אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
כמה OC לדעתכם אני יוכל להגיע עם הלוח אם הזה והfx 8350? אני רוצה להגיע ל5GHZ אבל אנלא בטוח שזה אפשרי עם הלוח אם הזה כי אין לו קירור מספיק טוב שעוברים בו צינורות חום באמצע אבל תגידו לי מה אתם חושבים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום יש לי Gf 2 ti של Inno3d והזכרונות של הכרטיס הזה לא טובים בכלל להמהרה, מרפרנס של 250/400 הגעתי עם הזכרונות מקסימום ל 450 ומשהו, דווקא עם כרטיס אחר gf 2 pro גם של inno3d(של חבר שלי) הגעתי ל 230/480(ולא ניסיתי יותר). השאלה שלי היא : אם אני ידביק היטסינק קטן לזכרונות עם מאוורר קטן(486dx2), לכמה אתם חושבים שאני יוכל להגיע?(אין לי כוח לכל המאמץ אם זה יהיה רק כמה מגהרצים בודדים) ואם אין לי גריז טרמי פשוט אני ידביק את ההיטסינק?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלן ריציתי לדעת איך אני יכול לדעת באיזה יחס אני נמצא מבלי להסתכל על תוכנות שונות. שאלה שנייה הבנתי שלא תמיד משתמשים ביחס של אחד לאחד,ריצתי לדעת למה,הרי איזה אינטרס יש לי לעלות באס באחד ושהזכרון יעלה בשתיים או שלוש וכו,אז אני יהיה ב OC לזכרונות,ושאלה אחרונה בכל לוח ניתן לשנות את היחסים בצורה שונה?כלומר אצלי יש 800 667 533 וכו יש לוחות שזה מוצג באופן שונה?ושאלה אחרונה באמת על כמה אני צריך לשים את הזכרון כדי להיות ביחס אחד לאחד?באס 200 בסטוק , באוברקלוק 230 תודה רבה(אבי)
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד e7300 לאחר 3 שנים המאוורר מרעיש קצת וחשבתי להחליף את קירור הסטוק אשמח להמלצה לאחד טוב וזול ככל האפשר חשבתי על zalman CNPS7000V-AlCu או arctic alpine 11 אין oc או דרישות גבוהות מחשב סטנדרטי אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל וחשבתי לתת לו קצת בוסט, בשביל הספורט, מישהו יכול להגיד לי עד כמה טובות יכולות הOC שלו? או לפחות לתת לי מילות חיפוש לגוגל?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Zalman Vga Cooler VF700-Cu או Zalman Vga Cooler VF700-ALCu או Arctic-Cooling NV Silencer 5 ?? לא מעוניין בOC...אבל רוצה שהכרטיס מסך יהיה קר...ויאריך ימים...(-:
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יתקע כבר ב144 באס.. זה כזה מבעס אותי אף אחד לא עונה לי אף פעם בהשקעה יש לי זיכורן 256 266 2100 אני מעלה את הבאס בהדרגה כבר ב144 הוא קורס ונתקע... ואני לא מבין למה זה.. ניסתי לתת יותר מתח למעבד אבל אני פוחד לשרוף אותו. העלתי ב5 אחוז ולא היה הבדל אפילו של באס אחד.. אנשים זה בושה אני מצליח להגיע רק ל1740 מגה הרץ מ1600 זה פדיחה.. ובקשר לכרטיס מסך בכלל פדיחה אני מצצליח להעלות את הליבה מ175 ל210 זה במקסימום כשמארז פתוח ואת הזיכרון מ400 ל490.. שינוי של בערך 600 נקודות בתוכנה 3dmark אז אנשים בבקשה תהיו איתי כמה רגעים ותקדישו לי רוב הזמן אני בצבא ואין לי זמן יותר מידי תודה רבה לכולם
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע חזרתי מהתקנה של ax478 + sf2 ו... אין הבדל ! איך זה?? 42 מעלות ! הדבר העוד יותר מוזר הוא שלפני שחיברתי את דלת המארז שלי (מאוורר 120 מ"מ של אנרמקס) הטמפ' היה על 37 + - (גם גבוה) כשחיברתי את הדלת, הטמפ' היתה על 42, ואחרי שהוצאתי אותה שוב(חשבתי אולי מערבולות אוויר או משהו) הטמפ' עלתה ל 44 ! מאוד מאוד מוזר חשוב לציין שה SF 2 על 5000 RPM ושהמשחה התרמית ששמתי היא ארטיק סילבר 3 שכחתי לציין גם שהמחשב מומהר 1.8@2.4 וש MBM מזייפת לי בטירוף... סנסור אחד על 99 מעלות, סנסור שני על -47
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את המאוורר של המעבד. המאוורר הזה מרעיש כמו רעידת אדמה ואני רוצה לשמן אותו .אין לי ניסיון בזה ואני לא רוצה להרוס שמה . תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מזמן אני לא פעיל כבר חחח טוב אז ככה אני קונה מחשב לגרפיקה כבדה: מעבד Q6600 לוח : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4410 זיכרון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4626 אני צריך חוות דעת על הלוח והזיכרון הנ"ל האם הלוח הזה טוב? איך בOC? והאם שווה הזיכרון הזה טוב לOC (האם יסגור 1066?) והאם הוא שווה את המחיר? אם יש לכם אמלצה ללוח או זיכרון אחר שיש בKSP בטווח המחירים הנ"ל אני ישמח לישמוע OC לא חדש לי אבל אני ישמח לקבל חוות דעת על החלקים הנ"ל תודה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להתקין איציק חדש על איזה banshee שיש לי. הבעיה היא שהוא (זה שכרגע נמצא עליו) מחוזק עם איזהשהוא דבק ותפסנים. שמעתי שתנועות סיבוביות לא טובות, אני לא רוצה לעשות ניסויים, רק לקחת את הדרך הכי בטוחה. נ.ב זה לא כדי להעלות את הביצועים, פשוט האיציק שיש עליו כרגע גורם לו להיתקע.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שיטוט ברחבי הפורום והמלצות שונות בניתי את המפרט הבא. מה דעתכם? האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים לעומת ה 3200+ שברשותי כרגע? לוח:?GA-965P-S3? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3589 מעבד:Intel Core 2 Duo E6300 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1879 זיכרונות:Adata Vitesta 2X512 DDR2 667 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7547
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לוח p35-s3 e6750 העיניין מאוד מוזר לאחר שהייתה לי בעיה מסויימת שלא יכלתי לשחק במשחקים והכל היה איטי הוצאתי זיכרונות ועשיתי איפוס ביוס והכל הסתדר אך בדיוק לאחר מכן באתי לעשות אוברקלוק מחדש וכלום לא משנה מה אני עושה לא עוזר אני רק משנה את האופציה של לשלוט על FSB בלי אפילו להעלות HZ 1 עושה סייב למאפיינים וריסט ואחרי שהוא מראה את סוג המעבד בפוסט הוא כבה ומאתחל את עצמו... לברירת מחדל... מה עושים ? הטמפ' תקינות 46 -43
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/bead2216/2600.JPG נו מה אתם אומרים שאני יחליף את ההארד דיסק והכרטיס מסך מ: maxtor 5400 20g riva tnt m64 ל: WD 8 cach 40 g radeon 9000pro אני יגיע ליותר?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סיימתי להרכיב מערכת מחשב הכוללת \ Q9300 + GIGA-BYTE EP35C-DS3R זכרון CORSAIR דגם TWIN2X4096-6400C4DHX Cas4 הספק לבינתיים הוא גנרי כזה עם 500WATTS מתוכנן לרכוש בקרוב מאד ENERMAX 525WATTS המארז הוא THERMALTAKE KANDALF LCS שבא עם קירור מיים אנקלודיד !! אם רוצים אצרף תמונה למחשב !! העיקר שב BIOS טמפרטורת המעבד היא 24 מעלות !!! האם זה הגיוני ????????? אני חשבתי שקירור מיים יביא את המערכת ל 10 מעלות לפחות
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד איפה אני יכול לקנות מאווררים 60 מ"מ באזור ת"א ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שבוודאי הבנתם, אני רוצה לקנות חיישן טמפ' עם צג כמה שיותר זול. אני צריך שימדוד רק מקום אחד. מה הצג הזול ביותר שאתם מכירים? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 3 450, 128 ראם, דיסק קשיח 8.4 ג' ו 3 מאווררים. ואני מעוניין להמהיר את המעבד... קראתי כתבות בעניין, אבל אני לא מוצא כתבה/מדריך רציני שיסביר לי איך מא' ועד ת'. כמו כן הייתי רוצה המלצות על תוכנות שבעזרתן אני יוכל לבדוק את יצויבות המערכת בזמן ההמהרה. בתודה מראש, inter-net
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי MX400 (מחרותיים TI 200 ) הורדתי מהאינטרנט את 3DMARK עשיתי את הבדיקה קיבלתי ציון של 3100 נקודות בלי O.C האם זה טוב ? בכל אופן עשיתי O.C בתוכנה GF TWEAK ................ (אני חושב שעשיתי : ) ניכנסתי ל NVCLOCK ושיניתי ב CORE CLOCK מ-200 ל 210 וב MEMORY CLOCK מ-350 ל 360 אחרי זה עשיתי APLLY SETTINGS אחרי שעשיתי RESTART למחשב אני נכנס לתוכנה של OVERCLOCK ורואה כי אין נשמרו השינויים אשר ביצעתי למה? או שזה נשמר? אין שיניו ב 3DMARK נ.ב כמה אני צריך לקבל ב 3DMARK עם ה ג'יפה 3 TI 200
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ולTAOTAO אל תהיה ילד ותנעל אחרי דקה כי אז אני לא יכול לשאול כלום יותר וחייב לפתוח חדש כשיש אנשים חדשים בפורום צריך להתחשב ולהסביר זה ממש מרתיח ההתנהגות שלך יכולת להעיר ולתת 5 דקות צ'אנס להגיב לך ואז לנעול לא צריך להתלהב מהנעילה -לא קנו לך מנעול מפלסטיק כשהיית קטן ? וחוץ מזה הנושא הקודם היה בקשתי לתוכנה שממהירה את המאווררים ועכשיו שהתגלה לי שאין כזו אני מבקש עזרה להוסיף מאווררים במארזהנתון אלו 2 נושאים שונים ולמי שיכול באמת לעזור שייתן תשובה פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415539.0
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במהלך המשחק הנ"ל, לאחר מס' דקות משחק המסך היה נכבה ומציג הודעה שהרזולוציה גבוהה מדי ומכבה את עצמו, לחילופין הייתה הודעה של הדרייבר שבוצע RECOVERY לכרטיס או משהו בסגנון ואז המשחק היה מציג הודעה World in conflict is loading resources, והיה צורך לסגור את המשחק בעזרת השילוש הקדוש(alt+ctrl+del). הייתי בטוח שזו בעייה כלשהי במשחק, עד אשר שעשיתי ריסט לאחר מסך שחור שגרתי, הביוס השמיע צפצוף האומר שאין כרטיס מסך (באופן מפתיע הווינדוס עלה ברקע ללא תצוגה - שמעתי ברמקולים את צליל הפתיחה), ריסט נוסף שיחזר את אותו המצב. כיבוי והדלקה לאחר מס' דקות והמחשב שוב עובד כרגיל. עכשיו ניסיתי לשחק במשחק עם דלת הצד של המארז פתוחה, כך שהאוויר החם(מאוד) יוכל לצאת החוצה, וראה זה פלא - סוף סוף הצלחתי ל…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מחר כנראה אני יקנה סטיק נוסף של RAM ,הבעיה שפתחתי את המחשב והקירור של המעבד (מוגן 2) מסתיר לי 3 מתוך 4 חריצים של RAM. העברתי את המאוורר לצד השני כמו בתמונה...עשיתי טוב? כי ממש 3 ס"מ מהמאוורר שמוציא אוויר תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מזמין את הקירור בשבוע הבא ויש לי כמה התלבטויות: 1. אם לשים את צלע הקירור מקדימה כ-intake או מעל כ- exhaust. 2. ממי שכבר ניסה, האם יש הבדל משמעותי (מבחינת רעש וביצועים) אם שמים על הרדיאטור 4 מאווררים במקום 2 ואם זה שווה את התוספת? כל 8 המאווררים במארז יחוברו ל-PWM fan hub. המפרט: CPU: Intel I7 4790k 4.4 GHz Motherboard: Asus MAXIMUS VII HERO Z97 RAM: Corsair Vengeance Pro 32GB (4x8GB) DDR3 2400MHz PC3 GPU: ASUS GeForce GTX 1080 8GB ROG STRIX OC Edition Fans: 8x Corsair ML140 Pro LED, Red, 140mm Premium Magnetic Levitation HDDs: 1x Samsung 950 PRO Series - 512GB PCIe NVMe - M.2 …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-