עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בTMS רשום Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only אבל כשנכנסים לתיאור מוצר הם רושמים גם תמיכה ל1155, האומנם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ElEmEnt,

אנשים זה חשוב מאוד ואם משהו גם יכול להגיד לי חלק מהמרכיבים שלו כי בוא נגיד שהוא לא נמרח במקום הנכון

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם. כרגע יש לי מאוורר רגיל של INTEL וכבר נמאס לי מהרעש שלו ואני רוצה לשדרג , אני מחפש משהו כמה שיותר שקט מהחנות KSP או IVORY במחיר 200 שקל שיתן לי תוצאות מקסימליות במינימום רעש , כנראה שאני אלך לקנות היום . תודה מראש עריכה: עכשיו אני מתלבט בין ה-Freezer 7 Pro ל-Scythe‎ Mugen II . איזה כדאי? יש אולי קירור אחר שעדיף מהם? אגב צריך לקנות גם משחה תרמית נכון? זה לא בא כלול?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Moo,

יש לי לוח של NF7 ABIT והתקלקל המאוורר של שעל הגשר הצפוני על הלוח ורציתי להחליף לקירור פסיבי. אחת מהאופציות שחשבתי הם גוף קירור של זלמן : ZALMAN ZM-NB47J http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4192&PHPSESSID=edc9c504ed070d8b8ae032ddc2c8c878 כרגע הטמפ מגיעה ל 45+ על הגשר הצפוני, זה חריג? יש לכם המלצות אחרות וזולות לקירור הגשר הצפוני? ואיך אני ידע אם הזלמן מתאים ללוח? תודה!@!@!

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Polonian,

אהלן בקרוב מגיע אליי 7600GS Sonic של פאליט והייתי רוצה לעשות לו Vmod. בינתיים יש לי במחשב Radeon 9800Pro במצב חצי לא תקין ולכן אני רוצה לעשות עליו איזה Vmod קטן בשביל להתאמן כי אני לא מפחד שייהרס. אתם יכולים להביא לי בבקשה הסבר קטן על כל נושא ה-Vmod (הסבר כללי) וכן מה הכלים הדרושים ומה מחירם (הבנתי שצריך מודד מתח ונגדים). תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by EAD,

שמתי לב למשהו מוזר יש לי מעבד I7 4770K. SLI עושה בעיות שיש OC, לדוגמא ב Heaven Benchmark 4.0 אין SLI כמו שצריך ומקבל FPS ממש נמוכים!!! לעומת זאת שאין OC למעבד, SLI נכנס לפעולה והכל זז ופועל מהר ויפה. אז? יש לזה הסבר או שעושה משהו לא טוב או מה?? (דרך אגב, אני מדבר על SLI של שני טיטאן)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Swimmer,

סרטון דיי ישן, אבל עדיין יפה... עשו דבר דומה גם לאינטל =) נראה לי מתאים לפה(או לכללי) בכל מקרה: http://video.google.com/videoplay?docid=5393904704265757054

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הקדשתי מספר שעות לצפייה בסרטונים וקריאה של דברים באינטרנט על מערכות קירור מים, ועדיין יש לי הרבה חורים, כמו איך בודקים מה מתאים לך, מאיפה מזמינים (איפה הכי משתלם וכו'), ועוד מספר דברים שלא חשובים כרגע - כי לפני שמתחילים - מה שהכי חשוב לי לדעות זה העלות, כדי לראות אם זה בכלל רלוונטי. אני מתכוון לקנות: Gigabyte GA-H87-HD3 S1150 Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 NVIDIA Geforce MSI GTX760 OC 2G DDR5 Fractal Design Arc R2 Window Black Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan (במידה והספק חלש מידה לקירור מים [אני סתם זורק] אז לא תהיה בעיה להחליף, מאחר ושוב, עדיין לא הזמנתי כלום) לפני שאני נכנס לעיניינים הטכניים של איך וכו', הכי חשוב לי לברר כמה יעלה לי כל העסק, כי הבנ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yuvalken,

מה נקראת מהירות נורמלית של מאוורר (של המארז)? כשאני בודק מה המהירות של המאוורר אצלי במחשב המהירות היא 1600~ . זה נורמלי? בכל מיני תוכנות מוניטורינג זה מקפיץ לי אזהרה... תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by qpalzm,

המעבד מגיע למקסימום 55 מעלות אבל עדיין נכשל ב-Torture Test. מישהו פה אמר לי שאצלו מעבד דומה רץ על 60 מעלות בלי בעיות, אז איך זה יכול להיות?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. החלטתי לא מזמן לשדרג את המחשב הישן, ולהוסיף קירור למעבד, ספק כוח איכותי, וכרטיס מסך המפרט אחרי השידרוג: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 DDR2-SDRAM 2X2GB Gigabyte P35-DS3L Sappgire HD 7770 למעבד הוספתי קירור Thermalright Ultra Extream + מאוורר 1200RPM איכותי קראתי קצת מדריכים, וביצעתי OC למעבד ל 3000MHZ. ביצעתי בדיקת מאמץ 4 שעות עם OCCT, ואין קריסות. זאת הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה, אז אני ישמח אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת, עצות או טיפים. הטמפ' בidle: 1 - 47 2 - 46 3 - 39 4 - 43 הטמפ' במאמץ (OCCT): 1 - 74 2 - 74 3 - 63 4 - 63 צירפתי גם תמונות מהביוס. מה דעתכם ? הכל נראה תקין או שצריך לשנות משהו ? כמו שניתן לראות, בתזמון זיכרונות שמתי על Manual, אבל לא נגעתי. האם יש צורך לש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tamirda,

המערכת שברשותי היא: AMD barton 2500+ mushkin 256 x2 DDR 333 abit nf7 v.2 מארז : compucase 6919 יש לי שני מאווררים 120mm אחד מכניס מקדימה והשני מוציא מאחור (המאוורר מאחור טיפה יותר גבוהה מהקידמי ) לפני שבוע עדיין השתמשתי בהיטסינק שקיבלתי עם ה AMD והטמפרטורות היו 54-55 מעלות במאמץ נמוך וביום (הטמפרטורה על לוח האם היתה 37-38) , עכשיו קניתי את ההיטסינק של vantec aeroflow ובהתחלה הטמפרטורות היו 49-50 ולאחר יומיים של עבודה הטמפרטורות הן 53-54 במאמץ נמוך וביום (החדר שלי לא ממוזג) בלילה הטמ' יורדות ל 49-51 . (יש לציין כי לאחר יומיים של עבודה גם שאני מכבה את המחשב לכמה שעות הוא חוזר לאותן טמפ' ) בהרכבת ההיטסינק השתמשתי במישחה הטרמית שסופקה עם ההיטסינק ופעלתי ע"פי הוראות של …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. נשמע לכם כמו משחק מחשב מנת 92, אבל זה הקירור החדש של XIGMATEK וקוראים לו Thor's Hammer http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/xigmatek-thors-hammer.html XIGMATEK Thor's Hammer proved not only a good cooler for extremely hot overclocked CPUs, but took a well deserved place among the best air coolers כל המומחים כאן שחופרים על המוגן 2, הינה ה"אל" החדש שמוחץ אותו לקרשים מרשים ביותר, נראה איך המחיר יתפתח בארץ

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ccc,

אני מדבר על AXP2400 T-BRED B CORE איך הוא? אפשר להגיע ל 2.8 גה"ץ? על אביט NF 7 REV 2 ולזכרון pc2100

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי כרטיס 6800 רגיל של לידטק שפתחו לי ל-16 צינורות יש לי בעיות טקסטורה ואני מעוניין להחזירו למצב המקורי 12 צינורות עיבוד איך אני עושה זאת הבנתי שמשתמשים עם תוכנת RivaTuner הצינורות צרובים בביוס איך אני מחזיר למצב המקורי תודה רבה לעוזזרים!! והאם בעיות הטקסטורה יעלמו אם אחזיר את הכרטיס למצבו המקורי?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=VHC-L61&other_title=+VHC-L61+CoolViva זה הקירור של הכרטיס מסך זה הקירור של הזיכרונות שקניתי http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=CRC-U01&other_title=+CRC-U01+Ram%20Sink ואותו קירור שקניתי לזיכרונות שלי קניתי גם לזיכרונות של הכרטיס מסך עצמו קניתי משחה טרמית כזאת http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=PTK-001&other_title=+PTK-001+ עכשיו תראו שמתי את הקירור שקניתי לכרטיס מסך ולזיכרונות (בקיצור הרכבתי הכל) עכשיו בpower strip הזיכרון של הכרטי…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by omrit,

שלום, יש לי אנטק 300 (עם שני מאווריי 120 מקדימה (מכניסים), 120 אחד מאחור (מוציא), ו 140 מלמעלה (מוציא). קירור למעבד- ביג טייפון. יש לי מאוורר 140 מ"מ ושני מאווררי 80 מ"מ טובים "ספייר", שאין לי מה לעשות איתם. אני אשמח אם למישהו יש במקרה רעיון לאיך אפשר לשפר את זרימת האויר בעזרתם?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by slipknot94,

זה מחשב חדש כמה ימים יש לי אותו ותראו מה זה מראה לי http://img827.imageshack.us/img827/5515/35625518.jpg http://img837.imageshack.us/img837/9629/17483113.jpg

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי חבר עם מעבד ב 75 מעלות... יש לו פנטיום 3, 1000 מה"צ, על סלוט. ההיטסינק שלו קטן ועלוב, ובקושי מחזיק על המעבד. רציתי לחבר לו את הגרין פאואר שלי, זה אפשרי בכלל? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Eddi S,

taotao , הלינק ששלחת לי , לא עוזר לי. קונה לבית החדש שלי מערכת HTPC המחשב לצרכים מאוד בסיסים + סרטים BLUE-RAY + HD מאפינים : אין הגבלת תקציב!!! שיהיה הכי שקט!!! אין פשרוט באיכוט!!! עד עכשיו קניתי כבר כמה חלקים: 1) Zalman HTPC Case HD160XT Black 2) Seasonic X-460FL 460W PASSIVE 0db 3) Logitech DiNovo Mini Cordless Bluetooth כל שער הדברים עוד לא קניתי, אני מעדיף AMD אך לא חייב.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. ?0

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. טוב אז אני עם מארז HAF932... ודיי התחיל להימאס לי מהקירור אוויר.. המארז בלי מסננים אז הכל מתמלא אבק תוך שבועיים ככה וצריך לנקות... להתחיל לפרק ולנקות כמו שצריך זה סיפור מהתחת ואם לא עושים את זה אז לא הכל נקי כמו שצריך... והאווררים שלאט לאט נהרסים מהאבק אין לי כ"כ כח להתחיל להחליף אותם כל הזמן (המאוורר למטה ספציפית... היות והוא שואב אוויר מלמטה הוא מתמלא אבק ופשוט נהרס לי השבוע... הוא חדש פחות משנה אצלי...) והיות והקיץ מתקרב ובא החזרתי את כל ההגדרות למקור ואני כרגע בלי OC... אני לא רוצה לקחת את הסיכון עם הטמפ' בארץ בקיץ (הורדתי את זה בימים האחרונים בגלל החום שהיה...) אז החלטתי שאולי הגיע הזמן לשקול מעבר לקירור מים.. הקירור אוויר שכרגע יש לי: HAF 932 עם כל המאווררים כ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sroolik,

שלום, כבר כמה שנים שאני לא בתחום המחשבים, וכפועל יוצא, גם לא באוברקלוק וחומרה. המחשב הנוכחי שלי נקנה לפני כ- 7 שנים (AMD Athlon) ועובד על קירור ביג טייפון באוברקלוק של בערך 50% קבוע. אני מתכנן לרכוש מחשב חדש עם המעבד הזה ולוח מבוסס Z68. לאחר שקראתי את הנושא שבדביק על כך שהמעבדים החדשים לא מתמודדים יפה עם עליות מתח, חשבתי לעצמי אם יש טעם בכלל להשקיע בקירור שהוא מעבר לסטוק ? האם ללא תוספת מתח, קירור ב- 250 ש"ח יוביל לשיפור ניכר מאשר קירור סטוק? האם אחרי תוספת מתח, קירור ב- 250 ש"ח ישמור על המעבד בטמפרטורה סבירה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tonty1,

אני בקרוב משדרג את המחשב ואני קונה את המעבד I5 4570 ואני שם לו קירור חיצוני (TRAY) אז יש את האפשרות ל ARCTIC FREEZER 7 V2 או COOLER MASTER V8 מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היחידה שאני מכיר זה פנדה(http://www.pandas.co.il) איזה עוד יש?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.