אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
המעלות האלו..יותר מדיי אני חושב.. יש משהו מומלץ? בנוסף שאלה בקשר להתקנה: שמים את הקירור במקום המאוורר שיש עכשיו על המעבד זה כל הסיפור? תודה..
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי איתי, ואני חדש פה. את האמת, ראיתי את האתר הזה בפעם הראשונה רק לפני שבוע, ומאז אני מבקר בו אחת ליום. החלטתי להתחיל פרוייקט קטן, של מנעול אלקטרוני. משהוא דומה למה שיש פה: http://hem.passagen.se/rapideye/codelock.html הרכיב החשוב ביותר במערכת הזאת הוא ה"smart kit" ELECTRONIC LOCK מישהוא במקרה יודע איפה אני יכול לקנות דבר כזה בארץ? מישהוא קנה בעבר דבר כזה? תודה מראש, איתי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מאוד מרעיש לאחרונה אני מדליק אותו והמאוורר של הכרטיס מסך מאוד מרעיש והכרטיס מסך חדש.. רק כמה חודשים (גי'פורס FX5500) אני מפחד להוציא אותו ולנקות את המאוורר כי ככה נהרס לי הקודם.. ניראה לי שזה נוגע במשהו שם ומרעיש כי אני מדליק את המחשב והוא עושה רעשים אני מכבה מזיז קצת את המחשב לצדדים אחורה קדימה מדליק וזה מיסתדר, אם זה לא מיסתדר אני חוזר על הפעולה. ניסיתי גם להוזיז את הכרטיס טיפה להוציא ולהחזיר והרעש עדיין נישאר.. עכשיו לעיניין, יש לי במחשב מלא אבק ורציתי לנקות את זה ושמעתי שיש מין ספריי כזה של אוויר דחוס שמיועד לדברים האלו. רציתי לדעת עד כמה הדבר טוב? כמה הוא עולה? והאים מסובך לשימוש.. אשמח לתגובות ממישהו שמתמש או הישתמש בזה קודם. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם טוב שמעו ראיתי שיש פה הרבה כאלו שמבינים ואני קורא פה הודעות ישנות ( די מענין) וגם ראיתי תמנות של איזה אחד שהוציא את הספק החוצא ודחף איזה 3 מאוררים עכשיו אני לא מבין כל כך בחומרת מחשבים כאילו אני יודע איך להרכיב דיססק קשיח כרטיס מסך\רשת\קול\מודם , זיכרון צורב וכאלו דברים לחבר את הכבלי IDE וזה עכשיו אני חיפשתי פורם כזה כי המחשב שלי גם מתחממם וגם עושה רעש לאחרונה שיפרתי אותו מ pII 350Mhz ל AMD Dorun 1100. וגם החלפתי לוח אם וכרטיס מסך אני על ווינדוס אקסס פי פרו! ויש לי אי די אס אל אני לא קמצן! אבל אין לי תקציב גבוה אז ככה שאם מישהו מציע לי להוסיף מעבד וזה יעזור לי אני ישקיע וגם אני מאוד מתעניין במודינג ואני אוהב להתעלל בדברים ( כמו המחשב) אז יש לי כמה שאלות 1. …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עשיתי OC למעבד שלי והעלתי את הבאס מ166 ל200 -בעצם קיבלתי את ה 3200 + והטמפרטורה שלי היא 42 יש לי 3 פאנים במחשב אחד בדלת מכניס אחד מאחורה מוציא ואחד מיקדימה מכניס... דרך אגב אתם שומעים יש לי את המעבד שלי ה2500 קיבלתי את ההיט סינק וכשבניתי את המחשב של אחי הלכתי לשוק מחשבים והאיש שם אמר לי שהוא קיבל את המעבד השבוע אז קניתי את זה וזה בה עם היט סינק הרבה יותר טוב על השיכבה התכתונה נחושת ושבבי אלומיניום דקים ורבים תמונות בקרוב.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מחשב חדש כמה ימים יש לי אותו ותראו מה זה מראה לי http://img827.imageshack.us/img827/5515/35625518.jpg http://img837.imageshack.us/img837/9629/17483113.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי אמר לי לאחרונה שיש אפשרות להפוך כרטיס מדרת geforce 6200 לכרטיס מסוג geforce 6600 בעזרת כמה פעולות פשוטות. האם דבר כזה אפשרי? אם כן, מישהו יודע על זה משהו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את ה 185fsb ניסיתי לעשות 200X11 וה windows נדפק 3 שניות אחרי שעלה.. כרגע אני על 185X11 וזה עובד חלק.. Cpu : 1.75 dimm : 2.90 הזכרונות הם בתיזמונים של 5-3-2 cas2.0 זה המפרט שיש לי : amd xp 1700 0.13 jiubh0203 Epox8rda+ Winbond BH-5 3200\400mhz 256mb X2 Vantec Aero flow Hec300watt (אין לי כמעט שום דבר שמוחבר למחשב... לא פיסיאי.. ורק הרד דיסק אחד וסידירום אחד) יש עצות? משהו? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? יש לי מחשב 1000 מגה הרץ פנטיום 3 באיזה טמפרטורה אמור לפעול המעבד והלוח אם בשביל פועלה טובה וללא נזק? עכשיו זה 35 מעבד 31 לוח אם תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , לאחר משחק עם speedfan המאורר של המעבד נתקע לי על 900rpm (מגיע עד 1800) רוצה להחזיר לפעולה רגילה , שיניתי בהגדרות חזרה ל on/off כמו שהיה וכל ה pwm ב100% (ככה היה לפני) ועדיין המאורר תקוע על 900 איך אפשר לפתור את זה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כ.מסך LEADTEK 7800GT ואני רוצה לדעת מהן הטמ"פ המומלצות לכרטיס הזה ואם אני עומד בהן או שאני צריך לקנות לו קירור חדש טוב יותר. הטמ"פ שלו במנוחה בלי לעשות כלום היא- 45 מעלות. בעבודה עם אתרי אינטרנט ו-MEDIA PLAYER- הטמ"פ היא 50 מעלות. במאמץ במשחקים חדשים- 60-70 מעלות ובמאמץ במשחקים כבדים מאוד ( כמו FEAR )- הטמ"פ היא 82+- מעלות אל תשכחו שלפני כחודש כל הטמ"פ בכל המצבים היו נמוכות יותר בכ-3-4 מעלות ואני מניח שאני פשוט צריך לנקות את המארז מבפנים שוב. ודבר נוסף הוא, שיש לי מארז מעפאן עם מאוורר אחד מאחורה של 80mm ואני מתכוון עוד כמה זמן לקנות מארז חדש עם לפחות מאוורר מקדימה ומאחורה של 120mm כך שהטמ"פ ירדו עוד ( כפי שאני מכיר אותי, זה יקח חודש בגלל כל ההתלבטויות שלי-…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.... קראתי דיי הרבה מיבחנים על ה9500 הוא ממש טוב... השאלה אם זה בהפרש כזה שמצדיק שיפור מ XP90... ומה לגבי ה 9700 של זלמן ? מה איתו ? דיברו עליו ליפני כחודשיים שלוש הוא יצא /בוטל/ נידחה מה ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש רוצה לבנות HTPC חדש חרישי לגמרי, ללא מאווררים בכלל (הקיים low profile, כבר די מקרטע עם E6700 ו-g45, ונמאס לי לשמוע את המאווררים "השקטים"). לאחרונה ראיתי את הקישור הזה :http://www.aleutia.com/products/di5-core-i5-fanless-pc, שמים שם קוואד 65 וואט במארז די קטן ללא מאווררים בכלל (בטאב של ה-spec יש תמונה של המארז פתוח עם ההיטסינק). בהתחלה חשבתי שזה לא אפשרי אבל הנה. זה נראה די מדהים. השאלה היא האם אני יכול להרכיב דבר כזה בעצמי, נניח עם מעבד 35-45 וואט (לא צריך קוואד) על לוח H67. איזה גופי קירור קיימים, שלא אצטרך מאוורר גם על המעבד וגם במארז, והאם כדאי ללכת על ספק חיצוני או פנימי (האם יש בכלל חיצוני שהוא מספיק חזק), האם דרושה קונפיגורציה שבה ההיטסינק מתחבר…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי אפשר להגיע ל1.45V בלי לסכן את אורך החיים של המעבד. האם זה נכון? או שאפשר להגיע ליותר\פחות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה הוא הקירור הכי טוב למעבד שלי שיוביל אותי לביצועים גדולים של אוברקלוק המעבד שלי הוא P4 3.0 GHZ LGA 775 קירור רציני שיידחוף הכי הרבה למעלה (באובר) וכמובן קירור של אוויר.... התקציב הוא עד 300 שקל...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש AMD 64BIT, אם אתם צריכים מפרט תבקשו. הטמפ' עומדות על 45 בערך במנוחה ו50 בערך במאמץ. הייתי רוצה לקנות קירור טוב יותר למעבד כדיי להוריד את הטמפ'. עצות יתקבלו בברכה. תקציב עד 300 גג.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקירור (זול) ל QX9770 ללא OC תודה, גיא
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה! יש לי בעיה חמורה. אז: Q6600 GA EP45-UD3LR 8600GT ה HD5770 הפסיק לעבוד חח קירור מים למעבד CORSAIR VX550W 4GB RAM KINGSTON SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB קיצר נגיד אני עושה OC... אז עשיתי OC ל Q6600 שלי מ 2.4 ל 3.6GHZ יציב 20 לופים ב LINX... ואז יום למחרת אני מדליק וזה מדליק תמחשב תוך 5 שניות מחכבא ואז אחרי 2 שניות מדליק תצמו אוטומטי שוב פעם וככה בלי הפסקה. עד שאני לא יוציא תסוללה מהלוח אם ויאפס תביוס. וזה קורה המון. גם לפעמים זה משחק לי עם המכפלה מ 9 למכפלה 8. אם אני שם מתח 1.5 אז המעלות סבבה לגמרי 3.75 GHZ מריץ בדיקה הכל טוב ויפה רק אחרי 10 שניות המחשב פשוט מיתכבא ואז מדליק תצמו אחרי 3 שניות. כאילו זה לא מביא מסך כחול של חוסר יציבות. ניסיתי עם מתח ג…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה המאורר אשר בתמונה [השמאלי ביותר] לא עובד משום מה וכאשר אני נוגע בו אני מרגיש שהוא רותח: מצאתי כמה מאווררים שנראה לי קשורים לאוורור מארז [שאם אני לא טועה זה המאוורר שלא עובד לי-אבל תקנו אותי אם אני טועה] http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=948 Scythe Slip Stream SY1225SL12H 120mm 1600rpm ----- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=529 Scythe S-Flex SFF21G 120mm 1900rpm\35dba איך הם? יש המלצות למשהו טוב יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שבוודאי הבנתם, אני רוצה לקנות חיישן טמפ' עם צג כמה שיותר זול. אני צריך שימדוד רק מקום אחד. מה הצג הזול ביותר שאתם מכירים? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I played a little with my dual-core 4200+ and got to 2750MHZ. I tried to raise it but didn't succeed. The situation so far: 2750MHZ @ v1.648 Multiplier: X11 FSB: 250 HTT: X4 Memory timings: 2.5-3-3-7 @ v2.7 I tried to play with the FSB and the multipliers but couldn't get stability @ 2800 Any suggestions on how to continue? Thanks.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות אותה? לפי מה שהבנתי היא המשחה הכי טובה בעולם . http://www.coollaboratory.com/en/products/liquid-pro/ ו- האם יהיה קשה לנקות אותה מהמעבד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי החלטנו אני וחבר ללכת על מערכת מים חיצונית, אחרי ברורים וחיפושים הזמנו צמד יחידות כאלו: המערכת הגיע עם שלושה בלוקים והחלטנו לבדוק אותם לפני שאנחנו מזמינים בלוקים אחרים. המחשב של החבר. E6600 X1950XTX הבלוק הקטן שמיועד לכרטיס מסך הפתיע מאוד לטובה ומסתבר שהוא מקרר את הX1950XTX ממש יפה, עם vMOD לGPU ועם OC הכרטיס מגיע לכ- 55C... בלי OC ומוד הוא חיי באזור ה40C על לופ של שלושה בלוקים ! (אני לא האמנתי שהבלוק יעזור לGTX שלי אז הזמנתי גם MCW60) תוצאות אצלי: E6550 @ 3.5GHz מנוחה: Prime95
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-