עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. השאלה בכותרת.... קראתי דיי הרבה מיבחנים על ה9500 הוא ממש טוב... השאלה אם זה בהפרש כזה שמצדיק שיפור מ XP90... ומה לגבי ה 9700 של זלמן ? מה איתו ? דיברו עליו ליפני כחודשיים שלוש הוא יצא /בוטל/ נידחה מה ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Moo,

יש לי לוח של NF7 ABIT והתקלקל המאוורר של שעל הגשר הצפוני על הלוח ורציתי להחליף לקירור פסיבי. אחת מהאופציות שחשבתי הם גוף קירור של זלמן : ZALMAN ZM-NB47J http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4192&PHPSESSID=edc9c504ed070d8b8ae032ddc2c8c878 כרגע הטמפ מגיעה ל 45+ על הגשר הצפוני, זה חריג? יש לכם המלצות אחרות וזולות לקירור הגשר הצפוני? ואיך אני ידע אם הזלמן מתאים ללוח? תודה!@!@!

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. נתונים על המחשב: לוח אם- gigabyte 8pe667 ultra 2 מעבד-p4 2400 אני חושב שהוא B ולא a איך אני יכול לבדוק? קירור מעבד-המאוורר והיטסינק של INTEL, שאני חושב שמגיעים עם המעבד. קירור למארז-מאוורר 80mm בגג המארז שמוציא אוויר. זכרונות- samsung pc2700 333MHZ 256mb X2 כרטיס מסך-MSI GeForce 4 ti 4400 ספק של- CODEGEN 300W יש לי עוד מקום בחלק האחורי של המארז למאוורר 80mm שאני יוסיף בקרוב.. כמו שהבנתי זכרונות מסוג זה יכולים להגיע למהירות באס של 166MHZ אבל מישהו בפורום אמר לי שזכרונות מסוג טוב יכולים להגיע אפילו עד ל175MHZ. וכמו שאני יודע סמסונג נחשבים איכותיים. אתם חושבים שאני באמת יוכל להגיע ל-3150MHZ? באיזה קצב להעלות את הבאס כל פעם? ואיזה מאווררים להוסיף או להחליף?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by doker,

אני לפני קניית מחשב ואני מתכנן קירור מים,אני מחכה ל7970 על פי השמועות הם יהיו יחסית קרים. אני רוצה לעשות קירור מים למעבד חשבתי אולי להוסיף לזכרונות(לא בטוח אם נחוץ) מעבד i5 2500k כמה שאלות: 1.האם יש מארז שעדיף לקירור מים שעדיף על מארז אחר כמובן אני מעדיף קירור פנימי. 2.האם אפשר לבנות קירור מים ב300 דולר? 3.איזה גודל של מיכל מים אתם ממליצים לפעולות האלה? 4.יש קירורים שמותאמים ל5.2,הרדיאטור מותאם או המיכל מותאם לגודל הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Bashash,

אז קיבלתי את החלקים למחשב החדש והנה הוא! (סתם רוצה לשתף...) ועכשיו לנושא.... עשיתי OC ל-Q6600 שלי ל-3GHz (באס 333 ומכפלה 9). שמתי מתח 1.28 והכל יציב. נסיתי להעלאת לבאס 355 ומכפלה 9 אבל המעבד פשוט לא מוכן לעשות זאת! שמתי מתח 1.5 אפילו וברגע שהוא טוען את מערכת ההפעלה המחשב קורס. ניסיתי 400X8 1.5V ולNB +0.1 לא עובד, ניסיתי 356X9 1.5V לא עובד. אני ממש מיואש.... לגבי המעלות אין בכלל מה לדאוג... אני עוקב אחריהן כל הזמן עם REALTEMP והכי רחוק שהמעבד הגיע היה 45 (ב-PRIME95 עם OC 333X9). מה אתם אומרים? לנסות +2 ל-NB? נ.ב - המפרט פה למטה...

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by radar,

שלום ברוב הפעמים שיוצא לי לראות ביוטיוב review של מיני-מחשב אנדרואיד, רואים שם תוכנת System Information כלשהי, ובה, רואים בין השאר שהטמפ' של ה-SoC היא לרוב 60°c, וזה עוד בלי לעשות שום דבר.. רק מניווט בתריטים או מצב idle, הטמפ' היא 60°c.. אני מעוניין לקנות מיני-מחשב אנדרואיד, אבל קצת חושש מהטמפ' הזו. לא רק ש-60 מעלות נראים לי כיותר מידי, אלא גם כשהמכשיר יתאמץ קצת זה יעלה עוד. מה דעתכם? והאם מישהו מכיר מיני-מחשב אנדרואיד בו הקירור טוב יותר (למשל בגלל גוף קירור גדול) והטמפ' של ה-SoC נמוכה יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by haim855,

היה לי קודם לכן 4590 30 מעלות וקצת מאמץ או בלי נדיר והיה מגיע ל 40 !! החלפתי מעבד ל 4790 מתחיל ב 42 + - מאמץ מישחק (ARMA3ׁׂ) 55 -+ לא זמן רב! תקין? קירור מומלץ שישפר תמצב? קירור הנל Arctic Freezer 7 Pro בביוס הזזתי ל50 אחוז תסיבוב מאוור ירד ל35 זה בסדר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by giloman,

נגמר לי החומר הטרמי והמעבד הגיע ל55 במתח סטוק אז מה עושים ? מורידים מתח ... [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, שמתי לב עכשיו ששני האווררים במארז שלי Tagan EL Diablo מכניסים אוויר חם פנימה מה אפשר לעשות בנידון ? אפשר להגדיר את המאוורר 36CM שיוצא החוצה איכשהוא ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by GuyG,

רציתי לדעת כמה דברים על הרעש שהמאווררים מייצרים (אני קונה מחשב חדש והוא יהיה מטר מהמיטה) הסבירו לי שה 120mm פחות רועש מאשר ה 80mm, איך זה הגיוני..? עוד דבר, לפי הטבלה באתר של KSP (מפורט איך להכנס): בטבלה אפשר לראות את המאפיין Noise Level שבו יש db (A) & Sone. db כמו שהבנתי זה הדציבלים (ככל שיותר גבוה - יותר מרעיש- וכל ה 120mm עם דציבלים גבוהים מה 80mm). מה זה ה Sone הזה..? והאם יש עוד מאפיינים חשובים? תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by surref,

יש מחשב מלפני שנה בערך ולפני כמה זמן נשרף לי המעבד בגלל שהשארתי את המחשב חודש דלוק שקיבלתי אותו חזרה העברתי אותו למקום פתוח יותר והורדתי חלק(יש 4 מקומות קדמיים בשביל צורב וכו') אז הורדתי אחד וזה יעזור לאוורר את המארז? כדאי להוריד עוד חלק? זה לא יפגע בזרימת אוויר?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by rank,

מה אתם אומרים על הv8 , הוא יחסית שקט ? , ועל מה אתם הייתם הולכים ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כרגע חזרתי מהתקנה של ax478 + sf2 ו... אין הבדל ! איך זה?? 42 מעלות ! הדבר העוד יותר מוזר הוא שלפני שחיברתי את דלת המארז שלי (מאוורר 120 מ"מ של אנרמקס) הטמפ' היה על 37 + - (גם גבוה) כשחיברתי את הדלת, הטמפ' היתה על 42, ואחרי שהוצאתי אותה שוב(חשבתי אולי מערבולות אוויר או משהו) הטמפ' עלתה ל 44 ! מאוד מאוד מוזר חשוב לציין שה SF 2 על 5000 RPM ושהמשחה התרמית ששמתי היא ארטיק סילבר 3 שכחתי לציין גם שהמחשב מומהר 1.8@2.4 וש MBM מזייפת לי בטירוף... סנסור אחד על 99 מעלות, סנסור שני על -47

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by guy1235,

שלום לכולם זה המפרט שלי: DualCore Intel Pentium D 805, 3800 MHz בסטוק אני כמובן על 2666 MHZ. P5LD2-VM ASUS 945G AEneon DDR2 533 MHZ אז ככה חשוב לי להגיד שאני עובד זמנית עם כרטיס מסך שמובנה על הלוח! א. אני מגיע לFSB 199 ואני לא יכול להמשיך יותר למה זה? (FSB 199 = 3960 MHZ) ב. שאני שם את המחשב על FSB199 אני מתחיל ליראות נקודות לא רצויות קווים ושינוי בצבעים, למה? ג. עד איזה טמפ' אני יכול לסחוב עם המעבד במאמץ מלא? ד. אני עכשיו על FSB191 שזה בעצם 3800 MHZ והכל יציב. אז איך ממשיכים חברה? :s05: תודה מראש לכל העונים! תבינו אני רוצח מעבדים בדם קר!חח

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by soldier,

שלום! יש לי שאלה לגביי overclock של כרטיס מסך x800gto בלוח אם שלי יש אופציה כדי לעשות overclock דרך הביוס, האופציה הכוללת שלוש אפשרויות standart,fast,turbo אני שמתי על turbo שנכנסתי לeverest overclock זה מראה לי שכרטיס מסך נמצא באוברקלוק זיכרון על 10% והליבה על 6% זאת אומרת שהליבה על 439 והזיכרון 520 השאלה היא:עם זה אוברקלוק בטוח? הקירור סטוק של כרטיס מסך הוחלף לקירור סילנסר והמעלות במנוחה הם:36 מעלות ובשיא העבודה היא לא עוברת 55 מעלות.ספק הכוח שלי הוא:400w האם זה בסדר??? אני חדש בעניין של אוברקלוק תודה לכל העונים!!!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by talevi83,

היי יש לי מעבד i7 2600k ובהתחלה לפני הקניה חשבתי לעשות OC אבל עכשיו כשיש לי אותו אני דיי מרוצה מהביצועים לבנתיים. 1. האם כדאי לי לעשות לו OC בכל זאת? אם כן, יש לי בעיה שאין לי מושג כל כך איך עושים... קראתי קצת בפורום אבל אני מת מפחד מלהרוס אותו בטעות. 2. האם זה נכון ש- OC מקצר את חיי המעבד? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Or ei,

כיבית את המחשב לנקות את הHSF וכשהחזרתי אותו הוא רושם לי שהמעבד על 50-60!!! עד היום הוא לא עבר אפילו את ה40 (p3 733) וגם הצפצפה המעצבנת של המארז מצפצת לי צפצופים קצרים .... אז מה אתם אומרים ? החיישנן השתגע? עכשיו זה חזר ל33-32 אבל משהו מוזר קרה פה !! וד"א זה הראה גם בביוס ככה....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני קונה מחשב מבוסס AM2 ואני רוצה ליקנות איתו גם גוף קירור למעבד. אז על מה אתם ממליצים? אני צריך שיקרר הכי טוב כי אני מיתכוון לעשות אוברקלוק חזק. חשבתי על ביג טייפון... יש עוד המלצות..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Ancient1,

לא צבע ספריי רגיל , אלא צבע ש""נספג" בפלסטיק. בשביל המסך. שחור.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by adamginz,

http://planet.nana.co.il/bead2216/2600.JPG נו מה אתם אומרים שאני יחליף את ההארד דיסק והכרטיס מסך מ: maxtor 5400 20g riva tnt m64 ל: WD 8 cach 40 g radeon 9000pro אני יגיע ליותר?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום , לאחר משחק עם speedfan המאורר של המעבד נתקע לי על 900rpm (מגיע עד 1800) רוצה להחזיר לפעולה רגילה , שיניתי בהגדרות חזרה ל on/off כמו שהיה וכל ה pwm ב100% (ככה היה לפני) ועדיין המאורר תקוע על 900 איך אפשר לפתור את זה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by AnoxiA,

קודם כל אני ממש ממש חדש בנושא, ודבר שני תודה ל GigaBot על כל העזרה והתמיכה! אוקי אז הנה הכרטיס שלי: LeadTek Geforce 6600 PCIE 128MB והנה הנתוני סטוק שלו: Temp IDE: 24 Temp After 3DMark : 26 3DMark 2005Pro Score: 1401 Graphic Clock : 301MHZ Memory Clock: 501MHZ עכשיו..עשיתי אובר קלוק ל: Graphic Clock : 399MHZ Memory Clock: 560MHZ והנה התוצאה: 3DMark 2005 Pro Score: 1667 זה רק העלה לי ב200 נקודות?! :-[ למה? אתם יכולים אולי לעזור לי להמשיך מפה את האוברקלוק? אני רוצה להגיע לנתונים של 6600GT תודה רבה לכם..

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by amisha,

למישהו יש הצעות ?? ( חוץ מארקטיק אדשייב ....) :s05:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by elyaz,

בשעה טובה התחדשתי לי ב3600 אני מתכוון להמהיר אותו קלות איזה ספק יהיה עדיף על מנת שהמערכת תהיה יציבה 550W https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=EA550G-Pro&cart=1577227437102538829 או 650W https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=EA650G-Pro&cart=1577227437102538829 אני יודע שזה הפרש של 30 ש"ח השאלה אם יש הצדקה או ש650W זה אוברקיל? תודה

25. יש לי כרטיס 6800 רגיל של לידטק שפתחו לי ל-16 צינורות יש לי בעיות טקסטורה ואני מעוניין להחזירו למצב המקורי 12 צינורות עיבוד איך אני עושה זאת הבנתי שמשתמשים עם תוכנת RivaTuner הצינורות צרובים בביוס איך אני מחזיר למצב המקורי תודה רבה לעוזזרים!! והאם בעיות הטקסטורה יעלמו אם אחזיר את הכרטיס למצבו המקורי?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים