansz.en.ecplaza.net/cpu-cooler-sea-80a-01--308182-2426842.html

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי כ.מסך LEADTEK 7800GT ואני רוצה לדעת מהן הטמ"פ המומלצות לכרטיס הזה ואם אני עומד בהן או שאני צריך לקנות לו קירור חדש טוב יותר. הטמ"פ שלו במנוחה בלי לעשות כלום היא- 45 מעלות. בעבודה עם אתרי אינטרנט ו-MEDIA PLAYER- הטמ"פ היא 50 מעלות. במאמץ במשחקים חדשים- 60-70 מעלות ובמאמץ במשחקים כבדים מאוד ( כמו FEAR )- הטמ"פ היא 82+- מעלות אל תשכחו שלפני כחודש כל הטמ"פ בכל המצבים היו נמוכות יותר בכ-3-4 מעלות ואני מניח שאני פשוט צריך לנקות את המארז מבפנים שוב. ודבר נוסף הוא, שיש לי מארז מעפאן עם מאוורר אחד מאחורה של 80mm ואני מתכוון עוד כמה זמן לקנות מארז חדש עם לפחות מאוורר מקדימה ומאחורה של 120mm כך שהטמ"פ ירדו עוד ( כפי שאני מכיר אותי, זה יקח חודש בגלל כל ההתלבטויות שלי-…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by e_perera,

למישהו יש מוסג איך בונים RELAY למשאבת מים (עבור מערכת קירור כמובן). ראיתי באיזשהו מקום אבל אני לא זוכר.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by waizman,

אני רוצה לקנות חתיכת אלומניום בגודל של 13x13 ס"מ או 14x14 ס"מ ובעובי של 1-2 מ"מ. כמה זה אמור לעלות ואיפה אני קונה את זה? דרך אגב, יש מתכת אחרת שאפשרי לקנות ושהיא קלה יותר לחתיכה אבל שלא תתפרק לי?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים