עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Immaculate,

נראה לי קצת גבוה אבל בגבול הסביר לפני זה המעבד היה מתחיל על 70, ואז עולה-80, 90 והמחשב נתקע. ניקיתי את המשחה התרמית הישנה ושמתי חדשה, עכשיו הוא מתחיל על 40 ומתייצב על 50 מחשב לשימוש משרדי וביתי בלבד, לא משחקים וכאלה יש טעם להמשיך להתאמץ? תודה (אגב ניסיתי להריץ חיפוש, באמת שלא הצלחתי למצוא תשובה)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yan,

שלום..אני לא מבין באוברקלוק יותר מידי אז תתחשבו (: רציתי לדעת אם זה שאני מקטין את הטמפרטורה של המעבד זה די ויותר בשביל להגדיל את מהירותו או שצריך ואפשר לשנות משהו בהגדרות ואם כן האם זה יכול להזיק למעבד בצורה כל שהיא למעבד או לשאר חלקי המחשב http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=1774

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש לי לוח msineo2 platinum מעבד amd 3000 venice אני נוסע לארה"ב וורוצה לקנות זכרונות שנוכל לעשות איתם אוברקלוק מה אתם ממליצים תקציב-עד 150 $ תודה 8)

• 13 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by fidelcastro,

ABIT NF7 AMD 1700 TWINMOS 3200 2X256 יש מצב לתוצאות טובות? אני עכשיו על 200 מכפלה 10 1.65V פריים רץ טוב 3DMARK נתקע בCPU TEST יש הצעות ?

5. Started by sarkise,

שלום יש לי את הגרסא האחרונה של RIVATUNER יש לי גם 8600GTS 256MB 128BIT של ג'יגה בייט ( פאסיבי ) ביצעתי לו OC, כזה : 675/1458/1008@787/1699/1081 ויש לי בעיה, סימנתי V בstartup settings שיפעל כל פעם בעליית החלונות. לפי מה שהבנתי בLOWPOWER לא ניתן לשנות את ההגדרות, אז רוב הזמן הוא בלי OC בכלל. בperformance 3d הוא עם OC ובstandard 2d הוא גם עם OC אני בד"כ משחק במשחקים שבין CS לבין DIRT (שיחקתי לא מזמן בקרייסיס, עד שסיימתי אותו ונמאס לי מה12ג'יגה שתפס לחינם) וכל פעם שאני נכנס למשל לDIRT, בשביל לקבל את הביצועים עם OC אני צריך להכנס לRIVATUNER ולכוון לאותם הגדרות OC שהיו וללחוץ על "החל" ואז הוא עובר למצב OC עד שאני יוצא מהמשחק. הטמפרטורה שלו בסדר גמור (למרבה ההפתעה ע…

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  6. קניתי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=2026.. האם זה טוב ? או שהיה עדיף לי לקחת את ה Iceberg ..האם ההבדלים בין השתיים משמעותיים ? קניתי כי אני יודע שאומריםש ThermalTake מצוינים..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Runny,

לכל יוצרי החלונות למיניהם: אני מחפש בקדחנות גומי H ו U מישהו שקנה יכול להמליץ על מקום אני גר בנתניה ולומד בת"א, אז ... חבר'ה מהאזורים הנ"ל האירו את דרכי (ולא אין לי כוונה להזמין מחנות גומי ב40 שקלים כאשר המשלוח עולה 45) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מעבד 930D מאוורר BT אני ארשום לפי הסדר ב- BIOS תחת הכותרת CELL MENU: dynamic overclocking memory function control fsb&memory clock ratio memory voltage cpu fsb frequency pci-e frequency pci-e voltage auto detect pci clk spread spectrum העליתי קצת את ה FSB ל 220 במקום 200 אבל הווינדוס לא עולה בגלל זה וגם אחרי restart המחשב לא נדלק מחדש אלה הנורה על המסך נשארת צהובה במקום כחולה מה שפותר את זה זה רק כיבוי והפעלה מחדש דרך כפתור POWER של המארז זה קורה אותו דבר אחרי יציאה מה BIOS אשמח אם מישהו כאן באמת מכיר את הציפסט הזה כי הוא חדש יחסית בשוק וידריך אותי צעד צעד איך לעשות אוברקלוקינג כמו שצריך קראתי את המדריך של הפורום אבל בכל זאת לא הצלחתי להבין אחרי שה…

• 15 תגובות
    • 943 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה שלי היא בפורום הנכון.. אני משתמש בשתי תוכנות לקריאת טמפ' במחשב, everest ו- Hmonitor בשתי התוכנות אני מקבל קיראת טמפ' הגיונית וסבירה בלוח אם ובכוננים הקשיחים, טמפ' בצלסיוס אבל הטמפ' של המעבד שמופיעה היא באזור ה-82 מעלות צלסיוס, שזה ללא ספק לא הגיוני, אין מצב שהמעבד מגיע לכזאת טמפ'. בביוס של המחשב מופיעה טמפ' הגיונית של כ-30 מעלות צלסיוס, מכאן אני מסיק שכנראה התוכנות קוראות את הטמפ' בפרנהייד ומשום מה מציגות אותה בתור צלסיוס, למה? אולי אני טועה? ברור לי שהטמפ' היא לא באמת 82 צלסיוס, אבל הגיוני שזה 82 פרנהייד. מעבד: + AMD Athlon 64 3000 לוח אם של MSI, לא זוכר דגם מדוייק, אם זה חשוב אני יכול לברר אז אם מישהו יודע למה התצוגה שגוייה אני אשמח ל…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  10. אני רוצה לקנות צג כזה ורציתי לשאול כמה שאלות, אז הנה: של איזה חברה הכי מומלץ? דגם וכו'... והאם יש לי הגבלה על רכיבים שאני מחבר עליו? והאם אני יכול להכניס את הסנסור מתחת למעבד או כל רכיב אחר? כאילו בין הרגליים שלו... ואם כן, אז איזה אפשרות יש להכניס אותו מתחת לכרטיס מסך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  11. יש לי מעבד פנטיום 3 ישן שנישאר לי עדיין ואני חושב שהוא גם עובד... אז ככה איזה לוח כדי לי ליקנות כדי לעשות עליו oc?????

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  12. תודה..ניר.

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  13. קניתי הארדקנו 2 ושמתי חיישן אחד על הכרטיס מסך מאחורה איפה שהליבה שלו! ואת השני אני רוצה לשים שימדוד את המעבד, איפה לשים בדיוק? נ.ב רציתי לראות על כמה הטמפרטורה של הכרטיס מסך הקודם שלי (GEFORCE 2 MX 400) וראיתי שהמעלות הם כאלו: תנוחה:48 מעלות מאמץ:51~ מעלות בחדר היה 29~ זה בסדר? תודה! מתן!

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by Philip,

קניתי ספריי צבע UV שזוהר בחשיפה לאור UV, בדקתי אצל חבר עם מנורת אולטרא סגול וזה עבד מעולה.. אבל הבעיה היא שזה לא מתאים למארז... אני מחפש קתודה כמו זו http://www.pc-look.com/boutik/product_info.php?products_id=324 אבל בארץ.... כל הקתודות שמוכרים בארץ שמצאתי הם קדותות קרות רגילות ולא UV... אם למישהו יש מושג על מקום ומחיר, תודה רבה מראש! אגב, הספריי עלה ל 400ml רק 34 שקל... לא רע, וזה הספיק ל 4 מאוררים [כנפיים בלבד] ונשאר עוד המון!

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  15. שלום לכולם אני מתכנן להקים מערכת mini itx לבית שלי שתחליף את המחשב הישן שלי. אני במקור תיכננתי לשים את msi gaming gtx970 כיוון שתיכננתי לעשות לו אוברקלוקינג עם מארז שיותר גדול. אבל כיוון שתיכננתי לצמצם גדלים בשל עצם העובדה שכנראה אעבור הרבה מבית לבית (לקראת 18, לימודים גבוהים וכו') ולא רוצה להסתרבל בהובלה את כל הגודל שלו. עכשיו עולה לי שאלה שמטבע הדברים לי הגיונית? האם אוברקלוק עם מארז שהוא מרווח שווה לאוברקלוק עם מארז ממש מצומצם. הרי כל חלק מוציא אוויר בזמן המארז וכך מספק לו סירקולציה. ואם לא יהיה, יהיה יותר חם כיוון שאוויר יוצא יישאר במקום ולא ממש ייצא פיסית. אז? האם אפשר לעשות לדבר כזה אוברקלוקינג או שלוותר על האופציה לקנות דגמים זולים יותר עם קירור טוב ושקט לא פחות של…

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by tro.bizo,

שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזאת: לפני כשנתיים קניתי מחשב נייד (lenovo G560) כשהפעלתי אותו הטמפ' שלו במנוחה הייתה בסביבות ה 40 מעלות. לאט לאט עם הזמן הטמפ' עלתה וכיום היא בסביבות ה 55~60 מעלות במנוחה. (במאמץ זה כמעט 100 מעלות, ממש קצת מתחת למקסימום - 105). עשיתי ניקוי אבק לפני כחצי שנה עם תוצאות לא מעודדות של כ 5 מעלות מטה (אני מציין שהטמפ' לא הפסיקה לעלות עם הזמן). לאחרונה העליתי השערה שהבעיה היא במשחה הטרמית. השאלות: - האם זה מה שיפתור את הבעיה? - משחה מומלצת? (אני מעדיף מ KSP , עד 50 ש"ח) - כמות מומלצת (2 משטחים, מעבד + כרטיס מסך)? - ראיתי פה פעם מדריך שמסביר איך למרוח משחות טרמיות, משום מה לא מצאתי אותו - אשמח ללינק. =עריכה: מצאתי. תודה מראש! הערות: - מעבד: i5 430m…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by zoloboy,

איו לי מושג בנושא הזה אבל המאוורר הגדול מאחורי המחשב שמכניס אוויר עושה יותר מידי רעש וזה מעצבן אותי אולי מישהו מכיר מאוררים שקטים יותר אם יש בכלל אם יש אז מישהו יכול להמליץ לי תןדה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by waizman,

יש לי DLT3C, עובד כרגע ב 2310 מה"צ. הבעיה היא שהוא לא מוכן לעלות מעבר לזה...! ניסיתי כמה שילובים של באס ומכפלה, אבל כלום... אני כרגע על באס של 220 (יציב), מכפלה 10.5. המעבדים האלה אמורים להגיע יותר, לא?? נ.ב. המתח המקסימלי שדחפתי לו זה 1.85 וולט שזה המון יחסית למעבד הזה... אני רוצה עוד! מה עושים?? תודה

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by Bone-Breaker,

הזמנתי מזיגזג את את גוף הקירור הזה לאחר שראיתי שבפורומים ממליצים עליו (גם לאלה שקונים AMDX2 ) וכרגע דיברתי עם זיגזג והם אמרו לי שהTUNIQ בכלל לא מתאים לסוקט AM2. 1. בטוח שזה הדגם הישן שלו שבגלל זה הוא לא מתאים? 2. אפשר לנסות להתאים אותו איכשהו לAM2? 3. אם חייבים להחליף, איזה גוף קירור אפשר לקחת במקומו?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by taotao,

קראתי באתר שכרטיסים עם קירור פסיבי לא יכולים ובעיה לעשות להם CO מה זה קירור פסיבי? ולי יש NVIDIA FX5700LE יש מצב לעשות OC

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כרטיס חלש ב-OC... יצא לי לשמוע את המשפט הזה לא מעט פעמים ולא בדיוק ברור לי למה הכוונה. האם לא אוכל לבצע OC לכרטיס חלש בגלל שהוא יתחמם מהר מאוד ויישרף או בגלל בעיות זיכרון/מהירות ליבה וכו' שמהוות מגבלה אחרת מלבד הטמפ'? אם תיאורטית הטמפ' נשארת נמוכה ואני מבצע OC חזק האם יתבצע כשל בכרטיס מאיזושהי סיבה אחרת? תודה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  22. אז ככה אני הולך לקנות תמעבד הזה.. הקטע פה.. שאני לא עושה OC.. והבנתי מחברים שהמעבד מגיע עם קירור משלו.. ואני מאמין שהקירור הוא מתאים לו ביותר.. אבל כולם פה באתר.. או רובם אומרים שעדיף לקנות קירור במקום מה שמגיע עם המעבד ובחרתי 2.. אחד מהם הוא הפריזר פרו 7..עולה 120 ש"ח והשני הוא פריזר אקסטרים עולה 170 ש"ח. עכשיו השאלה היא.. האם באמת אני צריך קירור במקום הנוכחי?? האם ההבדל הוא עצום.. או קטן.. או לא מורגש.. ואם כבר להביא קירור עדיף את האקסטרים? או הפרו 7 יספיק ? ומה יותר שקט משלושתם..לדרג אם אפשר..אני לא מאמין שהקירור של אינטל שמגיע כל כך רועש וכל כך לא מקרר .. כי אם זה היה ככה לא היו מצרפים קירור למעבד והמחיר שלו היה זול יותר.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by ShoVaLK,

תגידו לי בקשה מה לא טוב... יש לי מארז A-Top Gldiator

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by dragon772,

האם פתיחת צינורות לכרטיס מסך במקרה וזה מצליח זה מחמם את הכרטיס יותר מהנורמלי וצריכים קירור יותר חזק בשביל פתיחת צינורות או זה לא כמו אוברקלוק רגיל?

• 5 תגובות
    • 476 צפיות
  25. Started by amisha,

יש לי לוח P4C800 דלוקב ואני רוצה לשנות יחסים בזכרונות ואני ממש לא יודע מהם אני יודע שהם נמצאים בבחירה של המהירות של הזכרונות אהל אני לא יודע מה היחסים כול מהירות

• 6 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.