אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה התחדשתי לי ב3600 אני מתכוון להמהיר אותו קלות איזה ספק יהיה עדיף על מנת שהמערכת תהיה יציבה 550W https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=EA550G-Pro&cart=1577227437102538829 או 650W https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=EA650G-Pro&cart=1577227437102538829 אני יודע שזה הפרש של 30 ש"ח השאלה אם יש הצדקה או ש650W זה אוברקיל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מאווררי מארז יש לכם דגם : מהירות סיבוב לדקה : כמות מאווררים : דגם המארז : הטמפרטורה במעבד ובכרטיס מסך : מידת הרעש לטעמכם ? תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עשיתי OC לnorthwood שלי..שהוא סטוק 2.6 עכשיו הוא 3.4 על קירור סטוק במנוחה 35 מעלות..מאמץ 45.. הסטפינג הוא D1..למישהוא יש מידע על הסטפינג הזה ? טוב לא טוב..? תמונה.... http://img72.imageshack.us/my.php?image=18ou2.jpg אפשר להרים אותו עוד טיפה למעלה ל3.6? עם קירור סטוק כמובן..או שעדיף כבר BT ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, כבר הבנתי שכבלים מעוגלים זה שימושי מאוד, ושזה נותן יותר מרחב גדול יותר במארז ומשפר את זרימת האוויר. אבל אף פעם לא הבנתי מה העיקרון בקניית הכבלים הללו - האם אתה קונה מן ''עטיפה'' כזאת, ובאופן מסוים מלביש על הכבלים הנוכחים? או, כשאתה קונה כבלים מעוגלים אתה חייב להחליף את הכבלים הקודמים של רכיבי המחשב? עוד כמה שאלות- 1. מהם סוגי הכבלים המעוגלים? אנא ציינו את כולם, תודה 2. ראיתי באתר PCH, שהכבלים המעוגלים נמכרים לפי אינצ'ים, כלומר, ואני מצטט: Vantec 18" Floppy Black. אז על מה האינצ'ים משפיעים? הכבלים נמכרים גם לפי סנטימטרים, אז מה הסנטימטרים משנים? 3. הם גם נמחרים לפי מהירות (ATA133). אז על משפיעה המהירות? האם להארדיסק שהמהירות שלו היא ATA133 צריך לקנו…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד E8400 C2D 3.0GHZ עם קירור שקיבלתי עם המעבד עצמו(לא קניתי משהו נוסף) ולוח אם Gigabite P43 F9a מה המהירות המקסימלית שאני יוכל להגיע עם המעבד(E8400)?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניד פור ספיד מןסט ונטד הגיע ל 85!!! הקטע אן איוטים הכל בסדר ( ב EVEREST הכל 10 מעלות פחות ) אז אכשיו בלי לפרק דברים אך לקרר אותו? LOL
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מזמן אני לא פעיל כבר חחח טוב אז ככה אני קונה מחשב לגרפיקה כבדה: מעבד Q6600 לוח : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4410 זיכרון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4626 אני צריך חוות דעת על הלוח והזיכרון הנ"ל האם הלוח הזה טוב? איך בOC? והאם שווה הזיכרון הזה טוב לOC (האם יסגור 1066?) והאם הוא שווה את המחיר? אם יש לכם אמלצה ללוח או זיכרון אחר שיש בKSP בטווח המחירים הנ"ל אני ישמח לישמוע OC לא חדש לי אבל אני ישמח לקבל חוות דעת על החלקים הנ"ל תודה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד מגיע למקסימום 55 מעלות אבל עדיין נכשל ב-Torture Test. מישהו פה אמר לי שאצלו מעבד דומה רץ על 60 מעלות בלי בעיות, אז איך זה יכול להיות?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב רק מאבק, לפני זה הוא היה עד 53 מעלות זה היה המקסימום והוא לא היה עושה רעשים של טרקטור. אחרי שניקיתי הוא ירד ל מ 35-43 ואחרי הנקיון הוא יתחיל לעשות רעשים של מפעל בניה!! מה לעשות? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן... קניתי לוח אם.. ולהפתעתי עם הלוח הגיע חלק שלא היה לי מושג למה הוא משמש עד שקראתי את ההוראות.. זה היה הכנה למערכת קירור.. הוספתי תמונה של החלק המדובר.. מה עוד אני צריך בכדי להתקין מערכת קירור למחשב שלי.? מה העלויות ואילו חלקים.. =] ואם אפשר להכווין אותי למדריך התקנה בכדי לדעת איך לחבר את כל החלקים הנל תודה רבה לכל מי שמגיב.. האגב.. הזמתי בנוסף גם מאוורר למעבד ואלו הנתונים גודל Dimension (L x W x H) 135 x 100 x 160 mm [br]פורסם בתאריך: 19.08.2010 בשעה 17:03:18 בשביל הרקורד..קניתי מאוורר למעבד.. ולאחר בדיקות הבנתי שיש חברה יותר רצינית שזה של זלמן... אז החזרתי את המאוורר הקודם ורכשתי את המאוורר הזה של זלמן..[br]פורסם בתאריך: 19.08.2010 בשעה 17:12:41 …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כרטיס 6800LE, רציתי לדעת קצת יותר על האפשרות לפתוח צינורות...מה זה אומר ואיך מנסים לבצע... אם יש קישור למדריך אני אשמח לקבל אותו... עדיף בעברית ואם אין מדריך כזה אז אולי מישהו יוכל לעזור לי באאי סי קיו...
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כפי שאתם רואים בתמונה ה PCI/AGP לא הגיוניים... האם זה הגיוני ? איפה אני נועל אותם בביוס ? אני לא מוצא (אולי כי יש לי לוח של אינטל) ? נ.ב מתי שאני מעלה באס אז שניהים עולים גם... עדיין לא ביצעתי OC ואני מתכנן לעלות את הבאס ככה מ200 ל208 או 214 ככה ... תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב סוף סוף ! עכשיו, יש לי מאורר 120 של אנרמקס בקדמת המארז שלפי הנתונים דוחף 95 CFM ואותו אחד מאחורה ! (זה אמור לעבור את הביצועים של 2 של 80 שמכניסים ומוציאים ~), ד"א הם על המהירות המקס' לינק לנתונים שלו - http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm על המעבד יש SK-7 ועליו SF 2 במהירות מקס' המשחה הטרמית שנמרחה היא ננו טרם בלו. ובכל זאת המעלות שלי ב-IDLE (עוד לא התקנתי וינדואס כי אין לי דיסק כרגע ) הם 36-37 ! לדעתי זה גבוה מידי למעבד הזה ועוד ללא O/C וללא שום שינוי מתח. מה יכול לגרום לזה ?! נ.ב יכול להיות שהביוס קצת מזייף באיזה כמה מעלות ואני סתם בלחץ ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה... כבר היה לי דיון אחד אבל הוא היה יותר לגבי קירור וOC ליומיום, אבל בסופו של דבר הייתי חייב לדחוף עד הסוף, אז המפרט בצד והתוצאות בתמונות.... לשם השוואה... סופרפאי בסטוק: 36 שניות 3DMARK בסטוק: 4200 הOC של המעבד לא מרשים, אבל הכרטיס מסך ביצע אחלה OC.. כ30% ולמעשה יותר מ150MHZ תוספת שזה מכובד... לגבי הזכרונות, הם יכולים להגיע עד 820MHZ ללא תוספת מתח אבל משם כל תוספת מתח נותנת כמה MHZ בודדים... וסך הכל יכול להיות שיכולתי לסחוט עוד כמה MHZ מכל מקום אבל זה לא היה נותן שיפור גדול... המתח היחידי ששונה הוא מתח המעבד, כדי להגיע ל3.2GHZ הייתי צריך לתת לו 1.47 בביוס.. וכמובן שהכל יציב אחרי שעתיים אוטורוס ומבחינת יומיום אני נשאר על מה שכתוב במפרט... כי אני לא צריך…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד להחליף לכרטיס מסך 6600GT מ5200FX ולהוסיף עוד זיכרון ויש לי רק מאורר אחד 80 מ"מ ג'נרי במארז. המחשב פועל בינתיים על טמפרטורה בסדר (37 מעלות במנוחה) ואני פוחד שהכרטיס מסך והזכרונות הנוספים יחממו את המחשב. אז על איזה מאורר מארז אתם ממליצים לי? יותר חשוב לי היכולת שלו להוציא אוויר מאשר הרעש אז קחו את זה בבקשה בחשבון למרות שאם הוא יהיה קצת שקט יהיה נחמד
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי בכמה בדיקות שהBIG TYPHOON לוקח את הINFINITY, גם בקייס פתוח או סגור, ורק כאשר יש לאינפיניטי שתיי מאווררים הוא מתחיל להיות מועיל, אבל גם אז לא בהרבה מהBT וכאן כולם ממליצים על האינפינטי, אז מישהו יכול להגיד לי איזה מהם עדיף למעבד C2D? או שאולי בעצם TUNIQ TOWER?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי במחשב מאוורר אחד של 80MM, מחר אני מתכוון להוסיף עוד שני מאווררים של 80MM. המאוורר 80 שיש לי כרגע בתוך המחשב נמצא בקדימה של המארז, מכניס אוויר. רציתי לדעת מה התצורה הכי טובה במחשב לשלושה מאווררי 80MM, כלומר מקדימה/מאחורה, מוציא/מכניס. תודה, עידן
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גוף הקירור של כרטיס המסך היה דבוק לשבב GeForce 5900XT ע"י מדבקה טרמית. (אני חושב, לא בטוח) נאלצתי להסיר את המדבקה הזמן התקנה גוף קירור חדש, אבל ההתקנה נכשלה. עכשיו גוף הקירור יושב על השבב, אבל הוא לא נצמד. כתוצאה, כרטיס המסך שומר על טמפ' 56 יציב בזמן מנוחה, אבל מתחמם יתר על המידה בזמן פעולה. איפה ניתן לרכוש מדבקה טרמית? כמה היא עולה? ניתן לפתור את הבעיה בלי מדבקה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.... קראתי דיי הרבה מיבחנים על ה9500 הוא ממש טוב... השאלה אם זה בהפרש כזה שמצדיק שיפור מ XP90... ומה לגבי ה 9700 של זלמן ? מה איתו ? דיברו עליו ליפני כחודשיים שלוש הוא יצא /בוטל/ נידחה מה ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מאוד מרעיש לאחרונה אני מדליק אותו והמאוורר של הכרטיס מסך מאוד מרעיש והכרטיס מסך חדש.. רק כמה חודשים (גי'פורס FX5500) אני מפחד להוציא אותו ולנקות את המאוורר כי ככה נהרס לי הקודם.. ניראה לי שזה נוגע במשהו שם ומרעיש כי אני מדליק את המחשב והוא עושה רעשים אני מכבה מזיז קצת את המחשב לצדדים אחורה קדימה מדליק וזה מיסתדר, אם זה לא מיסתדר אני חוזר על הפעולה. ניסיתי גם להוזיז את הכרטיס טיפה להוציא ולהחזיר והרעש עדיין נישאר.. עכשיו לעיניין, יש לי במחשב מלא אבק ורציתי לנקות את זה ושמעתי שיש מין ספריי כזה של אוויר דחוס שמיועד לדברים האלו. רציתי לדעת עד כמה הדבר טוב? כמה הוא עולה? והאים מסובך לשימוש.. אשמח לתגובות ממישהו שמתמש או הישתמש בזה קודם. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המאוורר הזה ThermalTake CASE FAN 8 cm Dual Ball Bearing include scrows and cables 2900RPM 30DB 37CFM האם הוא יכול להוציא אויר חם מהמארז? ואם כן אז איך ? ומה אתם חושבים על המאוורר? לא צריך לקדוח חור בגב של המארז להתקנת מאורר 80 ממ נכון?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה יש למאוורר שלי בעיה (מאוורר מארז) כשמאוורר מסתובב הוא מרעיש, איך אני יכול לטפל בבעיה הזאת? ניקיתי אותו מבחוץ וכל זה מאבק אבל לא הוצאתי את המדבקה הזאת או משהוא, צריך לשמן אותו או לקנות חדש?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם לוח אם של GIGABYTE EX58-EXTREME 1366 שאלתי לחברים - מה עדיף לשיטת קירור ? קרור ע"י אורור סטנדרטי או קרור מים אם אתם ממלצים על קרור מים על מה תמליצו לי ז"א חברה טובה ושמתאים למעבד 1366 תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה כיצב מבצעים אוברקלוק עם כל השלבים בלי להרוס את רכיב החומרה [במקרה זה מעבד E6750] ? תמונות ייתקבלו בברכה! פשוט בכמה אחוזים צריך להעלות כל תכונה כל פעם , כל כמה זמן לבצע בדיקה, באילו תוכנות אתם ממליצים להשתמש וכו' =] :iamstupid: :lamer:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה , אני בונה כרגע מארז בצורה של ארון קבורה והשאלה שלי היא איך לקרר אותו בצורה אופטימלית. גודל מאווררים, מיקום, סרקולציה. ואם אפשר קצת הסבר על סוגים גדלים ומחירים (בכללי) שרטוט של המארז.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-